Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2020
08:41 uur

Besmettingen verdubbelen alle twaalf dagen: “Aan dit tempo kan situatie dramatisch omslaan”

Het Belang van Limburg

16/09/2020 - 11:49

De hele persconferentie van het Crisiscentrum stond in het teken van de stijgende cijfers. De teneur was dat er er enkele parameters (lage aantal overlijdens etc.) een vals gevoel van veiligheid kunnen geven, maar niets is minder waar. Aan dit tempo kan de situatie bijzonder snel en dramatisch omslaan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Studente gaat zwemmen tijdens vakantie, de gevolgen zijn dramatisch (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwempartij in een Amerikaanse rivier is dramatisch afgelopen voor een 19-jarige studente. Kerry Stoutenburgh stierf twaalf dagen later al aan
  [naar artikel]
 2. “Dramatisch aantal besmettingen bij zorgpersoneel Brusselse woonzorgcentra” (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ignace Demeyer, spoedarts in Aalst, heeft maandagmiddag in het VTM Nieuws getuigd over het grote aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus bij...
  [naar artikel]
 3. Mogelijk tienduizenden Amerikaanse doden, maar Trump blijft zichzelf feliciteren (31/03/2020 - De Morgen)
  Wereldwijd zijn er nu al meer dan 800.000 geregistreerde besmettingen en het aantal officiële doden schurkt tegen de 40.000 aan, tonen de cijfers van de Johns Hopkins University. Wat het eerste cijfer betreft staat de VS al even op kop met ondertussen ruim 160.000 besmettingen sinds de uitbraak. Wat de dodentol betreft is het land dan weer goed op weg naar die wrange koppositie. Zeker 3.000 mensen zijn al gestorven, en terwijl andere zwaar getroffen landen stilaan een afvlakking in de curve zien, blijft het aantal doden in de VS nog steeds om de drie dagen verdubbelen. In de staat New York is dat zelfs om de twee dagen.
  [naar artikel]
 4. KAART. Zoveel besmettingen met het coronavirus telt jouw gemeente (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe coronavirus houdt zo goed als alle landen ter wereld in een wurggreep, ook België. Geen enkele provincie is harder getroffen dan Limburg. Om een goed zicht te geven op de huidige situatie bij ons, maakt Volksgezondheid iedere dag het aantal bevestigde besmettingen per gemeente bekend.
  [naar artikel]
 5. Live - Coronavirus: ‘Dramatisch aantal besmettingen bij zorgpersoneel Brusselse woonzorgcentra’ (13/04/2020 - De Morgen)
  Het coronavirus heeft het sociale leven in grote delen van de wereld beperkt, ook in België. Volg alle ontwikkelingen over Covid-19 hier.
  [naar artikel]
 6. Situatie nog erger dan gedacht: “Poolijs smelt aan snelste tempo van de laatste 1500 jaar” (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al twaalf jaar lang brengt een internationaal team van wetenschappers elk jaar een rapport uit over de toestand van de Noordpool. Daarvoor...
  [naar artikel]
 7. Philippe De Backer (Open Vld): "Situatie mobiliteit is dramatisch" (22/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps Open Vld-lijsttrekker Philippe De Backer doet een opmerkelijke oproep naar de andere partijen. “Laten we samen kijken welke maatregelen mogelijk zijn om de mobiliteitsproblemen in Antwerpen te verlichten”, zegt De Backer. “We moeten dit nu doen, want de situatie is zo dramatisch dat we niet kunnen wachten tot na de gemeenteraadsverkiezingen, laat staan de nationale verkiezingen in 2019.”
  [naar artikel]
 8. Alle twaalf jongens en trainer veilig uit grot in Thailand gered (10/07/2018 - Knack)
  Na een netelig verblijf van 17 dagen in een donkere grot zijn alle twaalf spelertjes van een Thaise jeugdvoetbalploeg en hun coach gered.
