“Veel mensen eten tussendoor uit goesting of tijdverdrijf, maar daarvoor zul je altijd de rekening betalen in extra kilo’s.” Volgens Pascale... [naar artikel]
Voedingstrends- en hypes komen en gaan, maar Pascale Naessens blijft bestaan. Ze is inmiddels al aan haar twaalfde boek in negen jaar tijd toe, en die boeken behoren steevast tot de meest verkochte. De sleutel tot haar succes? Misschien dat ze de begrippen eenvoudig en gezond weet te verbinden met lekker en genieten. En, niet onbelangrijk, met een paar kilo’s afvallen. [naar artikel]
Uruguay stapt af van het plan om een bronzen nazibeeld van 350 kilo te versmelten tot een vredesmonument. Sinds een private firma het beeld opviste in 2006, weet het land er geen raad mee. [naar artikel]
Wat te doen als je handbagage negen kilo weegt, maar vanaf zeven kilo extra moet betalen? Ga dan gewoon met wat extra kleren op het vliegtuig... [naar artikel]
Kookstudio en grandcafe De Wuiter zorgde, in samenwerking met zijn leveranciers, voor een extra toetje in woon- en zorgcentrum Coham. “We hebben ongeveer zes kilogram paaseieren overhandigd aan het personeel”, zo vertelt Stef Wouters van De Wuiter. [naar artikel]
De eindejaarsperiode staat voor de deur: nog een kleine twee weken en we schuiven weer aan de feesttafel. Van allerlei hapjes en kalkoen tot kroketten en de zoetste desserts: kun je er eigenlijk zonder remmingen van genieten als je preventief dieet? Of bestaat er een manier om je metabolisme te boosten, zodat de extra kilo’s na de feestdis beperkt blijven. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, geeft zijn tips om te genieten. Met volle teugen, maar wel op een slimme manier. [naar artikel]
Sommige mensen krijgen liever een extra dessert voorgeschoteld in plaats van een voorgerecht en dan heb je er die het omgekeerd zien. In het sterrenrestaurant CODA in Berlijn komt vooral die eerste categorie aan zijn trekken, want er worden alleen desserts geserveerd. [naar artikel]
Heb jij ook een paar extra vakantiekilo's overgehouden aan al die gezellige etentjes en lekkere cocktails afgelopen zomer? En wil je daar nu graag van af? Dan weet je misschien al dat een (crash)dieet op termijn niet zal werken. Maar wat dan wél? Bio-ingenieur Eric De Maerteleire geeft 8 duidelijke adviezen om je eetpatroon over een gezonde boeg te gooien. “Streef naar een verlies van 0,5 kilo vet per week.” [naar artikel]
Wie Jan Jambon recent heeft gezien, zag het goed: de minister van Binnenlandse Zaken is aan het kuren. Sinds 1 januari is er 23 kilo af, en hij hoopt nog 2,3 kilo extra kwijt te geraken. “Mijn BMI gaf aan dat ik ziekelijk obees was: een waarschuwing”, zegt Jambon, die gezonder tracht te leven. [naar artikel]
De raad van bestuur van Samusocial heeft donderdag beslist om Pascale Peraïta te ontslaan om dringende reden en zonder vergoeding. Dat bevestigt de daklozenorganisatie. [naar artikel]
“Met mijn autisme kan ik niet naar de koksschool, maar dat houdt me niet tegen om mijn dromen na te jagen. Een beperking kan ook een gave zijn.†János Coulembier (16) uit Torhout heeft meer dan 20.000 fans op Facebook en brengt eind volgende maand zijn eerste kookboek uit: een bundeling van 90 gezonde gerechten, van stoofpotjes tot desserts. “Dat Pascale Naessens en Claudia Van Avermaet fans zijn, doet me wel iets.†[naar artikel]
Sergio Herman kan zijn ‘lekkere gerechtjes’ voortaan op zijn eigen borden serveren. Het Antwerpse interieurlabel Serax, dat eerder ook samen met Pascale Naessens een servieslijn ontwikkelde, gaf de Zeeuwse kok carte blanche. [naar artikel]
Wie volgt Paul Van den Bulck (58) op als voorzitter van de Belgische voetbalbond? Zonet kwam in Tubeke de Raad van Bestuur samen en de kans is alvast reëel dat Pascale Van Damme de eerste vrouwelijke bondsvoorzitter wordt. [naar artikel]
