Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 October 2020
01:40 uur

Expo Vulva la Vita zet vrouwelijke intieme delen in de kijker

Metro

16/10/2020 - 15:16

Hoewel vulva’s de normaalste zaak van de wereld zijn – de meesten onder ons zien via hen het levenslicht – rust er nog steeds een groot taboe op het vrouwelijke geslachtsorgaan. We verstoppen ze, bekritiseren exemplaren die afwijken van ‘de norm’ (hoewel die er eigenlijk niet is) en vaak wordt de vulva geassocieerd met enige […] Het bericht Expo Vulva la Vita zet vrouwelijke intieme delen in de kijker verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuwe expo Modemuseum zet vrouwelijke ontwerpers in de schijnwerpers (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Morgen opent de nieuwe expo 'Wonder Women' in het Modemuseum in Hasselt. In de twintigste en eenentwintigste eeuw hebben vrouwelijke ontwerpers een belangrijke stempel gedrukt op de mode, en dat wordt in deze expo uitgelicht. Het is bovendien de allereerste tentoonstelling over vrouwelijke ontwerpers.
  [naar artikel]
 2. Zwartrijder op trein betrapt tijdens intieme scheerbeurt (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse politie heeft een 22-jarige man opgepakt die poedelnaakt zijn intieme delen stond te scheren in het toilet van een trein. De man had
  [naar artikel]
 3. Van vulva tot vagina: 'Er heerst een stiltecultuur' (28/02/2019 - Knack)
  Volgens de Romein Plinius de Oudere kon menstruatiebloed bloemen doen verwelken. In veel culturen hangt ook nu nog een taboesfeer rond menstruatie. Met V - Van vulva tot vagina willen Mariah Mansvelt Beck en haar coauteurs die doorbreken.
  [naar artikel]
 4. “De mainstream pornokut blijft een prepuberaal spleetje" (18/02/2019 - De Morgen)
  Waarom schamen we ons voor onze vulva? Dat is een van de hamvragen in V: van vulva tot vagina, een boek waarin zeven vrouwen schrijven over de onzekerheden die het hebben van een vagina met zich brengt. De Nederlandse schrijfster Bregje Hofstede is een van hen.
  [naar artikel]
 5. Filmfestival Oostende opent expo over 20 jaar Vlaamse film (10/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Filmfestival Oostende heeft vrijdag de expo over 20 jaar Vlaamse film geopend. De expo ‘Het wonder is geschied! ‘ vindt plaats in het Fort Napoleon en plaatst 20 jaar Vlaamse film in de kijker. Cultuurjournalist Ben Van Alboom nam het curatorschap op zich. Grafische kunstenaars geven er hun interpretatie van Vlaamse klassiekers van de voorbije twintig jaar. De expo opent op 11 juli voor het grote publiek.
  [naar artikel]
 6. Revolte met de VULVA (10/04/2019 - De Morgen)
  Deborah De Robertis (31) maakt provocerende expo's nog iets provocerender door ongevraagd in musea te strippen. Het Museum voor Schone Kunsten in Brussel wees de naakte artieste vorige week nog de deur. 'Met mijn vagina klaag ik hypocrisie aan.'
  [naar artikel]
 7. Expo zet Opglabbeekse wielergeschiedenis in de kijker (26/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Recreatieoord Wilhelm Tell zet van zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni het wielrennen in de kijker. Het recreatieoord heeft er een gezellig fietscafé geïnstalleerd aan de Hoeverweg. Met foto's en artikels van ex-renners Carlo Bomans, Luc Roosen en Joël Awouters. Maar ook de oudere en de huidige generatie wielrenners komt er ruim aan bod.
  [naar artikel]
 8. Lactacyd slaat bal mis met mannenfilmpje over vrouwelijke intieme hygiëne (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In Nederland is er heel wat ophef ontstaan over een filmpje van Lactacyd waarin het bij vier mannen peilt naar hun mening over de intieme hygiëne bij vrouwen. Die lijken daarin nogal hoge eisen te stellen. Op Twitter regende het dan ook reacties. De producent van de wasemulsies heeft het filmpje ondertussen offline gehaald.
