Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
00:52 uur

Vier trainersontslagen na vijf speeldagen: een record voor de Belgische voetbalcompetitie

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 10:43

Het is niet de meest zekere job, voetbaltrainer in onze hoogste klasse. De Jupiler Pro League is amper vijf speeldagen onderweg en al vier coaches moesten hun koffers pakken, meteen goed voor een record.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nergens is het zo spannend als in 1B: nog 6 kanshebbers voor tweedeperiodetitel (07/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zou er ergens ter wereld een spannendere voetbalcompetitie bestaan dan 1B? Vier speeldagen voor het einde maken nog zes ploegen een reële kans op...
  [naar artikel]
 2. FT België. Odjidja riskeert vier speeldagen schorsing - Trebel haalt zich woede van fans op de hals met één like (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent riskeert de komende vier speeldagen zonder aanvoerder Vadis Odjidja te vallen. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB)...
  [naar artikel]
 3. Vanheusden krijgt vijf speeldagen waarvan één voorwaardelijk, Standard tekent verzet aan (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier speeldagen schorsing werden er vijf met één speeldag voorwaardelijk: ziedaar het resultaat van het beroep van Standard tegen de schorsing die...
  [naar artikel]
 4. Sporting Charleroi aanvaardt schorsing voor Roman Ferber (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Sporting Charleroi gaat niet in beroep tegen de schorsing voor Roman Ferber, die daardoor speeldagen vier en vijf in de Jupiler Pro League aan zich voorbij ziet gaan. Dat bevestigde de club donderdag. De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) legde de 23-jarige aanvaller van de Carolo’s dinsdag twee speeldagen schorsing en 800 euro boete op.
  [naar artikel]
 5. Vijf speeldagen schorsing voor Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem) na elleboogstoot tegen Kortrijk (14/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag een schorsing van vijf speeldagen en een boete van 5.000 euro opgelegd aan Gouden Stier Hamdi Harbaoui, de topschutter van Zulte Waregem.
  [naar artikel]
 6. Christophe Diedhiou (Moeskroen) blijft vier speeldagen geschorst (31/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft verdediger Christophe Diedhiou dinsdag een schorsing van vier speeldagen en een boete van 4.000 euro opgelegd. Maandag had het Bondsparket dezelfde strafmaat voorgesteld, maar zijn club Moeskroen stemde er niet mee in.
  [naar artikel]
 7. Voetbalcompetitie meteen stilgelegd: Club Brugge wellicht kampioen (02/04/2020 - Express)
  De Raad van Bestuur van de Pro League heeft beslist de Belgische voetbalcompetitie meteen stop te zetten. De huidige rangschikking... The post Voetbalcompetitie meteen stilgelegd: Club Brugge wellicht kampioen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Nieuw Belgisch record in ploegenachtervolging op WK-piste in Montichiari (23/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het WK is onder een gunstig gesternte begonnen voor de krappe Belgische delegatie, die slechts vijf renners afvaardigde. Tuur Dens, Fabio Van Den Bossche, Brent Van Mulders en Nicolas Wernimont, vier eerstejaars, reden in de kwalificaties van de ploegenachtervolging de twaalfde tijd. Het volstond niet voor een stek in de reeksen, maar ze realiseerden wel een nieuw Belgisch record, 4.12.961.
  [naar artikel]
 9. OH Leuven gaat niet akkoord met vier speeldagen schorsing voor David Hubert (12/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  OH Leuven gaat niet akkoord met de vier speeldagen schorsing die het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) maandag voorstelde aan David Hubert. Dat bevestigde clubwoordvoerder Roel Van Olmen dinsdag.
  [naar artikel]
 10. Twee speeldagen effectief en twee voorwaardelijk voor Antwerp-speler Batubinsika (27/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag vier speeldagen schorsing, waarvan twee effectief, en 1.600 euro boete opgelegd aan Antwerpverdediger Dylan Batubinsika.
  [naar artikel]
 11. Twee speeldagen effectief en twee voorwaardelijk voor Antwerp-speler Batubinsika (27/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag vier speeldagen schorsing, waarvan twee effectief, en 1.600 euro boete opgelegd aan Antwerpverdediger Dylan Batubinsika.
  [naar artikel]
 12. LIVE. Behoudt KRC Genk het maximum? (26/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na vier speeldagen staat KRC Genk met het maximum van de punten aan de leiding in Play-off 2B. Als de Limburgers ook vanavond kunnen winnen op het veld van Eupen, lopen ze met nog vijf speeldagen voor de boeg acht punten uit op KV Kortrijk. Volg de wedstrijd vanaf 20.30 uur live via onze verslaggever ter plaatse.
  [naar artikel]
 13. Belgische vrouwen verbeteren record in ploegenachtervolging (01/11/2019 - Metro)
  Op de eerste manche van de wereldbeker baanwielrennen 2019-2020, die plaatsvindt in het Wit-Russische Minsk, hebben de Belgische vrouwen in de ploegenachtervolging een nieuw nationaal record neergezet. Ze klokten vandaag af in 4:21.097. Daarmee doken ze bijna een seconde onder de vorige besttijd. Die dateerde van amper twee weken geleden op het EK in Apeldoorn waar Annelies Dom, Shari Bossuyt, Jolien D’hoore en Lotte Kopecky 4:21.933 neerzetten. Die vier, en Gilke Croket, verdedigen ook in Minsk de Belgische kleuren. In het klassement eindigde het Belgische kwartet als zesde. De Belgische mannen grepen gisteren met hun chrono van 3:57.722 in de kwalificaties naast de top acht (en de eerste ronde). bron: Belga Het bericht Belgische vrouwen verbeteren record in ploegenachtervolging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Club op weg naar record? Nooit eerder zo'n grote voorsprong na 11 speeldagen (24/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club blijft maar doorstomen. 8 punten voorsprong na 11 speeldagen, een primeur sinds de invoering van de play-offs. Als blauw-zwart zo doorgaat,...
  [naar artikel]
 15. KV Mechelen-speler Rob Schoofs krijgt twee speeldagen effectieve schorsing na rode kaart tegen Club Brugge (01/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag een schorsing van vier speeldagen, waarvan twee speeldagen effectief, opgelegd aan Rob Schoofs. De middenvelder van KV Mechelen houdt aan zijn rode kaart tegen Club Brugge afgelopen weekend ook een boete van 3.000 euro over.
  [naar artikel]
 16. KV Mechelen-speler Rob Schoofs krijgt twee speeldagen effectieve schorsing na rode kaart tegen Club Brugge (01/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag een schorsing van vier speeldagen, waarvan twee speeldagen effectief, opgelegd aan Rob Schoofs. De middenvelder van KV Mechelen houdt aan zijn rode kaart tegen Club Brugge afgelopen weekend ook een boete van 3.000 euro over.
  [naar artikel]
 17. QUIZ: Wat weet u over het voorbije voetbalseizoen? (14/03/2017 - Sporza)
  Wat heeft u onthouden van 30 speeldagen reguliere vaderlandse voetbalcompetitie? Wij testen uw kennis aan de hand van 15 vragen. Speel de quiz.
  [naar artikel]
 18. Vier speeldagen schorsing geëist voor Coulibaly (11/04/2019 - De Morgen)
  De Gentse spits Elimane Coulibaly riskeert een schorsing van vier speeldagen voor zijn elleboogstoot aan Carl Hoefkens tijdens Club Brugge-AA Gent. ‘Ik excuseer me voor mijn gedrag, maar ik ben zeker niet de enige schuldige’, aldus de Senegalees.
  [naar artikel]
 19. BeNeLiga zit op de rails: vijf Belgische en zes Nederlandse voetbalclubs scharen zich achter project (23/01/2020 - De Morgen)
  De Belgische G5 en de Nederlandse G6 willen doorgaan met het BeNeLiga-project, een gemeenschappelijke Belgisch-Nederlandse voetbalcompetitie. Ze beslisten vanmiddag unaniem om Deloitte een nieuwe, diepgravendere studie te laten maken.
  [naar artikel]
 20. Moeskroen zet trainer Defays na vijf speeldagen aan de deur (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na vijf speeldagen is het eerste ontslag in de Jupiler Pro League al een feit. Frank Defays werd vandaag door Moeskroen aan de deur gezet.
