Je kent het wel: je hebt een restje pizza over, steekt het vol verwachting in de microgolf en vervolgens zit je platte pizzaprut te eten. En dat terwijl je nog zo naar dit moment had uitgekeken. Met deze techniek blijft je pizza krokant, ook de dag nadien! ‘Roberta’ De New Yorkse pizzeria ‘Roberta’ toont op […] Het bericht Lifehack: zo moet je dus pizza opwarmen! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
24 uur per dag, 7 dagen in de week een pizza eten? Sinds kort kan dat in Rome. Je kiest een van de vier smaken op een apparaat, betaalt en drie minuten later komt er een dampende pizza uit de muur. De Romeinen zijn nog wat sceptisch. [naar artikel]
In het station van Mechelen staat een pizza-automaat die voor de reiziger vier verschillende pizza’s binnen de drie minuten kan klaarmaken. De automaat is een proefopstelling, waarna de automaten in meerdere stations gelanceerd zouden kunnen worden. [naar artikel]
Een Brits meeneemrestaurant heeft een opmerkelijk nieuw concept bedacht om een traditionele pizza in een heel apart gerecht te veranderen. De pizza heeft een rijke vulling die bestaat uit vijf verse cheeseburgers, twee dikke lagen kebab en een extra laagje vlees en kaas om het helemaal af te maken. De ‘Giant Pizza Burger’ is geboren! [naar artikel]
Wie zin heeft in een pizza kan voortaan ook terecht in het station van Mechelen. Daar staat sinds dinsdag een automaat die in drie minuten tijd een verse en typisch Italiaanse pizza serveert. Het gaat voorlopig om een proefproject. [naar artikel]
Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens [naar artikel]
In het kielzog van andere fastfoodrestaurants heeft nu ook Pizza Hut een veganistische optie op het menu gezet. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met Beyond Meat, een producent van plantaardige vleesalternatieven. Het resultaat? De Beyond Pizza. [naar artikel]
Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]
Sommige voedingswaren zijn zo lekker dat ze verslavend zijn. En in het geval van pizza is het verslavingsgehalte zelfs even hoog als bij heroïne. Uit onderzoek aan de universiteit van Michigan is gebleken dat heel wat mensen pizza zo lekker vinden dat ze er verslaafd aan zouden kunnen zijn. In het eerste deel van het […] Het bericht Dit heerlijke eten is even verslavend als drugs verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Pizza. Elk huisgezin heeft zo zijn eigen favoriet(en) van dit gerecht. Maar de meest iconische is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet je De Lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen zoekt het uit. U kunt uw stem uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]
De Pizza Hut op de Hasseltse Thonissenlaan gaat als eerste pizza-keten in de provincie haar leveringen binnen de grote ring met een elektrische fiets afwerken. “Daarvoor komen er drie elektrische fietsen en schuiven we vier brommers aan de kant”, zegt zaakvoerder Inge Fripon (53). De eerste tests leverden dan ook goed resultaat op. “We zijn met de e-bike even snel als met de brommer, én de pizza’s arriveren nog warm op hun bestemming.” [naar artikel]
Een beetje peper op zijn pizza lustte een klant van New York Pizza in Houthalen-Helchteren wel. Maar hij kreeg zoveel peper dat de pizza oneetbaar werd. [naar artikel]
Sinds kort kan je aan het tankstation Total in Tongeren pizza’s eten uit de eerste pizza-automaat in Limburg. Twee vrienden uit de buurt kwamen met het idee en sinds kort zijn ze trotse eigenaars van hun eerste PizzaGuys-automaat. “Het heeft al onze verwachtingen overtroffen.” [naar artikel]
Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]
Deze week test onze mystery man Pizza-Hut uit. Hij deelt hier zijn wedervaren. [naar artikel]
Creatieveling Karl Copmans (38) uit Lille heeft een nieuw opmerkelijk project klaar. Met Den Pizza Trakteur bouwde hij een authentieke pizzaoven in leem die hij op een kar achter een tractor heeft geplaatst. De dertiger wil met zijn mobiele oven pizza’s gaan bakken op buurtfeestjes. [naar artikel]
Agostino Lombardi was een man van tradities, maar ook van eigen wijsheden. Een pizza belegd met veel ingrediënten weigerde hij zijn klanten te serveren – de traditie vraagt om eenvoud. Ananas op een pizza, wat in Italië neerkomt op heiligschennis, kon dan weer wel. ‘Italianen leggen zelfs Zwanworsten op hun pizza’s.’ [naar artikel]
Een verse pizza op zijn tijd kan smaken, en dat mag af en toe wel eens wat kosten. Maar voor deze pizza in New York moet je wel een serieus [naar artikel]
El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. [naar artikel]
Fastfoodketen Pizza Hut heeft dinsdag een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin Remco Evenepoel in de hoofdrol schittert. Evenepoel is al langer ambassadeur van Pizza Hut en krijgt in het najaar zelfs een eigen Remco-pizza (zonder vlees en met veel groenten). [naar artikel]
Het peper- en zoutstel is zo doodnormaal dat we er geen aandacht aan besteden. Het hoort bij de standaard inrichting van elk restaurant. Is je eten niet gekruid genoeg? Dan schud je er gewoon wat peper en zout over. Toch? Twitter brengt redding Fout. Het blijkt nu dat we het zout- en peperstel al heel […] Het bericht LIFEHACK. Zo moet je peper en zout gebruiken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Fruit op een pizza is ‘not done’, schreeuwen Italianen al decennia. De ‘pizza Hawaï’ met ananas leidde al tot flinke wrevel, nu gooit een pizza met... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.