Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
20:29 uur

Bob Woodwards tweede boek over Trump: 'Wat zijn leiderschap vooral lijkt te missen, is logica'

Knack

15/09/2020 - 17:26

Ook in zijn tweede boek over Donald Trump schetst Bob Woodward een ontluisterend beeld van de machtigste man ter wereld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Witte Huis: Woodwards boek bestaat uit 'gefabriceerde verhalen' (05/09/2018 - Knack)
  Het Witte Huis heeft dinsdag een poging gedaan om het nieuwe boek van Bob Woodward, een van de journalisten achter het Watergate-schandaal, te futiliseren. Het boek schetst hoe topadviseurs van president Donald Trump hem voor onverstandige beslissingen behoeden en extreme maatregelen afzwakken.
  [naar artikel]
 2. Trump krabbelt terug over uitspraak in Rusland-affaire (12/11/2017 - Knack)
  Donald Trump is na een vraag over Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van standpunt veranderd. 'Ik sta achter onze agentschappen, vooral met hun huidige leiderschap.'
  [naar artikel]
 3. Witte Huis: Woodwards boek bestaat uit “gefabriceerde verhalen” (05/09/2018 - Metro)
  Het Witte Huis heeft dinsdag een poging gedaan om het nieuwe boek van Bob Woodward, een van de journalisten achter het Watergate-schandaal, te futiliseren. Het boek schetst hoe topadviseurs van president Donald Trump hem voor onverstandige beslissingen behoeden en extreme maatregelen afzwakken. ‘Fear: Trump in the White House’ is een boek gebaseerd op interviews, nota’s van vergaderingen, persoonlijke dagboeken en overheidsdocumenten. Het verschijnt pas op 11 september, maar in de media, ook de sociale, zijn er al fragmenten uit verschenen. Het Witte Huis zag zich daarom genoodzaakt om een een verklaring af te leggen en de waarachtigheid ervan in twijfel te trekken. “Dit boek is niet meer dan gefabriceerde verhalen, vele van misnoegde ex-werknemers, met de bedoeling de president er slecht uit te doen zien”, zei woordvoerster Sarah Sanders. Trump op zijn beurt tweette dat quotes van minister van Defensie James Mattis en stafchef John Kelly “verzonnen, bedrog en oplichterij van het publiek zijn”. Trump suggereerde dat Woodward voor de Democraten werkt. “Valt de timing op?”, schreef hij. Amerikaanse kiezers trekken naar de stembus in november voor tussentijdse verkiezingen, waarbij de Republikeinse partij van Trump de controle over het Congres dreigt te verliezen. Volgens Woodward is Trumps staf verontrust door zijn onvoorspelbaarheid en gebrek aan kennis van internationale politiek. Dat leidde tot een “zenuwinzinking” in het Witte Huis en zorgde ervoor dat Kelly meent dat de president “de kluts kwijt” is. “Het is een idioot”, zei Kelly, volgens quotes die verschenen in de Washington Post. “Het heeft geen zin hem van iets te overtuigen. Hij is ontspoord. We zijn in ‘Crazytown’. Ik weet niet eens waarom we hier allemaal zijn. Dit is de ergste job die ik ooit heb gehad.” Mattis van zijn kant zegt dat Trump de kennis heeft “van een vijfde- of zesdejaars” (een tien- tot twaalfjarige, nvdr) over zaken als het Koraanse schiereiland. Hij zou er ook onberaden voor gepleit hebben om de Syrische president Bashar al-Assad te vermoorden na een chemische wapenaanval in het land. Zowel Kelly als Mattis, allebei nog in dienst, ontkennen de uitspraken ooit te hebben gedaan. Maar Woodward zegt dat aan zijn boek honderden uren aan gesprekken zijn voorafgegaan naar “diepe achtergrond”. Dat betekent dat hij de informatie mag gebruiken, maar de bronnen ervan niet onthult. bron: Belga Het bericht Witte Huis: Woodwards boek bestaat uit “gefabriceerde verhalen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Björn Soenens over Bob Woodward, schrijver van het nieuwste Trump-boek: "Niet een fantast die zomaar wat opschrijft" (05/09/2018 - VRT NWS)
  Straks verschijnt een nieuw boek over het Witte Huis van Donald Trump. Volgens het boek regeert de chaos daar in Washington en proberen zijn medewerkers vooral de schade te beperken. De auteur is Bob Woodward, maar wie is hij? Björn Soenens stelt hem voor in deze korte video.