  [naar artikel]
 21. Jupiler Pro League – Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem) blijft vijf speeldagen geschorst (17/05/2019 - Metro)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vrijdag de schorsing van vijf speeldagen en de boete van 5.000 euro voor Hamdi Harbaoui bevestigd. Het vonnis viel voor 18.00 uur, en dus zit het seizoen van de topschutter van Zulte Waregem erop. Tegen Union kan de Gouden Stier vrijdagavond niet meer opgesteld worden. Voor zijn elleboogstoot in het gezicht van Kortrijk-verdediger Hines-Ike werd Harbaoui afgelopen dinsdag vijf speeldagen geschorst. In een poging om de Gouden Stier in de laatste match van het seizoen (thuis tegen Union) nog aan de aftrap te brengen, tekende Zulte Waregem echter nog beroep aan. Als de uitspraak na 18.00 uur viel vrijdag, kon Harbaoui spelen. Dat gebeurde echter niet, omstreeks 15.30 uur bracht de Geschillencommissie Hoger Beroep zijn vonnis uit. Daarin was de strafmaat overigens niet gewijzigd: vijf speeldagen schorsing en een boete van 5.000 euro. “Harbaoui gaf ter zitting toe dat hij de beweging uit frustratie maakte. Eventuele fouten tegen hem in het begin van de wedstrijd, kunnen niet als rechtvaardigingsgrond, verzachtende omstandigheid of schuldopheffingsgrond gebruikt worden”, luidde de motivering van de Geschillencommissie Hoger Beroep. “Dergelijk ontoelaatbaar gedrag moet streng bestraft worden. De uitgesproken sanctie hield al rekening met het ongunstige disciplinaire verleden van Harboaui.” Een eerste van zijn vijf schorsingsdagen zit Harbaoui dus vrijdagavond uit, wanneer Zulte Waregem 1B-club Union ontvangt op de slotspeeldag van play-off 2B. De andere vier neemt de Tunesische spits mee naar volgend seizoen. Harbaoui is met 25 speeldagen topschutter in de Belgische competitie, maar moet nog tot zondag wachten. Eerste achtervolger Aly Samatta van landskampioen Genk (23 goals) krijgt dan thuis tegen Standard nog een ultieme kans om zijn totaal op te krikken. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem) blijft vijf speeldagen geschorst verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. STVV-coach Leko riskeert vier speeldagen schorsing (06/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het bondsparket vraagt vier speeldagen schorsing voor STVV-trainer Ivan Leko plus een boete van 1000 euro voor incidenten na STVV-Club Brugge op 18/11.
  [naar artikel]
 23. Duw aan vierde official levert Wenger vier speeldagen schorsing en zware boete op (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Engelse voetbalbond (FA) heeft Arsene Wenger vier speeldagen schorsing en een boete van 25.000 pond (29.336 euro) opgelegd. De Franse coach
  [naar artikel]
 24. Belgians on fire in Champions League: nog nooit zo productief in laatste 10 jaar (03/11/2016 - Sporza)
  Tijdens de eerste 4 speeldagen konden we al 12 doelpunten van Belgische makelij bewonderen in de Champions League. Een record.
  [naar artikel]
 25. EK veldlopen. Teamleader Luk Verlaenen droomt van vier keer top vijf (09/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Luk Verlaenen, teamleader van de Belgische delegatie die zondag aantreedt op het EK veldlopen in het Slovaakse Samorin, ziet vier kansen op top vijf. Hij doelt op Soufiane Bouchikhi en belofte Simon Debognies en op de twee aanwezige Belgische teams.
  [naar artikel]
 26. Telenet mag Vier, Vijf en Zes overnemen (13/05/2019 - De Tijd)
  20:37 De Belgische telecomoperator Telenet heeft groen licht gekregen voor de volledige overname van De Vijver Media, het bedrijf boven de tv-zenders Vier, Vijf en Zes en het productiehuis Woestijnvis
  [naar artikel]
 27. Bondsparket wil Bezus (STVV) twee speeldagen schorsen voor natrappen (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag op de zitting van de Geschillencommissie drie speeldagen schorsing,
  [naar artikel]
 28. Ben Broeders verbreekt Belgisch record polsstokspringen (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ben Broeders heeft in Duitsland het Belgische record polsstokspringen verbroken. Broeders haalde 5m76 en doet daarmee vier centimeter beter dan...
  [naar artikel]
 29. OPINIE. Nog even geduld, beste voetballiefhebber. Over precies tien dagen gaat de Belgische voetbalcompetitie eindelijk van start! (22/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nog even geduld, beste voetballiefhebber. Over precies tien dagen gaat de Belgische voetbalcompetitie eindelijk van start! Neen, wij zijn niet net terug van een intergalactische expeditie naar een onbekende planeet en hebben evenmin last van acute voetbalamnesie.
  [naar artikel]
 30. Fenomenale Messi verzorgt alweer de show bij Barcelona met vier (!) goals (20/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het werd gisteren nog eens een oeroude Messi-show in Barcelona. Het arme Eibar was het kind van de rekening: de Argentijn scoorde vier keer in de 6-1-zege van de Catalaanse trots... Ondanks het vertrek van Neymar staat Barça na vijf speeldagen met het maximum van de punten aan kop in La Liga. Met dank aan Lionel Messi die negen keer scoorde in vijf wedstrijden...
