Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2020
21:48 uur

John Martin ‘Een hotel is een glimlach met een machinerie erachter'

De Tijd

17/10/2020 - 02:31

02:30 John Martin, de Brits-Belgische hotelbaas en telg van de bekende Schweppes-familie, zou het liefst even doorspoelen naar betere tijden. ‘Good things will come.’ Ontbijt met De Tijd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Cocktailbar van de week: Martin’s Bar in Bilzen (06/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De stijlvolle Martin’s Bar is geïntegreerd in hotel Martin’s Rentmeesterij op de historische site van Alden Biesen.
  [naar artikel]
 2. Chris Martin tovert lied over glimlach Julia Roberts uit zijn hoed: "Hij is breder dan de Nijl" (15/10/2017 - VRT NWS)
  Op een gala in Los Angeles heeft Chris Martin in primeur een nieuw lied gezongen dat helemaal aan de iconische glimlach van Julia Roberts is gewijd. De tekst is doorspekt met verwijzingen naar haar films.
  [naar artikel]
 3. Hoe de sociale media je mening (ver)vormen (24/10/2020 - VRT NWS)
  Enthousiaste gebruikers van sociale media verliezen wel eens uit het oog hoe de machinerie erachter echt werk. Weinigen beseffen dat die media geconstrueerd zijn om te behagen, en dus de eigen mening gepresenteerd te krijgen als de waarheid.
  [naar artikel]
 4. Martin’s Rentmeesterij opent deuren in Bilzen: nieuw hotel met historische link (21/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag opende het hotel ‘Martin’s Rentmeesterij’ in Bilzen officieel haar deuren. General manager Maikel Vande Velde: “Wij hebben er een handelsmerk van gemaakt om historische sites om te toveren in hotels.”
  [naar artikel]
 5. Fabriek John Martin wordt woon- en werkplek in hart van de Seefhoek (25/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Grote ladingen bier worden er al een tijdje niet meer gebotteld en verdeeld in de voormalige magazijnen van John Martin in de Antwerpse Seefhoek. De fabriekssite, die vorig jaar gekocht is door projectontwikkelaars BPI Real Estate en LIFE, wordt omgebouwd tot woningen, kantoren en multifunctionele ruimten en ateliers.
  [naar artikel]
 6. 'God’s Favorite Customer' van Father John Misty: een schimmenspel op hotel (06/06/2018 - De Morgen)
  Wat een vader lijden kan. Father John Misty weet er alles over. Dat merk je ook aan God’s Favorite Customer: een themaplaat over een existentiële implosie, die Josh Tillman probeert af te weren met een bacchanaal op hotel. Check in en drop out!
  [naar artikel]
 7. Je weet erg goed waarom je dochter zo van Hotel P.R. houdt. Het doet haar denken aan oma (23/06/2018 - De Morgen)
  Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur bij De Morgen en papa van John John (8) en Missy (5).
  [naar artikel]
 8. Amerikaanse zwarte burgerrechtenactivist en Congreslid John Lewis overleden (18/07/2020 - VRT NWS)
  De "leeuw" van de burgerrechtenbeweging werd hij genoemd. John Lewis stond vooraan in de jaren 60 naast Martin Luther King in diens geweldloze strijd voor gelijke rechten voor blank en zwart. John Lewis was de voortrekker van de mars in 1965 die in Selma bloedig werd neergeslagen. John Lewis werd 80.
  [naar artikel]
 9. FOTO: Officiële opening nieuw Rode Duivels-hotel lokt bekend volk (30/09/2016 - Sporza)
  Gisteren werd in Tubeke naast het vernieuwde trainingscentrum het Martin's Red Hotel officieel geopend. De inhuldiging werd opgeluisterd door enkele bekende gezichten.
