De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

10% minder auto's in Gent en meer "schone" auto's dankzij LEZ

VRT NWS

22/09/2020 - 13:49

De lage-emissiezone in Gent heeft haar effect niet gemist: de inwoners van het stadscentrum hebben nu 10 procent minder auto's dan 2 jaar geleden. En de auto's die ze wel nog hebben, zijn minder vervuilend.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mobiliteitsexpert: "Een auto bezitten is geen mensenrecht meer" (14/09/2018 - De Morgen)
  Het circulatieplan en het parkeerbeleid in Gent is asociaal, meent Anneleen Van Bossuyt, lijsttrekker voor N-VA in Gent. Klopt niet, vindt mobiliteitsdeskundige Dirk Lauwers (Ugent). "De parkeernorm in Gent valt nog goed mee."
  [naar artikel]
 2. "Niet 20.000, maar 100.000 auto's minder om verkeersinfarct te voorkomen" (10/01/2017 - De Redactie)
  De mobiliteitsorganisatie noemt de 20.000 auto's die weg moeten uit de avondspits tijdens de bouw van de Oosterweelverbinding een grote onderschatting. "Er zijn ook werkzaamheden gepland in Antwerpen zelf."
  [naar artikel]
 3. "30 dagen minder wagen": 5.200 Vlamingen geven de auto deze maand vrijaf  (01/06/2022 - VRT NWS)
  Vandaag start "30 dagen minder wagen", een campagne van Netwerk Duurzame Mobiliteit die oproept om in juni de auto vrijaf te geven. Ruim 5.200 Vlamingen hebben al aangegeven dat ze zullen deelnemen. Opvallend: Limburgers geven de auto minder rust dan inwoners uit andere Vlaamse provincies.
  [naar artikel]
 4. Een nieuwe auto kopen voor minder dan 15.000 euro? Bijna onmogelijk (04/05/2022 - VRT NWS)
  Auto's worden steeds duurder. Een nieuwe, kleine stadswagen voor minder dan 15.000 euro, vind je nauwelijks nog. Dat is omdat kleine auto's gewoon niet meer gemaakt worden. Alain Devos, hoofdredacteur van Autogids legt uit wat er aan de hand is in "Laat".
  [naar artikel]
 5. Verkoop elektrische auto's boomt dankzij premies (13/07/2016 - De Redactie)
  In de eerste zes maanden van 2016 zijn al 497 elektrische auto's verkocht, ruim zes keer meer dan in heel 2015. "De elektrische wagen is eindelijk uit de startblokken geschoten."
  [naar artikel]
 6. Trein rijdt auto aan op overweg in Nijlen: "auto viel plots stil" (23/09/2020 - VRT NWS)
  In Nijlen is woensdagochtend een trein op een auto gebotst aan een overweg. De autobestuurder vertelde dat de auto plots was stilgevallen op de overweg. "De persoon kon nog net op tijd uit de auto geraken voor de trein er aankwam, maar een aanrijding was niet meer te vermijden", vertelt Thomas Baeken van Infrabel. Er vielen geen gewonden maar het ongeval veroorzaakte wel veel hinder.
  [naar artikel]
 7. "In 2050 gaat niemand meer dood bij auto-ongeluk" (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De auto-industrie belooft dat in 2050 niemand nog overlijdt door een ongeval met een auto. Slimme technieken moeten ervoor zorgen dat de auto’s...
  [naar artikel]
 8. Ruim 5.200 Vlamingen laten auto deze maand vaker staan (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag starten ruim 5.200 Vlamingen met "30 dagen minder wagen", een campagne van Netwerk Duurzame Mobiliteit die oproept om in juni de auto vrijaf te geven. Opvallend: Limburgers geven de auto minder rust dan inwoners uit andere Vlaamse provincies.