  [naar artikel]
 9. Expo 10 jaar kunstkring Halen (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  ’10 jaar kunstkring in 5 dagen’ is het motto van een expo die de kunstkring van Halen van 11 tot 15 december organiseert. De kring zet daarmee het tienjarig jubileum in de kijker.
  [naar artikel]
 10. “Een vulva ziet er gewoon rommelig uit” (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  In ons land hebben we Goedele Liekens, maar in Nederland hebben ze Ellen Laan en ook die neemt geen blad voor de mond. Zo liet de psycholoog en hoogleraar seksuologie in een interview met Lindanieuws.nl optekenen dat elke vulva er rommelig uitziet. Die uitspraak doet ze naar aanleiding van een onderzoek van RTL Nieuws waaruit blijkt dat steeds meer vrouwen een schaamlipreductie ondergaan.
  [naar artikel]
 11. Vrouwelijke filmmakers krijgen (eindelijk) grote Hollywood-producties in handen (30/12/2019 - De Morgen)
  Vijf van de grootste films in Hollywood, waaronder vier superhelden-blockbusters, worden in 2020 geregisseerd door een vrouw. Is het mannenbastion nu echt doorbroken? En wat merkt de kijker van die vrouwelijke touch in de film?
  [naar artikel]
 12. Nieuwe expo zet Gabrielle ‘Coco’ Chanel in de kijker (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Palais Galliera in Parijs heeft de tentoonstelling Gabrielle Chanel - Manifeste de Mode zopas de deuren geopend. Het gaat om de eerste expo die volledig is opgedragen aan Gabrielle ‘Coco’ Chanel, oprichtster van het gelijknamige bekende Franse modehuis.
  [naar artikel]
 13. 'La vita è bella'-acteur Roberto Benigni in ziekenhuis na bootongeluk (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Benigni (65) is tijdens zijn vakantie in Sardinië opgenomen in het ziekenhuis. De Italiaanse regisseur van onder meer 'La vita è bella',...
  [naar artikel]
 14. De Kardashians delen hun trucje met mascara (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben elk hun eigen cosmeticalijn en kunnen bijgevolg goed overweg met make-up. Om hun blik in de kijker te zetten, passen ze een slim trucje met mascara toe. Dat legt Jenner uit in een filmpje waarin de kijker zich kan opmaken met de hulp van de twee halfzussen.
  [naar artikel]
 15. Datingapps verkopen uw intieme informatie aan adverteerders (19/01/2020 - Express)
  Populaire datingapps als Tinder, OKCupid en Grindr delen data zoals uw seksuele voorkeur en locatie met een horde advertentiebedrijven. Dat blijkt uit een onderzoek van de Noorse consumentenraad NCC. Volgens het onderzoek zijn de praktijken niet in overeenstemming met de privacyregels van de GDPR, een Europese verordening die twee jaar geleden in werking trad. De […] The post Datingapps verkopen uw intieme informatie aan adverteerders appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Vernieuwde Antwerp Expo breidt uit met plein en hotel (18/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp Expo wordt grondig verbouwd. Uitbater Easyfairs heeft plannen voor een hotel op de Jan Van Rijswijcklaan en delen van het oude gebouw moeten plaatsmaken voor een plein. De uitbreiding van het complex gebeurt vooral achteraan.
  [naar artikel]
 17. Invasie van Antwerpse winkels in Knokke: deze vrouwelijke ondernemers vind je er deze zomer (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het lijkt wel of Antwerpen tijdens de zomermaanden massaal emigreert naar badstad Knokke. Opvallend is dat vooral jonge vrouwelijke ondernemers hun geliefde Antwerpen even inruilen voor een pop-up zaak of permanente uitbreiding aan zee. We zetten er vijf in de kijker.
