Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2020
09:06 uur

Raphael Holzhauser, gratis weggeplukt uit Zwitserland en nu meest efficiënte speler in België: “Rapha past perfect bij Beerschot”

Gazet van Antwerpen

16/09/2020 - 07:31

Bestuurslid Jan Van Winckel legt uit hoe Raphael ‘Rapha’ Holzhauser (27) van een wisselvallige speler in 1B is geëvolueerd tot de meest efficiënte speler van België en bij uitbreiding Europa. “Hij moest samen met de ploeg de knop omdraaien toen we vorige zomer niet naar 1A promoveerden. Maar wij voelden vanaf het eerste gesprek met Rapha dat hij met zijn flair bij het DNA van onze club paste.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Rapha’ Holzhauser: “Als we promoveren, zet ik een tattoo van Beerschot op mijn rug” (28/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De statistieken van Raphael Holzhauser (27) in 2020 ogen minder indrukwekkend dan voor Nieuwjaar, maar de Oostenrijker heeft wel bijna in iedere Kielse aanval een voetje. Mocht Beerschot straks zijn derde promotiefinale op rij halen, dan valt het aandeel van de middenvelder daarin niet te onderschatten. “Ik ben er al een paar keer dicht bij geweest, maar hopelijk kan ik met deze club mijn eerste prijs pakken.”
  [naar artikel]
 2. Raphael Holzhauser, de nieuwe patron van Beerschot: “Ik zie mezelf als een echte leider” (01/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot zag met Tom Van Hyfte zijn aanvoerder op het middenveld vertrekken, maar met Raphael Holzhauser haalde de club een nieuwe patron met stevige adelbrieven binnen. “Ik ben altijd een leidersfiguur geweest”, klinkt het bij de 26-jarige Oostenrijker.
  [naar artikel]
 3. Beerschot leider dankzij invaller Loris Brogno: “Ga ik te opvallend liggen? Dat heb ik dan van mijn papa en mijn nonkel” (07/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dankzij een laat doelpunt van invaller Loris Brogno (27) tegen Westerlo doet Beerschot weer volop mee in de strijd om de tweede periodetitel. De perfect tweetalige dribbelkont is dit seizoen na Raphael Holzhauser (zeven goals) de meest productieve speler bij Beerschot. “Met amper drie goals? Ja, dat zegt eigenlijk alles.”
  [naar artikel]
 4. Beloftevolle Franse spits derde zomeraanwinst van Beerschot (23/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De 24-jarige Fransman Dylan Saint-Louis (24) heeft dit weekend zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen bij Beerschot, mét een optie voor twee extra seizoenen. Na de Algerijnse vleugelverdediger Réda Halaimia en de Oostenrijkse middenvelder Raphael Holzhauser is hij de derde zomeraanwinst van Beerschot.
