Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
21:21 uur

Auto rijdt tegen vitrine van Proxy Delhaize in Opglabbeek

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 10:31

Woensdagochtend rond 9 uur is een auto in de vitrine van de Proxy Delhaize gereden in de Centrumstraat in Opglabbeek. Ook een betonnen paaltje werd omvergereden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrachtwagen ramt luifel aan Proxy Delhaize Bolderberg (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vrachtwagen is dinsdagmorgen rond half zeven tegen de luifel gebotst aan de ingang van de Proxy Delhaize in de Sint-Jobstraat in Bolderberg. De luifel dreigde in te storten.
  [naar artikel]
 2. Auto knalt tegen vitrine in Neeroeteren (12/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondagvoormiddag is een auto in een vitrine van een handelszaak op het Scholtisplein in Neeroeteren gebold. De auto stond voor het gebouw geparkeerd. Voor de chauffeur de motor startte, was hij vergeten te ontkoppelen waardoor de auto in de vitrine terechtkwam. De ruit is beschadigd. De politie stelde een proces-verbaal op. (mm)
  [naar artikel]
 3. Auto rijdt tegen vitrine van Esso-shop Veldwezelt (25/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kiezelweg in Veldwezelt is er vanmiddag een ongeval gebeurd op de site van het Esso-benzine station. Een auto raakte er de glazen vitrine van de shop. Het glas is verbrijzeld.
  [naar artikel]
 4. Bestuurder knalt tegen vitrine en rijdt daarna weg (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de hoek van de Boomstraat met Puursesteenweg in Bornem is donderdagnacht een auto in de vitrine van de voormalige kinderwinkel Babbelute gereden. De bestuurder zette na de aanrijding zijn rit gewoon verder.
  [naar artikel]
 5. Auto rijdt tegen boom in Opglabbeek (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Hubertuslaan in Opglabbeek is dinsdagochtend rond 7 uur een auto tegen een boom gereden. De bestuurder raakte even onwel. Een ambulance kwam ter plaatse. (siol)
  [naar artikel]
 6. Overvaller Proxy Delhaize kan gevat worden na achtervolging in buurt Groen Kwartier (27/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 37-jarige Marokkaanse man is woensdagochtend opgepakt na een overval op de Proxy Delhaize in het Groen Kwartier in Antwerpen. Getuigen van de hold-up hadden de achtervolging ingezet.
  [naar artikel]
 7. Uitbater Proxy Delhaize na de overval: “Hij was duidelijk slecht voorbereid"” (26/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  600 euro. Groter was de buit maandagmiddag niet in de Proxy Delhaize op de Brugsesteenweg. Rond 13.30 uur werd de winkel van Bart de Winne overvallen door een gewapende man. “Mijn personeel kent de regels: kassa openen en alles meegeven. Geen enkele geldsom is een leven waard.”
  [naar artikel]
 8. Gewapende overal op Proxy Delhaize in Beveren: dader rooft kassa leeg voor ogen van tientallen klanten (28/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Albert Panisstraat in Beveren werd zaterdag kort na de middag een gewapende overval gepleegd op de Proxy Delhaize. Op dat moment waren er enkele tientallen klanten en personeelsleden aanwezig in de winkel.
  [naar artikel]
 9. Gewapende overval op Proxy Delhaize in Beveren: dader rooft kassa leeg voor ogen van tientallen klanten (28/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de Albert Panisstraat in Beveren werd zaterdag kort na de middag een gewapende overval gepleegd op de Proxy Delhaize. Op dat moment waren er enkele tientallen klanten en personeelsleden aanwezig in de winkel.
  [naar artikel]
 10. Nieuw winkelconcept voor Proxi-Delhaize Astridplein (17/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het Koningin Astridplein heeft Delhaize na een verbouwing van nauwelijks tien dagen zijn Proxy-supermarkt opnieuw geopend. De winkel ziet er niet alleen helemaal anders uit, het concept is ook helemaal nieuw. Een deel van de winkel richt zich op passanten die snel een meeneemmaaltijd willen kopen, een ander deel van de winkel is bedoeld voor traditioneel winkelen. Het is de allereerste Proxy Delhaize in het Antwerpse die volgens dit concept werkt.
  [naar artikel]
 11. Delhaize zet discountformule Red Market stop (08/11/2016 - De Redactie)
  Warenhuisketen Delhaize trekt de stekker uit zijn discountformule Red Market. De dertien bestaande winkels worden omgevormd tot zelfstandige AD- of Proxy Delhaizewinkels, zo meldt Delhaize.