  [naar artikel]
 31. Miran Salim verdedigt kleuren KV Mechelen in virtuele voetbalcompetitie (07/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen is de eerste Belgische voetbalclub met een eigen Gaming Departement. De 21-jarige Leuvenaar Miran Salim komt over van Club Brugge en zal Malinwa vertegenwoordigen in de virtuele voetbalcompetitie. Hij krijgt meteen ook de functie van ‘Chief Gaming Officer’.
  [naar artikel]
 32. "Maar twee of drie clubs zijn klaar voor het nieuwe seizoen" (28/07/2016 - Sporza)
  Na iets meer dan twee maanden windstilte begint morgen de Belgische voetbalcompetitie opnieuw. Sporza-voetbaljournalist Tom Boudeweel blikt vooruit in vijf stellingen.
  [naar artikel]
 33. POLL. Blijft STVV ook na vijf speeldagen ongeslagen in play-off 2? (19/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV heeft na vier speeldagen nog steeds niet verloren in play-off 2. De Kanaries hopen die ongeslagen status zaterdagavond op het veld van Eupen te behouden. Wat denk jij: blijft STVV ook na dit weekend ongeslagen of pakt Eupen de scalp van geel-blauw? Laat het ons weten via deze poll.
  [naar artikel]
 34. TF1 wil Waalse reclamemarkt veroveren via VIER en VIJF (06/04/2019 - De Morgen)
  De Franse mediagroep rond tv-zender TF1 wil een plaatsje veroveren op de Belgische advertentiemarkt. Daarvoor zoekt het de steun van Vlaamse zenders VIER en VIJF.
  [naar artikel]
 35. Andrade moet twee speeldagen brommen (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vandaag twee speeldagen schorsing en 600 euro boete gevorderd voor
  [naar artikel]
 36. Ben Broeders stelt Belgisch record polsstokspringen bij naar 5m76 (29/06/2019 - Metro)
  Ben Broeders heeft op een atletiekmeeting in het Duitse Hof het Belgisch record polsstokspringen bijgesteld naar 5m76. Het record stond sinds 2018 op naam van Arnaud Art, die in Luik over 5m72 wipte. Dat Broeders in topvorm was, bleek de afgelopen weken al. Hij stelde zijn persoonlijk record bij van 5m62 naar 5m71, en plaatste zich zo voor het WK atletiek later dit jaar in Doha. In het Duitse Hof deed hij er nog eens vijf centimeter bij, en scherpte met zijn 5m76 het Belgisch record met vier centimeter aan. De Leuvenaar, in 2016 vierde op zijn eerste EK en in 2017 Europees kampioen bij de beloften, klaarde de nieuwe recordhoogte bij zijn derde en laatste poging. Bron: Belga   Het bericht Ben Broeders stelt Belgisch record polsstokspringen bij naar 5m76 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Ben Broeders stelt Belgisch record polsstokspringen bij naar 5m76 (29/06/2019 - Metro)
  Ben Broeders heeft op een atletiekmeeting in het Duitse Hof het Belgisch record polsstokspringen bijgesteld naar 5m76. Het record stond sinds 2018 op naam van Arnaud Art, die in Luik over 5m72 wipte. Dat Broeders in topvorm was, bleek de afgelopen weken al. Hij stelde zijn persoonlijk record bij van 5m62 naar 5m71, en plaatste zich zo voor het WK atletiek later dit jaar in Doha. In het Duitse Hof deed hij er nog eens vijf centimeter bij, en scherpte met zijn 5m76 het Belgisch record met vier centimeter aan. De Leuvenaar, in 2016 vierde op zijn eerste EK en in 2017 Europees kampioen bij de beloften, klaarde de nieuwe recordhoogte bij zijn derde en laatste poging. bron: Belga Het bericht Ben Broeders stelt Belgisch record polsstokspringen bij naar 5m76 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Driekwart Limburgse coaches mag blijven (08/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De voetbalcompetitie 2019-2020 is dood, lang leve de voetbalcompetitie 2020-2021. Uit een rondvraag van onze redactie blijkt dat ruim 97% van de Limburgse clubs uit de lagere reeksen de trainersknoop voor volgend seizoen al heeft doorgehakt. Drie op de vier clubs gaan door met hun huidige coach, 23 procent neemt afscheid van haar trainer, amper 2,5 procent heeft nog niet beslist.