  [naar artikel]
 9. EU-Afrikatop over jongeren: het is vijf voor twaalf (25/11/2017 - VRT NWS)
  Op 29 november begint in Abidjan, in Ivoorkust, de tweejaarlijkse Europees-Afrikaanse Top. Prioriteit is de situatie van de jongeren op het jongste continent op aarde. Hun aantal zal tegen 2050 nog verdubbelen. Hoe kijken beleidsmakers en zijzelf op tegen de risico's van die bevolkingsexplosie: armoede, honger, migratie en radicalisering?  
  [naar artikel]
 10. Gezondheidssysteem in Madrid op de rand van instorten: “Binnenkort mogelijk geen bedden meer vrij, situatie is kritiek” (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tien nieuwe doden en 242 nieuwe geregistreerde besmettingen in amper 24 uur tijd. Met 31 slachtoffers en nu 1.024 besmettingen wordt de Spaanse...
  [naar artikel]
 11. 31 nieuwe besmettingen in België (08/03/2020 - Express)
  Op zaterdag testte het nationale referentielaboratorium 422 stalen. Daarbij kwamen 31 nieuwe besmettingen aan het licht. Het totaal aantal gevallen in België ligt nu op 200. Het gaat om zestien Vlamingen, acht Brusselaars en zeven Walen. Het aantal nieuwe besmettingen ligt lager dan de voorbije dagen. Een belangrijke reden hiervoor is dat er tijdens het […] The post 31 nieuwe besmettingen in België appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. New Yorkse ziekenhuizen staan op kraken door corona (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe epicentrum van de coronapandemie ligt in de hoofdstad van de wereld, New York. In de stad zijn nu al meer dan 21.000 besmettingen geregistreerd, dat is bijna een derde van alle besmettingen in de VS, dat nu met 81.864 bevestigde gevallen meer besmettingen telt dan China en Italië. En de piek moet nog volgen.
  [naar artikel]
 13. Live - 1.400 besmettingen wereldwijd, Chinese president Xi: ‘Situatie is ernstig’ (26/01/2020 - De Morgen)
  Al zeker 56 mensen hebben het nieuwe coronavirus, dat uitbrak in China, niet overleefd. Wereldwijd zijn meer dan 2.000 mensen met het virus besmet. De Chinese president noemt de situatie ‘ernstig’. Volg alle ontwikkelingen in deze liveblog.
  [naar artikel]
 14. WHO waarschuwt voor te vroeg lossen maatregelen: “We moeten onze inspanningen net verdubbelen” (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De lockdown-maat­regelen die alle Europese landen getroffen hebben om covid-19 in te dijken, beginnen hun vruchten af te werpen. Het aantal nieuwe besmettingen en doden daalt in West-Europa. En dus beginnen veel landen te denken aan het versoepelen van de maatregelen.
  [naar artikel]
 15. BREAKING. Zes nieuwe besmettingen in België (02/03/2020 - Metro)
  Er zijn zes nieuwe besmettingen met het coronavirus in België vastgesteld. Dat meldt minister van Volksgezondheid Maggie De Block. Daarmee komt het totale aantal in ons land op acht gevallen, waarbij de eerste patiënt al genezen is. Alle nieuwe besmettingen betreft mensen die teruggekeerd zijn uit Italië. Later meer. Lees ook : Coronavirus: overheid roept op tot waakzaamheid Het bericht BREAKING. Zes nieuwe besmettingen in België verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. CD&V wil budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V wil het budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen van zes procent van het gezondheidsbudget naar twaalf procent. Dat heeft Brussels...
  [naar artikel]
 17. FAVV meldt nieuwe besmettingen van de ziekte van Newcastle (20/07/2018 - Metro)
  Het Voedselagentschap (FAVV) heeft vandaag de ziekte van Newcastle vastgesteld bij sierpluimvee van hobbyhouders in de gemeenten Lessines (Lessen, Henegouwen) en Meix-devant-Virton (Luxemburg). Deze besmettingen komen bovenop de 17 al gekende besmettingen, die sinds 26 april 2018 werden vastgesteld. Rond de beide besmettingen bij de hobbyhouders werd telkens een beschermingsgebied met een straal van 500 m afgebakend. Eerder deze maand werden al algemene maatregelen opgelegd voor alle hobbypluimvee in België. Deze bestaande maatregelen blijven ongewijzigd van kracht minstens tot einde deze maand. Het gaat om een verbod op verzamelingen en een verbod op verhandelen van dergelijke hobbyvogels naar en door particulieren. Ondertussen is de situatie in Kessel (Antwerpen), waar een besmetting bij een hobbyhouder werd vastgesteld, opgelost. Daarom zijn daar de maatregelen, opgelegd aan alle hobbyhouders van pluimvee en vogels in een straal van 500 m rond de besmetting, vandaag opgeheven. Het virus van de ziekte van Newcastle is zeer besmettelijk en kan alle soorten pluimvee en vogels besmetten. De mens is niet gevoelig voor deze ziekte. De consumptie van vlees of eieren van pluimvee houdt dan ook geen enkel risico in. Bron: Belga   Het bericht FAVV meldt nieuwe besmettingen van de ziekte van Newcastle verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Waarom 4 slechts kinderen als je er 11 kan hebben? Geboorteplanning in Niger (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niger heeft het hoogste geboortecijfer in Afrika. Aan dit tempo zal de bevolking binnen 17 jaar verdubbelen terwijl droogte en conflicten een
  [naar artikel]
 19. Waarom slechts 4 kinderen als je er 11 kan hebben? Geboorteplanning in Niger (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niger heeft het hoogste geboortecijfer in Afrika. Aan dit tempo zal de bevolking binnen 17 jaar verdubbelen terwijl droogte en conflicten een
  [naar artikel]
 20. CD&V wil budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen (31/03/2019 - De Morgen)
  CD&V wil het budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen van zes procent van het gezondheidsbudget naar twaalf procent. Dat heeft Brussels CD&V-staatssecretaris Bianca Debaets zondag gezegd in De Zevende Dag. Debaets wil ook de terugbetaling van psychologische raadplegingen uitbreiden naar kinderen en jongeren.
  [naar artikel]
 21. Dodentol in Iran loopt op tot twaalf, eerste besmettingen in Bahrein en Koeweit (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Bahrein en Koeweit zijn de eerste besmettingen met het coronavirus covid-19 geregistreerd. Dat hebben de autoriteiten van beide landen gemeld. Het aantal doden in Iran is bovendien opgelopen tot 12, melden de lokale media.
  [naar artikel]
 22. Vijf nieuwe besmettingen met het coronavirus ons land (03/03/2020 - VRT NWS)
  Er zijn afgelopen nacht 5 nieuwe besmettingen met het nieuwe coronavirus vastgesteld. Dat heeft de FOD Volksgezondheid bekendgemaakt. Alle nieuwe patiënten zijn op reis geweest in Italië en vertonen milde symptomen. In totaal zijn in ons land nu 13 besmettingen met het coronavirus bevestigd.
  [naar artikel]
 23. Spoedarts Ignace Demeyer: “Dramatisch aantal besmettingen bij zorgpersoneel Brusselse woon-zorgcentra” (13/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Ignace Demeyer, spoedarts in Aalst, wijst op het groot aantal besmettingen met het coronavirus bij het zorgpersoneel van Brusselse woon-zorgcentra. “We hebben in Aalst zeer veel personeel dat werkzaam is in Brusselse woonzorg-centra en zij testten bijna allemaal positief”, klinkt het.
  [naar artikel]
 24. Kan Stuyven dramatisch voorjaar goedmaken? "Fysiek en mentaal weer in balans” (30/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alle signalen wezen erop in de Ronde van Zwitserland: Jasper Stuyven (27) rijdt als herboren rond na een dramatisch klassiek voorjaar. “Ik acht...
  [naar artikel]
 25. Meer dan 100.000 besmettingen in Europa, 108 doden op 24 uur in Frankrijk (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Europa telt meer dan 100.000 besmettingen met het coronavirus. Dat blijkt uit een optelsom van persbureau AFP van alle geregistreerde gevallen per...