  [naar artikel]
 5. Beerschot komt aan de leiding in tweede periode na zege op Union (01/12/2019 - Metro)
  Beerschot heeft op de derde speeldag van de tweede periode van de Proximus League de volle buit veroverd bij Union. De Antwerpenaren haalden het in de hoofdstad met 0-2. Union verloor al snel Pietro Perdichizzi, die met rood van het veld moest. Beerschot kon nog voor de rust profiteren en Raphael Holzhauser tekende voor de 0-1. Union moest nadien komen, maar met een man minder was dat niet evident. Met de 0-2 in het slot nam Alexander Maes alle twijfel weg. Beerschot komt in de tweede periode met zeven punten aan kop, voor OH Leuven (6). Union, Westerlo, Roeselare en Lommel volgen met vier punten. Virton (2) en Lokeren (1) sluiten de rij. Union maakt op de volgende speeldag de verplaatsing naar Westerlo. Beerschot ontvangt Virton. bron: Belga Het bericht Beerschot komt aan de leiding in tweede periode na zege op Union verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Beerschot komt aan de leiding in tweede periode na zege op Union (02/12/2019 - Metro)
  Beerschot heeft op de derde speeldag van de tweede periode van de Proximus League de volle buit veroverd bij Union. De Antwerpenaren haalden het in de hoofdstad met 0-2. Union verloor al snel Pietro Perdichizzi, die met rood van het veld moest. Beerschot kon nog voor de rust profiteren en Raphael Holzhauser tekende voor de 0-1. Union moest nadien komen, maar met een man minder was dat niet evident. Met de 0-2 in het slot nam Alexander Maes alle twijfel weg. Beerschot komt in de tweede periode met zeven punten aan kop, voor OH Leuven (6). Union, Westerlo, Roeselare en Lommel volgen met vier punten. Virton (2) en Lokeren (1) sluiten de rij. Union maakt op de volgende speeldag de verplaatsing naar Westerlo. Beerschot ontvangt Virton. Bron: Belga   Het bericht Beerschot komt aan de leiding in tweede periode na zege op Union verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Beerschot opent competitie met zege tegen Lokeren (02/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft vrijdagavond de competitie in 1B geopend met een zege in eigen huis tegen Lokeren. De Oostenrijkse nieuwkomer Holzhauser scoorde na twintig minuten het einge doelpunt van de partij na een perfect uitgevoerde ingestudeerde vrijschop. Lokeren moest na 58 minuten met zijn tienen verder na een tweede gele kaart van Tirpan.
  [naar artikel]
 8. Proximus League – Beerschot start tweede periode met ruime zege in Leuven (15/11/2019 - Metro)
  Beerschot, in de eerste periode teleurstellend vijfde, heeft vrijdag een uitstekende start genomen is de tweede periode in 1B. De Antwerpse club ging met 0-3 winnen op het terrein van eersteperiodewinnaar Oud-Heverlee Leuven. Bij de rust was het nog 0-0. Na de pauze scoorden Raphael Holzhauser (48e), Marius Noubissi (54e) en Jorn Vancamp (60e). Zaterdag ontvangt Lokeren Lommel, zondag staan Union Sint-Gillis – Virton en Roeselare – Westerlo op het programma. . bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot start tweede periode met ruime zege in Leuven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Zwitserland meest competitieve economie, België 19de (27/09/2016 - Knack)
  Zwitserland is volgens de jaarlijkse graadmeter van het World Economic Forum (WEF) het meest competitieve land ter wereld op economisch vlak. Nederland staat in de top vijf, België zakt één positie naar de 19de plaats.
  [naar artikel]
 10. Papa van gestorven Raphaël getuigt: “Hoop dat dit anderen kan redden die dit vapen” (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thierry Pauwaert kan nog altijd niet geloven wat er met zijn 18-jarige zoon Raphaël gebeurde. De jongeman kreeg eind september plots last van een...
  [naar artikel]
 11. Papa van gestorven Raphaël getuigt: “Hoop dat dit andere jongeren kan redden die dit vapen” (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thierry Pauwaert kan nog altijd niet geloven wat er met zijn 18-jarige zoon Raphaël gebeurde. De jongeman kreeg eind september plots last van een...
  [naar artikel]
 12. Gratis kanovaren? Emmer troep vergaren! (20/08/2018 - De Morgen)
  'Een gratis kanovaart? Dan moet je op het water een emmer vuilnis verzamelen.' Het initiatief van het Gentse DOKANO past perfect in de laatste ecologische trend: plezier aan zwerfvuil koppelen. "In twee uur tijd haalden we 15 ton op, daaronder: hele zetels."
  [naar artikel]
 13. Beerschot gaat via ex-speler Daniel Cruz samenwerken met topclub in Colombia (11/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft een samenwerkingsakkoord getekend met de Colombiaanse topclub America de Cali. Dat maakte bestuurslid Jan Van Winckel dinsdagavond bekend op een supportersavond in het Olympisch Stadion. Ex-speler Daniel Cruz vormt de link tussen België en Colombia.
