Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2020
08:34 uur

Zo snel mogelijk naar nul infecties? Vacci­neer eerst de jongeren

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 10:59

Moeten we de curve afvlakken of ze vermorzelen? Moeten we de medische dan wel de psychische nood verzachten? Wat we kiezen, bepaalt wie de eerste dosissen coronavaccin moet krijgen: de kwetsbare ouderen of de jongere bevolking.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eén vingerprik om snel infecties op te sporen (11/04/2019 - De Morgen)
  Bloed testen met slechts één vingerprik. Zo kunnen huisartsen sneller ernstige infecties - denk aan een hersenvliesontsteking - opsporen bij kinderen.
  [naar artikel]
 2. Zonder maatregelen blijft aantal hiv-infecties bij jongeren zorgwekkend stijgen (Unicef) (01/12/2016 - Knack)
  Als er niets verandert in de aanpak zal het aantal jongeren dat jaarlijks geïnfecteerd wordt met hiv, wereldwijd stijgen van de huidige 250.000 naar 400.000 in 2030.
  [naar artikel]
 3. Jongeren worden weggejaagd van hoog gebouw maar verlaten dak in stijl (07/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wanneer veiligheidsagenten enkele Britse jongeren op het dak van een gebouw betrappen, zegt de security dat ze de locatie "zo snel mogelijk" moeten verlaten. Dat nemen de jongeren wel heel letterlijk. Hoe zij naar beneden gaan, is bijzonder spectaculair!
  [naar artikel]
 4. Zonder maatregelen blijft aantal hiv-infecties onder jongeren zorgwekkend stijgen (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Indien er niets verandert in de aanpak zal het aantal jongeren dat jaarlijks geïnfecteerd wordt met hiv, wereldwijd stijgen van de huidige
  [naar artikel]
 5. Opmars van meningokokken type W in Nederland: "We volgen de situatie in België op" (11/09/2018 - VRT NWS)
  In Nederland zullen 130.000 jongeren van 14 jaar de komende weken een oproep in de brievenbus krijgen om zich te laten vaccineren tegen meningokokken. Het gevolg van een toename van infecties door meningokokken type W. Dit type blijkt ziekmakender: er zijn dit jaar al 78 infecties en 18 overlijdens in Nederland na infecties veroorzaakt door meningokokken type W. "We kunnen niet zeggen of er ook bij ons meer besmettingen zullen opduiken, maar we volgen de situatie in Nederland op de voet", zegt professor Katrien Lagrou.
  [naar artikel]
 6. Hoe snel geven jongeren hun bankkaart in ruil voor geld? Deze gasten testten het uit (04/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nederlandse bendes ronselen actief jongeren in ons land om frauduleus geld door te sluizen. In ruil voor hun bankkaart en pincode beloven ze jongeren snel geld.Febelfin vroeg aan Kurkdroog om in de huid van een crimineel te kruipen. Het Antwerps komisch duo zocht uit of jongeren zich snel laten verleiden. In een mum van tijd maakte het vijf slachtoffers.