  [naar artikel]
 12. Delhaize zet discountformule Red Market stop (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Warenhuisketen Delhaize trekt de stekker uit zijn discountformule Red Market. De dertien bestaande winkels worden omgevormd tot zelfstandige AD- of Proxy Delhaizewinkels, zo meldt Delhaize dinsdag.
  [naar artikel]
 13. Na drie overvallen is het genoeg geweest: Proxy Delhaize sluit de deuren (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na drie overvallen en andere bijkomende factoren heeft de uitbaatster van de Proxy Delhaize in de Zaveldries beslist ermee te stoppen. Gisteren verspreidde de politie van de zone Carma een opsporingsbericht met een link naar het VTM-programma ‘Faroek’. Daarin wordt gezocht naar de dader van de overval van juni dit jaar. In het programma maakte de uitbaatster haar beslissing om te stoppen ook bekend.
  [naar artikel]
 14. Vernieuwde Proxy Delhaize officieel heropend (05/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na een grondige renovatie is de Proxy Delhaize-supermarkt in de Torenstraat in Meeuwen klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het voorbije weekend gingen de deuren na twee weken van hard werken weer open. De nieuwe uitbaatster, de 26 jarige Hanne Heynickx. Hanne neemt de winkel over van haar vader Jan en moeder Elly. Hanne is hiermee de derde generatie Heynickx die de buurtwinkel runt. In Meeuwen beter gekend als ‘Gra van Piere’.
  [naar artikel]
 15. Delhaize doekt Red Market op (08/11/2016 - De Tijd)
  11:21 De 13 winkels, die officieel te boek stonden als een 'laboratorium' voor nieuwe retailconcepten binnen de Ahold Delhaize Groep, zullen omgevormd worden tot zelfstandige AD- of Proxy Delhaizes.
  [naar artikel]
 16. Delhaize opent webwinkelpunten bij zelfstandige winkels (11/06/2019 - De Tijd)
  13:16 Met online afhaalpunten bij zelfstandige Proxy en AD Delhaizes kunnen Delhaize-klanten producten op de dag van bestelling afhalen.
  [naar artikel]
 17. Enorme rookpluim door brand in Delhaize (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Proxy Delhaize in de Kerselaarstraat in Bentille (Sint-Laureins) is deze namiddag rond 15.45 uur een zware brand uitgebroken. Vermoedelijk
  [naar artikel]
 18. VIDEO: Enorme rookpluim door brand in Delhaize (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Proxy Delhaize in de Kerselaarstraat in Bentille (Sint-Laureins) is deze namiddag rond 15.45 uur een zware brand uitgebroken. Vermoedelijk
  [naar artikel]
 19. Puin afgebrande Delhaize wordt nog deze week geruimd (30/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een dag na de hevige brand in de Proxy Delhaize in Bentille ligt de site er verlaten bij. Enkele buurtbewoners komen nog eens een kijkje nemen. “De opruimingswerken starten hopelijk nog dit weekend”, zegt uitbater Ken Last.
  [naar artikel]
 20. Enorme rookpluim door zware brand in Delhaize (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Proxy Delhaize in de Kerselaarstraat in Bentille (Sint-Laureins) is deze namiddag rond 16.30 uur een zware brand uitgebroken. Vermoedelijk
  [naar artikel]
 21. Delhaize voert City-concept af (09/04/2019 - De Morgen)
  Delhaize gaat zijn 15 City-winkels omvormen tot zelfstandige Proxy-winkels. De buurtwinkels behaalden niet 'de beoogde resultaten', klinkt het.
  [naar artikel]
 22. Auto ramt vitrine van sanitairwinkel in Wijnegem (02/01/2020 - VRT NWS)
  In Wijnegem is afgelopen avond een auto ingereden op de vitrine van een sanitairwinkel. Er werden twee verdachten opgepakt, maar die bleken niets met de feiten te maken te hebben.
  [naar artikel]
 23. Enorme ravage: Porsche rijdt vitrine babyspeciaalzaak aan diggelen (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Om een nog onbekende reden is een bestuurder van een Porsche deze middag in de vitrine van een babyspeciaalzaak gereden op de Bredabaan in het...
