De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

El Chapo: “Mijn enige verslaving zijn vrouwen”

Het Laatste Nieuws

10/09/2020 - 10:23

Op sociale media is een video opgedoken van de Mexicaanse drugsbaas El Chapo. Hierop is te zien hoe Joaquin ‘El Chapo’ (de kleine) Guzmán...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De dochter van El Chapo spreekt: 'Mijn vader is een familieman die veel voor zijn volk heeft gedaan' (19/10/2017 - Knack)
  Voor het eerst geeft de dochter van de beruchte drugsbaron El Chapo, Giselle Guzmán, een interview. 'Het merendeel van mijn vrienden en vriendinnen weten niet wie ik echt ben en wie mijn vader is', zegt Guzman aan Knack.
  [naar artikel]
 2. Leraar deelt foto van kapotte tong: “Resultaat van mijn verslaving aan energiedrank” (28/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit is het resultaat van mijn verslaving aan energiedrankjes”. Deze onheilspellende aankondiging deed Dan Royals, een leerkracht die in Azië woont...
  [naar artikel]
 3. Twee vrouwen over hun abortus: "Ik ben de enige die over mijn lichaam, mijn leven mag beslissen" (14/07/2018 - De Morgen)
  Abortus verdwijnt uit het strafwetboek en dat is niks te vroeg, zeggen Baharak en Gertie. Twee vrouwen die er niet rouwig om zijn dat ze geen moeder werden toen ze daar niet klaar voor waren. "Ik ben de enige die over mijn lichaam, mijn leven mag beslissen."
  [naar artikel]
 4. Vrouw van El Chapo bereid schuldig te pleiten (09/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vrouw van de Mexicaanse drugsbaron El Chapo, Emma Coronel, gaat schuldig pleiten. De 31-jarige oud-schoonheidskoningin werd in februari in Washington opgepakt en wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn in het kartel dat El Chapo leidde.
  [naar artikel]
 5. Vrouw 'El Chapo': 'Ik weet niet of hij de grootste drugsbaron ter wereld is' (27/12/2018 - Knack)
  Vorige maand startte het proces tegen Joaquin Guzman, beter bekend als 'El Chapo'. De vierde en huidige vrouw van Guzman sprak met Knack: 'Ik betwijfel dat de rechten van mijn man in de Verenigde Staten gerespecteerd worden.'
  [naar artikel]
 6. Na El Chapo komen Los Chapitos: 's werelds beruchtste drugsbaron krijgt levenslang, maar zijn kartel is springlevend (17/07/2019 - VRT NWS)
  Wie gedacht had dat de veroordeling van drugsbaron El Chapo een einde zou maken aan het Sinaloakartel, laat staan aan de meedogenloze Mexicaanse drugsoorlog, komt bedrogen uit. El Chapo's plaats aan de top van het kartel is al lang ingenomen en de drugshandel neemt alleen maar toe.
  [naar artikel]
 7. Je kan het huis waaruit El Chapo vluchtte te winnen met de loterij (06/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Mexicaanse overheid zal een huis van waaruit de beruchte drugbaron Joaquin Guzman, alias El Chapo, in 2014 vluchtte, weggeven in een loterij. El Chapo zit in de gevangenis in de VS, waar hij levenslang kreeg.
  [naar artikel]
 8. De Drang – Onze geschiedenis van verslaving (05/06/2023 - De Wereld Morgen)
  Carl Erik Fisher is een genezen drugsverslaafde én arts. Zijn persoonlijke ervaringen combineerde hij met klinische kennis en wetenschappelijk onderzoek, zowel in farmacologie als over verslaving tot 'De Drang – Onze geschiedenis van verslaving'. Paul Verhaeghe: “De verslaving die ik het meest kan aanbevelen, is addictie aan boeken zoals deze”. The post De Drang – Onze geschiedenis van verslaving appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 9. 'El Chapo kreeg geen eerlijk proces' (31/07/2019 - Knack)
  'El Chapo is níét de baas van het Sinaloakartel en Mexico had hem nooit aan de staat New York mogen uitleveren', zegt zijn advocate Mariel Colon Miro.