  [naar artikel]
 18. Intieme snapshots of een mysterieuze spion? Deze 10 expo's mag u deze week niet missen (07/11/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/bqjm0BweBWQhP9ovWq6FGq6DeaE/diocontent/114467888/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 19. Kunstzinnig politieonderzoek (29/03/2019 - De Morgen)
  In de Antwerpse Galerie Micheline Szwajcer toont de conceptuele kunstenaar Allen Ruppersberg zowel nieuw als oud werk. Daarnaast presenteert gastcurator Stella Lohaus een intieme expo, getiteld Denkbeeldig kwintet.
  [naar artikel]
 20. 'La Vita è Bella' kwam 20 jaar geleden in de Belgische zalen: de hartverscheurende prent in cijfers (14/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'La Vita è Bella' verscheen 20 jaar geleden voor het eerst in de Belgische bioscoopzalen. Sindsdien heeft de hartverscheurende Italiaanse film over...
  [naar artikel]
 21. Sony stopt met fysieke games voor PlayStation Vita (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort verschijnen nieuwe games voor de draagbare PlayStation Vita-spelconsole alleen nog digitaal. Sony stopt namelijk met het maken van games...
  [naar artikel]
 22. Huisdokter betastte intieme plekken vrouwelijke patiënten voor eigen plezier (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 50-jarige huisarts uit het plaatsje Romford bij Londen is vandaag door een rechter schuldig bevonden aan in totaal 25 seksuele delicten bij zes...
  [naar artikel]
 23. Sint-Truiden herdenkt eerste vrouwelijke schepen Madeleine Lejeune op Internationale Vrouwendag (07/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dan zetten mensen wereldwijd de prestaties van sterke en verdienstelijke dames in de kijker. Ook Sint-Truiden eert één van de meest bijzondere vrouwelijke figuren uit haar lange geschiedenis: Madeleine Lejeune (1896 - 1975).
  [naar artikel]
 24. Steek deze gevaarlijke producten van webshops nooit in je vagina (24/01/2020 - Metro)
  Het wereldwijde web is een bron van veel vertier, maar ook van veel ellende. Onlineshops bieden heel veel speciale producten aan voor je vagina, waarvan vele echter compleet ongezond en zelfs ronduit gevaarlijk zijn. Steek bijvoorbeeld nooit een gehaakte tampon in je vrouwelijke geslachtsorgaan. Producten die online worden aangeboden, zijn vaak vrij van regels en veiligheidsvoorschriften. Pas dus op met wat je allemaal in je online winkelmandje legt, want zeker in gevoelige lichaamsdelen zoals de vagina kunnen ongecontroleerde producten vaak veel schade veroorzaken. The Guardian lijstte zes online producten op die je nooit vaginaal moet gebruiken. 1. Gehaakte tampons We maken steeds vaker onze dingen zelf – of het nu uit mode-, milieu- of budgettaire overwegingen is. Dat is goed, al laat je sommige dingen gewoon beter aan een professional over. Tampons is zo’n product wat aan strenge veiligheidsvoorschriften moet voldoen. De vagina is immers een plek met een complexe bacteriële flora, met ook risico op ziektes zoals het toxischeshocksyndroom. Een gehaakte tampon, of je nu echt zelf de breinaalden opneemt of de tampon op een van de zovele Amerikaanse online platforms koopt, is daarom geen goed idee. Foto Etsy 2. ‘Vaginaverstrakkende’ staafjes Dit soort staafjes wordt bijvoorbeeld verkocht in online winkels zoals Amazon – waar je ook nonsens zoals namaak maagdenvliezen kan kopen – en zijn bedoeld om je vagina (dat is dus het innerlijke deel van het vrouwelijke geslachtsdeel, de buitenkant heet de vulva) te “verjongen” en “strakker te maken”. Dit kan uiteraard niet: vagina’s komen in allerlei vormen en maten. Bovendien is ook je eigen seksueel plezier onafhankelijk van hoe strak je vagina is. Je vriendjes seksueel genot kan wel groter worden met een strakkere vagina, maar daar gaan deze staafjes je zeker niet bij helpen. Wat je wel kan doen, is je bekkenbodemspieren trainen met behulp van allerlei Kegeloefeningen die niets anders dan zweet kosten. 