Gazet van Antwerpen

Waasland-Beveren slikte nu al achttien doelpunten in zes wedstrijden: “We geven de helft gewoon weg”

21/09/2020 - 09:07
"Werk aan de winkel bij Waasland-Beveren. Na zes speeldagen slikte geel-blauw al achttien goals. Tegen Anderlecht kreeg het er opnieuw vier binnen, waardoor het onderin blijft bengelen."

1. Antwerp verliest oefenmatch tegen Waasland-Beveren (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp verloor dinsdagmiddag een oefenmatch in en tegen Waasland-Beveren: 3-2. Alle doelpunten vielen in een aantrekkelijke eerste helft. Mirallas maakte beide doelpunten de Great Old. Gamboa, Emmers en Dierckx troffen raak voor de thuisploeg. Bij Antwerp kregen we het debuut van nieuwkomers Avadongo en Matijas. [naar artikel]

2. Waasland-Beveren sleept in het slot punt uit de brand tegen Moeskroen (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Moeskroen en Waasland-Beveren hielden elkaar in evenwicht in de degradatietopper. In het slot maakte Agouzoul het bevrijdende doelpunt voor Moeskroen, maar Waasland-Beveren scoorde nog tegen. Zo werd het 1-1. De Waaslanders zagen in de eerste helft nog twee doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel. Beide ploegen schieten weinig op met een punt. [naar artikel]

3. Standard maakt in eerste helft korte metten met Waasland-Beveren (29/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft weer aansluiting gevonden met de top zes in de Jupiler Pro League. De Rouches maakten in de eerste helft korte metten met Waasland-Beveren met drie doelpunten. In een overbodige tweede helft kon Thelin in de slotminuten nog een eerreddend doelpunt scoren voor de bezoekers, waarmee hij alleen topschutter wordt. Maar de drie punten bleven in Luik. [naar artikel]

4. Antwerp kan niet winnen van Waasland-Beveren: vier wedstrijden, nul zeges (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Vier wedstrijden, nul zeges. Dat is het pijnlijke rapport voor Antwerp tot dusver in 2018. Vrijdagavond ging het in eigen huis onderuit tegen Waasland-Beveren, dat een 1-0 achterstand wist om te zetten in een 1-2 overwinning. Door deze zege springt Waasland-Beveren voorlopig over STVV naar de zesde plaats in de stand. [naar artikel]

5. Standard Luik boekt overtuigende zege tegen Waasland-Beveren (29/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

6. Standard wint vlot van Waasland-Beveren (29/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft weer aansluiting gevonden met de top zes in de Jupiler Pro League. De Rouches maakten in de eerste helft korte metten met Waasland-Beveren met drie doelpunten. In een overbodige tweede helft kon Thelin in de slotminuten nog een eerreddend doelpunt scoren voor de bezoekers, waarmee hij alleen topschutter wordt. Maar de drie punten bleven in Luik, waar Sa Pinto na alle kritiek nu wel pronkt met een knappe 13 op 15. [naar artikel]

7. Zwak Waasland-Beveren moet meerdere erkennen in OH Leuven (29/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

De kop is eraf voor OHL. De promovendus boekte op speeldag vier de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Waasland-Beveren was het kind van de rekening. Het werd 1-3. Xavier Mercier kroonde zich tot man van de match met twee doelpunten. Waasland-Beveren verloor voor de derde week op rij. [naar artikel]

8. Waasland-Beveren geeft rode lantaarn terug aan Moeskroen, Charleroi blijft verliezen (02/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren won woensdagavond zijn inhaalmatch op het veld van Charleroi met 0-2. Koita zorgde voor beide Beverse doelpunten. De Waaslanders geven de rode lantaarn terug aan Moeskroen en springen over STVV in het klassement. Charleroi, dat een helft met tien moest spelen na rood voor Ilaimaharitra, verloor voor de derde match op rij. [naar artikel]

9. Waasland-Beveren wint van Lierse na doelpuntenkermis (22/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren heeft na vier speeldagen eindelijk de nul weggeveegd in Play-off 2. De bezoekers wonnen op het veld van Lierse met 2-3. In de tweede helft vielen vier doelpunten, waarvan drie op acht minuten. De Waaslanders komen in de stand van groep A zo naast de Pallieters, op de voorlaatste plaats. [naar artikel]

10. Sensatie in Play-off 2: dolle slotfases en veel doelpunten in Beveren en Brugge, Moeskroen opnieuw onderuit (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Play-off 2 saai? Vergeet het. Waasland-Beveren en Cercle Brugge-Zulte Waregem zorgden voor veel spektakel en doelpunten. Waasland-Beveren leek op een kansloze nederlaag af te stevenen tegen Kortrijk, maar kwam in de 92e minuut nog langszij. Toch bleven de Waaslanders met lege handen achter, want het werd een minuut later 2-3. Ook in Brugge waren de plottwists amper bij te houden. Cercle Brugge moest lang achtervolgen tegen Zulte Waregem, ging erop en erover met een doelpunt in de 90e minuut maar slikte in de 94e minuut alsnog de gelijkmaker. En is het crisis in Moeskroen? Dat is misschien wat voorbarig, maar na een indrukwekkende 23 op 27 in de reguliere competitie is het wel met een 0 op 6 aan Play-off 2 begonnen. [naar artikel]

