Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
19:34 uur

Moderne kampeerders boeken chalet op Linkeroever

Gazet van Antwerpen

16/09/2020 - 06:55

Er ligt een ambitieus plan op tafel voor de toekomstige stadscamping aan de Middenvijver. Die moet de voorlopig gesloten kampeerplek aan het Sint-Annastrand vervangen. Op de nieuwe camping zal er plaats zijn voor onder andere tenten, campers en chalets.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Chalet uitgebrand in Grobbendonk (16/04/2019 - VRT NWS)
  Omstreeks 19.40 uur brandde een chalet uit in Grobbendonk. De chalet ligt op het recreatiedomein De Heide aan de Lierse Steenweg in Grobbendonk.  De brandweerposten van Grobbendonk en Nijlen hebben de brand geblust. De chalet was niet meer bewoond.  
  [naar artikel]
 2. Brandje (18/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Europalaan in Rotem is vrijdagmorgen even voor een uur brand uitgebroken in het bijgebouw van een chalet. De chalet staat in het bos. De bewoners waren al uit de chalet bij aankomst van de brandweer. De brandweermannen konden het vuur snel doven.
  [naar artikel]
 3. Linkeroever klaar voor knotsgek festival Elrow Town (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het recreatiedomein Middenvijver, Linkeroever gaat zaterdag de tweede editie van dancefestival Elrow Town Antwerp van start. Er worden ongeveer 15.000 feestvierders verwacht. De medewerkers van het festival zijn nu nog druk in de weer om de laatste puntje op de i te zetten, want vrijdagnamiddag komen de eerste kampeerders toe. Die kunnen nadat ze gesetteld zijn al meteen losgaan op de preparty in de “Pink Cathedral”.
  [naar artikel]
 4. Brand chalet (26/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op vakantiedomein Jocomo in de Maastrichterstraat in Lanaken is vanmorgen opnieuw een chalet afgebrand. Het vuur brak rond 6.45 uur uit. Vrijdagavond was er ook al brand in een chalet.
  [naar artikel]
 5. Uitvalsbasis van Jos Brech in de Vogezen: chalet was eerbetoon aan overleden vriend (28/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Jos Brech, de 55-jarige verdachte van de moord op Nicky Verstappen (11), heeft de naam van het chalet Old Crow in de Vogezen bezoedeld. En dat terwijl de chalet net was bedoeld als eerbetoon aan een dierbare overleden gezamenlijke vriend. Dat stelt Erik van ’t Padje die samen met Brech de chalet beheerde.
  [naar artikel]
 6. Chalet uitgebrand in Oostham (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Neerhoefstraat in Oostham is maandagochtend een chalet volledig uitgebrand. De chalet stond in een bos op zo’n 50 meter van de weg.
  [naar artikel]
 7. Chalet brandt uit in Bolderberg (07/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Bolderberg in de Kluisstraat brandde vanavond een chalet helemaal af. De nieuwe eigenaar was er sinds kort bezig met werken. Momenteel stond de chalet nog leeg en de oorzaak van de brand is niet duidelijk. Het verblijf ligt helemaal op het einde van de Kluisstraat.
  [naar artikel]
 8. Brandje aan chalet op camping (06/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer kreeg donderdag rond 22.30 uur een oproep van een brand op campingverblijf Landal Mooi Zutendaal in de Gijsenveldstraat. Daar was een vuur aan de achterzijde en onderkant van een chalet ontstaan. Bij aankomst was het grootste vuur al uit, maar de isolatie van het huisje was wel nog aan het smullen. Dit werd meteen geblust. De brand ontstond onder de chalet. (ppn)
  [naar artikel]
 9. Linkeroever verliest drie horecazaken in één klap: “Een hapje gaan eten is veel te duur geworden” (18/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Retro Café, ’t Link Kieke en Bar ‘Lo zijn failliet. De uitbater van de drie horecazaken legt noodgedwongen de boeken neer en Linkeroever, waar horeca al lang niet meer dik gezaaid is, blijft achter met drie zaken en “het beste terras van ’t stad” minder.
  [naar artikel]
 10. Chalet uitgebrand in Noorderwijk: twee dodelijke slachtoffers (11/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het Verblijfpark De Schuur in Noorderwijk (Herentals) is een houten chalet maandagochtend rond 7.30 uur helemaal uitgebrand. In de chalet werden twee dodelijk slachtoffers aangetroffen.
  [naar artikel]
 11. Chalet vernield (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen brachten vernielingen aan een chalet aan in de Bessenstraat in Maaseik. Dat is dinsdag bij de politie gemeld. (ppn)
  [naar artikel]
 12. Chalet brandt volledig uit (12/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Oude Vaartstraat in Ranst is in de nacht van zondag op maandag een chalet uitgebrand.
  [naar artikel]
 13. Bewoners kunnen tijdig ontkomen bij hevige brand in Tessenderlo (25/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  In een chalet aan het Egelpad in Tessenderlo is maandagochtend rond 6 uur brand uitgebroken. Het vuur ontstond aan een berging achter de chalet en sloeg onmiddellijk over naar het woongedeelte. De twee bewoners waren tijdig wakker geworden en konden zelf de hulpdiensten verwittigen. De chalet is volledig verwoest.
  [naar artikel]
 14. Inbraak uit chalet (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven sloegen toe in de Zandstraat in Opglabbeek waar ze uit een chalet een fiets en een accu van een vrachtwagen konden stelen. De vaststellingen gebeurden woensdag.
  [naar artikel]
 15. De bewoners van deze moderne Zwitserse chalet ontwaken elke dag met een adembenemend uitzicht (12/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom...
  [naar artikel]
 16. Uitvalsbasis van Brech in de Vogezen: “Eerbetoon aan overleden vriend is nu besmet” (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jos Brech heeft de naam van het chalet Old Crow in de Vogezen bezoedeld. En dat terwijl dat chalet nou net was bedoeld als eerbetoon aan een dierbare overleden gezamenlijke vriend. Dat stelt Erik van ’t Padje die samen met Brech het chalet beheerde.
  [naar artikel]
 17. 6.000 jongeren vinden ondanks staking vlot hun weg naar Summerfestival: “Het lijkt wel of De Lijn iedereen wil boycotten” (30/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De kampeerders hebben vlot hun weg gevonden naar de Middenvijver op Linkeroever. Zo’n 6.000 jongeren kregen vrijdag al een voorsmaakje van het nieuwe Summerfestival. The Beast is bedwongen en ze zijn klaar om The Mountain te ontmoeten.
  [naar artikel]
 18. Chalet volledig vernield tijdens renovatiewerken (04/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een felle brand heeft donderdag rond 1.30u aan 't Ven in Grobbendonk een houten chalet in de as gelegd. Naar de precieze oorzaak wordt nog gezocht.
  [naar artikel]
 19. Inbraak in chalet (13/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers sloegen toe in de Galgebergstraat in Halen. Ze pleegden een inbraak in een chalet. Wat ze konden stelen is niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 20. Brandstichting in chalet in Tongeren (14/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het Tongerse stadspark De Motten is donderdagnacht een houten chalet in de as gelegd, vermoedelijk door brandstichting.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Chalet ingestort na brand in Nijlen (26/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Vogelzangstraat in Nijlen is een chalet maandagochtend compleet uitgebrand. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 22. Chalet uitgebrand op camping (26/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In het verblijfsdomein Tulderheyde in Poppel (Ravels) is zondagnacht een houten chalet volledig uitgebrand. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 23. Jan Verheyen ziet chalet in vlammen opgaan (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een onverwacht probleem duikt op voor Jan Verheyen en de opnames van 'De Collega’s 2.0'. In de nacht van dinsdag op woensdag is een chalet aan de...
  [naar artikel]
 24. MAS toont nooit uitgevoerd plan van beroemde architect voor Linkeroever (04/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In 1933 tekende Le Corbusier een visionair plan voor Linkeroever, een nieuwstad in het groen met 500.000 inwoners. Het MAS diepte de plannen op en vergelijkt ze met Linkeroever nu, een buurt met 16.000 bewoners.
