Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2021
23:18 uur

Dochtertje Cardi B haalt op een paar uur half miljoen volgers

Het Laatste Nieuws

21/09/2020 - 10:03

Cardi B (27) heeft een Instagrampagina aangemaakt voor haar tweejarig dochtertje Kulture. Het account kwam zaterdagavond online en haalde binnen...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Cardi B geeft echtgenoot half miljoen dollar cadeau (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Cardi B (27) wist niet wat ze haar echtgenoot Offset (28) voor zijn verjaardag moest geven, dus verstopte ze uiteindelijk een half miljoen in...
  [naar artikel]
 2. Cardi B geeft echtgenoot half miljoen dollar cadeau... in cash (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Cardi B (27) wist niet wat ze haar echtgenoot Offset (28) voor zijn verjaardag moest geven, dus verstopte ze uiteindelijk een half miljoen in...
  [naar artikel]
 3. Cardi B post per ongeluk naaktfoto voor haar 77 miljoen volgers (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nacht van haar 28ste verjaardag gingen alles remmen los: Cardi B maakte Las Vegas onveilig met enkele van haar celebvrienden, waaronder Kylie Jenner en Meghan Thee Stallion. De avond verliep zonder problemen, totdat de zangeres ‘s ochtends per ongeluk een naaktfoto op haar Instagram postte. Ze verwijderde de foto niet lang daarna, maar de misstap was haar 77 miljoen volgers niet ontgaan.
  [naar artikel]
 4. ‘Dochtertje’ van Eminem is helemaal opgegroeid en heeft meer dan 1 miljoen volgers (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het ‘dochtertje’ van Eminem is al lang geen klein meisje meer. Hailie is ondertussen al 23 en heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram, met...
  [naar artikel]
 5. Cardi B toont indrukwekkende tattoo op haar rug (29/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapster Cardi B heeft haar imposante tatoeage via Instagram aan haar bijna 90 miljoen volgers getoond. Elk detail van de inkttekening was duidelijk zichtbaar omdat de 28-jarige ster - op een zwarte string na - geen kleren droeg.
  [naar artikel]
 6. BINNENKIJKEN. Cardi B koopt droomhuis voor haar moeder (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse rapper Cardi B heeft een huis gekocht voor haar moeder. In een video op Instagram geeft ze haar 35,8 miljoen volgers een rondleiding...
  [naar artikel]
 7. Cardi B toont voor het eerst haar dochtertje (06/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel ze al vijf maanden oud is, heeft Cardi B nu pas voor het eerst een foto van haar dochtertje Kulture met de wereld gedeeld. De rapster maakte woensdag ook nog bekend dat zij en haar echtgenoot, rapper Offset, na één jaar huwelijk uit elkaar gaan.
  [naar artikel]
 8. Cardi B mist eerste stapjes van haar dochtertje (30/07/2019 - Metro)
  Weinig momenten zijn zo uniek als de eerste stapjes van een kind. Uitgerekend dat moment moest rapster Cardi B missen met haar dochtertje Kulture, omdat ze een meet and greet deed met haar fans. “Ongelooflijk dat mijn kindje al loopt! Ze loopt!”, zegt de artieste. Volgens Entertainment Tonight zette Kulture haar eerste stapjes, terwijl Cardi B voor een meet and greet aanwezig was in Nebraska. De 26-jarige zangeres deelde haar spijt en haar blijdschap op haar Instagram Story. Offset “Ik was bezig met een meet and greet toen mijn zus Hennessy belde. Ik heb beloofd om haar terug te bellen als ik klaar was. Daarna belde Offset, mijn man, maar ook hem heb ik gezegd om later terug te bellen. Tegelijk heeft Kulture haar eerste stapjes gezet! Offset krijgt altijd de leukste dingen eerst te zien. Ik kan niet geloven dat ze loopt!”, aldus Cardi B. Kulture, het dochtertje van Cardi B en rapper Offset, werd op 10 juli 2018 geboren. Eerder deze maand vierde het koppel haar eerste verjaardag.   Lees ook : VIDEO. J. Lo en Cardi B knetteren in trailer sexy stripperfilm Het bericht Cardi B mist eerste stapjes van haar dochtertje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Cardi B toont dochter niet op sociale media (19/11/2018 - Metro)
  Zangeres Cardi B heeft een stoer imago, maar niet als het om haar dochtertje Kulture gaat. Het internet kreeg nog steeds geen foto’s van de baby te zien. Niet zonder reden, zo blijkt. Haters Cardi liet in een interview met ET weten dat ze bang is voor de gemene reacties op sociale media. “Binnenkort zal ik wel wat foto’s delen, maar ik ben bang om haar te delen met de rest van de wereld. Er zijn te veel gemene mensen.” Ze is zo verliefd op haar dochtertje dat ze haar het liefst van al wil beschermen. Tegelijk kan ze ook niet wachten om te tonen hoe mooi ze is. Cardi B en Offset De echtgenoot van Cardi, Offset, scoort alvast goede punten. “Hij ververst luiers, maar ik heb Offset al als vader gezien. Hij heeft al drie kinderen en dat is een van de redenen dat ik verliefd op hem ben.” In de toekomst wil Cardi graag nog twee kinderen, maar voor nu zijn de dingen goed zoals ze zijn. Lees ook : Cardi B praat openhartig over haar bevalling Het bericht Cardi B toont dochter niet op sociale media verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Cardi B spendeert 80.000 dollar aan juwelen voor dochtertje (28/05/2019 - Metro)
  Cardi B heeft juwelen ter waarde van 80.000 dollar (71.463 euro) cadeau gedaan aan haar dochtertje Kulture. Het gaat onder meer om verschillende diamanten armbanden en oorbellen. Het meisje viert haar eerste verjaardag in juli. “Als ik veel juwelen heb, dan mijn dochter ook”, zo schreef Cardi B op haar Instagram. In praktijk vertaalde de rapper die uitspraak naar een uitgave van 80.000 dollar aan juwelen. Die kocht de zangeres voor haar dochtertje Kulture die in juli haar eerste verjaardag mag vieren. “Ik heb net een hoop geld uitgegeven aan mijn dochter”, stond er verder te lezen in de Instagrampost. “Een bad bitch moet je nu eenmaal kunnen verwennen, weet je. En ja, ik schep erover op want ik heb verschrikkelijk hard moeten werken om dit te bereiken”, voegde ze er nog aan toe. De Amerikaanse heeft de Instagrampost intussen verwijderd. Armbandje In de originele post was ook een tekstberichtje te zien waarin details werden opgesomd over de verschillende juwelen. Zo kreeg Kulture niet alleen zilveren en gouden armbanden, maar ook een paar diamanten oorbellen. “Alles zal klaarstaan om 15 uur. De armbanden zien er zo schattig uit en we hebben uiteindelijk gekozen voor het grotere paar oorbellen. Bel alsjeblieft naar Linda en vraag haar om de 80.000 dollar over te schrijven”, staat er in het bericht te lezen. Cardi B postte op haar Instagramverhaal een foto van Kulture die een van de armbanden draagt terwijl ze een tussendoortje eet. Moederdag Kulture is de dochter van Cardi B en haar man Offset. Beide rappers trouwden in 2017 en kregen vorig jaar hun eerste kindje. Offset vindt het belangrijk om voldoende tijd te spenderen met zijn gezin. Zo vloog hij op moederdag met hun dochter naar het optreden dat Cardi B die dag moest geven. Zo kon ze toch nog enige tijd met Kulture doorbrengen ondanks haar drukke werkschema. “Ik zeg niet dat ik de beste echtgenoot ter wereld heb, maar ik heb echt wel de beste echtgenoot ter wereld. Dank u schatje, ik hou van jou”, schreef Cardi B toen op haar Instagram als bedankje. Lees ook : Cardi B zegt sorry voor het drogeren en beroven van mannen Het bericht Cardi B spendeert 80.000 dollar aan juwelen voor dochtertje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Angèle haalt een miljoen volgers op Instagram (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische zangeres Angèle heeft de kaap van één miljoen volgers overschreden op Instagram.
  [naar artikel]
 12. Cardi B en haar ketting van 5 miljoen dollar (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapster Cardi B trok zondag naar de Grammy Awards met een fortuin rond haar nek. De ‘Bodak Yellow’-ster droeg een halsketting die maar liefst 5 miljoen dollar waard is, omgerekend 4,5 miljoen euro.
  [naar artikel]
 13. Cardi B haalt Instagramaccount offline (12/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat ze eerst een boze video had geplaatst en weer verwijderd, heeft Cardi B maandag haar Instagramaccount gedeactiveerd.
