Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 September 2020
21:16 uur

Madame Soleil regeert de Wetstraat

Apache

08/09/2020 - 17:03

Vlaanderen stemde nooit rechtser, Open Vld en CD&V wacht gegarandeerd een afstraffing in 2024,… Bij gebrek aan een inhoudelijk debat sturen politieke statements, voorspellingen en voorafnames het leven onder de Wetstraatstolp. Wat zijn ze waard? Het voorbije anderhalf jaar viel het politieke leven in de Wetstraat zowat samen met het schier eindeloze defilé aan koninklijke


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Toekomstvoorspellingen verkopen goed, weet madame Soleil (09/04/2019 - De Morgen)
  Honderd procent hernieuwbare energie tegen 2050? Bij sommige studies past alleen misprijzen
  [naar artikel]
 2. Meurisse (7de): “Ik had een slechte dag (dacht ik)” (13/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Tour is acht dagen ver en de beste Belg in het klassement is… (tromgeroffel) Xandro Meurisse. Alleen ‘Madame Soleil’ die dát had kunnen...
  [naar artikel]
 3. 'Ik ben geen madame Soleil' (06/04/2019 - De Morgen)
  Ze leerde de stiel van het profilen bij de FBI en wordt vandaag beschouwd als een specialiste in Europa. Haar job bestaat erin details te puren uit slachtoffers en de crime scene om zo te komen tot een daderprofiel. 'Ongeloofwaardig? Ik vond dat vroeger ook.'
  [naar artikel]
 4. De dubbele tong van N-VA en de verdeeldheid bij Open VLD en CD&V: waarom alleen de angst regeert (21/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het zoemt dezer dagen weer heel hard rond in de Wetstraat: CD&V en Open VLD overwegen om toch in een regering te stappen zonder N-VA. Off the record, natuurlijk. Want geen enkele partij wil zijn eigen ruiten ingooien. Maar waarom is er zoveel verschil tussen wat de partijen hopen of willen en wat ze effectief zeggen? Van een regering is nog lang geen sprake, voorlopig regeert alleen de angst om zichzelf buitenspel te zetten.
  [naar artikel]
 5. De dubbele tong van N-VA en de verdeeldheid bij Open Vld en CD&V: waarom alleen de angst regeert (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het zoemt dezer dagen weer heel hard rond in de Wetstraat: CD&V en Open Vld overwegen om toch in een regering te stappen zonder N-VA. Off the record, natuurlijk. Want geen enkele partij wil zijn eigen ruiten ingooien. Maar waarom is er zoveel verschil tussen wat de partijen hopen of willen en wat ze effectief zeggen? Van een regering is nog lang geen sprake, voorlopig regeert alleen de angst om zichzelf buitenspel te zetten.
  [naar artikel]
 6. Acrobaat van het Cirque du Soleil maakt dodelijke val tijdens voorstelling (19/03/2018 - VRT NWS)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel "Volta" in Tampa (Florida) gevallen was. Dat maakte Cirque du Soleil zondag bekend.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Cirque du Soleil is in het land (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het befaamde internationale gezelschap Cirque du Soleil strijkt van vandaag tot 17 maart neer in het Antwerpse Sportpaleis. De show is het...
  [naar artikel]
 8. Vlaams duo schittert in Cirque Du Soleil (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde Cirque Du Soleil is neergestreken in Knokke, met hun show Amaluna. BEELD IN Heel wat BV's waren gisteravond present voor de
  [naar artikel]
 9. Win een duoticket voor de nieuwe show van Cirque du Soleil! (04/03/2019 - Metro)
  Het wereldberoemde Cirque du Soleil is terug in ons land met een nieuwe show: ‘TORUK’   Het bericht Win een duoticket voor de nieuwe show van Cirque du Soleil! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. ‘Ik heb nooit de Jeanne d’Arc van de Franstaligen willen zijn’ (28/03/2019 - De Morgen)
  Misbegrepen voelt Joëlle Milquet (49) zich. Ondergewaardeerd. Want eigenlijk is ze de redelijkheid en minzaamheid zelve. En eigenlijk - of vooral - is ze helemaal niet die communautaire hysterica of Franstalige feeks waarvoor ze wordt versleten. ‘Al die simplismen, al die goedkope demagogie, ik word daar zo moe van. Ik ben niet Madame Non, ik ben niet Madame Oui, en ik ben niet Madame Misschien. Ik ben een constructieve en redelijke politica. Maar een akkoord à tout prix? Sorry, niet met mij.’