  [naar artikel]
 10. Antwerpspeler op hotel na brand in appartement (20/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het appartement in het Wervehof in Wijnegem dat woensdag beschadigd raakte bij een brand, is dat van Antwerpspeler Martin Hongla (21). De verdedigende middenvelder verblijft nu op hotel tot zijn appartement weer bewoonbaar is.
  [naar artikel]
 11. Martinez en De Keersmaecker wonen officiële opening Martin’s Red Hotel bij (29/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Roberto Martinez, bondscoach van de Rode Duivels, en François De Keersmaecker, voorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, hebben donderdag de officiële inhuldiging van het hotel van het vernieuwde Belgian Football Center in Tubeke bijgewoond.
  [naar artikel]
 12. In dit unieke hotel slaap je in twee landen tegelijk (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Toegegeven, het interieur van Hotel Arbez is allerminst modern te noemen. En toch is het hotel uniek: het is het enige hotel ter wereld dat in
  [naar artikel]
 13. Wat kan Crombez leren van Schulz? 'John kan zijn boodschap overnemen, maar moet vrouwelijker communiceren' (07/02/2017 - Knack)
  Europees parlementslid voor SP.A Kathleen Van Brempt leerde Martin Schulz - de populairste man van Duitsland - goed kennen. Wat kunnen SP.A en voorzitter John Crombez leren van Schulz?
  [naar artikel]
 14. Amerikaanse burgerrechtenactivist John Lewis overleden (18/07/2020 - De Tijd)
  08:31 De Amerikaanse burgerrechtenactivist John Lewis is overleden. Hij was de laatste nog levende van de zes leiders van de mars op Washington met Martin Luther King.
  [naar artikel]
 15. 5 simpele trucjes om je glimlach te benadrukken (07/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een stralende glimlach staat hoog op onze lijst der schoonheden. Maar hoe hou je die tanden extra wit op een mooie dag? Wij geven tips.
  [naar artikel]
 16. John Cleese boos over foute 'Fawlty Towers' (04/04/2019 - De Morgen)
  Het zit er bovenarms op tussen John Cleese en een Australische theatergroep die al jaren het tv-programma Fawlty Towers op de planken brengt. Die zou zonder toestemming de wereld rondreizen met Basil, Sybil, Manuel en hun disfunctioneel hotel, onder de naam Faulty Towers.
  [naar artikel]
 17. Sherlock en Watson hebben ruzie, Benedict Cumberbatch haalt uit naar Martin Freeman: "Zijn commentaar op onze fans is zwak" (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tumult achter de deuren van 221B Baker Street. Martin Freeman, die de rol van John Watson op zich neemt in BBC-reeks 'Sherlock', sprak zich onlangs...
  [naar artikel]
 18. Trump ontmoet zoon Martin Luther King na rel met burgerrechtenicoon (17/01/2017 - Knack)
  De aanstaande Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag, op Martin Luther King Day, de oudste zoon ontmoet van de vermoorde burgerrechtenactivist, na de ophef over Trumps openlijke twist met burgerrechtenicoon John Lewis.
  [naar artikel]
 19. “Fundamentele vraag: de hele medische machinerie of comfort en pijnstilling?” (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  In het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) in Genk loopt een proefproject waarbij in het ziekenhuis zelf bij zware chronische patiënten, in rusthuizen, en door huisartsen bij hun oudere patiënten de vraag wordt aangekaart in welke mate er nog zware behandelingen moeten worden gestart als ze een levensbedreigend medisch probleem krijgen zoals kanker of een zware hartaanval. Moet voor iemand die de zeventig voorbij is nog de hele medische machinerie worden ingezet met alle last en pijn die dat voor de patiënt doorgaans meebrengt, of moet comfort en pijnstilling centraal staan in een palliatieve aanpak?
  [naar artikel]
 20. Coldplay speelt "Formidable" en krijgt gelukzalige glimlach van... Stromae in het publiek (22/06/2017 - De Redactie)
  Frontman Chris Martin coverde een van zijn lievelingsnummers en wie blijkt toch wel in het publiek te zitten? Jawel, Stromae himself.
  [naar artikel]
 21. Doe aan wetenschap, verkleed je eens als beest (04/04/2019 - De Morgen)
  Om erachter te komen of het zwart-witte zebravel vliegen weghoudt, kroop bioloog Tim Caro in de huid van een dode zebra. Caro is lang niet de eerste wetenschapper die zich een dierenpak aanmeet. 'Zo werkt wetenschap, je bedenkt experimenten waarmee je de werkelijkheid naar je hand zet.' Michiel Martin
  [naar artikel]
 22. Een witte glimlach in 2 seconden? De Signal White Now Touch pen getest (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een stralende glimlach een verre droom? Niets van. Tegenwoordig zijn er middeltjes genoeg voor wittere tanden. Van whitening pens tot bleekgels
  [naar artikel]
 23. Al miljoenen keren bekeken in paar uur tijd: deze kerstreclame tovert glimlach op je gezicht (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vaste prik naar het einde van het jaar toe: de kerstreclame van John Lewis en de juiste snaar die de Britse warenhuisketen telkens weer weet te
  [naar artikel]
 24. Documentaire over modeontwerper Martin Margiela komt deze week uit (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Martin Margiela trok tien jaar geleden de deur achter zich dicht bij zijn Maison Martin Margiela, maar maakt vrijdag een comeback. Niet in levenden lijve, wel in de documentaire ‘Martin Margiela: in his own words’.
  [naar artikel]
 25. The Eagles verzoenen zich met Hotel California (19/01/2018 - VRT NWS)
  De softrockband Eagles heeft een rechtszaak tegen een hotel in Mexico in der minne geregeld. Het hotel droeg, volgens de groepsleden zonder toelating, de naam Hotel California - verre van toevallig ook de titel van de wereldhit die de Californische band in 1976 scoorde.
  [naar artikel]
 26. De norse vader van Frasier, acteur John Mahoney, is overleden (06/02/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse acteur John Mahoney is in een ziekenhuis in Chicago overleden aan de gevolgen van kanker. Hij werd 77 jaar. Mahoney is wellicht het best bekend van zijn rol van Martin Crane, de norse vader van Frasier in de gelijknamige populaire sitcom.
  [naar artikel]
 27. Logeertip in Peking: Vue Hotel Houhai (14/08/2020 - Express)
  Een verblijf in dit hotel staat gelijk met een zintuiglijke ontdekkingsreis vol contrasten. Vue Hotel brengt een interessante mix van... The post Logeertip in Peking: Vue Hotel Houhai appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Heel wat fans verwelkomen Man Utd-spelers aan The Hotel (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel heeft de spelersgroep van Manchester United zonet zijn intrek genomen in 'The Hotel', een peperduur hotel vlakbij de Louisalaan.
  [naar artikel]
 29. Hotel nabij poolcirkel is een droom midden in natuurparadijs (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Natuurliefhebbers kunnen zich verheugen op de opening van het eerste energiepositieve hotel ter wereld in 2021. Het 'Svart' hotel in Noorwegen...
  [naar artikel]
 30. Een stralende glimlach in 2 seconden? De Signal White Now Touch pen getest (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een stralende glimlach een verre droom? Niets van. Tegenwoordig zijn er middeltjes genoeg voor wittere tanden. Van whitening pens tot bleekgels
  [naar artikel]
 31. 50 jaar ‘bed-in for peace’: Amsterdamse bemachtigde in 1969 een handtekening van John Lennon en Yoko Ono (25/03/2019 - De Morgen)
  Vandaag is het 50 jaar geleden dat John ­Lennon en Yoko Ono begonnen met hun bed-in in het Amsterdamse Hilton, een ­pacifistische protestactie waarbij ze hun hotelbed een week lang niet verlieten. Fredie Kuiper (66) wist destijds een hand­tekening te bemachtigen. “Die mensen van het hotel werden knettergek van ons!”
  [naar artikel]
 32. Dit hotel werd bekroond tot beste hotel van Europa (03/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dromen over een prachtige vakantie in betere tijden? Dan moet dit hotel zonder twijfel een plaatsje op je bucket list krijgen. Het Canaves Oia...
  [naar artikel]
 33. LIVEBLOG: Macron brengt zijn stem uit met de glimlach (07/05/2017 - De Redactie)
  Volg hier de Franse verkiezingen vanop de zijlijn. Emmanuel Macron heeft gestemd en deed dat onder massale persbelangstelling en -uiteraard- met een brede glimlach.
  [naar artikel]
 34. Een stralend witte glimlach door je tanden te bleken: hoe werkt dat nu echt? (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een stralende glimlach een verre droom? Niets van. Tegenwoordig zijn er middeltjes genoeg voor wittere tanden. Van whitening pens tot bleekgels
  [naar artikel]
 35. Rapport Lockheed Martin: Belgische F-16's kunnen zes jaar langer meegaan (20/03/2018 - VRT NWS)
  Lockheed Martin, de vliegtuigbouwer van de F-16-straaljager, zegt in een rapport dat de Belgische straaljagers langer kunnen blijven vliegen dan de regering denkt. Dat schrijft De Standaard, het rapport is ondertussen ook op de redactie van VRT NWS beland. "De minister heeft nochtans letterlijk gezegd dat een levensduurverlenging niet mogelijk is", zegt John Crombez (SP.A).
  [naar artikel]
 36. Afgeleefd hotel van Betty Owczarek en ex-echtgenoot heropent als ‘B-INN’ (06/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Zimmer Hotel, dat Bart Scheers en Betty Owczarek in 2009 op de Aarschotsesteenweg 4 in Lier openden, heeft een nieuwe eigenaar. Het gaat om Jorn Wittevrongel (32) van het Best Western Plus Aldhem Hotel in Grobbendonk. Na een grondige renovatie heropent het hotel onder de naam B-INN.
  [naar artikel]
 37. VIDEO. 'Motivator' van studenten gigantische hit op Facebook (20/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Alain De Poetser.... Verschijnt er nu al een glimlach op uw gezicht, dan weet u over wie het gaat. Nog geen glimlach? Wacht nog even dan en kijk naar dit filmpje. Want Alain is zowat de meest positief ingestelde Antwerpenaar.
  [naar artikel]
 38. Brusselse Sheraton herleeft in 2018 als Rogier Hotel (27/10/2017 - VRT NWS)
  Belgiës grootste hotel sloot in december 2016 de deuren, na een faillissement. Het nieuwe hotel alvast pakt uit met een restaurant op het dak, met panoramisch uitzicht over Brussel.
  [naar artikel]
 39. Nieuw hotel in centrum Bilzen: “Geen bed maar beleving” (25/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tegen Kerstmis heeft de Bilzense binnenstad er een hotel bij. Zakenman Carlo Bogaerts zet samen met zijn zonen de schouders onder de bouw van een gloednieuw hotel met tien kamers in de Genutstraat. “We bouwen met een staalframe zodat het hotel binnen acht weken recht staat”, zegt Bogaerts.
  [naar artikel]
 40. CHECK-IN. Luxueus ondergronds hotel opent de deuren in China (07/01/2019 - Metro)
  Een verlaten steengroeve, ongeveer 32 kilometer van Shanghai, werd onlangs omgetoverd tot het indrukwekkende luxehotel InterContinental Shanghai Wonderland. Het vijfsterrenhotel is in de Sheshan Mountain Range geïntegreerd en bestaat uit 18 verdiepingen en 336 kamers. Hotelinfo Waar?: Songjiang, Shanghai, China Wat?: Op de site kan je extreme sporten uitoefenen of de steengroeve bezoeken. Wil je in het hotel overnachten, dan kan dit zowel bovengronds als ondergronds. De onderste twee verdiepingen bevinden zich zelfs onder water, waardoor je in slaap valt met een uniek uitzicht. Het duurde tien jaar om dit ambitieuze project te bouwen. Martin Jochman, architect: “Dit is een uniek hotel, want we hebben een verlaten plek weer tot leven gebracht” Lees ook : Deliveroom brengt je eten tot in je hotelkamer Het bericht CHECK-IN. Luxueus ondergronds hotel opent de deuren in China verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Neemt Martin wraak op Cancellara voor Vuelta-rit uit 2013? (18/07/2016 - Sporza)
  Tony Martin probeert momenteel in de 16e etappe van de Tour een stevig nummertje uit zijn kuiten te schudden. Geeft een Vuelta-rit Martin vleugels?
  [naar artikel]
 42. Van een stralende glimlach gesproken: Tanja Dexters onthult tandjuweel (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De glimlach van Tanja Dexters schittert als nooit tevoren. In navolging van talrijke buitenlandse sterren liet nu ook de Antwerpse schone een
  [naar artikel]
 43. Wetenschappers onthullen mysterie achter glimlach Mona Lisa (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Over geen enkele glimlach is zo veel geschreven als over die van Mona Lisa, op een paneel van populierenhout vereeuwigd door Leonardo da Vinci.
  [naar artikel]
 44. Thalys-terrorist: “Die glimlach blokkeerde me, ik kon niet schieten” (02/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft een glimlach ertoe geleid dat terrorist Ayoub el-Khazzani zijn binnengesmokkelde kalasjnikov en automatisch pistool niet kon leegschieten in...
  [naar artikel]
 45. Mooiste hotel ter wereld kost amper 90 euro per nacht (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat je niet veel geld hoeft neer te tellen voor een droomverblijf, bewijst het Viroth Hotel in het Cambodjaanse Siem Reap. Het hotel is zopas...
  [naar artikel]
 46. Rechter beveelt ontruiming hotel dat vorige week werd gekraakt (18/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het voormalige Hotel Astrid op het Zaterdagplein in het centrum van Brussel is sinds 13 september gekraakt door een groep van ruim 80 personen. De erfpachter Borealis Hotel Group heeft bij de rechtbank van eerste aanleg een bevelschrift verkregen tot ontruiming van het gebouw. Het hotel wordt binnenkort herontwikkeld.
  [naar artikel]
 47. Genks hotel investeert in volle crisis (23/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het toerisme in Genk leeft weer op na de sluiting van Ford Genk in 2014. Voorbeeld hiervan is hotel Atlantis. Het Genkse hotel verloor bijna een kwart van haar omzet door de sluiting van de fabriek. Maar in volle crisis kozen de uitbaters om toch te investeren, en met succes. Vanaf vandaag begint het hotel aan een nieuw verhaal onder de naam "Hotel Zuid".
  [naar artikel]
 48. Hotel in Aalst vangt coronapatiënten op: “We zijn het eerste hotel in de regio dat dit doet” (02/04/2020 - VRT NWS)
  Het Ibis-hotel in Aalst wordt omgebouwd tot het allereerste zorgschakelhotel van de regio. Van zodra de Aalsterse ziekenhuizen te weinig plaats hebben, kunnen patiënten in het hotel terecht. Daar worden ze verzorgd door het verplegend personeel van de ziekenhuizen in de stad .
  [naar artikel]
 49. In de chemie werk je met de glimlach tot 67 (06/04/2019 - De Morgen)
  Vergeet op een sukkeldrafje uitbollen tot je 67. De chemiesector richt een fonds op om iedereen die er werkt met de glimlach zijn pensioen te doen halen. Zowat duizend bedrijven zetten elk jaar 7 miljoen euro opzij om 50-plussers langer en gezonder aan de slag te houden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.