  [naar artikel]
 14. Nicki Minaj: "Vechten met Cardi B was doodeng" (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nicki Minaj ontkent dat ze gemene opmerkingen heeft gemaakt over het dochtertje van Cardi B. Die geruchten waren ontstaan nadat de twee vorige week...
  [naar artikel]
 15. Week na huwelijk bereikt PewDiePie 100 miljoen volgers op YouTube (25/08/2019 - VRT NWS)
  De bekende (en controversiële) YouTuber PewDiePie heeft de kaap van 100 miljoen volgers bereikt. Die mijlpaal haalt hij nauwelijks 1 week nadat hij in het huwelijksbootje is gestapt.
  [naar artikel]
 16. Deze fashion influencer heeft meer dan half miljoen volgers, maar zie jij wat er niet klopt? (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Haar naam is Miquela Sousa, ze is 19, half Braziliaans, half Spaans en ze woont in Los Angeles. Bovendien is ze dol op mode en ze deelt op Instagram regelmatig foto's van haar nieuwste outfits met haar meer dan 500.000 volgers. Toch is er iets dat niet klopt. Miquela is namelijk de eerste computer geanimeerde fashion influencer en is dus helemaal niet echt.
  [naar artikel]
 17. Cardi B slaat miljoen voor babyfoto af: “Ik wil mijn dochter nog niet laten zien” (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een onbekend medium heeft Cardi B (26) zeker een miljoen geboden voor foto’s van haar dochter Kulture.
  [naar artikel]
 18. Cardi B besteedt 80.000 dollar aan juwelen… voor haar baby (28/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Cardi B kijkt op geen dollar om haar tien maanden oude dochtertje Kulture in de watten te leggen. Het meisje kreeg zonet van haar mama een set juwelen ter waarde van zo’n 80.000 dollar of omgerekend een slordige 71.000 euro.
  [naar artikel]
 19. Oud-manager eist 10 miljoen van Cardi B: "Want ik heb haar een ster gemaak (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Cardi B wordt voor de rechter gesleept door haar voormalige manager Klenord 'Shaft' Raphael. Hij eist maar liefst 10 miljoen dollar van de...
  [naar artikel]
 20. Rapster Cardi B zegt tournee af: "Ik heb het moederschap onderschat" (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapster Cardi B (25) laat via sociale media weten dat ze na de geboorte van haar dochtertje nog niet klaar is om op tournee te vertrekken. Ze zegt dan ook haar optredens met Bruno Mars af.
  [naar artikel]
 21. Rapster Cardi B zegt tournee af: "Ik heb het moederschap onderschat" (27/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse rapster Cardi B (25) laat via sociale media weten dat ze na de geboorte van haar dochtertje nog niet klaar is om op tournee te vertrekken. Ze zegt dan ook haar optredens met Bruno Mars af.
  [naar artikel]
 22. Nepvleesbedrijf Impossible haalt half miljard dollar op (18/03/2020 - Express)
  Niets lijkt onmogelijk voor Impossible Foods. Zelfs in volle coronacrisis haalt de maker van vleesloze hamburgers 500 miljoen dollar op.... The post Nepvleesbedrijf Impossible haalt half miljard dollar op appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Cardi B ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cardi B (27) is niet van plan om haar mond te houden. Via Twitter haalt de rapper fel uit naar Melania Trump (50), nadat de first lady een toesprak...
  [naar artikel]
 24. "Koning van Instagram" haalt zich de woede van dierenliefhebbers op de hals na stunt met kat tijdens het wakeboarden (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 22 miljoen volgers heeft Dan Bilzerian op de sociaalnetwerksite Instagram. En die volgers heeft de 36-jarige Amerikaan niet zomaar bij
  [naar artikel]
 25. Fietsenfabrikant Eddy Merckx haalt half miljoen op (08/11/2019 - De Tijd)
  11:31 Belgian Cycling Factory heeft in amper twee dagen een half miljoen euro opgehaald bij de kleine belegger. Het geld dient om het racefietsenbedrijf boven de merken Ridley en Eddy Merckx te digitalisere...
  [naar artikel]
 26. Cardi B krijgt haar eigen Reebok-sneaker (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een eigen collectie sportkleding had Cardi B al bij Reebok, maar een sneaker ontbrak nog. Tot nu, want de rapper stelde zopas naar aanleiding van haar 28ste verjaardag haar eerste paar voor.
  [naar artikel]
 27. Kate Hudson deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren deelde de 39-jarige actrice Kate Hudson de eerste foto van haar pasgeboren dochtertje Rani Rose met haar 9 miljoen volgers op Instagram.
  [naar artikel]
 28. Miljoenen volgers, maar een slecht voorbeeld: deze populaire YouTubers zijn eigenlijk criminelen (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze hebben dan wel een paar miljoen volgers op YouTube, maar eigenlijk zijn ze absoluut niet het beste voorbeeld voor de jongeren die zo graag naar...
  [naar artikel]
 29. Exen Cardi B en Offset vieren samen kerst (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks hun recente breuk, zijn Cardi B en Offset van plan de kerstdagen samen door te brengen. Een bekende van het stel vertelt aan E! dat Cardi...
  [naar artikel]
 30. “Ik heb 500.000 volgers”: populaire Karen Damen stoot Kürt Rogiers van zijn troon (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Karen Damen heeft een hoera-bericht met wel vijf uitroeptekens op haar sociale media gepost. De ’Familie’-actrice, die nu ook jureert in ‘The Masked Singer’, liet licht euforisch weten dat ze op Instagram een magische grens had overschreden: “Ik heb 500.000 volgers!! Dat ik een half miljoen volgers heb!!!” Daarmee is ze de absolute koningin in soapland en stoot ze Kürt Rogiers van zijn ongenaakbaar geachte troon.
  [naar artikel]
 31. Kate Hudson deelt eerste foto van haar pasgeboren dochtertje (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren deelde de 39-jarige actrice Kate Hudson de eerste foto van haar pasgeboren dochtertje Rani Rose met haar 9 miljoen volgers op Instagram.
  [naar artikel]
 32. Angelina Jolie start met Instagram en haalt meteen wereldrecord (22/08/2021 - De Morgen)
  Ze begon vrijdag voor het eerst met Instagram en verpulvert al meteen het Instagram-record van Jennifer Aniston. Actrice Angelina Jolie (46) kreeg in drie uur tijd meer dan 2 miljoen volgers. Het bezorgt haar meteen ook een Guiness World Record op haar naam, want nooit eerder had iemand zo snel een miljoen volgers als zij.
  [naar artikel]
 33. Cardi B is opnieuw zwanger: “Nummer twee komt eraan” (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrolijk nieuws voor Cardi B (28) en haar echtgenoot Offset (29). Het koppel is in verwachting van hun tweede kindje. Dat liet Cardi weten tijdens een optreden bij de BET Awards. De rapper postte een foto op Instagram waarop Cardi naakt te zien is en haar buik volledig geverfd is. “Nummer twee komt eraan,” aldus de Amerikaanse rapster.
  [naar artikel]
 34. Happy birthday Cardi B! Cardi wie? Hoe een extravagante stripper uit The Bronx een gevierde rapster en feministe werd (11/10/2020 - VRT NWS)
  De Amerikaanse rapster Cardi B is jarig: ze wordt vandaag 28 jaar. Vijf jaar geleden was ze nog een van de zovele realitysterretjes in de VS, nu is ze wereldwijd een van dé artiesten van het moment. Haar recente single “WAP”, of voluit “wet ass pussy”: daar heeft u mogelijk al van gehoord. Maar er is meer: Cardi B timmert al sinds haar tienerjaren aan een muzikale carrière. In haar steile opmars spelen sociale media en een compromisloze houding een doorslaggevende rol. Wat maakt Cardi B zo succesvol? En is ze met haar openhartige en expliciete nummers een moderne feministe?
  [naar artikel]
 35. Details lekken uit over breuk tussen Cardi B en Offset (06/12/2018 - Metro)
  Er bestaat niet meer zoiets als privé voor de grote sterren. Twee dagen nadat Cardi B op Instagram deelde niet meer samen te zijn met echtgenoot Offset, zijn er al heel wat sappige details in de openbaarheid gebracht.  De timing van Cardi B haar schokkende aankondiging kwam voor velen als een complete verrassing, maar niet voor insiders. Kort voordien waren er namelijk berichtjes gedeeld van Offset die op zoek was een trio, en niet met z’n vrouwtje. Hij stuurde naar een zekere Summer Bunni om een ménage-à-trois te regelen met een andere vrouwelijke rapper genaamd Cuban Doll. Op de foto hieronder kunt U zien dat er hoegenaamd geen andere interpretatie mogelijk is. Foto R.V. Het lek – volgens TMZ georchestreerd door een rivale van Summer Bunni – bevatte ook een foto van een FaceTime-conversatie met Offset. Dochtertje Kulture Wat het extra pijnlijk maakt voor Cardi B, is dat de berichten dateren van 28 juni, slechts enkele weken voor de geboorte van hun dochtertje. Het lijkt erop dat Cardi B hem nu ook nog eens met die feiten op de neus wil drukken door een foto van hun dochtertje te delen op Instagram. In oktober vertelde Cardi nog dat ze een aanbod „van zeven getallen” voor een foto van het gezicht van Kulture had afgewezen. “Mijn man en ik willen op dit moment onze baby gewoon niet laten zien”, verklaarde ze toen. Woensdag deelde ze dan een foto van Kulture in een autozitje. “Mijn hart”, staat er naast geschreven, waarop de kleine een slabbetje op naam draagt.   Voir cette publication sur Instagram   My heart Une publication partagée par CARDIVENOM (@iamcardib) le 5 Déc. 2018 à 3 :17 PST Lees ook : Cardi B en Offset zetten punt achter huwelijk Het bericht Details lekken uit over breuk tussen Cardi B en Offset verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Moeder kankerpatiëntje haalt half miljoen op voor onderzoek medicijnen (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 42-jarige moeder uit Brussel heeft al een half miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker. De vrouw ontdekte dat haar...
  [naar artikel]
 37. David Attenborough verschijnt op Instagram en heeft in geen tijd een miljoen volgers (24/09/2020 - De Morgen)
  Niemand minder dan sir David Attenborough is sinds donderdag te vinden op Instagram. De 94-jarige presentator en vaste stem van natuurdocumentaires van de BBC had binnen twee uur na zijn komst al ruim 530.000 volgers. Op het moment van schrijven is hij al vlot de 1 miljoen volgers gepasseerd.
  [naar artikel]
 38. Geruchten bevestigd: Cardi B en Offset verwachten eerste kind (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Babynieuws voor Cardi B (25) en Offset (26): de twee verwachten hun eerste kindje. Rapster Cardi B onthulde het nieuws zaterdagavond tijdens een...
  [naar artikel]
 39. Cardi B haalt Instagram-account offline na kritiek op Grammywinst (12/02/2019 - Metro)
  De Amerikaanse rapper Cardi B heeft haar Instagram-account gedeactiveerd. Na veel kritiek op haar winst bij de Grammy’s, waar ze Mac Miller klopte, besloot ze hier even afstand van te nemen.   Zondag schreef de rapper geschiedenis bij de Amerikaanse muziekaward door als eerste soloartiest de award te winnen voor het beste rapalbum. Hier kreeg ze uiterst veel kritiek op. De overleden rapper Mac Miller was ook genomineerd in deze categorie. Mac Miller De Amerikaanse popster Ariana Grande, de ex van Mac Miller, was verontwaardigd dat Cardi B de prijs in handen kreeg. In verschillende, nu verwijderde, tweets noemde ze het “bullshit”. Video Vlak voor ze haar Instagram offline haalde, had ze een video op haar profiel geplaatst. “Ik krijg vandaag een hoop shit over me heen en ik zag gisteravond ook al allerlei onzin. Ik ben het zat. Ik heb hard gewerkt voor mijn album”, aldus Cardi B. Bodak Yellow De rapper wou haar volgers eraan herinneren dat ze vorig jaar juist wel veel steun kreeg. “Ik weet nog toen ik vorig jaar niet won met ‘Bodak Yellow’, iedereen riep dat ik bestolen was. En dit jaar is het opeens een probleem?” Zwangerschap “Iedereen viel me lastig. Iedereen zei dat het niet zou lukken. Ze wisten dat ik zwanger was en daardoor volgens hun mijn carrière over zou zijn. Die shit ging tussen mijn oren zitten toen ik aan de plaat werkte”, aldus de 26-jarige rapper. Niet lang na het plaatsen verwijderde ze de video en even later verdween ook haar Instagram-account. Vooralsnog is haar Twitter-account wel nog in de lucht. Lees ook : Zoveel geeft Cardi B uit per maand Het bericht Cardi B haalt Instagram-account offline na kritiek op Grammywinst verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Nieuw Instagramrecord: Selena Gomez heeft 110 miljoen volgers (17/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Selena Gomez heeft 110 miljoen volgers op Instagram. De Kill Em With Kindness-zangeres vestigt hiermee een nieuw record en bedankte haar volgers.
  [naar artikel]
 41. Presentator vertelt over ruzie met dochtertje: “Ik wil je lichaam in stukken snijden” (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Australische tv-presentator heeft een wel heel griezelig gesprek met zijn vierjarig dochtertje gedeeld met zijn volgers op sociale media.
  [naar artikel]
 42. Instagrammodel met 9 miljoen volgers wijst kritiek op vermeend gephotoshop af: “Dit is letterlijk zoals het is” (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Australische fitnessmodel Tammy Hembrow (23) is megapopulair op Instagram, waar ze maar liefst 9 miljoen volgers heeft. Gisteren postte ze er...
  [naar artikel]
 43. Cardi B eist 15 miljoen van ex-manager: "Hij beheerste mijn leven" (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Cardi B sleept haar voormalige manager voor de rechter. De rapster beweert dat die haar leven compleet probeerde te beheersen en een veel te groot...
  [naar artikel]
 44. Vin Diesel heeft 100 miljoen volgers op Facebook (31/07/2016 - De Redactie)
  De Hollywoodster is de eerste acteur die meer dan honderd miljoen volgers heeft op de sociaalnetwerksite van Mark Zuckerberg.
  [naar artikel]
 45. Charli D'Amelio (16) is eerste met 100 miljoen volgers op TikTok (23/11/2020 - VRT NWS)
  De Amerikaanse influencer en danseres Charli D'Amelio (16) heeft als eerste meer dan 100 miljoen volgers heeft op de populaire socialemedia-app TikTok. Het op een na populairste account op TikTok, dat van Addison Rae (20), heeft 70 miljoen volgers.
  [naar artikel]
 46. Met 35 miljoen volgers is Hazard ook commercieel interessant (12/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Chocolade, Kuifje, bier, mosselen, Eden Hazard. Een mogelijke transfer naar Real Madrid zal zijn 35 miljoen volgers wellicht nog een boost geven....
  [naar artikel]
 47. Cardi B kondigt zwangerschap aan tijdens optreden: “Nummer twee komt eraan” (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrolijk nieuws voor Cardi B (28) en haar echtgenoot Offset (29). Het koppel is in verwachting van hun tweede kindje. Dat liet Cardi weten tijdens een optreden op de BET Awards. Offset postte een foto op Instagram waarop Cardi naakt te zien is en haar buik volledig geverfd is. “Nummer twee komt eraan,” aldus de Amerikaanse rapster.
  [naar artikel]
 48. Cardi B annuleert concert om opvallende reden (31/07/2019 - Metro)
  De Amerikaanse rapster Cardi B heeft dinsdagavond een optreden in de stad Indianapolis, in de Amerikaanse staat Indiana, moeten annuleren wegens bedreigingen. Dat hebben de artiest en de plaatselijke politie op Twitter meegedeeld. De politie van de stad Indianapolis zegt op Twitter een «onbevestigde dreiging tegen de artiest» te hebben ontvangen. «Een onderzoek is aan de gang», zo klinkt het nog. De afgelasting gebeurde vrij laat, maar er is nooit gevaar geweest voor de fans. Nieuwe dansbeweging «Ik was in de concertzaal en ik was zelfs een nieuwe dansbeweging aan het oefenen die ik tijdens mijn show wou doen», zegt de rapster op Twitter. «Helaas was er een veiligheidsdreiging, die momenteel onderzocht wordt.» Het optreden in Indianapolis wordt uitgesteld naar september. Bernie Sanders De 26-jarige Cardi B heeft in de VS nummer 1-hits gescoord met songs als ’Bodak Yellow’ en ’I Like It’. Ze staat ook bekend als een fervente aanhanger van de linkse presidentskandidaat Bernie Sanders. Lees ook : Cardi B mist eerste stapjes van haar dochtertje Het bericht Cardi B annuleert concert om opvallende reden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. PewDiePie verslagen door account vol Bollywood-liedjes in strijd om 100 miljoen YouTube-volgers (30/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De immens populaire YouTuber PewDiePie werd onverwachts dan toch niet de eerste vlogger ooit om 100 miljoen volgers te halen op het...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.