Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
02:20 uur

Duizend agenten ingezet bij internationale actie tegen drugsbende: één arrestatie in België

Het Laatste Nieuws

16/09/2020 - 11:22

In een grote internationale actie tegen een criminele drugsbende zijn zeventien mensen aangehouden. Tien van hen zijn in Nederland aangehouden, zes...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Internationale actie tegen Italiaanse maffia: 14 aanhoudingen in België, ook inval in Wommelgem (05/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de internationale actie tegen de Calabrische maffiaclan ‘Ndrangheta, onder de naam Pollino, zijn in België woensdagmorgen 14 aanhoudingen verricht. Dat heeft Kris Vandepaer, directeur van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Limburg, gezegd op een persconferentie bij Eurojust in Den Haag. Bij de huiszoekingen in onder meer Maasmechelen, Genk, Lanaken en Wommelgem werd een honderdtal agenten ingezet.
  [naar artikel]
 2. Veertien maffiosi aangehouden in België tijdens internationale actie (05/12/2018 - Metro)
  Bij de internationale actie tegen de Calabrische maffiaclan ‘Ndrangheta, onder de naam Pollino, zijn in België vanmorgen 14 aanhoudingen verricht. Dat heeft Kris Vandepaer, directeur van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Limburg, gezegd op een persconferentie bij Eurojust in Den Haag. Bij de huiszoekingen in onder meer Maasmechelen, Genk, Lanaken en Wommelgem werd een honderdtal agenten ingezet. Volgens Pieter Strauven, substituut procureur des Konings van Limburg, is de Italiaanse maffia in ons land vooral actief in het oostelijk deel van de provincie Limburg. Daar zijn redenen voor, luidde het. Door het mijnverleden leeft er een grote Italiaanse gemeenschap. De regio ligt geografisch aan het drielandenpunt Nederland/België/Duitsland, waardoor er makkelijker grensoverschrijdende activiteiten kunnen opgezet worden. Bovendien ligt de haven van Antwerpen, als doorvoerplek voor cocaïne, vlakbij. bron: Belga Het bericht Veertien maffiosi aangehouden in België tijdens internationale actie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. 200 agenten nemen deel aan internationale actie tegen rondtrekkende criminelen (01/08/2018 - VRT NWS)
  Zo'n 200 agenten uit ons land, Nederland en Duitsland hebben deze namiddag een grote gezamelijke actie gehouden tegen rondtrekkende criminelen uit vooral Oost-Europa. De agenten controleerden honderden auto's op het grensgebied in de zogenoemde euregionale driehoek bij kleine en grote grensovergangen over een lengte van zo'n veertig kilometer tussen Heerlen (NL), Aken (D) en Eupen.
  [naar artikel]
 4. Internationale actie tegen ’ndrangheta: 14 aanhoudingen in België (05/12/2018 - De Morgen)
  Bij de internationale actie tegen de Calabrische maffiaclan ’ndrangheta, onder de naam Pollino, zijn in België vanochtend 14 aanhoudingen verricht. Dat heeft Kris Vandepaer, directeur van de federale gerechtelijke politie (FGP) Limburg, gezegd op een persconferentie bij Eurojust in Den Haag. 
  [naar artikel]
 5. Internationale actie tegen maffia, ook in België (05/12/2018 - De Standaard)
  In meerdere landen, waaronder België, is een politieactie gehouden tegen de Italiaanse maffiaclan ’ndrangheta. Het gaat om een internationaal gecoördineerde actie.
  [naar artikel]
 6. Internationale actie tegen maffia, ook in België (05/12/2018 - De Standaard)
  In meerdere landen, waaronder België, is een politieactie gehouden tegen de Italiaanse maffiaclan ’ndrangheta. Het gaat om een internationaal gecoördineerde actie.
  [naar artikel]
 7. Internationale drugsbende opgepakt in Limburg (11/01/2018 - VRT NWS)
  In een groot internationaal dossier van drughandel en drugproductie zijn er de voorbije dagen verschillende mensen opgepakt in België en Nederland. In ons land werden er 13 mensen aangehouden, in Nederland gaat het om 5 mensen. "Het gaat om de top van een zeer goed gestructureerde internationale drugsbende", klinkt het bij federaal procureur Frédéric Van Leeuw. Het onderzoek startte al anderhalf jaar geleden.