Wie volgt Paul Van den Bulck (58) op als voorzitter van de Belgische voetbalbond? Vandaag komt de Raad van Bestuur samen en de kans is alvast reëel dat Pascale Van Damme de eerste vrouwelijke bondsvoorzitter wordt. [naar artikel]
Wil je stoppen met roken, maar ben je bang voor extra kilo’s? Die vrees is niet onterecht. Veel ex-rokers komen de eerste maanden inderdaad wat... [naar artikel]
Van padronpepers in knoflooksaus en lasagne met courgette tot burrata met rode vruchten: ook al is ze al dertien jaar bezig als kookboekenauteur, toch blijft Pascale Naessens de gezonde en lekkere recepten moeiteloos aaneenrijgen. Dit keer in ‘Chez Pascale’, dat draait rond gezellig thuis eten met vrienden. Vijf vragen aan de ‘grande dame’ van de gezonde keuken wiens recepten zelfs in het Chinees zijn vertaald. [naar artikel]
Pascale Van Damme (54) wordt de voorzitter ad interim van de voetbalbond. Ze neemt de rol over van Paul Van den Bulck die vandaag officieel zijn ontslag indiende. Het werd aanvaard door de raad van bestuur. Van Damme was wegens een verblijf in het buitenland zelf niet aanwezig maar werd door de overige leden van de raad van bestuur de juiste persoon geacht om deze functie voorlopig te vervullen. [naar artikel]
Pascale Van Damme (54) wordt de voorzitter ad interim van de voetbalbond. Ze neemt de rol over van Paul Van den Bulck die vandaag officieel zijn ontslag indiende. Het werd aanvaard door de raad van bestuur. Van Damme was wegens een verblijf in het buitenland zelf niet aanwezig maar werd door de overige leden van de raad van bestuur de juiste persoon geacht om deze functie voorlopig te vervullen. [naar artikel]
De pure keuken van Pascale Naessens kan u vanaf vandaag in minder dan drie minuten op uw bord toveren. Samen met Delhaize lanceert de... [naar artikel]
De laatste dagen van het jaar breken aan en dan bieden de supermarkten veel lekkere dingen aan. Daaruit maakten wij een selectie van zes hapjes en zes desserts. Chef Noël Neckebroeck proefde en oordeelde. Hij toonde zich zeer tevreden over de kwaliteit. Niet één product werd gebuisd. Een mooie uitslag! [naar artikel]
De kans is groot dat je van de kunsten proeft van meester-patissier Pieter-Jan Dekoning als je tafelt in Cadzand. De 23-jarige Lummenaar maakt in Nederland samen met twee collega’s alle desserts van Pure C, Air Republic en Blueness van de Sergio Herman Group. En Sergio gaf nog wat goede raad aan Pieter-Jan. [naar artikel]
Alle begin is moeilijk, en dat ondervindt Sofie aan den lijve bij ‘De schaal van Pascale’. De andere kandidaten en de ervaren jury bezorgen haar extra spanningen, al heeft ze geen reden om aan zichzelf te twijfelen. Tranen van stress vloeien over haar wangen, maar daar schieten presentatoren Kürt Rogiers en Pascale Naessens te hulp als steunpilaar. “Wij hebben er vertrouwen in”, troost Pascale. “Nu jij nog.” [naar artikel]
Jongeren verdikken gemiddeld bijna vier kilo tijdens hun studententijd. Vooral mannen kunnen niet van de pintjes en pitta’s blijven, want bij hen blijft zo’n 5,7 kilo plakken. En die extra kilo’s kunnen een hele leven worden meedragen. [naar artikel]
Zot op nagerechtjes, maar geen fan van ingewikkelde recepten? Janneke Philippi bundelde haar allerlekkerste desserts: van chocolade- tot pastinaaktaart. Niet moeilijk, wel superlekker! [naar artikel]
Alsof bakken op zich nog geen kunst is, gaat Matteo Stucchi nog een stapje verder. De 23-jarige Italiaanse patissier brengt zijn desserts tot leven met de hulp van miniatuurfiguren. De ene keer laat hij de lilliputters kanoën in een moelleux, de andere keer lijkt het alsof de figuurtjes de desserts zelf vervaardigen, met drilboor en hijskraan. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.