  [naar artikel]
 14. Proximus League – OH Leuven rondt lastige klip bij Beerschot en springt opnieuw over Union naar de leiding (28/09/2019 - Metro)
  OH Leuven heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League de volle buit gepakt op bezoek bij Beerschot. De Leuvenaars wonnen op het Kiel met 1-2 en springen in de tussenstand van de eerste periode zo opnieuw over Union, dat eerder zaterdag met 2-1 won van Virton, naar de leiding. Leuven telt negentien punten, Union zeventien punten. Beerschot is tegenvallend vijfde met tien eenheden en kan gaan focussen op de tweede periode. Voor Leuven zorgden Mathieu Maertens (20.) en Yanis Mbombo (70.) voor de doelpunten. De tegentreffer van Raphael Holzhauser (72.) bracht geen zoden meer aan de dijk. Bij de bezoekers kreeg aanvaller Thomas Henry nog een tweede gele (en dus rode) kaart tien minuten voor tijd. Het was knokken voor Leuven, maar ze trokken de overwinning over de streep. bron: Belga Het bericht Proximus League – OH Leuven rondt lastige klip bij Beerschot en springt opnieuw over Union naar de leiding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Proximus League – OH Leuven rondt lastige klip bij Beerschot en springt opnieuw over Union naar de leiding (29/09/2019 - Metro)
  OH Leuven heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League de volle buit gepakt op bezoek bij Beerschot. De Leuvenaars wonnen op het Kiel met 1-2 en springen in de tussenstand van de eerste periode zo opnieuw over Union, dat eerder zaterdag met 2-1 won van Virton, naar de leiding. Leuven telt negentien punten, Union zeventien punten. Beerschot is tegenvallend vijfde met tien eenheden en kan gaan focussen op de tweede periode. Voor Leuven zorgden Mathieu Maertens (20.) en Yanis Mbombo (70.) voor de doelpunten. De tegentreffer van Raphael Holzhauser (72.) bracht geen zoden meer aan de dijk. Bij de bezoekers kreeg aanvaller Thomas Henry nog een tweede gele (en dus rode) kaart tien minuten voor tijd. Het was knokken voor Leuven, maar ze trokken de overwinning over de streep. Bron: Belga   Het bericht Proximus League – OH Leuven rondt lastige klip bij Beerschot en springt opnieuw over Union naar de leiding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Mo Messoudi is na Beerschot prof af en kiest officieel voor Lyra-Lierse: “Dit past perfect” (10/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Mo Messoudi heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De 35-jarige middenvelder neemt na zijn vertrek bij Beerschot afscheid van het profvoetbal en zet zin carriére verder in de derde amateurklasse bij Lyra-Lierse. Hij tekende dinsdag een overeenkomst voor één seizoen.
  [naar artikel]
 17. ONS OORDEEL. Vanhamel beste man bij Beerschot, mindere dag voor Holzhauser (26/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft de uitwedstrijd in Virton verloren met 1-0. De achterstand kwam er na een controversiële vrije trap, maar de Ratten wisten de schade niet meer te herstellen. De mannen van Losada lijken hun goede flow opnieuw kwijt te geraken en blijven achter met een 1 op 12. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 18. ONS OORDEEL. Scores van 4 tot 8 na Beerschot-Virton (19/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voila, Hernan Losada heeft zijn eerste zege beet als coach van Beerschot. De partij tegen revelatie Virton verdiende zeker geen schoonheidsprijs, maar goals van Brogno en Holzhauser voor de pauze tilden de Mannekes naar een 2-1 overwinning. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 19. Proximus League – Beerschot ontsnapt met negen tegen elf aan nederlaag tegen Virton (07/12/2019 - Metro)
