Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2020
09:51 uur

Geliefden sterven hand in hand nadat ze het coronavirus opliepen

Metro

15/09/2020 - 18:01

Het coronavirus heeft opnieuw ondraaglijk leed veroorzaakt. In North Carolina stierven een man en vrouw hand in hand nadat ze het virus hadden opgelopen. De 67-jarige Johnny Lee Peoples en 65-jarige Cathy Darlene Eaton Peoples waren al 50 jaar gelukkig samen toen het coronavirus genadeloos toesloeg. Het koppel volgde de coronamaatregelen rigoreus op, maar raakte […] Het bericht Geliefden sterven hand in hand nadat ze het coronavirus opliepen verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ruzie tussen geliefden loopt uit de hand: omstaander geraakt door verdwaalde kogel (30/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In La Louvière, in de provincie Henegouwen, is een ruzie tussen twee geliefden helemaal uit de hand gelopen. Ooggetuigen zeggen dat er drie
  [naar artikel]
 2. 1500 jaar oude skeletten die hand in hand lagen, waren mannen (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers hebben ontdekt dat twee skeletten die gekend zijn als de Geliefden van Modena, omdat ze hand in hand lagen, mannen waren. De...
  [naar artikel]
 3. Ruzie tussen geliefden loopt uit de hand: vrouw verwondt man met keukenmes (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het Waalse Manhay geprobeerd om haar partner te vermoorden na een uit de hand gelopen ruzie.
  [naar artikel]
 4. Ruzie tussen geliefden loopt uit de hand: vrouw verwondt man met keukenmes (12/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het Waalse Manhay geprobeerd om haar partner te vermoorden na een uit de hand gelopen ruzie.
  [naar artikel]
 5. Hand in hand tegen homohaat (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland worden mannen opgeroepen om hand in hand over straat te lopen. Bedoeling is om zo een homokoppel te ondersteunen dat afgelopen
  [naar artikel]
 6. Doodgaan is nooit leuk, maar sterven in Italië is nu een ongekend drama (21/03/2020 - De Morgen)
  In Bergamo slaat het coronavirus zo wild om zich heen dat de doodskisten zich opstapelen en begrafenissen noodgedwongen worden uitgesteld. De slacht­offers sterven er soms alleen, nabestaanden rouwen thuis in quarantaine. ‘Er was niemand die hun hand vasthield.’
  [naar artikel]
 7. Nederlandse mannen hand in hand uit solidariteit met aangevallen homokoppel (03/04/2017 - De Redactie)
  Afgelopen weekend werd een homokoppel in Arnhem aangevallen omdat ze hand in hand liepen. Om de slachtoffers te steunen, is aan alle Nederlandse mannen gevraagd om hand in hand te lopen. Ook enkele politici doen mee aan de actie.
  [naar artikel]
 8. Hand in Hand speelt in Gent (02/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag 28 september speelde Hand in Hand in het Guislain Museum in Gent in het kader van de Dag van de vrijwilliger, de 135ste voorstelling van ‘Leven in 3 dagdelen’.
  [naar artikel]
 9. Na de regenboogzebrapaden: de Brusselse holebilichten (16/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen of twee vrouwen die hand in hand oversteken bij groen, dan wel hand in hand stilstaan bij rood. Tussen hun hoofden licht gelijktijdig
  [naar artikel]
 10. Amerikaanse priester die ruim 500 kerkgangers de hand schudde, besmet met coronavirus (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Amerikaanse priester, die de afgelopen weken meer dan 500 kerkgangers de hand heeft geschud, is het coronavirus vastgesteld. Honderden...
  [naar artikel]
 11. Gentse flikken hand in hand tegen homofobie (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse politie verspreidde gisteren een opmerkelijke foto op Twitter. Daarop staan twee mannelijke politieagenten hand in hand, maar wel
  [naar artikel]
 12. D66-kopstukken hand in hand naar formatie na mishandeling homo's (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  D66-onderhandelaars Alexander Pechtold en Wouter Koolmees zijn vanochtend hand in hand naar het jongste overleg over de vorming van een kabinet
  [naar artikel]
 13. Kleuterschool Hand in Hand Paal verwelkomt kinderen (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fijn dat je er ’BIJ’ bent, zo werden de kleuters van Hand in Hand Paal verwelkomd.