  [naar artikel]
 11. De laatste vlucht van Madame MiG (09/12/2017 - De Morgen)
  De Russische Marina Popovitsj brak 102 wereldrecords en sloopte als eerste vrouw de geluidsbarrière. Madame MiG, zoals zij wordt genoemd, ontpopte zich als een van de belangrijkste pilotes aller tijden.
  [naar artikel]
 12. Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeel (20/03/2020 - Express)
  Het wereldberoemde entertainmentbedrijf Cirque du Soleil moet door de coronacrisis, waardoor al zijn shows momenteel zijn afgelast, bijna al zijn... The post Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. De machten zijn gescheiden. Maar wie is dan verantwoordelijk voor wat Julie Van Espen overkwam? (10/05/2019 - De Standaard)
  Na de moord op Julie Van Espen regeert de schroom in de Wetstraat. Niemand wil het drama politiek recupereren. Maar het land is verontwaardigd.
  [naar artikel]
 14. K3 laat acrobatenkunstjes aan Cirque Du Soleil over (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Heel wat bekende Vlamingen zakten vanavond naar Paleis 12 af voor de bv-première van Totem, het spektakel van Cirque Du Soleil. Onder hen onder
  [naar artikel]
 15. Betogingen in Brussel: gemaskerde relschoppers richten schade aan in Wetstraat (31/03/2019 - De Morgen)
  De delegatie van gele hesjes die meestapt in de klimaatmars heeft zich in de Wetstraat afgescheiden van de klimaatbetogers. Enkele ruiten van een gebouw in de Wetstraat moesten er meteen aan geloven.
  [naar artikel]
 16. Cirque du Soleil onderhandelt met Samsung over VR-show (22/07/2016 - De Tijd)
  15:04 Na enkele moeilijke jaren gaat het Cirque du Soleil weer voor de wind. '2016 wordt misschien ons beste jaar ooit', bevestigt ceo Daniel Lamarre in een interview met de Tijd.
  [naar artikel]
 17. Turner van Rio naar Cirque du Soleil (09/04/2019 - De Morgen)
  De Nederlandse turner Jeffrey Wammes maakt deel uit van de cast van Mystère, een show van Cirque du Soleil. Hij wordt de 22ste olympiër die meedoet aan zo'n voorstelling.
  [naar artikel]
 18. Cirque du Soleil komt volgend jaar naar Antwerps Sportpaleis (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het befaamde internationale gezelschap Cirque du Soleil strijkt van 14 tot 17 maart 2019 in het Antwerpse Sportpaleis neer. Het spektakel 'Toruk',...
  [naar artikel]
 19. Dominique Persoone maakt jurk van chocolade voor Cirque Du Soleil (28/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist.
  [naar artikel]
 20. Dominique Persoone maakt jurk van chocolade voor Cirque Du Soleil (28/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist.
  [naar artikel]
 21. Acrobate Cirque du Soleil maakt zware val (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een acrobate van Cirque du Soleil heeft tijdens een show in Australië vijf meter naar beneden gevallen. Het leek eerst erger dan gedacht, maar
  [naar artikel]
 22. De machten zijn gescheiden. Maar wie is dan verantwoordelijk voor wat Julie Van Espen overkwam? (10/05/2019 - De Standaard)
  Na de moord op Julie Van Espen regeert de schroom in de Wetstraat. Niemand wil het drama politiek recupereren. Zelfs niet op drie weken van de verkiezingen. Maar het land is verontwaardigd.
  [naar artikel]
 23. Bruine kroeg rouwt om cafébaas: "Niemand wist van zijn problemen" (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zonsverduistering ter hoogte van café Soleil in Aalst, cafébaas Guy Daelman (56) is uit het leven gestapt. Vrienden/klanten van Soleil laten
  [naar artikel]
 24. Wie regeert het land? Perceptie of Michel II (10/12/2018 - Apache)
  Premier Charles Michel gaat verder zonder N-VA en zonder meerderheid. Intussen heeft in de Wetstraat de strijd om de perceptie het overgenomen van de strijd om de inhoud.
