Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
01:17 uur

Limburger Jens Reynders over Col de la Loze: "Ploegleiders gaan de koppeling van hun auto verbranden"

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 10:50

Roglic, Pogacar, Hirschi, Van Aert, … Allemaal blikvangers deze Tour. Maar dé vedette belooft de tot dusver onbekende Col de la Loze te worden. Een grillige Alpenreus die woensdag zijn Tourdebuut maakt, vijftien maanden nadat ie werd geasfalteerd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Collega's over Sagan: "Wat gaan we nog meemaken binnen een paar weken?" (27/02/2017 - Sporza)
  Dé figuur van het openingsweekend is zonder twijfel Peter Sagan, met een 2e plaats in de Omloop en winst in Kuurne. "Hopelijk is hij te vroeg te goed", klinkt het bij renners en ploegleiders.
  [naar artikel]
 2. "Koppeling loon aan anciënniteit beperken in de tijd" (06/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De koppeling tussen verloning en anciënniteit zou beperkt moeten worden in de tijd. Dat stellen een aantal onderzoekers van de Vlerick Business...
  [naar artikel]
 3. Verkeersexperten sabelen hogere boetes voor middenvakrijders neer: "Loze maatregel" (13/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tot 160 euro boete voor wie op het middenvak blijft rijden. Dat voorstel lanceert Open Vld. Verkeersexperten vinden het een loze maatregel. Want...
  [naar artikel]
 4. [VIDEO] - Jens Franssen op de zeedijk: "Hier is bijna niemand meer" (13/01/2017 - De Redactie)
  In Oostende ligt de dijk er verlaten bij. "Je voelt dat de storm nu echt heviger aan het worden is," zegt Jens Franssen. "Er wordt verwacht dat het water deze middag recht op onze kustlijn inbeukt. Het is op dit ogenblik ook verboden om op het strand te wandelen."
  [naar artikel]
 5. Uitbater kinderboerderij: "De loze beschuldigingen komen hard aan" (04/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het zit er bovenarms op tussen het stadsbestuur en de stadsboerderij in Wilrijk. Tot 2014 was de stadsboerderij eigendom van de stad, maar daarna gaf de stad het over aan een nieuwe uitbater. Die nieuwe uitbater zou zich niet aan de afspraken houden. Uitbater Pieter Marx reageert nu: "De loze beschuldigingen komen hier hard aan."
  [naar artikel]
 6. Peeters: "Koppeling vennootschapsbelasting en meerwaardebelasting zeer duidelijk" (16/11/2016 - De Redactie)
  CD&V-vicepremier Kris Peeters houdt voet bij stuk. Voor hem blijven de verlaging van de vennootschapsbelasting en fiscale rechtvaardigheid aan elkaar gekoppeld. Vorig weekend liet premier Michel nog weten dat er géén formele koppeling bestaat.
  [naar artikel]
 7. Reynders "zal alles doen om herhaling in de toekomst te vermijden" (27/04/2017 - De Redactie)
  Minister van Buitenlandse Zaken Reynders lag zwaar onder vuur in de Kamer over de verkiezing van Saoedi-Arabië in de VN-vrouwenrechtenraad. "Ik begrijp de commotie", reageert hij.
  [naar artikel]
 8. Charles Michel zet CD&V voor het blok: "Geen koppeling vennootschaps- en meerwaardebelasting" (13/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Charles Michel zegt dat er voor de regering geen formele koppeling is tussen de hervorming van de vennootschapsbelasting en de invoering
  [naar artikel]
 9. Reynders over Jeruzalem: "Tijd voor EU om grotere rol te spelen, maar VS zal altijd aan boord moeten" (07/12/2017 - VRT NWS)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) betreurt naar eigen zeggen de "unilaterale beslissing" van de Amerikaanse president Donald Trump om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël. Volgens Reynders is het nu aan Europa om een grotere rol op te nemen in de kwestie. "Maar Amerika zal altijd een partner moeten zijn."
  [naar artikel]
 10. Jens Franssen: "De F-35 is een soort vliegende vechtcomputer" (25/10/2018 - VRT NWS)
  De regering kiest voor de F-35 als nieuw gevechtsvliegtuig, een investering van zo'n 4 miljard euro. Defensiespecialist Jens Franssen legt uit in "Het Journaal" waarom er voor het Amerikaanse toestel is gekozen.
  [naar artikel]
 11. Algemene Vergadering VN: Reynders dringt aan op "inclusieve" en "open" verkiezingen in Congo (27/09/2018 - VRT NWS)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders heeft woensdag in de marge van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York bij zijn Congolese ambtgenoot Léonard Shi Okitundu aangedrongen op een "inclusief" en "open" verkiezingsproces in de Democratische Republiek Congo.
  [naar artikel]
 12. Jens Franssen: "Luchtmachttop wil gaan voor vervanging F-16's" (21/03/2018 - VRT NWS)
  Topfiguren van het leger hebben informatie achtergehouden in het dossier over de vervanging van de F-16-gevechtsvliegtuigen. Hoe ging dat precies in zijn werk? En is hier dan sprake van manipulatie en een doofpotoperatie? Onze defensie-expert Jens Franssen geeft meer uitleg.
  [naar artikel]
 13. Reynders: "Geen vrouw in het directiecomité van de Nationale Bank: dat gaat niet" (05/11/2018 - VRT NWS)
  Vicepremier Didier Reynders (MR) is duidelijk: in het directiecomité van de Nationale Bank moeten ook vrouwen zetelen. "Geen vrouw in het directiecomité, dat gaat niet", aldus Reynders in "De ochtend" op Radio 1. Ook voor bevoegd minister Johan Van Overtveldt is het "bespreekbaar" om alsnog iemand anders te benoemen als gouverneur bij de nationale bank.
  [naar artikel]
 14. Wat als het "IS-kalifaat" valt? - Jens Franssen (14/03/2017 - De Redactie)
  Mosul, het laatste bolwerk van terreurgroep IS, lijkt te vallen. Collega Jens Franssen is bij de Belgische militairen die de gevechten ondersteunen. Wat gebeurt er als het door leider Abu Bakr al-Bagdadi zelfverklaarde "eeuwigdurend kalifaat" verdwijnt?
  [naar artikel]
 15. Reynders: "Wat mij betreft, is de begroting rond" (10/10/2016 - De Redactie)
  MR-vicepremier Reynders wil de premier enkel met een begrotingsakkoord naar het parlement sturen en de onderhandelingen over de structurele hervormingen, zoals de vennootschapsbelasting en de arbeidsmarkt over de "state of the union" van morgenmiddag tillen. Volgens minister van Werk Kris Peetes (CD&V) is er vooruitgang, maar zijn er nog discussiepunten."
  [naar artikel]
 16. Jens Reynders prof bij ploeg Axel Merckx (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders (21) uit Heers wordt volgend seizoen prof bij Hagens Berman Axeon, het Amerikaanse opleidingsteam van Axel Merckx dat een stap terugzet naar het continentale niveau.
  [naar artikel]
 17. Theo Francken (N-VA) na terugkeer IS-kinderen: "Promostunt voor kandidatuur van Reynders voor Europese topjob" (16/06/2019 - VRT NWS)
  Theo Francken (N-VA) suggereert dat de operatie om 6 Belgische kinderen van IS-strijders terug te halen, vooral bedoeld was om minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders "internationaal goede punten te laten scoren". Dat heeft hij gezegd in "De zevende dag". Reynders is kandidaat om secretaris-generaal te worden bij de Raad van Europa. De stemming daarover vindt eind juni plaats.
  [naar artikel]
 18. Reynders bezorgd over strenge Amerikaanse sancties tegen Internationaal Strafhof (16/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders maakt zich "grote zorgen" over de aankondiging door de VS van "ongekende maatregelen" tegen het...
  [naar artikel]
 19. Nieuw uitstel voor onbelast bijverdienen na belangenconflict, Reynders: "PS zoekt conflict op" (19/01/2018 - VRT NWS)
  De Franse Gemeenschapscommissie (Cocof) in Brussel heeft een belangenconflict ingeroepen tegen het maandelijks 500 euro onbelast bijverdienen, een maatregel van de federale regering. Daardoor wordt die maatregel nu 60 dagen geblokkeerd. Federaal vicepremier Didier Reynders (MR) ziet hierin de "wil van de PS om naar een conflict te gaan". 
  [naar artikel]
 20. Reynders noemt inreisverbod "arbitrair en brutaal", "We houden situatie voor Belgen met dubbele nationaliteit in de gaten" (29/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) noemt de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om de inwoners van zeven
  [naar artikel]
 21. "Niemand wil zijn vingers verbranden aan prins Laurent" (21/03/2018 - VRT NWS)
  In de bijzondere Kamercommissie, die de dotaties van de koninklijke familie bespreekt, konden vanmiddag vragen gesteld worden aan de advocaat van prins Laurent. Opvallend: enkel commissielid Francis Delpérée (CDH) stelde effectief een vraag aan meester Arnauts. De rest van de meerderheid, en de oppositie deden er het zwijgen toe. "Niemand heeft zin om te debatteren, en mogelijk zijn vingers hieraan te verbranden", zegt politiek commentator Wouter Verschelden in "Villa Politica.
  [naar artikel]
 22. Bijna alle partijen willen koppeling tussen loon en anciënniteit loslaten: "Ouderen prijzen zich uit de markt" (11/04/2019 - VRT NWS)
  N-VA, Open VLD, Groen, Vlaams Belang en CD&V willen de automatische koppeling tussen loon en anciënniteit loslaten, of op z'n minst afvlakken. Dat blijkt uit een rondvraag van professor arbeidseconomie Stijn Baert (Universiteit Gent). Enkel PVDA is resoluut tegen, SP.A is niet akkoord tenzij aan enkele voorwaarden kan worden voldaan. "Niet de leeftijd, maar de productiviteit moet beloond worden", klinkt het.
  [naar artikel]
 23. Ben Weyts: “Nogal evident dat regeringsvormingen worden gekoppeld” (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Er wordt N-VA verweten dat wij een koppeling maken tussen de Vlaamse en de federale regeringsvorming. Mij lijkt die koppeling nogal evident." Dat...
  [naar artikel]
 24. Keukeleire: "Zal gemakkelijker zijn om mijn eigen kans te gaan in grote rondes" (18/12/2017 - Sporza)
  Jens Keukeleire ruilt Orica na 6 seizoenen in voor Lotto-Soudal. "In het voorjaar rijd ik alle klassiekers tot en met Parijs-Roubaix", vertelt de 29-jarige renner.
  [naar artikel]
 25. Lokeren: "Willy Reynders is aan de betere hand" (23/08/2016 - Sporza)
  Lokeren laat weten dat de gezondheidstoestand van technisch directeur Willy Reynders gunstig evolueert. "Hij moet nu goed rusten", zegt de club.
  [naar artikel]
 26. Reynders: "Rol van Europa versterken" (14/11/2016 - De Redactie)
  "We moeten niet overal meer Europa creëren, maar we moeten definiëren welke de fundamentele domeinen zijn waar enkel een gemeenschappelijke aanpak zinvol is", zegt Reynders.
  [naar artikel]
 27. Reynders: "Unilaterale beslissing VS was zeer gevaarlijk, de EU moet nu politieke rol spelen in Midden-Oosten" (15/05/2018 - VRT NWS)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) veroordeelt het geweld tussen het Israëlische leger en de Palestijnen in Gaza. Hij vraagt een onafhankelijk onderzoek en wil dat de Europese Unie een "politieke rol" gaat spelen in het Midden-Oosten. Reynders wil daar als Belgische minister het voortouw in nemen.
  [naar artikel]
 28. Reynders over "verdwenen" Libisch geld: "Geen minister van Financiën meer sinds 2011" (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Reynders wordt genoemd in het dossier van het verdwenen Libische geld, waarmee mogelijk de oorlog in het land werd gefinancierd. Maar de...
  [naar artikel]
 29. Reynders zet eindsprint in richting stemming over zitje in Veiligheidsraad (07/06/2018 - De Morgen)
  Met een reeks recepties, bilaterale contacten en events zet minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders dezer dagen de eindsprint in naar de stemming over een zitje voor ons land in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. De minister hoopt dat België "een zo groot mogelijk mandaat krijgt" om deel uit te maken van die club van vijftien landen. Dat lidmaatschap dient "niet alleen voor het prestige", verzekert Reynders, "maar om meer te doen in de hele wereld".
  [naar artikel]
 30. Jens regelt "een dikke 4x4" en geniet met snowboard van eerste sneeuw in Erpe-Mere (01/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vlogger Jens Haelterman profiteerde van de eerste sneeuw door te gaan snowboarden in Erpe-Mere. Hij kliefde door de straten achter een 4x4, al...
  [naar artikel]
 31. NAVO-baas Jens Stoltenberg: "Ik zou graag zo snel mogelijk een Belgische beslissing zien" (22/06/2018 - De Morgen)
  "Natuurlijk verwachten we dat België véél méér doet." NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg verpersoonlijkt de diplomatieke minzaamheid maar als het over de Belgische defensie-uitgaven en de gevechtsvliegtuigen gaat verhoogt hij toch zijn stemvolume.
  [naar artikel]
 32. Reynders over VN-zitje: "De tafel waar de belangrijkste beslissingen kunnen worden genomen" (08/06/2018 - VRT NWS)
  België heeft het felbegeerde zitje in de VN-Veiligheidsraad beet, waarvoor vooral premier Charles Michel en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders de voorbije jaren intens hebben gelobbyd. Minister Reynders woonde in New York de stemming bij en reageert verheugd. "Nu zullen we meer kunnen doen. Geen mirakels, maar méér."
  [naar artikel]
 33. N-VA vindt voordracht Didier Reynders "onaanvaardbaar", Siegfried Bracke noemt hem "ons beste Europese bod" (25/08/2019 - VRT NWS)
  De N-VA noemt het "onaanvaardbaar" dat de federale regering Didier Reynders (MR) voordraagt als Eurocommissaris. "Deze federale regering begint steeds meer te lijken op een uitzendkantoor voor ministers in lopende zaken", zegt N-VA-fractieleider in de Kamer Peter De Roover. Opvallend: Siegfried Bracke noemt hem "ons beste Europese bod".
  [naar artikel]
 34. Jan Peumans: "Reynders moet zijn verantwoordelijkheid opnemen" (18/10/2018 - VRT NWS)
  Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) is "teleurgesteld" dat minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) de Spaanse ambassadeur niet op het matje roept, nu Spanje zijn diplomatieke banden met Vlaanderen opzegt. "Hij moet zijn verantwoordelijkheid opnemen", zegt hij. Peumans voelt zich ook gesteund door alle partijen in het Vlaams Parlement. "Dat raakt mij emotioneel."
  [naar artikel]
 35. Jens Dendoncker: "Ik heb een zelfmoordpoging ondernomen, ja" (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een jaar geleden had nog bijna niemand van hem gehoord, maar intussen is Jens Dendoncker hét aanstormende komische talent van Vlaanderen. Zijn...
  [naar artikel]
 36. Jens Dendoncker over epilepsie: "Altijd die angst dat ik zwaar zal vallen" (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar was Jens Dendoncker (27) nog een nobele onbekende, maar intussen kent Vlaanderen hem van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen', en straks is hij ook...
  [naar artikel]
 37. Reynders dringt aan op 'inclusieve' en 'open' verkiezingen in Congo (27/09/2018 - Knack)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders heeft woensdag in de marge van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York bij zijn Congolese ambtgenoot Léonard Shi Okitundu aangedrongen op een "inclusief" en "open" verkiezingsproces in de Democratische Republiek Congo.
  [naar artikel]
 38. Reynders: "Wij proberen een escalatie te vermijden" (07/04/2017 - De Redactie)
  Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) kan wel begrip opbrengen voor de Amerikaanse aanval, maar wil een escalatie vermijden. "Er zal geen militaire oplossing komen, alleen een politieke oplossing is mogelijk", vertelt hij aan VRT Nieuws.