  [naar artikel]
 24. Leerling-bestuurder vergist zich van pedaal en rijdt vitrine aan diggelen (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een leerling-bestuurder heeft maandagochtend rond 6.30 uur de vitrine van IT- en computerspeciaalzaak BOXZED in de Gasthuisstraat in Roosdaal
  [naar artikel]
 25. Gewelddadige inbraak in Delhaize Wemmel (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanochtend in alle vroegte hebben drie mannen een gewelddadige inbraak gepleegd in een Proxy Delhaize in Wemmel, in Vlaams-Brabant. Dat verneemt
  [naar artikel]
 26. Auto moet uitwijken en rijdt wasserij binnen: als bij wonder slechts twee lichtgewonden (30/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een auto is vrijdag in de vitrine van een wasserij beland op de Maantjessteenweg in Merksem. Er vielen twee lichtgewonden.
  [naar artikel]
 27. Auto belandt in vitrine wasserij: twee lichtgewonden (30/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een auto is vrijdag in de vitrine van een wasserij beland op de Maantjessteenweg in Merksem. Er vielen twee lichtgewonden.
  [naar artikel]
 28. Delhaize opent zestien nieuwe winkels in tweede jaarhelft (24/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de tweede helft van dit jaar openen er 16 nieuwe Delhaize-winkels in ons land. Eerder dit jaar openden er al 13 andere (2 AD's, 7 Proxy's en 4
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Delhaize in Zaveldriesstraat overvallen (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond rond sluitingstijd is een gewapende overval gepleegd op de Proxy Delhaize in de Zaveldriesstraat in Genk. Een gemaskerde man in motorkleding stapte rond 18 uur de winkel binnen en bedreigde de zaakvoerster. Hij vroeg haar om twee geldlades te openen en nam zelf het geld uit de kassa’s. Daarna vluchtte de man op een witte scooter.
  [naar artikel]
 30. Ongevallen (06/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 58-jarige Alexander B. uit As is donderdag rond 17 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Industrieweg-Noord in Opglabbeek. Hij botste met zijn auto tegen een verkeersbord. Een auto is donderdag rond 18.45 uur tegen de gevel van een winkel gebotst op de Molenweg in Opglabbeek. De 59-jarige Willem G. uit Hasselt raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 31. Bestuurder met voorlopig rijbewijs maait twee voetgangers van het voetpad en crasht in vitrine (13/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twee voetgangers zijn zaterdagochtend gewond geraakt toen een auto zich in de vitrine van een winkelpand boorde op de Bredabaan in Merksem.
  [naar artikel]
 32. Bestuurder gewond na botsing tegen geparkeerde wagen in Opglabbeek (17/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag botste een auto tegen een geparkeerde wagen op de Weg naar Bree in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 33. Bromfietser en auto botsen in Opglabbeek (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een bromfietser en een auto zijn woensdag rond 8.30 uur gebotst op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. Een man (20) uit Oudsbergen raakte gewond.
  [naar artikel]
 34. Auto ramt vitrine van slagerij: “Gelukkig stonden er toevallig geen klanten in de zaak” (21/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een auto heeft zaterdagochtend de vitrine van de slagerij Huis Verlinde in de Aabdijstraat op het Kiel geramd na een ongeval. “Het is een wonder dat er op dat moment geen klanten in de zaak stonden, want een kwartier later was het hier volle bak”, zeggen uitbaters Danny en Rita Verlinde.
  [naar artikel]
 35. Grootschalige Roemeense bende metaaldieven opgepakt: verdachte vlucht en rijdt in vitrine van kledingwinkel (01/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  In een onderzoek naar een Roemeense dievenbende zijn in de nacht van donderdag op vrijdag dertien verdachten ingerekend. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Eén van de verdachten probeerde te vluchten, maar belandde met zijn voertuig in de vitrine van een kledingzaak.
  [naar artikel]
 36. Leerling-bestuurder maait twee voetgangers van het voetpad en crasht in vitrine op Bredabaan (12/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee voetgangers zijn zaterdagochtend gewond geraakt toen een auto zich in de vitrine van een winkelpand boorde op de Bredabaan in Merksem.
  [naar artikel]
 37. Lidl neemt drie Belgische Albert Heijn-winkels over (13/03/2017 - De Redactie)
  Lidl neemt drie Albert Heijn-vestigingen over, plus de plannen voor een andere vestiging. De halalketen Tanger neemt één Albert Heijn en één Proxy Delhaize over. Daarmee komt Ahold Delhaize al deels tegemoet aan de fusievoorwaarden.
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Genkenaar rijdt in frituur: auto gestolen, bestuurder onder invloed (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond ramde een Genkenaar het terras en de vitrine van een Genkse frituur. Na controle blijkt dat de auto gestolen was en de bestuurder onder invloed van drank en drugs verkeerde op het moment van het ongeval.