  [naar artikel]
 26. In woon-zorgcentra giert de schrik door de gangen: ‘Elke dag komt het personeel met angst werken’ (14/04/2020 - De Morgen)
  Terwijl het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus afneemt, wordt de situatie in de woon-zorgcentra met de dag acuter. Maar hoe dramatisch is de situatie echt?
  [naar artikel]
 27. Coronavirus – Nu al twaalf besmettingen in Duitsland (03/02/2020 - Metro)
  In de Duitse deelstaat Beieren is opnieuw het coronavirus vastgesteld, nu bij de achtste medewerker van een bedrijf in Stockdorf, nabij München. Ook bij twee kinderen van een van die medewerkers is het virus vastgesteld. Dat meldt het Beierse ministerie van Gezondheid maandagavond. Iets eerder op maandagavond meldde het ministerie al het elfde geval: een van de twee kinderen. Het bedrijf blijft zeker tot 11 februari dicht. In Duitsland zijn twee anderen besmet die dit weekend werden geëvacueerd uit de Chinese metropool Wuhan. Zij worden behandeld in Frankfurt. bron: Belga Het bericht Coronavirus – Nu al twaalf besmettingen in Duitsland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Michel over toekomst MR: “We moeten de bladzijde omslaan en teleurgestelde burgers terugwinnen” (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Charles Michel heeft voor het eerst gesproken over de opvolging binnen zijn partij. “We moeten de bladzijde omslaan en een aantal teleurgestelde...
  [naar artikel]
 29. Artsen Zonder Grenzen trekt aan alarmbel over conflict in Syrië: "Afgelopen 30 dagen waren dodelijkste van hele jaar" (31/07/2019 - VRT NWS)
  Artsen Zonder Grenzen trekt aan de alarmbel over de dramatisch verslechterde situatie in Idlib en Hama in Syrië. Volgens de organisatie heeft de escalatie van het geweld de voorbije 30 dagen het hoogste aantal dodelijk slachtoffers van het hele jaar gemaakt.
  [naar artikel]
 30. Hoe redding van Thaise voetballertjes toch nog bijna dramatisch afliep (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De twaalf Thaise voetballertjes en hun coach die sinds 23 juni vastzaten in een grot, stellen het goed. Dat laat het medisch team dat hen opvolgt, weten. Toch is de redding van de laatste jongens en hun trainer nog bijna dramatisch afgelopen. Nadat de grote waterpompen het hadden begeven, liep de grot weer onder.
  [naar artikel]
 31. Hoe redding van Thaise voetballertjes toch nog bijna dramatisch afliep (11/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De twaalf Thaise voetballertjes en hun coach die sinds 23 juni vastzaten in een grot, stellen het goed. Dat laat het medisch team dat hen opvolgt, weten. Toch is de redding van de laatste jongens en hun trainer nog bijna dramatisch afgelopen. Nadat de grote waterpompen het hadden begeven, liep de grot weer onder.
  [naar artikel]
 32. Luchtverkeersleiders werken tot twaalf dagen op rij: “Ze slapen in hun pauzes om zich weer op te laden” (18/01/2019 - De Morgen)
  Het draait vierkant bij Skeyes, het bedrijf dat veilig luchtverkeer boven België moet garanderen. Verkeersleiders werken er tot twaalf dagen na elkaar.
  [naar artikel]
 33. "De reanimatie van Nouri is dramatisch verlopen. In feite is er acht minuten lang niets gedaan" (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De reanimatie van Abdelhak Nouri was op alle fronten dramatisch. De Ajax-voetballer had nooit in een stabiele zijligging gelegd mogen worden. De...
  [naar artikel]
 34. "De reanimatie van Nouri is dramatisch verlopen. In feit is er acht minuten lang niets gedaan" (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De reanimatie van Abdelhak Nouri was op alle fronten dramatisch. De Ajax-voetballer had nooit in een stabiele zijligging gelegd mogen worden. De...