  [naar artikel]
 8. Scanners, camera’s en meer dan 100 agenten ingezet bij drugsactie grensregio Voeren (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de internationale drugsactie in de grensregio in Voeren zijn donderdagavond alle mogelijke controlemiddelen ingezet. Ruim 100 agenten hebben met speciale scanners, camera’s en drugshonden 275 wagens geïnspecteerd. In de strijd tegen het drugstoerisme zijn een drugsrunner met drie klanten ingerekend. In enkele auto’s zijn grote bedragen cash gevonden, van 1.100 tot 7.500 euro.
  [naar artikel]
 9. Elke dag veertig federale agenten in actie tegen transmigratie (10/08/2018 - Knack)
  Elke dag is er in België minstens één actie tegen transmigrantie aan de gang, soms zelfs meer. 'Voor die acties zijn dagelijks veertig federale agenten in de weer, naast tientallen lokale politiemensen', zegt het kabinet van binnenlandminister Jan Jambon (N-VA), dat de cijfers vrijdag vrijgeeft aan de Vlaamse media.
  [naar artikel]
 10. Elke dag veertig federale agenten in actie tegen transmigrantie (10/08/2018 - Knack)
  Elke dag is er in België minstens één actie tegen transmigrantie aan de gang, soms zelfs meer. 'Voor die acties zijn dagelijks veertig federale agenten in de weer, naast tientallen lokale politiemensen', zegt het kabinet van binnenlandminister Jan Jambon (N-VA), dat de cijfers vrijdag vrijgeeft aan de Vlaamse media.
  [naar artikel]
 11. Georganiseerde drugsbende opgerold: “Ze hadden meer dan duizend klanten” (09/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een reeks simultane huiszoekingen op het grondgebied Antwerpen zijn donderdag elf mensen opgepakt. Daarmee heeft de Antwerpse politie een georganiseerde drugsbende opgerold.
  [naar artikel]
 12. 31 aanhoudingen bij internationale actie in België tegen drugstoerisme en -handel (11/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Politie- en douanediensten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk hebben van donderdag tot zondag een gezamenlijke internationale controleactie gehouden tegen de handel in verdovende middelen en drugstoerisme. Dat meldt de federale politie. In België werden 31 mensen gerechtelijk aangehouden en 10 voertuigen in beslag genomen.
  [naar artikel]
 13. 31 aanhoudingen bij internationale actie in België tegen drugstoerisme en -handel (11/02/2019 - Metro)
  Politie- en douanediensten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk hebben van donderdag tot zondag een gezamenlijke internationale controleactie gehouden tegen de handel in verdovende middelen en drugstoerisme. Dat meldt de federale politie. In België werden 31 mensen gerechtelijk aangehouden en 10 voertuigen in beslag genomen. De speurders controleerden in ons land 2.175 personen, van wie er 241 in het bezit bleken van drugs en 19 onder invloed van drugs waren. Daarnaast werden 1.366 voertuigen gecontroleerd. 10 voertuigen werden na afloop in beslag genomen. Ook de spoorwegpolitie nam deel aan de actie en controleerde 9 treinen. Op het vlak van inbeslagnames leverde het Belgische luik van de actie ruim 8 kilo marihuana, 3 kilo cocaïne, 269 gram hasjiesj, 264 gram amfetamines, 104 gram ketamine, 30 gram paddenstoelen, 11 gram heroïne, 133 xtc-tabletten, 384 cannabiszaden en 45 joints op. Er werden ook 14 wapens en 26.815 euro aan cash geld in beslag genomen. bron: Belga Het bericht 31 aanhoudingen bij internationale actie in België tegen drugstoerisme en -handel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Grote lading drugs onderschept bij internationale actie tegen drugshandel (24/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie van Lommel heeft donderdagavond bij een controle van een auto een grote lading drugs onderschept. De controle kaderde in een internationale actie tegen de handel in verdovende middelen ‘Etoile’. De bestuurder van de auto bleek 2.025 euro op zich te hebben verstopt. Bij het fouilleren van de passagier vonden de agenten nog 24,1 gram speed. Bij de huiszoekingen die volgende vonden de agenten nog 1.725 xtc-pillen, 488 gram amfetamines, 60 gram cannabis en 302 gram MDMA kristallen. Allemaal bewijzen dat de verdachten zich bezighielden met de aanmaak en het dealen van drugs. Drie personen werden in dit onderzoek aangehouden en ter beschikking van de gerechtelijke autoriteiten gesteld. (mm)
  [naar artikel]
 15. Belgische arrestaties bij actie tegen Italiaanse maffia (05/12/2018 - De Tijd)
  14:02 In een internationale actie tegen de Italiaanse 'Ndrangheta, een maffiaclan uit Calabrië, zijn 90 mensen aangehouden, van wie 14 in België.