  [naar artikel]
 10. Bodycam van militair onthult geheime tunnel van El Chapo onder badkuip (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In New York is nu al enkele weken het proces tegen de Mexicaanse drugsbaron El Chapo bezig. Bij dat proces heeft de Amerikaanse overheid bodycambeelden vrijgegeven van een inval in een schuilplaats van El Chapo in 2014, toen kon hij nipt aan de Mexicaanse mariniers ontsnappen met een geheime tunnel. Op de beelden is duidelijk te zien hoe hij zijn tunnel wist te verbergen.
  [naar artikel]
 11. Rechtszaak in New York mogelijk laatste episode in loopbaan van drugsbaron El Chapo (05/11/2018 - Knack)
  In New York gaat maandag het proces van start tegen de beruchte 61-jarige drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzman. De Mexicaanse kartelleider riskeert een levenslange celstraf. De rechtszaak in Brooklyn kan dus het definitieve einde inluiden van de criminele activiteiten van El Chapo, wiens opvallende leven het onderwerp vormt van een Netflix-reeks.
  [naar artikel]
 12. Jury voor proces tegen drugsbaas El Chapo eindelijk samengesteld (07/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De jury voor het proces tegen de voormalige Mexicaanse drugsbaas Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán is eindelijk samengesteld. De openbare aanklager en de verdediging hebben woensdag in de rechtbank in New York zeven vrouwen en vijf mannen als gezworenen gekozen. Dat meldden de Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 13. Mexicaanse overheid geeft huis El Chapo weg in loterij (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Mexicaanse overheid geeft het huis van waaruit de beruchte drugbaron Joaquin Guzman, alias El Chapo, in 2014 wegvluchtte, weg in een loterij. Het optrekje in Culiacan, in het noordoosten van Mexico, zou 3,6 miljoen pesos (150.000 euro) waard zijn, zo blijkt uit informatie van de nationale loterij. De trekking vindt plaats op 15 september. El Chapo zit in de gevangenis in de VS, waar hij in 2019 levenslang kreeg.
  [naar artikel]
 14. Staf Coppens hoopt verlost te zijn van verslaving (04/03/2020 - Metro)
  Vlaams presentator Staf Coppens herstelt op dit moment van een neusoperatie. Nadat hij als kind zijn neus brak, werd hij verslaafd aan neussprays. De operatie moet hem nu van deze verslaving verlossen.  De 39-jarige Staf Coppens, gekend van onder meer het programma ‘Lichaam van Coppens’, hoopt bevrijdt te zijn van zijn neusspray-verslaving. Dat maakte hij bekend op zijn Instagram account. “Hopelijk verlost van die jarenlange verslaving”, schrijft hij bij een foto na zijn operatie. “Na als kind mijn neus te breken brachten die verrekte neussprays telkens soelaas, maar hoe meer je ze gebruikt hoe afhankelijker je wordt”, zegt hij. Het ging er zo erg aan toe dat de presentator zelfs bij de apotheek van wacht ging aankloppen of stress kreeg bij het verliezen van zo’n flesje.” Nu moet hij voor goed verlost zijn van zijn drang naar de ontzwellende stof. “Taboe doorbreken” Op Instagram bedankte de broer van Mathias Coppens de verplegers van het Imeldaziekenhuis in Bonheiden voor de goede verzorging. Ook dankte hij zijn gezin om zijn gesnurk jarenlang te verdragen. Tot slot vroeg Coppens of er andere mensen met een neusdruppel-verslaving kampen. Uit de antwoorden die hij kreeg, blijkt dat hij lang niet de enige was. Nu wil de presentator het taboe van de neusdruppel verslaving doorbreken. Instagram / @staf_coppens Instagram / @staf_coppens Lees ook: Lopen koffiedrinkers een groter risico op een drugsverslaving? Het bericht Staf Coppens hoopt verlost te zijn van verslaving verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. El Chapo krijgt 'amper' 2 uur per week sekstijd met zijn vrouw en wordt knettergek (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De veroordeelde drugskoning Joaquin 'El Chapo' Guzman wordt psychologisch gemarteld in de Mexicaanse zwaarbeveiligde gevangenis waar hij
  [naar artikel]
 16. Drugsbaron ‘El Chapo’ schuldig aan drugshandel, riskeert levenslang (12/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie maanden heeft de rechtbank in New York beraadslaag over het lot van de Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán (61). Hij werd ervan verdacht dat hij meer dan 200 ton cocaïne het land binnensmokkelde. Alles samen waren er meer dan tien aanklachten gaande van moord tot foltering en corruptie. Ell Chapo is zopas schuldig bevonden voor alle aanklachten.