3. Wietproducten Op het internet is een groot gamma aan vaginale wietproducten te vinden, zoals wiettampons, wietglijmiddel en wietvibrators. Hoewel het pijnverlichtende effect van wiet in olie- en vaste vorm al bewezen werd, is dit niet het geval bij bovenstaande producten. Van het gebruik van een wiettampon zal je dus niet high worden noch kan het helpen je spieren te ontspannen bij vaginisme. 4. Bleekmiddel Door de porno-industrie wordt een zo licht mogelijke vulva steeds populairder. Nogmaals: ook vulva’s komen in allerlei vormen en maten, en hebben (enkel in medische gevallen) geen enkele noodzaak om veranderd te worden. Je vulva bleken met crèmes of laserbehandelingen is dan ook echt geen goed idee. Het kan bovendien leiden tot irritatie, ontstekingen en infecties zoals spruw en bacteriële vaginose. 5. Gallen van de eik We horen je al denken: wat in godsnaam zijn gallen? Gallen zijn kleine bollen die op allerlei planten en bomen kunnen ontstaan als gevolg van een insect die haar eitjes op de bladeren legt. De gal dient dan als bescherming en voedsel voor de larve. Sommige online oplichters proberen vrouwen ervan te overtuigen die gallen van een eik te koken, te verwerken tot een pasta en die in je vagina te stoppen. Dat zou leiden tot een drogere en strakkere vagina. Over waarom een strakkere vagina niet nodig is, hadden we het al. Een drogere vagina is zo mogelijk nog een slechter idee. Door je vagina uit te drogen, maak je de beschermende slijmlaag kapot, vernietig je mogelijk ook goeie bacteriën en heb je meer kans op schaafwonden – seks wordt dus gewoon pijnlijker. 6. Intieme zeep Hoewel dokters het er unaniem over eens zijn dat je je vulva of vagina niet moet wassen met zeep, staat de supermarkt toch vol met speciale zeep voor de intieme regio. De vulva en vagina zijn echter organen die zichzelf schoonmaken, en zeep verstoort de natuurlijke pH-balans. Dat kan ook weer leiden tot bacteriële vaginose, wat vervolgens leidt tot onaangename geurtjes – wat je ironisch genoeg juist wil vermijden door intieme zeep te gebruiken. Lees ook : Moeder stuurt per ongeluk foto van haar ‘verjongde’ vagina naar haar zoon Het bericht Steek deze gevaarlijke producten van webshops nooit in je vagina verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Heerlijk toeven bij Rubens thuis (29/03/2019 - De Morgen)
  De expo Rubens privé, die morgen opent in het Rubenshuis, toont de Antwerpse barokmeester zoals u hem nog nooit eerder hebt gezien: als liefdevolle familieman. Het is een kleine, intieme en uitermate sobere tentoonstelling. En een regelrechte ontdekking.
  [naar artikel]
 26. Expo toont evenveel mannelijk als vrouwelijk naakt, maar waar zijn de vrouwelijke kunstenaars? (28/03/2019 - VRT NWS)
  Voor een tentoonstelling van Renaissanceschilderijen zocht de Royal Academy in Londen een evenwicht: evenveel naakte mannen als vrouwen. Maar dat is "valsspelen", zegt kunsthistorica Katlijne Van der Stighelen. De makers zijn namelijk allemaal mannen; in die periode waren er nauwelijks vrouwelijke schilders. 
