Gazet van Antwerpen

Antwerp sleept punt uit de brand tegen Eupen na zwakke eerste helft, met dank aan Pius

21/09/2020 - 05:18
"Junior Pius wachtte tot het juiste moment om zijn eerste goal(s) voor Antwerp te maken. Zijn ploeg stevende af op een derde nederlaag, maar de Nigeriaanse verdediger zette de scheve situatie na rust enigszins recht. Al schiet de Great Old met een punt weinig op, aangezien alle andere topclubs wél wonnen. "

1. VIDEO: Club Brugge sleept punt uit de brand na dramatische eerste helft (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge is vanavond niet verder gekomen dan 2-2 op het veld van Eupen. Blauw-zwart speelde een dramatische eerste helft en keek al snel tegen... [naar artikel]

2. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

3. Met dank aan Kums: tienkoppig AA Gent sleept zich na dramatische eerste helft op pure wilskracht voorbij Eupen en is alleen leider (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Sven Kums. De kapitein viel in bij rust en reanimeerde AA Gent na een dramatische eerste helft én een rode kaart van Gift Orban. Dankzij de felbevochten comeback tegen Eupen staan de Buffalo’s nu alleen aan de leiding. [naar artikel]

4. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

5. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Great Old moet achtervolgen na zwakke eerste helft (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp maakt de verplaatsing naar Eupen. Aan de Kehrweg kwam de landskampioen op achterstand na een knullig doelpunt. Baiye was sneller dan Butez op de bal en tikte de verdiende openingstreffer in doel. Kan de Great Old reageren? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

6. Telenet Giants Antwerp na zwakke eerste helft onderuit tegen Charleroi: “We ondergingen het spel” (25/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Geen zesde zege in zeven wedstrijden in de EuroMillions League voor Telenet Giants Antwerp. Na een zwakke eerste helft gingen de Sinjoren, zonder Vic Sanders (schouder), tegen een bij momenten dartel spelend Charleroi onderuit. “We ondergingen vooral het spel in de eerste helft,” zei Vincent Kesteloot. [naar artikel]

7. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na... [naar artikel]

8. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Baiye tikt thuisploeg op voorsprong, Van Bommel grijpt in na zwakke eerste helft (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. Club Brugge sleept in ultiem slot (en na tussenkomst videoref) punt uit de brand bij Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

't Heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge heeft zich bij Eupen pas laat weten te verzekeren van een punt (2-2). Mbaye Leye en Lotiès... [naar artikel]

10. Hasselt sleept punt uit de brand bij Belisia na strafschop in slotminuten (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Een zwakke eerst helft zonder één uitgespeelde doelkans, een iets betere tweede periode met vier goals: dat is een notendop het verhaal van de wat tegenvallende derby Belisia-Hasselt. De thuisploeg rook de zege, maar in de slotminuten sleepten de bezoekers vanop de stip een gelijkspel uit de brand. [naar artikel]

11. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV na penaltygoal Refaelov (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is ontsnapt aan een nederlaag op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

12. Stijn Punie sleept punt uit de brand voor Helson in zwakke wedstrijd tegen Bregel (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In een matige wedstrijd hielden Bregel (eerste provinciale) en Helson het op een terechte puntendeling: 1-1. Bregel is al negen wedstrijden op rij ongeslagen. [naar artikel]

13. Eupen sleept pas in het slot verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Waasland-Beveren verdelen de buit. Heel lang leken de bezoekers op weg naar de zege na een vroege openingstreffer van Frey. Ze trokken massaal de eigen zestien in, om dan in het slot nog de verdiende gelijkmaker te slikken: 1-1. [naar artikel]

14. VIDEO: Antwerp zet Eupen opzij en doet tot laatste speeldag mee voor play-off 1 (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft met 2-0 gewonnen van Eupen. De doelpunten kwamen via Haroun en Limbombe. Antwerp was gretig in de eerste helft en dat loonde al na... [naar artikel]

15. VIDEO. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo heeft in play-off 2A de punten thuis gehouden tegen Eupen. De club uit de Kempen had genoeg aan een goal in de eerste helft van Ambroise... [naar artikel]

16. KRC Genk met kopzorgen naar Liverpool: 2-0-nederlaag tegen Eupen (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leed in en tegen Eupen zijn vijfde competitienederlaag van het seizoen, de eerste ooit tegen Eupen. Twee doelpunten in drie minuten in de eerste helft deed het elftal van Felice Mazzu de das om. In tegenstelling tot Antwerp FC kwam het die dubbele opdoffer nooit meer te boven: 2-0. [naar artikel]

17. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Antwerp en Eupen gaan rusten na zwakke eerste helft op de Bosuil (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Bosuil • Antwerp kan nog niet rekenen op Defour [naar artikel]

19. Pieter Gerkens sleept punt uit de brand in Fenerbahçe, Antwerp verlost van 0 in Europa League (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste punt gesprokkeld in de Europa League. In Fenerbahçe werd het 2-2. Pieter Gerkens zorgde voor de gelijkmaker nadat de Great Old een blitzstart nam maar die voorsprong uit handen gaf. [naar artikel]

20. Strijdend Standard sleept punt uit de brand op AA Gent (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste topper van de terugronde heeft een muis gebaard. AA Gent en Standard deelden de punten na een scoreloos gelijkspel. Vooral voor Standard is het punt een opsteker na een moeilijke week met de zaak-Raskin en de pandoering op Antwerp. [naar artikel]

21. Lois Openda sleept punt uit de brand tegen Reims, Caufriez debuteert met winst bij Clermont (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag van de Ligue 1 heeft Lens in extremis een eerste competitienederlaag weten vermijden. Het sleepte dankzij Rode Duivel Loïs Openda een punt uit de brand op bezoek bij Stade Reims (1-1). [naar artikel]

22. Gouden Schoen Lior Refaelov leidt Antwerp naar 0-2-zege tegen Eupen (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zich na de nederlaag van afgelopen weekend tegen KV Oostende herpakt op het veld van Eupen. The Great Old klaarde de klus aan de Kehrweg voor rust, met dank aan een goal en een assist van Lior Refaelov. In de tweede helft liet de Gouden Schoen nog een gouden kans liggen om een tweede keer te scoren. De Israëliër miste een strafschop. [naar artikel]

23. Waasland-Beveren sleept in het slot punt uit de brand tegen Moeskroen (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Moeskroen en Waasland-Beveren hielden elkaar in evenwicht in de degradatietopper. In het slot maakte Agouzoul het bevrijdende doelpunt voor Moeskroen, maar Waasland-Beveren scoorde nog tegen. Zo werd het 1-1. De Waaslanders zagen in de eerste helft nog twee doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel. Beide ploegen schieten weinig op met een punt. [naar artikel]

24. Antwerp kan alweer niet winnen, maar sleept in dolle slotfase tegen Westerlo alsnog punt uit de brand in behekst Kuipje (27/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp kan het niet meer. Voor de vijfde competitiewedstrijd op rij was er geen overwinning, wel een knappe terugkeer. En toch: er zat zo veel meer in. [naar artikel]

25. Antwerp sleept nog punt uit de brand bij Genk, dat scorende Onuachu verliest met blessure (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen tweede opeenvolgende zege voor Racing Genk onder Bernd Storck. Genk kon een voorsprong tegen Antwerp niet vasthouden en slikte een late gelijkmaker via Viktor Fischer. [naar artikel]