  [naar artikel]
 9. Test met "slimme auto's": "Auto's zullen automatisch waarschuwen om te remmen of stoppen" (08/04/2019 - VRT NWS)
  Naast de snelweg E313 ter hoogte van Ranst voeren de universiteiten van Antwerpen en Gent vanaf vandaag testen uit met "geconnecteerde wagens", samen met technologiebedrijf Imec. De testauto's kunnen met elkaar communiceren, en waarschuwen elkaar wanneer er geremd om gestopt moet worden.
  [naar artikel]
 10. "We krijgen ruim 4 jaar meer vrije tijd, dankzij de zelfrijdende auto" (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De komst van de zelfrijdende auto leidt volgens Johann Jungwirth – Chef Digitaal bij Volkswagen – tot een enorme tijdswinst. Een autobezitter...
  [naar artikel]
 11. Zullen we nog meer stil staan? "Nog meer auto's en vrachtwagens tegen 2040" voorspelt het Planbureau (01/02/2019 - VRT NWS)
  Tegen 2040 zal het goederenverkeer met een kwart stijgen. Dat heeft het Federaal Planbureau berekend en staat vandaag in De Tijd. De auto blijft ook veruit het populairste vervoermiddel. Maar meer auto's en meer vrachtwagens betekenen ook meer files. Gemiddeld zullen we zo'n 2% minder snel kunnen rijden, maar in Antwerpen kan dat oplopen tot zo'n 13% .
  [naar artikel]
 12. "Lucht in auto tot 12x giftiger dan erbuiten" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wandelen of fietsen langs drukke wegen is tot twaalf keer minder schadelijk voor kinderen dan hetzelfde traject afleggen in de auto. Dat blijkt
  [naar artikel]
 13. Vansummeren: "Meer hartritmestoornissen in de auto dan op de fiets" (24/03/2017 - Sporza)
  Johan Vansummeren zat voor de 2e keer in de auto bij AG2R en hij reed met Oliver Naesen al meteen mee in de finale. "Het leek wel een chrono in de Rally van Ieper op die smalle wegen."
  [naar artikel]
 14. "Luchtaanval op de E40": 'Hackers' sturen valse verkeersinfo naar het dashboard van uw auto (13/08/2019 - VRT NWS)
  Wie vanmorgen op de E17 reed, kreeg mogelijk een vals verkeersbericht te zien op het dashboard in de auto. "Vuurgevecht tussen Kortrijk en UZ Gent", stond er te lezen. Maar dat klopte niet. Vermoedelijk gaat het om een soort van 'hackers', die er in slagen om in te breken in het verkeerssysteem. "Het gebeurt al jaren en er valt weinig tegen te doen", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 15. "Plug-in-hybride auto's stoten in realiteit gemiddeld meer CO2 uit dan auto's met verbrandingsmotor" (26/11/2020 - VRT NWS)
  De verkoop van plug-in-hybride auto's zit sterk in de lift, maar het beoogde positieve effect voor het milieu wordt daarmee niet bereikt. "Als je kijkt naar de gemiddelde uitstoot van auto’s in Europa, dan kan een benzine- of dieselwagens gemakkelijk 120 gram CO2 per kilometer uitstoten. Die grote plug-in-hybrides zitten daar heel snel boven. Dan ga je naar een uitstoot 150 of 160 gram CO2 per kilometer", legt William Todts van Transport en Environment uit in "De wereld vandaag".
  [naar artikel]
 16. Motor goed alternatief voor auto? (10/04/2017 - De Standaard)
  Zeven op de tien weggebruikers vinden de motor een goed alternatief voor de auto. Dat blijkt uit een enquête van mobiliteitsorganisatie Touring Mobilis bij bijna 5.800 mensen. Steeds meer pendelaars maken gebruik van een motor voor hun verplaatsingen. Een goede zaak volgens Touring, "want elke motor meer in het verkeer is een auto minder in de file".
