Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
21:04 uur

OPROEP. Heb jij een kledingstuk, juweel of accessoire dat emotioneel waardevol is?

Het Laatste Nieuws

16/09/2020 - 10:43

De beste manier om je kleerkast wat duurzamer te maken? Hem vullen met kledingstukken die je een leven lang wil dragen. Heb jij een jurk met een...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw raakt hangertje met as van overleden echtgenoot kwijt op Hopduvelfeesten (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw is vrijdagavond een emotioneel waardevol juweel verloren op de Hopduvelfeesten in Asse, Vlaams-Brabant. In het hangertje zat namelijk
  [naar artikel]
 2. Verloren armband met as van overleden zus teruggevonden (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor Kim Melis uit Balen. Nadat ze dinsdag een oproep had gedaan naar haar verloren armband, vond ze woensdag het emotioneel onschatbare juweel terug aan haar voordeur. De eerlijke vinder had die daar gelegd.
  [naar artikel]
 3. Verloren armband met as van overleden zus teruggevonden (05/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Goed nieuws voor Kim Melis uit Balen. Nadat ze dinsdag een oproep had gedaan naar haar verloren armband, vond ze vanmorgen het emotioneel onschatbare juweel terug aan haar voordeur. De eerlijke vinder had die daar gelegd.
  [naar artikel]
 4. Kate Middleton kreeg van de Queen een heel emotioneel geladen juweel cadeau (11/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het Anna Freud Center Gala droeg Kate Middleton een prachtige diamanten armband. De armband is eigenlijk eigendom van de Queen en heeft een heel mooi verhaal. De armband is gelinkt aan de moeder van Queen Elizabeth en geeft het juweel een extra mooie betekenis.
  [naar artikel]
 5. Bijzondere bijoux (11/04/2019 - De Morgen)
  Onafscheidelijk zijn ze, het juweel en de drager. Als trouwe reisgezel, pronkstuk op fashion events of grappig accessoire op een doordeweekse werkdag, maken ze alles vanaf de eerste rij mee. Juwelen als kluizen vol herinneringen: drie opvallende accessoires met een verhaal.
  [naar artikel]
 6. Vrouw krijgt juweel terug: “Kennis herkende ring in de krant” (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Midden januari vond Sint-Vincentius Kortessem een juweel tussen de binnengebrachte kleding. Na een oproep in onze krant, heeft de eigenares haar ring nu terug. “Vorig weekend heeft ze zich aangeboden”, zegt voorzitster Marèse Claesen.
  [naar artikel]
 7. Kate Middleton kreeg van de Queen een emotioneel geladen juweel cadeau (11/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een gala-avond in Kensington Palace verscheen Kate Middleton met beginnend babybuikje en met een prachtige diamanten armband aan de pols. De Duchess of Cambridge kreeg de armband van de Queen. Dat Kate Middleton een juweel draagt uit de collectie van Queen Elizabeth is niet nieuw, maar deze armband heeft wel een heel mooie betekenis.
  [naar artikel]
 8. Juweel gestolen (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden forceerden zaterdag het slot van een appartement in de Muggenstraat in Hasselt en konden een juweel meenemen. (ppn)
  [naar artikel]
 9. Inbrekers stelen juweel (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden forceerden de achterdeur van een huis op Lindekensveld en konden vervolgens een juweel uit het huis buitmaken. De vaststellingen gebeurden woensdag om 17.15 uur.
  [naar artikel]
 10. Inbrekers stelen juweel (08/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers sloegen donderdag toe in de Ginderoverstraat in Diepenbeek. Ze braken een deur van een huis open en gingen met een juweel aan de haal. De melding kwam om 13 uur bij de politie binnen. (ppn)
  [naar artikel]
 11. Gouden juweel gestolen in Genk (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Uit een appartement in de Reinpadstraat is een gouden juweel gestolen. De diefstal raakte vrijdag bekend. (mm)
  [naar artikel]
 12. De bandana is het ideale accessoire voor deze festivalzomer (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ga je dit weekend naar Tomorrowland en ben je nog op zoek naar een accessoire om je outfit ‘af’ te maken? Wat dacht je van de bandana? Het sjaaltje...
  [naar artikel]
 13. Wetenschappers bewijzen dat waardevol ambergrijs werkelijk uitwerpsel van potvis is (06/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ambergrijs is een bijzonder waardevol stuk smurrie dat je tot 80.000 euro rijker kan maken, en waarvan men veronderstelde dat het afkomstig zou...
  [naar artikel]
 14. Natuurvereniging wil waardevol bos verkopen voor manège (18/05/2017 - Apache)
  Hoewel het bos als biologisch zeer waardevol staat aangeduid, wil natuurorganisatie Limburgs Landschap het toch verkopen. De buurt en Natuurpunt tekenen bezwaar aan.
  [naar artikel]
 15. Verkoop van juweel via internet eindigt in diefstal met geweld (20/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een man uit de Walstraat in Rekem is zondagavond op een brutale wijze overvallen. Het slachtoffer had op internet een juweel te koop aangeboden. Zondag rond 19 uur kwamen twee kandidaat kopers bij hem thuis. Ze hadden een afspraak gemaakt. Toen het slachtoffer het juweel liet zien, graaiden de ‘kopers’ het weg en vluchtten weg. Tijdens de schermutseling raakte de verkoper gewond. De politie van LAMA spoort de daders van deze diefstal met geweld op. Getuigen die iets verdachts hebben gezien, kunnen dat melden bij de politie Lanaken-Maasmechelen. (mm)
  [naar artikel]
 16. Bekende webshop Asos toont kledingstuk op verschillende figuurtypes (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Britse webshop Asos experimenteert met een nieuwigheid die door gebruikers flink gesmaakt wordt. Zo toont het één kledingstuk op verschillende modellen met telkens een ander figuurtype. Hierdoor wordt het voor klanten gemakkelijker om te beoordelen of een bepaald kledingstuk ook hen zal passen voor ze het effectief bestellen.
  [naar artikel]
 17. Hasseltse Evy Michiels wint peperduur Tobasco juweel (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Voka op 12 januari pakte uitzendbureau Tobasco uit met een ongeziene stunt. Tussen de duizenden gelukskoekjes die onder de 2800 genodigden werden verdeeld, opende Evy Michiels het juiste koekje en won een schitterend juweel.
  [naar artikel]
 18. Vivienne Westwood toont erg pikant accessoire op de catwalk (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er viel een wel heel apart accessoire te spotten tijdens de modeshow van Vivienne Westwood op de London Fashion Week. De jasjes van enkele van de mannelijke modellen werden namelijk samengehouden door kettingen met daaraan piemels.
  [naar artikel]
 19. Vivienne Westwood toont erg pikant accessoire op de catwalk (10/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er viel een wel heel apart accessoire te spotten tijdens de modeshow van Vivienne Westwood op de London Fashion Week. De jasjes van enkele van de mannelijke modellen werden namelijk samengehouden door kettingen met daaraan piemels.
  [naar artikel]
 20. Nu het nog legaal is: wapenliefhebbers kopen accessoire om geweren sneller te kunnen afvuren (05/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de nasleep van de dodelijke schietpartij in Las Vegas kopen wapenliefhebbers "bump fire stocks" op, een accessoire dat schutter Stephen Paddock...
  [naar artikel]
 21. Deze populaire blazer is overal uitverkocht (maar wij vonden de beste look-a-likes) (17/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo nu en dan verschijnt er een kledingstuk dat all over Instagram te vinden is. Dit keer is het de nepleren blazer van Zara. Het kledingstuk is zo...
  [naar artikel]
 22. Bekende webshop Asos slaat de bal mis met accessoire (21/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Britse webshop Asos heeft een nieuwe choker - een strakke halsketting - in de collectie. Niets bijzonders aan, ware het niet dat het accessoire zo lang is als een broekriem. Dat, in combinatie met het T-shirt van het model, zendt volgens fans een erg verkeerd signaal uit.