  [naar artikel]
 39. Onderzoek naar aankoop Telenet van VIER en VIJF (23/11/2018 - De Tijd)
  22:15 De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) gaat de overname van De Vijver Media, het bedrijf achter de televisiezenders VIER, VIJF en ZES en het productiehuis Woestijnvis, door Telenet onderzoeken
  [naar artikel]
 40. Odjidja (AA Gent) riskeert vier speeldagen schorsing (01/04/2019 - Metro)
  AA Gent riskeert de komende vier speeldagen zonder aanvoerder Vadis Odjidja te vallen. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vorderde vier duels schorsing en een boete van 4.000 euro naar aanleiding van de rode kaart van de Buffalo. Halverwege de eerste helft in de Slag om Vlaanderen op het veld van Club Brugge stond AA Gent met tien man op het veld. Odjidja trapte na op het bovenbeen van Wesley, die kermend van de pijn over de grasmat rolde. Op aangeven van de videoref toonde scheidsrechter Lambrechts de rode kaart aan Odjidja in minuut 25. Als AA Gent akkoord gaat met de strafvordering van het Bondsparket, moet Odjidja geschorst toekijken wanneer de Buffalo’s het in Play-off I opnemen tegen Standard (3 april), Genk (6 april), Antwerp (13 april) en RSC Anderlecht (21 april). Bij weigering moeten club en speler morgen voor de Geschillencommissie verschijnen, en wordt de schorsing hoe dan ook over de thuismatch tegen de Rouches van woensdagavond gedragen. bron: Belga Het bericht Odjidja (AA Gent) riskeert vier speeldagen schorsing verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Belgische groeiers halen record van half miljard op (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de eerste jaarhelft hebben Belgische niet-beursgenoteerde tech- en biotechbedrijven 491 miljoen euro opgehaald. Dat is een record, zo schrijven...
  [naar artikel]
 42. Is jouw geld nog veilig bij Record Bank? (03/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De integratie van Record Bank in zijn Belgische moeder ING België zal geen gevolgen hebben voor het spaargeld. Hoewel Record Bank uit het
  [naar artikel]
 43. Liedje Free Record Shop is helemaal uitgespeeld (10/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische winkels van Free Record Shop hebben de boeken neergelegd. Daardoor staan 230 banen op de tocht. Vier maanden geleden kwam de muziek-winkelketen nog in handen van een nieuwe eigenaar, maar die wist het tij niet te keren.
  [naar artikel]
 44. Geschillencommissie schorst Bezus (STVV) 2 speeldagen schorsen voor natrappen (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Geschillencommissie Betaald Voetbal van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag drie speeldagen schorsing, waarvan twee
  [naar artikel]
 45. Poulain riskeert drie speeldagen schorsing voor zijn wilde tackle op Dejaegere (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft ter zitting van de Geschillencommissie voor het Profvoetbal drie speeldagen
  [naar artikel]
 46. RSCA-verdediger Uros Spajic riskeert twee speeldagen schorsing voor elleboogstoot (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft ter zitting van de Geschillencommissie Betaald Voetbal drie speeldagen schorsing
  [naar artikel]
 47. Nafi Thiam scherpt 23 jaar oud Belgisch record verspringen aan (23/06/2019 - Metro)
  Nafi Thiam heeft vandaag tijdens de zevenkamp van de Décastar in Talence het Belgisch record verspringen verbeterd. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23 jaar oude Belgisch record van Sandrine Hennart. Thiam won het verspringen. Haar eerste beurt rateerde Thiam volledig, en ze kwam niet eens boven de zes meter uit. Maar bij de tweede poging viel alles in zijn plooi. De wind blies 1.6 meter per seconde in het voordeel, Thiam kwam goed uit op de afzetbalk en liet een prachtige sprong van 6m67 optekenen. Ze vloog zo vijf centimeter voorbij haar persoonlijk record en vier centimeter voorbij het Belgisch record van Sandrine Hennart uit 1996. Bij haar derde en laatste poging kwam ze nog tot 6m37. Bron: Belga   Het bericht Nafi Thiam scherpt 23 jaar oud Belgisch record verspringen aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Bom onder voetbalcompetitie: welke namen worden nu genoemd? (10/10/2018 - VRT NWS)
  De hele voetbalwereld is vandaag in de ban van het gerechtelijk onderzoek dat deze ochtend een bom legde onder de voetbalcompetitie. Verschillende mensen zijn opgepakt voor verhoor. Een overzicht.
  [naar artikel]
 49. Te gek voor woorden: in Wit-Rusland start de voetbalcompetitie mét fans, president vraagt om veel wodka te drinken (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl wereldwijd sportevenementen stilliggen door de coronacrisis, is de Wit-Russische voetbalcompetitie gewoon van start gegaan, met supporters...
  [naar artikel]
 50. Toch een voetbalcompetitie België - Nederland? (08/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vanuit Nederland wordt opnieuw de piste gelanceerd van een voetbalcompetitie waaraan clubs uit verschillende landen deelnemen. De combinatie Jupiler League - Eredivisie ligt dan voor de hand.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.