Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
21:43 uur

Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf

Express

16/09/2020 - 07:08

De Amerikaanse miljardair Bill Gates investeert met een van zijn fondsen 15 miljoen euro in het biotechbedrijf Univercells uit Gosselies,... The post Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waals biotechbedrijf Univercells haalt 16 miljoen op (16/07/2018 - De Tijd)
  21:07 Univercells, een biotechbedrijf uit Charleroi, heeft een kapitaalronde afgesloten van 16 miljoen euro, met onder meer geld van een fonds van Bill Gates.
  [naar artikel]
 2. Bill Gates steekt 12 miljoen in Waalse biotech (15/12/2016 - De Tijd)
  17:11 De Bill & Melinda Gates Foundation investeert 12 miljoen dollar in Univercells, dat een poliovaccin tegen een tiende van de gangbare prijs kan maken.
  [naar artikel]
 3. EMBARGO !!!! KKR pompt 50 miljoen euro in Waals biotechbedrijf (18/02/2020 - De Tijd)
  13:09 Het Waalse Univercells, met de Bill & Melinda Gates Foundation als grote sponsor, wil met de steun van de investeringsmaatschappij KKR een cruciale plaats innemen in het boomende domein van gentherapi...
  [naar artikel]
 4. Waalse microfabriekjes voor Bill Gates krijgen extra kapitaal (15/12/2017 - De Tijd)
  14:02 Het Waalse biotechbedrijf Univercells heeft 3 miljoen euro opgehaald. Net een jaar geleden kreeg Univercells nog 12 miljoen euro van de Bill en Melinda Gates Foundation om een goedkoop vaccin tegen po...
  [naar artikel]
 5. Bill Gates laat in zijn hoofd kijken: Microsoft-baas onthult grootste angst in documentaire op Netflix (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al willen weten hoe Bill Gates (63) denkt? Vanaf eind deze maand belooft de Netflix-reeks ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ alle...
  [naar artikel]
 6. Bill Gates op de koffie bij premier Michel (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, oprichter van softwaregigant Microsoft en één van de rijkste mensen ter wereld, is op bezoek in ons land. Gates is een van de
  [naar artikel]
 7. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Express)
  Op de Leuvense campus Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht. De afzender is Bill Gates, de costichter van Microsoft. Dat schrijft De Standaard woensdag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen […] The post Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Internationale top Londen: Stichting Bill Gates geeft meer geld uit aan gezinsplanning in ontwikkelingslanden (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stichting van Bill Gates en zijn echtgenote Melinda, de Bill and Melinda Gates Foundation, zal de komende vier jaar ongeveer 329 miljoen euro
  [naar artikel]
 9. Belgisch bedrijf krijgt 14,3 miljoen dollar van stichting Bill & Melinda Gates (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het biotechbedrijf Univercells, gevestigd in Gosselies nabij Charleroi en met een productiesite in Nijvel, heeft een subsidie van 14,3 miljoen dollar (12,7 miljoen euro) gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 10. Belgisch biotechbedrijf krijgt 14,3 miljoen dollar van stichting Bill & Melinda Gates (13/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het biotechbedrijf Univercells, gevestigd in Gosselies (Charleroi) en met een productiesite in Nijvel, heeft een subsidie van 14,3 miljoen dollar...
  [naar artikel]
 11. Bill Gates investeert in hamburger zonder vlees (02/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Impossible Foods, een Amerikaans bedrijf dat hamburgers zonder vlees maakt die 'sissen' op de grill en sap 'bloeden' zoals echt vlees, heeft met een financieringsronde 75 miljoen dollar opgehaald. Een van de investeerders is voormalig Microsoft-baas Bill Gates, zo heeft het bedrijf meegedeeld.
  [naar artikel]
 12. Bill Gates steekt Jeff Bezos opnieuw voorbij als rijkste persoon ter wereld (16/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de medeoprichter van Microsoft, heeft Amazon-CEO Jeff Bezos voorbij gestoken als rijkste persoon op aarde. Het vermogen van Gates wordt...
  [naar artikel]
 13. De rivaliteit tussen Steve Jobs en Bill Gates (en vier andere tv-tips) (08/10/2018 - De Morgen)
  Altijd al meer willen weten over de rivaliteit tussen techgoeroes Bill Gates en Bill Gates? Vanavond is uw avond. Eerder fan van de Kanibaal van Baal Sven Nys? Geen fan van bovenstaande? Dan is er nog altijd Jennifer Lawrence. Voor een volledig overzicht van de tv-gids, klik hier. 
  [naar artikel]
 14. Daarom werken Alexander De Croo en Bill Gates plots samen (19/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation om, samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG), de slaapziekte tegen 2025 uit te roeien. Van die ziekte, een zogenaamde verwaarloosde tropische ziekte (NTD), zijn er jaarlijks ruim 3.000 nieuwe gevallen. Dat kondigden Bill Gates en De Croo dinsdagavond samen aan tijdens een congres gewijd aan NTD’s in Genève. België investeert, tot en met 2025, in totaal 25,3 miljoen euro om de slaapziekte uit te roeien, en de stichting van de voormalige Microsoft-topman verdubbelt dat bedrag. “Het moet een ‘final push’ geven om de ziekte eindelijk uit te roeien”, aldus De Croo.
  [naar artikel]
 15. Bill Gates niet langer bestuurder bij Microsoft (13/03/2020 - Express)
  Bill Gates, de medeoprichter en ex-CEO van het technologiebedrijf Microsoft, verlaat de raad van bestuur van het bedrijf. Hij blijft... The post Bill Gates niet langer bestuurder bij Microsoft appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Bill Gates schenkt 3,9 miljard euro weg maar niemand weet aan wie (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-baas Bill Gates heeft zijn grootste schenking sinds de eeuwwisseling gedaan. Gates schonk voor 4,6 miljard dollar (3.9 miljard euro)
  [naar artikel]
 17. Bill Gates doet zijn grootste schenking van de eeuw (15/08/2017 - De Tijd)
  13:59 Bill Gates heeft nog eens voor 4,6 miljard dollar Microsoft-aandelen geschonken aan liefdadigheid.
  [naar artikel]
 18. Bill Gates financiert ‘7 veelbelovende kandidaten voor vaccin coronavirus, ondanks miljardenverlies’ (04/04/2020 - De Morgen)
  In een recente aflevering van de Amerikaanse talkshow The Daily Show vertelde Microsoft-oprichter Bill Gates dat zijn non-profitorganisatie, de Gates Foundation, effectiever dan een regering kan mobiliseren om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden. Bekijk het volledige interview onderaan.
  [naar artikel]
 19. Hoe Bill Gates de klimaatopwarming wil tegengaan (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lucht veranderen in benzine: het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Microsoft-topman Bill Gates hoopt op deze manier de opwarming van...
  [naar artikel]
 20. Zo ziet de wc van de toekomst eruit (als het van Bill Gates afhangt) (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een toiletpot zou meer moeten doen dan ontlasting wegspoelen, bedacht Bill Gates. Dankzij zijn subsidies is er nu een waterloos toilet, klaar om de...
  [naar artikel]
 21. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - De Morgen)
  Op de Leuvense Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht, met de groeten van gewezen ­Microsoft-baas Bill Gates. Dat schrijft De Standaard vandaag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen het nieuwe coronavirus. Dat virus veroorzaakt de longziekte COVID-19, die uitgroeit tot een wereld­wijde epidemie en waartegen nog geen enkel medicijn bestaat.
  [naar artikel]
 22. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Leuvense Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht, met de groeten van gewezen ­Microsoft-baas Bill Gates. Dat schrijft De Standaard woensdag.