  Beerschot heeft zaterdagavond op de achttiende speeldag in de Proximus League in eigen huis 1-1 gelijkgespeeld tegen Virton. Beerschot ontsnapte op het Kiel met negen tegen elf aan een nederlaag tegen de Luxemburgers. De Antwerpenaren kwamen in de tweede helft 0-1 achter via een intikker van Virton-spits Franck Koré en tot overmaat van ramp moest de thuisploeg met negen voort, nadat zowel invaller Ibara als Joren Dom met twee keer geel van het veld moest. Diep in de toegevoegde tijd zorgde de Oostenrijker Raphael Holzhauser met een schitterende knal nog voor de gelijkmaker. Dankzij het punt blijft Beerschot met acht punten uit vier wedstrijden alleen aan de leiding in het tweedeperiodekampioenschap. Lommel, dat vrijdagavond de speeldag opende met een 3-2 zege tegen OHL, volgt op één punt op de tweede plaats. De Leuvense fusieclub is derde met zes punten. Zaterdagavond volgt er nog de degradatietopper tussen Roeselare en rode lantaarn Lokeren. De speeldag wordt zondag afgesloten met het duel tussen Westerlo en Union. Beide teams ontmoetten elkaar eerder deze week al in de Beker. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot ontsnapt met negen tegen elf aan nederlaag tegen Virton verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Proximus League – Beerschot ontsnapt met negen tegen elf aan nederlaag tegen Virton (07/12/2019 - Metro)
  Beerschot heeft zaterdagavond op de achttiende speeldag in de Proximus League in eigen huis 1-1 gelijkgespeeld tegen Virton. Beerschot ontsnapte op het Kiel met negen tegen elf aan een nederlaag tegen de Luxemburgers. De Antwerpenaren kwamen in de tweede helft 0-1 achter via een intikker van Virton-spits Franck Koré en tot overmaat van ramp moest de thuisploeg met negen voort, nadat zowel invaller Ibara als Joren Dom met twee keer geel van het veld moest. Diep in de toegevoegde tijd zorgde de Oostenrijker Raphael Holzhauser met een schitterende knal nog voor de gelijkmaker. Dankzij het punt blijft Beerschot met acht punten uit vier wedstrijden alleen aan de leiding in het tweedeperiodekampioenschap. Lommel, dat vrijdagavond de speeldag opende met een 3-2 zege tegen OHL, volgt op één punt op de tweede plaats. De Leuvense fusieclub is derde met zes punten. Zaterdagavond volgt er nog de degradatietopper tussen Roeselare en rode lantaarn Lokeren. De speeldag wordt zondag afgesloten met het duel tussen Westerlo en Union. Beide teams ontmoetten elkaar eerder deze week al in de Beker. Bron: Belga   Het bericht Proximus League – Beerschot ontsnapt met negen tegen elf aan nederlaag tegen Virton verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Lokeren opent 1B in mineur: swingend Beerschot klopt Waaslanders (02/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een swingend Beerschot heeft de competitie in 1B geopend met een verdiende zege tegen die andere titelfavoriet Lokeren. Uitblinker Raphael...
  [naar artikel]
 22. Courtois ziet Lokeren openen in mineur: swingend Beerschot klopt Waaslanders (02/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een swingend Beerschot heeft de competitie in 1B geopend met een verdiende zege tegen die andere titelfavoriet Lokeren. Uitblinker Raphael...
