Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2020
09:08 uur

Viroloog Emmanuel André : ‘Als we de controle verliezen, zal alles weer dicht moeten’

De Morgen

16/09/2020 - 07:59

Het aantal nieuwe besmettingen is de kaap van de duizend per dag voorbij. Hoog tijd voor actie, vindt ook microbioloog Emmanuel André (KU Leuven). ‘Maar bij nieuwe maatregelen moeten we heel duidelijk zijn over het doel en hoe lang ze gelden.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alles weer onder controle in Zevekote (01/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Onder controle Tijdens de middag was alles weer onder controle. De tank is intussen volledig leeggepompt en alle bewoners uit Zevekote en
  [naar artikel]
 2. Jongste slachtoffertje is meisje van twaalf jaar, viroloog Emmanuel André zwaar aangeslagen (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het crisiscentrum heeft vandaag heel droevig nieuws te melden. Een meisje van amper twaalf jaar is overleden aan het coronavirus. De Franstalige...
  [naar artikel]
 3. Advocaat Gyselbrecht: "Moeilijk om te bekennen, hij had schrik om alles te verliezen" (02/05/2017 - De Redactie)
  Advocaat Johan Platteau noemt de bekentenis van dokter André Gyselbrecht "moedig". "Hij had schrik om dat te verliezen wat hij nu het meeste koestert: zijn familie. Ik heb de voorzet moeten geven, hij heeft uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid genomen."
  [naar artikel]
 4. Emmanuel André (07/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Als de Franstalige interfederaal woordvoerder voor het coronavirus de tegenhanger van viroloog Steven Van Gucht. Als professor klinische microbiologie aan de KU Leuven, arts-microbioloog in het UZ Leuven, en verantwoordelijke voor het coronavirus-referentielaboratorium aan het UZ Leuven brengt hij al wekenlang de harde cijfers aan de andere kant van de taalgrens.
  [naar artikel]
 5. Deze experten zullen exit uit coronacrisis voorbereiden (06/04/2020 - De Morgen)
  Die samenstelling van de werkgroep die de exitstrategie uit de coronacrisis moet bepalen, is bekendgemaakt. De groep bestaat uit deskundigen en wetenschappers uit verschillende vakdomeinen. Onder anderen viroloog Marc Van Ranst en interfederaal woordvoerder Emmanuel André zullen beslissen wanneer en in welke stappen de maatregelen tegen de coronacrisis geleidelijk zullen afgebouwd worden.
  [naar artikel]
 6. LIVE 11 uur: persconferentie Nationaal Crisiscentrum over de verscherpte maatregelen van de federale regering (13/03/2020 - VRT NWS)
  Het Nationaal Crisiscentrum geeft om 11 uur een persconferentie met bijkomende toelichting bij de maatregelen die premier Sophie Wilmès na afloop van de Nationale Veiligheidsraad heeft afgekondigd. Er wordt ook een nieuwe stand van zaken gegeven van de verspreiding van het virus. Viroloog Steven Van Gucht en professor Emmanuel André zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
  [naar artikel]
 7. Boekhandelaars, kledingwinkels, ... Alles gaat dicht. Kappers werken voorlopig voort met gespreide afspraken (18/03/2020 - VRT NWS)
  Sinds vanmiddag 12 uur moeten alle winkels dicht. Alleen de winkels die voeding of dierenvoeding verkopen mogen open blijven. Nachtwinkels moeten wel om 22.00 uur dicht. Ook apothekers en krantenwinkels blijven open. Een boekenhandelaar, kledingverkoopster en kapster doen hun verhaal bij Radio2 Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 8. Collega’s en vrienden reageren op overlijden van ‘meesterfixer’ André Meganck: “Als hij iemand belde voor een interview, luisterde die” (30/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Die keer toen een sneeuwstorm in de Ronde van Italië onze commentaarcabine wegblies, met elektriciteit en al. Die keer hebben we toch nog rechtstreeks verslag kunnen uitbrengen. Dankzij één man: André Meganck. De superfixer had het weer eens gefixt. We gaan hem zo missen.” VRT-sportjournalist Renaat Schotte en met hem heel het wielerpeloton rouwen om de dood van André Meganck (72), de man die de hotels, de verplaatsingen, de interviews ... zowat alles regelde voor de wielerjournalisten van de VRT.
  [naar artikel]
 9. Trump waarschuwt Kim Jong-un dat hij “alles te verliezen” heeft (08/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gewaarschuwd dat hij “alles te verliezen” heeft indien hij doorzet met zijn militaire provocaties. “Kim Jong-un is te slim en heeft te veel te verliezen, alles eigenlijk, indien hij zich vijandig opstelt”, zo tweette Trump zondagmiddag.
  [naar artikel]
 10. Als Doel 3 en Tihange 2 definitief dicht moeten, kan kernuitstap in vuilnisbak (09/04/2019 - De Morgen)
  Willy De Roovere, directeur-generaal van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle, is duidelijk in een uitgelekte mail. In het slechtste scenario moeten de kerncentrales Doel 3 en Tihange 2 definitief dicht. Het scenario voor de kernuitstap verdwijnt dan in de prullenmand.
  [naar artikel]
 11. Viroloog Marc Van Ranst: "Deze epidemie zal zo’n 10 weken duren" (19/03/2020 - VRT NWS)
  De corona-epidemie zal in totaal zo’n 10 weken duren. Die inschatting maakt viroloog Marc Van Ranst op basis wat hij in China ziet gebeuren. “Dit zal dus waarschijnlijk nog langer duren. En daar moeten we ons op instellen”, aldus de viroloog. Hij waarschuwt er ons ook voor dat de cijfers van het aantal patiënten de komende dagen nog fel zullen stijgen.
  [naar artikel]
 12. 'Als de Israëlische bulldozers weg zijn dan bouwen we alles weer op' (05/04/2019 - De Morgen)
  Duizenden bedoeïenen moeten op de Westelijke Jordaanoever op last van de Israëlische autoriteiten verkassen. Hun land wordt afgepakt. Sommige veehoeders moeten weg omdat ze te dicht bij het 'veiligheidshek' wonen. Het dorpje Dqeiqa wordt helemaal gesloopt. Nochtans: 'Hier en hier alleen wil ik sterven en begraven worden.'
  [naar artikel]
 13. Bioscopen in China moeten dan tóch weer dicht (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  China gooit de deuren van bioscopen in het land toch weer dicht om het coronavirus te blijven bestrijden. Zo’n vijfhonderd bioscopen openden...
  [naar artikel]
 14. André Hazes: "Ik heb alles gedaan wat God verboden heeft" (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nu zondag viert André Hazes Junior zijn eerste vaderdag. Zijn zoontje, eveneens André, is nu zeven maanden oud. Hij heeft ervoor gezorgd dat zijn
  [naar artikel]
 15. André Hazes Jr. leeft iedere dinsdagavond op VIJF (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag loopt de realitysoap ‘André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven’ iedere dinsdagavond op VIJF. In de reeks staan de populaire Nederlandse zanger André Hazes Jr. (25) en zijn gezin centraal.
  [naar artikel]
 16. Viroloog Marc Van Ranst: “We moeten elk geval isoleren” (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het coronavirus is uitgegroeid tot een wereldwijde epidemie, een pandemie zoals dat heet. En daar kunnen we maar beter op voorbereid zijn. Volgens viroloog Marc Van Ranst is dat ook het geval.
  [naar artikel]
 17. Viroloog Marc Van Ranst na Europese corona-doden: “Er is sprake van een pandemie, we moeten een versnelling hoger schakelen en voorbereidingen treffen” (22/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Viroloog Marc Van Ranst waarschuwt dat het coronavirus intussen zo wijdverspreid is, dat we kunnen spreken van een pandemie. “We zitten in Europa met besmettingen die geen link hebben met de Chinese besmettingshaard. Dat is zeer zorgwekkend. Er is lokale verspreiding in alle werelddelen. We moeten wereldwijd aan pandemievoorbereiding doen. Er is geen tijd om op onze lauweren te rusten.”
  [naar artikel]
 18. Viroloog Van Ranst waarschuwt: "Als nu niet iedereen zijn best doet, zal curve weer hoogte ingaan" (11/04/2020 - VRT NWS)
  Iedereen moet zijn best blijven doen om de coronamaatregelen na te leven. Dat zegt viroloog Marc Van Ranst, nu het vandaag op sommige plekken wat drukker was. "De curve gaat nu net naar beneden, maar kan zo weer de hoogte ingaan."
  [naar artikel]
 19. "Maatregelen nog een tijd aanhouden", verwacht viroloog Van Gucht (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De huidige maatregelen werken tegen het indijken van het coronavirus en we zullen die zeker nog een tijd moeten aanhouden. Dat heeft viroloog...
  [naar artikel]
 20. Hoe Verhaeghe de controle overneemt (12/04/2019 - De Morgen)
  Hoe zit de structuur van Club Brugge financieel en organisatorisch in elkaar? En hoe moeten we het overnamebod van Bart Verhaeghe begrijpen? De geldstromen doorgelicht. Emmanuel Vanbrussel en Steven Samyn
  [naar artikel]
 21. André Hazes tegen Monique: “Ik ben voor altijd de jouwe” (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond lijkt te bevestigen dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn, schrijft De Telegraaf.
  [naar artikel]
 22. Calvo: "Als FANC veiligheid Doel 1 niet kan garanderen, moet reactor onmiddellijk dicht" (03/05/2018 - VRT NWS)
  Als het federaal agentschap voor nucleaire controle geen garanties kan geven over de veiligheid van Doel 1, moet die kernreactor meteen en permanent sluiten. Dat zegt Kristof Calvo (Groen) in "De ochtend" op Radio 1. "Dat staat in het contract tussen Engie en de regering: als er veiligheidsproblemen zijn moet Doel 1 dicht. Doel 1 had eigenlijk al lang dicht moeten zijn."
  [naar artikel]
 23. Het laatste, ‘erg besmettelijke’ cafébezoek: ‘Onze klanten zijn duidelijk niet bang’ (14/03/2020 - De Morgen)
  Alles moest op. Want wie weet voor hoe lang de horeca nu op slot moet? Dus organiseerden cafés gisterenavond in allerijl nog ‘lockdownparty’s’ voor de horeca drie weken dicht gaat. De sfeer was uitgelaten, maar de kritiek scherp. ‘Hiermee schieten cafés en restaurants zichzelf in de voet’, meent viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 24. 'Ik kan André Greipel toch niet neersabelen?' (13/04/2019 - De Morgen)
  Winnen. Het klinkt bijna als een onbereikbaar eiland voor Marc Sergeant. De sportieve baas van Lotto-Soudal heeft in 2017 moeten leren verliezen, in het klassieke voorjaar en in de Tour. Misschien wordt het in deze Vuelta anders.
  [naar artikel]
 25. 'Ik kan André Greipel toch niet neersabelen?' (24/08/2017 - De Morgen)
  Winnen. Het klinkt bijna als een onbereikbaar eiland voor Marc Sergeant. De sportieve baas van Lotto-Soudal heeft in 2017 moeten leren verliezen, in het klassieke voorjaar en in de Tour. Misschien wordt het in deze Vuelta anders.
  [naar artikel]
 26. Aanslagen laten zien dat Sahel-landen controle verliezen over terreurgolf (12/06/2019 - De Morgen)
  Bij aanslagen in Mali, Burkina Faso en Nigeria zijn afgelopen weekend bijna 150 burgers omgekomen. Deze bloedbaden laten zien dat de Sahel-landen in snel tempo de controle verliezen op de terreurgolf die wordt veroorzaakt door een explosieve combinatie van jihadisten, smokkelbendes en zichzelf verdedigende etnische groepen.
