Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
06:23 uur

Oproep: Hebt u ook een luie ‘collega’?

De Standaard

16/10/2020 - 17:17

Nu we vaker thuiswerken, hebben velen van ons er een extreem luie collega bijgekregen: de kat die altijd op het klavier komt liggen, de hond die niet van de kantoorstoel wijkt of - wie weet - de hamster die graag aan dossiers knabbelt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Negen tips om goed samen te werken (ook met die ene vervelende collega) (21/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt er vast wel een: een collega waar je niet zoveel mee hebt, of die je misschien zelfs niet aardig vindt. Bij iedere werkbespreking botsen...
  [naar artikel]
 2. Tattoo-artieste doet oproep aan collega’s: “Doneer jullie mondmaskers” (19/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De 35-jarige Helen Wouters doet een oproep aan haar collega-tatoeëerders. “Heb je nog ergens mondmaskers in de kast liggen? Doneer ze, want verplegers en woon-zorgcentra hebben ze broodnodig”, zegt ze.
  [naar artikel]
 3. Tongerse tattoo-artieste doet oproep aan collega’s: “Doneer jullie mondmaskers” (20/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 35-jarige Helen Wouters doet een oproep aan haar collega-tatoeëerders. “Heb je nog ergens mondmaskers in de kast liggen? Doneer ze, want verplegers en woon-zorgcentra hebben ze broodnodig”, zegt ze.
  [naar artikel]
 4. OPROEP. Een stripversie van u en uw collega’s/vrienden? Bezorg ons uw foto! (15/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Hebt u een toffe en originele foto gemaakt van uw vereniging, klas of sportclub? Bezorg hem dan aan ons en wie weet verschijnt u dan wel in stripversie in Gazet van Antwerpen!
  [naar artikel]
 5. OPROEP. Een stripversie van u en uw collega’s/vrienden? Bezorg ons uw foto! (04/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Hebt u een toffe en originele foto gemaakt van uw vereniging, klas of sportclub? Bezorg hem dan aan ons en wie weet verschijnt u dan wel in stripversie in Gazet van Antwerpen!
  [naar artikel]
 6. OPROEP. Hebt u uw voornaam laten veranderen? (27/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het zal vanaf volgende week niet langer anderhalf jaar duren eer je je voornaam officieel kan laten wijzigen. De ambtenaar van burgerlijke stand kan je metéén een nieuwe voornaam geven, tenminste als je de wijziging goed hebt gemotiveerd en er geen andere bezwaren zijn. Hebt u van de huidige wet gebruik gemaakt en uw voornaam laten wijzigen?
  [naar artikel]
 7. Waarom je collega meer/minder nettoloon overhoudt dan jij (29/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt exact hetzelfde brutoloon als je collega, maar op het einde van de maand hou jij een lager nettoloon over. Hoe is dat eigenlijk mogelijk?
  [naar artikel]
 8. Waarom je grasmaaier niet gewoon bedienen vanuit je luie stoel? (28/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Is het jouw ultieme fantasie om je grasmaaier instructies te kunnen toeroepen vanuit je luie terrasstoel? Goed nieuws, want dat kan: de nieuwe...
  [naar artikel]
 9. Goedkoop reizen: met deze bril ga je op vakantie vanuit je luie stoel (15/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Geniet van een wandeling door Central Park in New York of kuier langs de winkels op de Champs-Élysées in Parijs zonder dat je uit je luie stoel...
  [naar artikel]
 10. Ex-ploeggenoot over Hazard: “De meest luie speler waar ik mee speelde” (18/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat hij een speelvogel is, wisten we al. John Obi Mikel vertelde in een interview dat Eden Hazard “de meest luie speler is waarmee hij samen...
  [naar artikel]
 11. OPROEP. Hebt u een moeder of vader in het rusthuis? (12/03/2020 - De Standaard)

  [naar artikel]
 12. De Belg is een luie consument (maar kan er niks aan doen) (07/04/2019 - De Morgen)
  Iedereen weet ondertussen dat overschakelen van bank, verzekeraar of energieleverancier loont. Maar toch doen we het amper. Zeker in vergelijking met de buren zijn Belgen luie consumenten. 'Het zit in onze volksaard om voor veilig en vertrouwd te kiezen.'