  [naar artikel]
 23. Draag jij deze feestperiode kerstlichtjes in je baard? (21/11/2018 - Metro)
  De feestdagen zijn in aantocht. Tijd om je helemaal op te tutten en je mooiste outfit uit de kast te halen. Voor mannen is er dit jaar een bijzonder accessoire: kerstlichtjes om in je baard te hangen.  Vergeet die oubollige ‘Christmas sweaters’, kerstlichtjes voor in je baard zijn helemaal in. Mannen met een stevige bos gezichtshaar kunnen de mini-kerstversiering met een clipje vastmaken. Dit originele baard-juweel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kan de stand van de knipperlichtjes veranderen. Zei er iemand feeststemming? Waarschuwing  Foto Firebox Al is dit grappige juweel niet zonder gevaar. Firebox, één van de bedrijven die de baardlichtjes verkoopt, waarschuwt voor gebruik in een natte baard. Pronken met je nieuwe aanwinst in de regen zou niet zo’n slim plan zijn. Oppassen geblazen, dus! Wie interesse heeft in deze feestelijke baardlichtjes, kan alvast een setje bestellen op Amazon.   Lees ook : Vrouw gebruikt kerstlichtjes om homofobie te bestrijden Het bericht Draag jij deze feestperiode kerstlichtjes in je baard? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Anna draagt al jaar lang hanger zonder te beseffen dat verlovingsring erin zit.Tot vriend juweel openbreekt (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Toen ze één jaar samen waren, schonk Terry een juweel dat hij zelf had gemaakt aan Anna. Zijn vriendin droeg de ketting elke dag zonder te weten
  [naar artikel]
 25. Emotionele oproep: "Wie vond hangertje met as van overleden papa?" (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sandrina Baecker uit Poelkapelle is op zoek naar een hangertje met as van haar overleden ex-man. Ze merkte zondagavond dat ze het juweel verloren
  [naar artikel]
 26. Trend op de Oscars: een accessoire in het haar (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen opvallende beautylooks op de negentigste Oscaruitreiking: de meeste sterren waren klassiek en elegant opgemaakt. Eén trend kwam wel vaak terug: veel sterren kozen voor een accessoire in het haar. Het ene subtieler dan het andere.
  [naar artikel]
 27. Brildragers over hun hipste accessoire: “Zonder bril ben ik mezelf niet” (15/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een bril hoeft niet saai of een noodzakelijk kwaad te zijn. Een bril kan net heel hip zijn, als een extra accessoire dat je outfit afmaakt, een verlengstuk van je persoonlijkheid of een echte blikvanger die reacties uitlokt.
  [naar artikel]
 28. Nieuwe campagne vraagt aandacht voor emotioneel misbruik (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Emotioneel misbruik binnen een relatie is een relatief onbekend fenomeen. Nochtans "ondergraaft emotioneel misbruik geleidelijk aan het normale...
  [naar artikel]
 29. 'Voorstel KU Leuven is waardevol en moedig' (10/04/2019 - De Morgen)
  Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) noemt het voornemen van de KU Leuven om de herinschrijving van zwaar gebuisde studenten te weigeren 'waardevol' en 'moedig'. Ook beklemtoont ze dat de maatregel autonoom mag worden genomen. De andere universiteiten reageren verdeeld.
  [naar artikel]
 30. Het hipste accessoire voor de lente? Een snack in je hand (24/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een handtas die aan je arm bengelt? Kan zeker, maar volgens Gucci gaan we komende lente nog met een ander accessoire op stap: een snack in de hand. Dat suggereert het label althans in de kleurrijk nieuwe pre-fall collectie waar chips, taartjes en lolly’s de hoofdrol krijgen.
  [naar artikel]
 31. Tweede wedstrijd Juweel bij Sint-Rochus Zutendaal (15/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het eerste weekend van augustus organiseerde klepschutterij Sint-Rochus Zutendaal de tweede wedstrijd van het Juweel van het verbond Zand- en Leemstreek.
  [naar artikel]
 32. Vlaanderen ziet door de bomen het bos niet meer (07/04/2019 - De Morgen)
  Wat is een 'waardevol bos'? Kan dat een tuin met vier eiken zijn, een dreef met populieren of enkel een groot bos? De Vlaamse regering deed een poging 'waardevol' en dus te beschermen bos in kaart te brengen, maar stuit nu op heftig (intern) verzet. 'Veel mensen dreigen veel geld te verliezen.'
  [naar artikel]
 33. Terugkeer van het ambacht: 'We beseffen weer wat waardevol is' (23/02/2017 - Knack)
  Ambacht is hét buzzwoord in de architectuur. 'Mensen beseffen dat ze de voeling waren kwijtgeraakt met wat echt waardevol is', verklaart interieurarchitecte Ella Van Wezemael de comeback van de stielman. Christoph Grafe onderzocht met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) dan ook wat ambacht voor onze tijd kan betekenen.
  [naar artikel]
 34. Ik maak me op voor mezelf, niet voor hem (10/04/2019 - De Morgen)
  Blijf van mijn lipstick af, zegt Annelies Verbeke. De campagne Echte Lijven is op zich waardevol, maar de oproep aan vrouwen om zich te laten zien 'zoals ze echt zijn', slaat de bal deels mis. Die schmink is van mij!
  [naar artikel]
 35. Vier Limburgers over ‘hun’ onmisbare accessoire: “Als iets goed is, moet je het niet veranderen” (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sommige accessoires zijn onlosmakelijk verbonden met de persoon die ze draagt, soms even letterlijk als figuurlijk. En ze hoeven niet opzichtig te zijn om onmisbaar te zijn. Vier Limburgers met het accessoire waar ze niet zonder kunnen.
  [naar artikel]
 36. Amerikaanse wapeneigenaars kopen accessoire om geweren sneller te kunnen afvuren (05/10/2017 - Knack)
  In de nasleep van de dodelijke schietpartij in Las Vegas kopen wapenliefhebbers 'bump fire stocks' op, een accessoire dat schutter Stephen Paddock vermoedelijk heeft gebruikt om semi-automische geweren sneller te kunnen afvuren. Dat meldt het financieel nieuwsagentschap Bloomberg.
  [naar artikel]
 37. Snoep en kledingstuk weg bij inbraak in Zonhoven (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in de Senator A. Jeurissenlaan zijn in de nacht van donderdag op vrijdag snoep en een kledingstuk gestolen. De inbraak werd rond 8 uur ontdekt. De dieven hadden een raam geforceerd om dan verschillende vertrekken in het gebouw te doorzoeken. (mm)
  [naar artikel]
 38. Willy Naessens tast diep in de buidel op Waregem Koerse: juweel van 10.000 euro voor mooiste hoed (19/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Straks dingen dames op Waregem Koerse weer naar de titel van mooiste hoed. Niet enkel voor de eer, ook omdat er fameuze prijzen te winnen zijn. Zoals een juweel van 10.000 euro.
  [naar artikel]
 39. Willy Naessens tast diep in de buidel op Waregem Koerse: juweel van 10.000 euro voor mooiste hoed (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Straks dingen dames op Waregem Koerse weer naar de titel van mooiste hoed. Niet enkel voor de eer, ook omdat er fameuze prijzen te winnen zijn. Zoals een juweel van 10.000 euro.
  [naar artikel]
 40. Hollywood is dol op dit bizarre kledingstuk van Tom Ford (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Hollywood is een opvallende nieuwe modegril opgedoken. Zowel Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Zoë Kravitz als Zendaya werd al gespot met een zogenoemde borstplaat van Tom Ford. Maar zeer praktisch ziet het populaire kledingstuk er toch niet uit.
  [naar artikel]
 41. Waarom een simpel T-shirt het kledingstuk van de zomer wordt: “Het is een vorm van expressie” (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een wit T-shirt is niet saai: zet er tekst op en het wordt een statement. En dat is precies de bedoeling van deze kleine, Belgische labels die het kledingstuk nieuw leven inblazen: “Een T-shirt is een canvas waar je alle kanten mee uit kan.”
  [naar artikel]
 42. Provincie steunt onderhoud waardevol, niet beschermd erfgoed (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Eigenaars van waardevol – maar niet beschermd – erfgoed in Geetbets kunnen vanaf nu steun krijgen voor het beheer van dat erfgoed. Zij zijn welkom op de infomomenten op dinsdag 4 juni in Wange (Landen) en op 7 juni in Vissenaken.