  [naar artikel]
 23. Bill Gates houdt het werken definitief voor bekeken: “Al mijn tijd naar goede doelen” (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na het sluiten van Wall Street vrijdagavond kondigde Bill Gates (64) via zijn LinkedIn-profiel aan dat hij uit de raad van bestuur van Microsoft...
  [naar artikel]
 24. Elon Musk schamper over Bill Gates nadat hij geen Tesla kocht (18/02/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, verklapte recentelijk dat hij een volelektrische Porsche Taycan kocht, en geen Tesla. Dat leidt tot een cynische reactie van Tesla-baas Elon Musk. Bill Gates vertelde in een interview op YouTube dat hij veel bewondering had voor Tesla, maar dat hij toch voor een volledig elektrische Porsche Taycan koos. ‘Een […] The post Elon Musk schamper over Bill Gates nadat hij geen Tesla kocht appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Video van Bill Gates uit 2015 waarin hij waarschuwt voor grote pandemie gaat opnieuw viraal (20/03/2020 - Knack)
  Bill Gates waarschuwt de wereld al sinds 2010 - de tijd van de Mexicaanse griep - dat we niet voorbereid zijn op een volgende pandemie. In 2015 wijdde hij er al een TED Talk aan, een video die heel accuraat voorspelt wat er nu gaande is.
  [naar artikel]
 26. Bill Gates: “Miljardairs moeten meer belastingen betalen” (14/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-oprichter Bill Gates is een van de rijkste personen ter wereld, maar hij vindt dat hij -en andere miljardairs- die rijkdom niet hebben...
  [naar artikel]
 27. Bill Gates koopt voor 588 miljoen luxejacht op waterstof (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-miljardair Bill Gates heeft een nieuw superjacht gekocht, The Aqua. Het ecologische schip op waterstof, gebouwd bij het Nederlandse...
  [naar artikel]
 28. Bill Gates op blitzbezoek in Brussel (16/02/2017 - De Tijd)
  15:53 Microsoft-stichter Bill Gates kwam vandaag de hand schudden van de koning en de premier, net zoals van een reeks prominenten bij de Europese Unie. Zijn voornaamste boodschap: er moet meer worden geïnv...
  [naar artikel]
 29. Ook Bill Gates pleit nu voor robottaks (04/04/2019 - De Morgen)
  Robots die werknemers vervangen, moeten belast worden, zo meent Bill Gates. Toen de PS in oktober hetzelfde idee lanceerde, lachten velen dat weg. Heeft de oprichter van Microsoft meer impact?
  [naar artikel]
 30. Bill Gates excuseert zich voor iets wat hij u vaak aandoet (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waarom heb je in godsnaam drie vingers nodig om in te loggen op je Windows-computer? Bill Gates kreeg woensdag de vraag voorgeschoteld op een congres, en had een filosofisch antwoord klaar.
  [naar artikel]
 31. Bill Gates excuseert zich voor iets wat hij u vaak aandoet (21/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Waarom heb je in godsnaam drie vingers nodig om in te loggen op je Windows-computer? Bill Gates kreeg woensdag de vraag voorgeschoteld op een congres, en had een filosofisch antwoord klaar.
  [naar artikel]
 32. Bill Gates koopt eigen luxejacht op waterstof voor 588 miljoen (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-miljardair Bill Gates heeft een nieuw superjacht gekocht, The Aqua. Het ecologische schip op waterstof, gebouwd bij het Nederlandse...
  [naar artikel]
 33. Belgen spelen sleutelrol in vaccinfonds Bill Gates (20/01/2017 - De Tijd)
  01:04 Bill Gates stelde gisteren in Davos een fonds van 1 miljard dollar voor om vaccins te ontwikkelen. Achter het initiatief zitten drie Belgen.