  [naar artikel]
 39. Bejaarde rijdt met brommobiel vitrine krantenwinkel aan diggelen (03/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een bejaarde man uit Burst heeft vrijdagnamiddag na een mislukt manoeuvre met zijn brommobiel de vitrine van krantenwinkel Famica langs de Oudenaardsesteenweg in Burst aan diggelen gereden. “Hij was hier vijf minuutjes eerder nog binnen geweest”, zegt de eigenares van de winkel, Caroline Fant.
  [naar artikel]
 40. Twee ongevallen in Opglabbeek (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie voertuigen waren maandag om 15.20 uur betrokken bij een kop-staartbotsing in de Bedrijfsstraat in Opglabbeek. Bij de aanrijding raakte een vrouw (27) uit Peer gewond. Op de Weg naar As in Opglabbeek botsten dinsdag om 10.50 uur twee auto’s. Hierbij liepen een man (85) uit Oudsbergen en vrouw (65) uit As verwondingen op.
  [naar artikel]
 41. Rospot van Kom op tegen Kanker na één dag al gestolen: "Schandalig" (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Schandalig", zo noemt Kathy Broos van de Proxy Delhaize in Blankenberge de diefstal van de Rospot van Kom op tegen Kanker. Het spaarpotje van de...
  [naar artikel]
 42. Lidl neemt drie Belgische Albert Heijn-winkels over (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ahold Delhaize heeft een akkoord op zak over de verkoop van vijf winkels in België. Lidl neemt drie Albert Heijn-vestigingen over, plus de plannen voor een andere vestiging. Tanger neemt één Albert Heijn en één Proxy Delhaize over.
  [naar artikel]
 43. Twee auto's gestolen in Opglabbeek (23/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aan een huis op de Weg naar Bree in Opglabbeek gingen onbekenden zondagochtend met twee auto’s aan de haal. De daders pleegden eerst een inbraak in het huis van de eigenaars om de sleutels van de voertuigen en een portefeuille met een geldsom buit te maken.
  [naar artikel]
 44. Ongeval (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 63-jarige Roberto O. uit Opglabbeek is vrijdag gewond geraakt bij een botsing tussen een motor en een auto op de Industrieweg-Noord in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 45. Lijnbus rijdt fietser aan in Opglabbeek (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek is omstreeks 18.40 uur een fietser aangereden door een bus van De Lijn. De fietser raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 46. En plots kom je dit tegen in de vitrine van een Belgische brillenwinkel (10/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een vreemde vitrine in Brussel. Aan de drukke Grasmarkt schuiven drie penissen heen en weer. Passanten blijven stomverbaasd staan en nemen een foto of maken een filmpje. Wat bezielt deze opticien?
  [naar artikel]
 47. Delhaize in opstand tegen Albert Heijn (28/03/2019 - De Morgen)
  Niet alleen de boeren, ook supermarktketen Delhaize komt in opstand tegen de 'te' goedkope Albert Heijn. Delhaize eist van zijn leveranciers even lage tarieven als de Nederlandse concurrent krijgt. Anders zullen er merkproducten uit de rekken verdwijnen, dreigt Delhaize.
  [naar artikel]
 48. Ongeval (28/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Ayse K. uit Opglabbeek is woensdagmiddag rond 14.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 49. Lou (6) kan dankzij Hechtelse Delhaize weer zorgeloos boodschappen doen met mama (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 6-jarige Lou Monten heeft sinds gisteren zijn eigen winkelkar in de Proxy Delhaize in Hechtel-Eksel. Omdat de jongen, die autisme heeft, te groot was geworden voor het kinderzitje, kon hij niet meer met zijn mama naar de winkel. “Als hij naast mij zou lopen, reageert hij erg hevig op alle prikkels”, zegt mama Lobke Goens, die hoopt dat andere winkels snel zullen volgen.
  [naar artikel]
 50. Man die Merksemse vitrine doorboorde, wordt verdacht van grootschalige metaaldiefstallen (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De man die zijn wagen vrijdagochtend in de vitrine van de Merksemse winkel boorde werd op dat moment achtervolgd door de West-Vlaamse politie. Die was bezig met een grote actie tegen een bende rondtrekkende metaaldieven. Hij verloor de controle over het stuur en belandde in de vitrine. De uitbaatster van kinderkledingwinkel Jiff, die voor een groot deel vernield werd, heeft er weinig boodschap aan. “Hij begaat de stommiteiten, maar wij draaien er voor op.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.