  [naar artikel]
 7. Verdwaalpaal ‘lachend kakske’ is terecht (02/07/2019 - Metro)
  De gestolen verdwaalpaal met het ‘lachend kakske’ in Oostende is terecht. Dat meldt burgemeester Bart Tommelein in een tweet. De verdwaalpaal werd afgelopen nacht gestolen door enkele Leuvense jongeren. De paal wordt nu zo snel mogelijk teruggeplaatst op het Nieuwe Strand in Oostende. Doordat de jongeren zelf beelden van hun diefstal op sociale media plaatsten, was de politie hen al snel op het spoor. De jongeren uit Leuven namen rond 1 uur afgelopen nacht de paal mee naar hun appartement waar ze een stevig feestje hielden nadien. Dat is te zien aan de flessen alcoholische drank op de foto’s van de Leuvense jongeren. De politie zal nu verdere stappen ondernemen. Burgemeester Tommelein hoopt dat ze hier niet zomaar mee wegkomen en de kosten van de schade zullen terugbetalen. Een verdwaalpaal kost namelijk zo’n 2.500 euro. bron: Belga Het bericht Verdwaalpaal ‘lachend kakske’ is terecht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Hebben deze wetenschappers gevonden hoe je het vet rond je buik wegkrijgt? (28/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf de middelbare leeftijd kampen volwassenen steeds vaker met een uitpuilend buikje. Onderzoekers van Yale University ontdekten nu dat zij door infecties niet langer in staat zijn om de energie uit de vetcellen efficiënt te verbranden, waardoor buikvet zich gemakkelijker opstapelt. Geneesmiddelen om infecties tegen te gaan zouden in de toekomst mogelijk ingezet kunnen worden om het metabolisme en de vetverbranding bij ouderen te stimuleren.
  [naar artikel]
 9. Hebben deze wetenschappers gevonden hoe je het vet rond je buik wegkrijgt? (28/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf de middelbare leeftijd kampen volwassenen steeds vaker met een uitpuilend buikje. Onderzoekers van Yale University ontdekten nu dat zij door infecties niet langer in staat zijn om de energie uit de vetcellen efficiënt te verbranden, waardoor buikvet zich gemakkelijker opstapelt. Geneesmiddelen om infecties tegen te gaan zouden in de toekomst mogelijk ingezet kunnen worden om het metabolisme en de vetverbranding bij ouderen te stimuleren.
  [naar artikel]
 10. Elke dag meer dan miljoen nieuwe gevallen van seksueel overdraagbare infecties (06/06/2019 - Metro)
  Elke dag zijn er wereldwijd meer dan een miljoen nieuwe gevallen van seksueel overdraagbare infecties. Dat zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De organisatie zegt dat meer inspanningen nodig zijn om het aantal infecties in te dijken. Het jaarlijkse totaal van 376 miljoen infecties met chlamydia, gonorroe, trichomoniasis en syfilis is gebaseerd op gegevens van 2016. Dat aantal ligt ongeveer 5 procent hoger dan de schattingen van de WHO in 2012. WHO-epidemiologe Melanie Taylor sprak op een persconferentie over een “verborgen en stille epidemie”. Ze stelde dat de vier ziektes behandeld kunnen worden, maar als dat niet gebeurt, kunnen patiënten af te rekenen krijgen met neurologische en cardiovasculaire problemen. Een ander risico is onvruchtbaarheid, en zwangere vrouwen die een van de infecties oplopen, lopen kans op doodgeboorte. Omdat de meeste mensen geen symptomen ontwikkelen, worden infecties vaak niet opgemerkt, waardoor ze zich verder kunnen verspreiden. Om het aantal ziektegevallen te beperken, raadt de WHO condoomgebruik en seksuele opvoeding aan. In ontwikkelingslanden moet er ook een betere screening komen van de ziektes. bron: Belga Het bericht Elke dag meer dan miljoen nieuwe gevallen van seksueel overdraagbare infecties verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Beperken wachtuitkering geen duw naar job (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het minder snel geven van een tijdelijke uitkering aan werkloze jongeren heeft de werkkansen van die jongeren niet verhoogd. Dat blijkt uit een...
  [naar artikel]
 12. Zware infecties gevonden met 1 prik (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers hebben een nieuwe bloedtest ontwikkeld waarmee de huisdokter met één vingerprik zware infecties bij kinderen kan opsporen. beeld De
  [naar artikel]
 13. Zware infecties gevonden met 1 prik (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers hebben een nieuwe bloedtest ontwikkeld waarmee de huisdokter met één vingerprik zware infecties bij kinderen kan opsporen. beeld De
  [naar artikel]
 14. Vaccinatie tegen infecties veroorzaakt door het humaan papillomavirus (25/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Hoge Gezondheidsraad heeft zijn advies bijgewerkt rond de vaccinatie tegen infecties veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV) in het licht van nieuwe inzichten over HPV-infecties en -vaccins. Een genitale HPV-infectie is één van de meest voorkomende seksueel overdraagbare infectieziekten en wordt meestal vanaf de eerste seksuele contacten doorgegeven.
  [naar artikel]
 15. Plots verlies van reuk- en smaakzin kan mogelijk wijzen op coronabesmetting, "maar het kan ook bij andere infecties gebeuren" (23/03/2020 - VRT NWS)
  Volgens verschillende Britse neus-, keel- en oorartsen kan het plotse verlies van smaak- en reukzin een symptoom zijn van het coronavirus, nog voor er andere ziekteverschijnselen optreden. Tot die conclusie kwamen de artsen na het onderzoek van jongeren die besmet waren met het virus en verder geen symptomen vertoonden.
  [naar artikel]
 16. Leerkracht moet drugskoeriertjes helpen opsporen: “Kinderen uit drugsmilieu zo snel mogelijk detecteren” (23/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps onderwijsschepen Claude Marinower (Open Vld) wil kinderen en jongeren die verwikkeld zijn geraakt in het drugsmilieu opsporen. Hij wil alle onderwijspartners bij die missie betrekken en hen begeleiden in het herkennen van kwetsbare jongeren.
  [naar artikel]
 17. Abdeslam wil zo snel mogelijk naar Frankrijk (11/04/2019 - De Morgen)
  Eerst wilde Salah Abdeslam (26) niet naar Frankrijk, nu kan het plots niet snel genoeg gaan. 'Omdat het proces toch daar zal plaatsvinden.' Maar volgens experts zal hij niet aan het onderzoek naar de Brusselse aanslagen ontsnappen.
  [naar artikel]
 18. Piek aan infecties verwacht 15 september (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nu de kinderen terug naar school gaan, is de kans redelijk groot dat ze binnenkort ook een keertje ziek zullen worden. Net zoals de ouders. Want rond 15 september wordt er een piek verwacht wat betreft virale infecties. En dat is in deze periode een jaarlijks terugkerend fenomeen.
  [naar artikel]
 19. Mechels jeugdcentrum begeleidt jonge gevangenen (09/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Mechelse jeugdcentrum ROJM heeft een opvallend nieuw project lopen: de begeleiding van jongeren die voor het eerst in de gevangenis zijn beland. Zo willen de jeugdwerkers hen zo snel mogelijk opnieuw helpen integreren in de samenleving en de kans op herval in de criminaliteit tot een minimum beperken.
  [naar artikel]
 20. Unicef luidt alarmbel: 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten (01/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Als de huidige trends aanhouden, zullen er tegen 2030 zowat 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten bijkomen. Dat zegt Unicef naar aanleiding van Wereldaidsdag vandaag. De organisatie waarschuwt voor te veel misplaatst optimisme.
  [naar artikel]
 21. Unicef luidt alarmbel: 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten (01/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Als de huidige trends aanhouden, zullen er tegen 2030 zowat 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten bijkomen. Dat zegt Unicef naar aanleiding van Wereldaidsdag vandaag. De organisatie waarschuwt voor te veel misplaatst optimisme.
  [naar artikel]
 22. Zware infecties gevonden met één vingerprik (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers hebben een nieuwe bloedtest ontwikkeld waarmee de huisdokter met één vingerprik zware infecties bij kinderen kan opsporen. De dokter
  [naar artikel]
 23. Zware infecties gevonden met één vingerprik (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers hebben een nieuwe bloedtest ontwikkeld waarmee de huisdokter met één vingerprik zware infecties bij kinderen kan opsporen. De dokter
  [naar artikel]
 24. Koning Filip wil zo snel mogelijk een regering (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens zijn jaarlijkse toespraak, naar aanleiding van onze nationale feestdag, heeft koning Filip aangegeven dat hij zo snel mogelijk een nieuwe...