  [naar artikel]
 17. Drugsbaron ‘El Chapo’ schuldig aan drugshandel, riskeert levenslang (12/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie maand heeft de rechtbank in New York beraadslaag over het lot van de Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán (61). Hij werd ervan verdacht dat hij meer dan 200 ton cocaïne het land binnensmokkelde. Alles samen waren er meer dan tien aanklachten gaande van moord tot foltering en corruptie. Ell Chapo is zopas schuldig bevonden voor alle aanklachten.
  [naar artikel]
 18. Drugsbaron ‘El Chapo’ schuldig aan drugshandel, riskeert levenslang (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Drie maand heeft de rechtbank in New York beraadslaag over het lot van de Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán (61). Hij werd ervan verdacht dat hij meer dan 200 ton cocaïne het land binnensmokkelde. Alles samen waren er meer dan tien aanklachten gaande van moord tot foltering en corruptie. Ell Chapo is zopas schuldig bevonden voor alle aanklachten.
  [naar artikel]
 19. 'El Chapo' vindt altijd een manier (10/04/2019 - De Morgen)
  Out of the box denken. Dat is al twintig jaar het handelsmerk van de Mexicaanse drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán. Toen hem werd gezegd dat uit de gevangenis van Altiplano nog nooit iemand was ontsnapt, verscheen er een monkellachje op zijn gezicht.
  [naar artikel]
 20. Uitlevering 'El Chapo' nog niet voor meteen (10/04/2019 - De Morgen)
  Mexico heeft de procedure opgestart om drugsbaas Joaquin 'El Chapo' Guzmán uit te leveren aan de VS. De drugsbaron werd vrijdag opgepakt na een vlucht van zes maanden.
  [naar artikel]
 21. Bendeleden te sterk voor Mexicaanse ordediensten bij actie tegen zoon drugsbaron El Chapo   (18/10/2019 - VRT NWS)
  In de Mexicaanse stad Culiacan, in het noordwesten van het land, zijn de ordediensten slaags geraakt met zwaarbewapende bendeleden toen ze een zoon van de beruchte drugsbaron El Chapo probeerden te arresteren. De ordediensten moesten zich uiteindelijk terugtrekken, zonder de zoon van El Chapo. De stad leek wel op een oorlogsgebied, vertellen getuigen.
  [naar artikel]
 22. Mexicanen boos door foute pizza El Chapo van Pizza Hut (09/10/2017 - VRT NWS)
  El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. 
  [naar artikel]
 23. De vrouw van ‘El Chapo’: “Hij is niet de crimineel die jullie er van maken. Ik bewonder hem” (10/02/2019 - De Morgen)
  Op elk moment kan het doek vallen over het proces in de VS tegen drugsbaron ‘El Chapo’ (61). Haar man een moordenaar? Daar is Emma Coronel Aispuro (29) het totaal mee oneens. ‘Hij is de oogappel van zijn dochters.’
  [naar artikel]
 24. Monsterproces tegen El Chapo: legendarische Mexicaanse drugsbaron staat maandag voor rechter in New York (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTMaandag start in New York het proces tegen de beruchte Mexicaanse drugsbaron ‘El Chapo’. Het openbaar ministerie van Brooklyn klaagt Joaquín Guzmán Loera (63) aan voor 33 moorden, drugshandel, het leiden van een misdaadorganisatie, witwassen van crimineel geld en ontvoering. El Chapo is ondertussen uitgegroeid tot een levende legende, mede dankzij de populaire Netflix-serie over zijn leven.
  [naar artikel]
 25. El Chapo in nooit vertoonde video vanuit Mexicaanse gevangenis: Beroep? “Landbouwer” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een beige gevangenisplunje met nummer 3870 op de borst. Zo verschijnt gedetineerde Joaquin Guzman, beter bekend als drugskoning El Chapo, in een...