  [naar artikel]
 25. Overleden Avicii heeft eigen wassen beeld in Madame Tussauds (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in New York kunnen bezoekers een nieuwe aanwinst aanschouwen: Tim Bergling, beter bekend als Avicii, is...
  [naar artikel]
 26. Burgemeester Close overhandigt sleutel stad Brussel aan artiesten Cirque du Soleil (09/09/2017 - VRT NWS)
  Brussels burgemeester Philippe Close heeft zaterdag symbolisch de sleutels van de stad Brussel overhandigd aan de artiesten van Cirque du Soleil. De burgemeester heette daarmee het internationale gezelschap welkom dat de voorbije 15 jaar al regelmatig te gast was in de Belgische hoofdstad. Cirque du Soleil heeft sinds kort zijn tenten weer opgeslagen op de Heizel voor de show "Totem".
  [naar artikel]
 27. Het leven zoals het is: een regeringscrisis in de Wetstraat (08/12/2018 - De Standaard)
  Al heel de week hangt het lot van de federale regering aan een zijden draadje. De discussies over het VN-Migratiepact lopen hoog op. En die spanningen waren deze week goed voelbaar in de Wetstraat, dat blijkt uit bovenstaande compilatie uit de Wetstraat.
  [naar artikel]
 28. Het leven zoals het is: een regeringscrisis in de Wetstraat (08/12/2018 - De Standaard)
  Al heel de week hangt het lot van de federale regering aan een zijden draadje. De discussies over het VN-Migratiepact lopen hoog op. En die spanningen waren deze week goed voelbaar in de Wetstraat, dat blijkt uit bovenstaande compilatie uit de Wetstraat.
  [naar artikel]
 29. VIDEO: zo gaat het eraan toe in TOTEM van Cirque du Soleil (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat op de Brusselse heizel TOTEM in première, de show van Cirque du Soleil. En dat belooft een waar spektakel te worden.
  [naar artikel]
 30. Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeelsleden (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde entertainmentbedrijf Cirque du Soleil moet door de coronacrisis het grootste deel van zijn personeelsleden ontslaan. Het gaat om...
  [naar artikel]
 31. Cirque du Soleil komt met nieuw spektakel naar België (14/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Cirque du Soleil brengt vanaf 7 september 2017 zijn indrukwekkende spektakel Totem voor de allereerste keer in België.
  [naar artikel]
 32. Cirque du Soleil komt met show over Messi (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe show van het Canadese circus- en showgezelschap Cirque du Soleil zal in het teken staan van de Argentijnse voetbalvedette Lionel Messi....
  [naar artikel]
 33. Cirque du Soleil cancelt shows in Las Vegas (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group hebben gisteren al hun voorstellingen in Las Vegas geschrapt. Ze hebben dat besloten na de grote...
  [naar artikel]
 34. Cirque du Soleil cancelt shows in Las Vegas (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group hebben gisteren al hun voorstellingen in Las Vegas geschrapt. Ze hebben dat besloten na de grote...
  [naar artikel]
 35. Cirque du Soleil-acrobate maakt dodelijke val (11/04/2019 - De Morgen)
  In Las Vegas is zaterdag een acrobate na een vijftien meter hoge val verongelukt tijdens een voorstelling van het Cirque du Soleil-spektakel Ka. Het is het eerste dodelijke ongeval uit de geschiedenis van het gezelschap.
  [naar artikel]
 36. Cirque du Soleil koopt Blue Man Group (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Entertainmentgroep Cirque du Soleil, bekend van de acrobaten en circusacts, neemt drum- en muziekgroep Blue Man Group over. Met de overname wil
  [naar artikel]
 37. Lionel Messi krijgt eigen Cirque Du Soleil-spektakel gebaseerd op zijn leven (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het fameuze circus Cirque du Soleil heeft een show gemaakt die helemaal is gewijd aan Lionel Messi (32), de Argentijnse voetbalvedette van FC...