  [naar artikel]
 25. Covid-19 maakt golf van infecties en dodelijke slachtoffers buiten China (24/02/2020 - Express)
  Nieuwe broeihaarden van covid-19 in Zuid-Korea, Italië en Iran doen de vrees ontstaan voor een wereldwijde pandemie. Italië ging in één weekend van drie infecties op vrijdag, naar 152 besmette gevallen op zondagavond. Daarvan vielen drie dodelijke slachtoffers. De Italiaanse overheid trekt aan de alarmbel, en legt beperkingen op aan beweging tussen sommige noordelijke gemeenten. […] The post Covid-19 maakt golf van infecties en dodelijke slachtoffers buiten China appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Unicef waarschuwt voor 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten: "Te veel misgeplaatst optimisme" (01/12/2017 - VRT NWS)
  Als de huidige trends aanhouden, zullen er tegen 2030 zowat 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten bijkomen. Dat zegt Unicef naar aanleiding van Wereldaidsdag.
  [naar artikel]
 27. Koning Filip roept politici op tot actie en wil zo snel mogelijk een regering (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens zijn jaarlijkse toespraak, naar aanleiding van onze nationale feestdag, heeft koning Filip aangegeven dat hij zo snel mogelijk een nieuwe...
  [naar artikel]
 28. Welkom in de Startersfabriek: “Kom binnen met een idee, wandel buiten met een bedrijf” (28/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Anderhalf miljoen euro. Zo veel investeert Gent in de ‘Startersfabriek’ om nog meer jongeren aan het ondernemen te krijgen. Het nieuwe platform wil alle initiatieven voor starters bundelen. “Eerst virtueel, maar zo snel ­mogelijk in het Winter­circus”, zegt schepen ­Mathias De Clercq.
  [naar artikel]
 29. "Er zijn genoeg platformen om ons te bereiken": wat doet de politiek voor jongeren? (12/09/2018 - VRT NWS)
  Het merendeel van de jongeren tussen 18 en 22 jaar trekt op 14 oktober voor het eerst naar de stembus. Een groep jonge mediamakers van VRT NXT vroeg zich af hoe het nu zit met de verhouding tussen jongeren en politiek en polsten naar de mening daarover bij enkele burgemeesters. Gisterenavond stelde Generation M diezelfde vraag aan jongeren. 
  [naar artikel]
 30. Antwerpse start-up zet bacteriën in tegen schimmels en infecties (22/11/2016 - De Tijd)
  13:45 Voetschimmels, acné en vaginale infecties bestrijden we binnenkort met bacteriën dankzij technologie van het Antwerpse biotechbedrijf Yun. 'Antibiotica moeten we gebruiken voor levensbedreigende ziekt...
  [naar artikel]
 31. Nieuwe baas Union heeft grote ambities: “Zo snel mogelijk naar 1A promoveren” (02/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tony Bloom werd donderdag in het Joseph Mariënstadion voorgesteld als de nieuwe voorzitter van Union. “Ik wil zo snel mogelijk promoveren naar de eerste klasse van België”, toonde de Brit, die zijn fortuin met gokken vergaarde, zich ambitieus.
  [naar artikel]
 32. Beperken wachtuitkering geen duw naar job (13/12/2019 - De Tijd)
  13:41 Het minder snel geven van een tijdelijke uitkering aan werkloze jongeren heeft de werkkansen van die jongeren niet verhoogd. ‘Financiële prikkels werken niet altijd om mensen te activeren.’
  [naar artikel]
 33. Unicef waarschuwt voor 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten (01/12/2017 - Knack)
  Als de huidige trends aanhouden, zullen er tegen 2030 zowat 3,5 miljoen nieuwe hiv-infecties bij adolescenten bijkomen. Dat zegt Unicef naar aanleiding van Wereldaidsdag vrijdag. De organisatie waarschuwt voor te veel misplaatst optimisme.