  [naar artikel]
 43. De fleece is plots een hip kledingstuk maar uitvinder vergat patent aan te vragen (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fashionista’s hebben nooit wat te maken willen hebben met de fleece, maar kijk: plots is het kledingstuk hip. Kim Kardashian draagt het onding met...
  [naar artikel]
 44. Discretie en geheimen maken het leven waardevol (13/03/2019 - De Morgen)
  De moderne tijd heeft lak aan grijstinten, eist onmiddellijke transparantie, wil alles weten en zien. Niet straks, maar nú. De Leuvense filosoof Peter Venmans gaat daar – rustig – tegenin. Net de discretie, onze kleine geheimen, maken ons leven waardevol, stelt hij. 
  [naar artikel]
 45. Armbandje verloren tijdens carnaval in Sint-Truiden (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een carnavalsvierder is maandag tijdens de stoet in Sint-Truiden een armbandje kwijtgeraakt. Dat gebeurde in de Clockemstraat. De politie van Sint-Truiden doet nu een oproep op Facebook: “De eerlijke vinder mag het juweel altijd komen afgeven in het Politiehuis, Sluisberg 1. Je zou er iemand heel gelukkig mee maken”, luidt het.
  [naar artikel]
 46. Asos verkoopt oortjes die helemaal niet werken als accessoire (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor een paartje Apple Airpods betaal je al snel zo’n 150 euro, maar wie dat geld niet heeft kan bij Asos terecht voor oortjes van amper 8,49 euro. Er is slechts een probleempje: ze werken helemaal niet en fungeren enkel als accessoire.
  [naar artikel]
 47. Juweel gevonden tussen ingezamelde kleding: wie is de eigenaar? (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Vincentiusvereniging van Kortessem is op zoek naar de eigenaar van een ring. Het juweel werd tijdens een controle gevonden tussen de ingezamelde kleding. De vereniging is nu op zoek naar de eigenaar.
  [naar artikel]
 48. Maak kennis met de dickey, het populaire alternatief voor een sjaal (07/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De term ‘dickey’ betreft geen vervelende datingtrend, wel een kledingstuk dat de laatste tijd aan populariteit wint. Het gaat om een kledingstuk met een stoffen flap aan de voor- en achterkant, samengehouden door een rolkraag. Vogue noemt het een hip alternatief voor de klassieke sjaal.
  [naar artikel]
 49. Bizar. Je sjaal is je vuilste kledingstuk (01/12/2018 - Metro)
  Als je aan je vuilste kledingstuk denkt, gaan er waarschijnlijk verschillende opties door je heen. Sportkledij, ondergoed, handschoenen… Toch is je sjaal je smerigste kledingstuk. Excuseer? Bacteriën Het lijkt bizar, maar als je er even over nadenkt, is het best wel logisch. Je draagt je sjaal de hele winter en doet hem waarschijnlijk maar een keertje in de wasmachine. Je bent ziek, laat hem op de grond vallen, morst er wat koffie op… Uiteindelijk wordt het een grote smeerboel, zonder dat je er zelf iets van doorhebt. Wassen dan maar Dat is niet zo’n leuk idee, aangezien je sjaal voortdurend tegen je gezicht en mond komt. Tijd dus om dat probleem aan te pakken. Op zich is de oplossing heel simpel: in de wasmachine ermee. Kijk wel even naar de wasvoorschriften, zeker als hij van een delicaat stofje gemaakt is. Was hem in dat geval even met de hand en weg zijn die bacteriën. Lees ook : Fendi slaat de bal mis met vagina-sjaal Het bericht Bizar. Je sjaal is je vuilste kledingstuk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 50. Dries De Bondt wint criterium in Brasschaat en houdt daar een juweel aan over ter waarde van 20.000 euro (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dries De Bondt (Corendon-Circus) heeft dinsdag de ‘N8 van Brasschaat’, een criterium gespreid over een tijdrit, puntenrit en wegrit, op zijn naam geschreven. De Bondt haalde het voor de Fransman Florian Sénéchal en Timothy Dupont. Belgisch kampioen Tim Merlier werd vierde in de eindstand, voor Quinten Hermans. Aangezien De Bondt ook vorig jaar al won, is hij meteen ook de trotse eigenaar van een juweel ter waarde van 20.000 euro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.