11. Lokeren stopt sterke reeks van Waasland-Beveren in uiterst spannende Wasico (19/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

De Wasico, de derby van het Waasland, heeft alle verwachtingen ingelost. Lokeren ging namelijk winnen met 3-4 op het veld van Waasland-Beveren. De eerste overwinning voor Lokeren van dit seizoen is dus een feit, voor Waasland-Beveren komt er zo een einde aan een mooi reeksje van 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag. [naar artikel]

12. KV Mechelen vergroot degradatiezorgen Waasland-Beveren (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft dinsdagavond Waasland-Beveren verslagen. De match leek lange tijd op weg naar een gelijkspel. Mechelen leek af te stevenen op een eenvoudige zege en ging rusten met een dubbele voorsprong na doelpunten van Walsh en Shved. Waasland-Beveren herpakte zich en leek op weg naar een gelijkspel na twee doelpunten van invaller Faucher. Maar dat was buiten matchwinnaar Shved gerekend, die de winnende treffer in de extra tijd tegen de touwen knalde. [naar artikel]

13. Waasland-Beveren haast zeker van het behoud na puntendeling in Oostende (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Oostende en Waasland-Beveren hebben zaterdag de punten broederlijk gedeeld na een kansrijke wedstrijd. Een inefficiënt Waasland-Beveren morste vooral voor rust met de kansen. Sakala bracht de thuisploeg op voorsprong. Met een owngoal hing Lombaerts de bordjes weer gelijk. Door dit gelijkspel is Oostende nu ook mathematisch zeker van het behoud. Waasland-Beveren heeft voldoende aan één punt in de volgende drie wedstrijden om zeker te zijn van een langer verblijf in 1A. [naar artikel]

14. LIVE: Waasland-Beveren kan dominantie niet omzetten in doelpunten bij de rust (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen goals na 45 minuten op Mambourg en dat lag vooral aan de ineffciëntie van Waasland-Beveren. De troepen van Stijn Vreven deden het tegen alle [naar artikel]

15. Waasland-Beveren wil Boucaut wraken en stemt vandaag (14/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren houdt vandaag een stemming in de directieraad om ref Boucaut te wraken. Waasland-Beveren wil geen wedstrijden meer spelen onder [naar artikel]

16. Waasland-Beveren houdt 1B met late gelijkmaker in Westerlo toch nog (een beetje) spannend (07/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De spanning in 1B is nog niet helemaal weg. Westerlo leek in de topper tegen Waasland-Beveren op weg naar een zuinige zege en een kloof van tien punten, maar slikte in de slotfase nog een zure gelijkmaker. [naar artikel]

17. OH Leuven boekt eerste overwinning van het seizoen en wipt in stand over zwak Waasland-Beveren (29/08/2020 - Het Belang van Limburg)

18. Antwerp lijdt thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

19. Anderlecht behoudt sprankeltje hoop na zege bij Waasland-Beveren in volle degradatiecrisis (29/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft nog altijd een héél klein beetje uitzicht op Play-off 1. Het won met 0-3 bij Waasland-Beveren en nadert voorlopig tot op drie punten van nummer zes KV Mechelen. Twee paars-witte doelpunten kwamen van de voet van Michel Vlap, het derde vanop de stip van Francis Amuzu. Voor Waasland-Beveren, dat laatste blijft, ziet het er steeds benarder uit. [naar artikel]

20. Na twee afgekeurde doelpunten sleept Waasland-Beveren in het slot toch punt uit de brand tegen Moeskroen (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen en Waasland-Beveren hebben 1-1 gespeeld. Agouzoul leek de thuisploeg in de voorlaatste minuut naar de zege te trappen, maar Frey stelde diep in de blessuretijd gelijk. Beide ploegen schieten met dit punt weinig op in de strijd om de degradatie. Al geeft Waasland-Beveren de rode lantaarn voorlopig aan Cercle Brugge. [naar artikel]

21. Köteles naar Waasland-Beveren (30/08/2016 - Het Belang van Limburg)

László Köteles verlaat KRC Genk. De 32-jarige Hongaarse doelman wordt verhuurd aan Waasland-Beveren, dat dit seizoen in vijf matchen al negen doelpunten incasseerde. [naar artikel]

22. Waasland-Beveren keert scheve situatie om tegen KV Kortrijk (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren heeft vanavond met 2-1 gewonnen van KV Kortrijk. Na zeventig minuten stonden de Kerels nochtans nog 0-1 voor, maar doelpunten van... [naar artikel]

23. VIDEO: Morioka dirigeert Waasland-Beveren naar klinkende zege (09/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na een kansarme openingsfase scoorde Waasland-Beveren twee keer in evenveel minuten. Seck en Morioka scoorden in minuut achttien en negentien [naar artikel]