  [naar artikel]
 26. “Drugsbaron El Chapo liet vijanden levend begraven” (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Mexicaanse drugbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán vermoordde zelf minstens drie mensen. Hij folterde zijn slachtoffers en minstens een van hen werd...
  [naar artikel]
 27. Mannetje van El Chapo zat zelf aan zijn lading, flipte en liet schip met 20 ton coke zinken (04/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook drugskoning Joaquin ‘El Chapo’ Guzman verloor al eens een partijtje van zijn geliefde waar. Juan Carlos Ramirez (55), zelf een voormalige...
  [naar artikel]
 28. "El Chapo betaalde 100 miljoen dollar omkoopgeld aan Mexicaanse president" (16/01/2019 - VRT NWS)
  De Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán, beter bekend als "El Chapo", zou de voormalige Mexicaanse president Enrique Peña Nieto voor 100 miljoen dollar omgekocht hebben. Dat verklaart een getuige op het proces tegen "El Chapo" in New York City.
  [naar artikel]
 29. Ex-lijfwacht: “Drugsbaron El Chapo liet vijanden levend begraven” (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Mexicaanse drugbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán vermoordde zelf minstens drie mensen. Hij folterde zijn slachtoffers en minstens een van hen werd...
  [naar artikel]
 30. Drugsbaron El Chapo gebruikte spyware om alle activiteiten van zijn vrouw en minnares fanatiek te monitoren (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Joaquin Guzman, beter bekend als El Chapo de beruchte drugsbaron van Mexico, werd in 2016 door de FBI gearresteerd. Dat gebeurde onder andere...
  [naar artikel]
 31. Weg bijna vrij voor uitlevering 'El Chapo' aan VS (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Mexicaanse rechter heeft het beroep van drugsbaas Joaquin 'El Chapo' Guzman tegen diens uitlevering aan de Verenigde Staten afgewezen. De
  [naar artikel]
 32. Drugsbaron 'El Chapo' zal geen doodstraf krijgen in VS (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De beruchte Mexicaanse drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzman, die gisteren uitgeleverd werd aan de Verenigde Staten, zal niet veroordeeld kunnen
  [naar artikel]
 33. Vrouw El Chapo overweegt deelname aan omstreden realityshow waaraan ook zoon meedoet van ‘Godmother’ met ruim 200 moorden op haar actief (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kans is reëel dat de echtgenote van de El Chapo binnenkort te zien zal zijn in ‘Cartel Crew’, een Amerikaanse realityreeks die het doen en laten...
  [naar artikel]
 34. Drugshulpverlening werkt samen in Adviespunt Verslaving (26/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpenaars die met een verslaving kampen en hulp nodig hebben, kunnen vanaf woensdag bij het gloednieuwe Adviespunt Verslaving. Dat meldt Radio 2 Antwerpen donderdag. Het gaat om een nieuw initiatief waarbij de vier Antwerpse drugshulpverleningscentra samenwerken.
  [naar artikel]
 35. Het proces tegen El Chapo: een inkijkje in een excentriek en gewelddadig leven (02/02/2019 - De Morgen)
  Het proces tegen de Mexicaanse drugsbaas Joaquin ‘El Chapo’ Guzman is afgerond. Het bewijs is overweldigend, maar zijn advocaat spreekt van een grote samenzwering.
  [naar artikel]
 36. Drugsbaron El Chapo kent weldra vonnis: tien waanzinnige verhalen (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het proces tegen de Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán (61) nadert na bijna drie maanden zijn orgelpunt in New York. De twaalfkoppige...
  [naar artikel]
 37. Na hallucinante taferelen gisteren: bij arrestatie van zoon ‘El Chapo’ zijn 29 doden gevallen in Mexico (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de arrestatie van Ovidio Guzmán, de zoon van de beruchte gevangen drugsbaron 'El Chapo', zijn 10 militairen en 19 criminele verdachten om het leven gekomen. Dat laat de Mexicaanse minister van Defensie Luis Cresencio Sandoval vrijdag weten. De 32-jarige Ovidio is de zoon van Joaquín 'El Chapo' Guzmán, de vroegere Mexicaanse drugskartelbaas die momenteel in de Verenigde Staten een levenslange celstraf uitzit.
  [naar artikel]
 38. Vrouw El Chapo overweegt deelname aan omstreden realityshow waaraan ook zoon meedoet van beruchte ‘Godmother’ met ruim 200 moorden op haar actief (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kans is reëel dat de echtgenote van de El Chapo binnenkort te zien zal zijn in ‘Cartel Crew’, een Amerikaanse realityreeks die het doen en laten...
  [naar artikel]
 39. Mexicaanse president onder vuur na vrijlating zoon El Chapo: “We willen geen oorlog” (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Mexicaanse autoriteiten hebben een storm aan kritiek gekregen nadat de zoon van de bekende drugsbaas El Chapo kort na zijn arrestatie werd...
  [naar artikel]
 40. El Chapo is van troon gestoten als machtigste drugsbaas (19/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 63-jarige Joaquín Archivaldo Guzmán Loera (63), beter bekend als 'El Chapo', is niet langer ’s werelds meest gevaarlijke en machtigste...
  [naar artikel]
 41. Zoon van drugsbaas 'El Chapo' opgepakt in Mexico, doden bij gevechten (06/01/2023 - VRT NWS)
  Bij een militaire operatie in het noordwesten van Mexico is een van de zonen van de vroegere Mexicaanse drugsbaron Joaquin Guzman, beter gekend als 'El Chapo', gearresteerd. Daarna zijn zware gevechten uitgebroken.
  [naar artikel]
 42. Nieuwe rechtbankdocumenten: El Chapo liet dokter komen om tegenstanders langer te kunnen martelen (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán Loera, bekend als El Chapo, krijgt vandaag in New York te horen hoe lang hij de cel in moet. De aanklagers...
  [naar artikel]
 43. Mexico wil er zeker van zijn dat we allemaal weten dat El Chapo echt niet voor een derde keer ontsnapt is (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Neen, drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzmán is niet opnieuw ontsnapt. En toch gaan de laatste tijd hardnekkige geruchten rond dat de
  [naar artikel]
 44. Adviespunt Verslaving van start in Antwerpen (26/04/2018 - VRT NWS)
  Wie een verslaving heeft en geholpen wil worden, kan vanaf 2 mei terecht bij het Adviespunt Verslaving. Een nieuw initiatief in Antwerpen, waarbij mensen tot bij de juiste hulpverlening gebracht worden.
  [naar artikel]
 45. Loyale echtgenote El Chapo nu zelf opgepakt: van schoonheidsprinses tot drugsverdachte (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wereld leerde Emma Coronel Aispuro (31) twee jaar geleden kennen. Drie maanden lang stond ze bijna dagelijks haar echtgenoot, drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán (63), trouw bij tijdens zijn proces in New York. Stijlvol, verzorgd, en schijnbaar totaal niet onder de indruk. Ze herkende haar man niet in de gruwelijke getuigenissen die zijn zwaar criminele leven blootlegden. “Ik bewonder hem”, bleef ze volhouden. El Chapo zit een levenslange celstraf uit. Zijn vrouw is nu zelf opgepakt op beschuldiging van drugshandel.
  [naar artikel]
 46. "Ik wou alleen maar drinken" (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwen met een alcoholprobleem praten vanavond in Moerkerke en De Vrouwen openlijk over hun verslaving. Voor deze aflevering bracht Cathérine
  [naar artikel]
 47. “El Chapo’s oogjes blonken toen ik hem een helikopter schonk voor de tweede verjaardag van zijn ontsnapping” (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzman staat in New York terecht voor zware misdaden. Een van zijn vroegere collega’s getuigde op het proces dat hij...
  [naar artikel]
 48. "El Chapo wordt gemarteld in de gevangenis" (26/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de advocaten van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzman stelt dat zijn cliënt in de gevangenis wordt mishandeld. Hij wil dat
  [naar artikel]
 49. Drugsbaron El Chapo wil Netflix aanklagen (23/06/2017 - De Tijd)
  07:35 De Mexicaanse drugsbaron El Chapo wil een klacht indienen tegen Netflix over de serie die de zender maakte over diens leven.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy