Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 September 2020
18:46 uur

Aanslagen in Antwerps drugsmilieu bestraft met celstraffen tot zes jaar

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 10:22

Vijf jonge mannen hebben woensdag van de correctionele rechtbank van Antwerpen celstraffen tot zes jaar gekregen voor een reeks aanslagen in het Antwerpse drugsmilieu in het voorjaar van 2019. Het gaat onder meer om het in brand steken van auto’s, het beschieten van een woning en het gooien van een granaat in de buurt van het Antwerpse Park Spoor Noord.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eerste succes(je) in onderzoek naar aanslagen in drugsmilieu: ‘de kleine Holleeder’ is een van de gearresteerde verdachten (19/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zeven verdachten van drie brandstichtingen in maart zijn gisteren opgepakt. De brandstichtingen werden in het drugsmilieu gesitueerd en waren de start van twee weken aanslagen in Antwerpen-Noord.
  [naar artikel]
 2. Elf arrestaties bij huiszoekingen in Antwerps drugsmilieu (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie heeft deze week zeventien huiszoekingen uitgevoerd in het drugsmilieu. Daarbij werden grote hoeveelheden luxekledij,...
  [naar artikel]
 3. Antwerps onderwijs heeft plan om klaar om jonge kinderen uit drugsmilieu te houden (23/05/2018 - VRT NWS)
  Na de Pano-reportage over het drugsmilieu in Antwerpen ging er een schokgolf door het onderwijsveld. Op de beelden was te zien hoe zeer jonge kinderen ingezet worden als hulpje bij drugshandel. De voorbije maanden zaten scholen en jeugdwerkers samen om een plan uit te werken.  Bedoeling is om in te grijpen voor een kind verstrikt raakt in het drugsmilieu.
  [naar artikel]
 4. Celstraffen voor Brazilianen die aanslagen tijdens Olympische Spelen beraamden (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Braziliaanse rechter heeft acht mannen veroordeeld tot celstraffen omdat ze van plan waren aanslagen te plegen tijdens de Olympische Spelen
  [naar artikel]
 5. Politie hoopt “omerta” te doorbreken met beelden van aanslagen uit Antwerpse drugsmilieu (19/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het VTM-programma ‘Faroek’ heeft dinsdagavond beelden getoond van een reeks gewelddadige incidenten die sinds de zomer van 2016 hebben plaatsgevonden in Antwerpen en vermoedelijk te kaderen vallen binnen het drugsmilieu. De politie hoopt met de beelden de omerta, of zwijgplicht, in het drugsmilieu te doorbreken en zo een doorbraak te forceren in meerdere dossiers.
  [naar artikel]
 6. Politie zoekt via beelden getuigen van Antwerps drugsgeweld (29/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eind vorige week ontplofte in de Victor De Langhestraat in Deurne een granaat tegen de gevel van een woning. Het was het eerste feit van drugsgeweld in 2020. Eind vorig jaar waren er liefst negen aanslagen in Antwerpen die gelinkt konden worden aan het drugsmilieu. De politie deed in het VTM-opsporingsprogramma Faroek een oproep tot getuigen.
  [naar artikel]
 7. Recherche deelt flinke tik uit aan Antwerps drugsmilieu (01/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse lokale recherche heeft deze week een flinke tik uitgedeeld aan het Antwerpse drugsmilieu. In het kader van een grootschalig drugsonderzoek werden in totaal 21 mensen gearresteerd. Ze worden verdacht van handel in mari­huana en hasj.
  [naar artikel]
 8. Zware celstraffen voor beramen "massaslachting van onschuldige burgers” tijdens kerst 2016 in Melbourne (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie mannen zijn in Australië veroordeeld tot jarenlange celstraffen omdat zij drie jaar geleden tijdens de kerstperiode aanslagen wilden plegen in...
  [naar artikel]
 9. Leerkracht moet drugskoeriertjes helpen opsporen: “Kinderen uit drugsmilieu zo snel mogelijk detecteren” (23/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps onderwijsschepen Claude Marinower (Open Vld) wil kinderen en jongeren die verwikkeld zijn geraakt in het drugsmilieu opsporen. Hij wil alle onderwijspartners bij die missie betrekken en hen begeleiden in het herkennen van kwetsbare jongeren.
  [naar artikel]
 10. Man gedood in Nederland: slachtoffer is bekende in Antwerps drugsmilieu (09/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het Nederlandse Kloosterzande, in de gemeente Hulst, is vorige week donderdag naast een uitgebrande auto het lichaam van een man gevonden. Volgens onze informatie gaat het om Raouf B. (41), een man uit Temse die bekend is in het Antwerpse drugsmilieu. Volgens de Nederlandse politie staat het vast dat de man werd gedood.
  [naar artikel]
 11. Man gedood in Nederland: slachtoffer is bekende in Antwerps drugsmilieu (09/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het Nederlandse Kloosterzande, in de gemeente Hulst, is vorige week donderdag naast een uitgebrande auto het lichaam van een man gevonden. Volgens onze informatie gaat het om Raouf B. (41), een man uit Temse die bekend is in het Antwerpse drugsmilieu. Volgens de Nederlandse politie staat het vast dat de man werd gedood.
  [naar artikel]
 12. Ontvoeringspoging voor duiveluitdrijving bestraft met celstraffen tot 42 maanden (07/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft zes familieleden van een Turkse vrouw veroordeeld, omdat ze haar drie jaar geleden tegen haar wil
  [naar artikel]
 13. Schutter vraagt vrijspraak maar krijgt 20 jaar cel voor fatale schietpartij in Antwerps drugsmilieu (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft Boualam C. (26) veroordeeld tot twintig jaar cel voor de moord op Hicham Yachou (30) en de moordpoging op diens...
  [naar artikel]
 14. Afrekening in drugsmilieu: vastgebonden op stoel, urenlang geslagen en gesneden (12/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vijf mannen en een vrouw, uit Tienen en Landen, riskeren tot zeven jaar cel voor hun betrokkenheid bij een gijzeling en afpersing in het Tiense drugsmilieu.
  [naar artikel]
 15. Twintigers in beroep zwaarder bestraft voor gewelddadige dood Alain Fleurus (57) (20/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse hof van beroep heeft twee twintigers uit Galmaarden en Ninove veroordeeld tot celstraffen van 15 jaar voor hun aandeel in de
  [naar artikel]
 16. Schutter vraagt vrijspraak maar krijgt 20 jaar cel voor fatale schietpartij in Antwerps drugsmilieu (06/10/2017 - De Morgen)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft Boualam C. (26) veroordeeld tot twintig jaar cel voor de moord op Hicham Yachou (30) en de moordpoging op diens neef Mourad (31). Het hof bevestigde daarmee de straf die hij in eerste aanleg had gekregen.
  [naar artikel]
 17. Tot zeven jaar cel gevorderd voor gijzeling na verloren partij heroïne (17/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het openbaar ministerie heeft celstraffen tot zeven jaar gevorderd voor een gijzeling die aan het drugsmilieu gelinkt wordt. Het slachtoffer werd verweten dat door zijn fout een partij van 40 kilo heroïne in beslag was genomen en moest die vergoeden.
  [naar artikel]
 18. Celstraffen met uitstel voor mannen die Nederlandse meisjes verkrachtten in Antwerps hotel (23/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft vrijdag vier verdachten van een groepsverkrachting veroordeeld. In maart van dit jaar hadden twee Nederlandse meisjes klacht tegen hen ingediend omdat ze naar eigen zeggen gedrogeerd en verkracht werden na een nacht feesten in discotheek Roxy. De rechtbank sprak voor de vier verdachten celstraffen uit, gedeeltelijk met uitstel.
  [naar artikel]
 19. Celstraffen met uitstel voor mannen die Nederlandse meisjes verkrachtten in Antwerps hotel (23/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft vrijdag vier verdachten van een groepsverkrachting veroordeeld. In maart van dit jaar hadden twee Nederlandse meisjes klacht tegen hen ingediend omdat ze naar eigen zeggen gedrogeerd en verkracht werden na een nacht feesten in discotheek Roxy. De rechtbank sprak voor de vier verdachten celstraffen uit, gedeeltelijk met uitstel.
  [naar artikel]
 20. Huwen voor de schijn strenger bestraft (13/04/2019 - De Morgen)
  De Kamer heeft een wet goedgekeurd die het aantal schijnhuwelijken moet terugschroeven. Celstraffen worden in sommige gevallen vertwaalfvoudigd en boetes kunnen oplopen tot 5.000 euro.
  [naar artikel]
 21. Tien gedetineerden krijgen celstraffen tot zes jaar voor opstand in gevangenis van Merksplas (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft tien gedetineerden veroordeeld tot celstraffen van twee tot zes jaar, voor de opstand in de gevangenis van Merksplas in mei 2016. In eerste aanleg werden nog celstraffen tot twaalf jaar uitgesproken.
  [naar artikel]
 22. Vijf nieuwe arrestaties in onderzoek naar geweld binnen Antwerps drugsmilieu (20/06/2019 - Metro)
  Bij in totaal 25 huiszoekingen in de provincies Antwerpen en Limburg zijn vandaag vijf mannen opgepakt in het kader van een onderzoek naar gewelddadige incidenten binnen het Antwerpse drugsmilieu. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat niet om het onderzoek naar de drie brandstichtingen van 6 maart, maar ditmaal draait de zaak rond onder meer een kortstondige ontvoering, het gooien van een granaat naar een woning en het beschieten van een woning. Volgens het parket waren de onderzochte incidenten het gevolg van onrust in het drugsmilieu die ontstond toen een deel van een partij cocaïne verdween eind 2017. Tussen 13 december 2017 en 1 januari 2018 resulteerde dat onder meer in een ontvoering van enkele uren van een 30-jarige man in Maasmechelen, het gooien van een granaat naar een woning in Lanklaar en het beschieten van een woning in Dilsen-Stokkem. Hoewel die feiten zich dus niet in Antwerpen afspeelden, werd het toch een Antwerps onderzoek gezien de linken met cocaïnesmokkel via Antwerpen. Vandaag vonden er op 25 plaatsen huiszoekingen plaats in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Bree, Maaseik, Brasschaat, Brecht, Antwerpen en de Antwerpse districten Berchem en Deurne. De federale gerechtelijke politie (FGP) van Antwerpen kreeg daarbij steun van de collega’s van FGP Limburg en de lokale politiezones CARMA, LAMA en Maasland. Vijf mannen van 30, 34, 43, 43 en 46 jaar oud, allen woonachtig in Limburg, werden daarbij gearresteerd. Ze zullen worden verhoord en vervolgens voorgeleid bij de onderzoeksrechter. bron: Belga Het bericht Vijf nieuwe arrestaties in onderzoek naar geweld binnen Antwerps drugsmilieu verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Nederlandse bende die zes plofkraken pleegde krijgt celstraffen tot 13 jaar (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft tien Nederlanders veroordeeld voor hun aandeel in zes plofkraken op bankautomaten in Vlaanderen, waaronder die in Lummen in juni vorig jaar. Ze kregen celstraffen van drie jaar deels met uitstel tot dertien jaar effectief opgelegd.
  [naar artikel]
 24. Celstraffen tot één jaar gevorderd voor klanten van 15-jarige prostituee (17/09/2018 - De Standaard)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft tegen zeven klanten van een tienerprostituee celstraffen geëist tot een jaar effectief. De uitspraak volgt in oktober.
  [naar artikel]
 25. Celstraffen tot één jaar gevorderd voor klanten van 15-jarige prostituee (17/09/2018 - De Standaard)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft tegen zeven klanten van een tienerprostituee celstraffen geëist tot een jaar effectief. De uitspraak volgt in oktober.
  [naar artikel]
 26. Jongeren riskeren celstraffen voor bezit en verkoop drugs: “Speeltijd is voorbij” (17/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  W.D. (21) uit Poperinge, J.W. (19) uit Zonnebeke en N.G. (19) uit Heuvelland riskeren celstraffen van respectievelijk 1 jaar, 1,5 jaar en 1 jaar voor drugsfeiten. Een vierde beklaagde, T.M., kwam niet opdagen voor de zitting maandagochtend en riskeert 1 jaar cel.
  [naar artikel]
 27. Belg (25) kan tranen niet bedwingen als hij straf hoort: 12 jaar cel voor afrekening in drugsmilieu (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Duitse Laubach heeft Belg meer dan 12 jaar celstraf gekregen voor zijn aandeel bij een afrekening in het drugsmilieu. Toen hij zijn straf...
  [naar artikel]
 28. Albanese mensensmokkelbende krijgt celstraffen tot 8 jaar en monsterboete van bijna 2 miljoen euro voor 39 transporten (12/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf Albanezen hebben in de Brugse rechtbank celstraffen tot 8 jaar gekregen voor hun aandeel in een groot mensensmokkeldossier. De bende smokkelde...
  [naar artikel]
 29. Antwerps advocaat Kris Luyckx “”the war on drugs” in Antwerpen haalt niets uit” (11/09/2017 - VRT NWS)
  De antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) legt een link tussen de incidenten van afgelopen dagen met jongeren in Borgerhout en het drugsmilieu. Antwerps advocaat Kris Luyckx heeft al verschillende druggerelateerde dossiers in Antwerpen behandeld. Volgens hem haalt “the war on drugs” in Antwerpen niets uit. 
  [naar artikel]
 30. Nederlandse bende die zes plofkraken pleegde in Vlaanderen krijgt celstraffen tot 13 jaar (18/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft tien Nederlanders veroordeeld voor hun aandeel in zes plofkraken op bankautomaten in Vlaanderen. Ze kregen celstraffen van drie jaar deels met uitstel tot dertien jaar effectief opgelegd.
  [naar artikel]
 31. Vijf loverboys krijgen celstraffen tot zes jaar (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf loverboys hebben in twee dossiers celstraffen tot zes jaar cel en boetes tot 18.000 euro gekregen. De correctionele rechtbank van Antwerpen
  [naar artikel]
 32. Celstraffen voor daders van bomaanslagen in Zweedse asielcentra (07/07/2017 - De Morgen)
  De drie mannen die vorig jaar explosieven hadden verstopt in asielcentra in Göteborg, zijn vandaag door een Zweedse rechter veroordeeld tot gevangenisstraffen van een half jaar tot 8,5 jaar. Bij de aanslagen raakte één iemand gewond: twee van de drie geplante springtuigen, kwamen nooit tot ontploffing.
  [naar artikel]
 33. Parket eist opnieuw celstraffen voor Brusselse rellen (16/03/2018 - De Standaard)
  Het Brusselse parket heeft opnieuw celstraffen van 2 tot 3 jaar gevorderd tegen acht mensen die betrokken zouden geweest zijn bij de rellen die op 11 november plaatsvonden in het centrum van Brussel. Voor de rellen op 25 november vordert het Brusselse parket celstraffen van 2 jaar en 40 maanden.
  [naar artikel]
 34. Parket eist opnieuw celstraffen voor Brusselse rellen (16/03/2018 - De Standaard)
  Het Brusselse parket heeft opnieuw celstraffen van 2 tot 3 jaar gevorderd tegen acht mensen die betrokken zouden geweest zijn bij de rellen die op 11 november plaatsvonden in het centrum van Brussel. Voor de rellen op 25 november vordert het Brusselse parket celstraffen van 2 jaar en 40 maanden.
  [naar artikel]
 35. Belg (25) kan tranen niet bedwingen als hij straf hoort voor afrekening in drugsmilieu (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Duitse Laubach heeft Belg gisteren meer dan 12 jaar celstraf gekregen voor zijn aandeel bij een afrekening in het drugsmilieu. Toen hij zijn...
  [naar artikel]
 36. Celstraffen tot tien jaar gevorderd voor brutale overval op Antwerps juwelier (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het openbaar ministerie heeft woensdag tien en zes jaar cel gevorderd voor de twee mannen die in de zomer van 2016 een juwelier aan de Steenhouwersvest in Antwerpen overvielen. Ze gingen met de inhoud van de kluis aan de haal.
  [naar artikel]
 37. Celstraffen van 1 tot 8 jaar voor verdachten spectaculaire diamantroof op Brussels Airport (02/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het parket Halle-Vilvoorde heeft vrijdag celstraffen van 1 tot 8 jaar gevorderd tegen de 19 personen die terechtstaan voor de spectaculaire diamantroof op de luchthaven Brussels Airport. Voor de personen die rechtstreeks betrokken zouden geweest zijn bij de overval en de voorbereiding ervan, zoals Fransman Marc Bertoldi, eiste substitute Chloé Callicis 5 tot 8 jaar cel. Voor zij die een aandeel zouden gehad hebben in de heling van de buit, vroeg het parket celstraffen van 1 jaar tot 3 jaar, en voor een vrouw die een beperkte rol had gespeeld, enkel een opschorting.
  [naar artikel]
 38. Hoe Gabriel C. een nieuwe onderwereldoorlog ontketende: golf van aanslagen gelinkt aan diefstal grote partijen cocaïne (04/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De recente golf van aanslagen in het Antwerpse drugsmilieu lijkt vooral gericht te zijn tegen de spoorloos verdwenen gangster Gabriel C. en zijn entourage. Een aantal bendes maakt jacht op C. omdat hij samen met zijn handlangers grote partijen cocaïne zou hebben gestolen.
  [naar artikel]
 39. Moordpoging op kippenboer: drie Nederlanders krijgen celstraffen tot 20 jaar (19/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Chauffeur Willem S. uit Etten-Leur en schutters Khalid B. en John L. uit Breda hebben celstraffen tot twintig jaar gekregen voor hun aandeel in de moordpoging op kippenboer Nick Leemans (28) uit Rijkevorsel.
