De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Antwerps proefproject met gezonde maaltijden op school start na herfstvakantie

Het Nieuwsblad

21/09/2020 - 13:14

De stad Antwerpen start na de herfstvakantie met haar aangekondigde proefproject rond het aanbieden van voedzame maaltijden op school. In een eerste fase gaat het om negen basisscholen, verspreid over de stad en de onderwijsnetten. De scholen ontvangen een subsidie per kind en kunnen daarmee een pakket voedzame maaltijden samenstellen met een partner naar keuze. Het kan gaan om soep (‘s middags), ontbijt of tussendoortjes.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Negen Antwerpse basisscholen stappen mee in proefproject rond gezonde maaltijden (21/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Negen Antwerpse scholen starten na de herfstvakantie met gezonde maaltijden op school. In januari komen daar nog enkele scholen bij. Het proefproject moet de baan vrijmaken om het volgend schooljaar uit te rollen in alle Antwerpse basisscholen. Het stadsbestuur maakt daarvoor 40 miljoen euro vrij voor de komende vier jaar.
  [naar artikel]
 2. Stad Antwerpen trekt 40 miljoen euro uit voor gezonde maaltijden op school (13/12/2021 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen trekt 40 miljoen euro uit voor gezonde maaltijden op school. Alle Antwerpse basisscholen, goed voor 65.000 leerlingen, kunnen een budget aanvragen om gezonde maaltijden aan te bieden. De scholen beslissen zelf hoe ze dat invullen; een gezonde lunch, een voedzaam ontbijt of een tussendoortje. Ze beslissen ook zelf of ze nog een bijdrage vragen aan de ouders.
  [naar artikel]
 3. Stad Antwerpen investeert 40 miljoen in gezonde maaltijden op school (21/09/2020 - VRT NWS)
  De Stad Antwerpen maakt de komende vier jaar 40 miljoen euro vrij voor gezonde maaltijden in het basisonderwijs. "We gaan niet terug naar de verplichte warme kost in de refter. Elke school kan zelf een keuze maken: denk aan een ontbijt, een tussendoortje of verse soep met brood ", zegt schepen Jinnih Beels (SP.A) op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 4. Koks bereiden duizenden gratis gezonde maaltijden voor verplegers en dokters: “Ook goed voor ons koppeke" (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vijf Kempense en Antwerpse chefs koken de volgende dagen of weken in de keuken van Hendrickx Feesten in Tielen (Kasterlee) . Ze bereiden er gezonde maaltijden voor de zorgverstrekkers in de ziekenhuizen met giften van leveranciers. “We kunnen drie keer per week zo’n vijfhonderd maaltijden maken.”
  [naar artikel]
 5. Gratis maaltijden op school kunnen realiteit worden in 2019 (10/10/2018 - De Standaard)
  SP.A, CD&V, PVDA en de onafhankelijke stadslijst Liever Leuven ijveren alle vier voor gratis maaltijden op school. SP.A wil 2 miljoen euro opzij zetten voor kosteloos kleuter- en basisonderwijs in Leuven. “Hiermee kunnen we elk kind dagelijks een gezonde en warme maaltijd aanbieden, geregeld op schooluitstap laten gaan, en kwalitatief schoolmateriaal aanbieden.”