  [naar artikel]
 23. ONS OORDEEL. Beerschot toonde klasse én goede wil, sterke Holzhauser als libero (03/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De overwinning tegen Roeselare is tot stand gekomen dankzij de goede inzet. Beerschot toonde daarnaast ook dat het heel wat kwaliteit in huis heeft. Een speciale vermelding is er voor Tom Pietermaat, die na maanden blessureleed opnieuw verwelkomd werd door het Kiel. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 24. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 25. Proximus League – Beerschot verliest tegen Westerlo eerste wedstrijd onder Losada (11/10/2019 - Metro)
  Westerlo is vrijdag op de tiende speeldag van de Proximus League met 1-2 gaan winnen bij Beerschot en mengt zich weer helemaal in de strijd om de periodetitel. De thuisploeg werkte zijn eerste wedstrijd af met Hernan Losada in plaats van de ontslagen Stijn Vreven als hoofdcoach, maar moet na een nieuwe nederlaag de periodetitel vergeten. Gilles Dewaele (12.) maakte al heel vroeg het openingsdoelpunt voor de Kemphanen. Ambroise Gboho (64.) bracht Westerlo op rozen, al scoorde Raphael Holzhauser (85.) kort voor affluiten vanop de penaltystip wel nog voor de Beerschotse aansluitingstreffer. Verder dan dat kwam de vicekampioen van de voorbije twee seizoenen in de Proximus League niet. In het klassement rukt Westerlo voorlopig op van vier naar twee, met evenveel punten als leider OH Leuven, dat zaterdag nog op bezoek gaat bij Rode lantaarn Roeselare. Beerschot is pas vijfde en kijkt aan tegen een achterstand van acht punten ten opzichte van Leuven en Westerlo, en dat terwijl er nog maar vier wedstrijden te spelen zijn. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot verliest tegen Westerlo eerste wedstrijd onder Losada verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. ONS OORDEEL. Niet doelpuntenmakers, maar doelman is dé man van de match bij Beerschot (01/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  7 op 9. Dat is de propere balans voor Beerschot na drie speeldagen in de tweede periode in 1B. De nieuwe zege bij Union (0-2) levert de troepen van Losada een voorlopige leidersplaats op in de periodestand. Die zege heeft het uiteraard te danken aan de doelpunten van Holzhauser en Maes, maar zeker ook aan de straffe reddingen van een erg secure doelman Vanhamel. Onze punten:
  [naar artikel]
 27. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 28. Beerschot kon zich geen betere start aan de tweede periode voorstellen: ruime winst in Leuven (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot heeft de tweede periode op gang geschoten met een onverwachte stunt. Na zeven wedstrijden zonder zege buitenshuis haalde het vrijdagavond zwaar uit op het veld van periodekampioen OHL. Holzhauser dirigeerde de Mannekes na rust met één doelpunt en twee assists naar de ruimste zege sinds december 2018.
  [naar artikel]
 29. FT België. OHL deelt gratis tickets uit voor duel tegen Beerschot Wilrijk (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-Heverlee Leuven hoopt voor de thuiswedstrijd van zondag (3 maart) tegen Beerschot-Wilrijk op een zo groot mogelijke opkomst. Daarom krijgen...
  [naar artikel]
 30. Roméo Elvis, Orelsan en Raphaël eerste namen Brussels Summer Festival (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Roméo Elvis, Fink, Oreslan, Raphaël en Les Négresses Vertes zijn de eerste vijf namen van het Brussels Summer Festival deze zomer.
  [naar artikel]
 31. De wederopstanding van Beerschot-middenvelder Tom Pietermaat: “Beste balveroveraar van België” (20/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Geen speler die vorige week na Beerschot - OH Leuven een betere beoordeling kreeg dan Tom Pietermaat. De 27-jarige verdedigende middenvelder is bezig aan zijn zesde jaar op het Kiel. Opvallend: na een inactiviteit van bijna twee jaar haalt hij opnieuw een verbluffend hoog niveau. Twee ex-ploegmaats en twee ex-coaches van Pietermaat analyseren de ‘Kanté van het Kiel’. “Eigenlijk hoort een speler van zijn kaliber in 1A thuis.”
  [naar artikel]
 32. Eerherstel voor het springtouw: spring jezelf fit op vakantie (10/07/2017 - Knack)
  Een springtouw is perfect geschikt voor korte, intensieve trainingen. Een perfect alternatief als je tijdens je vakantie niet naar de sportclub kan, want het past perfect in je reistas.
  [naar artikel]
 33. Genk pakt vlotte zege bij Beerschot (10/04/2019 - De Morgen)
  Play-off I kan Racing Genk nu niet meer ontsnappen. De efficiënte Limburgers pakten de drie punten op het Kiel tegen een onmondig Beerschot. Jelle Vossen diende bondscoach Marc Wilmots van antwoord en maakte twee goals.