  [naar artikel]
 35. Aantal besmettingen met coronavirus stabiliseert: al vier dagen stabiel (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het nieuwe coronavirus in China is aan het stabiliseren. Dat zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zaterdagavond. De WHO vindt de evolutie positief, maar het is te vroeg om te kunnen zeggen hoe de verspreiding van het virus zich verder zal ontwikkelen.
  [naar artikel]
 36. 39 nieuwe besmettingen in België (09/03/2020 - Express)
  Er zijn opnieuw 39 nieuwe besmettingen met het nieuwe coronavirus vastgesteld in België. Dat brengt het totale aantal besmettingen op 239, meldt de FOD Volksgezondheid. De afgelopen dag testte het nationale referentielaboratorium 334 stalen. 39 stalen testten dus positief, waarvan 22 in Vlaanderen, 7 in Brussel en 10 in Wallonië. ‘Er is momenteel een beginnende […] The post 39 nieuwe besmettingen in België appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. LIVE. Voor het eerst meer besmettingen buiten China, regering-Wilmès maakt doorstart als minderheidsregering (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst is het aantal sterfgevallen en besmettingen als gevolg van het coronavirus in alle andere landen samen hoger dan in China, waar de...
  [naar artikel]
 38. 197 nieuwe besmettingen (15/03/2020 - Express)
  Er zijn sinds zaterdag 197 nieuwe besmettingen bijgekomen in ons land, dat meldt de FOD Volksgezondheid. Van die 197 nieuwe... The post 197 nieuwe besmettingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. LIVE. 106 doden en meer dan 4.000 besmettingen door coronavirus, ook besmetting in Duitsland (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Er zijn wereldwijd ruim 4.000 besmettingen, waarvan het merendeel in China. In Europa zijn 4 besmettingen gesignaleerd, waarvan drie in Frankrijk...
  [naar artikel]
 40. Besmetting met legionella in regio Evergem: teller staat op twaalf patiënten (11/05/2019 - Metro)
  In de regio rond het Oost-Vlaamse Evergem zijn momenteel 12 mensen opgenomen in het ziekenhuis met een legionellabesmetting. Dat werd vernomen bij het agentschap Zorg en Gezondheid. Vrijdagnamiddag stond de teller op 11 patiënten. “Een twaalfde patiënt heeft zich vrijdagavond aangemeld in het ziekenhuis. We moeten nu achterhalen of de patiënt in dezelfde periode ziek geworden is als de andere mensen”, zegt woordvoerder Joris Moonens van het agentschap Zorg en Gezondheid. De andere patiënten kregen de eerste klachten in de periode van 29 april tot 6 mei. “Aangezien alle zieken tot nu toe in dezelfde relatief korte periode klachten zijn beginnen te krijgen, vermoeden we dat de bron van de legionellabesmetting intussen onder controle is, maar de situatie wordt van nabij gevolgd”, stelde het agentschap eerder. Vermoedelijk ligt de bron van de besmetting in de regio rond Evergem. Zo worden de patiënten bevraagd om te achterhalen op welke gemeenschappelijke plaatsen ze geweest zijn. Ook worden er stalen van de koeltorens in de Kanaalzone genomen. Besmettingen met legionella gebeuren door het inademen van waternevel. Het kan tot 19 dagen duren vooraleer legionella zich ontwikkelt, waardoor er nog patiënten kunnen bijkomen. bron: Belga Het bericht Besmetting met legionella in regio Evergem: teller staat op twaalf patiënten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Twaalf dagen, twee uren zon (14/12/2017 - De Morgen)
  We beleven de donkerste december sinds 1956. De zon heeft zich in de eerste twaalf dagen van de maand nog geen twee uren laten zien. Dat is slecht nieuws, want ons lichaam en onze geest hebben zonlicht broodnodig.
  [naar artikel]
 42. Directeurs dienen een klacht in tegen het lerarentekort: "Geen vijf voor twaalf, maar vijf na twaalf" (04/12/2018 - VRT NWS)
  Twintig Vlaamse schooldirecteurs dienen een klacht in bij kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen omdat ze door het lerarentekort niet alle kinderen de zorg en het onderwijs kunnen geven waar ze recht op hebben. Dat schrijft Het Nieuwsblad. "De situatie is schrijnend, de maatregelen die er zijn, zijn onvoldoende", luidt het.
  [naar artikel]
 43. Michel over zijn partij: “We moeten de bladzijde omslaan en teleurgestelde burgers terugwinnen” (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Charles Michel heeft voor het eerst gesproken over de opvolging binnen zijn partij. “We moeten de bladzijde omslaan en een aantal teleurgestelde...
  [naar artikel]
 44. Hoe dramatisch zijn zes dagen buikgriep voor Sagan? “Klaar voor Sanremo? Dat kan” (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Sagan heeft zes dagen buikgriep en diarree gehad. Vijf dagen kon hij niet trainen. Maar gisteren stapte hij toch op een tijdritfiets en...
  [naar artikel]
 45. Wist je dat een vrouw twaalf soorten orgasmes kan bereiken? “Het begint allemaal in je hoofd” (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Alle wegen leiden naar Rome”, schrijft Ann Cuyvers haar boek ‘Twaalf orgasmes’. Dat lees je goed: er zijn twaalf soorten orgasmes die je als vrouw kan bereiken. En Ann, die al twintig jaar vrouwen intiem advies geeft in haar eroticawinkel ‘ Erotische Verbeelding’ in de Antwerpse Kloosterstraat, heeft voor alle twaalf tips en technieken. Les één: het begint in je hoofd: loslaten, ontspannen en je sensualiteit omarmen.
  [naar artikel]
 46. Wist je dat een vrouw twaalf soorten orgasmes kan bereiken? “Het begint allemaal in je hoofd” (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Alle wegen leiden naar Rome”, schrijft Ann Cuyvers haar boek ‘Twaalf orgasmes’. Dat lees je goed: er zijn twaalf soorten orgasmes die je als vrouw kan bereiken. En Ann, die al twintig jaar vrouwen intiem advies geeft in haar eroticawinkel ‘ Erotische Verbeelding’ in de Antwerpse Kloosterstraat, heeft voor alle twaalf tips en technieken. Les één: het begint in je hoofd: loslaten, ontspannen en je sensualiteit omarmen.
  [naar artikel]
 47. 133 nieuwe besmettingen in België (14/03/2020 - Express)
  Er zijn 133 nieuwe besmettingen met coronavirus in ons land. Dat brengt het totaal aantal bevestigde patiënten op 689. Later... The post 133 nieuwe besmettingen in België appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Vervang vliegtuigen door snelle treinen (23/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  We vliegen met zijn allen te veel. Tegen dit tempo zal het aantal passagiers in 2030 verdubbelen naar maar liefst 7,8 miljard mensen. Een al bijna even hallucinant cijfer is dat de luchtvaartindustrie tegen die tijd tweeduizend miljoen ton C02 zal uitstoten. Ofwel vijf keer zoveel als nu het geval is.
  [naar artikel]
 49. Reynders ontmoet controversiële nieuwe president Congo: 'We moeten pagina verkiezingen omslaan' (04/04/2019 - Knack)
  'We moeten de pagina van de verkiezingen in Congo omslaan en kijken hoe we de verandering er kunnen steunen.' Dat zei de Belgische minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders woensdag in de Amerikaanse hoofdstad Washington na een ontmoeting met de Congolese president Félix Tshisekedi.
  [naar artikel]
 50. Bijna 62.000 besmettingen vastgesteld in Duitsland, 128 nieuwe doden: “Ik wil alle mensen vragen deze ziekte serieus te nemen” (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Duitsland zijn volgens de laatste cijfers bijna 62.000 besmettingen met het coronavirus vastgesteld. In 24 uur tijd zijn er 4.615 patiënten...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.