  [naar artikel]
 39. Jens Debusschere is hersteld van valpartij: "Ik voel me nu goed" (01/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jens Debusschere (Lotto-Soudal) kwam ten val in Omloop Het Nieuwsblad en liep daarbij een lichte hersenschudding en schaafwonden op. Daags nadien
  [naar artikel]
 40. Deel 3 over adoptiefraude in Congo: "Ze wilden alleen meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 41. Deel 3 over adoptiefraude in Congo: "Ze wilden alleen meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 42. Didier Reynders (MR) blijft achter Francken staan: "Francken brutaal? Sommige verklaringen over mij ook. Maar dat passeert" (08/06/2018 - De Morgen)
  Theo Francken krijgt nog steeds de volledige steun van vicepremier Didier Reynders (MR). Zijn communicatiestijl is niet de zijne, maar hij nuanceert ook. "Brutaal? Ah, er zijn veel brutale verklaringen over mij die vlot passeren." Reynders ziet vooral dat de Franstalige pers geobsedeerd is door de N-VA. 
  [naar artikel]
 43. VRT NWS-journalist Jens Franssen aan Turks-Syrische grens: "Vandaag waren de hevigste bombardementen tot nog toe" (11/10/2019 - VRT NWS)
  De Turkse aanval op de Koerden in het noordoosten van Syrië is al aan zijn derde dag toe. En het is meteen de hevigste tot nog toe. VRT NWS-journalist Jens Franssen is vandaag aangekomen aan de grens. "Er wordt hier op dit moment nog heel wat militair materieel aangevoerd."
  [naar artikel]
 44. Jens Franssen: "Pingpongspel tussen minister Vandeput en oppositie" (13/04/2018 - VRT NWS)
  Onze defensie-expert Jens Franssen volgt de Kamercommissie over de F-16's. Hij overloopt wat al besproken is en heeft het onder meer over de audits die zijn voorgesteld.
  [naar artikel]
 45. Wetenschappers waarschuwen EU voor "desastreus" plan om bomen te laten verbranden (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden wetenschappers en milieuorganisaties vragen de Europese Unie in een open brief om af te stappen van het "desastreuze" voornemen om toe te...
  [naar artikel]
 46. Debusschere: "Ik zal Greipel zeker niet helpen" (13/10/2016 - Sporza)
  Tom Boonen en Greg Van Avermaet zijn zondag de Belgische kopmannen op het WK, maar met Jens Debusschere, Jürgen Roelandts en Jens Keukeleire heeft België nog snelle benen.
  [naar artikel]
 47. NAVO-baas Jens Stoltenberg: "Chinese opgang brengt kansen en uitdagingen" (04/12/2019 - VRT NWS)
  De staats- en regeringsleiders van de NAVO-landen gaan op hun bijeenkomst in Londen voor het eerst de opgang van China samen bespreken. Dat heeft Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de NAVO, duidelijk gemaakt voor de start van de minitop. Hij verwacht ook dat er een oplossing wordt gevonden voor het dispuut met Turkije.
  [naar artikel]
 48. [VIDEO] - De Vadder: "Premier Michel maakt compromis een stuk moeilijker" (14/11/2016 - De Redactie)
  De verlaging van de vennootschapsbelasting (die N-VA wil) en een vorm van vermogenswinstbelasting (waar CD&V voorstander van is) zijn niet meer formeel gekoppeld. Premier Charles Michel (MR) zette die koppeling in "De zevende dag" op de helling. "Daardoor maakt hij het zichzelf moeilijk", zegt analist Ivan de Vadder.
  [naar artikel]
 49. "Ze wilden alleen maar meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 50. Reynders over Eurostadion: "Begrijp niet waarom Brussels Gewest koos om het stadion in Grimbergen te bouwen" (07/12/2017 - VRT NWS)
  MR-vicepremier Didier Reynders heeft kritiek op de keuze van de Brusselse overheden om het Eurostadion op parking C van de Heizel, op Vlaams grondgebied dus, te bouwen. "Vanaf het begin had men moeten kiezen voor de renovatie van het Koning Boudewijnstadion", zei hij op de RTBF-radio.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.