Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2020
10:25 uur

Styliste heeft kritiek op onrealistische pasmaten bij Celine: “Dit is onaanvaardbaar”

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 11:40

Francesca Burns, stylist en journalist bij onder meer de Britse Vogue en i-D, heeft op Instagram een foto gedeeld van een model met een maatje 36 die totaal niet in een broek past van het Franse modehuis Celine. Ze geeft ontwerper Hedi Slimane een veeg uit de pan. “Jullie zijn het probleem, niet het model”, schrijft ze.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Styliste van Charlize Theron reageert op 'ongepaste' outfit (28/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Charlize Theron verscheen op de première van 'Atomic Woman' in een witte outfit: een kort behatopje en een hoog getailleerde minirok van het Franse modehuis Dior. Leslie Fremar, de styliste van Theron, kreeg heel wat kritiek op die outfit: op Instagram klonk de commentaar dat de outfit 'ongepast' was voor een vrouw van 41.
  [naar artikel]
 2. 5 lastminutetips van een styliste als je nog twijfelt over je oudejaarsoutfit (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het aftellen naar oudejaarsavond kan nu écht beginnen. Twijfel je nog over je outfit? Wij vroegen enkele lastminutestijltips aan styliste en...
  [naar artikel]
 3. Styliste die honderdduizenden euro's verdiende met nepschool krijgt jaar cel met uitstel (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse correctionele rechtbank heeft dinsdag een Bulgaarse styliste veroordeeld tot een jaar cel met uitstel en een boete van 12.000 euro...
  [naar artikel]
 4. Céline (21) creëert haar eigen modelijn (26/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Er bestaan nog jonge creatieve ondernemers. Eén ervan is Céline Claes (21) uit Westmalle. Zij pakt uit met een eigen kledinglijn voor meisje en dames onder de naam ‘Seen at Céline’.
  [naar artikel]
 5. Hedi Slimane verandert naam van Céline (nog voor hij één jurk laat zien) (03/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Franse topontwerper Hedi Slimane maakt zich op voor zijn debuut voor modehuis Céline, eind september in Parijs. In aanloop naar dat moment, heeft hij het label al helemaal naar zijn hand gezet. Céline wordt Celine en de van de oorspronkelijke Instagrampagina blijft - op de 1,4 miljoen volgers na - niet veel meer over.
  [naar artikel]
 6. Bekende styliste heeft een trucje tegen vlekken van deodorant (28/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een deodorant kan wel eens witte vlekken op je kleren geven waarmee je de rest van de dag blijft zitten. Met een simpel en gratis trucje van Monica Rose, styliste van de Kardashians, ben je zeker dat je het probleem meteen verhelpt.
  [naar artikel]
 7. Bekende styliste heeft een trucje tegen vlekken van deodorant (28/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een deodorant kan wel eens witte vlekken op je kleren geven waarmee je de rest van de dag blijft zitten. Met een simpel en gratis trucje van Monica Rose, styliste van de Kardashians, ben je zeker dat je het probleem meteen verhelpt.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe Celine-ontwerper Hedi Slimane reageert op kritiek: “Erg schokkend” (08/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De eerste collectie van Hedi Slimane voor Celine werd niet echt gesmaakt, en dan spreken we ons nog voorzichtig uit. De ontwerper reageert nu voor het eerst zelf en noemt de criticasters conservatief, puriteins en zelfs homofoob.
  [naar artikel]
 9. Styliste verklapt de formule om jonger geschat te worden (06/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wil je er jonger uitzien dan je bent, dan zit het geheim in de juiste outfit. Volgens Rachael Wang, styliste in New York gaat het over een combinatie van drie stuks: jeans, sneakers of sandalen en een beetje bloot.
  [naar artikel]
 10. Bekende styliste Lien Degol stapt in de politiek (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Styliste Lien Degol komt in oktober op voor Open Vld. Welke plaats ze op de lijst zal krijgen, weet ze nog niet. Maar welk probleem ze wil...
  [naar artikel]
 11. Fans aan Céline Dion: “EET! We maken ons zorgen om je” (10/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dat Céline Dion geen grammetje vet heeft, weten haar miljoenen fans al langer. Maar toen de Canadese zangeres recent een foto op Instagram plaatste, kreeg ze toch wel heel veel bezorgde reacties: “Céline, we houden van je maar stop met vermageren.”
  [naar artikel]
 12. Styliste verklapt de formule om jonger geschat te worden (06/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wil je er jonger uitzien dan je bent, dan zit het geheim in de juiste outfit. Volgens Rachael Wang, styliste in New York gaat het over een combinatie van drie stuks: jeans, sneakers of platte schoenen en een beetje bloot.
  [naar artikel]
 13. Styliste van de sterren geeft tips voor je zomergarderobe (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De zomer begint heel binnenkort en zoals het er nu uitziet, wordt het een zeer zwoel seizoen. Reden te meer om je kleerkast - en je reiskoffer - er optimaal op af te stemmen. Dat lukt vast met de tips van Rachel Zoe, styliste van Hollywoodsterren.
  [naar artikel]
 14. Kim Kardashian zegt styliste ‘die haar groot maakte’ vaarwel (30/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nemen we binnenkort afscheid van hoog getailleerde broeken, strakke body’s en wapperende jassen? Het zou wel eens kunnen want de zusjes Kardashian hebben na meer dan tien jaar de samenwerking met styliste Monica Rose stopgezet.
  [naar artikel]
 15. Kim Kardashian zegt styliste ‘die haar groot maakte’ vaarwel (30/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nemen we binnenkort afscheid van hoog getailleerde broeken, strakke body’s en wapperende jassen? Het zou wel eens kunnen want de zusjes Kardashian hebben na meer dan tien jaar de samenwerking met styliste Monica Rose stopgezet.
  [naar artikel]
 16. Is de dit de reden waarom de Kardashians hun styliste buitengooiden? (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eind april raakte bekend dat de Kardashians hun persoonlijke styliste Monica Rose na een jarenlange samenwerking aan de kant zetten. De reden bleef tot nu toe onbekend, maar er wordt gesuggereerd dat Khloé Kardashian een tipje van de sluier licht via Twitter.
  [naar artikel]
 17. Céline Dion gaat haarkleuringen promoten (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dion heeft zich de voorbije jaren heruitgevonden als stijlicoon, en nu volgt ook de beautyindustrie. L’Oréal Paris heeft haar uitgekozen als ambassadeur.
  [naar artikel]
 18. Styliste Sarah Roelstraete tipt: lentefeestoutfits met wow-effect voor kids (15/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Daar is de lente! Daar zijn de feestjes! Daar zijn de leuke kinderoutfits! Styliste Sarah duikt in de lentecollecties en gaat op zoek naar...
  [naar artikel]
 19. Styliste van de sterren geeft tips om stijlvol sportkleding te dragen (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Monica Rose is onder meer styliste van sterren als Chrissy Teigen en Gigi Hadid en werd door Shape aan de tand gevoeld over welke sportieve looks je hoe naar een hoger niveau kunt tillen. Ze had daarbij enkele goede tips in petto.
  [naar artikel]
 20. De modewereld is blij: “Het oude Céline is eindelijk terug” (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wie het reilen en zeilen in de modewereld een beetje volgt, is op de hoogte dat het eerste werk van Celine-hoofdontwerper Hedi Slimane niet goed werd onthaald. Zijn creaties waren ‘te Yves Saint Laurent’ en een blamage van het oude Céline - toen nog met accent en onder het bewind van Phoebe Philo. Maar nu zijn fans van het eerste uur blij. De nieuwe hoofdontwerper van Bottega Veneta brengt de Céline-sfeer van weleer...
  [naar artikel]
 21. Céline Dion heeft een stylist aangenomen, plots wordt ze geprezen als stijlicoon (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen kan meekwelen met 'My Heart Will Go On', over het zangtalent van Céline Dion valt dan ook niet te discussiëren. Maar over haar
  [naar artikel]
 22. Binnengluren in het liefdesnestje van One Direction-ster en Vlaamse studente Céline (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vorige week raakte bekend dat Niall Horan, de ster van One Direction, gezwicht is voor de charmes van de Vlaamse studente Céline. En Niall pakt de zaken grondig aan: hij heeft meteen een nieuw stulpje gekocht in de Hollywood Hills. Met een zwembad, vijf badkamers én een studeerkamer waar Céline zich over haar studieboeken kan buigen.
  [naar artikel]
 23. Cindy Crafword: “Hollywood schept onrealistische verwachtingen” (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse topmodel Cindy Crawford is vijftig en zit al ruim dertig jaar in de modebranche. Ze vindt echter dat Hollywood onrealistische verwachtingen schept voor vrouwen op leeftijd. Dat zegt ze in een interview met lifestylesite New Beauty.
  [naar artikel]
 24. 10e Ster Ariane verbetert 'My Heart Will Go On' van Céline Dion (22/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Weet je wat Ariane zo jammer vindt aan Céline Dion? Dat ze het nooit heeft gezongen zoals het ooit op de boot heeft geklonken!
  [naar artikel]
 25. [VIDEO] - Styliste van Blanche onthult geheim achter jurkwissel (09/05/2017 - De Redactie)
  Vanavond vertegenwoordigt de 17-jarige Blanche ons land op het Songfestival in Kiev. De voorbije dagen kwam er veel commentaar op de witte jurk die ze droeg tijdens de eerste repetities. Uiteindelijk werd er toch gekozen voor een zwart exemplaar. Haar styliste Farah El Bastani legt uit waarom.
  [naar artikel]
 26. Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton (07/10/2018 - Metro)
  Actrice Keira Knightley heeft zich fel uitgesproken over de Britse prinses Kate Middleton haar onrealistische voorkomen na de bevalling. De vrouw van prins William zou hiermee de ‘bloederige realiteit’ van bevallen verbergen.  In een artikel in het boek ‘Feminists Don’t Wear Pink (and other lies)’ uit Knightley felle kritiek op Kate Middleton. “Slechts een paar uur na de bevalling verlaat ze het ziekenhuis met hakken en een perfect kapsel. Dat is wat volgens haar de wereld wil zien, maar onrealistisch.”Ons lichaam is uitgeput en hormonaal, tel daar nog eens lekkende borsten bij en je weet dat het een slagveld is. Wat zij toont, verhult die strijd.” De actrice beviel op 1 mei, een dag voor Middleton Charlotte op de wereld zette, van haar eerste kind Edie. Ook na de geboorte van haar twee andere kinderen, George en Louis, kwam de prinses volledig opgemaakt naar buiten. Deze verschijning werd maar matig gesmaakt. Sommige bewonderden haar omdat ze na een zware bevalling de wereld alweer groette, maar anderen zeggen dan weer dat het onrealistische verwachtingen bij vrouwen schept. Lees ook : Kate Middleton toont zoon aan de wereld Het bericht Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Céline Dion trekt kleren uit voor Vogue (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion bezoekt tijdens haar verblijf in Parijs niet alleen catwalkshows van de grootste modehuizen. De 49-jarige zangeres heeft in de Franse
  [naar artikel]
 28. Ikea gaat in zee met styliste van Madonna en Beyoncé (09/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Zweedse meubelketen Ikea gaat een samenwerking aan met Bea A°kerlund. De naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de vrouw maakte reeds faam als de styliste van supersterren onder wie Madonna en Beyoncé. Nu werpt ze het over een andere boeg met een eerste interieurcollectie.
  [naar artikel]
 29. Céline Dion brengt genderneutrale kindercollectie uit (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dion, zelf moeder van drie kinderen, heeft op 50-jarige leeftijd een nieuwe uitdaging gevonden, dit keer in de modewereld. Samen met het kinderlabel Nununu heeft ze een genderneutrale collectie ontworpen.
  [naar artikel]
 30. “Als het over je gewicht gaat, kan je als vrouw gewoon niet winnen” (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lena Dunham verloor de afgelopen tijd flink wat gewicht en kreeg daardoor behoorlijk wat kritiek over zich heen op de sociale media. Criticasters verwijten haar voornamelijk dat ze hypocriet is, omdat ze zich altijd al sterk verzette tegen de onrealistische schoonheidsidealen die vrouwen opgelegd krijgen, maar nu toch lijkt mee te gaan in het verhaal. De actrice benadrukte tijdens een televisiehow dat vrouwen in Hollywood altijd het onderwerp van kritiek zullen blijven.
  [naar artikel]
 31. Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump (22/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion heeft zich aangesloten bij de lange lijst celebrities die weigeren op te treden bij de aanstaande inauguratie van Donald Trump. Dat
  [naar artikel]
 32. Instagram maakt korte metten met onrealistische reclame voor diëten en plastische chirurgie (19/09/2019 - VRT NWS)
  Instagram treedt voortaan strenger op tegen berichten die gewichtsverlies en cosmetische ingrepen promoten. Zo zullen berichten die miraculeuze, onrealistische oplossingen beloven, worden verwijderd. De maatregel komt er door de groeiende bezorgdheid over de impact van zulke berichten op de gezondheid van jongeren, zowel fysiek als mentaal.
  [naar artikel]
 33. Miss België 2020 – Celine Van Ouytsel is Miss België 2020 (11/01/2020 - Metro)
  De 23-jarige Celine Van Ouytsel is zaterdag in het Proximus Theater in Adinkerke verkozen tot Miss België 2020. Zij volgt Elena Castro Suarez op. Darline Devos van het Nationaal Comité maakte dat zaterdagavond tijdens een galashow bekend. Een lange avond ging voorbij en van de 32 meisjes schoten er uiteindelijk nog 15 over. De Herentalse Celine Van Ouytsel kwam er als grote winnares uit. Ze is pas 23 jaar, komt uit Herentals en heeft een diploma rechten op zak. Het is al de vijfde keer in zes jaar dat het kroontje naar de provincie Antwerpen gaat. bron: Belga Het bericht Miss België 2020 – Celine Van Ouytsel is Miss België 2020 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Styliste die Ryan Seacrest beschuldigt van seksueel wangedrag stapt naar de media: "Dit is afpersing" (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De styliste die presentator Ryan Seacrest eerder beschuldigde van seksueel wangedrag, is met haar verhaal naar buiten gekomen. Tegenover het blad...
  [naar artikel]
 35. Canada eist dat benoeming Mugabe bij Wereldgezondheidsorganisatie wordt tenietgedaan (22/10/2017 - Metro)
  Canada heeft zaterdag geëist dat de benoeming van de Zimbabwaanse president Robert Mugabe als goodwillambassadeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt ingetrokken. Premier Justin Trudeau noemde de beslissing “belachelijk” en “absoluut onaanvaardbaar”. “Toen ik hoorde praten van de benoeming van Robert Mugabe door de WHO dacht ik eerlijk gezegd dat het om een aprilgrap ging”, zei Trudeau op een persconferentie in Edmonton (Alberta). “Het is absoluut onaanvaardbaar en onbegrijpelijk dat dit individu een rol heeft als goodwillambassadeur van om het even welke organisatie, en al zeker van de WHO (…) Dit is belachelijk.” In een persbericht van het ministerie van Buitenlandse Zaken vroeg Canada “deze benoeming teniet te doen”. “Gezien de ernst van de schendingen van de mensenrechten onder het regime van Mugabe is een dergelijke benoeming onbegrijpelijk en onaanvaardbaar. Dit gaat in tegen de doelstellingen om de meest kwetsbare volkeren ter wereld te beschermen.” Vanwege de hevige kritiek op de benoeming van Mugabe zei de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanam, al dat hij “de kwestie herbekijkt”. Ook de Verenigde Staten sloten zich al aan bij de aanzwellende kritiek en zegden dat de aanstelling ingaat “tegen de idealen van de Verenigde Naties”. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 36. Ook styliste Lien Degol komt bij verkiezingen op voor Open VLD (31/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het was al bekend dat Open VLD in Vlaams-Brabant met tv-figuur Goedele Liekens en ex-Clouseau-drummer Bob Savenberg in mei naar de kiezer trekt. Uit de bekendmaking van de volledige lijsten blijkt dat ook styliste en modecoach Lien Degol kandidaat is. Degol is sinds nieuwjaar gemeenteraadslid in Leuven en staat 14de op de lijst van effectieven voor de Kamer.
  [naar artikel]
 37. Peerse styliste reist tijdens Tour mee met circus van Vive Le Vélo (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Morgen is het rustdag in de Tour, maar niet voor het team van de talkshow ‘Vive Le Vélo’. Zij gaan onverminderd voort. En styliste Kirsten Verheyen uit Peer moet tijdens de uitzending voorkomen dat de wind vrij spel krijgt in de kapsels van de tafelgasten of dat ze te fel gaan blinken onder de spots.
  [naar artikel]
 38. Binnenkijken bij Niall Horan (One Direction) en Belgische Céline (19/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Niall Horan (22) van One Direction het liefdesgeluk heeft gevonden bij de Brusselse  rechtenstudente Céline (eveneens 22), blijft hij niet bij
  [naar artikel]
 39. Binnenkijken bij styliste Lisa en haar lichtrijke starterswoning (18/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Styliste Lisa liet drie jaar geleden haar oog vallen op een gezellig huisje in het Oost-Vlaamse Wichelen. Met de hulp van haar familie renoveerde ze het tot een lichte, hedendaagse starterswoning. De sympathieke buren – Lisa’s broer en zijn gezin wonen naast haar – kreeg ze er bovenop. Lees de volledige reportage dit weekend in de Check!
  [naar artikel]
 40. Celine Van Ouytsel is nieuwe Miss België 2020 (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t Is gebeurd, zou Erik Van Looy zeggen. Celine Van Ouytsel is Miss België 2020. De 23-jarige heeft zonet het kroontje van ons lands mooiste...
  [naar artikel]
 41. Kartingkampioene met ijzeren wil: week na zwaar ongeval zat Céline opnieuw achter het stuur (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  De 19-jarige racepilote Céline Coppieters heeft van de sportraad van Overijse de Sporttrofee van het Jaar gekregen. Ze stond al haar mannetje in de karting, deed ervaring op met een ‘echte’ racewagen en droomt nu van Formule 4 of zelfs Formule 1.
  [naar artikel]
 42. Golden buzzer! Celine (9) pakt juryleden 'America's got talent' een tweede keer in (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In juni verraste Celine Tam al vriend en vijand met haar aangrijpende versie van de Titanic-klassieker 'My Heart Will Go On'. Gisteravond deed de
  [naar artikel]
 43. Heeft Céline Dion een nieuwe vriend? (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heeft Céline Dion een nieuwe vriend? Dat is de vraag waar heel wat Europese tabloids zich momenteel het hoofd over breken. De zangeres, die in 2016 haar echtgenoot René Angélil verloor aan keelkanker, werd meermaals gezien in het gezelschap van Pepe Munoz.
  [naar artikel]
 44. Relletje in modeland: fans keren nieuwe ontwerper bij Céline massaal de rug toe (03/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De eerste lijn van de Franse ontwerper Hedi Slimane voor modehuis Céline is niet goed ontvangen in de modewereld. Als protest op zijn nieuwe aanpak, volgen fans van het eerste uur massaal - ze zijn bijna met 50.000! - het Instagramaccount ‘Old Céline’. Daarop zijn uitsluitend foto’s van eerdere collecties zijn.
  [naar artikel]
 45. Céline Dion getuige van huwelijksaanzoek (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion zingt over de liefde, maar het gebeurt niet vaak dat het recht voor haar ogen afspeelt. De 48-jarige zangeres was zondag in Las Vegas
  [naar artikel]
 46. Franse uitgever brengt antisemitische boeken van Céline dan toch niet uit (12/01/2018 - VRT NWS)
  Uitgeverij Gallimard schort de heruitgave op van antisemitische pamfletten van auteur Céline. Er was de voorbije dagen een storm van protest opgestoken.
  [naar artikel]
 47. “Betalen voor onbetrouwbare test is onaanvaardbaar” (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Platform voor kinderen op de vlucht vindt het wetsvoorstel van staatssecretaris Theo Francken over de botscans onaanvaardbaar. “De tests zijn onbetrouwbaar en het principe om de mensen te laten opdraaien voor de tests is onaanvaardbaar”. Dat zegt Rob Kaelen, projectmedewerker van het Platform in een reactie aan Belga.
  [naar artikel]
 48. Styliste Lien Degol gaat de politiek in (09/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Styliste en modecoach Lien Degol staat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen als onafhankelijke op de lijst van Open Vld in Leuven. Ook de Leuvense econoom Sebastiaan Wijsman, en de ondernemers Brian Bollen van restaurant Croque ‘n Roll en Anita Meyer van AM&PM-relocation services, zijn nieuwe gezichten die zullen kandideren op deze lijst. Dat is woensdagavond bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Leuvense Open Vld-afdeling.
  [naar artikel]
 49. Dronken vrouw verstoort show, maar Celine Dion pakt het fantastisch aan (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Celine Dion treed wekelijks op in Las Vegas, en laat dat nu net de stad van gokken, drugs en drank zijn. Vooral aan dat laatste had een...
  [naar artikel]
 50. Het motto van Miss België Celine Van Ouytsel: “Break glass ceilings, not rules” (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met bijzondere Instagramchallenges én hartverwarmende berichtjes draagt Celine Van Ouytsel (23) haar steentje bij in de strijd tegen corona. In...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.