  [naar artikel]
 6. Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden (30/04/2019 - Metro)
  Vlaamse partners uit het onderwijs en de voedingsindustrie hebben vandaag een charter ondertekend voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden. Het kwam er op vraag van maaltijdleveranciers, die vinden dat scholen zich nog te vaak niet bewust zijn van de belangrijkste criteria bij het samenstellen van gezonde en duurzame maaltijden. De uitbaters van die externe keukens vragen aandacht voor het stimuleren van gezonde maaltijden op basis van de nieuwe richtlijnen uit de voedingsdriehoek. Maar ook voor de nodige criteria om een duurzame maaltijd samen te stellen. Er komt een proefproject waarbij een voorbeeld van lastenboek wordt ontwikkeld. Er werd al werk gemaakt van een engagementsverklaring van dranken en tussendoortjes en richtlijnen voor gezonde school- en broodjesmaaltijden. “Ook duurzaamheid verdient aandacht”, zei Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) bij de ondertekening van het charter. “Dat gaat bijvoorbeeld over het vermijden van voedselverspilling en aandacht voor de productie van voeding dichtbij.” Het charter wordt aangevuld met richtlijnen over het beperken van overconsumptie, het gebruik van seizoensproducten en het inspelen op de korte keten. De cateraars zullen zorgen voor goede praktijkvoorbeelden en die verspreiden in de scholen. Ruim zes op de tien basisscholen (66 procent) en secundaire scholen (62 procent) bieden warme maaltijden aan. In het basisonderwijs worden die in meer dan vier op de vijf gevallen door een externe leverancier bereid, in het secundair onderwijs is dat in de helft van de scholen het geval. bron: Belga Het bericht Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. 900.000 euro voor snelle en gezonde thuismaaltijd (13/09/2018 - De Tijd)
  19:08 De Gentse start-up Mealhero haalt 900.000 euro op, bij onder meer de ex-CFO van Procter&Gamble. Het bedrijf levert snelle en gezonde maaltijden thuis, gekoppeld aan een 'slimme' stoomkoker.
  [naar artikel]
 8. Vleeswarenmakers vinden dat richtlijn voor gezonde broodjes verkeerd wordt weergegeven (29/01/2019 - Knack)
  De nieuwe richtlijnen voor gezonde maaltijden op school die door Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen werden gelanceerd gelanceerd voor meer gezonde schoolmaaltijden kunnen op weinig bijval rekenen van de vleeswarensector. 'De adviezen zijn verkeerd weergegeven in de media.'
  [naar artikel]
 9. Tot twee jaar geleden trok Camy (23) zakken chips open en sloeg ze maaltijden over, nu start ze eigen bedrijfje met gezonde voeding (24/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het ondernemen zit Camy Verdegem uit Sleidinge in het bloed. Wat ze precies wou verkopen, wist ze echter lange tijd niet. Experimenteren met gezonde voeding gaf bij de 23-jarige marketeer een klik. Sinds kort brengt ze onder het merk Nola zeer gezonde granola's en binnenkort ook energy balls op de markt.
  [naar artikel]
 10. Gemeenschapsonderwijs wil leerplicht vanaf 5 jaar en gratis schoolmaaltijden (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een verlaging van de leerplichtleeftijd, een maximumfactuur in het secundair onderwijs en gratis gezonde maaltijden op school. Dat zijn enkele...
  [naar artikel]
 11. Restaurant Le Steak ’17 laat studenten gezonde maaltijden bezorgen aan studenten: “Zo verdienen ze een centje bij” (24/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een gezonde maaltijd voor slechts 9,50 euro bij u thuis geleverd door een student, het is een initiatief waarmee het Antwerpse restaurant Le Steak ’17 van start is gegaan. Het werkt hiervoor samen met Recruit a Student.
  [naar artikel]
 12. Gezond eten op school? Soms zijn balletjes in tomatensaus makkelijker (29/01/2019 - De Morgen)
  Leerlingen moeten gezonder eten op school: minder martino’s, meer broodjes met hummus, zegt Vlaams Instituut Gezond Leven. Maar de directie moet het natuurlijk ook willen: “Sommige scholen vragen zelf minder gezonde maaltijden.”
  [naar artikel]
 13. 370 miljoen kinderen leren gezond eten op school (13/03/2017 - Knack)
  Wereldwijd eten 370 miljoen kinderen elke dag een gezonde maaltijd op school. Ondertussen leren ze over het belang van gezonde voeding en proeven ze van diverse groenten en fruit. De Verenigde Naties willen nog meer landen aansporen om deze kans op een goede start te benutten.
  [naar artikel]
 14. Proefproject schoolstraat bij Europaschool goed gestart (28/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op 18 maart ging inde Europaschool het proefproject Schoolstraat van de werkgroep verkeer van start. Elke ochtend en avond wordt de straat 30 minuten afgesloten. Zo kunnen de kinderen veiliger oversteken als ze te voet of met de fiets naar school komen.
  [naar artikel]
 15. Na zomerse start herfstvakantie: deze week doen we er elke dag enkele graden af (31/10/2022 - VRT NWS)
  Na een zomerse start van de herfstvakantie afgelopen weekend gaat de temperatuur deze herfstvakantie stelselmatig een beetje zakken. Vandaag halen we nog 19 graden met wat zon, tegen komend weekend wordt het nog maar 11 graden.
  [naar artikel]
 16. Begin 2021 gezond met deze snelle recepten vol groenten en proteïnes (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Leid je een druk én fit leven en hou je van verse maaltijden? Met het ‘Meal Prep Plan’ van fit foodie Sally O’Neill maak je in twee uurtjes gezonde maaltijden voor de hele week.
  [naar artikel]
 17. “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gezonde, verse maaltijden koken is niet altijd makkelijk wanneer je een fulltime job hebt. En voor mensen die in shifts werken is dat nog veel moeilijker. Q-dj Maarten Vancoillie weet dat als geen ander. “Ik moet op het werk vaak op mijn honger zitten.” Diëtiste Lotte Lemoine geeft in haar nieuwe boek ‘Gezond shiftwerk’ tips om toch een gezonde levensstijl aan te houden. “Als je maaltijden overslaat, ben je op den duur zo uitgehongerd dat je geen gezonde keuzes kan maken.”
  [naar artikel]
 18. Veiligheidspersoneel luchthaven dreigt met staking bij start herfstvakantie (23/10/2019 - De Morgen)
  Vandaag vindt een ultiem overlegmoment plaats over hogere premies voor veiligheidsagenten. Als dat op niets uitdraait, dreigen er komend weekend spontane acties op de luchthaven van Zaventem - net bij de start van de herfstvakantie.
  [naar artikel]
 19. Waalse leerkracht geeft les in Duffelse school tijdens haar extra week herfstvakantie (27/10/2022 - VRT NWS)
  Een Waalse leerkracht die nu normaal gezien herfstvakantie heeft, komt vrijwillig lesgeven in een school in Duffel tijdens haar extra vakantieweek. "Het is altijd een droom geweest om een keer in een Vlaamse school les te geven, en dankzij de nieuwe schoolkalender in Wallonië is dat nu mogelijk", vertelt Catherine de Fays bij Radio2 in Antwerpen.
  [naar artikel]
 20. 107 Zelzaatse kinderen niet naar school tot aan herfstvakantie, door 2 besmettingen bij kinderopvang (22/10/2020 - VRT NWS)
  In Zelzate mogen 107 kinderen tot aan de herfstvakantie niet naar school, nadat 2 begeleiders uit de gemeentelijke kinderopvang besmet zijn met het corona-virus. Ook de 28 andere personeelsleden en 6 stagiairs van de kinderopvang moeten in quarantaine, dus blijft de kinderopvang tijdelijk gesloten.
  [naar artikel]
 21. Socialisten leggen eisen op tafel: doortrekken tramlijnen, terugdraaien hoofddoekverbod en warme maaltijden op school (27/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het doortrekken van nieuwe tramlijnen, warme maaltijden op school, autoluwe binnenstad en geen hoofddoekverbod. Dit zijn enkele punten op de prioriteitenlijst die sp.a op tafel legt tijdens de onderhandelingen met N-VA en Open Vld.
  [naar artikel]
 22. De Esdoorn sluit kleuterschool en tweede leerjaar tot aan herfstvakantie na coronabesmettingen (25/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De kleuterafdeling en het tweede leerjaar van basisschool De Esdoorn in Hombeek (Mechelen) sluiten tot aan de herfstvakantie. Zowel in het leerkrachtenteam als bij de leerlingen werden er coronabesmettingen vastgesteld. De kinderen uit het tweede leerjaar krijgen afstandsonderwijs. ‘In totaal gaat zo bijna de helft van de school tot aan de herfstvakantie in quarantaine”, zegt directeur Gudrun Vranken.
  [naar artikel]
 23. Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden (30/04/2019 - Knack)
  Vlaamse partners uit het onderwijs en de voedingsindustrie hebben dinsdag een charter ondertekend voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden. Het kwam er op vraag van maaltijdleveranciers, die vinden dat scholen zich nog te vaak niet bewust zijn van de belangrijkste criteria bij het samenstellen van gezonde en duurzame maaltijden.
  [naar artikel]
 24. Proefproject tegen huiselijk geweld start volgend jaar in Limburg (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf januari start in Limburg een proefproject waarbij gezinnen na een klacht over intrafamiliaal geweld tien dagen lang nauw worden opgevolgd....
  [naar artikel]
 25. Kwaliteit van voeding op school stijgt jaar na jaar (14/09/2018 - VRT NWS)
  Het Vlaams Instituut Gezond Leven heeft de kwaliteit van warme maaltijden op school onderzocht. De kwaliteit van het eten is er de laatste jaren flink op vooruitgegaan. Maar genoeg groenten op het bord blijft een aandachtspunt. Ongeveer twee op de drie scholen bieden warme maaltijden aan hun leerlingen aan. De meesten laten die leveren door een traiteur.
  [naar artikel]
 26. Philippe levert zelfgemaakte maaltijden met de bakfiets aan huis (16/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Philippe Van der Linden startte aan Park Spoor Noord met BON, een bedrijfje dat gezonde en gevarieerde maaltijden aan huis levert. De man levert zelf aan huis, en koken doet hij gewoon in zijn eigen keuken.
  [naar artikel]
 27. Snel en gezond: Pascale Naessens maakt pompoen uit de oven (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij deze start van de herfstvakantie deelt Pascale Naessens haar favoriete gezonde pompoengerecht: lekker gegaard in de oven, met feta en tomaatjes.
  [naar artikel]
 28. Steeds meer vliegreizen geboekt tijdens herfstvakantie (27/10/2017 - VRT NWS)
  Almaar meer mensen boeken een vliegvakantie naar zonnige oorden tijdens de herfstvakantie, en wachten niet meer tot de start van de kerstvakantie om er even tussenuit te knijpen. Uit cijfers van verschillende touroperators blijkt dat er - in vergelijking met de herfstvakantie vorig jaar - zeker tien procent meer zitjes worden verkocht op vliegtuigen richting zon.
  [naar artikel]
 29. Nieuwe richtlijnen voor gezonde voeding op school (29/01/2019 - De Standaard)
  Nieuwe richtlijnen moeten jongeren helpen kiezen voor een gezonde lunch op school. ‘Bruin brood moet de standaard worden.’
  [naar artikel]
 30. In Limburg start volgend jaar proefproject tegen huiselijk geweld (16/11/2017 - Knack)
  Vanaf januari start in Limburg een proefproject waarbij gezinnen na een klacht over intrafamiliaal geweld tien dagen lang nauw worden opgevolgd. Dat bericht Het Belang van Limburg donderdag.
  [naar artikel]
 31. Herfstvakantie gaat zomers van start: ideaal om uw woning te verluchten (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wordt het met Allerheiligen 20 graden? Het is niet onmogelijk. De start van de herfstvakantie kondigt zich ongewoon zacht, bijna zomers, aan. Ideaal om de woning te verluchten.
  [naar artikel]
 32. Stad Gent start proefproject met gratis menstruatieproducten op scholen (08/03/2021 - De Standaard)
  De Stad Gent gaat op vier scholen automaten plaatsen met gratis maandverbanden en tampons. Het proefproject is bedoeld voor leerlingen uit middelbare scholen die het minder breed hebben. ‘Voor een klein aantal meisjes is het aankopen van die middelen zo moeilijk dat ze niet naar school komen als ze ongesteld zijn’, zei Schepen van Onderwijs Elke Decruynaere (Groen) op Radio 2.