  [naar artikel]
 27. Aha! Daarvoor dient dat zakje in je onderbroek (08/01/2020 - Metro)
  Heb je weleens opgemerkt dat er in een damesslipje een zakje zit? Ter hoogte van de vulva bevindt zich een stukje extra stof. Langs één kant is het dichtgenaaid, maar langs de andere kant is er een opening, waardoor het lijkt alsof je onderbroek een zakje heeft. Heb jij ook geen idee waarvoor dat vreemde accessoire dient? Geen probleem, wij zochten het voor je uit. Nee, het zakje is niet bedacht om geld in te verstoppen, maar bewijst zijn nut voor je gezondheid. Het extra stukje stof zorgt ervoor dat de vulva minder druk ervaart als je erg aansluitende kledij draagt. Aangezien het vrouwelijk geslachtsdeel heel gevoelig is, geraakt de intieme zone snel beschadigd door bijvoorbeeld de naad van een jeansbroek. Inlegkruisje Het mysterieuze zakje heeft nog een tweede functie. Veel vrouwen verliezen vaginaal vocht doorheen de dag. De extra beschermlaag houdt de onderbroek droog, waardoor ongezonde bacteriën niet de kans krijgen om zich voort te planten. Zo zullen vrouwen minder snel ten prooi vallen aan vaginale infecties. Het zakje doet dus eigenlijk dienst als inlegkruisje. Lees ook : Zo verberg je die irritante onderbroeklijnen Het bericht Aha! Daarvoor dient dat zakje in je onderbroek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Jessica Biel geeft haar 2-jarige zoon seksuele voorlichting (08/02/2018 - Metro)
  Seksuele opvoeding, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat is althans het motto van Jessica Biel. Tijdens een toespraak op de 2018 MAKERS Conference in Los Angeles zei de actrice dat zij en haar man Justin Timberlake hun 2-jarige zoontje Silas leren dat hij zijn eigen lichaam moet begrijpen. “We leren hem spelenderwijs hoe onze lichamen in elkaar zitten. Dan gaan we bijvoorbeeld samen douchen en dan wijzen we naar onze intieme delen. ‘Ik heb dit, wat heb jij?'”, verklaart de 35-jarige ster. “Het is belangrijk dat hij zich nergens voor schaamt. Ik ben dan ook geen type die zegt dat hij zijn intieme delen moet verbergen. We moeten onszelf en elkaar respecteren.” Biel geeft toe dat haar zoontje nog best jong is, maar ze vindt dat “je hier het best op jonge leeftijd mee kunt beginnen”, zegt ze. “We praten er gewoon over.”  De wederhelft van Justin Timberlake hoopt dat de jongen zich op die manier niet voor zijn lichaam schaamt. “Ik ben geen type die zegt dat hij zijn intieme delen moet verbergen. Het is juist iets moois. Jij hebt de jouwe en ik de mijne. We moeten onszelf en elkaar respecteren”, besluit ze.
  [naar artikel]
 29. Commotie rond nieuwe ‘Bobette’-sleutelhanger (06/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vrouwelijke bestuurders die safe blazen tijdens een alcoholcontrole krijgen vanaf donderdag een roze Bobette-sleutelhanger. Voorlopig delen slechts enkele politiezones de vrouwelijke variant van het al bestaande gele gadget uit. Toch is er nu al heel wat commotie rond.
  [naar artikel]
 30. Commotie rond nieuwe ‘Bobette’-sleutelhanger (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrouwelijke bestuurders die safe blazen tijdens een alcoholcontrole krijgen vanaf donderdag een roze Bobette-sleutelhanger. Voorlopig delen slechts enkele politiezones de vrouwelijke variant van het al bestaande gele gadget uit. Toch is er nu al heel wat commotie rond.
  [naar artikel]
 31. Commotie rond nieuwe ‘Bobette’-sleutelhanger (06/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vrouwelijke bestuurders die safe blazen tijdens een alcoholcontrole krijgen vanaf donderdag een roze Bobette-sleutelhanger. Voorlopig delen slechts enkele politiezones de vrouwelijke variant van het al bestaande gele gadget uit. Toch is er nu al heel wat commotie rond.