  [naar artikel]
 13. OPROEP. Mag uw wagen binnenkort niet in de lage-emissiezone? (18/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hebt u een auto die vanaf volgende maand verboden is in de Antwerpse lage-emissiezone? Wat gaat u doen? Betalen of niet? Of had u zo’n wagen en hebt u ‘m verkocht?
  [naar artikel]
 14. Snacks bestellen kan nu vanuit je luie strandstoel (23/06/2019 - Metro)
  Je eigen picknick meenemen naar het strand is niet altijd even handig. De wind en het zand zorgen ervoor dat je eten vaker wel dan niet in een zandbak verandert. Bovendien laat de hete zon je heerlijke snacks ook niet koud en niemand zit te wachten op een lauwe maaltijd. Sinds zaterdag 22 juni hoef je eindelijk niet meer uit je luie strandstoel te komen als je geen zin hebt om een picknick mee te nemen. Bezorgdienst Deliveroo bezorgt je eten nu namelijk gewoon tot op het strand. Frietjes op het strand Als je van plan bent om de komende tijd vakantie te vieren in Knokke, De Haan, Blankenberge, Damme of Zeebrugge kan je gebruikmaken van de nieuwe dienst. De bezorgers leveren je maal nu ook op het strand, of op om het even welke andere plek in de kuststeden. En dat binnen 30 minuten. Bovendien plant Deliveroo om ook na de zomermaanden in de kuststeden aanwezig te blijven. Het is misschien wat minder gezellig, maar ook in de winter kan je dus genieten van frietjes op het strand. Lees ook : Hoe een pakje friet met veel zout kan helpen tegen tumorgroei Het bericht Snacks bestellen kan nu vanuit je luie strandstoel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Bezoek eens een museum vanuit je luie zetel met Google (14/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Er is een nieuwe oplossing voorhanden voor wie van cultuur houdt, maar daarvoor toch liever niet de luie zetel uitkomt: dankzij Google is het nu allemaal mogelijk. Het werkt daarvoor samen met 50 musea wereldwijd.
  [naar artikel]
 16. OPROEP. Is uw collega ook uw beste vriend? Laat het ons weten (28/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Met collega’s nog wat blijven plakken na het werk of er in het weekend op uittrekken, slechts één Belg op de twee doet het weleens. En, opvallend: Walen doen dat veel meer dan Vlamingen. “Een ­kwestie van de volksaard maar ook een gevolg van de tijdgeest”, zegt VUB-professor Ignace Glorieux.
  [naar artikel]
 17. Wat je vooral wel/niet moet doen als je een crush hebt op een collega (15/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Verliefd op je collega? Je bent niet alleen. Eén op drie werknemers heeft het al eens vlaggen gehad en één op tien koppels kent elkaar van op het...
  [naar artikel]
 18. Wees gerust: trend van luxeburgers niet voorbij (07/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na jaren in zwaar weer, door de crisis, groeit de horecasector dit jaar. Wie de consument in zijn luie zetel bedient of wie uniek genoeg is om hem uit zijn luie zetel te krijgen, wint. Vandaar het succes van fast casual, gezonde en of lokale fastfood zeg maar.
  [naar artikel]
 19. OPROEP. Hebt u ook een reis geboekt bij Thomas Cook? (23/09/2019 - De Standaard)
  Hebt u een reis geboekt bij Thomas Cook en ondervindt u hinder van het faillissement van de reisoperator? Deel uw verhaal.
  [naar artikel]
 20. OPROEP. Hebt u een tweede verblijf aan de kust? (02/04/2020 - De Standaard)
  Tweedeverblijvers zijn duidelijk niet welkom aan zee.
  [naar artikel]
 21. Paus roept jongeren op om uit hun luie zetel te komen (01/08/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider4.demorgen-cdn.be/photo/paus-roept-jongeren-op-om-uit-hun-luie-zetel-te-komen/mruw6lzwha4temjtg4yc6rsxf43dimq/5a003ffa194a8e2a04cd6216487103f6338a51c9a5931a10ace0055081d11071/fitwidth_642x0_68921370.jpg?v=pSBneKb
  [naar artikel]
 22. Chauffeurs De Lijn leggen werk neer voor collega die ontslag kreeg na handgemeen met passagier (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Sint-Niklaas legt een zeventigtal chauffeurs van De Lijn het werk neer omdat een collega ontslagen werd na een geval van agressie. De oproep...
  [naar artikel]
 23. Agenten doen oproep: “Hopelijk heeft iemand eindelijk het lef om de puzzel van de Bende van Nijvel te leggen” (07/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Wie heeft het lef om de puzzelstukken in het onderzoek naar de Bende van Nijvel in elkaar te laten vallen?” Die opmerkelijke oproep klonk maandag bij agenten die hun twee ex-collega’s herdachten, 25 jaar geleden vermoord aan het Colruyt-warenhuis in Aalst.
  [naar artikel]
 24. Daarom worden we op onze collega’s verliefd (01/06/2018 - Metro)
  Als je een gewone nine to five job hebt, breng je waarschijnlijk meer uren door met je collega’s dan met je andere vrienden of zelfs je partner. Mogelijk is dat vele samenzijn de reden dat collega’s op elkaar verliefd worden.  “De meeste volwassenen brengen minimum 1.680 uur per jaar op kantoor door”, zegt David Brudö, CEO en mede-opdrichter van welzijnsapp Remente. “Waarschijnlijk breng je dus meer tijd met met je collega’s door dan met wie dan ook.” Bovendien leer je elkaar echt kennen als je samenwerkt. Je hebt niet de mogelijkheid om naar rechts te swipen. Gevoel van verbondenheid Wanneer mensen veel samen zijn, stellen ze zich sneller open. Dat hoeft niet per se te resulteren in een relatie, maar het kan er wel voor zorgen dat er gevoelens ontstaan. “Een collega kan gemakkelijk, al dan niet romantisch, een van de belangrijkste personen in je leven worden’, zegt Brudö. “Het is echter belangrijk om het verschil te herkennen tussen een zekere verbondenheid met iemand voelen door je werksituatie en daadwerkelijk verliefd zijn. Lees ook : Dit is waarom we liegen op datingapps Het bericht Daarom worden we op onze collega’s verliefd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Ga naar Coachella... maar blijf in je luie zetel zitten (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Coachella is hét Amerikaanse festival dat elk jaar opnieuw the place to be is voor de muziekliefhebber, maar ook waar al wie wat naam en faam heeft op afkomt. En het goede nieuws is, dit jaar kun je er zonder kaartje toch bijzijn en dat zelfs vanuit je luie zetel. Een deel van de optredens zullen namelijk via YouTube te volgen zijn.
  [naar artikel]
 26. Laat het gras maar groeien en maak de wereld beter vanuit je luie zetel (27/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Iedereen kan vanuit zijn luie zetel de wereld beter maken, simpelweg door het gazon niet meer te maaien en inheemse bloemen te laten bloeien. “Als elke Vlaming één vierkante meter tuin laat verwilderen, verdubbelen we ons natuurgebied”, klinkt het.
  [naar artikel]
 27. COLUMN. “Goedele onderbreekt haar gesprekspartners regelmatig met de boodschap dat vrouwen oraal bevredigd moeten worden” (18/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Hoera! Vanaf dit najaar zal Danira Boukhriss-Terkessidis de nieuwe laatavondtalkshow van Eén presenteren. ­Danira is vlot, slim, grappig én heerlijk om naar te kijken. Het zal zijn alsof je vanuit je luie zetel een date hebt met een regelrechte topper. Alleen jammer dat er nog andere mensen bij zitten.
  [naar artikel]
 28. Hoe het komt dat je het vaak koud hebt als je honger hebt (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt er misschien nog nooit eerder bij stilgestaan, maar als je dat wel doet zul je snel merken dat je het inderdaad vaak koud hebt als je
  [naar artikel]
 29. ‘Ik moest roepen, want een bel heb ik niet’: Nieuwe campagne doet oproep aan fietsers (20/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Nu veel meer mensen fietsen of wandelen én er een zonnig verlengd weekend voor de deur staat, is een fietsbel een must. Ook voor wielertoeristen.” Dat is de oproep van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), die er meteen aan toevoegt dat we die fietsbel met “gezond verstand” moeten gebruiken. Want laat het duidelijk zijn: het is niet omdat je een bel hebt, dat je ook heel de tijd van je moeten laten horen.
  [naar artikel]
 30. Tatyana Beloy over haar liefde voor Limburgse 'pateekes', het Afrikaanse gevoel in haar lijf en de oproep om 'de Vlaamse preutsheid' te stoppen (01/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ze heeft familie in Houthalen-Helchteren en vanaf 12 december is Tatyana Beloy (33) te zien op het witte doek in ‘De Collega’s 2.0’, met Limburg als decor. Maar vergis u niet: de Antwerpse met Congolese wortels is vooral een vrouw van de wereld. “Ik ben iemand die in alles het positieve probeert te zien, en grijp elke kans die ik zie met beide handen”, zegt ze. “Wat dat betreft ben ik zoals de mensen in LA, waar ik nog gewoond heb. Daar zeggen ze: ‘Als je een droom hebt, ga er dan voor.”
  [naar artikel]
 31. Experiment met foto van “luie migranten die shoppen met overheidsgeld” doet stof opwaaien (22/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Luie migranten die shoppen met overheidsgeld”. Dat schreef de Italiaanse journalist en radiopresentator Luca Bottura bij een foto van twee mannen op een bankje met winkeltassen van luxemerken Louis Vuitton en Prada. Het beeld werd meteen massaal gedeeld door woedende mensen. Al hadden ze misschien beter twee keer gekeken.
  [naar artikel]
 32. Experiment met foto van “luie migranten die shoppen met overheidsgeld” doet stof opwaaien (22/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Luie migranten die shoppen met overheidsgeld”. Dat schreef de Italiaanse journalist en radiopresentator Luca Bottura bij een foto van twee mannen op een bankje met winkeltassen van luxemerken Louis Vuitton en Prada. Het beeld werd meteen massaal gedeeld door woedende mensen. Al hadden ze misschien beter twee keer gekeken.
  [naar artikel]
 33. "En als ge kinderen hebt, blijft ge dan in de politiek?" (01/10/2018 - VRT NWS)
  "En als ge kinderen hebt, blijft ge dan in de politiek?" Het is een vraag die niet aan mijn mannelijke collega's wordt gesteld, lacht Sanne Alexander, de eerste vrouwelijke lijsttrekker van Wachtebeke. Zij is een van de 23% vrouwelijke lijsttrekkers in Oost-Vlaanderen. Dat aantal is ietsje kleiner dan in andere provincies.
  [naar artikel]
 34. Al 100.000 Vlamingen bezochten toekomstige woning vanuit hun luie zetel (22/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 100.000 Vlamingen bezochten hun toekomstige woning vanuit hun luie zetel. Met andere woorden: via een virtueel huisbezoek. In plaats van
  [naar artikel]
 35. Noorse voetbalvrouwen verdienen voortaan evenveel als mannelijke collega's, Tessa Wullaert doet subtiele oproep aan Rode Duivels (09/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse voetbalvrouwen verdienen voortaan evenveel als hun mannelijke collega's in het shirt van de nationale ploeg. Dat is het gevolg van een...
  [naar artikel]
 36. Stad Turnhout zamelt 65 laptops in na oproep op Radio 2 Antwerpen: “Dit is hartverwarmend” (21/04/2020 - VRT NWS)
  De stad Turnhout en de sociale organisatie Frakstok hebben 65 laptops ingezameld voor leerlingen uit het basis- en secundair onderwijs die thuis zelf geen computer of internetverbinding hebben. Dit gebeurde na een oproep op Radio 2 Antwerpen. Als je thuis nog een laptop liggen hebt die je niet gebruikt, is die nog steeds welkom bij de stad.
  [naar artikel]
 37. "Ah, ik mág proeven?": Birgit Van Mol schotelt haar collega's insecten voor en de meesten gruwelen ervan (28/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Insecten zijn het voedsel van de toekomst en daarom schotelt Birgit Van Mol haar collega's enkele exemplaren voor. "Alsof je slok binnen hebt in de...
  [naar artikel]
 38. 5x oefeningen die je nodig hebt als je een zere rug hebt van al dat bureauwerk (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt de hele dag achter je computer gezeten: rug lichtjes gekromd, nek krampachtig vooruit gestrekt en maar tokkelen op dat toetsenbord. Het...
  [naar artikel]
 39. Sportdienst Beringen geeft elke dag een online work-out om 9 uur! (24/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kom uit je zetel en blijf sporten. Sport Vlaanderen en onze collega 's van Sport Beringen willen iedereen fit door deze coronacrisis loodsen. Met deze online work-out van onze collega Jolien kan je thuis aan de slag. En er zijn geen excuses want je hebt er amper iets voor nodig!
  [naar artikel]
 40. Beke haalt uit naar "echt degoutante uitspraak" van De Wever: “Klasse, je hebt het of je hebt het niet” (12/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V-partijvoorzitter Wouter Beke haalt op Twitter zwaar uit naar de “echt degoutante" uitspraken van zijn N-VA-collega Bart De Wever over het...
  [naar artikel]
 41. OPROEP. Volgt u de halve finale Frankrijk - België op reis bij onze zuiderburen? (09/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Frankrijk - België. Dat wordt de klepper van de halve finales. Massaal veel Belgen zullen de wedstrijd weer volgen op café, vanuit hun luie zetel, of op groot scherm op een plein. Aangezien de zomervakantie al van start is zijn ook al heel wat landgenoten op vakantie vertrokken. Laat een van dé populairste vakantiebestemmingen van de Belgen nu net… Frankrijk zijn.
  [naar artikel]
 42. Genieten van kleurrijke gevelprojectie vanuit de luie zetel (15/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De vijfhonderdste verjaardag van Christoffel Plantin verloopt een beetje in mineur. Ook hier gooit het coronavirus flink wat roet in het eten. Maar wie dat wilde, kon zondagavond vanuit zijn of haar luie zetel toch genieten van een projectie op de gevel van het museum Plantin-Moretus aan de Vrijdagmarkt. De kleurrijke projectie op het museum was geïnspireerd op de indrukwekkende collectie houtblokken van het museum.
  [naar artikel]
 43. Illustrator tovert mensen om tot ‘The Simpsons’-figuren (03/08/2018 - Metro)
  ‘The Simpsons’ is een razend populaire tv-serie dankzij haar gele hoofdrolspelers uit Springfield. Illustrator Luie B uit San Diego is ook grote fan en tekent mensen in de stijl van de serie. Luie B deelt zijn gele karikaturen op zijn Instagramaccount @luiebcartoons. Wij selecteerden alvast de leukste voor jou. Wait time for commissions is currently for November! Get your holiday cartoon portrait now! Olivia and her boyfriend got theirs!!! #Christmas #Xmas #Holidays #GingerbreadMen #Cookies #PinkDonuts Not associated or endorsed by fox entertainment or #TheSimpsons #Simpsons #Simpsonized #Cartoon #Caricature #LuieBCartoons #Duff #DuffBeer Une publication partagée par Luie B Cartoons (@luiebcartoons) le 26 Juil. 2018 à 5 :20 PDT @issavegas from #Mexico got herself her very own #YellowCaricature portrait!!!! #Parody #ParodyArt #FanArt # Not associated or endorsed by fox entertainment or #TheSimpsons #Simpsons #Simpsonized #Cartoon #Caricature Une publication partagée par Luie B Cartoons (@luiebcartoons) le 19 Juil. 2018 à 9 :36 PDT #TBT @EleonoraCarisi got herself her very own #YellowCaricature having a flaming drink at the cartoon tavern! #Unicorns #Fashion #Unicorn #Fashion #fashionblogger # Not associated or endorsed by fox entertainment or #TheSimpsons #Simpsons #Simpsonized #Cartoon #Caricature #Moes #MoesTavern #FlamingMoe Une publication partagée par Luie B Cartoons (@luiebcartoons) le 5 Juil. 2018 à 2 :19 PDT Jun from #China got himself and his new wife a cartoon portrait for their #wedding! # Not associated or endorsed by fox entertainment or #TheSimpsons #Simpsonized #Simpsons #Caricature #Cartoon #WeddingPortrait #WeddingPhoto #KrustyBurger Une publication partagée par Luie B Cartoons (@luiebcartoons) le 6 Juin 2018 à 1 :16 PDT Lees ook: Harry Potter-fashionista verovert Instagram Het bericht Illustrator tovert mensen om tot ‘The Simpsons’-figuren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Paraglider kijkt rustig televisie vanuit luie zetel, meters hoog in de lucht maar zonder veiligheidsuitrusting (05/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de lucht vliegen terwijl je vanuit je luie zetel naar een televisiereeks zit te kijken. Het klinkt hoogst onwaarschijnlijk, maar toch is dat exact wat de paraglider Hasan Kaval donderdag heeft gedaan. De beelden die de Turk maakte tijdens zijn vlucht in Ölüdeniz maken veel indruk. Al was het ook levensgevaarlijk: de man had tijdens de stunt geen veiligheidsharnas aan.
  [naar artikel]
 45. Oproep van Franse sterrenkapper: "Als we weer openen, leg zorgpersoneel dan in de watten" (01/05/2020 - VRT NWS)
  De Franse sterrenkapper John Nollet roept z'n collega's op om -wanneer ze weer aan het werk mogen- de zorgkundigen eens goed in de watten te leggen. Nollet is afkomstig uit De Panne, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Frankrijk. Daar groeide hij uit tot de lievelingskapper van een heleboel modellen en actrices. In bovenstaand filmpje vertelt hij meer over zijn oproep.
  [naar artikel]
 46. De collega naast je bepaalt je prestaties op het werk (22/01/2018 - Metro)
  Niet alleen je motivatie of intelligentie, maar ook je naaste collega’s op kantoor hebben een invloed op je prestaties. Dat blijkt uit een onderzoek van de Harvard Business School. Volgens de universiteit speelt de collega die naast je zit een belangrijke rol. Van nature ga je al snel naast iemand zitten waarmee je veel gemeen hebt, maar dat is niet per se de collega waarmee je het best kan samenwerken. De onderzoekers deelden werknemers op in drie categorieën waarin ze kunnen uitblinken: productiviteit, effectiviteit en kwaliteit van werk. Wanneer mensen met verschillende kwaliteiten samenwerken, leveren ze veel beter werk af. De onderzoekers testten dit door iemand die productief goed werkt naast iemand die kwalitatief goed werkt te zetten. Het resultaat was een pak beter dan wanneer ze samenwerkten met iemand met dezelfde eigenschappen. Misschien kan je er tijdens de vakantie eens over nadenken of jij wel naast de geschikte collega zit.
  [naar artikel]
 47. Oproep: gaat u ‘columbussen’ deze zomer? (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bent u een ‘columbusser’? Hebt u, geïnspireerd door het programma van Wim Lybaert, een oude bestelwagen of lijnbus laten ombouwen tot een rijdende...
  [naar artikel]
 48. Ex-ploegmaat getuigt over Eden Hazard: “Op training de meest luie, op zondag stond hij er altijd” (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De arbeidsethiek van Eden Hazard, het blijft een item sinds de overgang van de Rode Duivel van Chelsea naar Real Madrid. Ex-Chelsea-ploegmaat Jon Obi Mikel windt er alvast geen doekjes om. “Op training was hij voor mij de meest luie speler met wie ik ooit samenwerkte. Maar op zondag stond hij er altijd.”
  [naar artikel]
 49. Oproep: Hebt u een Panamarenko in huis? (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond overleed Henri Van Herwegen, beter gekend als Panamarenko. De kunstenaar die gefascineerd was door alles wat met vliegen te maken had, werd 79.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.