  [naar artikel]
 5. 10 opvallende onthullingen uit nieuw boek over Trump en zijn entourage (04/01/2018 - VRT NWS)
  Er komt een nieuw boek uit over de Amerikaanse president Donald Trump en zijn entourage. Het boek "Fire and Fury: Inside the Trump White House" van Michael Wolff is gebaseerd op 200 interviews en biedt naar eigen zeggen een unieke inkijk in het Witte Huis onder Trump. Het boek verschijnt pas volgende week, maar de komende tien opvallende zaken staan al in een voorpublicatie.
  [naar artikel]
 6. Trump prijst Italiaanse premier voor 'doortastend leiderschap' op vlak van migratie (30/07/2018 - Knack)
  Tijdens een gezamenlijke persconferentie na zijn ontmoeting in het Witte Huis met de Italiaanse premier Guiseppe Conte heeft de Amerikaanse president Donald Trump het 'doortastend leiderschap' van zijn collega op vlak van migratie geprezen.
  [naar artikel]
 7. Dit moet u weten over het nieuwste ophefmakende boek over Trump: 'We zijn in crazytown beland' (12/09/2018 - Knack)
  In het veelbesproken boek Fear doet de legendarische journalist Bob Woodward een boekje open over het Witte Huis van Donald Trump. Knack las het boek voor u en zet de belangrijkste conclusies op een rij.
  [naar artikel]
 8. Over de taal van Trump (14/04/2019 - De Morgen)
  Nu hij presidentiëler moet worden, doorspekt Donald Trump zijn speeches met enige logica en een snuifje hoop. Maar de 'oude' Trump is nooit ver weg. Wij deden onderzoek naar zijn taalgebruik.
  [naar artikel]
 9. Nieuw boek over Trump: “Hij is geobsedeerd door dassen” (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dassen lijkt niet bepaald het onderwerp waarmee de machtigste man ter wereld bezig zou moeten zijn. Toch staat in een nieuw boek van twee...
  [naar artikel]
 10. Waarom Trump ondanks impeachment waarschijnlijk met gemak zijn tweede ambtstermijn haalt (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De twee aanklachten tegen Donald Trump als president van de VS zijn allebei gegrond verklaard. Toch huppelt Trump volgens experten op één been naar een tweede ambtstermijn. Hoe kan dat, met een man die er schijnbaar een puinhoop van maakt? “Ik zie vooral zwaktes bij de Democratische presidentskandidaten,” en nog een paar redenen om te geloven dat Trump momenteel op koers zit.
  [naar artikel]
 11. Ivanka Trump krijgt kritiek op nieuw boek (03/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse presidentsdochter Ivanka Trump (35) heeft een boek geschreven over haar succes, dat ze naar eigen zeggen vooral heeft verworven door hard te werken. Opvallend genoeg heeft ze het weinig over de impact van haar rijkdom en beroemdheid.
  [naar artikel]
 12. Labour-leider Corbyn krijgt tweede uitdager (13/07/2016 - De Redactie)
  Na Angela Eagle dingt nu ook parlementslid Owen Smith naar het leiderschap van de Britse oppositiepartij. Corbyns leiderschap ligt sinds het brexit-referendum danig onder vuur.
  [naar artikel]
 13. Straffe onthullingen in nieuw boek over Trump: Ivanka wil president worden, Melania doodongelukkig en Donald continu angstig (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Volgende week verschijnt er een nieuw boek over de Amerikaanse president Donald Trump en de voorpublicatie doet nu al stof opwaaien. Het boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ biedt een kijkje achter de schermen en zou gebaseerd zijn op 200 interviews. Zo wil dochter Ivanka de eerste vrouwelijke president van Amerika worden en was Trump stomverbaasd over zijn overwinning.
  [naar artikel]
 14. Trump wil “vriend” van Kim Jong-un worden en krabbelt terug over uitspraak in Rusland-affaire (12/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Donald Trump is na een vraag over Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van standpunt veranderd. “Ik sta achter onze agentschappen, vooral met hun huidige leiderschap”, antwoordde de Amerikaanse president tijdens een persconferentie in het Vietnamese Hanoi. De relatie met Noord-Korea kwam ook ter sprake.
  [naar artikel]
 15. Trump wil “vriend” van Kim Jong-un worden en krabbelt terug over uitspraak in Rusland-affaire (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donald Trump is na een vraag over Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van standpunt veranderd. “Ik sta achter onze agentschappen, vooral met hun huidige leiderschap”, antwoordde de Amerikaanse president tijdens een persconferentie in het Vietnamese Hanoi. De relatie met Noord-Korea kwam ook ter sprake.
  [naar artikel]
 16. Stormy Daniels kondigt explosief boek over Trump aan (13/09/2018 - De Morgen)
  Stormy Daniels, de pornoactrice die beweert een seksuele ontmoeting met Donald Trump te hebben gehad, heeft aangekondigd dat ze een boek aan het schrijven is waarin ze alles wat ze over Trump weet, zal onthullen. Het boek, getiteld 'Full Disclosure' zal op 2 oktober in de winkels liggen. Dat zei Daniels in het tv-programma ‘The View’, meldt Politico.
  [naar artikel]
 17. Hillary Clinton schrijft boek over voorbije verkiezingscampagne (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hillary Clinton gaat een boek schrijven waarin ze het onder meer heeft over haar campagne voor de presidentsverkiezingen van 2016, waarbij ze uiteindelijk het onderspit moest delven voor Donald Trump. Dat meldt haar uitgever Simon & Schuster woensdag. Het boek met essays, dat in de tweede helft van het jaar zal uitkomen, wordt Clintons zesde boek.
  [naar artikel]
 18. Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren” (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump...
  [naar artikel]
 19. Ex-vrouw van Trump schrijft boek (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ex-vrouw van president Trump, Ivana Trump, gaat een boek schrijven over het opvoeden van hun gezamenlijke kinderen en het huwelijk met Donald
  [naar artikel]
 20. Trump: "Het lijkt erop dat iedereen wil dat ik voor een tweede termijn ga" (15/07/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft gezegd dat hij zich kandidaat wil stellen voor de volgende presidentsverkiezingen in 2020: “Het lijkt erop dat iedereen wil dat ik dit doe”, zegt hij in een interview met de Britse krant Mail on Sunday. Trump vreest ook niet voor concurrentie van de Democraten: “Ik ken ze allemaal en zie niemand.” Trump ging tegen het protocol in en had het ook over zijn gesprek met De Britse koningin Elizabeth II. 
  [naar artikel]
 21. Explosief boek John Bolton veroorzaakt commotie op proces Trump: dit zijn onthullingen die erin staan (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is momenteel hét gespreksonderwerp op het afzettingsproces van de Amerikaanse president Donald Trump: het boek van zijn voormalig nationaal...
  [naar artikel]
 22. "Dankuwel president Trump, boek ligt morgen in de rekken" (04/01/2018 - VRT NWS)
  De uitgever van het controversiële boek "Fire and fury: Inside the Trump White House" gaat het boek morgen al te koop wordt aangeboden. Dat is het antwoord van uitgeverij Henry Holt & Co en schrijver Michael Wolff op de dreigende taal van de advocaten van de Amerikaanse president. Trump wil de uitgave verhinderen.