  [naar artikel]
 14. Tweeling loopt in volle euforie hand in hand over de finish maar dat schiet bij Duitsers in verkeerde keelgat (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De zusjes Anna en Lisa Hahner beleefden een moment om nooit meer te vergeten toen ze hand in hand over de streep liepen na afloop van de
  [naar artikel]
 15. Tweeling loopt in volle euforie hand in hand over de finish maar dat schiet bij Duitsers in verkeerde keelgat (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De zusjes Anna en Lisa Hahner beleefden een moment om nooit meer te vergeten toen ze hand in hand over de streep liepen na afloop van de
  [naar artikel]
 16. Grimmige sfeer bij nieuwe manifestaties in Parijs: demonstrant verliest hand, gemaskerde betoger schopt agent in het gezicht (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een nieuwe manifestatie van gele hesjes in Frankrijk is een manifestant zijn hand kwijtgeraakt. Dat gebeurde nadat een flitsgranaat in zijn hand ontplofte.
  [naar artikel]
 17. Mark geeft interview vlak vooraleer hij vanavond geëxecuteerd wordt: "Het is allemaal uit de hand gelopen. Ik ben klaar om te sterven" (24/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Het spijt me, het is allemaal uit de hand gelopen. Ik ben klaar om te sterven." Die woorden liet Mark Asay tijdens een interview optekenen, twee
  [naar artikel]
 18. Mark geeft interview vlak vooraleer hij geëxecuteerd wordt: "Het is allemaal uit de hand gelopen. Ik ben klaar om te sterven" (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Het spijt me, het is allemaal uit de hand gelopen. Ik ben klaar om te sterven." Die woorden liet Mark Asay tijdens een interview optekenen, twee
  [naar artikel]
 19. Gers Pardoel vindt strenge maatregelen coronavirus overdreven: “Geef elkaar wel een hand” (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zanger Gers Pardoel (38) heeft een aparte mening over de bestrijding van het coronavirus. “Geef elkaar wel een hand en een knuffel”, post hij op...
  [naar artikel]
 20. Oudervereniging Hand in Hand en De Buiteling leveren ontbijtpakketten (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor een 600-tal mensen was het aangenaam wakker worden met een goed gevuld ontbijt gebracht door of afgehaald bij de oudervereniging van Hand in Hand en De Buiteling.
  [naar artikel]
 21. Same-sex stoplichten op 7 Brusselse kruispunten (16/05/2017 - De Redactie)
  Wanneer de voetgangerslichten op groen springen, zullen er twee mannen die hand in hand lopen te zien zijn, bij het rode licht zijn dat twee vrouwen hand in hand.
  [naar artikel]
 22. Ouders en kleutersleidster VKS Hand in Hand Paal gaan voor vergroening speelplaats (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kleuterleidsters, ouders en sponsors toverden op één dag de speelplaats van Hand in Hand Centrum om tot een stukje groen.
  [naar artikel]
 23. Nederlanders lopen vandaag hand in hand tegen antihomogeweld (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Simpelweg hand in hand lopen om te protesteren tegen geweld gericht tegen homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuele
  [naar artikel]
 24. Ruzie tussen China en VS loopt gierend uit de hand door coronavirus (19/03/2020 - De Morgen)
  De vijandigheid tussen China en de Verenigde Staten loopt uit de hand. Een ruzie op Twitter over de oorsprong van het coronavirus is met uitzetting van ruim tien Amerikaanse correspondenten geëscaleerd tot een ongekende hoogspanning. Terwijl het virus over de wereld raast, verliezen twee supermachten zich in rivaliteit.
  [naar artikel]
 25. Waarom vooral mannen sterven aan corona: “Meer roken en drinken eist nu zijn tol” (25/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Opvallend cijfer in de vele tabellen die ons uit de hele wereld bereiken: meer mannen dan vrouwen sterven aan het nieuwe coronavirus. In Italië is 71 procent van de overledenen een man, in Nederland gaat het om 64,5 procent, en ook in België zijn er duidelijk meer mannen dan vrouwen levensbedreigend ziek. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 26. De hand van de waarheid (06/04/2019 - De Morgen)
  Tien jaar nadat actiegroep De Stoete Ostendenoare de bronzen hand van de Congolese slaaf afhakte, is het stadsbestuur nog volop bezig met het innemen van een standpunt.
  [naar artikel]
 27. Pannenkoekenfeest in kleuterschool Hand in Hand Paal (05/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De goudgele pannenkoeken van Kleuterschool Hand in Hand Paal smaken elk jaar even lekker.