  [naar artikel]
 34. Bill Gates koopt paardenhoeve in Kempen voor dochter (26/10/2018 - De Standaard)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 35. Bill Gates koopt manege in de Kempen voor dochter (26/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 36. Bill Gates koopt paardenhoeve in Kempen voor dochter (26/10/2018 - De Standaard)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 37. Premier en De Croo ontmoeten Bill Gates (16/02/2017 - De Standaard)
  Eerste minister Charles Michel en vicepremier Alexander De Croo (Open VLD) hebben donderdag in Brussel de co-stichter ontmoet van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, Bill Gates.
  [naar artikel]
 38. Sensatie in VS, Bill Gates en Leonardo di Caprio investeerden al: maker van 'nepvlees' wil naar de beurs (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse Beyond Meat, maker van 'namaakvlees dat niet van echt is te onderscheiden', maakt zich op voor een beursgang. Bill Gates en...
  [naar artikel]
 39. Antwerps Tropisch Instituut en Bill Gates zetten zich in om tropische slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation
  [naar artikel]
 40. Bill Gates investeert miljoenen in vleesloze hamburgers (02/08/2017 - De Tijd)
  17:38 De Microsoft-oprichter wil disruptie in uw barbecue. Hij pompt samen met andere topinvesteerders opnieuw miljoenen in een fabrikant van vleesloze hamburgers.
  [naar artikel]
 41. Bill Gates stelt Belgen aan om slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - De Tijd)
  16:59 De Belgische regering en de Bill & Melinda Gates Foundation steken samen 50 miljoen euro in de strijd tegen de slaapziekte, dat vooral in Congo duizenden slachtoffers maakt.
  [naar artikel]
 42. Redding of gevaarlijke gok? Bill Gates wil CO2 uit de lucht halen en er brandstof van maken (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lucht veranderen in benzine: het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Microsoft-topman Bill Gates hoopt op deze manier de opwarming van...
  [naar artikel]
 43. Bill Gates veroordeelt aidsbeleid van regering-Bush (05/04/2019 - De Morgen)
  BRUSSEL l Het beleid dat de Verenigde Staten in het leven hebben geroepen tegen aids, en dat onthouding van seks voor of buiten het huwelijk als belangrijkste component heeft, faalt. Dat zegt de Amerikaanse multimiljardair Bill Gates.
  [naar artikel]
 44. Bill Gates raadt investeren in cryptomunten af: "Technologie die rechtstreeks voor doden zorgt" (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 1999 was Bill Gates de eerste man die de kaap van 100 miljard dollar overschreed. Dat doe je niet zonder wat risico's te nemen, maar ook door...
  [naar artikel]
 45. Bill Gates koopt paardenhoeve in Kempen voor dochter Jennifer (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 46. Microsoftoprichter Bill Gates koopt in Kempense stoeterij voor dochter (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  RetieMicrosoftoprichter Bill Gates heeft in Retie in de Antwerpse Kempen stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 47. De schaduw van Bill Gates overleden (16/10/2018 - De Morgen)
  Medeoprichter van Microsoft Paul Allen is maandag overleden aan de gevolgen van lymfklierkanker. Hij was 65 jaar oud. Zijn relatie met Bill Gates was op zijn minst woelig te noemen.
  [naar artikel]
 48. Clinton overwoog Tim Cook en Bill Gates als running mate (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een door WikiLeaks gepubliceerde mail van Hillary Clinton blijkt dat Apple-CEO Tim Cook en Microsoft-oprichter Bill Gates op een lijst met
  [naar artikel]
 49. Bill Gates krijgt cameo in 'The Big Bang Theory' (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates maakt in het komende elfde seizoen zijn opwachting in de sitcom 'The Big Bang Theory'. De Microsoft-multimiljardair hoeft geen speciale...
  [naar artikel]
 50. Bill Gates heeft geen benul van supermarktprijzen: "Hoezo je weet niet hoeveel wasmiddel kost?!" (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates zakte volledig door het ijs toen Ellen DeGeneres hem aan een boodschappentest onderwierp in haar talkshow. De multimiljardair moest de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.