FC buigt 3-0-achterstand na rust nog om in 3-6-zege

22/09/2020 - 03:33
"Geen omschrijving gevonden."

1. Neeroeteren buigt 0-2 achterstand om in 3-2 zege (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Neeroeteren heeft zaterdagavond de topper in vierde provinciale C tegen Wiemismeer gewonnen: 3-2. De thuisploeg boog na rust - voor liefst 650 (!) toeschouwers - een 0-2 achterstand alsnog om in winst. [naar artikel]

2. Straffe remonte: Koersel buigt in 6(!) minuten 2-0 achterstand om in 2-3 zege tegen Park Houthalen (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Weerstand Koersel (eerste provinciale) heeft zijn naam alle eer aangedaan. In zes dolle minuten na rust boog het een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege op het veld van Park Houthalen [naar artikel]

3. Thorgan Hazard buigt als invaller een achterstand om in een zege (07/04/2018 - Sporza)

Thorgan Hazard was tegen Hertha van goudwaarde voor zijn team. Hij mocht na de rust invallen, scoorde twee keer en bezorgde Mönchengladbach zo de zege: 2-1. [naar artikel]

4. KV Mechelen stunt meteen tegen Antwerp en buigt 0-2-achterstand om in een zege (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft het seizoen uitstekend ingezet. Malinwa zette tegen Antwerp een 0-2-achterstand in een kwartier tijd om in een 3-2-zege. Ferdy Druijf was de grote man met twee doelpunten in evenveel minuten. [naar artikel]

5. Rennes buigt achterstand om in zege, Jérémy Doku speelt ruim een uur (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Rennes heeft zaterdag een 0-1 achterstand kunnen ombuigen tot een 2-1 overwinning tegen het bezoekende Brest op de negende speeldag van de Franse Ligue 1. [naar artikel]

6. VIDEO: Waasland-Beveren overklast Standard en buigt achterstand om in verdiende zege (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een vormdip? Daar was vanavond bij Waasland-Beveren dan toch weinig van te merken. De Waaslanders keken wel tegen een 0-1-achterstand aan op het... [naar artikel]

7. Leider Racing Genk buigt 2-0-achterstand in Antwerpen om tot forse winst (31/10/2018 - De Morgen)

Van mentale weerbaarheid gesproken. Racing Genk vocht zich op de Bosuil terug uit een verloren positie. De competitieleider kreeg na rust twee strafschoppen en boog zo een dubbele achterstand om in een 2-4-overwinning. [naar artikel]

8. SERIE A. SERIE A. Sterk ingevallen Charles De Ketelaere mist opgelegde kans maar wint met Atalanta, Milan buigt achterstand om in zege (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Serie A staat er deze week midweekvoetbal op de agenda. Het Atalanta van Charles De Ketelaere kon woensdag met het kleinste verschil willen bij Hellas Verona. AC Milan boog een 0-1-achterstand dan weer om in een zege. [naar artikel]

9. Charleroi buigt achterstand één minuut voor tijd nog om naar zege (26/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft op de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League een onwaarschijnlijke zege geboekt tegen Zulte Waregem. De Zebra’s stonden één minuut voor het einde nog op een 1-2 achterstand, maar twee quasi identieke goals op vrije trap zorgden nog voor een 3-2 zege. De Zebra’s pronken zo met een knappe vijftien op vijftien, Zulte Waregem blijft achter met negen op vijftien. [naar artikel]

10. LIVE. Leuke eerste helft eindigt op 2-1, buigt AA Gent na rust achterstand nog om? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

11. LIVE. Buigt Tottenham na de rust achterstand om? (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

12. Hasselt voetbalt stress helemaal van zich af in spektakelzege op Wezel (09/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Sporting Hasselt heeft na een ware spektakelpartij een deugddoende zege gepakt bij Wezel Sport. De Hasselaren bogen voor rust in een tijdspanne van twaalf minuten een 1-0-achterstand om in een 1-3-voorsprong. Na rust was het nog even zweten, maar de zege bleef intact. [naar artikel]

13. Herk FC buigt vroege achterstand tegen Helson om in verdiende zege (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Herk FC (eerste provinciale) boog een vroege achterstand tegen Helson om in een verdiende zege: 3-1. [naar artikel]

14. Matig AA Gent buigt achterstand na rust om in 2-1- zege tegen Cercle Brugge (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Bloed, zweet en tranen. Het werd allesbehalve een makkelijke namiddag voor AA Gent tegen een verdienstelijk Cercle Brugge dat voor rust op voorsprong kwam toen Millan een elfmeter benutte. De Buffalo’s bakten er voor rust werkelijk niets van en haalden zich de woede van de thuisaanhang op de hals. Maar na de pauze zette de thuisploeg de scheve situatie alsnog recht dankzij doelpunten van De Sart en Lemajic. Sprankelen deed Gent nooit maar dankzij deze driepunter springt het wel naar de twaalfde stek in de rangschikking. [naar artikel]

15. Elen buigt 0-2-achterstand tegen As-Niel om in 3-2-winst (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Elen A (tweede provinciale B) boog tegen As-Niel een 0-2-achterstand om in 3-2-winst. De broers Maes leken de bezoekers de zege te bezorgen, maar de goal van Jarne Ramaekers deed de thuisploeg opnieuw geloven in eigen kunnen en Peeters en Lamberigts maakten de ommekeer compleet. [naar artikel]

16. Football Talk. Leider Arsenal buigt tegen West Ham achterstand om in 3-1-zege, Van Dijk kon "twee dagen niet slapen" na WK-exit (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal behaalden een 3-1-zege tegen West Ham. The Gunners, die terugvochten na een 0-1 ruststand, blijven in de Premier League ruim aan kop. [naar artikel]

17. KRC Genk zet op Freethiel zesde keer achterstand om in zege: “Na rust ballen getoond” (03/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Leider KRC Genk rechtte zijn rug op de Freethiel maar moest daarvoor al voor de zesde keer dit seizoen een achterstand ombuigen naar een deugddoende driepunter. “We toonden voor de rust te weinig lef. Ik heb mijn spelers gevraagd om ballen te tonen. En dat hebben ze in een knappe tweede helft ook gedaan”, loofde coach Philippe Clement. [naar artikel]

18. Video: Real buigt vroege achterstand al voor de rust om (21/02/2018 - Sporza)

Real Madrid speelt vanavond een inhaalwedstrijd tegen Leganes. Kan het over Valencia naar de derde plaats springen? Volg de score. [naar artikel]

19. Preud’homme nadat Standard 0-2-achterstand nog omzette in zege: “Iedereen voetbalde zoals we het willen” (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Michel Preud’homme kan tevreden zijn na de eerste oefenmatch van Standard in Marbella. Gewonnen na een 0-2-achterstand aan de rust - karakter... [naar artikel]

20. Liverpool buigt achterstand om en wint van West Ham, maar is meest gepasseerde ploeg in Premier League! (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft in eigen huis een achterstand tegen West Ham opgehaald. De Reds wonnen met 2-1, na doelpunten van Mo Salah en Diogo Jota. Door de zege is Liverpool nu alleen leider in de Premier League. Eerste achtervolger Everton speelt zondag wel nog tegen Newcastle. [naar artikel]

21. VIDEO: Invaller Aguemon buigt achterstand om in winst voor OHL (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een... [naar artikel]

22. Thriller in Amriswil: Maaseik buigt 2-0-achterstand nog om naar 2-3-zege (30/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Slecht spelen en toch winnen. Dat deed Maaseik in de achtste finale van de CEV Cup in Amriswil. Bij 2-0 gaf je geen stuiver meer voor de Maaslanders, maar puur op karakter sleepten ze nog een 2-3-zege uit de brand. Over twee weken volstaat 3-0 of 3-1 om door te stoten naar de play-offronde. [naar artikel]

23. Thuisploeg Zepperen-Brustem buigt achterstand om tegen verdedigend Betekom (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Na een nieuwe zege blijft promovendus Zepperen-Brustem netjes bovenaan meedraaien. [naar artikel]

24. Net zoals in Waregem: KRC Genk buigt achterstand om in zege tegen RWDM (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)

De oefenmatch van maandagmiddag tegen RWDM (1B) was bijna een kopie van de competitie-opener aan de Gaverbeek. [naar artikel]