  [naar artikel]
 27. "Alles voor dokter André": bus vol patiënten trekt naar raadkamer om Gyselbrecht te steunen (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Of hij Pierre Serry nu opgedragen heeft om zijn schoonzoon een lesje te leren óf om hem te doden, in het West-Vlaamse Ruiselede blijft André
  [naar artikel]
 28. "Alles voor dokter André": bus vol 'supporters' trekt naar raadkamer om Gyselbrecht te steunen (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Of hij Pierre Serry nu opgedragen heeft om zijn schoonzoon een lesje te leren óf om hem te doden, in het West-Vlaamse Ruiselede blijft André
  [naar artikel]
 29. EK zwemmen kortebaan – Emmanuel Vanluchene: “Ik sta er weer helemaal terug” (16/12/2017 - Metro)
  Emmanuel Vanluchene en zijn coach Rik Valcke waren helemaal in de wolken na zijn kwalificatie voor de finale van de 100m wisselslag op het EK kortebaanzwemmen in Kopenhagen. “Op zich ben ik niet bezig geweest met het behalen van een finaleplaats”, reageerde Emmanuel Vanluchene na zijn 7de plaats in de halve finale. “Ik wilde gewoon een goede race zwemmen en dat is prima gelukt. Enkel mijn keerpunt na de schoolslag was ondermaats. Ik ben heel tevreden dat ik heb kunnen standhouden in een bijzonder sterk deelnemersveld. Dit is de ultieme bevestiging dat ik er weer helemaal terug sta. Vergeet niet dat ik van bijzonder ver ben moeten terug komen. Een medaille halen zal bijzonder moeilijk zijn, maar in een finale is alles mogelijk. Ik ga zondag vooral genieten!” “Emmanuel traint na zijn comeback op een heel andere manier waarbij het onderdeel zwemmen aanzienlijk verminderd is. Zo doet hij onder meer aan fietsen, muurklimmen en badminton om de conditie op peil te brengen. Hij is in tegenstelling tot de meeste van zijn collega’s altijd al een allrounder geweest en deze prestatie bewijst dat dit voor hem de juiste aanpak is. Het bezorgt hem vooral mentale frisheid”. bron: Belga
  [naar artikel]
 30. Geen eerste zege voor Boonen (10/04/2019 - De Morgen)
  In een massaspurt nipt verliezen van André Greipel: het voelt aan als een halve triomf. Maar niet in de wereld van Tom Boonen. De Belgische kampioen is hard voor zichzelf na de openingsrit in de Ronde van België. 'Ik had moeten winnen.'
  [naar artikel]
 31. André Vermeulen in Portugal: "Brandweer krijgt de situatie niet onder controle" (05/08/2018 - VRT NWS)
  De Portugese brandweer krijgt de bosbranden in het land niet onder controle. "In totaal zijn in de buurt van Monchique in Portugal al meer dan 2.000 hectare in de as gelegd door de bosbranden. Er zijn intussen zes dorpen ontruimd en er zullen er wellicht meer volgen. Gelukkig staat er nog altijd weinig wind, maar dat is het enige positieve nieuws dat ik kan vertellen", meldt André Vermeulen.
  [naar artikel]
 32. Maak kennis met André Hazes Jr. en zijn gezin in "Ik Haal Alles Uit Het Leven" (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met ‘Leef’ scoort André Hazes jr.deze winter zijn eerste grote hit in Vlaanderen. Vanaf dinsdag maken we ook kennis met de zanger en zijn gezin in de docureeks ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’
  [naar artikel]
 33. Nog voor Tourstart al eerste dopinggeval: Cardoso nam epo en mag niet starten (27/06/2017 - Sporza)
  Trek zal op zoek moeten gaan naar een vervanger voor André Cardoso tijdens de Tour. In het bloed van de Portugees werd epo aangetroffen bij een controle buiten competitie.
  [naar artikel]
 34. Trump dreigt ermee dat militairen die Maduro trouw blijven 'alles zullen verliezen' (19/02/2019 - Knack)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag ernstige dreigementen geuit aan de militaire leiders van Venezuela. Hij zei dat ze 'alles zullen verliezen' als ze weigeren om zich achter de zelfverklaarde president Juan Guaido te scharen.
  [naar artikel]
 35. Reconstructie: hoe André Hazes na amper 100 dagen weer terug bij ‘zijn’ Monique belandde (22/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor het derde weekend op rij wordt er zwaar weer verwacht, maar écht stormde het de laatste weken pas op zonovergoten Curaçao. Daar strandde het liefdesgeluk van Bridget Maasland en André Hazes, die weer terugkeerde in de armen van zijn ex Monique Westenberg. Een overzicht van honderd van een van de meest smakelijke showbizzsoaps uit de Lage Landen van de laatste jaren.
  [naar artikel]
 36. LIVE OMLOOP. Van Avermaet prikt op de Rekelberg, maar alles plooit weer dicht (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Renners zijn vertrokken in Gent • Aankomst in Ninove na 200 kilometer • Flandrien-weer voorspeld: koud, regen en rukwinden tot 80 km/u • Wie...
  [naar artikel]
 37. André Hazes gaat op zoek naar nieuw huis, want Monique wil nog niet samenwonen (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de reallifesoap Ik haal alles uit het leven was te zien hoe André apart ging wonen, maar nu de twee weer bij elkaar zijn willen ze met hun...
  [naar artikel]
 38. André Hazes (26) schreeuwt plots zijn liefde voor Monique weer van de daken: “Het bed delen met dit!” (04/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond.” Dat schreef zanger André Hazes (26) op Instagram bij een foto van Monique (43), de moeder van zijn kind. Het is na zijn escapades met Bridget Maasland duidelijk weer helemaal koek en ei tussen de twee.
  [naar artikel]
 39. NMBS schrapt piekuurtreinen en daar is volgens viroloog Marc Van Ranst maar één woord voor: dom! (16/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De NMBS schrapt vanaf vanmorgen 95 piekuurtreinen van en naar Brussel. Omdat veel mensen thuis zullen werken en scholen dicht zijn zal de dienstverlening gewaarborgd blijven en zullen treinen die rijden niet overvol zitten, klinkt het. Viroloog Marc Van Ranst denkt daar anders over. “Daar is maar één woord voor: dom”, klonk het zondagavond in Terzake.
  [naar artikel]
 40. De Bilde over Hazard: “Hij zal kilo’s moeten verliezen om weer topfit te kunnen worden” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Weer een nederlaag. Eden Hazard verloor gisteravond met Real Madrid de halve finales van de Audi Cup, een vriendschappelijk toernooi in de Allianz...
  [naar artikel]
 41. 'We moeten deze 0-3 weer vergeten' (07/04/2019 - De Morgen)
  Bondscoach Marc Wilmots weigerde zich na de knappe 0-3 in Belgrado te verliezen in euforie. 'Dit is een mooie uitslag, maar we moeten die 0-3 vergeten. Dinsdag wacht een moeilijke thuismatch.'
  [naar artikel]
 42. André Hazes stond gisteren weer even 'live' op het podium (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een levensecht hologram van André Hazes heeft vrijdagavond heel wat bezoekers van Holland Zingt Hazes weten te ontroeren in de Ziggo Dome in
  [naar artikel]
 43. LA Lakers weten na tien zeges weer wat verliezen is (02/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De basketballers van LA Lakers weten weer hoe het voelt om te verliezen. In het duel met Dalles Mavericks gingen ze met 100-114 onderuit.
  [naar artikel]
 44. André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: “Ze is heel erg ziek” (23/09/2019 - Metro)
  Kopzorgen voor André Hazes Junior. De 25-jarige zanger heeft niet alleen zijn relatie met Monique Westenberg (41) stopgezet, ook met moeder Rachel gaat het slecht. “Ze is verdwaald”, zei de zanger in het Nederlandse televisieprogramma ‘Waar is de Mol?’. De ruzie tussen de jonge Hazes en zijn moeder sleept al jarenlang aan. Zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg zou aan de basis liggen van de onenigheid. “De eerste jaren woonde ik naast mijn moeder. Op een dag sprak ze niet meer tegen mijn vrouw. Ook mijn zus hield ermee op. En omdat ik voor Monique koos, werd er ook niet meer tegen mij gesproken. Daarom ben ik weggegaan.” Maar twee jaar geleden legden ze de ruzie bij en ging het een beetje beter. “Ik heb veel respect voor mijn moeder en voor alles wat ze deed. Maar ze is verdwaald. Ik hoop dat ze terugkomt en opnieuw gelukkig wordt. Ik kan niet boos op haar zijn, ze is gewoon heel erg ziek.” André Hazes 15 jaar dood Het is vandaag ook net vijftien jaar geleden dat André Hazes het leven liet. “Al 15 jaar zonder de koning”, schrijft André jr. bij een foto van zijn vader. De zanger wordt overladen met steunbetuigingen en liefde. Zelfs ex-vriendin Monique reageerde. “Hij ziet je…”, antwoordde ze met een hartje. Hazes overleed op 23 september 2004 na twee hartinfarcten en een hartstilstand.   Voir cette publication sur Instagram Al 15 jaar zonder de koning. #230904 Une publication partagée par Andre Hazes (@andrehazes) le 22 Sept. 2019 à 11 :27 PDT   Lees ook : BIZAR. Indiër verlost van “duivelshoorn” op zijn hoofd Het bericht André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: “Ze is heel erg ziek” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Shishabar en café moeten dicht wegens drugshandel (07/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Twee cafés aan de Kipdorpvest in Antwerpen en aan het Moorkensplein in Borgerhout moeten tijdelijk de deuren sluiten. Wegens drugshandel moeten ze respectievelijk zes weken en twee maanden dicht.
  [naar artikel]
 46. Andre Cardoso, ploegmaat van Alberto Contador in de Tour, test positief en wordt op non-actief gezet (27/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Portugese renner André Cardoso is op het gebruik van EPO betrapt. Dat meldde de Internationale Wielerunie UCI dinsdag. De 32-jarige klimmer van Trek-Segafredo liep op 18 juni tegen de lamp bij een controle buiten competitie door de CADF (Cycling Anti-Doping Foundation). In afwachting van een tegenexpertise is Cardoso voorlopig geschorst.
  [naar artikel]
 47. Bloembak in brand (14/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 6.30 uur is een bloembak in brand gevlogen op een dakterras in de André Dumontlaan in As. Een buurman merkte rook op en schoot meteen in actie. Hij had het vuur al onder controle toen de brandweer toekwam. Die heeft alles afgeblust en nog een check gedaan met een warmtebeeldcamera om er zeker van te zijn dat er nergens nog iets smeulde. De bloembak werd weggenomen en de schade bleef uiteindelijk beperkt.
  [naar artikel]
 48. Leuvense viroloog jaagt op coronavaccin (29/01/2020 - De Tijd)
  06:27 In hightechlabo’s aan de KU Leuven sleutelen viroloog Johan Neyts en zijn team met revolutionaire DNA-technologie aan een vaccin tegen het nieuwe coronavirus. ‘Je kan het wat vergelijken met het brouw...
  [naar artikel]
 49. Stuur ons je vragen over het coronavirus: viroloog Marc Van Ranst beantwoordt ze morgen in "Het Journaal" (29/02/2020 - VRT NWS)
  Onze redactie krijgt veel vragen over het nieuwe coronavirus. Daarom zetten wij morgenavond in "Het Journaal" van 19 uur nog eens alles op een rijtje, samen met viroloog Marc Van Ranst. Hij zal er een aantal van de veelgestelde vragen beantwoorden. Zit je zelf met vragen of bezorgdheden, stuur ze door via het formulier hieronder.
  [naar artikel]
 50. André Greipel werkt af aan honderd procent (13/04/2019 - De Morgen)
  Tweede massaspurt in de Ronde van België en weer stond geen maat op André Greipel. Met dát verschil dat niet langer gerekend werd in millimeters, maar in meters. 'Vandaag was ik écht wel de snelste.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.