  [naar artikel]
 38. Speeltuigen voor truckchauffeurs (06/04/2019 - De Morgen)
  ZOMERREEKS - Wat staat die kerk in Thion- ville daar te doen, zo pal naast de snelweg? En welk verhaal zit achter La Femme Sans Te?te bij Dijon? Tien ankerpunten op L'Auto- route du Soleil, tien verhalen in De Morgen. Vandaag: Aire de Jugy en de Porte du Soleil
  [naar artikel]
 39. Cirque Du Soleil is terug in ons land! (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde Cirque du Soleil is terug in ons land met een nieuwe show: 'TOTEM'. Het thema dit jaar is 'de evolutie van de mensheid'.
  [naar artikel]
 40. Stichter Cirque du Soleil stapt volledig uit bedrijf (17/02/2020 - Express)
  Guy Laliberté, de Canadese straatartiest die Cirque du Soleil bedacht, verkoopt zijn belang in de circusspektakelgroep. De 60-jarige Laliberté had vijf jaar geleden al 90 procent van het bedrijf verkocht, en verkoopt nu het pakket van 10 procent dat nog in zijn handen was aan het Canadese fonds Caisse de dépôt et placement du Québec. […] The post Stichter Cirque du Soleil stapt volledig uit bedrijf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Madonna maakt barokke en bizarre bokkensprongen als Madame X ????? (12/06/2019 - De Morgen)
  ‘Flawed by design, please sympathise’, soebat Madonna op Madame X. Gespeend van gebreken blijft haar veertiende studioplaat inderdaad niet. Maar Her Madgesty klinkt na tien jaar éindelijk nog eens gedurfd en spannend.
  [naar artikel]
 42. Cirque du Soleil-acrobaat maakt dodelijke val tijdens voorstelling (18/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel ‘Volta’ in Tampa (Florida) een zware val had gemaakt. Dat meldt het in Montreal gevestigde bedrijf zondag.
  [naar artikel]
 43. Cirque du Soleil-acrobaat maakt dodelijke val tijdens voorstelling (18/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel ‘Volta’ in Tampa (Florida) een zware val had gemaakt. Dat meldt het in Montreal gevestigde bedrijf zondag.
  [naar artikel]
 44. Klimaatactivisten verlaten Wetstraat en zetten protest voort op Troonplein (25/03/2019 - Knack)
  De klimaatactivisten die de nacht hebben doorgebracht aan de Brusselse Wetstraat breken hun tenten af en verhuizen naar het Troonplein. De politie laat geen extra betogers meer toe aan de Wetstraat.
  [naar artikel]
 45. De nieuwe Madame Non (09/04/2019 - De Morgen)
  Goedlachs, eerder centrumrechts dan -links, vastberaden maar niet onredelijk: Brussels milieuminister Céline Fremault (cdH) lijkt in weinig op haar partijgenote Joëlle Milquet. Toch is ze nu de nieuwe 'Madame Non'. 'Dit gaat over het overleven van haar partij.'
  [naar artikel]
 46. Meghan Markle krijgt wassen beeld in Madame Tussauds (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Madame Tussauds in Londen speelt alvast handig in op de toekomstige uitbreiding van de Britse koninklijke familie. Een wassen evenbeeld van Meghan...
  [naar artikel]
 47. Vanavond in Kafka: de Madame Pipi from hell (04/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De mannen van 'Kafka' zijn vanavond al even in Halloweenstemming met het personage 'Madame Pipi'. Zorg dat je altijd genoeg kleingeld op zak hebt!
  [naar artikel]
 48. Taylor Swift vol lof over Madonna's ‘Madame X’-show (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Taylor Swift bezocht afgelopen zaterdag Madonna’s Madame X-concert in Brooklyn en postte daar na afloop lyrische teksten over op haar Instagram...
  [naar artikel]
 49. Na alle kritiek: Madame Tussauds past wassen beeld Beyoncé aan (23/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nadat het New Yorkse wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds bakken kritiek kreeg over een ‘te witte Beyoncé’ heeft het bedrijf besloten om enkele aanpassingen door te voeren.
  [naar artikel]
 50. Cirque du Soleil-artiesten stunten op 184 meter hoge Space Needle (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Seattle, in de Amerikaanse staat Washington, hebben artiesten van Cirque du Soleil de Space Needle opgeklauterd om er stunts op uit te voeren....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.