  [naar artikel]
 17. "Eerste nacht in auto heb ik kou geleden, maar nu met slaapzak valt het goed mee" (26/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Walter Raemaekers (66), de man die alles verloor na een complexe echtscheiding, slaapt sinds vrijdag in zijn auto in Ranst. "De eerste nacht heb ik geen oog dichtgedaan van de kou, maar zaterdag en zondag sliep ik als een roos, dankzij een nieuwe slaapzak."
  [naar artikel]
 18. Waarom uw garagist niks meer kan verdienen aan uw auto (06/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Uw garagist rijdt met een dikke auto, en vraagt twee jaarlonen voor een auto. Dus zal hij ook wel goed verdienen zeker? Helaas. "Ik zou niemand nog aanraden om autohandelaar te worden."
  [naar artikel]
 19. De auto van Ed Somers: "Een auto die past bij een stevig gebouwd iemand als mezelf" (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Ed Somers, eigenaar van vastgoedbedrijf Vestio.
  [naar artikel]
 20. Auto belandt in Watersportbaan in Gent (23/10/2018 - VRT NWS)
  Vanmiddag is een auto in de Watersportbaan in Gent beland. De bestuurder, een oudere man van rond de 70, en zijn passagier zijn er met de schrik van af gekomen. "Ze konden worden bevrijd door omstaanders en zijn bevrijd", zegt Matto Langeraert van de Gentse politie.
  [naar artikel]
 21. "Als Washington heffingen oplegt op Europese wagens zullen wij hetzelfde doen met hun auto's" (31/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Als Washington met heffingen op Europese auto's komt, dan zal Brussel daarop antwoorden met taksen op Amerikaanse auto's." Dat heeft Jean-Claude...
  [naar artikel]
 22. Dieven stelen je auto zonder sleutel: "Bewaar je autosleutel in een metalen doosje" (03/03/2021 - VRT NWS)
  Politiezone Noord, de politie van Kapellen en Stabroek, waarschuwt voor dieven die je auto stelen zonder dat ze jouw autosleutel hebben. De afgelopen dagen zijn al 3 'keyless cars' gestolen in de regio. Het gaat telkens om wagens van het merk BMW, maar een verklaring hiervoor is er niet. Tom De Gent van politiezone Noord geeft enkele tips om te voorkomen dat dieven met je auto aan de haal gaan: "Leg je sleutel zo ver mogelijk van je auto weg en bewaar hem bij voorkeur ook in een metalen of loden doosje."
  [naar artikel]
 23. "Met een elektrische auto in één keer naar Zuid-Frankrijk? Binnen een paar jaar moet dat lukken" (19/04/2018 - VRT NWS)
  De nieuwe "superbatterij" waar het Leuvense onderzoekscentrum IMEC aan werkt, moet het binnen enkele jaren mogelijk maken om in één keer met een elektrische auto naar het zuiden van Frankrijk te rijden. Dat zegt CEO Luc Van den Hove in "De afspraak" op Canvas. "De doorbraak van de elektrische auto zal zéér snel een feit zijn."
  [naar artikel]
 24. Energieprijzen swingen de pan uit: is het dan nog interessant om een elektrische auto te kopen? (21/01/2022 - VRT NWS)
  De energieprijzen blijven maar stijgen. Dat betekent dat het ook duurder wordt om een elektrische auto op te laden. "De inspecteur" wil weten of het dan wel slim is om in zo'n auto te investeren. Autojournalist Tony Verhelle vindt alvast van wel: "Elektrisch rijden zal voordeliger blijven".
  [naar artikel]
 25. De auto van Maarten Bostyn: "Ik wil alleen maar zwarte auto’s" (17/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Maarten Bosteyn, Afgevaardigd bestuurder van Isola Belgium en Limburg United.
  [naar artikel]
 26. Auto beland in Leie in Gent, bestuurder overleden (12/06/2022 - VRT NWS)
  In Gent is vanmorgen een man van 29 om het leven gekomen nadat hij met zijn auto in de Leie was beland. Het ongeval gebeurd rond 6 uur, aan een scherpe bocht op de Nieuwebrugkaai. "Hij was de enige inzittende van de wagen en er waren geen andere voertuigen betrokken", aldus de politiewoordvoerder. Of de bestuurder te snel reed, wordt onderzocht.