  [naar artikel]
 16. Elke dag veertig federale agenten in actie tegen transmigranten (10/08/2018 - De Morgen)
  Elke dag is er in België minstens één actie tegen transmigranten aan de gang, soms zelfs meer. "Voor die acties zijn dagelijks veertig federale agenten in de weer, naast tientallen lokale politiemensen", zegt het kabinet van binnenlandminister Jan Jambon (N-VA), dat de cijfers vandaag vrijgeeft in Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard. 
  [naar artikel]
 17. Twintiger verwondt twee agenten tijdens arrestatie (04/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Twee agenten zijn dinsdagavond lichtgewond geraakt bij de arrestatie van een 22-jarige man in Genk. De man had net daarvoor zijn familieleden en buren bedreigd met een mes.
  [naar artikel]
 18. Internationale drugsbende smokkelt tonnen cocaïne in rolvaliesjes en en privévliegtuigjes (25/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Gewoon in valiezen, tussen de vuile kleren. Zo smokkelde een internationale drugsbende tonnen cocaïne de wereld rond. Omdat ze met privévliegtuigen vlogen, ontsnapten ze aan de strenge controles die op de internationale luchthavens gelden. Bij een politieactie is meer dan een ton cocaïne gevonden maar werd ook 2 miljoen euro cash in beslag genomen. En voor ruim 1 miljoen euro aan luxegoederen zoals dure uurwerken en wagens.
  [naar artikel]
 19. Internationale drugsbende gaat vrijuit door problemen met afgeluisterde telefoongesprekken (24/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Brussel heeft woensdagvoormiddag een zware klap in het gezicht gekregen. Een internationale drugsbende gaat vrijuit omdat er problemen waren met de afgeluisterde telefoongesprekken, zo meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 20. 31 aanhoudingen in België bij internationale actie tegen drugstoerisme en -handel (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Politie- en douanediensten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk hebben van donderdag tot en met gisteren een gezamenlijke internationale...
  [naar artikel]
 21. ‘Duizend agenten’ gaan komende weken geen boetes uitschrijven uit protest (31/10/2018 - De Standaard)
  Agenten uit het hele land zijn van plan om van 1 tot 15 november geen processen-verbaal uit te schrijven voor verkeersovertredingen. De actie wordt georganiseerd door de geheime Facebookroep ‘Police Unifying Movement’.
  [naar artikel]
 22. Duizend agenten gaan komende twee weken geen boetes uitschrijven uit protest (31/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Agenten uit heel het land zijn van plan om van 1 tot 15 november geen processen verbaal uit te schrijven voor verkeersovertredingen. De actie wordt georganiseerd door de geheime Facebookroep ‘Police Unifying Movement’.
  [naar artikel]
 23. ‘Duizend agenten’ gaan komende twee weken geen boetes uitschrijven uit protest (31/10/2018 - De Standaard)
  Agenten uit het hele land zijn van plan om van 1 tot 15 november geen processen-verbaal uit te schrijven voor verkeersovertredingen. De actie wordt georganiseerd door de geheime Facebookroep ‘Police Unifying Movement’.
  [naar artikel]
 24. Protestactie van agenten aan politiekazerne in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aan de hoofdkazerne van de politie van de zone Carma voeren een tiental agenten actie tegen de dreigende afschaffing van verschillende rechten van agenten.
  [naar artikel]
 25. Internationale drugsbende gaat vrijuit door problemen met afgeluisterde telefoongesprekken (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van Brussel heeft woensdagvoormiddag een zware klap in het gezicht gekregen. Zeven verdachten van een internationale drugsbende die ook in ons land actief was, gaan vrijuit. De correctionele rechtbank van Brussel nam die beslissing omdat er problemen waren met de afgeluisterde telefoongesprekken, zo bevestigen de advocaten in het dossier.
  [naar artikel]
 26. Drugsbende vrijuit door procedurefout (24/01/2018 - De Standaard)
  Zeven verdachten van een internationale drugsbende gaan vrijuit door problemen met afgeluisterde telefoongesprekken. Dat meldt de VRT en bevestigen de advocaten.
  [naar artikel]
 27. Drugsbende opgerold in Italië: 68 arrestaties (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse politie heeft een internationale drugsbende opgerold die voor 1,6 miljard euro aan cocaïne uit Colombia naar Italië wilde
  [naar artikel]
 28. Grote internationale drugsbende vrijuit door probleem met tapgesprekken (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een grote internationele drugsbende gaat vrijuit omdat er problemen waren met de afgeluisterde telefoongesprekken. Dat heeft de correctionele...
  [naar artikel]
 29. Twee agenten gewond bij arrestatie in Erps-Kwerps (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een arrestatie in het station van Erps-Kwerps zijn vanmorgen rond 6 uur twee agenten van de politiezone Herent-Kortenberg lichtgewond
  [naar artikel]
 30. Antwerpse politie ontmantelt internationale drugsbende die handelde vanuit Antwerpen (06/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale recherche van de Antwerpse politie voerde donderdagochtend een reeks van veertien huiszoekingen uit op verschillende plekken in België, waaronder Antwerpen, in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar een Albanese drugsbende. Daarbij werden negen verdachten gearresteerd. De hoofdverdachte werd gearresteerd in Berchem. Dat werd deze middag bekend gemaakt op een persconferentie van het parket.
  [naar artikel]
 31. Internationale actie tegen Italiaanse maffia: 14 aanhoudingen in Limburg (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van de grootschalige actie tegen de ‘Ndrangheta, een maffiaclan uit het Italiaanse Calabrië, zijn vanochtend in Limburg 14 huiszoekingen uitgevoerd en 14 arrestaties verricht. Dat deelde Kris Vandepaer, baas van de federale gerechtelijke politie van Limburg zopas mee tijdens een persconferentie van EUROJUST in het Nederlandse Den Haag. Een 100-tal politiemensen werden ingezet bij huiszoekingen in Maasmechelen, Lanaken en Genk.
  [naar artikel]
 32. Twee agenten opgepakt in zaak autodieven (11/05/2019 - De Standaard)
  Dinsdag vielen meer dan duizend agenten binnen bij leden van een beruchte autobende. In het kader van die actie werden ook de woordvoerder van de Roma, en twee politieagenten uit Charleroi opgepakt. Dat meldde Sudpresse, en wordt bevestigd door federaal parketwoordvoerder Eric Van Der Sijpt
  [naar artikel]
 33. Maasmechelaar valt agenten aan tijdens arrestatie: “Hij had een obsessie” (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 42-jarige Maasmechelaar riskeert een gevangenisstraf van tien maanden en een geldboete van 600 euro, beiden met probatie-uitstel, omdat hij zijn drugsdealer bedreigde met een mes en hem enkele rake klappen verkocht. De man viel ook twee agenten aan tijdens zijn arrestatie.
  [naar artikel]
 34. Duizenden dieren onderschept bij internationale actie tegen dierensmokkel, Interpol deelt beelden van de buit (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een internationale actie tegen smokkel van wilde dieren, planten en producten van beschermde fauna en flora hebben autoriteiten vorige maand...
  [naar artikel]
 35. Verslaafde slaat dealer in elkaar en bedreigt agenten: 10 maanden cel (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Maasmechelaar die zich tegen zijn arrestatie verzette en agenten met de dood bedreigde, nadat hij een drugsdealer in elkaar geslagen had, moet...
  [naar artikel]
 36. Internationale drugsactie (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens een grote internationale drugsactie Etoile hebben de politiezones Lanaken-Maasmechelen en Bilzen-Hoeselt-Riemst de achtervolging ingezet op een Nederlandse wagen die richting Nederland vluchtte. De inzittenden gooiden de drugs onderweg uit de auto. Het ging om liefst 24 gram heroïne. De agenten konden de wagen onderscheppen. Tijdens de actie in de grensstreek werd bij ons vooral gefocust op de vervoersas Maastricht-Luik-Luxemburg-Metz. Honderden voertuigen werden gecontroleerd, ook treinen, bussen en drugspanden zijn doorzocht. Van de 1.800 gecontroleerden hadden er 148 drugs op zak. Dat is bijna een op tien.
  [naar artikel]
 37. Internationale actie tegen geldezels (28/11/2017 - De Tijd)
  17:54 Bij een internationale gerechtelijke actie tegen zogenaamde geldezels - mensen die illegaal geld witwassen voor anderen - zijn 159 arrestaties verricht en 766 geldezels geïdentificeerd.
  [naar artikel]
 38. Grote internationale drugsbende vrijuit omdat dvd's met bewijs onleesbaar zijn (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een grote internationele drugsbende gaat vrijuit omdat er problemen waren met de afgeluisterde telefoongesprekken. Dat heeft de correctionele...
  [naar artikel]
 39. Internationale actie tegen Albanese maffia leidt ook in Genk tot huiszoeking (05/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een huiszoeking in de Luciën Londotstraat in Zwartberg in het kader van de Cleanhouse-actie is ook gelinkt aan een internationale actie tegen de Albanese maffia. In Genk waren er geen arrestaties.
  [naar artikel]
 40. Elke dag 40 federale agenten in actie tegen transmigranten (10/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Elke dag is er in dit land minstens één actie tegen transmigranten aan de gang, soms zelfs meer. “Het is ongezien. Voor die acties zijn dagelijks veertig federale agenten in de weer, naast tientallen lokale politiemensen. De strijd ­tegen de mensensmokkel laaide nog nooit zo fel op als deze zomer”, klinkt het op het kabinet van minister Jan Jambon (N-VA), dat de cijfers vrijgeeft.
  [naar artikel]
 41. Drugsbende die hackers inschakelde, staat terecht in Antwerpen (02/05/2018 - VRT NWS)
  In Antwerpen is een groot drugsproces begonnen tegen een drugsbende die hackers inschakelde. Door de computers te hacken van enkele havenbedrijven wist de drugsbende waar hun drugscontainers zich bevonden. 19 verdachten staan terecht.
  [naar artikel]
 42. Onleesbare dvd's waardoor drugsbende vrijuit ging, blijken toch leesbaar (25/01/2018 - VRT NWS)
  Het parket van Brussel gaat in beroep tegen de vrijlating van zeven verdachten van een grote internationale drugsbende. Ze moesten vrijgelaten worden door een procedurefout. De afgeluisterde telefoongesprekken in het dossier, stonden op een dvd die onleesbaar was. De rechter vond dat op die manier geen controle mogelijk was, op wàt er gezegd werd en door wie tijdens de telefoongesprekken. Het onderzoek werd nietig verklaard. 
  [naar artikel]
 43. Politie rolt internationale drugsbende op (14/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse gerecht heeft samen met collega’s in België, Nederland en Duitsland een grote internationale drugsorganisatie op. Negen personen werden gearresteerd, en er werden grote hoeveelheden cash geld, juwelen, waarden, verdovende middelen, verschillende wapens en meer dan tien ton aanmaakproducten in beslag genomen.
  [naar artikel]
 44. Tweehonderd agenten nemen deel aan internationale actie tegen rondtrekkende criminelen (01/08/2018 - Metro)
  Zo’n 200 agenten uit ons land, Nederland en Duitsland hebben woensdagnamiddag een grote gezamelijke actie gehouden tegen rondtrekkende criminelen uit vooral Oost-Europa. De agenten controleerden honderden auto’s op het grensgebied in de zogenoemde euregionale driehoek bij kleine en grote grensovergangen over een lengte van zo’n veertig kilometer tussen Heerlen (NL), Aken (D) en Eupen. De resultaten van de gezamelijke actie worden pas donderdag bekendgemaakt maar de Nederlandse politie liet aan het persbureau ANP weten dat er een persoon gearresteerd werd die nog een gevangenisstraf moest uitzitten en dat er in totaal 1.500 euro aan boetes werden geïnd. Ook een bestuurder die al jaren zonder rijbewijs reed werd uit het verkeer gehaald. De Duitse politie arresteerde twee mensen. Waarvoor precies, wordt donderdag pas bekendgemaakt. De actie richtte zich vooral op rondtrekkende misdadigers en internationaal rondtrekkende criminele groepen, die verschillende misdrijven plegen zoals winkel- en ladingdiefstal, inbraak in woningen en bedrijven, oplichting, skimming en zakkenrollerij. Op snelwegen, hoofdwegen en stedelijke knooppunten verspreid over het grensgebied tussen Heerlen en Eupen werden meerdere controleposten ingericht. Met behulp van ANPR-camera’s werden passerende automobilisten gecontroleerd bij de grensovergangen. Patrouilles voerden ook controles uit op verschillende secundaire wegen en sluiproutes in de grensstreek. bron: Belga Het bericht Tweehonderd agenten nemen deel aan internationale actie tegen rondtrekkende criminelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Politie zet mobiel kantoor in tegen inbrakenplaag (19/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie Kanton Borgloon heeft gisteren bij een actie tegen inbraken in Heers een nieuw computersysteem ingezet om vliegensvlug verdachten te identificeren. Agenten in een centraal opgesteld mobiel kantoor zoeken gegevens op voor twee patrouilles en twee motoragenten. Zodra die een verdacht voertuig opmerken, spelen ze die gegevens door. Met het mobiele computersysteem kan de tip meteen gecontroleerd worden. Bij de actie dinsdagavond werd een gezochte persoon aangetroffen.
  [naar artikel]
 46. Leidster drugsbende en twee ‘collega’s’ maand langer in de cel (06/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer in Antwerpen heeft vrijdagmiddag de aanhouding van Katerina P. (26) en twee andere leden een drugsbende met een maand verlengd. De drie vrouwen waren eerder deze week opgepakt tijdens een grote actie van het drugsondersteuningsteam van de Antwerpse politie.
  [naar artikel]
 47. Portugal geteisterd door bosbranden, meer dan duizend brandweermannen ingezet (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Portugal zijn honderden brandweermannen zaterdag ingezet om te strijden tegen bosbranden. Die teisteren een bergregio in het centrum van het...
  [naar artikel]
 48. Spaanse politie pakt drugsbende op die wereldwijd Nederlandse xtc verkocht (27/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse politie heeft een internationale drugsbende opgerold die vanuit Barcelona werkte en in de hele wereld Nederlandse xtc verkocht en
  [naar artikel]
 49. Agenten belaagd bij arrestatie vechtende scholieren (25/02/2019 - De Standaard)
  Twee Lokerse agenten zijn tijdelijk werkonbekwaam na een uit de hand gelopen arrestatie. Afgelopen vrijdag hadden twee jongeren afgesproken op de Lokerse school voor een vechtpartij. Toen de politie wou tussenkomen, werden ze bespuwd en langs achter belaagd. Twee minderjarigen en een meerderjarige persoon werden opgepakt.
  [naar artikel]
 50. Honderdtal agenten ingezet aan ziekenhuis Verviers na dodelijke vechtpartij (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een honderdtal agenten van lokale politiezones en van Brussel zijn vrijdagavond ingezet rond het ziekenhuis CHR Verviers. Dat zegt de burgemeester...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.