  [naar artikel]
 33. Extra lange herfstvakantie is gedaan: wie mag er terug naar school, hoe gaat dat in zijn werk en wat zijn de risico's? (16/11/2020 - VRT NWS)
  Na een langere herfstvakantie van twee weken gaan vandaag de scholen weer open. Maar niet iedereen kan elke dag naar school. En hoewel de coronacijfers weer in dalende lijn zijn, heerst er toch nog wat bezorgheid over de heropening van de scholen. Welke leerlingen mogen terug naar school en welke niet? Hoe gaat dat in zijn werk? En wat vinden experten?
  [naar artikel]
 34. Warme maaltijden op school dikwijls allesbehalve gezond (10/10/2017 - VRT NWS)
  Zes op de tien scholen bieden 's middags een warme maaltijd aan voor hun leerlingen. Maar vaak is die maaltijd allesbehalve gezond. Veel kinderen krijgen geregeld worst of ander vet vlees en frieten voorgeschoteld op school, en te weinig groenten. Voor het eerst heeft de overheid samen met de leveranciers van de maaltijden richtlijnen opgesteld om de kwaliteit ervan te verbeteren.  
  [naar artikel]
 35. Spectrumcollege opent nieuwbouw na herfstvakantie (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de site van het Spectrumcollege in Beringen leggen aannemers momenteel de laatste hand aan een nieuw schoolgebouw met meer dan 500 plaatsen. Tijdens de herfstvakantie wordt er verhuisd. In de toekomst zal de school in zijn geheel meer dan 3.000 leerlingen huisvesten.
  [naar artikel]
 36. Proefproject met stiltewagons van start bij NMBS (24/01/2023 - VRT NWS)
  Spoorwegmaatschappij NMBS start met een proefproject rond stiltewagons. De test loopt tot 31 mei, zo meldt de NMBS via haar website. In eerste instantie zal er een stiltezone komen op de treinen tussen Eupen en Oostende, en later ook tussen Brussel en Luxemburg.
  [naar artikel]
 37. Trump blokkeert Michelle Obama’s gezonde schoolmaaltijden (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De regering Trump bevriest de regels voor schoolmaaltijden van de voormalige first lady Michelle Obama. ‘Als gezonde maaltijden toch worden weggegooid, zijn we nog steeds geen stap vooruit.’
  [naar artikel]
 38. Na de bedrijfsfiets, de bedrijfsgroentjes (30/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  HasseltWerknemers konden via hun brutoloon al goedkoper een elektrische fiets aankopen. Als het van supermarktketen Delhaize afhangt, geldt straks hetzelfde voor gezonde voeding, die via het brutoloon dan mogelijk 20 procent goedkoper wordt. De supermarkt start daarom een proefproject met meer dan 10.000 werknemers.
  [naar artikel]
 39. Proefproject met stiltewagons van start bij NMBS (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Spoorwegmaatschappij NMBS start met een proefproject rond stiltewagons. De test loopt tot 31 mei, zo meldt de NMBS dinsdag via haar website. In eerste instantie zal er een stiltezone terug te vinden zijn op de treinen tussen Eupen en Oostende en later ook tussen Brussel en Luxemburg.
  [naar artikel]
 40. Chips, cocktailworstjes of helemaal niets: Crevits laat (lege) brooddozen op school onderzoeken (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hoeveel kinderen komen met een lege brooddoos naar school? Dat wil Vlaams minister van Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V) weten nadat almaar meer scholen aan de alarmbel trekken. De UGent start met een onderzoek. “Zijn gratis maaltijden voor elk schoolkind wenselijk én haalbaar?”
