Kobe Desramaults en zijn restaurant Chambre Séparée prijken op de dertiende plaats in de Opinionated About Dining-ranglijst voor de beste restaurants in Europa. De Belgische chef-kok troeft daarmee heel wat bekende collega’s af. [naar artikel]
Vanaf 25 juni opent sterrenchef Kobe Desramaults zijn eigen bakkerij in het openluchtmuseum van Bokrijk. Hij toont hier niet alleen op zijn eigenwijze manier hoe je gezond en lekker brood maakt, maar verkoopt het meteen ook in een nieuwe superette. Dit project is het eerste grote startschot van Bokrijk Brandmerkt (BKRK) waarmee het domein zich in Vlaanderen op de kaart wil zetten als modern, hip en de moeite waard. [naar artikel]
Chambre Séparée, het nieuwe Gentse restaurant van Kobe Desramaults, staat nog geen jaar na de opening al te blinken op plek zes in de lijst met honderd beste Europese restaurants die werd opgesteld door Opinionated About Dining. [naar artikel]
Kobe Desramaults is bezieler van restaurants De Vitrine (Gent) en In De Wulf (Dranouter) en bakkerij De Superette (Gent) [naar artikel]
Kobe Desramaults is bezieler van restaurants De Vitrine (Gent) en In De Wulf (Dranouter) en bakkerij De Superette (Gent) [naar artikel]
Kobe Desramaults is bezieler van restaurants De Vitrine (Gent) en In De Wulf (Dranouter) en bakkerij De Superette (Gent) [naar artikel]
Het nieuwe adres van de Vlaamse chef Kobe Desramaults, "Chambre Séparée"(1 ster) in Gent, is zesde geworden in de lijst van 100 beste restaurants... [naar artikel]
Kobe Desramaults is bezieler van restaurants De Vitrine (Gent) en In De Wulf (Dranouter) en bakkerij De Superette (Gent) [naar artikel]
Kobe Desramaults is bezieler van restaurants De Vitrine en In de Wulf, en bakkerij De Superette. Zijn creaties zijn nog tot 31/12 te koop in pop-upstore The List in Antwerpen. [naar artikel]
Volgens de Italiaanse website 50 Top Pizza, dat elk jaar een lijst maakt van de 50 beste pizzeria’s van Europa, moet je dringend naar Brussel... [naar artikel]
Vorig jaar kon Mike Ekelschot de Artemeersmolen in Poeke kopen. Nu draait hij op volle toeren, en weten de strafste chefs hem al te vinden. Zo haalt Kobe Desramaults hier het meel waarmee brood gebakken wordt in De Superette. [naar artikel]
'Notre boy de l'année', schreef een Franse krant in 2012 over Kobe Desramaults. Dat was visionair: In de Wulf is sinds gisteren 'Beste restaurant van Europa'. Zegt een jury van 4.300 mensen en 140.000 restaurantbeoordelingen op de website Opinionated About Dining. 'Puur' is een woord dat altijd valt over zijn keuken. Mag daar het eenvoudige 'lekker' bij? [naar artikel]
Ieder jaar onthult de 50toppizza-site haar beroemde ranglijst van de 50 beste pizzeria’s van Europa. De beste pizzazaak ligt verrassend genoeg niet in Italië, maar in Parijs. Ook ons land kon een plek in de top tien wegkapen. [naar artikel]
Amper 32 en al bekroond als Chef van het Jaar door de gerenommeerde restaurantgids GaultMillau: Kobe Desramaults van In De Wulf is bezig aan een steile opmars in de haute cuisine. [naar artikel]
Restaurant In de Wulf van sterrenchef Kobe Desramaults heeft de deuren gesloten. "Culture club" toonde op Canvas beelden van de allerlaatste dag. [naar artikel]
Soms beslist het leven voor jou. Zo had Kobe Desramaults de ster van Michelin en de 17,5 op 20 van Gault&Millau niet zien aankomen. Voor een boek met zijn naam erop koos de kok wel zelf. En dat Kobe Desramaults geen gewoon kookboek is, verrast evenmin. [naar artikel]
06:00 Voor chef-kok Kobe Desramaults is 'Mr Gwyn' een must read omdat de auteur met zijn stijl aanmaant tot ontspanning en je aan het denken zet over verleden en toekomst. ‘Baricco dwingt tot traagheid.' [naar artikel]
16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]
Kobe Desramaults kondigt de sluiting van zijn Gentse restaurant Chambre Séparée aan. Na jaren koken in de stad, lonkt de natuur terug, klinkt het in een persbericht. [naar artikel]
Vanavond sluit Kobe Desramaults voorgoed de deuren van zijn sterrenrestaurant 'In de Wulf' in het West-Vlaamse Dranouter. De topchef kookt straks [naar artikel]
Chef Kobe Desramaults wordt veertig en gooit straks voor de zoveelste keer het roer om.?Het buitenland lonkt, maar eerst lokt hij ons naar Oostende, als kersvers culinair curator van de stad. ‘Oostendenaars zijn koppigaards, die koppigheid wil ik vooral stimuleren.’ [naar artikel]
Via Instagram maakte topchef Kobe Desramaults bekend dat er gereserveerd kon worden voor zijn nieuwe zaak Chambre Séparée. Het restaurant biedt plaats aan amper 16 tafelgasten die om en bij de 20 gerechten voorgeschoteld zullen krijgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.