Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
00:40 uur

Van Avermaet, Stuyven en Naesen gooien samen de handdoek: “De strijd om groen maakt alles kapot”

Het Laatste Nieuws

16/09/2020 - 06:34

De Tour 2020 was die van Wout van Aert, niet die van de Belgen. Gisteren gooiden Van Avermaet, Stuyven en Naesen, toch drie klassieke toppers,...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Naesen is snelste Belg: “Het zag er niet uit, maar beter dan niets hé” - Stuyven: “Had het stressvoller verwacht” (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Belgen in de top tien vandaag: Oliver Naesen en Jasper Stuyven. Naesen wilde de laatste plaats vermijden in het ploegenklassement, Stuyven had...
  [naar artikel]
 2. Oliver Naesen realiseert met selectie een kinderdroom (12/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen (26) is één van de drie Belgen die zijn debuut maakt op het WK wielrennen, samen met Jens Debusschere en Jasper Stuyven. "Ik ben
  [naar artikel]
 3. Trainingsmakker vol bewondering voor Van Avermaet: "Straf wat hij hier doet" (08/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen (IAM Cycling) was met Jasper Stuyven, Jürgen Roelandts, Greg Van Avermaet en Jan Bakelants één van de vijf Belgen die mee was in de
  [naar artikel]
 4. Oliver Naesen en Jasper Stuyven trots op het brons voor Boonen (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen en Jasper Stuyven verrichten heel wat werk voor de Belgen op het WK in Doha. Ze forceerden mee de waaier en op het plaatselijke
  [naar artikel]
 5. Ongelooflijk: kledingstuk brengt Sagan, Van Avermaet en Naesen ten val (02/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sagan trok op de Oude Kwaremont door met Van Avermaet en Naesen in zijn spoor. De Slowaak reed wel heel dicht tegen de dranghekken en bleef
  [naar artikel]
 6. Ongelooflijk: Sagan valt en neemt Van Avermaet en Naesen mee (02/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sagan trok op de Oude Kwaremont door met Van Avermaet en Naesen in zijn spoor. De Slowaak reed wel heel dicht tegen de dranghekken en kwam
  [naar artikel]
 7. Naesen ontvouwt Belgisch strijdplan: "We moeten chaos creëren" (21/09/2017 - Sporza)
  Oliver Naesen en Jasper Stuyven zijn zondag de schaduwkopmannen bij de Belgen. "Ik zou met geen andere ploeg aan de start willen staan", zegt Naesen.
  [naar artikel]
 8. Jasper Stuyven wint dernycriterium in Lombardsijde (03/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 25-jarige Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) heeft donderdagavond het dernycriterium van Lombardsijde gewonnen. Stuyven haalde het voor Wout van Aert en Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 9. Naesen: na tegenvallend 2018 nu wel raak in klassieker? “Ik heb iets recht te zetten” (19/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “De beste renner is hier: Greg Van Avermaet. Ideaal om mij te meten.” Oliver Naesen is aan het woord in Oman. Naesen werd Belgisch kampioen in...
  [naar artikel]
 10. Van Avermaet: "Dit is een ontgoocheling, ik kwam om te winnen" (02/04/2017 - Sporza)
  Greg Van Avermaet zag samen met trainingsmakker Oliver Naesen zijn kansen in rook opgaan op de Oude Kwaremont. Toch werd hij nog tweede. Al zinde hem dat niet.
  [naar artikel]
 11. KOERS KORT. Fiets Campenaerts kreeg meteen update - Geen Luik Van Avermaet - Naesen vreest Van der Poel (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische wielrenner Oliver Naesen heeft na gisterenmiddag weer een beetje minder zin om aanstaande zondag de Amstel Gold Race te rijden: Naesen...
  [naar artikel]
 12. KOERS KORT. Fiets Campenaerts kreeg al update - Geen Luik voor Van Avermaet - Naesen vreest Van der Poel (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische wielrenner Oliver Naesen heeft na gisterenmiddag weer een beetje minder zin om aanstaande zondag de Amstel Gold Race te rijden: Naesen...
  [naar artikel]
 13. KOERS KORT. Van der Poel en co verkennen Omloop niet - Naesen en Stuyven kennen ploegmaats voor openingsweekend (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tweevoudig winnaar van de Omloop Greg Van Avermaet (2016 en 2017) gaat woensdag de openingsklassieker verkennen. De Waaslander doet dat in het...
  [naar artikel]
 14. Van Avermaet en Naesen: "Op de training deze winter hebben we Omloop al 20x gewonnen" (22/02/2017 - Sporza)
  Vandaag verkenden trainingsmaatjes Greg Van Avermaet en Oliver Naesen een laatste keer het parcours van de Omloop, zaterdag staan ze als "rivalen" tegenover elkaar.
  [naar artikel]
 15. Naesen interviewt trainingsmakker Van Avermaet over zijn wonderjaar: "Zeg, Greg, werkt de koers erotiserend?" (06/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dingdong. Greg Van Avermaet (32) opent zijn voordeur en... Verrassing! Daar staat zijn goeie kameraad en trainingsmaat Oliver Naesen (27), gewapend...
  [naar artikel]
 16. Bondscoach De Weert maakt Belgische WK-selectie bekend: geen Vanmarcke (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bondscoach Kevin De Weert heeft maandagnamiddag zijn negenkoppige selectie voor het WK wielrennen (24 september in het Noorse Bergen) bekendgemaakt. Naast de twee kopmannen Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert en de vier andere zekerheden Stuyven, Keukeleire, Benoot en Naesen mogen ook Julien Vermote, Tim Wellens en Dylan Teuns hun koffers pakken. Sep Vanmarcke is de meest opvallende afwezige.
  [naar artikel]
 17. Belgen werken elkaar tegen in achtervolging op Sagan - Stuyven: "Vreemd manoeuvre van Greg". Van Avermaet: "Was aan Vanmarcke om te reageren" (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vier Belgen in de toptien, maar opnieuw geen hoofdvogel. Van Avermaet vierde, Stuyven vijfde, Vanmarcke zesde en Debusschere tiende. Zo werd de...
  [naar artikel]
 18. Ook Naesen gefrustreerd: “Leek alsof iedereen wou wachten op peloton”, Stuyven: “Opgehouden bij val op Muur” (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dubbel gevoel bij de Belgische kampioen aan de meet in Meerbeke. Oliver Naesen kleurde de finale, maar moest zich tenslotte wel neerleggen bij een...
  [naar artikel]
 19. Bondscoach De Weert laat Vanmarcke thuis voor het WK in Bergen (04/09/2017 - Sporza)
  Kevin De Weert heeft zijn knopen doorgehakt voor het WK wielrennen. Van Avermaet en Gilbert zijn de kopmannen, onder meer Teuns, Naesen en Stuyven krijgen een helpersrol.
  [naar artikel]
 20. Roelandts wint Gullegem Koerse voor Van Avermaet en Naesen (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jürgen Roelandts (BMC) heeft dinsdag de 74e editie van de regionale wedstrijd Gullegem Koerse gewonnen. Na 171 kilometer bleef de 32-jarige Vlaams-Brabander zijn teamgenoot Greg Van Avermaet en Belgisch kampioen Oliver Naesen voor.
  [naar artikel]
 21. Roelandts wint Gullegem Koerse voor Van Avermaet en Naesen (29/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Jürgen Roelandts (BMC) heeft dinsdag de 74e editie van de regionale wedstrijd Gullegem Koerse gewonnen. Na 171 kilometer bleef de 32-jarige Vlaams-Brabander zijn teamgenoot Greg Van Avermaet en Belgisch kampioen Oliver Naesen voor.
  [naar artikel]
 22. Bondscoach De Weert maakt Belgische WK-selectie bekend: geen Vanmarcke (04/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bondscoach Kevin De Weert heeft maandagnamiddag zijn negenkoppige selectie voor het WK wielrennen (24 september in het Noorse Bergen) bekendgemaakt. Naast de twee kopmannen Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert en de vier andere zekerheden Jasper Stuyven, Jens Keukeleire, Tiesj Benoot en Oliver Naesen mogen ook Julien Vermote, Tim Wellens en Dylan Teuns hun koffers pakken. Sep Vanmarcke is de meest opvallende afwezige.
  [naar artikel]
 23. Van Avermaet wordt derde in ranking WorldTour na GP van Montreal (10/09/2018 - Metro)
  Greg Van Avermaet stijgt in het WorldTourklassement van vier naar drie na zijn derde plaats in de GP van Montreal. Met 2.442,14 punten moet de olympisch kampioen alleen wereldkampioen Peter Sagan (2.752 ptn) en Tourwinnaar Geraint Thomas (2.534,25 ptn) laten voorgaan. Michael Matthews volgt als vierde met 2.393,19 punten. De Australiër van Sunweb won na de GP van Quebec (vrijdag, voor Van Avermaet) ook zondag in Montreal. Net als Van Avermaet wipt hij in de ranking over de Fransman Julian Alaphilippe (5e, -2). Oliver Naesen klimt na zijn vierde plaats in Montreal van 20 naar 14. Jasper Stuyven (derde in Quebec) staat vlak achter hem. In het teamklassement blijft Quick-Step Floors nummer 1 voor Sky, Lotto Soudal is veertiende. Bron: Belga   Het bericht Van Avermaet wordt derde in ranking WorldTour na GP van Montreal verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Oliver Naesen wil benen testen in Oman (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Oliver Naesen is samen met Greg Van Avermaet één van de Belgische toppers in de Ronde van Oman, die zaterdag van start gaat. De kopman van AG2R legt in het sultanaat de laatste hand aan zijn voorbereiding op het klassieke seizoen en wil er vooral “de benen eens testen” en zien hoever hij staat.
  [naar artikel]
 25. Jef Neve over zijn geaardheid: "Neem de energie van de liefde weg, en dat maakt álles kapot" (30/05/2018 - VRT NWS)
  De Belgische topcomponist Jef Neve doet in "De Columbus" op Eén uit de doeken hoe hij zoekend zijn (homoseksuele) geaardheid ontdekte. "Dat is zó belangrijk: waar je op deze aardbol ook woont, dat je jezelf kan toelaten aan die energie van de liefde. Als je dat wegneemt, dat maakt álles kapot."
  [naar artikel]
 26. REACTIES. Oliver Naesen: “Als Belgisch kampioen naar de Tour? Da’s wijs he!” (25/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Oliver Naesen heeft zijn allereerste zege van het seizoen binnen en wat voor één! In een milimetersprint versloeg hij Sep Vanmarcke voor de Belgische driekleur. “Het is een puzzel waar ik al een heel voorjaar op wacht, die nu in elkaar valt”, vertelt een glunderende Oliver Naesen aan Sporza. Jasper Stuyven was dan weer teleurgesteld met zijn derde plaats. “Met het brons kan ik niet leven, nee.”
  [naar artikel]
 27. REACTIES. Oliver Naesen: “Als Belgisch kampioen naar de Tour? Da’s wijs he!” (25/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Oliver Naesen heeft zijn allereerste zege van het seizoen binnen en wat voor één! In een milimetersprint versloeg hij Sep Vanmarcke voor de Belgische driekleur. “Het is een puzzel waar ik al een heel voorjaar op wacht, die nu in elkaar valt”, vertelt een glunderende Oliver Naesen aan Sporza. Jasper Stuyven was dan weer teleurgesteld met zijn derde plaats. “Met het brons kan ik niet leven, nee.”
  [naar artikel]
 28. KOERS KORT. Van Avermaet voert team van CCC aan in BinckBank Tour, Naesen en Vandenbergh in selectie AG2R (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CCC start maandag met Greg Van Avermaet als kopman aan de BinckBank Tour. Van Avermaet mikt op een goed eindklassering en krijgt onder meer...
  [naar artikel]
 29. Naesen: "Heb mijn WK-selectie op sporza.be ingevuld, maar ik ken dan ook de namen" (03/09/2017 - Sporza)
  Maandag maakt Kevin De Weert zijn 9 namen bekend voor het WK wielrennen in Bergen. Van Avermaet en Gilbert zijn certitudes, maar wie mogen samen met hen mee naar Noorwegen?