  [naar artikel]
 27. Expert alternatieve energie brandweer: "Je mag je elektrische auto gerust binnen opladen" (06/09/2019 - VRT NWS)
  Kurt Vollmacher, expert alternatieve energie bij de brandweer van Gent vindt dat we onze auto gerust binnen mogen opladen. "Als je zegt dat je je auto niet binnen mag opladen, dan moet je ook jouw droogkast, wasmachine en elektrische toestellen buiten zetten", zegt Vollmacher in "De wereld vandaag" op Radio 1. Hiermee reageert hij op een opiniestuk van Bart Massin dat vandaag op onze website verscheen.
  [naar artikel]
 28. De auto van Tom Heeren: "Geen vuile voeten in mijn auto, echt niet" (20/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Hasselaar Tom Heeren, eigenaar van doe het zelf-keten Hubo.
  [naar artikel]
 29. Britten moeten letters "GB" vervangen door nieuwe landcode "UK" op hun auto's als ze naar het buitenland reizen (30/09/2021 - VRT NWS)
  Britse autobestuurders die buiten het Verenigd Koninkrijk reizen, moeten voortaan rondrijden met een nieuwe landcode op hun auto. De bekende stickers met "GB" en een Europees vlaggetje zijn niet meer toegelaten. In de plaats komt de landcode "UK" met een Union Jack, de vlag van het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 30. Geograaf over grote werken in Mechelen: "Stadssnelwegen worden bijna overal teruggedrongen" (13/01/2022 - VRT NWS)
  De komende jaren zal de ring om Mechelen ingrijpende veranderingen ondergaan. De auto krijgt er meer beduidend minder plaats, plaats die ingenomen zal worden door groen, voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer. Dat is een evolutie die aan de gang is in heel veel Europese steden, waar de verkeerswegen die aangelegd zijn op de plaats van de oude verdedigingsomwallingen, meer en meer een andere bestemming krijgen waarbij de auto wordt teruggedrongen. Dat heeft geograaf Geert te Boveldt gezegd in "De wereld vandaag".
  [naar artikel]
 31. Vanaf vandaag kan je een zitplaats reserveren op extra treinen naar de kust: "Reservaties mogelijk tot 15 minuten voor vertrek"  (24/06/2021 - VRT NWS)
  Je kan vanaf nu online een zitplek reserveren voor de Kust-Expresstreinen. Die rijden vanaf 3 juli rechtstreeks naar de kust vanuit Gent, Antwerpen, Brussel en Luik. "Een op drie reizigers wil hun auto thuis laten staan dankzij dit aanbod", zegt NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman in "De Ochtend".
  [naar artikel]
 32. We rijden steeds meer met de auto en minder met de fiets (07/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Alle campagnes, oproepen en smeekbedes om de auto wat vaker te laten staan helpen niet. In vergelijking met tien jaar geleden gaan we nog meer met de auto en verplaatsen we ons minder te voet en met de fiets.
  [naar artikel]
 33. ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ (02/03/2021 - Express)
  Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan auto’s met een verbrandingsmotor, vooral als hun batterijen op de juiste manier worden gerecycleerd. Dat meldt de Europese Federatie voor Transport en Milieu, een ngo, in een maandag gepubliceerde studie. Een elektrische auto die wordt opgeladen met hernieuwbare energiebronnen zou 58% minder energie verbruiken dan een auto met […] The post ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. De zelfrijdende auto: hoe lang duurt het nog vooraleer we het stuur letterlijk uit handen geven? (26/11/2018 - VRT NWS)
  De auto is geëvolueerd van een mechanisch vervoersmiddel naar een computer die steeds meer alleen kan. Denk maar aan "cruise control" bijvoorbeeld of auto's die zelfstandig kunnen parkeren. Dit is de eerste aflevering van een driedelige reeks over de zelfrijdende auto. Hoe lang nog voor je het stuur volledig uit handen kunt geven en je pakweg naar het werk pendelt in een volledig zelfrijdende auto?