  [naar artikel]
 34. Meest besproken goal van afgelopen weekend viel in 1B, Beerschot-coach Losada: “Zoiets heb ik nooit eerder gezien” (27/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het meest besproken doelpunt van de speeldag in 1B was de enige treffer in de partij tussen Virton en Beerschot. Virtonspeler Ribeiro scoorde na...
  [naar artikel]
 35. Beerschot Wilrijk-speler Brogno weet volgende week wat zijn schorsing is (12/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De soap rond de schorsing van Beerschot Wilrijk-speler Loris Brogno lijkt stilaan tot een einde te komen. De club maakt woensdag bekend dat de zaak dinsdag voor de Evocatiecommissie van de voetbalbond voorkomt.
  [naar artikel]
 36. Man verschanst zich in museum in Zuid-Franse Saint-Raphaël en bekladt muren met Arabische inscripties (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het archeologisch museum van het Zuid-Franse Saint-Raphaël heeft zich vanmorgen minstens één man verschanst, waar hij Arabische inscripties...
  [naar artikel]
 37. COMMENTAAR. “Noubissi is nu al de meest efficiënte Beerschotspits van de laatste jaren” (07/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Al sinds de professionalisering van de club in 2016 is het bestuur van Beerschot Wilrijk naarstig op zoek naar een goalgetter. Een doeltreffende spits die de ploeg er weet door te sleuren in moeilijke matchen. En na ruim twee jaar vruchteloos zoeken, lijken de Kielse Ratten hun nieuwe diepe spits gevonden te hebben.
  [naar artikel]
 38. Jupiler Pro League – Kerstactie voor Younited Belgium ligt op recordkoers (25/12/2019 - Metro)
  De elfde editie van de kerstactie van de Pro League ligt na amper vier dagen op recordkoers. De veiling van gesigneerde spelerstruitjes, VIP-evenementen en andere specials bracht al meer dan 70.000 euro op ten voordele van Younited Belgium, zo maakte de Pro League dinsdag bekend. Vorig jaar leverde de jaarlijkse kerstactie tijdens zijn recordeditie 106.400 euro op voor dak- en thuislozen. Na slechts vier dagen van de tien ligt een scherpe verbetering van dat record voor het grijpen. De jaarlijkse voetbalveiling gaat gepaard met een tijdelijke naamsverandering van de Proximus League en Jupiler Pro League. Tijdens het kerstvoetbal gaat 1A (26 en 27 december) door het leven als ‘Younited Pro League’. Het truitje van Simon Mignolet is na vier dagen veiling het meest gegeerd. Voor het shirt van de doelman van Club Brugge wordt voorlopig 799 euro geboden. Enkel zijn ploegmaat Hans Vanaken (750 euro), Antwerp-smaakmaker Didier Lamkel Zé (750 euro) en Anderlecht-aanvoerder Vincent Kompany (725 euro) komen enigszins in de buurt. Marco Kana (Anderlecht/625 euro) is de verrassende vijfde. Het populairste shirt uit de Proximus League is dat van Raphael Holzhauser (Beerschot/215 euro), gevolgd door topschutter Thomas Henry (OH Leuven/189 euro) en Mike Vanhamel (Beerschot/174 euro). Naast de shirts kan ook op verschillende andere items geboden worden, zoals VIP-tickets voor het Pro League Gala en het shirt van Rode Duivel Axel Witsel of Marouane Fellaini. Een wedstrijd volgen in het spoor van radiocommentator Peter Vandenbempt of een wedstrijd golf met Wesley Sonck zijn gegeerde ervaringen. Voor de experience day met Peter Vandenbempt betaal je al meer dan 1.250 euro. De veiling voor de shirts uit de Proximus League loopt af op 27 december om 21 uur. Bieden op het favoriete shirt van je speler uit de Jupiler Pro League en de unieke specials kan nog tot maandag 30 december (21 uur). Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Kerstactie voor Younited Belgium ligt op recordkoers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Jupiler Pro League – Kerstactie voor Younited Belgium ligt op recordkoers (24/12/2019 - Metro)
  De elfde editie van de kerstactie van de Pro League ligt na amper vier dagen op recordkoers. De veiling van gesigneerde spelerstruitjes, VIP-evenementen en andere specials bracht al meer dan 70.000 euro op ten voordele van Younited Belgium, zo maakte de Pro League dinsdag bekend. Vorig jaar leverde de jaarlijkse kerstactie tijdens zijn recordeditie 106.400 euro op voor dak- en thuislozen. Na slechts vier dagen van de tien ligt een scherpe verbetering van dat record voor het grijpen. De jaarlijkse voetbalveiling gaat gepaard met een tijdelijke naamsverandering van de Proximus League en Jupiler Pro League. Tijdens het kerstvoetbal gaat 1A (26 en 27 december) door het leven als ‘Younited Pro League’. Het truitje van Simon Mignolet is na vier dagen veiling het meest gegeerd. Voor het shirt van de doelman van Club Brugge wordt voorlopig 799 euro geboden. Enkel zijn ploegmaat Hans Vanaken (750 euro), Antwerp-smaakmaker Didier Lamkel Zé (750 euro) en Anderlecht-aanvoerder Vincent Kompany (725 euro) komen enigszins in de buurt. Marco Kana (Anderlecht/625 euro) is de verrassende vijfde. Het populairste shirt uit de Proximus League is dat van Raphael Holzhauser (Beerschot/215 euro), gevolgd door topschutter Thomas Henry (OH Leuven/189 euro) en Mike Vanhamel (Beerschot/174 euro). Naast de shirts kan ook op verschillende andere items geboden worden, zoals VIP-tickets voor het Pro League Gala en het shirt van Rode Duivel Axel Witsel of Marouane Fellaini. Een wedstrijd volgen in het spoor van radiocommentator Peter Vandenbempt of een wedstrijd golf met Wesley Sonck zijn gegeerde ervaringen. Voor de experience day met Peter Vandenbempt betaal je al meer dan 1.250 euro. De veiling voor de shirts uit de Proximus League loopt af op 27 december om 21 uur. Bieden op het favoriete shirt van je speler uit de Jupiler Pro League en de unieke specials kan nog tot maandag 30 december (21 uur). bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Kerstactie voor Younited Belgium ligt op recordkoers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Proximus League – Beerschot klopt medefavoriet Lokeren in openingsmatch (02/08/2019 - Metro)
  Beerschot heeft vrijdag in de openingsmatch van de Proximus League met 1-0 gewonnen van Lokeren. De allereerste wedstrijd van het nieuwe seizoen bracht meteen twee favorieten tegenover mekaar, en tevens twee ploegen die hadden gehoopt om door de ontwikkelingen in de zaak Propere Handen in de Jupiler Pro League te mogen uitkomen. Nog voor de wedstrijd op gang gefloten werd, stootte Lokeren op een zware tegenvaller: Jun Amano, Japans international, bleek niet speelgerechtigd door een technische vergetelheid bij de Waaslanders. Ook het wedstrijdbegin was niet goed voor de degradant uit 1A, die in de eerste twintig minuten geen enkele kans liet optekenen. Al na 18 minuten bracht Raphael Holzhauser, een Oostenrijkse nieuwkomer met heel wat Bundesliga-ervaring, Beerschot verdiend op voorsprong na een vrije trap. Lokeren stak na het tegendoelpunt iets meer zijn neus aan het venster, maar de Mannekes bleven de betere ploeg. Rubin Seigers leek kort voor de rust de 2-0 te maken, maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Ook meteen na de pauze hing een tweede Beerschotse treffer in de lucht, maar die bleef uit. Aan de overkant pakte Mickael Tirpan zijn tweede gele kaart, Lokeren moest nog een halfuur met tien overleven. Echt profiteren van die situatie deed Beerschot niet, maar het hield zijn voorsprong wel vast en mag zich meteen leider noemen in 1B. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot klopt medefavoriet Lokeren in openingsmatch verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Beerschot-icoon Louis Vanhemelryck overleden (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalige speler, trainer en jeugdcoach van Beerschot Louis Vanhemelryck is op 78-jarige leeftijd op 13 juli in Merksem overleden. Dat vernam Beerschot Wilrijk maandagavond.
  [naar artikel]
 42. Eerste ‘vape-dode’ in België: Raphaël sterft na gebruik van e-sigaret (14/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hij was 18 en een boom van een kerel. Toch is Raphaël in nauwelijks één maand tijd bezweken aan een longontsteking. “Hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een e-sigaret en/of de vulling ervan”, zeggen zijn artsen. Een trieste primeur voor ons land. “Ik hoop dat de dood van mijn zoon andere slachtoffers van de e-sigaret kan helpen voorkomen”, zegt vader Thierry.
  [naar artikel]
 43. KOERS KORT. Viviani past voor WK op de weg - Stuyven op stage in Zwitserland (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elia Viviani past voor het WK in Yorkshire. De Italiaan die zich afgelopen weekend tot Europees kampioen op de weg kroonde, bevestigde dat aan La...
  [naar artikel]
 44. België pijnlijk onderuit tegen Zwitserland in Fed Cup (12/04/2019 - De Morgen)
  België moet zich ook komend jaar verzoenen met een tweederangsrol in de Fed Cup. Het 4-1-verlies in Zwitserland in Wereldgroep II ligt de favorieten Wickmayer en Flipkens zwaar op de maag. België moet nu in april zijn hachje redden om niet uit groep II te zakken.
  [naar artikel]
 45. Westerlo geraakt niet voorbij tien man van Beerschot (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk en Westerlo hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de tweede speeldag van de eerste klasse B 1-1 gelijkgespeeld. Ondanks de rode kaart van Beerschot-speler Loris Brogno wist Westerlo de drie punten niet mee naar de Kempen te nemen.
  [naar artikel]
 46. Speler Beerschot Wilrijk naar ziekenhuis: “Ik herinner me nog amper iets” (10/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het werd zaterdag niet het avondje van Beerschot Wilrijk-speler Jan Van den Bergh. Hij incasseerde niet enkel twee keer geel met de uitsluiting tot gevolg. Na afloop werd hij bovendien nog afgevoerd naar het ziekenhuis om een scan van zijn hoofd te laten maken. Diagnose: lichte hersenschudding.
  [naar artikel]
 47. Onderzoek naar doodsoorzaak Raphaël De Leeuw stopgezet, moeder blijft achter met vragen (19/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De moeder van Raphaël De Leeuw stelt zich vragen bij het gerechtelijk onderzoek dat gevoerd is naar haar overleden zoon. Ze neemt daarom een advocaat onder de arm. Raphaël De Leeuw werd vorig jaar dood teruggevonden in de Dender in Aalst. Hij verdween spoorloos na een nachtje stappen.
  [naar artikel]
 48. VIDEO: Beerschot-speler De Jonghe prikt bal in de winkelhaak (11/01/2018 - Sporza)
  Jimmy De Jonghe heeft op een puike manier de score geopend in Tubeke - Beerschot-Wilrijk.
  [naar artikel]
 49. Beerschot-speler Alexander Maes wordt toch geschorst en mist match van de waarheid tegen Cercle (06/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de Belgische Voetbalbond heeft Beerschot-speler Alexander Maes dinsdag veroordeeld tot een schorsing van één match en een boete van 200 euro na zijn rode kaart in de heenmatch van de finale van de Proximus League. De middenvelder mist zo de levensbelangrijke return zaterdag op het veld van Cercle.
  [naar artikel]
 50. Beerschot-speler Alexander Maes wordt toch geschorst en mist match van de waarheid tegen Cercle (06/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie van de Belgische Voetbalbond heeft Beerschot-speler Alexander Maes dinsdag veroordeeld tot een schorsing van één match en een boete van 200 euro na zijn rode kaart in de heenmatch van de finale van de Proximus League. De middenvelder mist zo de levensbelangrijke return zaterdag op het veld van Cercle.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.