  [naar artikel]
 30. Oliver Naesen verkent donderdag en vrijdag Hel van het Noorden (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen houdt niet meer dan wat schrammen over aan zijn valpartij met Peter Sagan en Greg Van Avermaet in de Ronde van Vlaanderen. De
  [naar artikel]
 31. De Wever: ‘Groen doet aan stielbederf’ (13/02/2017 - De Standaard)
  Burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft gereageerd op de commotie over de inkomsten van schepen Koen Kennis (N-VA). Groen-gemeenteraadslid Wouter Van Besien had daar transparantie over geëist en ook gekregen. ‘Maar Groen maakt zo de politiek kapot’, zei De Wever.
  [naar artikel]
 32. Van Avermaet andermaal gespot op Ronde-parcours (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet is de topfavoriet om 'Vlaanderens Mooiste' te winnen. Gisteren bestudeerde hij met zijn vaste trainingsmakkers Oliver Naesen en
  [naar artikel]
 33. Elizabeth Warren stapt uit de strijd om Democratische nominatie (05/03/2020 - Knack)
  Senator Elizabeth Warren zal de handdoek in de ring gooien in de strijd om de Democratische nominatie voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dit hebben meerdere Amerikaanse media donderdag overeenstemmend vanuit haar entourage gemeld.
  [naar artikel]
 34. De Plus snoept BinckBank-eindzege af van Wellens, Naesen viert op De Vesten (18/08/2019 - De Morgen)
  Niet Tim Wellens, wel Laurens De Plus is de eindlaureaat van de BinckBank Tour. Onze 23-jarige landgenoot van Jumbo-Visma gebruikte slim de Gouden Kilometer om een samenwerking met Oliver Naesen en Greg Van Avermaet op poten te zetten. Wellens had de slag gemist. De Plus aan het feest, op De Vesten sprintte Naesen uiteindelijk naar de dagzege.
  [naar artikel]
 35. Geen Stuyven en Theuns in de Tour: "Alles op Contador" (27/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jasper Stuyven en Edward Theuns zullen straks niet te bezichtigen zijn in de Ronde van Frankrijk. Hun team Trek-Segafredo zet namelijk alles op
  [naar artikel]
 36. Lawrence Naesen over synchrone Parelvissers: "Vakantiegangers" (11/07/2017 - Sporza)
  Greg Van Avermaet (BMC) en Oliver Naesen (AG2R) hadden tijdens een geschiedenisloze etappe tijd om even te keuvelen. De trainingsmakkers groetten de cameraman hem perfect synchroon.
  [naar artikel]
 37. F1-renstal Manor gooit handdoek (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Formule 1 telt komend seizoen een team minder. De Britse renstal Manor heeft definitief de handdoek moeten gooien. De curatoren hebben geen
  [naar artikel]
 38. Greg Van Avermaet wint criterium van Bavikhove (03/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Olympisch kampioen Greg Van Avermaet (BMC) heeft zondag het avondcriterium in het West-Vlaamse Bavikhove gewonnen. De 32-jarige Van Avermaet haalde het in een sprint met twee van Belgisch kampioen Oliver Naesen. De Duitser André Greipel vervolledigde het podium.
  [naar artikel]
 39. Naesen: “Niemand reageerde toen Stybar en Van Avermaet wegreden” (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “We hebben een goeie koers gereden met de ploeg”, zei Oliver Naesen, kopman van AG2R. “Silvan Dillier, Stijn Vandenbergh en ik zaten de hele dag...
  [naar artikel]
 40. Ook Naesen ging Omloop al verkennen: "Zonder Sagan moet ik sowieso één plek vooruit" (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In navolging van Greg Van Avermaet tekende vandaag met Oliver Naesen die andere Parelvisser present op Velofollies in Kortrijk. De Belgische...
  [naar artikel]
 41. STANDPUNT. “Hoe bitter de scheiding ook was, het ziet ernaar uit dat Groen en sp.a samen strijd zullen blijven voeren” (19/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een dag na de breuk met Groen en het opheffen van de lijst Samen blijft de sp.a niet bij de pakken zitten. Het moet blijkbaar vooruitgaan. Hoewel ze woensdag nog wat tijd had gevraagd om alles op een rijtje te zetten, kondigde Jinnih Beels gisteravond al aan dat ze als onafhankelijke op de sp.a-lijst zal staan. Precies om 20u, zodat het nieuws meteen in de opening van Terzake op Canvas zat. Wie dacht dat de ex-leden van Samen zich na het drama van woensdag zouden terugtrekken om hun wonden te likken, had het mis. De sp.a kiest de vlucht vooruit.
  [naar artikel]
 42. Clinton en Trump gooien alles in de strijd(staten) (08/11/2016 - De Redactie)
  Beide presidentskandidaten halen alles uit de kast om in deze laatste uren voor de stembusgang zoveel mogelijk mensen te overtuigen van hun capaciteiten.
  [naar artikel]
 43. Naesen: “Niemand reageerde toen Stybar en Van Avermaet wegreden” - Teuns: “Ik doe dit graag” (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “We hebben een goeie koers gereden met de ploeg”, zei Oliver Naesen, kopman van AG2R. “Silvan Dillier, Stijn Vandenbergh en ik zaten de hele dag...
  [naar artikel]
 44. Smaakmaker Naesen diep teleurgesteld nadat hij zich laat ringeloren: "Kan mijzelf wel voor het hoofd slaan" (26/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oost-Vlaming en boezemvriend van Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, eergisteren in Harelbeke nog derde, kleurde ook vandaag de koers in
  [naar artikel]
 45. Stuivenberg weigert handdoek te gooien: “Ik blijf geloven in play-off 1” (20/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht uit, Club Brugge thuis, Westerlo uit. Niet alleen het peperdure puntenverlies tegen Charleroi, ook het loodzware programma is nefast voor de play-off 1-kansen van KRC Genk. Toch weigert coach Albert Stuivenberg de handdoek te gooien. “Zwaar is het al heel lang. Ik zie het verschil niet met STVV uit en Charleroi thuis. Ik blijf vol in onze kansen geloven.”
  [naar artikel]
 46. Nu kan je ook snoepen van Greg Van Avermaet (14/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een stukje Greg Van Avermaet of Oliver Naesen mee naar huis nemen? Het kan, nu ze met hun trainingsgroep De Parelvissers op pralines staan die worden verkocht voor het goede doel.
  [naar artikel]
 47. Oliver Naesen noemt zichzelf favoriet voor BK: "Van Avermaet gaat het niet cadeau krijgen" (24/06/2018 - De Morgen)
  Oliver Naesen is bij de favorieten om zichzelf op te volgen als Belgisch kampioen. Dat zeggen niet wij, maar Oliver Naesen zelf. Het voorjaar bracht niet wat hij ervan had verwacht, maar toch. Een leuker jaar dan dit heeft hij niet beleefd.
  [naar artikel]
 48. "Als B-team gooi je in de F1-titelstrijd de handdoek" (07/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Volgens McLaren-baas Zak Brown hebben B-teams heel wat voordelen door het samenwerken met een ander team. Tegelijkertijd meent hij echter ook dat B-teams de handdoek gooien in het kampioenschap.
  [naar artikel]
 49. Rome dreigt handdoek te gooien in strijd voor organisatie Olympische Spelen (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Italiaanse hoofdstad Rome zal vanaf 7 oktober geen kandidaat meer zijn om de Olympische Spelen van 2024 te organiseren als de nieuwe burgemeester, Virginia Raggi, het project niet steunt. Dat bevestigde Giovanni Malago, de voorzitter van het Italiaans Olympisch Comité (CONI), dinsdag. Rome is, samen met Parijs, Boedapest en Los Angeles, één van de kandidaatsteden om de Spelen van 2024 te organiseren.
  [naar artikel]
 50. Greg Van Avermaet en Sonny Colbrelli kruisen de degens in Sint-Niklaas (30/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het na-Tourcriterium van Sint-Niklaas brengt woensdag 1 augustus dertig renners aan de start. Greg Van Avermaet is samen met de Italiaan Sonny Colbrelli de blikvanger. Ook Belgisch kampioen Yves Lampaert, Oliver Naesen, Jasper De Buyst, Edward Theuns, Tim Declercq en Dimitri Claeys komen op de Grote Markt aan de start.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.