  [naar artikel]
 40. Piepjonge neonazi’s die dood van prins Harry eisten krijgen celstraffen voor aanzetten tot terrorisme (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Britse tieners die vorig jaar opriepen om prins Harry om het leven te brengen, hebben celstraffen tot meer dan vier jaar gekregen. Beiden...
  [naar artikel]
 41. Celstraffen tot 22 jaar voor terrasmoord door schoonfamilie (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De rechtbank van Brussel heeft vandaag vier familieleden veroordeeld voor de moord op Pantelis Koklis in juli 2014. Ze kregen celstraffen van 10,...
  [naar artikel]
 42. De Wever: Antwerps drugsgeweld is niet het gevolg van “war on drugs” (22/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) bevestigt aan VRT Radio dat er in zijn stad “een oorlog bezig is binnen het zwaardere drugsmilieu”. Zondagochtend werd in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo nog een woning onder vuur genomen en een wagen in brand gestoken. De Wever wil geen concrete informatie kwijt omdat het om gerechtelijke materie gaat, maar stelt wel dat de reeks soortgelijke feiten geen gevolg is van spanningen door de in Antwerpen gevoerde “war on drugs”.
  [naar artikel]
 43. De Wever: ‘Antwerps geweld geen gevolg van war on drugs’ (22/05/2017 - De Standaard)
  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) bevestigt aan VRT Radio dat er in zijn stad 'een oorlog bezig is binnen het zwaardere drugsmilieu'. Zondagochtend werd in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo nog een woning onder vuur genomen en een wagen in brand gestoken. De Wever wil geen concrete informatie kwijt omdat het om gerechtelijke materie gaat, maar stelt wel dat de reeks soortgelijke feiten geen gevolg is van spanningen door de in Antwerpen gevoerde 'war on drugs'.
  [naar artikel]
 44. Twintigers komen in beroep weg met minder zware celstraffen voor reeks overvallen (04/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft zeven twintigers veroordeeld, die in wisselende samenstelling veertien gewapende overvallen hadden gepleegd. De bende viseerde vooral supermarkten en winkels. In eerste aanleg hadden ze celstraffen van acht tot dertien jaar gekregen. Het hof sprak de beklaagden voor een aantal feiten vrij, waardoor er minder zware celstraffen werden opgelegd, namelijk van drie tot tien jaar.
  [naar artikel]
 45. Albanees ontsnapt uit Antwerps politiegebouw, wordt geklist in Servië en staat nu terecht voor inbraken (03/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vier Albanezen hebben zich dinsdag voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor vier inbraken in Knokke-Heist. Emanuele J. (26) ontsnapte begin augustus uit een Antwerps politiegebouw, maar werd uiteindelijk in Servië ingerekend. Het OM vorderde effectieve celstraffen.
  [naar artikel]
 46. 9 Maaseikse Syriëstrijders en ronselaars veroordeeld tot celstraffen van 3 tot 10 jaar (20/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse correctionele rechtbank heeft negen Maaseikse Syriëstrijders en -ronselaars veroordeeld tot celstraffen die gaan van 3 jaar met...
  [naar artikel]
 47. Leden Nigeriaans prostitutienetwerk veroordeeld tot celstraffen tot 14 jaar (31/05/2018 - De Standaard)
  Tien leden van een Nigeriaans netwerk van mensenhandel en prostitutie dat actief was in de Schaarbeekse prostitutiewijk, zijn donderdag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen van twee tot veertien jaar.
  [naar artikel]
 48. Leden Nigeriaans prostitutienetwerk veroordeeld tot celstraffen tot 14 jaar (31/05/2018 - De Morgen)
  Tien leden van een Nigeriaans netwerk van mensenhandel en prostitutie dat actief was in de Schaarbeekse prostitutiewijk, zijn vandaag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen van twee tot veertien jaar. 
  [naar artikel]
 49. Leden Nigeriaans prostitutienetwerk krijgen celstraffen tot veertien jaar (31/05/2018 - De Standaard)
  Tien leden van een Nigeriaans netwerk van mensenhandel en prostitutie dat actief was in de Schaarbeekse prostitutiewijk, zijn donderdag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen van twee tot veertien jaar.
  [naar artikel]
 50. Celstraffen tot zes jaar gevorderd voor beklaagden in drugsdossier (11/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het openbaar ministerie vordert de verbeurdverklaring van 1,3 miljoen euro in een omvangrijk drugsdossier waarin 37 beklaagden vervolgd worden. Zij hielden zich vooral bezig met cannabisplantages, maar ook met de invoer van hasj. Er werden celstraffen van tien maanden tot zes jaar geëist.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.