  [naar artikel]
 35. Slachtoffer van voetbalhooligans getuigt: "Op één seconde was mijn auto vernield" (23/10/2017 - VRT NWS)
  In Brugge zijn gisteravond 120 mensen gearresteerd toen een café-ruzie uit de hand liep na de match Club Brugge-Antwerp. Tijdens de rellen werd de auto van Peter Depover omgekanteld en in brand gestoken. De man is heel boos: "Ik heb lang moeten nadenken over de aanschaf van die auto. Iedereen moet daar toch voor werken. Als je wil vechten, ga dan naar een boksclub." Club Brugge bekijkt of er een initiatief kan komen om de auto te vergoeden.
  [naar artikel]
 36. Politie heeft vragen bij rookverbod in auto met kind: "Nog geen camera's die rook detecteren" (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu een gewone sigaret is of een elektronische: wie rookt in een auto met een kind jonger dan 16 in de auto, riskeert vanaf 1 januari 2019...
  [naar artikel]
 37. "Stimuli voor duurzame mobiliteit komen niet van de grond omdat auto nog steeds symbool van vrijheid is" (10/01/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen heeft een eenvoudige verklaring voor het feit dat stimuli voor een meer duurzame mobiliteit nauwelijks ingang vinden. "De auto blijft het symbool van vrijheid en het verlengstuk van onze huiskamer. Zo lang er geen drastische maatregelen worden genomen, blijft iedereen van zijn auto gebruikmaken", aldus Tertoolen in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 38. "Het was echte paniek, de auto remde niet": getuigen carnavalsdrama in La Louvière doen hun verhaal (20/03/2022 - VRT NWS)
  "Het was echte paniek, de auto remde niet." Wie er vanochtend bij was in La Louvière, toen een auto inreed op een groep carnavalisten, zijn aangeslagen. "Ik zag mensen op de grond, bloed en ambulances. Verschrikkelijk. Hier zijn geen woorden voor."
  [naar artikel]
 39. Verkoop van elektrische wagens meer dan verdubbeld (maar blijft laag) (06/09/2019 - VRT NWS)
  De verkoop van elektrische auto's in ons land is in de eerste acht maanden van dit jaar meer dan verdubbeld tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Tot en met augustus werden in België 5.700 volledig elektrische auto's ingeschreven, tegenover 2.097 vorig jaar. "Dat maakt wel nog steeds minder dan anderhalf procent uit van de nieuwe ingeschreven auto's", zegt Joost Kaesemans van de autofederatie Febiac, die de cijfers naar buiten brengt.
  [naar artikel]
 40. Diependaele (N-VA): "Meer controle op auto's die op aardgas rijden" (28/01/2017 - De Redactie)
  Sommige mensen kopen zo'n auto alleen voor het fiscaal voordeel en niet om echt op aardgas te rijden. Zo'n auto's zijn immers niet onderworpen aan verkeersbelastingen, waardoor eigenaars duizenden euro's kunnen besparen.
  [naar artikel]
 41. "Dieseltrauma" houdt aankoop elektrische auto's tegen: nu fiscaal gestimuleerd, maar wat in 5 jaar? (16/08/2018 - VRT NWS)
  Amper een op de tien mensen overweegt bij de aankoop van een nieuwe auto nog een dieselwagen. Dat blijkt uit de mobiliteitsbarometer van mobiliteitsorganisatie VAB. Vooral de benzinewagens blijven populair. Voor een elektrische auto vinden veel consumenten het nog iets te vroeg. "Men vertrouwt het fiscale beleid van de overheid niet", zegt Maarten Matienko van VAB aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 42. Gent maakt het studenten moeilijk: "Betaal mij blut om op school te geraken" (04/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Delphine Cannoot (20) uit Zulte is naar de les gaan een dure affaire geworden. "Met de auto naar centrum Gent? Sinds deze week onbetaalbaar
  [naar artikel]
 43. Netwerk Duurzame Mobiliteit spoort aan om auto in juni aan de kant te laten staan: “Elke reden is goed om eigen wagen minder te gebruiken” (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netwerk Duurzame Mobiliteit lanceert de campagne "30 dagen minder wagen". Met dit nieuwe initiatief wil het netwerk de Vlamingen oproepen om in juni hun auto vrijaf te geven. Het doel: onze verplaatsingsgewoonten doorbreken door een maand lang te experimenteren met meer duurzame opties.
  [naar artikel]
 44. Rijexamen met gps verplicht in Nederland, niet in ons land: "Niet alle eigenaars van een auto hebben een gps" (21/12/2018 - VRT NWS)
  In de meeste ons omliggende landen kan je enkel een rijbewijs halen met een auto van de rijschool. In Nederland moeten die auto's vanaf maart verplicht een gps hebben, zodat het examen kan afgelegd worden met gps. "In België is dat nog niet ingevoerd. De redenering is dat niet alle eigenaars van een auto een gps hebben", zegt Jeroen Smeesters van de federatie van erkende rijscholen Federdrive.
  [naar artikel]
 45. Gentse brandweer geeft tips na nieuw ongeval: zo ontsnap je uit een zinkende auto  (02/02/2023 - VRT NWS)
  De brandweerzone Centrum geeft tips om levend uit een zinkende auto te raken na een nieuw incident in Gent. Een elektrische auto belandde in de Visserij, er vielen geen slachtoffers. Een omstaander die het water insprong om te helpen, raakte onderkoeld. "Je duikt beter niet zomaar achter een auto aan om te helpen", zegt Nico De Vrieze van de brandweerzone Centrum. Hij legt uit wat je het best doet als je zelf met de wagen het water inrijdt.
  [naar artikel]
 46. Rustige stadje Lo opgeschrikt door "lekkebandenplaag": "Op een nacht wel 20 auto's met lekke banden"  (07/03/2022 - VRT NWS)
  Het anders zo rustige stadje Lo in de Westhoek werd zondagochtend wakker met een 20-tal meldingen van lekke banden. Het is al de tweede keer dat dit gebeurt, maar nu zijn er veel meer auto's met schade dan de eerste keer: "Wat we hier meemaken is niet normaal", zegt burgemeester Lode Morlion (Dynamisch).
  [naar artikel]
 47. "Gemiddeld 9 auto's per dag op gratis parking aan de Heizel in Brussel": pendelaar lijkt nog niet klaar om auto aan stadsrand achter te laten (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Brussel gaat hardere maatregelen nemen om de auto te weren uit de stad. De stad wil automobilisten overtuigen om hun auto achter te laten op...
  [naar artikel]
 48. Mechels vonnis is mogelijke doorbraak voor "Dieselgate" (12/09/2018 - VRT NWS)
  De rechtbank van eerste aanleg in Mechelen heeft vorige week de verkoopsovereenkomst van een auto vernietigd. Dit gebeurde nadat bewezen was dat de verkoper het vermogen van de wagen had verhoogd door de motorcomputer van de auto te manipuleren. Volgens de advocaat van de koper heeft dit vonnis grote gevolgen voor de Volkswagengroep, die jarenlang auto's verkocht met zogenaamde "sjoemelsoftware".
  [naar artikel]
 49. Volvo: "Elke auto die we vanaf 2019 produceren zal elektrisch zijn" (05/07/2017 - De Redactie)
  De autofabrikant heeft aangekondigd dat ze de stekker trekken uit de productie van auto's die puur op benzine of diesel rijden. De fabrikant zal naast elektrische auto's ook nog hybride wagens produceren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy