Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
01:05 uur

Hier is alles wat Apple heeft voorgesteld

Express

16/09/2020 - 07:15

Apple hield op dinsdag zijn langverwachte Apple Event. Het evenement ging door de coronacrisis uiteraard online door. De focus lag... The post Hier is alles wat Apple heeft voorgesteld appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Apple kondigt iOS 13 aan: dit verandert er binnenkort op je iPhone (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft de volgende versie van haar mobiele besturingssysteem voorgesteld: iOS 13. Volgens Apple zou de update enkele innovaties met zich...
  [naar artikel]
 2. Groot veiligheidslek maakt afluisteren via Apple FaceTime mogelijk (29/01/2019 - De Morgen)
  Apple heeft een groot probleem in de groepsbelfunctie in zijn programma FaceTime. Alles wat een Apple-gebruiker aan het doen is, kan worden afgeluisterd op het moment dat hij gebeld wordt zónder dat hij heeft opgenomen.
  [naar artikel]
 3. Het aanbod, de prijs en de kleine lettertjes: alles wat je moet weten over Apple TV+ (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple bindt vanaf morgen- vrijdag 1 november - de strijd aan met Netflix en andere concurrenten. De streamingdienst Apple TV+ wordt dan in honderd...
  [naar artikel]
 4. In 90 seconden: Alles wat je moet weten over de nieuwe iPhones (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft gisteren de nieuwe iPhones voorgesteld. Niet alleen komt er een vervolg van de iPhone 7 (plus) op de markt, maar ook de gloednieuwe
  [naar artikel]
 5. Het mooiste kantoorgebouw ter wereld? Hier werken de 12.000 creatieve breinen van Apple (07/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat technologiegigant Apple niet in een achterkamertje zou huizen, ligt voor de hand. Maar wat het nieuwe Apple Park in Cupertino, voorstad van San...
  [naar artikel]
 6. Apple presenteert nieuwe iPhone zonder hoofdtelefoonaansluiting (08/09/2016 - Knack)
  Het Amerikaanse Apple heeft woensdagavond twee nieuwe iPhones, 7 en 7 Plus, voorgesteld. Zoals verwacht hebben de toestellen niet langer een klassieke hoofdtelefoonaansluiting.
  [naar artikel]
 7. Apple presenteert nieuwe iPhone zonder hoofdtelefoonaansluiting (07/09/2016 - Knack)
  Het Amerikaanse Apple heeft woensdagavond twee nieuwe iPhones, 7 en 7 Plus, voorgesteld. Zoals verwacht hebben de toestellen niet langer een klassieke hoofdtelefoonaansluiting.
  [naar artikel]
 8. Apple presenteert slimme speaker HomePod (06/06/2017 - De Redactie)
  Apple heeft een speaker voorgesteld die met spraakcommando's te bedienen is. Met de HomePod wil het Amerikaanse technologiebedrijf de strijd aangaan met concurrenten als Google en Amazon, die al langer een dergelijk apparaat verkopen.
  [naar artikel]
 9. Apple lanceert nieuwe iPod: dit zijn de prijzen (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Technologiegigant Apple heeft vandaag zijn nieuwe iPod touch voorgesteld, vier jaar nadat het laatste model werd uitgebracht. Het toestel heeft een...
  [naar artikel]
 10. Apple lanceert nieuwste iPhones: "niet veel nieuws onder de zon" (12/09/2017 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas de nieuwste versie zijn iPhone voorgesteld: de iPhone X. Ook de iPhone 7 en 7 Plus krijgen een upgrade, en met de nieuwe Apple Watch zal u voortaan kunnen bellen. De techwereld keek al maanden uit naar de presentatie van de nieuwste iPhone, maar echt vernieuwend is het toestel niet.
  [naar artikel]
 11. Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch (10/01/2020 - Express)
  Techreus Apple wordt door een bedrijf dat signaaltechnologie maakt, beschuldigd van het stelen van geheime informatie. Masimo, een bedrijf dat monitoring ontwikkelt voor medische toepassingen, claimt dat Apple onder andere bepaalde personeelsleden gekaapt heeft. Zo zouden ze bedrijfsgeheimen meegekregen hebben. Het snelstgroeiende segment van Apple op dit moment, is dat van Apple Watch, Apple TV […] The post Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Apple wil emoji’s over leven met een beperking (08/02/2019 - De Morgen)
  Apple heeft 13 emoji over leven met een beperking voorgesteld aan consortium Unicode, dat beslist over de emoticons. Het tech-bedrijf wil onder andere een blindegeleidehond, iemand in een rolstoel en arm- en been-prothesen.
  [naar artikel]
 13. Wat valt er uit de boom van Apple? (11/04/2019 - De Morgen)
  Beleggers lijken grote dingen te verwachten van elektronicagigant Apple. Ze stuurden het aandeel alvast richting het op een na hoogste punt ooit. Maar welke gadgets er voorgesteld gaan worden, lijkt wel een staatsgeheim.
  [naar artikel]
 14. Apple verleidt opnieuw meer Chinezen met iPhone (09/01/2020 - Express)
  Afgelopen december heeft Apple zo’n 3,2 miljoen iPhones verkocht in China. Het gaat hier om een stijging van maar liefst 18 procent tegenover december 2018. Dat blijkt uit cijfers van de Chinese overheid. Terwijl wij de cadeautjesperiode hier afgesloten hebben, maakt China zich op voor het Chinees Nieuwjaar van 25 januari. Dat het Jaar van […] The post Apple verleidt opnieuw meer Chinezen met iPhone appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Google raakt Apple waar het pijn doet (07/05/2019 - De Tijd)
  22:20 Google pronkte dinsdag op zijn jaarlijkse technologiefestival I/O met alles wat concurrent Apple niet heeft: een erg goedkope smartphone en een krachtige virtuele assistent.
  [naar artikel]
 16. Apple lanceert Netflix-concurrent, maar moment suprême over nieuwe iPhones stelt teleur (10/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Apple heeft dinsdag op een druk bijgewoonde persconferentie in het bedrijfshoofdkwartier in het Californische Cupertino de nieuwe iPhone 11 voorgesteld. De Amerikaanse technologiereus legde ook de lanceringsdatum van AppleTV+, dat de concurrentie met Netflix moet aangaan, vast.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe emoji's op komst bij Apple: onder meer man met baard en vrouw met hijab (18/07/2017 - De Redactie)
  Een vrouw met een hijab, een bebaarde man, een vrouw die borstvoeding geeft, een elf, een t-rex, enzovoort. Het zijn allemaal nieuwe emoji's die Apple heeft voorgesteld.
  [naar artikel]
 18. Apple onthult vanavond drie nieuwe iPhones en nog veel meer: dit kan je verwachten (12/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 19 uur trapt Apple het jaarlijkse event af waarop de nieuwe lijn producten voor het eerst wordt voorgesteld. Naar verwachting worden drie...
  [naar artikel]
 19. Waarom je de volgende Apple Watch wél zal willen kopen (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt zich op voor de lancering van de nieuwe Apple Watch. De eerste Apple Watch bleek geen inslaand succes, maar Apple veranderde snel het
  [naar artikel]
 20. Apple wil gebruik van iPhone in auto beperken door nieuwe functie (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple wil alles op alles zetten om de veiligheid in het verkeer te verhogen. Dit met de nieuwe functie ‘Niet Storen tijdens Autorijden’, die merkt wanneer je aan het autorijden bent. Notificaties worden vervolgens uitgeschakeld, maar navigatie-apps zoals Google Maps kan je wel nog blijven zien.
  [naar artikel]
 21. Apple wil gebruik van iPhone in auto beperken door nieuwe functie (06/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Apple wil alles op alles zetten om de veiligheid in het verkeer te verhogen. Dit met de nieuwe functie ‘Niet Storen tijdens Autorijden’, die merkt wanneer je aan het autorijden bent. Notificaties worden vervolgens uitgeschakeld, maar navigatie-apps zoals Google Maps kan je wel nog blijven zien.
  [naar artikel]
 22. Die ene keer dat Apple de wereld niet veranderde (31/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  cupertinoHet was een klein onopvallend berichtje: Apple gaat in samenwerking met de Duitse autobouwer Volkswagen busjes ombouwen tot zelfrijdende shuttles op het bedrijfsterrein in Silicon Valley. Van het ooit ambitieuze Titan-project, waar op zeker moment tot 1.000 ingenieurs aan de slag waren, is dus weinig overgebleven. Of hoe niet alles wat Apple aanraakt, verandert in goud.
  [naar artikel]
 23. De virtuele assistent van Apple: het huishoudhulpje dat luistervinkt (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst in bijna drie jaar heeft Apple een nieuw product voorgesteld. De HomePod is een slimme luidspreker die met de stem bestuurd wordt. Behalve muziek spelen kan het cilindervormige toestel ook pakweg de lichten doven of vertellen wie aan de leiding staat in het voetbal. Volgens de ene is het een handig huishoudhulpje, volgens de andere een irritante luistervink.
  [naar artikel]
 24. Apple lanceert voor het eerst in vier jaar weer een nieuwe iPod (28/05/2019 - VRT NWS)
  We zouden het bijna vergeten, maar Apple verkoopt ook nog steeds iPods. Meer zelfs, vandaag hebben ze voor het eerst sinds 2015 een nieuw model van de muziek- en mediaspeler voorgesteld. Opmerkelijk in een tijd waarin de smartphone de markt van dat soort muziekspelers grotendeels heeft ingepalmd.
  [naar artikel]
 25. Apple stelt nieuwe iPhones voor: "Meest geavanceerde smartphones ooit" (12/09/2018 - De Morgen)
  Apple heeft vandaag tijdens het 'Gather round'-evenement drie nieuwe iPhones voorgesteld: de iPhone Xs,  iPhone Xs Max en de iPhone Xr. 
  [naar artikel]
 26. Trump noemt Apple-CEO Tim Cook “Tim Apple” (07/03/2019 - De Morgen)
  Tijdens een vergadering in het Witte Huis heeft de Amerikaanse president Donald Trump naar de CEO van technologieonderneming Apple verwezen als “Tim Apple”, terwijl Tim Cook, baas van één van de machtigste bedrijven ter wereld, naast hem zat. 
  [naar artikel]
 27. Apple repareert vanaf nu ook uw verouderde toestellen (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Repair Vintage Apple Products Pilot’ wil Apple de periode waarbinnen consumenten hun Apple-product kunnen laten repareren, verlengen. De...
  [naar artikel]
 28. Apple koopt muziekherkenningsapp Shazam over (12/12/2017 - Metro)
  Apple heeft Shazam voor zo’n 340 miljoen euro overgekocht. Daardoor zal de muziekherkenningsapp deel uitmaken van de iTunes-bibliotheek. Omdat Shazam er ondanks zijn populariteit nooit in slaagde om grote winst te maken, werd er al even naar een overnemer gezocht. Zowel de foto-app Snapchat als de muziekdienst Spotify waren geïnteresseerd, maar met een bod van 340 miljoen euro is Apple de nieuwe eigenaar geworden. Toekomstplannen “Apple Music en Shazam passen bij elkaar. Ze delen een passie voor het ontdekken van muziek en het afleveren van goede muzikale ervaringen aan de gebruikers”, deelt Apple mee. “We hebben leuke plannen in het vooruitzicht.” Welke plannen Apple precies met de app heeft, is nog niet duidelijk. Maar voorlopig wijst alles erop dat ze met Shazam meer gebruikers naar Apple Music willen lokken. Lees ook: Studenten krijgen korting op Spotify
  [naar artikel]
 29. Apple lanceert rode iPhone 7 en goedkopere iPad (21/03/2017 - De Redactie)
  Zonder grote toeters en bellen heeft Apple een aantal nieuwigheden voorgesteld. De technologiereus lanceert een opvolger van de iPad Air 2 tegen de goedkoopste prijs ooit. Liefhebbers kunnen nu ook een rode iPhone 7 of iPhone 7 plus kopen en steunen daarbij de strijd tegen aids.
  [naar artikel]
 30. Wordt de nieuwe IPhone the next big thing? (08/09/2017 - VRT NWS)
  Volgende week dinsdag is het zover. Dan wordt de nieuwe iPhone voorgesteld. Zal het toestel, 10 jaar na de eerste iPhone, het smartphone landschap herdefiniëren?  Dat is geen zekerheid. Want Apple is lang niet meer het innovatief bedrijf van weleer. Wat wel zeker is, is dat de hele wereld over dit evenement zal spreken alsof Apple de smartphone heruitgevonden heeft.  
  [naar artikel]
 31. Trump wil 5G-netwerk van Apple in VS (25/11/2019 - Metro)
  Apple zou een eigen 5G-netwerk in de Verenigde Staten moeten bouwen. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter gezegd. Volgens Trump heeft Apple namelijk alles om succesvol betrokken te kunnen zijn bij zo’n project: “geld, technologie, visie en Tim Cook”. Trump legde het opmerkelijke plan voor aan Apple-topman Cook tijdens een bezoek aan een fabriek in Texas waar Apple computers in elkaar laat zetten. Trump vindt 5G belangrijk en is bang dat de VS de strijd op dat gebied verliest van China. Hij wil het Chinese technologiebedrijf Huawei, een van de grootste leveranciers van apparatuur voor 5G-netwerken, weren van de Amerikaanse markt. Dat bedrijf heeft volgens de VS te nauwe banden met de Communistische partij en het Chinese leger en de apparatuur zou daarom door China gebruikt kunnen worden om te spioneren. Bron: Belga   Het bericht Trump wil 5G-netwerk van Apple in VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Trump wil 5G-netwerk van Apple in VS (21/11/2019 - Metro)
  Apple zou een eigen 5G-netwerk in de Verenigde Staten moeten bouwen. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter gezegd. Volgens Trump heeft Apple namelijk alles om succesvol betrokken te kunnen zijn bij zo’n project: “geld, technologie, visie en Tim Cook”. Trump legde het opmerkelijke plan voor aan Apple-topman Cook tijdens een bezoek aan een fabriek in Texas waar Apple computers in elkaar laat zetten. Trump vindt 5G belangrijk en is bang dat de VS de strijd op dat gebied verliest van China. Hij wil het Chinese technologiebedrijf Huawei, een van de grootste leveranciers van apparatuur voor 5G-netwerken, weren van de Amerikaanse markt. Dat bedrijf heeft volgens de VS te nauwe banden met de Communistische partij en het Chinese leger en de apparatuur zou daarom door China gebruikt kunnen worden om te spioneren. bron: Belga   Het bericht Trump wil 5G-netwerk van Apple in VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Apple Watch 'is groter succes dan iPhone' (05/04/2019 - De Morgen)
  Apple heeft al meer Apple Watches verkocht in de eerste negen weken na de lancering dan destijds het geval was bij de iPhone en iPad. Dat schrijft UK Business Insider. De Apple Watch doet het daarmee lang niet zo slecht als analisten dachten.
  [naar artikel]
 34. Zit jij te wachten op de nieuwe diensten van Apple?  (27/03/2019 - VRT NWS)
  Maandag kregen consumenten een resem nieuwe diensten erbij: Apple TV Plus, Apple News Plus, de Apple Arcade, en zelfs de Apple (krediet) Card. Digitaal strateeg Frederik De Bosschere laat zijn licht schijnen op de nieuwe strategie van het Amerikaanse technologiebedrijf.
  [naar artikel]
 35. Apple gooit zich op de nieuwsmarkt (07/04/2019 - De Morgen)
  Apple heeft iets nieuws: News. Het was misschien wel een van de belangrijkste aankondigingen waar Apple afgelopen maandag in zijn keynote de minste focus op legde.
  [naar artikel]
 36. Apple keldert op Wall Street na omzetalarm: tientallen miljarden minder waard (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Technologieconcern Apple heeft op de aandelenbeurzen in New York een harde smak gemaakt na een omzetwaarschuwing. Apple is 65 miljard dollar (57...
  [naar artikel]
 37. Meesterdesigner zegt Apple vaarwel (28/06/2019 - De Tijd)
  23:03 Jonathan ‘Jony’ Ive, hét creatieve brein van Apple, trekt de deur in Apple Park in Californië achter zich dicht. De man die samen met Steve Jobs van Apple een succesvol techbedrijf maakte, start zijn ...
  [naar artikel]
 38. Opent Apple binnenkort een tweede Belgische Apple Store in Brugge? (26/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Technologiereus Apple plant om in 2018 een Apple Store te openen in de Steenstraat. Dat melden althans verschillende gespecialiseerde websites.
  [naar artikel]
 39. LIVE. Apple stelt nieuwe smartphones voor: hier is de iPhone 11 (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CEO Tim Cook bestijgt het podium om de laatste nieuwigheden uit het Apple-gamma voor te stellen. Staat al zeker op het programma: drie gloednieuwe...
  [naar artikel]
 40. Apple onthult nieuwe iPhones op 12 september (30/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Technologiereus Apple zal wellicht op 12 september zijn nieuwste iPhones onthullen. Het bedrijf maakte bekend dat op die dag het Apple-event zal plaatsvinden. Apple doet dit in thuisstad Cupertino in het Steve Jobs Theater op de Apple-campus, vernoemd naar de medeoprichter van het bedrijf.
  [naar artikel]
 41. Apple duikt onder de prijzen van Netflix en Disney: Streamingdienst Apple TV Plus zal amper 4,99 dollar kosten (10/09/2019 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas bekendgemaakt dat zijn streamingdienst Apple TV Plus amper 4,99 dollar per maand gaat kosten, omgerekend 4,50 euro. Dat is minder dan de streamingdiensten van Netflix en Disney. Apple TV Plus wordt in november gelanceerd in 100 landen. Het is nog niet duidelijk of ons land daar ook bij is.
  [naar artikel]
 42. Drie nieuwe iPhones op komst: Apple stelt ze voor op 10 september (05/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alle ogen zullen op 10 september gericht zijn op Apple. De Californische technologiereus organiseert dan haar jaarlijkse event in Cupertino en naar verwachting zullen er liefst drie nieuwe iPhone-modellen voorgesteld worden.
  [naar artikel]
 43. Apple stelt iOS 12 voor: veel nieuwe functies maar vooral goed nieuws voor ‘oudere’ iPhone en iPads (13/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de jaarlijkse beurs voor ontwikkelaars (WWDC) heeft computergigant Apple de laatste versie van zijn mobiele besturingssysteem iOS voorgesteld. Naar goede gewoonte komen er enkele handige nieuwe functies bij, maar bij deze versie lijken prestaties en batterijduur het orgelpunt.
  [naar artikel]
 44. Trump noemt Apple-CEO Tim Cook “Tim Apple”, terwijl hij naast hem zit (07/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een vergadering in het Witte Huis heeft de Amerikaanse president Donald Trump naar de CEO van technologieonderneming Apple verwezen als...
  [naar artikel]
 45. "It's showtime": Apple lanceert eigen streamingdienst Apple TV+ (25/03/2019 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple heeft zopas Apple TV+ gelanceerd, zijn eigen streamingdienst voor films en series. Daarop zullen gebruikers zich kunnen abonneren op bestaande zenders zoals HBO, maar ook op nieuwe series en films die Apple zelf zal produceren. Netflix had vorige week al laten weten dat zijn films en series niet te zien zullen zijn op de dienst van Apple.
  [naar artikel]
 46. Apple lanceert memoji: de animoji naar jouw evenbeeld (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft vandaag in Californië de aftrap gegeven voor de vijf dagen durende Apple Worldwide Developers Conference (WWDC). De conferentie begon...
  [naar artikel]
 47. LIVE. Onthult Apple vanavond een eigen streamingdienst? Volg het hier (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag licht Apple wellicht de sluier van een eigen streamingdienst met films en series. Met de dienst zou de Amerikaanse elektronicagigant de...
  [naar artikel]
 48. Pokémon Go op Apple Watch, Super Mario naar iOS (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Apple en Nintendo slaan de handen ineen. De Japanse gamegigant heeft tijdens het iPhone-event van Apple in Californië bekendgemaakt dat het Super
  [naar artikel]
 49. Open oorlog tussen Spotify en Apple (13/03/2019 - De Morgen)
  De muziekstreamingdienst Spotify beschuldigt Apple van oneerlijke concurrentie en heeft een klacht neergelegd bij de Europese Commissie. Volgens het Zweedse bedrijf heeft Apple in zijn App Store regels ingevoerd die de vrije keuze van de consument beperken. Op apps die concurreren met Apple Music houdt de Amerikaanse technologiegigant immers 30 procent heffing in, waardoor Spotify zijn prijzen moest optrekken.
  [naar artikel]
 50. Nieuwe kantoor Apple nu ook open voor het publiek (24/11/2017 - Express)
  Fans kunnen sinds vorige week terecht in het ‘visitor center’ van het Apple Park in Californië. Dat is het nieuwe kantoor van Apple. Dat ziet er uit als een gigantische UFO en heeft 4,2 miljard euro gekost. Apple Park is open to the public, and it has all the accessories an Apple fan could ever want https://t.co/rMMangRWMj pic.twitter.com/dwFhVR7e7y — CNET (@CNET) November 17, 2017 8 jaar lang is er aan gewerkt en het kantoor kost zo’n 4,2 miljard euro, maar sinds vorige week kunnen de eerste bezoekers op bezoek komen. In het ronde kantoor mogen de fans niet komen, maar wel in het speciaal voor hen gemaakte ‘visitor center‘. Daar vind je, naast alle Apple-producten, ook merchandising van het Apple Park. Dat kantoorgebouw is dan ook echt indrukwekkend. Het gebouw is groter dan het Pentagon, telt zeven verdiepingen en moet plaats bieden aan alle 13.000 werknemers. Een groot van dat personeel is al verhuisd, al zijn die blijkbaar niet allemaal even tevreden met hun nieuwe werkplaats. Apple Park is zo goed als afgewerkt. De bomen in het middenplein zijn gepland en het dak ligt bijna vol met zonnepanelen. Alleen de speciaal voor de werknemers te bouwen sportschool is nog niet klaar. Bekijk hier de indrukwekkende luchtbeelden van Apple Park … Beelden van het visitor center staan hier The post Nieuwe kantoor Apple nu ook open voor het publiek appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.