  [naar artikel]
 32. Commotie rond nieuwe ‘Bobette’-sleutelhanger (06/07/2017 - De Standaard)
  Vrouwelijke bestuurders die safe blazen tijdens een alcoholcontrole kunnen vanaf donderdag een roze Bobette-sleutelhanger krijgen. Voorlopig delen slechts enkele politiezones de vrouwelijke variant van het al bestaande gele gadget uit. Toch is er nu al heel wat commotie rond.
  [naar artikel]
 33. Opening expo Gideon Kiefer (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad opent straks om 11 uur de tentoonstelling met werk van Gideon Kiefer. Hij creëeert in zijn werk een wereld vol met intieme en eigenaardige scènes, die een symbiose vormen tussen realiteit en het imaginaire.
  [naar artikel]
 34. Menstruatie-apps delen erg intieme informatie van miljoenen vrouwen met Facebook (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens twee menstruatiekalender-apps, Maya en MIA Fem, hebben gevoelige details over de seksuele gezondheid van hun gebruikers gedeeld met...
  [naar artikel]
 35. Achter het gordijntje vindt u het mini-MAS (06/04/2019 - De Morgen)
  Binnenkort staat de Nederlandstalige literatuur in de kijker op de Frankfurter Buchmesse, maar de architectuurwereld is deze keer een stapje voor. In het Deutsches Architektur Museum DAM loopt nu al een indrukwekkende expo over architectuur uit de Lage Landen.
  [naar artikel]
 36. 60 jaar na Expo 58: 'Sommigen weten zelfs niet dat het Atomium een overblijfsel is van de Expo' (17/04/2018 - Knack)
  Op 17 april 1958 startte de wereldtentoonstelling in Brussel. Zestig jaar later exporteren de kaartjesmakers van het gezin Plaizier nog altijd de euforie. 'Neil Young was op de Expo.'
  [naar artikel]
 37. State of the Union – Vrouwelijke Democraten plaatsen vrouwenrechten in de kijker (06/02/2019 - Metro)
  Heel wat vrouwelijke Congresleden van de Democratische partij waren dinsdag in een opvallende witte outfit gekleed tijdens de State of the Union van de Amerikaanse president Donald Trump. Op die manier wilden ze eer betuigen aan de suffragettes, die in het begin van de twintigste actie voerden voor vrouwenstemrecht. De campagnes van de suffragettes, die ook vaak in het wit getooid waren, zorgden er uiteindelijk voor dat Amerikaanse vrouwen sinds 1919 naar de stembus mogen trekken. De Democratische vrouwen lieten bovendien ook tijdens de toespraak van president Trump van zich horen toen vrouwelijke thema’s aan bod kwamen. Dat gebeurde toen Trump erop wees dat de toegenomen werkgelegenheid vooral ten goede komt van de vrouwen, die 58 procent van de nieuwe jobs hebben ingevuld. “We hebben meer vrouwen in het personeelsbestand dan ooit voorheen”, verklaarde de president, die daarop een staande ovatie kreeg van de vrouwelijke Democratische Congresleden. “Jullie werden niet verondersteld om dat te doen”, grapte Trump daarop. De president beklemtoonde ook dat een recordaantal vrouwen deel uitmaakt van het Amerikaanse Congres. Momenteel zijn vrouwen goed voor bijna een kwart van het aantal federale parlementsleden. bron: Belga Het bericht State of the Union – Vrouwelijke Democraten plaatsen vrouwenrechten in de kijker verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Vrouwelijke sturm-und-drang of de massamedia in beeld? Tien expo's die u niet mag missen (22/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/fjx3p-xlHyPxOBSOuzqpeuYX0Rc/diocontent/118093257/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 39. IN BEELD: prins Laurent neemt kinderen mee naar expo Smurfenavontuur (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Smurfen vieren hun 60ste verjaardag en dat wordt in Paleis 4 van Brussels Expo in de bloemetjes gezet met de expo Smurfenavontuur. Ook prins...
  [naar artikel]
 40. 9 kenmerken van een vrouwelijke stalker (21/02/2017 - Express)
  Drie onderzoekers van de Universiteit van San Diego Californië bestudeerden het gedrag van 143 vrouwelijke stalkers en stelden aan de hand van hun bevindingen een profiel van een gemiddelde vrouwelijke stalker op. Kenmerk 1 flickr Leather fashion fashionista De typische vrouwelijke stalker is een alleenstaande of gescheiden vrouw van in de dertig met een psychiatrische diagnose, meestal voor  stemmingsstoornissen. The post 9 kenmerken van een vrouwelijke stalker appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 41. “We begraven steeds meer in intieme kring. Velen voelen zich daardoor uitgesloten” (27/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Je leest het steeds vaker in overlijdensberichten in de krant: We nemen in intieme kring afscheid van onze dierbare overledene. Of nog definitiever: Het afscheid heeft in intieme kring plaatsgevonden. “Het is iets van de voorbije vijf jaar en het maak velen ongelukkig omdat ze er niet bij mochten zijn”, zegt Bruno Quirijnen, voorzitter van de Uitvaartunie Vlaanderen.
  [naar artikel]
 42. Menstruatiekalender-apps delen erg intieme informatie van miljoenen vrouwen met Facebook (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens twee menstruatiekalender-apps, Maya en MIA Fem, hebben gevoelige details over de seksuele gezondheid van hun gebruikers gedeeld met...
  [naar artikel]
 43. Menstruatiekalender-apps delen erg intieme informatie van miljoenen vrouwen met Facebook (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens twee menstruatiekalender-apps, Maya en MIA Fem, hebben gevoelige details over de seksuele gezondheid van hun gebruikers gedeeld met...
  [naar artikel]
 44. Mis deze unieke expo niet! (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nog tot en met zondag 28 oktober is de pop-up expo ‘Thuis, bij Phil Bosmans’ te bezoeken in de Commanderij van Gruitrode. Op zondag 4 november is de expo uitzonderlijk nog te bezoeken ter gelegenheid van het Sint-Hubertusfeest in Neerglabbeek. Daarna sluitende deuren definitief.
  [naar artikel]
 45. Expo belicht taart (10/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  ‘Taart’ is het thema van een expo op zondag 20 november in de bibliotheek van Herk-de-Stad. Deze expo belicht de evolutie van taart van luxeproduct naar iets bijna alledaags.
  [naar artikel]
 46. [VIDEO] - Overzichtstentoonstelling van Hergé in Grand Palais Parijs (26/09/2016 - De Redactie)
  Hergé is vooral bekend als schrijver en tekenaar van Kuifje. Maar de expo in het Grand Palais zet ook zijn schilderwerk en reclameontwerpen in de kijker.
  [naar artikel]
 47. ‘F.C. De Kampioenen’ binnenkort in 3D-expo te bezichtigen in Oostende (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe expo voor deze zomer in Kursaal Oostende is bekend. Voor het derde jaar op rij organiseert Patrick Mortier er een expo voor gezinnen rond...
  [naar artikel]
 48. Ken en Barbie tonen hoe ze hun intieme delen laten bijwerken: "Ik ben de allereerste die dit uitprobeert" (06/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al willen weten hoe plastische chirurgie in z'n werk gaat? Kijk dan even naar dit filmpje, Rodrigo Alves en Pixee Fox gunnen u immers met
  [naar artikel]
 49. Expo belicht taart (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  ‘Taart’ is het thema van een expo in het kader van de Week van de Smaak vandaag, zondag 20 november, in de bibliotheek van Herk-de-Stad. Deze expo belicht de evolutie van taart van luxeproduct naar iets bijna alledaags.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.