Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 October 2020
08:26 uur

Coronabarometer krijgt nog steeds geen groen licht

De Standaard

16/10/2020 - 20:53

De langverwachte coronabarometer staat nog niet definitief op punt. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke gezegd op de persconferentie na afloop van het overlegcomité. De barometer zal met verschillende alarmniveaus werken. Momenteel zitten we in alarmniveau 4, het hoogste alarmniveau.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Coronabarometer krijgt geen kleurcodes, maar risiconiveaus (15/10/2020 - De Tijd)
  01:20 De overheid gaat met risiconiveaus werken in de coronabarometer die vrijdag wordt gelanceerd. Die leidt ertoe dat telewerk de norm wordt en het aantal contacten allicht voort wordt beperkt.
  [naar artikel]
 2. Pia-medicijn krijgt groen licht in Europa, maar kost nog steeds 1,9 miljoen euro (19/05/2020 - Express)
  Zolgensma, het duurste medicijn ter wereld, mag in Europa op de markt komen. Het medicijn van de Zwitserse farmagigant Novartis... The post Pia-medicijn krijgt groen licht in Europa, maar kost nog steeds 1,9 miljoen euro appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Verkoop van Voo krijgt nog geen groen licht (22/09/2019 - De Standaard)
  Een meerderheid binnen de raad van bestuur van de Luikse intercommunale Enodia is niet van plan het licht al op groen te zetten voor de verkoop van telecomoperator Voo aan de Amerikaanse investeerder Providence.
  [naar artikel]
 4. Goudhaantje Galapagos krijgt groen licht in Europa (25/09/2020 - De Tijd)
  19:18 Filgotinib, het reumamedicijn van Galapagos, krijgt groen licht van de Europese Commissie. Ook Japan keurt de commerciële lancering van het paradepaardje van het Mechelse biotechbedrijf goed.
  [naar artikel]
 5. NewB krijgt groen licht van Nationale Bank (21/01/2020 - Express)
  De Nationale Bank heeft volgens de krant De Tijd een positief advies over het bankproject NewB overgemaakt aan de Europese Centrale Bank (ECB). Als de ECB dat advies volgt, krijgt de coöperatie binnen een maand de vergunning om een nieuwe ethische bank te kunnen oprichten, schrijft de krant dinsdag. NewB wou geen commentaar geven zolang […] The post NewB krijgt groen licht van Nationale Bank appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Geen licentie voor Standard, Moeskroen, Oostende en vier clubs uit 1B, Anderlecht krijgt wel groen licht (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard, Moeskroen, Oostende en vier clubs uit 1B (Lommel, Lokeren, Virton en Roeselare) hebben nog geen groen licht gekregen van de...
  [naar artikel]
 7. Electrabel krijgt voorlopig geen veiligheidsvergunningen kerncentrales (15/11/2016 - De Redactie)
  Het Federaal Agentschap voor Nucleaire Veiligheid (FANC) geeft de energieproducent voorlopig geen groen licht. Kristof Calvo (Groen) vermoedt dat cyberveiligheid de oorzaak is.
  [naar artikel]
 8. Mathieu Van der Poel krijgt groen licht na kniewonde en maakt zich geen zorgen over kansen in Denemarken (16/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Mathieu van der Poel mag weer fietsen. De Europese kampioen trok donderdag naar dokter Toon Claes in Herentals en kreeg daar groen licht om zondag te starten in de Wereldbekermanche in het Deense Bogense. Dat meldt zijn ploeg Beobank-Corendon.
  [naar artikel]
 9. Mathieu Van der Poel krijgt groen licht na kniewonde en maakt zich geen zorgen over kansen in Denemarken (16/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mathieu van der Poel mag weer fietsen. De Europese kampioen trok donderdag naar dokter Toon Claes in Herentals en kreeg daar groen licht om zondag te starten in de Wereldbekermanche in het Deense Bogense. Dat meldt zijn ploeg Beobank-Corendon.
  [naar artikel]
 10. Ablynx-middel krijgt ook groen licht in VS (06/02/2019 - De Tijd)
  21:04 De Franse farmareus Sanofi, die het Gentse biotechbedrijf Ablynx begin vorig jaar opkocht, heeft groen licht gekregen van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food and Drug Administration (FDA) om he...
  [naar artikel]
 11. Groen licht voor Mediahuis, ondanks ernstige twijfels (05/04/2019 - De Morgen)
  Tegen het advies van de concurrentiewaakhond in, krijgt de nieuwe mediagroep Mediahuis vandaag groen licht van de Mededingingsautoriteit. De fusie kan minstens 10 procent ontslagen bij de vier kranten betekenen.
  [naar artikel]
 12. "Altijd groen licht voor hulpdiensten" (01/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering onderzoekt een voorstel van Vlaams parlementslid Annick De Ridder (N-VA) om de hulpdiensten steeds door een groen licht te
  [naar artikel]
 13. Groen licht EU voor Belgische 'bazooka' van 50 miljard (11/04/2020 - De Tijd)
  12:37 Het Belgische garantieplan van 50 miljard euro krijgt groen licht van de Europese Commissie. Dat meldt minister van Financiën Alexander De Croo.
  [naar artikel]
 14. Wehrlein krijgt groen licht voor deelname aan GP van Australië (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse Sauber-piloot Pascal Wehrlein heeft van de FIA groen licht gekregen om deel te nemen aan de GP van Australië.
  [naar artikel]
 15. Na gesprek met Merkel: “SPD geeft nog geen groen licht voor coalitiegesprekken” (01/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De top van de Duitse SPD heeft nog geen groen licht gegeven voor coalitiegesprekken met bondskanselier Angela Merkel. Schulz spreekt daarmee berichten tegen die eerder op de dag van binnen de SPD zouden gekomen zijn. “Dat er groen licht is voor coalitiegesprekken met de CDU kan ik ontkennen”, zei Schulz vrijdag nadat de eerste berichten over de toezegging vrijdag binnenliepen.
  [naar artikel]
 16. Krijgt brugpensioen bij Carrefour op 56 groen licht? (13/06/2018 - De Tijd)
  07:28 De supermarktketen Carrefour wil werknemers op 56 via brugpensioen laten afvloeien. Maar dat moet groen licht krijgen van de politiek. CD&V-vicepremier Kris Peeters legt de bal in het kamp van de deel...
  [naar artikel]
 17. Negen jaar wachten, maar nieuwe luchthaventerminal Berlijn krijgt nu toch groen licht (29/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale toezichtautoriteiten hebben het licht op groen gezet voor de passagiersterminal van de nieuwe luchthaven in Berlijn. Niets lijkt de...
  [naar artikel]
 18. Aankoop opvolger F16's krijgt groen licht (17/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De regering heeft het licht op groen gezet voor de lancering van de procedure voor de vervanging van de F-16's. De vervanging van de
  [naar artikel]
 19. Wachten op de coronabarometer (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De federale regering is niet van plan om de verstrengde regels die vorige vrijdag zijn ingegaan, nu al bij te sturen. De volgende stap is wellicht de bekendmaking van de coronabarometer.
  [naar artikel]
 20. Peerse ‘Kippenboerderij van de toekomst’ krijgt geen groen licht (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De milieu- en dierenvriendelijke kippenboerderij die het Nederlandse Kipster wil bouwen in Wijchmaal, krijgt geen positief advies van de stad. Vooral op het vlak van mobiliteit wil de stad meer duidelijkheid.
  [naar artikel]
 21. Van Aert krijgt groen licht om weer te trainen: "Maar ontsteking is nog niet weg" (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert heeft groen licht gekregen om de training te hervatten. Dat maakte hij zelf bekend met een foto via Twitter en werd ook bevestigd
  [naar artikel]
 22. Coronabarometer is klaar, presentatie is voor later (16/10/2020 - De Tijd)
  23:10 Er is een politiek principeakkoord over de lang aangekondigde coronabarometer. Dat is het systeem met risiconiveaus die in elke fase van de epidemie bepalen welke maatregelen van kracht zijn. Er is we...
  [naar artikel]
 23. UHasselt krijgt groen licht voor master handelswetenschappen (20/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De UHasselt heeft officieel groen licht gekregen voor haar masteropleiding handelswetenschappen. “In september 2018 starten we met de master, maar een jaar eerder al lanceren we een schakeljaar waardoor ook hogeschoolstudenten kunnen doorstromen”, zegt prof. dr. Piet Pauwels, decaan van de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen. De opleiding krijgt ook een nieuwe locatie.
  [naar artikel]
 24. Nieuw festival ‘Vestiville’ krijgt groen licht: Cardi B zakt in juni af naar Lommel (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van urban music: het driedaagse festival Vestiville heeft groen licht gekregen van het Lommelse stadsbestuur. Dat wil zeggen...
  [naar artikel]
 25. Toch nog geen groen licht voor Arbeidsdeal (16/11/2018 - De Tijd)
  14:27 Het kernkabinet heeft, tegen de verwachtingen in, toch nog geen groen licht gegeven aan een eerste reeks maatregelen uit de arbeidsdeal.
  [naar artikel]
 26. Virtuele schiethal krijgt onverwacht groen licht om deuren weer te openen (14/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl speelhallen en pretparken de deuren nog even gesloten moeten houden, kreeg uitbater Benny Gloris tot zijn vreugde groen licht om zijn Lasergames in Lichtaart (Kasterlee) te heropenen.
  [naar artikel]
 27. 'Géén groen licht voor vierdagenweek' (07/10/2016 - De Tijd)
  14:26 Er is nog geen groen licht van het gemeentebestuur van Sint-Joost-ten-Node voor de invoer van een vierdagenweek voor het eigen personeel. Dat zegt gemeentesecretaris Patrick Neve: 'Er werd enkel een m...
  [naar artikel]
 28. Sportpaleis-CEO hoopt dat hij vandaag groen licht krijgt om zalen voor 70% te vullen (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sportpaleis-CEO Jan Van Esbroeck hoopt dat het stadsbestuur vandaag groen licht geeft om bepaalde concerthallen gedeeltelijk opnieuw te openen. Als...
  [naar artikel]
 29. AA Gent krijgt licht op groen voor 7.995 fans (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van sport Ben Weyts zette vanochtend het licht op groen voor 7.995 fans in de Ghelamco Arena. AA Gent werkte in samenwerking met...
  [naar artikel]
 30. Tihange 1 krijgt groen licht voor heropstart (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De nucleaire waakhond FANC heeft het licht op groen gezet voor de heropstart van kernreactor Tihange 1. Dat meldt uitbater Engie Electrabel. De
  [naar artikel]
 31. VW krijgt voorlopig groen licht voor schikking in VS (26/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse rechtbank heeft onder voorbehoud het licht op groen gezet voor de schikking van 14,7 miljard dollar (13,4 miljard euro) die de
  [naar artikel]
 32. VW krijgt voorlopig groen licht voor schikking in VS (26/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse rechtbank heeft onder voorbehoud het licht op groen gezet voor de schikking van 14,7 miljard dollar (13,4 miljard euro) die de
  [naar artikel]
 33. Google krijgt groen licht om pakketjes met drones te bezorgen (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Techreus Alphabet, het moederbedrijf van Google, heeft van Amerikaanse autoriteiten groen licht gekregen voor het bezorgen van pakketjes met...
  [naar artikel]
 34. Nieuw decreet kunstonderwijs krijgt groen licht in commissie (01/02/2018 - Knack)
  Het deeltijds kunstonderwijs kan vanaf september opleidingen dj of cabaret aanbieden, de eigen einddoelen bepalen en zelf beroepskwalificaties uitreiken. Het ontwerpdecreet van onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V) kreeg groen licht in de commissie Onderwijs van het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 35. Musonda krijgt groen licht voor uitleenbeurt (09/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Chelsea zet het licht op groen voor een uitleenbeurt van Charly Musonda. Maar alleen aan een Engelse club. In het verleden werd de ranke ex-Anderlechtenaar al eens uitgeleend aan het Spaanse Real Betis.
  [naar artikel]
 36. Intel krijgt als enige groen licht om te blijven leveren aan Huawei (22/09/2020 - Express)
  De Amerikaanse producent van microprocessors Intel heeft vergunningen gekregen van het Amerikaanse ministerie van Handel zodat het ‘bepaalde producten’ mag... The post Intel krijgt als enige groen licht om te blijven leveren aan Huawei appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Casino Middelkerke krijgt groen licht van Raad van State (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na een positief advies van de adviseur vorige week, zet nu ook de Raad van State het licht op groen voor het casinoproject in Middelkerke. Dat
  [naar artikel]
 38. Belgische app om hartritmestoornissen op te sporen krijgt groen licht op Amerikaanse markt (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische app FibriCheck, een smartphone-applicatie die hartritmestoornissen detecteert, heeft groen licht gekregen van de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 39. Tihange 1 krijgt groen licht voor heropstart (15/05/2017 - De Standaard)
  De nucleaire waakhond FANC heeft het licht op groen gezet voor de heropstart van kernreactor Tihange 1. Dat meldt uitbater Engie Electrabel. De reactor lag al stil sinds september vorig jaar.
  [naar artikel]
 40. Van der Poel krijgt groen licht voor Wereldbeker van zondag in Denemarken- Cunego wil carrière volgend jaar in Giro beëindigen (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Mathieu van der Poel mag weer fietsen. De Europese kampioen trok donderdag naar dokter Toon Claes in Herentals en kreeg daar groen licht om zondag...
  [naar artikel]
 41. Van der Poel krijgt groen licht voor Wereldbeker zondag in Denemarken - Cunego wil carrière volgend jaar in Giro beëindigen (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Mathieu van der Poel mag weer fietsen. De Europese kampioen trok vandaag naar dokter Toon Claes in Herentals en kreeg daar groen licht om zondag te...
  [naar artikel]
 42. Tihange 1 krijgt eindelijk groen licht voor heropstart (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De nucleaire waakhond FANC heeft het licht op groen gezet voor de heropstart van kernreactor Tihange 1. Dat meldt uitbater Engie Electrabel. De reactor lag al stil sinds september vorig jaar.
  [naar artikel]
 43. Tihange 1 krijgt eindelijk groen licht voor heropstart (15/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  De nucleaire waakhond FANC heeft het licht op groen gezet voor de heropstart van kernreactor Tihange 1. Dat meldt uitbater Engie Electrabel. De reactor lag al stil sinds september vorig jaar.
  [naar artikel]
 44. Wout van Aert krijgt groen licht van wielerbond UCI om volgend seizoen voor nieuwe ploeg uit te komen (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De UCI geeft Wout van Aert groen licht om vrij te onderhandelen met nieuwe werkgever met oog op wegcampagne van 2019. Dat laat zijn advocaat weten aan persagentschap Belga.
  [naar artikel]
 45. Venezolaans referendum tegen Maduro krijgt groen licht (02/08/2016 - De Redactie)
  De Venezolaanse oppositie heeft groen licht gekregen van de Nationale Kiesraad voor het organiseren van een referendum tegen president Nicolas Maduro. Voordat het zover is moeten er eerst nog 4 miljoen handtekeningen ingezameld worden.
  [naar artikel]
 46. Met de coronabarometer komen wellicht ook strengere regels (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De coronabarometer is zo goed als af, maar de vraag blijft: staat die op oranje of starten we meteen in het rood? Dan worden de maatregelen meteen gevoelig aangescherpt.
  [naar artikel]
 47. CORONA LIVE. Nog steeds geen groen licht voor herneming Premier League - 38 positieve coronatests bij Braziliaanse topclub Flamengo (08/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

  [naar artikel]
 48. Powell staat op de rem bij invoering libra (10/07/2019 - De Tijd)
  19:28 Als de munt niet aan alle eisen van de Fed voldoet krijgt Facebook geen groen licht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.