Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
21:32 uur

Op deze nieuwe datingapp kan je alleen audioberichten naar elkaar sturen

Metro

16/09/2020 - 06:01

We weten allemaal wel hoe moeilijk het is om een gesprek gaande te houden op Tinder. Als je het beu bent om altijd ‘hey hoe gaat het’ te lezen, maar toch nog steeds op zoek bent naar de liefde van je leven, moet je zeker eens de nieuwe datingapp String proberen. De catch? Je kan […] Het bericht Op deze nieuwe datingapp kan je alleen audioberichten naar elkaar sturen verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Oef: Sharon Stone kan weer naar hartelust swipen op datingapp (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sharon Stone kan het nieuwe jaar al swipend tegemoet: de actrice kan weer gebruikmaken van datingapp Bumble, die haar account eerder deze week...
  [naar artikel]
 2. Zo zou de nieuwe Datingapp van Facebook eruit gaan zien (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel van Facebook is de nieuwe datingapp van het sociale mediabedrijf aan het uittesten en het lijkt erop dat er een en ander uitgelekt is...
  [naar artikel]
 3. Tinder beu? Probeer deze nieuwe datingapps eens (25/01/2019 - Metro)
  Elke single heeft de populaire datingapp Tinder al eens geprobeerd. Sommigen vinden er de ware mee, anderen hebben minder geluk. Sterker nog: het lijkt steeds moeilijker te worden om Mr(s). right te vinden via de datingapp. Maar misschien lukt het wel via één van deze apps.  Realink Genoeg van Tinder-bots die je naar een sexplatform proberen te lokken? Met de app Reallink zal dit soort catfishing een stuk lastiger zijn. Hier kun je namelijk alleen contact leggen door selfies naar elkaar te sturen. Selfies die je via de front-camera van je telefoon maakt. En dan alleen genomen via de camera-functie van de Reallink app. Dat klinkt wat omslachtig, maar in de praktijk valt het wel mee. Het is net zoals je met WhatsApp de camera-functie kan openen. Al zijn er twee nadelen. De app is pas vanaf juli beschikbaar en zal betalend zijn. Vanaf twee euro kan je er een week mee aan de slag. Langer kan ook, bijvoorbeeld vier maanden voor 15 euro. Het is maar net hoe snel jij de liefde denkt te vinden natuurlijk. Vencha Misschien heeft Vencha meer potentie dan Reallink. De app maakt namelijk juist gebruik van jouw offline leven om de beste match te kunnen vinden. En dat is toch uiteindelijk waar het om draait, in levende lijve iemand leuk ontmoeten. Vencha werkt als volgt: je geeft aan wat je hobby’s zijn, wat je leuk vindt en wat niet. Als je op café gaat zet je Vencha aan. Kijk wie zich vlakbij jou bevinden en wat de interesses zijn van die personen. Potentiële lover gevonden? Stap er op af! Vencha biedt heel wat voordelen op het eerste oog. Je hoeft niet bij een creep thuis af te spreken, je kunt gemakkelijk weer verdwijnen in de menigte als de match je niet bevalt en je bespaart heel wat tijd omdat je niet meer hoeft te swipen. Opgelet, dit is ook een betalende app. Lees ook : Man wil afspreken met Tinderdate, maar zij past om deze bizarre reden Het bericht Tinder beu? Probeer deze nieuwe datingapps eens verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Datingapp Tinder is lucratiefste app in App Store (04/09/2017 - De Tijd)
  14:46 De datingapp Tinder krijgt meer geld in het laatje dan de kaskrakers Pokémon Go en Candy Crush, dankzij het uitrollen van nieuwe premiumdiensten.
  [naar artikel]
 5. Wie een datingapp gebruikt heeft meer kans op een eetstoornis (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mensen die de liefde zoeken via een datingapp zouden meer risico lopen op eetstoornissen. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de Harvard TH Chan...
  [naar artikel]
 6. Ben Affleck zoekt nieuwe liefde via datingapp (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ben Affleck (47) is na zijn in april gestrande relatie klaar voor een nieuwe liefde. De acteur zou zich zelfs hebben aangemeld voor de datingapp...
  [naar artikel]
 7. Met deze datingapp kom je enkel vegetariërs en vegans tegen (22/02/2019 - Metro)
  Ben je op zoek naar de liefde, maar hoef je geen vleeseters te ontmoeten? Dan is deze datingapp misschien iets voor jou. Online daten kan handig van pas komen als je single bent, maar datingapps zoals Tinder werken niet bepaald selectief. Dat kan lastig zijn als je zelf vegetariër of vegan bent en van je toekomstige partner verwacht dat hij of zij ook geen vleeseter is. Swipen In dat geval helpt de datingapp Veganific je uit de nood. Hun ledenbestand bestaat immers enkel uit vegetariërs en veganisten. De app werkt net zoals Tinder met een swipesysteem. Als je snel bent, kan je je nog gratis aanmelden. Vanaf vijfduizend leden wordt de app betalend, kwestie van de app zo exclusief mogelijk te houden. Dan kan je kiezen uit een lidmaatschap van één, drie of zes maanden. Veganific.com Lees ook : Vleeseters niet welkom op huwelijk van veganistisch koppel Het bericht Met deze datingapp kom je enkel vegetariërs en vegans tegen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. De datingapp die je een score op 5 geeft (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Op een schaal van 1 tot 10, hoe knap vind je mij?”, het is een vraag die op het eerste gezicht wat wenkbrauwen doet fronsen. Maar datingapp Once...
  [naar artikel]
 9. Most wanted op Tinder: mannen met deze jobs (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Uit onderzoek blijkt de populaire datingapp Tinder toch iets minder oppervlakkig dan we op het eerste gezicht zouden denken. Niet alleen de...
  [naar artikel]
 10. Een op de drie millennial-koppels leerden elkaar kennen via datingapp (15/02/2019 - Metro)
  Datingapps worden steeds populairder. Dat blijkt uit een enquête van het Millennial Intelligence Center, een samenwerking tussen Newsmonkey en onderzoeksbureau WHY5Research. Een op de drie ondervraagden die in een relatie zitten, hebben elkaar leren kennen via een datingapp. Mannen en vrouwen hebben wel zo hun eigen redenen om de apps te gebruiken. De enquête toont ook aan dat swipen en liken niet zinloos is. Uit de bevraging van 768 respondenten tussen 16 en 40 jaar blijkt dat één op de drie koppels elkaar leerden kennen via een datingapp. Verder had ook twee derde van alle ondervraagden (ongeacht hun huidige relatiestatus) ooit een datingapp op z’n smartphone. Bij een op drie is dat nog steeds het geval. Verschil tussen vrouwen en mannen Maar waarom gebruiken zo veel millennials datingapps? Dat is lang niet enkel om een lief te vinden. Zo blijkt uit de resultaten van de enquête ook duidelijk dat veel millennials datingapps gebruiken voor de fun of uit nieuwsgierigheid. Opvallend genoeg zijn de beweegredenen van mannen en vrouwen sterk uiteenlopend. Vooral heel wat vrouwelijke respondenten (63 procent) geven aan dat ze datingapps gebruiken voor het plezier. Ook bij mannen is dat een belangrijke reden om de apps te gebruiken. Toch ligt het percentage bij hen een stuk lager: 49 procent. Vrouwen gaven bovendien opvallend vaker aan dat ze “uit interesse” op datingapps zitten (51 procent). Ze willen zien hoe de apps werken en wie er zoal op zit. Mannen blijken een duidelijker doel voor ogen te hebben. 35 procent van de ondervraagde mannen wil wel eens een nachtje van bil en 63 procent is op zoek naar een partner. Daarentegen is slechts 10 procent van de vrouwen op zoek naar een onenightstand en zoekt 49 procent naar een serieuze vlam. Een opvallend verschil waar je zelf conclusies uit mag trekken… Lees ook : Dit zijn dé Tindertrends van 2019 Het bericht Een op de drie millennial-koppels leerden elkaar kennen via datingapp verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Datingapp Bumble zoekt iemand om (betaald!) de wereld rond te reizen en de ware liefde te zoeken (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als je momenteel single bent en op zoek bent naar avontuur, dan is dit jouw kans. Bumble, de datingapp waarop dames eerst een berichtje moeten...
  [naar artikel]
 12. Sharon Stone geblokkeerd op datingapp Bumble (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De zoektocht van Sharon Stone naar de liefde gaat niet helemaal over rozen. De 61-jarige actrice had zich ingeschreven voor de datingapp Bumble,...
  [naar artikel]
 13. Datingapp Grindr stuurde hiv-status van homoseksuele gebruikers door naar bedrijven (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Datingapp Grindr heeft gevoelige persoonlijke informatie van hun homoseksuele en biseksuele gebruikers doorgestuurd naar twee andere bedrijven. Zo lieten ze aan die partners bijvoorbeeld weten of hun klant hiv had of niet. Dat blijkt uit een onderzoek van het Noorse bedrijf SINTEF.
  [naar artikel]
 14. Datingapp Grindr stuurde hiv-status van homoseksuele gebruikers door naar bedrijven (03/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Datingapp Grindr heeft gevoelige persoonlijke informatie van hun homoseksuele en biseksuele gebruikers doorgestuurd naar twee andere bedrijven. Zo lieten ze aan die partners bijvoorbeeld weten of hun klant hiv had of niet. Dat blijkt uit een onderzoek van het Noorse bedrijf SINTEF.
  [naar artikel]
 15. Datingapp lanceert kledinglijn (14/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Grindr, de datingapp die homo- en biseksuele mannen aan een (bed)partner helpt, zet nu ook zijn eerste stapjes in de modewereld. Met ‘The Varsity Collection’ hopen de makers een einde te maken aan homofobie in de sportwereld.
  [naar artikel]
 16. Beroemdheden versieren elkaar op deze geheime datingapp (08/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Single beroemdheden zul je niet gauw tegenkomen op Tinder en andere bekende datingapps. Zij swipen en liken op het iets minder bekende Raya, een app voor de rijke en beroemde vrijgezellen.
  [naar artikel]
 17. Beroemdheden versieren elkaar op deze geheime datingapp (08/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Single beroemdheden zul je niet gauw tegenkomen op Tinder en andere bekende datingapps. Zij swipen en liken op het iets minder bekende Raya, een app voor de rijke en beroemde vrijgezellen.
  [naar artikel]
 18. 80.000 Britten sturen seksuele berichten naar kinderen (03/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Verenigd Koninkrijk alleen sturen zo’n 80.000 pedofielen online seksuele berichten naar kinderen. Dat blijkt uit een toespraak die de Britse...
  [naar artikel]
 19. Metallica lanceert nieuwe plaat (en wij sturen het album naar de ruimte) (17/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen stelt metalband Metallica hun nieuwe plaat Hardwired...To Self-Destruct   voor en om de launch wat kracht bij te zetten, sturen we de
  [naar artikel]
 20. Banken sturen personeel door naar andere sector (26/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  In plaats van ze te ontslaan of met brugpensioen te sturen gaat de banksector afgedankt personeel doorsturen naar andere sectoren. Daarover is een protocolakkoord met de bonden ondertekend, bericht L’Echo. Alleen de liberale vakbond (ACLVB) heeft zijn fiat nog niet gegeven.
  [naar artikel]
 21. Banken sturen personeel door naar andere sector (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In plaats van ze te ontslaan of met brugpensioen te sturen gaat de banksector afgedankt personeel doorsturen naar andere sectoren. Daarover is een protocolakkoord met de bonden ondertekend, bericht L’Echo. Alleen de liberale vakbond (ACLVB) heeft zijn fiat nog niet gegeven.
  [naar artikel]
 22. Op deze datingapp swipen je vrienden voor jou (25/01/2019 - Metro)
  Je vrienden proberen je altijd aan een date te helpen, maar hun kennissen zijn nu eenmaal niet helemaal jouw smaak. Ze menen het vast goed, maar het aanbod is wat magertjes. Klinkt dat je bekend in de oren? Goed nieuws. Met de nieuwe datingapp Ship kunnen ze je alsnog van dienst zijn, door in jouw plaats te swipen. Ship Dat is ten eerste goed nieuws voor jou, want zij kunnen dan alvast het kaf van het koren scheiden. Ten tweede vinden je vrienden het zonder twijfel leuk om wat te zeggen te hebben in je relationele keuzes. Eerlijk, jouw vrienden hebben toch al op je Tinderprofiel zitten swipen? Ship is bedacht door Betches en Match Group, de mediabedrijven die onder andere Tinder verwekten. Ze kennen de vrijgezellenmarkt dus vanbinnen en vanbuiten. Verdeel en heers Gelukkig moet je niet alle controle uit handen geven. Je kan je eigen bio schrijven, een profielfoto kiezen, voorkeuren instellen… En gelukkig heeft niet een vriend of vriendin alle macht over je liefdesleven: het is mogelijk om je hele vriendengroep toe te voegen. Je kan binnen de app bovendien uitgebreid chatten over de potentiële partners die naar de ‘tweede ronde’ mogen. Let the games begin! Lees ook : Datingapp brengt ‘Black Mirror’ tot leven Het bericht Op deze datingapp swipen je vrienden voor jou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. WOONVIDEO. Tirol is niet alleen een skioord, deze familie brengt ook hun zomer door in luxe-appartement: “Dit was liefde op het eerste gezicht” (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna dertig jaar geleden leerden Anne en Yves elkaar kennen op de skipiste in Oostenrijk. Ze verloren hun hart niet alleen aan elkaar, maar ook...
  [naar artikel]
 24. Kunnen we een allesvernietigende asteroïde bijsturen? (25/11/2016 - De Redactie)
  Ruimtevaartorganisaties ESA en NASA slaan de handen in elkaar om na te gaan of het mogelijk is om een asteroïde bij te sturen door er een kleine raket op af te sturen.
  [naar artikel]
 25. Banken sturen overbodig personeel door naar andere sectoren (26/12/2018 - De Morgen)
  In plaats van ze te ontslaan of met brugpensioen te sturen gaat de banksector afgedankt personeel doorsturen naar andere sectoren. Daarover is een protocolakkoord met de bonden ondertekend, berichten L'Echo en De Tijd. Alleen de liberale vakbond (ACLVB) heeft zijn fiat nog niet gegeven.
  [naar artikel]
 26. Steeds meer mensen zoeken relaties waarin ze soms ‘alleen’ kunnen zijn: “Elkaar loslaten hoeft niet negatief te zijn” (08/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kobe Ilsen heeft een nieuwe vriendin. Voor hem is de definitie van een goede relatie: samen alleen kunnen z?n. “Dat je elkaar kan gunnen om je...
  [naar artikel]
 27. Tinder beu? Probeer deze originele datingalternatieven eens (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In tijden van Tinder hebben singles al zo veel naar links (en af en toe naar rechts) geswiped dat ze uitgekeken zijn op de datingapp. Klinkt dat...
  [naar artikel]
 28. Vrouwvriendelijke daten is wraak op Tinder (10/04/2019 - De Morgen)
  Afgelopen zomer klaagde Whitney Wolfe, voormalig topvrouw van datingapp Tinder, haar collega's aan wegens seksuele intimidatie. Nu is ze een eigen datingapp gestart, een vrouwvriendelijke variant op Tinder.
  [naar artikel]
 29. Van deze drie Belgische lekkernijen smullen alleen toeristen (08/09/2018 - De Morgen)
  Japanners, sterrenchefs en bij uitbreiding de rest van de culinair minnende wereld struikelen over elkaar om een proevertje te bemachtigen van deze Belgische exquise culinaire producten. Alleen in eigen land lijkt dit trio nog onbekend en onbemind. Nu nog.
  [naar artikel]
 30. Met deze foto oogst je succes op Tinder (30/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op zoek naar de succesformule om op de populaire datingapp Tinder zoveel mogelijk matches te bekomen? De Nederlandse neuromarketeer Tom Van
  [naar artikel]
 31. Gerard (43) en Marijke (42) vinden onverwacht elkaar en de liefde in ‘Boer zkt vrouw’: “We kunnen niet van elkaar blijven” (29/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het licht van alle plotwendingen ooit in ‘Boer zkt vrouw’, is dit de mafste: boer Gerard, die hopeloos alleen op z’n erf achterbleef, houdt nu toch een relatie over aan het programma. Met Marijke, die aanvankelijk vertrok “omdat er geen romantiek in de lucht hing”. “Eindelijk nog eens berichtjes kunnen sturen met daarin ‘Ik mis je’, dat doet deugd.”
  [naar artikel]
 32. Deurenkomedie in Gent: formateurs sturen uitnodigingen naar elkaar, maar wie gaat straks bij wie op de koffie? (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag zou er duchtig onderhandeld moeten worden in Gent om de patstelling te doorbreken: het huidige kartel SP.A-Groen wil graag als grootste blok het voortouw blijven nemen met Filip Watteeuw als burgemeester, maar ook Mathias De Clercq (Open VLD) claimt de sjerp en sloeg daarvoor de handen in elkaar met de CD&V van Mieke Van Hecke. Beiden politieke blokken claimen nu de formateursrol en stuurden een uitnodiging om te onderhandelen naar elkaar. En dus is de vraag wie er bij wie op de koffie mag.
  [naar artikel]
 33. Deurenkomedie in Gent: formateurs sturen uitnodigingen naar elkaar, maar wie gaat straks bij wie op de koffie? (16/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag zou er duchtig onderhandeld moeten worden in Gent om de patstelling te doorbreken: het huidige kartel SP.A-Groen wil graag als grootste blok het voortouw blijven nemen met Filip Watteeuw als burgemeester, maar ook Mathias De Clercq (Open VLD) claimt de sjerp en sloeg daarvoor de handen in elkaar met de CD&V van Mieke Van Hecke. Beiden politieke blokken claimen nu de formateursrol en stuurden een uitnodiging om te onderhandelen naar elkaar. En dus is de vraag wie er bij wie op de koffie mag.
  [naar artikel]
 34. Dit is hoe lang het duurt voor we weten of we op tweede date willen (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tegenwoordig kijkt niemand er nog van op wanneer mensen vertellen dat ze elkaar ontmoet hebben dankzij een datingapp. De dagen waarop je loog “dat...
  [naar artikel]
 35. "Ik zal weduwnaar zijn voor mijn dertigste" (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ze kwamen met elkaar in contact via datingapp Tinder in februari 2015. Zij vertelde hem dat ze terminale hersenkanker had. Toch was Andy (26)
  [naar artikel]
 36. Gezichten uit schilderijen zijn de nieuwe emoji’s (05/02/2018 - Metro)
  Een Amerikaans koppel heeft een bijzondere, maar grappige app in elkaar gestoken. Daarmee kan je gezichten uit renaissance schilderijen als emoji’s naar je vrienden sturen. Van de suggestieve aubergine tot een breed glimlachend mannetje: emoji’s zijn handige figuren om je gevoelens mee uit te drukken. Echt verfijnd zijn ze daarentegen niet. Net daarom heeft de Amerikaanse schrijfster en designer Molly Young een opmerkelijke reeks emoji’s gemaakt. Samen met haar man Teddy Blanks ontwikkelde ze de app Rejoinders, waarmee je gezichten uit schilderijen naar je vrienden kan sturen. Wie de grappige tekeningen wil gebruiken, kan ze downloaden via de App Store. Foto Apple App Store
  [naar artikel]
 37. Politie mag geen pv’s meer sturen naar parket van Namen (06/12/2018 - De Standaard)
  Nadat het grootste deel van het justitiepaleis van Namen vorig weekend werd gesloten vanwege onveiligheid, neemt het parket nu verregaande maatregelen. Het vraagt aan de politiezones om alleen nog de processen-verbaal van de ergste misdrijven door te sturen. ‘Meer zaken zullen daardoor niet vervolgd worden.’
  [naar artikel]
 38. Celebs zoeken massaal naar een lief via deze exclusieve dating-app: “Slechts 8% van de kandidaten wordt toegelaten” (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wereldberoemd en op zoek naar een lief? Tja, dan kan je niet terugvallen op Tinder. Gelukkig is er Raya, een exclusieve datingapp voor de extreem...
  [naar artikel]
 39. Deurenkomedie in Gent: formateurs sturen uitnodigingen naar elkaar, maar wie gaat straks bij wie op de koffie? (16/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vandaag gaat er duchtig onderhandeld worden in Gent want momenteel is er sprake van een patstelling: het huidige kartel SP.A-Groen wil graag aanblijven met Filip Watteeuw als burgemeester, maar daar staat tegenover dat Mathias De Clercq (Open VLD) ook de sjerp claimt. Hij sloeg daarvoor al de handen in elkaar met de CD&V van Mieke Van Hecke. Ook enige verwarring over wie bij wie op de koffie zal gaan, want beide formateurs stuurden een uitnodiging... naar elkaar.
  [naar artikel]
 40. Bijna 2 september: deze ouders kijken niét uit naar de start van het nieuwe schooljaar (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor heel wat ouders is het reikhalzend uitkijken naar het einde van de grote vakantie. Gedaan met kinderen op kamp sturen of opvang regelen...
  [naar artikel]
 41. Tindstagramming is de laatste bizarre trend in datingland (30/05/2019 - Metro)
  Door de duizend-en-een verschillende datingapps die tegenwoordig beschikbaar zijn, neemt ook het aantal datingtrends in sneltempo toe. Van een koffietje drinken tot koelkastdaten: het kan allemaal. De laatste trend is er echter eentje waar we niet voor staan te springen. Tindstagramming vormt namelijk een aanslag op je privéleven. Het is je vast weleens overkomen. Je bent onbezorgd aan het Instagrammen en plots zie je iemand voorbijkomen die je bekend voorkomt. Het is geen vriend, geen kennis, maar waar ken je hem of haar dan van? Juist, van die ene datingapp. Tindstagramming Het principe achter Tindstagramming is dat mensen die je zagen voorbijkomen op een datingapp, maar waar je niet mee gematcht hebt, je gaan opzoeken op Instagram. Dat lijkt misschien redelijk onschuldig (zeker wanneer je het zelf doet), maar is het niet. Op een datingapp als Tinder draait alles namelijk om de wederzijdse interesse. Je kan pas beginnen praten als jullie allebei interesse hebben in elkaar. Is dat niet het geval, dan moet je je daar gewoon bij neerleggen. Jammer maar helaas. Natuurlijk zijn er altijd achterpoortjes om die ander toch te contacteren. Heel wat mensen linken in hun datingprofiel bijvoorbeeld naar hun Instagram om extra foto’s (en eventueel wat meer persoonlijkheid) te laten zien. Dat is heel begrijpelijk, maar het laat anderen ook toe om je ergens anders dan op de datingapp in kwestie terug te vinden. In sommige gevallen is het vrij onschuldig: wellicht denkt de ander dat je hem of haar nog niet bent tegengekomen op Tinder en wil hij of zij er zeker van zijn dat jullie elkaar niet mislopen. Maar het is ook mogelijk dat de persoon in kwestie je keuze om niet te matchen niet wil aanvaarden. En dan wordt dat gedrag plots nogal stalkerig. Wat doe je eraan? Er zijn een aantal oplossingen voor Tindstagramming. Ten eerste kan je er natuurlijk voor kiezen om je Instagramprofiel niet te koppelen aan de datingapp die je gebruikt. Op die manier vermijd je dat mensen je daar terugvinden. Ten tweede is het ook echt mogelijk dat je de ander nog niet zag voorbijkomen en dat je je toevallig aangetrokken voelt. In dat geval kan je ervoor kiezen om de conversatie aan te gaan en af te wachten wat er gebeurt, net zoals op de echte datingapp. De derde optie is negeren en/of blokkeren. Krijg je de indruk dat de ander je privéleven schendt of opdringerig is? Dan is dat wellicht de juiste zet. Zorg dat je je goed voelt bij je uiteindelijke keuze en laat je vooral nergens toe verplichten. Lees ook : Met deze datingapp kom je enkel vegetariërs en vegans tegen</div Het bericht Tindstagramming is de laatste bizarre trend in datingland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Vlaams minister Somers: "Gewoonte om buitenlandse imams naar hier te sturen onwenselijk en onhoudbaar" (24/12/2019 - VRT NWS)
  De gewoonte om buitenlandse imams naar ons land te sturen om hier in een moskee actief te zijn, is onwenselijk en onhoudbaar. Dat zegt Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open Vld). Hij reageert op het nieuws dat Turkije volgend jaar een 40-tal nieuwe imams naar ons land wil sturen.
  [naar artikel]
 43. Imeldaziekenhuis werkt mee aan nieuwe behandelingsstrategie voor Crohn (31/10/2017 - VRT NWS)
  Het Imeldaziekenhuis in Bonheiden heeft meegewerkt aan een grootschalig internationaal onderzoek naar een nieuwe behandelingsstrategie voor de ziekte van Crohn, een chronische darmaandoening. Die methode laat toe niet alleen de klachten te behandelen, maar ook de therapie bij te sturen in klachtenvrije periodes. Het onderzoek is gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet.
  [naar artikel]
 44. VN vraagt EU om geen vluchtelingen meer naar Hongarije te sturen (10/04/2017 - De Redactie)
  De UNHCR, de Vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, roept de Europese Unie op voorlopig geen asielzoekers meer naar lidstaat Hongarije te sturen. De VN is bezorgd over nieuwe wetten in Hongarije waardoor vluchtelingen kunnen worden opgesloten.
  [naar artikel]
 45. COOL. Je kan nu daten op basis van je koelkastinhoud (22/02/2019 - Metro)
  Liefde gaat hier letterlijk door de maag. Samsung heeft een dating-app ontwikkeld waar je een lief kan vinden op basis van elkaars koelkastinhoud. Zou jij het uitproberen? De app is volledig gratis, het enige wat je nog nodig hebt is een Samsung Family Hub koelkast. Die heeft een ingebouwde camera, zodat je op je smartphone kan zien wat er in je ijskast zit. Met de datingapp deel je een foto van de binnenkant van je koelkast. Vervolgens kan je anderen naar rechts of links swipen op basis van de hun boodschappen. Wie geen nieuwe koelkast wil kopen, kan altijd zelf nog een foto nemen. Met de datingapp, die eigenlijk ontwikkeld is als promotie voor de Family hub, hoopt Samsung de oppervlakkigheid van gefilterde foto’s op sociale media en vooral datingssites tegen te gaan. Je koelkast zegt uiteindelijk heel wat over wie je bent. Een letterlijke vleeskeuring als je het ons vraagt. Lees ook : Met deze tips krijg je een propere koelkast Het bericht COOL. Je kan nu daten op basis van je koelkastinhoud verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. VN gaat internationale onderzoekscommissie naar Gaza sturen (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De VN-mensenrechtenraad heeft vandaag beslist om een internationaal team dat gespecialiseerd is in oorlogsmisdaden naar de Gazastrook te sturen. De...
  [naar artikel]
 47. Nieuwe functie in WhatsApp: enkel beheerder kan berichtjes sturen (02/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  WhatsApp komt met een nieuwe functie: eenrichtingsverkeer. Bij groeps-chats kan de beheerder instellen dat alleen hij of zij berichten kan...
  [naar artikel]
 48. Nieuwe paniekknop op Tinder redt je van onaangename dates (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De populaire datingapp Tinder is volop bezig met het introduceren van enkele nieuwe features om haar app veiliger te maken. Gebruikers kunnen...
  [naar artikel]
 49. Nieuwe datingapp gebruikt DNA om ware liefde te vinden en hij belooft vuurwerk (29/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nog altijd de ware niet gevonden en je geloof in de traditionele datingapps een beetje kwijt? Dan is er een nieuwe ontwikkeling die je misschien...
  [naar artikel]
 50. VN gaat internationale onderzoekscommissie sturen naar Gaza (18/05/2018 - Metro)
  De VN-mensenrechtenraad heeft vandaag beslist om een internationaal team dat gespecialiseerd is in oorlogsmisdaden naar de Gazastrook te sturen. De bedoeling is om de recente incidenten in de regio te gaan onderzoeken. De resolutie werd aangenomen met 29 voor- en 2 tegenstemmen. Enkel Australië en VS stemden tegen het sturen van een “onafhankelijke internationale onderzoekscommissie”. Veertien landen onthielden zich. De opdracht van de commissie is om een onderzoek te voeren naar schendingen bij “militaire aanvallen tijdens de grote burgermanifestatie, die op 30 maart 2018 zijn begonnen”. Bron: Belga   Het bericht VN gaat internationale onderzoekscommissie sturen naar Gaza verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.