  [naar artikel]
 28. Blanke en zwarte agent hand in hand tegen homofoob geweld (06/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Gentse lokale politie stuurde woensdag een beeld de wereld in van twee agenten die hand in hand staan. De Lokale Politie Antwerpen tweet donderdag een soortgelijk beeld, waar een blanke en een zwarte agent elkaars hand vasthouden.
  [naar artikel]
 29. Ouders en kleutersleidster VKS Hand in Hand Paal gaan voor vergroening speelplaats (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kleuterleidsters, ouders en sponsors toverden op één dag de speelplaats van Hand in Hand in Paal-centrum om tot een stukje groen.
  [naar artikel]
 30. Nederlanders lopen zaterdag hand in hand tegen antihomogeweld (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eenvoudigweg hand in hand lopen om te protesteren tegen geweld gericht tegen homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuele mensen. Het kan zaterdagnamiddag in Arnhem, Den Haag en Eindhoven waar gezamenlijke acties zijn georganiseerd.
  [naar artikel]
 31. Nederlanders lopen zaterdag hand in hand tegen antihomogeweld (08/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Eenvoudigweg hand in hand lopen om te protesteren tegen geweld gericht tegen homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuele mensen. Het kan zaterdagnamiddag in Arnhem, Den Haag en Eindhoven waar gezamenlijke acties zijn georganiseerd.
  [naar artikel]
 32. Waar is de hand van de slaaf van Leopold II? (01/01/2019 - Knack)
  Vijftien jaar nadat drie mannen in Oostende de bronzen hand van een Congolese slaaf aan het standbeeld van Leopold II hebben afgezaagd, willen ze een graantje meepikken van alle aandacht die dezer dagen naar ons koloniale verleden gaat. Piet Wittevrongel, de 'geestelijke vader' van de actie, beweert zelfs dat het AfricaMuseum achter de hand aanzit.
  [naar artikel]
 33. “Ook hier durven we niet overal hand in hand te wandelen” (04/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Nederland is een solidariteitsactie op gang gekomen nadat een homopaar zaterdagnacht in Arnhem werd mishandeld. Barbara Barend, een Nederlandse journaliste, riep het land op om tegen de homohaat te reageren door massaal foto’s op sociale media te plaatsen waarop twee mannen of vrouwen hand in hand wandelen. Ook bij ons zijn homoseksuele koppels niet helemaal vrij. “Vooral in de stationsbuurten waar veel hangjongeren zijn, is het soms intimiderend”, zegt Davide Secci (22), voorzitter van Het Regenbooghuis.
  [naar artikel]
 34. "Zo is het gesteld met jullie noorderburen: geen homo durft nog hand in hand lopen" (03/04/2017 - De Redactie)
  In Nederland delen steeds meer mannen een foto op sociale media waarop ze hand in hand met een andere man staan. Een solidariteitsactie voor een homokoppel dat in elkaar werd geslagen. Initiatiefneemster van de actie Barbara Barend? ziet het probleem van gay-bashing met lede ogen aan.
  [naar artikel]
 35. Prins Harry en Meghan Markle hand in hand op de rode loper (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prins Harry en Meghan Markle bezochten donderdagavond Draper’s Hall in London, waar de Endeavour Fund Awards plaatsvonden. De aanstaande ouders kwamen hand in hand aan op het evenement.
  [naar artikel]
 36. 2/3 van holebi’s durft niet hand in hand te lopen (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan twee derde van de Britse holebi’s durft niet hand in hand te lopen. Veertig procent werd al slachtoffer van homofoob geweld.
  [naar artikel]
 37. Vaticaan schept klaarheid over "ringkus-mysterie": "Paus trok hand weg om hygiënische redenen" (28/03/2019 - VRT NWS)
  Het mysterie rondom het terugtrekken van de hand van paus Franciscus krijgt een nieuwe wending. "Het was gewoon een kwestie van hygiëne", zegt een woordvoerder van het Vaticaan. Daarmee reageert het Vaticaan voor het eerst, nadat ophef ontstond over het terugtrekken van de hand van de paus. Bezoekers wilden zijn ring kussen, waarop de paus telkens zijn hand wegtrok.
  [naar artikel]
 38. Tweeling kwam hand in hand ter wereld, en nu krijgt niemand hen nog uit elkaar (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na de bevalling viel er een grote stilte in de verlosruimte, tot de dokter “Oh my gosh, ze houden elkaars hand vast” uitriep. Het duo is nu twee jaar oud en nog steeds onafscheidelijk.
  [naar artikel]
 39. Tweeling kwam hand in hand ter wereld, en nu krijgt niemand hen nog uit elkaar (19/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na de bevalling viel er een grote stilte in de verlosruimte, tot de dokter “Oh my gosh, ze houden elkaars hand vast” uitriep. Het duo is nu twee jaar oud en nog steeds onafscheidelijk.
  [naar artikel]
 40. Afgezaagde hand Leopoldstandbeeld boven water (21/02/2019 - De Tijd)
  10:07 Vijftien jaar nadat in Oostende de hand van een Congolese slaaf van een standbeeld van Leopold II werd afgezaagd, is het erfgoedstuk terecht. De daders eisen excuses van het koningshuis voor de wandad...
  [naar artikel]
 41. Man verschanst zich in flat nadat familieruzie uit de hand loopt (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politiediensten van zone Brussel-West kregen afgelopen nacht een oproep binnen voor een uit de hand gelopen familieruzie in De Neckstraat in...
  [naar artikel]
 42. Klimaatverandering en terreur gaan -soms- hand in hand (21/04/2017 - De Redactie)
  De negatieve gevolgen van de klimaatverandering kunnen terreurgroepen als IS en Boko Haram in de hand werken. Dat blijkt uit een rapport in opdracht van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 43. Is de hand van de slaaf van Leopold II opnieuw terecht? 'Het was natuurlijk één grote provocatie' (21/02/2019 - Knack)
  Vijftien jaar geleden werd de hand van het bronzen beeld van Leopold II op de dijk in Oostende afgezaagd door de actiegroep De Stoeten Ostendenoare. De hand is nu terecht de organisatie van het Gentse festival Same same but different laat weten dat de hand donderdagavond overhandigd worden aan ­minister van Cultuur Sven Gatz en ­Bambi Ceuppens van het Africamuseum. De krant De Morgen meldt dat het om een afgietsel van de echte hand zou gaan. Knack sprak in januari nog met Piet Wittevrongel van de actiegroep.
  [naar artikel]
 44. Daarom lopen Meghan Markle en prins Harry niet langer hand in hand (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor hun huwelijk werden Meghan Markle en prins Harry vaak hand in hand gefotografeerd, maar vorige week weigerde de prins plots om haar hand vast te houden tijdens een receptie in Buckingham Palace. Volgens een Britse etiquettespecialist wil de prins zo professioneler overkomen en is hij van mening dat Meghan zich voldoende zelfzeker voelt in haar nieuwe rol.
  [naar artikel]
 45. We wisselen onze 'honeymoon' steeds vaker in voor de 'many-moon' (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de traditie gaat het zo: nadat we ons ja-woord geven lopen we niet veel later hand in hand de luchthaven binnen, bestemming: honeymoon,...
  [naar artikel]
 46. 64 jaar lief en leed gedeeld, nu hand in hand gestorven: “Zijn hart is letterlijk gebroken” (25/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  64 jaar lang deelden Dolores Winstead en haar man Trent lief en leed met elkaar. Hoe ze deze maand overleden, bewijst hoe sterk hun liefde voor elkaar na al die jaren nog steeds was. De twee stierven hand in hand in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 47. 64 jaar lief en leed gedeeld, nu hand in hand gestorven: “Zijn hart is letterlijk gebroken” (25/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  64 jaar lang deelden Dolores Winstead en haar man Trent lief en leed met elkaar. Hoe ze deze maand overleden, bewijst hoe sterk hun liefde voor elkaar na al die jaren nog steeds was. De twee stierven hand in hand in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 48. Met 2.500 de straat op tegen geweld tegen homo's (08/04/2017 - De Redactie)
  In Arnhem is vanmiddag betoogd nadat daat vorig weekend een homokoppel in elkaar was geslagen, naar verluidt omdat de twee mannen hand in hand liepen.
  [naar artikel]
 49. Tweeling komt hand in hand ter wereld, twee jaar later is het duo nog steeds onafscheidelijk (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  9 mei 2014: een tweeling houdt meteen na de geboorte elkaars hand vast. Dat de meisjes het gehaald hebben, mag een half mirakel genoemd worden.
  [naar artikel]
 50. Economen, de profeten van vandaag (06/04/2019 - De Morgen)
  'Geef me nu eens een econoom met één hand.' Het was een wanhopige Ronald Reagan die de hilarische uitroep deed. De Amerikaanse president was het beu om te moeten horen van zijn economische adviseurs: 'On the one hand..., but on the other hand...' Maar is het wel eerlijk om steeds één pasklaar antwoord te verwachten?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.