  [naar artikel]
 41. Herfstvakantie start zomers: “Temperaturen die we eerder begin juli gewoon zijn” (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het belooft volgende week een zomerse start van de herfstvakantie te worden. Vrijdag kan het kwik stijgen naar 23 graden. En als alles meezit, kan het weekend zelfs nog warmer worden. “Vooral de opeenvolging van warme dagen eind oktober is zeer uitzonderlijk.”
  [naar artikel]
 42. Vakantieparken noteren veel afzeggingen voor de herfstvakantie (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de onzekerheid over de lockdown regent het afzeggingen in de vakantieparken bij de start van de herfstvakantie. Vele gezinnen hadden al lang geleden een huisje geboekt, maar stellen op het allerlaatste moment hun komst uit. De vraag is waar je met de kinderen moet blijven, want de zwembaden en de binnenspeeltuinen zijn dicht. De herfstvakantie dreigt zo in het water te vallen. Maar er zijn nu andere prioriteiten: het coronavirus klein krijgen.
  [naar artikel]
 43. Carrefour gaat maaltijden leveren (07/01/2020 - Express)
  Supermarktketen Carrefour heeft 60 procent van Dejbox gekocht. Dat is een start-up die gespecialiseerd is in de levering van maaltijden op kantoor. Het bedrijfje is actief in verschillende grote Franse steden, zo schrijft Le Figaro. ‘Deze overname, die de wens van Carrefour weerspiegelt om de leider in e-commerce voor levensmiddelen te worden, is strategisch’, zegt […] The post Carrefour gaat maaltijden leveren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Antwerps OCMW gaat samenwerken met gerechtsdeurwaarders voor schuldbemiddeling (27/09/2018 - Knack)
  De Antwerpse OCMW-raad heeft donderdagavond de start van een proefproject goedgekeurd waarbij private partners - gerechtsdeurwaarders - worden betrokken bij de schuldbemiddeling van mensen met een leefloon.
  [naar artikel]
 45. Mondmaskers in het vijfde en zesde, en wat er nog verandert na de herfstvakantie (08/11/2021 - De Standaard)
  Nu de herfstvakantie voorbij is, treden nieuwe coronaregels in werking. In het vijfde en zesde leerjaar van de lagere school moeten leerlingen een mondmasker dragen. Daarnaast wordt de teststrategie in het onderwijs aangepast. Los van het onderwijs mag reizen naar de Verenigde Staten weer.
  [naar artikel]
 46. Tiense leerling besmet met coronavirus: "Gezonde leerlingen worden op school verwacht"  (04/03/2020 - VRT NWS)
  In een brief roepen de burgemeester en de schooldirecties van Tienen, de gezonde leerlingen op, om naar school te gaan. Gisteren raakte bekend dat een 17-jarige jongen van het Atheneum besmet raakte met het coronavirus.
  [naar artikel]
 47. Gezonde versie van een klassieker: witloof in de oven (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Chef-kok Seppe Nobels en Rikolto, het vroegere Vredeseilanden, slaan de handen in elkaar voor het project [email protected] Hun doel? Van gezonde en...
  [naar artikel]
 48. Autodeelbedrijf Cambio start volgend jaar proefproject met elektrische bakfietsen in Brussel (13/01/2020 - De Standaard)
  Het autodeelbedrijf Cambio start in 2021 met een proefproject waarbij het elektrische bakfietsen ter beschikking zal stellen van zijn klanten in Brussel. In de eerste fase komen er vijftien fietsen.
  [naar artikel]
 49. Deze single mama kookt 68 gezonde maaltijden in vier uur (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 33-jarige Nikola Green is een single mama van een tweeling en dan kan het al eens een sleur worden om elke dag opnieuw te kiezen wat de pot schaft en te koken. Ze besloot zich daarom op 'meal prepping' te gooien waarbij maaltijden worden voorbereid en in bakjes worden ingevroren om zo de week door te komen. Stukken handiger en tijdbesparend, en bovendien verloor ze zo ook al ettelijke kilo's.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy