Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
20:58 uur

Bibliotheek Muntpunt houdt drie dagen lang boekenverkoop

Metro

15/09/2020 - 20:01

De Brusselse bibliotheek Muntpunt start aanstaande 20 september, op Autoloze Zondag, met een drie dagen durende verkoop van boeken, maar ook cd’s en dvd’s aan lage prijzen. Van 21 tot 28 september gaat Muntpunt bovendien volledig dicht, omdat er overgeschakeld wordt op nieuwe bibliotheeksoftware. Enkel voor de boekenverkoop is Muntpunt uitzonderlijk geopend. Traditiegetrouw organiseert de […] Het bericht Bibliotheek Muntpunt houdt drie dagen lang boekenverkoop verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koopjes in de bib (04/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek houdt een grote boekenverkoop op zaterdag 12 januari tussen 9 uur en 14 uur. Deze boekenverkoop vindt plaats in De Zille in Ham.
  [naar artikel]
 2. Bibliotheek met boeken, bier en beats (05/04/2019 - De Morgen)
  Bijna twee jaar na de geplande datum opent Muntpunt in Brussel dit weekend. Boeken blijven de basis van de bibliotheek, maar Muntpunt wil veel meer zijn dan dat. Ontmoetingsplek, belevingscentrum, ijkpunt in de stad. Met een Nederlandstalig hart dat klopt voor iedereen.
  [naar artikel]
 3. Bibliotheek Muntpunt vandaag gewoon open ondanks vernielingen na rellen (16/11/2017 - VRT NWS)
  De Brusselse bibliotheek Muntpunt opent vandaag gewoon de deuren, ondanks de schade die werd aangericht na de rellen gisterenavond. "We gaan vandaag gewoon open tot 20 uur. Er is geen schade die ervoor zorgt dat we niet kunnen openen", vertelt algemeen directeur Roel Leemans.
  [naar artikel]
 4. Bibliotheek drie dagen gesloten (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Herk-de-Stad wil bezoeken, moet er rekening mee houden dat de bibliotheek voor drie dagen gesloten is.
  [naar artikel]
 5. Bibliotheek drie dagen op rij gesloten (24/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Herk-de-Stad wil bezoeken, moet daarmee wachten tot woensdag. De bibliotheek is drie dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 6. Bibliotheek drie dagen op rij gesloten (30/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Halen wil bezoeken, kan daar pas vrijdag 3 november terecht. De bibliotheek is drie dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 7. Bibliotheek Muntpunt vandaag gewoon open ondanks gebroken ramen (16/11/2017 - Metro)
  De Brusselse bibliotheek Muntpunt kan vandaag gewoon de deuren openen, ondanks de schade die werd aangericht bij de rellen van gisteren. Een veiligheidscamera en een zevental ramen werden toen aan diggelen geslagen, maar het veiligheidsglas hield wel stand. “Wij gaan vandaag gewoon open tot 20.00 uur. Er is geen schade die ervoor zorgt dat we niet kunnen openen”, vertelt Roel Leemans, algemeen directeur van Muntpunt. Dankzij het veiligheidsglas slaagden de relschoppers er niet in om door te dringen tot in de bibliotheek. Nog tientallen bezoekers schuilden tijdens de rellen in de bibliotheek. Zij konden gisteren nog tot 18.30 uur in het gebouw blijven. Daarna gingen de deuren anderhalf uur vroeger dan normaal toe en focusten de medewerkers zich op het opruimen en het herstellen van de schade. Gisterenavond kwam de politie al langs in het Muntpunt om een proces-verbaal op te stellen, maar er zal ook nog een klacht volgen. “We zijn nu met het kabinet van minister van Cultuur Sven Gatz aan het afstemmen of we gezamenlijk of afzonderlijk een klacht indienen. Maar een klacht indienen zullen we zeker doen”, aldus Leemans. bron: Belga
  [naar artikel]
 8. Bibliotheek Geetbets dicht tot dinsdagavond (10/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Geetbets wil bezoeken, kan daar deze week niet meer terecht. De bibliotheek is drie dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 9. BOEKENVERKOOP voor 11.11.11 in de bibliotheek van Neerpelt (05/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag 23 november is er tussen 9 en 12 uur een grote boekenverkoop in de bib van Neerpelt en dat ten voordele van 11.11.11. Honderden boeken en tijdschriften van de bib worden verkocht aan de prijs van 1 euro. Het gaat om werken voor jeugd en volwassenen, zowel fictie als non-fictie. Het is vrije inkom! De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11 en betekent een belangrijke steun in de strijd van 11.11.11 voor een rechtvaardige wereld zonder armoede!
  [naar artikel]
 10. Bibliotheek Halen drie dagen op rij gesloten (31/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Halen is deze week niet meer mogelijk. De bib is drie dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 11. Bibliotheek Heusden-Zolder toont haar hart (21/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van 5 tot 9 juni organiseerde de bibliotheek van Heusden-Zolder een grote boekenverkoop. Dit initiatief gaf aan de bib nog meer ruimte om haar aanbod te actualiseren en uit te breiden. Een 800-tal boekfanaten bezochten de boekenmarkt en gingen met een of meerdere goede boeken naar huis. Eindresultaat van de actie was maar liefst 1.953 euro.
  [naar artikel]
 12. Laatste dagen bibliotheek open voor sluitingsdagen (30/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Halen wil bezoeken, krijgt daarvoor vandaag en morgen de kans. Zondag en begin volgende week is de bibliotheek gesloten.
  [naar artikel]
 13. Katy Perry houdt drie dagen lang haar eigen Big Brother (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Katy Perry heeft zonet haar nieuwe album 'Witness' gelanceerd, en dat doet ze niet zomaar. Als stunt geeft ze Big Brother-gewijs drie dagen lang
  [naar artikel]
 14. Bibliotheek twee dagen gesloten (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de bibliotheek van Halen kan je vrijdag niet terecht. De bibliotheek is vrijdag gesloten. Ook zaterdag is de bibliotheek dicht.
  [naar artikel]
 15. Bibliotheek vrijdag gesloten (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Herk-de-Stad wil bezoeken, moet wachten tot zondag 8 januari. De bibliotheek is twee dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 16. Bibliotheek vrijdag gesloten (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Herk-de-Stad wil bezoeken, moet wachten tot zondag 7 januari. De bibliotheek is twee dagen op rij gesloten.
  [naar artikel]
 17. Boekenverkoop (08/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van maandag 8 januari tot en met zaterdag 20 januari kan je tijdens de openingsuren van bib ‘de Priool’ terecht op de jaarlijkse boekenverkoop.
  [naar artikel]
 18. Bibliotheek Herk-de-Stad drie dagen op rij gesloten (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Herk-de-Stad is morgen, donderdag 1 november, gesloten. Ook vrijdag 2 november is de bibliotheek dicht.
  [naar artikel]
 19. Bibliotheek Halen drie dagen op rij gesloten (16/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie de bibliotheek van Halen wil bezoeken, moet er rekening mee houden dat ze vandaag en morgen gesloten is. Aanleiding is het weekend van Pasen.
  [naar artikel]
 20. Gatz dient klacht in tegen rapper voor schade aan Muntpunt in Brussel: “Potje breken, potje betalen” (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De rellen aan het Muntplein in Brussel troffen ook de Muntpuntbibliotheek, waar verschillende ramen kapot werden gemaakt. Toen de situatie uit de hand begon te lopen, sloot de bibliotheek meteen de deuren. Ondertussen zitten nog tientallen bezoekers binnen te schuilen. De zakelijk directeur van Muntpunt heeft intussen beelden verspreid waarop de schade zichtbaar is. Bevoegd minister Sven Gatz (Open Vld) dient klacht in tegen de rapper die de flashmob organiseerde.
  [naar artikel]
 21. Gatz dient klacht in tegen rapper voor schade aan Muntpunt in Brussel: “Potje breken, potje betalen” (15/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De rellen aan het Muntplein in Brussel troffen ook de Muntpuntbibliotheek, waar verschillende ramen kapot werden gemaakt. Toen de situatie uit de hand begon te lopen, sloot de bibliotheek meteen de deuren. Ondertussen zitten nog tientallen bezoekers binnen te schuilen. De zakelijk directeur van Muntpunt heeft intussen beelden verspreid waarop de schade zichtbaar is. Bevoegd minister Sven Gatz (Open Vld) dient klacht in tegen de rapper die de flashmob organiseerde.
  [naar artikel]
 22. Bibliotheek Tongeren houdt griezelige verhalenwandeling (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op donderdag 31 oktober organiseerde de bibliotheek in Tongeren een Halloween-verhalenwandeling. Kinderen tussen drie en acht jaar mochten verkleed komen als pompoen, heks of monster en wandelen langs verschillende griezelige verhalen in het stadspark.
  [naar artikel]
 23. Digi-assistent houdt spreekuur bibliotheek (03/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor vragen over hardware en software van computers, laptops, smartphones en tablets ben je morgen, donderdag 4 januari, van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 24. Digi-assistent bibliotheek houdt spreekuur (03/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor vragen over hardware en software van je computer, tablet of smartphone ben je donderdag 5 juli van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 25. Digi-assistent bibliotheek houdt spreekuur (27/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor computervragen over hardware en software ben je overmorgen, donderdag 1 maart, van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 26. Kinderboeken houden boekenverkoop overeind (03/02/2017 - De Redactie)
  De boekenverkoop in Vlaanderen blijft het moeilijk hebben. De omzet staat op het laagste niveau sinds 2008. Nagenoeg alle categorieën boeken kenden vorig jaar een daling in de verkoop, behalve kinderboeken.
  [naar artikel]
 27. Van vluchtelingen kun je nog wat leren (28/03/2019 - De Morgen)
  Hier zijn ze vluchteling, thuis waren ze professor. In de Brusselse bibliotheek Muntpunt geven zij elke twee weken gratis gastcollege. Als de docent uit Syrië komt, gaat het al snel over politiek. 'Laten we het eerst over iets plezierigers hebben.'
  [naar artikel]
 28. Digi-assistent bibliotheek houdt spreekuur (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor computervragen over hardware en software ben je donderdag 5 april van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 29. Digi-assistent bibliotheek houdt spreekuur (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor computervragen over hardware en software ben je vandaag van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 30. Digi-assistent bibliotheek houdt spreekuur (02/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor computervragen over hardware en software ben je donderdag 3 mei van 10 tot 11 uur welkom in de bibliotheek. Dan houdt de digi-assistent spreekuur.
  [naar artikel]
 31. In Halle staan ze al drie weken voor een raadsel: Bibliotheek op zoek naar mysterieuze ‘boekenkakker’ (15/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie doet nu zoiets? Het personeel van de bibliotheek in Halle kan het niet geloven: al drie woensdagen op rij heeft iemand zijn gevoeg gedaan op boeken en een cd in de bibliotheek van Halle. Telkens liet de vervuiler de ­besmeurde stukken achter op het toilet. Cultuurschepen Marc Snoeck (SP.A) schakelt nu de politie in om de ­dader te vatten.
  [naar artikel]
 32. Kersthappening in bibliotheek (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Iedereen is woensdag 13 december welkom in de bibliotheek van Geetbets. Die houdt dan haar kersthappening.
  [naar artikel]
 33. Verwendag in de bibliotheek (14/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Halen houdt vandaag, zaterdag 14 oktober, verwendag. Bij deze gelegenheid worden de bezoekers extra in de watten gelegd.
  [naar artikel]
 34. Bibliotheek Hoeselt houdt voorleesmoment. (23/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de bibliotheek van Hoeselt vond onlangs weer een geslaagde editie van hun voorleesnamiddag plaats. Dit keer als thema 'Ridders en jonkvrouwen'.
  [naar artikel]
 35. Taart in verrassende vormen op verwendag bibliotheek (07/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Halen houdt morgen, zaterdag 8 oktober, verwendag. Als bezoeker word je extra in de watten gelegd.
  [naar artikel]
 36. Man zit drie dagen lang vast in hooipers (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zestiger is levend teruggevonden nadat hij drie dagen lang vastzat in zijn eigen hooipers in Geelong, ten zuidwesten van Melbourne,
  [naar artikel]
 37. Halloweenkast in bibliotheek (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De dagen voor Allerheiligen wordt het feest van Halloween gevierd. Wie in deze vakantieperiode extra wil griezelen kan daarvoor terecht in de bibliotheek van Geetbets.
  [naar artikel]
 38. Onlineboekenverkoop boomt: 1 boek op de 6 wordt via internet verkocht (14/02/2018 - VRT NWS)
  De stijgende e-commerce is ook te merken in de boekenverkoop. Nu wordt al 1 boek op de 6 online verkocht. De totale boekenverkoop daalt wel al voor het zesde jaar op rij. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Boek.be.
  [naar artikel]
 39. Een must-see voor boekenwormen: de Tianjin Binhai-bibliotheek in China (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De mooiste bibliotheek ter wereld zou wel eens in China kunnen staan. De Tianjin Binhai bibliotheek werd in een recordtijd van drie jaar gebouwd...
  [naar artikel]
 40. Bibliotheek Halen twee dagen op rij gesloten (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Halen is morgen, donderdag 1 november, gesloten. Donderdag is de vaste sluitingsdag van de bibliotheek. Bovendien is morgen de feestdag van Allerheiligen.
  [naar artikel]
 41. Studente (19) “drie dagen lang opgesloten en verkracht”. Nu blijkt dat ze alles verzonnen had (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 19-jarige vrouw uit Luik verklaarde vorige maand aan de politie dat ze drie dagen lang was opgesloten en verkracht in een appartement in...
  [naar artikel]
 42. Bibliotheek twee dagen gesloten (01/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Herk-de-Stad is vandaag gesloten. Aanleiding is de feestdag van Allerheiligen. Dat is een officiële dag van vrijaf.
  [naar artikel]
 43. ‘Boekenkakker’ terroriseert bibliotheek van Halle (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie doet nu zoiets? Het personeel van de bibliotheek in Halle kan het niet geloven: al drie woensdagen op rij heeft iemand zijn gevoeg gedaan op boeken en een cd in de bibliotheek van Halle. Telkens liet de vervuiler de ­besmeurde stukken achter op het toilet. Cultuurschepen Marc Snoeck (SP.A) schakelt nu de politie in om de ­dader te vatten.
  [naar artikel]
 44. Bibliotheek twee dagen gesloten (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de bibliotheek van Geetbets kan je vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli niet terecht. De biblioheek is die twee dagen gesloten.
  [naar artikel]
 45. Politie onderzoekt klacht over ‘boekenkakker’ in bibliotheek (15/06/2017 - De Standaard)
  Het personeel van de bibliotheek in Halle kan het niet geloven: al drie woensdagen op rij heeft iemand zijn gevoeg gedaan op boeken en een cd in de bibliotheek van Halle. Telkens liet de vervuiler de ­besmeurde stukken achter op het toilet. Cultuurschepen Marc Snoeck (SP.A) schakelt nu de politie in om de ­dader te vatten.
  [naar artikel]
 46. Bibliotheek Herk-de-Stad twee dagen op rij gesloten (31/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bibliotheek van Herk-de-Stad is morgen, vrijdag 1 november, gesloten. Ook zaterdag 2 november is de bibliotheek dicht.
  [naar artikel]
 47. Het is erop of eronder voor informatieronde van Coens en Bouchez, maar: “Drie dagen is lang in de politiek” (10/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nog drie dagen hebben Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) om hun opdracht te redden. Want voorlopig lijkt hun informatieronde niet de fundamenten van een nieuwe regering te leggen. Zolang ze niet uitmaken welke partijen mee mogen doen, blijft de formatie surplacen. “Maar drie dagen is lang in de politiek”, klinkt het in de entourage van de informateurs.
  [naar artikel]
 48. Bibliotheek op zoek naar mysterieuze 'boekenkakker' (15/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de bibliotheek van Halle staan ze voor een raadsel. Al drie woensdagen op rij heeft een onbekende er zijn gevoeg gedaan op boeken en een cd.
  [naar artikel]
 49. Provinciale bib wordt Bibliotheek Hasselt Limburg (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 januari 2018 wordt de Provinciale Bibliotheek op de Martelarenlaan in Hasselt overgeheveld naar de stad Hasselt. De bibliotheek zal voortaan de Bibliotheek Hasselt Limburg heten. Voor het personeel verandert er niets. Ook de huidige stedelijke bibliotheek in Kuringen blijft bestaan.
  [naar artikel]
 50. Boekenverkoop daalde eerste halfjaar van 2016 met 6 procent (17/08/2016 - Knack)
  De omzet van de boekenverkoop in Vlaanderen is tijdens de eerste helft van 2016 met 6,2 procent gedaald. Dat zegt Boek.be. De daling was vooral fors tijdens het eerste kwartaal (-7,5 procent) en bij de categorie non-fictie vrije tijd zoals kookboeken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.