  [naar artikel]
 34. 350 jongeren trotseren koude voor derde Antwerpse spijbelactie voor het klimaat (31/01/2019 - Metro)
  In Antwerpen zijn zowat 350 jongeren opgedaagd voor de derde Antwerpse versie van de spijbelacties voor het klimaat. Net als vorige week, toen er 500 aanwezigen werden geteld, trokken ze in stoet door de binnenstad. De actie begon opnieuw op het Operaplein, waar de initiatiefnemers een nieuwe symbolische actie hadden uitgedacht. Ze vormden een grote cirkel, ook met hun fietsen, en hielden een minuut stilte. Dat moest het gevoel verkondigen dat het klimaat “ten grave wordt gedragen”, waar het volgens de jongeren op neer zou komen als er niet snel actie wordt ondernomen. De stoet trok zich vervolgens opnieuw op gang door de binnenstad, langs onder meer het Mechelseplein, en kwam onder politiebegeleiding tot een einde op de Groenplaats. Alles verliep zonder incidenten. bron: Belga Het bericht 350 jongeren trotseren koude voor derde Antwerpse spijbelactie voor het klimaat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. "Moordverdachte Jos Brech zo snel mogelijk naar Nederland" (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 55-jarige Jos Brech, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, wordt hopelijk zo snel mogelijk uitgeleverd aan...
  [naar artikel]
 36. Palliatieve patiënten moeten zo snel mogelijk terug naar ondergelopen Coda Hospice: “Maar eerst dweilen” (20/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Coda Hospice aan de Bredabaan in Gooreind vond donderdagvoormiddag nog een crisisvergadering plaats. Het is de bedoeling dat de gasten zo snel mogelijk kunnen terugkeren. Woensdagavond moesten zeven personen die er palliatieve zorgen in een huiselijke sfeer krijgen, in allerijl geëvacueerd worden door de overstromingen. “Dat verliep zeer sereen”, vertelt voorzitter Christine Gonissen van de beheerraad. “Eén persoon keerde naar huis terug. De anderen liggen samen in het Klina-ziekenhuis op één afdeling. De familie was begripvol, dit was duidelijk overmacht.”
  [naar artikel]
 37. "Moordverdachte Jos Brech zo snel mogelijk naar Nederland om eindelijk antwoorden te krijgen na 20 jaar" (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 55-jarige Jos Brech, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, wordt hopelijk zo snel mogelijk uitgeleverd aan...
  [naar artikel]
 38. Stelplaats De Lijn en P+R worden zo snel mogelijk ontruimd (19/12/2018 - De Standaard)
  Naar aanleiding van het incident vanmorgen, worden de stelplaats van De Lijn en de park-and-ride onder het E17-viaduct in Gentbrugge ‘zo snel mogelijk uit gebruik genomen’. Dat zegt het Agentschap Wegen en Verkeer.
  [naar artikel]
 39. Pesters 13-jarig meisje mogelijk voor jeugdrechter (11/04/2019 - De Morgen)
  Het parket van Kortrijk heeft een onderzoek geopend naar de jongeren die een 13-jarig meisje zouden hebben gepest. In een YouTubefilmpje is te zien hoe de daders het meisje omsingelen, schoppen en aan de haren trekken. 'Mogelijk moeten de jongeren voor de jeugdrechter verschijnen', zegt Karlien Ververken van het parket.
  [naar artikel]
 40. Betere hygiëne in ziekenhuizen doet aantal infecties dalen (14/10/2016 - De Redactie)
  De Belgische ziekenhuizen hebben op twee jaar tijd het aantal infecties die in het ziekenhuis wordt opgelopen doen dalen. Test-Aankoop dringt aan op een strengere aanpak.
  [naar artikel]
 41. King Power wil met OHL zo snel mogelijk naar eerste klasse (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  King Power wil met Oud-Heverlee Leuven zo snel mogelijk naar eerste klasse. Dat verklaarde Aiyawatt Srivaddhanaprabha, CEO van de Thaise
  [naar artikel]
 42. Waarom is rechts zo populair bij jongeren in de Westhoek? YouTube-reeks "Labels" zoekt antwoorden (20/11/2019 - VRT NWS)
  In de YouTubereeks "Labels" van VRT NWS gaat reporter Yassine Atari (23) op zoek naar jongeren die een "label" opgekleefd krijgen. In de tweede aflevering zakt hij voor het eerst in zijn leven af naar de Westhoek af en ontmoet er jongeren die voor het eerst voor rechts hebben gestemd.
  [naar artikel]
 43. Wie heeft Antwerp nog nodig om ditmaal Play-off 1 wel te halen? (19/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik reken op versterking, en liefst zo snel mogelijk”, verkondigde Laszlo Bölöni in aanloop naar de competitiehervatting. De mercato is halfweg en met David Simao strijkt de eerste winteraanwinst neer in Deurne-Noord. Is de Great Old voldoende gestoffeerd om zijn top 6-notering vast te houden? Daarover zijn de meningen verdeeld.
  [naar artikel]
 44. Minister van Onderwijs Ben Weyts: "Zo vroeg mogelijk talenten detecteren en zo snel mogelijk naar specialisaties gaan" (03/10/2019 - VRT NWS)
  De nieuwe Vlaamse minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) verdedigt de keuze van de Vlaamse regering om de filosofie van de brede eerste graad in het middelbaar onderwijs los te laten. "Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk de talenten van de kinderen te detecteren en zo snel mogelijk naar specialisties te gaan", aldus Weyts in "Het Journaal".
  [naar artikel]
 45. "Stem alsof je leven ervan af hangt”: geven de overlevende jongeren van de Parkland-schietpartij de doorslag bij de midterms? (06/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vote for our Lives. Met die slogan hopen jeugdorganisaties vandaag zo veel mogelijk jongeren naar de stembus te krijgen. De leuze is gebaseerd op...
  [naar artikel]
 46. Jongeren steken journalist neer en brengen Hitlergroet (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Duitse jongeren hebben de Hitlergroet gebracht terwijl ze een journalist op straat een messteek toebrachten.
  [naar artikel]
 47. AS Monaco wil “zo snel mogelijk met Cercle naar eerste klasse” (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Franse topclub AS Monaco heeft zijn ambitie uitgesproken na de overname van Cercle Brugge, die vrijdagavond werd bezegeld. “We willen met Cercle Brugge zo snel mogelijk naar de hoogste klasse, daar waar ze thuishoren”, aldus CEO Vadim Vasilyev, die symbolisch de sleutels kreeg overhandigd van Cercle-voorzitter Frans Schotte.
  [naar artikel]
 48. Koning Filip roept politici op tot actie en wil zo snel mogelijk een regering (20/07/2019 - De Morgen)
  Tijdens zijn jaarlijkse toespraak, naar aanleiding van onze nationale feestdag, heeft koning Filip aangegeven dat hij zo snel mogelijk een nieuwe regering wil. Hij vindt dat er een open dialoog moet komen. ‘Alle partijen moeten samen naar oplossingen zoeken, zonder exclusieven.’ Daarmee spoort hij impliciet N-VA en PS aan om rond de tafel te gaan zitten.
  [naar artikel]
 49. 7 tips hoe je zo snel mogelijk een burn-out... krijgt (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe kom je zo snel mogelijk aan een burn-out? De stand-upcomedian Arnout Van den Bossche heeft de gouden formule. Waarschijnlijk maar helaas herken...
  [naar artikel]
 50. 7 tips hoe je zo snel mogelijk in een burn-out terechtkomt (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe kom je zo snel mogelijk aan een burn-out? De stand-upcomedian Arnout Van den Bossche heeft de gouden formule. Waarschijnlijk maar helaas herken...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.