  [naar artikel]
 23. Theo Francken is boos op Fnac: staatssecretaris staat naast Hitler en Trump (01/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Fier als een gieter is staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) op zijn boek Continent zonder Grens. Maar toen hij zag dat zijn boek in de boek- en multimediaketen Fnac uitgestald staat tussen de herwerkte versie van Mein Kampf van Hitler en een boek over Trump, werd hij toch kwaad. Twee keer tweette hij. Is dit normaal?#FramingFnac #misselijk
  [naar artikel]
 24. "Ik ben een zeer stabiel genie" (06/01/2018 - VRT NWS)
  Het boek dat de Amerikaanse journalist Michal Wolff schreef over de Amerikaanse president Trump, blijft Trump op stang jagen. Vooral de suggestie dat hij mentaal niet helemaal in orde is, stoort hem. Trump reageerde via twee lange Tweets.
  [naar artikel]
 25. Trump roept zijn 66,5 miljoen Twittervolgers op om boek van zijn zoon te kopen (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft een flinke lading kritiek over zich heen gekregen, omdat hij het zojuist verschenen boek van zijn zoon...
  [naar artikel]
 26. Trump poogt vernietigend boek uit rekken te houden (04/01/2018 - De Tijd)
  20:57 De Amerikaanse president Trump wil de publicatie verhinderen van een controversieel boek dat hem afschildert als een onbekwame leider in een rommelig Witte Huis.
  [naar artikel]
 27. Advocaat van Trump dreigt Steve Bannon af wegens “rotzooiboek vol leugens en geruchten” (04/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump dreigt met gerechtelijke stappen tegen ex-adviseur Steve Bannon voor diens kritische uitlatingen in het boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’. Dat meldt nieuwszender CNN. Ondertussen lijkt Bannon de plooien weer glad te willen strijken: hij noemde president Trump woensdagavond op de radio een “geweldige man”, nadat Trump eerder op de dag zei dat Bannon “zijn verstand heeft verloren”.
  [naar artikel]
 28. Trump over boek van Michael Wolff : "Ik beschouw dit boek als fictie"   (06/01/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump is er niet over te spreken dat hij in het boek van de Amerikaanse journalist Michael Wolff afgeschilderd wordt als een idioot. Voor het begin van een belangrijke vergadering van zijn Republikeinse partij gaf hij in zijn gekende weinig bescheiden stijl nog eens een kort overzicht van zijn successen als student, zakenman, tv-ster én als politicus. 
  [naar artikel]
 29. Geen taboes in boek Stormy Daniels: 'Trumps penis lijkt op paddenstoel' (18/09/2018 - De Morgen)
  In haar boek deelt pornoactrice Stormy Daniels gênante details over haar tijd met Trump en zijn tegenzin om president te worden. "Voor mij was het misschien de minst indrukwekkende seks van mijn leven, maar hij deelde die mening duidelijk niet."
  [naar artikel]
 30. Trump furieus over boek: "Vol met leugens en bronnen die niet bestaan" (05/01/2018 - VRT NWS)
  Donald Trump haalt op Twitter fel uit naar Michael Wolff, de auteur van het vernietigende boek over het eerste jaar van zijn presidentschap. "Vol met leugens, verkeerde voorstellingen en bronnen die niet bestaat", schrijft hij over het boek. Ook zijn voormalige medestander Steve Bannon krijgt opnieuw een veeg uit de pan.
  [naar artikel]
 31. Teflon Merkel overleeft, maar doet haar Union dat ook? (02/07/2018 - Knack)
  De Duitse regering verkeet nog steeds in crisis. Zusterpartijen CDU en CSU liggen op ramkoers over Merkels leiderschap. Maar de bondskanselier staat sterk in haar schoenen. De Beierse CSU lijkt zichzelf vooral in de voet te schieten.
  [naar artikel]
 32. Teflon Merkel overleeft, maar doet haar Union dat ook? (02/07/2018 - Knack)
  De Duitse regering verkeet nog steeds in crisis. Zusterpartijen CDU en CSU liggen op ramkoers over Merkels leiderschap. Maar de bondskanselier staat sterk in haar schoenen. De Beierse CSU lijkt zichzelf vooral in de voet te schieten.
  [naar artikel]
 33. Hillary Clinton gaat boek schrijven over verkiezingscampagne (02/02/2017 - De Redactie)
  Het boek met essays, dat in de tweede helft van het jaar zal uitkomen, wordt Clintons zesde boek.
  [naar artikel]
 34. Advocaat van Trump dreigt met gerechtelijke stappen tegen Steve Bannon (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump dreigt met gerechtelijke stappen tegen ex-adviseur Steve Bannon voor diens kritische uitlatingen in het boek “Fire and Fury: Inside the Trump White House”. Dat meldt nieuwszender CNN. Ondertussen lijkt Bannon de plooien weer glad te willen strijken: hij noemde president Trump woensdagavond op de radio een “geweldige man” (“great man”), nadat Trump eerder op de dag zei dat Bannon “zijn verstand heeft verloren”.
  [naar artikel]
 35. Advocaat van Trump dreigt met gerechtelijke stappen tegen Steve Bannon (04/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump dreigt met gerechtelijke stappen tegen ex-adviseur Steve Bannon voor diens kritische uitlatingen in het boek “Fire and Fury: Inside the Trump White House”. Dat meldt nieuwszender CNN. Ondertussen lijkt Bannon de plooien weer glad te willen strijken: hij noemde president Trump woensdagavond op de radio een “geweldige man” (“great man”), nadat Trump eerder op de dag zei dat Bannon “zijn verstand heeft verloren”.
  [naar artikel]
 36. Trump: 'Ik ben een stabiel genie' (06/01/2018 - De Tijd)
  16:33 In drie tweets heeft de Amerikaanse president Donald Trump gereageerd op het boek dat het spraakmakende boek dat journalist Michael Wolff over hem heeft geschreven.
  [naar artikel]
 37. Omstreden boek van oud-adviseur Trump: "Hij is een racist" (12/08/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump is opnieuw het onderwerp van een omstreden boek, dat volgende week verschijnt. Zijn voormalige medewerkster Omarosa Manigault-Newman geeft hem er in "Unhinged" ("Losgeslagen") flink van langs. Ze noemt de Amerikaanse president een racist en beweert dat er opnames bestaan waarop hij "het n-woord" gebruikt. In een eerste reactie op het boek noemt Trump zijn oud-medewerkster "een marginaal". 
  [naar artikel]
 38. Wie is Michael Wolff, de auteur van het boek over Trump? (05/01/2018 - VRT NWS)
  "The Fire and Fury" was nog niet gepubliceerd of het boek was al wereldnieuws. De Amerikaanse president Donald Trump en zijn oud-adviseur Steve Bannon liggen sindsdien zwaar overhoop, en de president noemt het "een pak leugens". Wat voor iemand is de auteur van het boek, Michael Wolff?
  [naar artikel]
 39. 100 dagen VS-president: Trump is goed bezig (07/04/2019 - De Morgen)
  Volgens de logica van Donald Trump zijn de eerste honderd dagen van zijn presidentschap een groot succes. En hij heeft nog gelijk ook: de superrijken, de conservatieven en de klimaatnegationisten zijn gelukkiger dan drie maanden geleden. Ook Trumps zakenimperium blinkt als nooit tevoren.
  [naar artikel]
 40. Ivanka Trump: "Dat niveau van boosaardigheid had ik niet verwacht" (13/06/2017 - De Redactie)
  Ivanka Trump, assistente van vader Donald, gaf gisteren een uitgebreid interview aan Fox News. Ze bleek erg onder de indruk van het leiderschap van president Trump, ondanks alle kritiek op hem.
  [naar artikel]
 41. Kat lijkt op Melania Trump. Maar het antwoord is nóg grappiger! (10/12/2018 - Metro)
  Een Reddit-gebruiker postte een foto van zijn kat naast een foto van Melania Trump. Met een beetje verbeelding zie je enkele gelijkenissen, maar vooral één van de antwoorden deden het forum schaterlachen. “Mijn zus vindt dat onze kat op Melania Trump lijkt”, postte een Reddit-gebruiker onlangs. Met de nodige dosis fantasie hebben de twee ongeveer dezelfde ogen en gezichtsexpressie, daar waren de meesten het over eens. Trump-coupe Maar het antwoord van de dag was ongetwijfeld dat van ene ‘Drunk_redditor650’: “Ze zou mijn kat écht eens moeten tegenkomen”, waarbij hij een foto post van een kat met het veelbesproken Trump-kapsel. “Een beter antwoord komt er echt niet. Iedereen kan nu naar huis gaan”, klonk het in de comments. Foto: Reddit Lees ook : Melania Trump omschrijft zichzelf als “meest gepeste persoon ter wereld” Het bericht Kat lijkt op Melania Trump. Maar het antwoord is nóg grappiger! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Trump woedend over boek: "Vol leugens en bronnen die niet bestaan" (05/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  President Trump is woedend over de nakende publicatie van Fire and Fury, een controversieel boek over zijn eerste jaar in het Witte Huis. "Het is...
  [naar artikel]
 43. Nieuw boek over Trump: “President is ontspoord” (06/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  WashingtonHet Witte Huis is “crazy town” en de president “ontspoord”, zegt zijn stafchef. In zijn boek ‘Fear: Trump in the White House’ schildert Watergate-veteraan Bob Woodward een nog ontluisterender beeld van het Trump-bewind dan collega-journalist Michael Wolff begin dit jaar in ‘Fire and fury’. En ook deze bangmakende kijk achter zijn schermen is volgens het hoofdpersonage louter “verzonnen, bedrog en oplichterij”.
  [naar artikel]
 44. Ivanka Trump steelt show bij Saoedi's (20/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen Donald Trump maar ook en vooral zijn dochter Ivanka lijkt de ster van het Amerikaanse staatsbezoek aan Saoedi-Arabië. Op Twitter is
  [naar artikel]
 45. Journalist Arjen van Veelen: 'Ik werd in de VS in no time een racist' (04/06/2018 - Knack)
  Trump of geen Trump, het gaat slecht met Amerika. De Nederlandse schrijver Arjen van Veelen woonde er twee jaar en schreef er een boek over. 'De VS vallen uit elkaar. Dat land lijkt meer op Brazilië of Zuid-Afrika dan op Europa.'
  [naar artikel]
 46. Trump verweert zich: “Ik ben een erg stabiel genie” (06/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump blijft zich verweren tegen het controversiële boek dat deze week over hem is verschenen. In het boek laat auteur Michael Wolff geen...
  [naar artikel]
 47. McCain rekent in nieuw boek af met Trump: "Gevlei bevestigt zijn vriendschap, kritiek zijn vijandschap" (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Republikeinse senator John McCain rekent in zijn nieuwste boek genadeloos af met president Donald Trump, zijn partijgenoot maar inmiddels ook...
  [naar artikel]
 48. Trump spreekt lovende woorden over Merkel: "Leiderschap absoluut ongelofelijk en inspirerend" (08/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag de loftrompet gestoken over de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Trump vindt dat Merkel
  [naar artikel]
 49. Nieuw boek over Donald Trump uit, maar klopt "Staat van beleg"? Critici vinden het "journalistiek rammelen"    (04/06/2019 - VRT NWS)
  Anderhalf jaar geleden stond politiek Amerika op zijn kop, toen schrijver Michael Wolff met een ontluisterend boek over de Amerikaanse president Donald Trump naar buiten kwam. En nu doet hij het opnieuw: de opvolger van "Fire and fury" heet "Siege: Trump under fire" (Staat van beleg) en verschijnt vandaag wereldwijd. VS-correspondent Björn Soenens wikt en weegt het nieuwe boek. 
  [naar artikel]
 50. Schrijver explosief boek: “Iedereen omschrijft Trump op dezelfde manier: als een klein kind” (05/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Amerikaans journalist Michael Wolff, auteur van het explosieve boek over Donald Trump in het Witte Huis, blijft erbij dat hij persoonlijk contact had met de Amerikaanse president. Eerder ontkende Trump dat. In een interview met ABC schetste Wolff opnieuw een vernietigend portret van de president.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.