  [naar artikel]
 25. Man steekt tentje met kampeerders in fik: jonge vrouw springt in kanaal en blijft ongedeerd (01/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de oever van het Kempens kanaal in Herentals heeft een veertigjarige man zaterdagochtend een tentje met kampeerders in brand gestoken nadat hij het had overgoten met een brandbare vloeistof. Er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 26. Chalet uitgebrand in Tessenderlo (25/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Langs het Egelpad in Tessenderlo woedt een hevige brand in een chalet. De omgeving werd kort na zes uur opgeschrikt door enkele luide knallen.
  [naar artikel]
 27. Gasflessen ontploft tijdens brand in onbewoonde chalet (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een chalet aan de Sorbendreef in Wuustwezel werd vanochtend verwoest door een brand. Rond 7.30 uur belde een buurtbewoonster die vlammen zag
  [naar artikel]
 28. Brand in tram leidt tot hinder op Linkeroever (02/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een tramstel van De Lijn heeft donderdagavond vuur gevat ter hoogte van het tankstation op de Blancefloerlaan op Linkeroever. Er vielen geen gewonden, maar het tramstel liep heel wat schade op. De tramverkeer naar Linkeroever ligt helemaal stil.
  [naar artikel]
 29. Chalet afgebrand (23/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Gerhees in Ham is zaterdagavond rond 21.30 uur een verlaten chalet afgebrand. Mogelijk is een gasfles ontploft. Er zou al bijna 50 jaar niemand meer gewoond hebben in het vakantiehuisje in de natuur.
  [naar artikel]
 30. Chalet gaat volledig in vlammen op (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Grote-Brogel, net achter de pleinen van voetbalclub Racing Reppel, ging zaterdagochtend een chalet helemaal in vlammen op. De oorzaak wordt nog onderzocht.
  [naar artikel]
 31. P&R Linkeroever fleurt op met knalrode foodtruck (27/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een warme tas koffie, een croissant en een vriendelijke babbel van Claudia Verdurmen uit Essen moet pendelaars aan de park-and-ride op Linkeroever een goed begin van de dag opleveren. Vanaf 6 februari strijkt Vespuccino, een knalrode foodtruck, neer op Linkeroever.
  [naar artikel]
 32. Banen op de tocht bij Linkeroever Uitgevers (07/04/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse uitgeverij Linkeroever Uitgevers, waaronder behalve Linkeroever zelf ook Houtekiet ressorteert, hapt naar adem. Ondanks het feit dat de uitgeverij in 2011 met Sofie Dumont twee flinke culinaire bestsellers had, is een personeelsafslanking onvermijdelijk.
  [naar artikel]
 33. Het Kompas trakteert kampeerders op koffie en ontbijtkoeken (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maandag was het moment van de waarheid voor de gezinnen die de ganse week de wacht optrokken om zoon of dochter in te schrijven bij Innovatief Secundair Onderwijs Het Kompas in Sint-Truiden. De 24 kampeerders van het eerste uur raakten allemaal ingeschreven, een zestal ouders die er later bijkwamen, staan op de wachtlijst.
  [naar artikel]
 34. Intocht Pukkelpop-kampeerders verloopt vlot (16/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is de laatste jaren een traditie geworden op Pukkelpop: op woensdag komen de eerste kampeerders al vroeg toe in Kiewit. Hoewel de campings pas op het middaguur de deuren openen, willen ze er als de kippen bij zijn om een goed plekje te pakken te krijgen voor hun tent. Dat is ook vandaag weer het geval.
  [naar artikel]
 35. Stad plaatst lage-emissieborden op Linkeroever (20/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Blancefloerlaan op Linkeroever hebben arbeiders maandagochtend enkele verkeersborden geplaatst die het begin van de lage-emissiezone (LEZ) aanduiden. Vanaf 1 februari 2017 worden de Antwerpse binnenstad en Linkeroever een lage-emissiezone om de luchtkwaliteit te verbeteren.
  [naar artikel]
 36. Chalet in brand gestoken (15/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het vakantiepark Parelstrand in Lommel is maandag een chalet in brand gestoken. Rond 15.30 uur merkte een voorbijganger dat er braak was aan het raam. Vrij snel werd duidelijk dat er meerdere brandhaarden waren. Er zou enkel rookontwikkeling zijn geweest. De chalet van een 48-jarige eigenaar is niet volledig vernield. De eigenaar was niet aanwezig. Het gerechtelijk labo heeft een sporenonderzoek gedaan. Er zouden tien brandhaarden zijn gevonden. De politie onderzoekt de brandstichting.
  [naar artikel]
 37. Croissant? Pintje? Onze festivalreporter wekt de kampeerders op Rock Werchter (30/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Room service': onze festivalreporter Nasrien Cnops trakteerde deze ochtend de kampeerders op Rock Werchter op verse croissants, HLN-kranten én
  [naar artikel]
 38. Boeken (05/04/2019 - De Morgen)
  Het team van Uitgeverij Luster deelt zijn favoriete adressen om boeken te lezen, over boeken te mijmeren en boeken te delen
  [naar artikel]
 39. Onze festivalreporter wekt de kampeerders op Rock Werchter (30/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Room service': onze festivalreporter Nasrien Cnops trakteerde deze ochtend de kampeerders op Rock Werchter op verse croissants, HLN-kranten én
  [naar artikel]
 40. Inbraakpoging in chalet in Aldeneik (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondag is bij de politie een inbraakpoging in een chalet op de Herenlaakweg in Aldeneik gemeld. De Duitse bewoner vond braaksporen op de deur. Ze raakten niet binnen. (mm)
  [naar artikel]
 41. Chalet in Eksel in de as gelegd (23/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kenensdijk in Eksel is donderdag rond 12.15 uur een brand in het bos opgemerkt. Ter plaatse bleek een chalet in de as te zijn gelegd. De brandweer moest enkel nog nablussen. (mm)
  [naar artikel]
 42. Chalet in lichterlaaie in Eksel (19/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag even na middernacht is in de Kiefhoekstraat in Eksel een zware brand opgemerkt. Er stond een chalet in lichterlaaie. De brandweer van Leopoldsburg ging ter plaatse om de vlammen te blussen.
  [naar artikel]
 43. Opnieuw chalet in de as gelegd in Florennes (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze namiddag is opnieuw een chalet in de Naamse gemeente Florennes uitgebrand. Dat meldt het parket van Namen. Vier verdachten werden opgemerkt en...
  [naar artikel]
 44. Inbraak in chalet op Parelstrand in Lommel-Kolonie (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is dinsdagnamiddag een inbraak in een chalet op het Parelstrand gemeld. De indringers hadden op het eerste gezicht enkel wat koperen kabels en een antenne meegenomen.
  [naar artikel]
 45. Aanhouding drie verdachten bevestigd na gruweldood in chalet in Ardennen (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De drie verdachten die dinsdag werden opgepakt nadat een Genkenaar dood was teruggevonden in een chalet in Rochefort, blijven aangehouden. Dat...
  [naar artikel]
 46. Eerste kampeerders komen aan op Rock Werchter: "Met badmintonnet en frigobox de camping op" (27/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ik ga naar Werchter en ik neem mee: een badmintonnet, een zwembadje en een koelbox voor de Baccardi. Donderdag trapt het festival pas af, maar de eerste kampeerders arriveerden woensdag al met hopen.
  [naar artikel]
 47. Inbraak in chalet op Parelstrand (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is zaterdagvoormiddag een inbraak in een chalet op het Parelstrand op de Luikersteenweg in Lommel-Kolonie gemeld. De indringers braken de deur met een koevoet open. Er zijn heel wat zaken verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 48. Chalet in Oudsbergen uitgebrand na mogelijke brandstichting, wellicht eerst ingebroken (20/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Luttelmeeuwen (Oudsbergen) is zaterdagavond brand in een chalet ontstaan. De brand is volgens de politie van de zone CARMA mogelijk aangestoken.
  [naar artikel]
 49. Chalet in bos brandt volledig uit in Lille (03/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aan Zittaart in Lille is een chalet woensdagmorgen volledig uitgebrand. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 50. Van krot tot warme chalet. Deze oude schuur kreeg 800 meter verder een tweede leven (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een chalet in de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.