Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2020
12:23 uur

Betaalexpert Adyen: ‘Coronacrisis doet nieuwe vormen van shopping ontstaan’

Express

17/10/2020 - 08:40

De grenzen tussen online en offline winkelen gaan verder vervagen, voorspelt retailexpert Jan-Pieter Lips van het Nederlandse betaalplatform Adyen. ‘Een... The post Betaalexpert Adyen: ‘Coronacrisis doet nieuwe vormen van shopping ontstaan’ appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Betaalspecialist Adyen floreert door online shoppen (21/04/2020 - Express)
  Adyen, de Nederlandse maker van betaalsoftware, is een van de weinige winnaars van de coronacrisis. Dat heeft alles te maken... The post Betaalspecialist Adyen floreert door online shoppen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Koersexplosie Adyen doet denken aan dolle jaren ‘90 (13/06/2018 - De Tijd)
  17:41 Als bezetenen stortten beleggers zich woensdag op het Nederlandse Adyen. De koers verdubbelde op twee uur tijd.
  [naar artikel]
 3. Veilingsite eBay ruilt PayPal in voor Adyen (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat het betalingsverkeer verwerken van het Amerikaanse internetbedrijf eBay. Adyen zal geleidelijk de...
  [naar artikel]
 4. Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat naar de beurs (24/05/2018 - Metro)
  Het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen gaat naar de beurs in Amsterdam. Dat is formeel bekendgemaakt. Geluiden over een beursgang van de onderneming deden al langer de ronde. Adyen regelt betalingen voor duizenden bedrijven, waaronder Facebook, Spotify, Uber en Netflix. Adyen wordt alom gezien als een van de meest veelbelovende technologiebedrijven van Europa. Tot de investeerders in Adyen behoren onder meer het beleggingsbedrijf Iconiq Capital, waarin bekende namen uit de Amerikaanse technologiesector meedoen zoals Facebook-topman Mark Zuckerberg en topman Jack Dorsey van Twitter. Ook het Singaporese staatsinvesteringsfonds Temasek behoort tot de investeerders van Adyen. Bron: Belga   Het bericht Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat naar de beurs verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat naar de beurs (24/05/2018 - Metro)
  Het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen gaat naar de beurs in Amsterdam. Dat is formeel bekendgemaakt. Geluiden over een beursgang van de onderneming deden al langer de ronde. Adyen regelt betalingen voor duizenden bedrijven, waaronder Facebook, Spotify, Uber en Netflix. Adyen wordt alom gezien als een van de meest veelbelovende technologiebedrijven van Europa. Tot de investeerders in Adyen behoren onder meer het beleggingsbedrijf Iconiq Capital, waarin bekende namen uit de Amerikaanse technologiesector meedoen zoals Facebook-topman Mark Zuckerberg en topman Jack Dorsey van Twitter. Ook het Singaporese staatsinvesteringsfonds Temasek behoort tot de investeerders van Adyen. bron: Belga   Het bericht Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat naar de beurs verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Nederlandse fintech-trots Adyen bereidt beursgang voor (19/01/2018 - De Tijd)
  19:20 Het Nederlandse betalingsbedrijf Adyen treft voorbereidingen voor een beursgang. Volgens het persbureau Bloomberg wil Adyen daarvoor de banken JP Morgan Chase en Goldman Sachs inhuren.
  [naar artikel]
 7. Beursbonanza voor bankenbestormer Adyen (13/06/2018 - De Tijd)
  16:52 Sexy kan je de markt voor betaaltechnologie niet bepaald noemen, maar toch lopen beleggers dinsdag storm voor het Nederlandse betaalspecialist Adyen. Wat is de succesformule van dit nieuwe troetelkind...
  [naar artikel]
 8. Amsterdam verwelkomt Adyen (24/05/2018 - De Tijd)
  07:23 De volgende beursgang in Nederland komt er binnenkort aan: betaalbedrijf Adyen wil miljarden ophalen.
  [naar artikel]
 9. Nederlands fintechbedrijf Adyen meteen 66 procent hoger op eerste beursdag (13/06/2018 - De Tijd)
  09:20 De koers van Adyen sprong in Amsterdam naar 400 euro.
  [naar artikel]
 10. Belang prinses Mabel in Adyen al ruim 300 miljoen waard (13/07/2018 - De Tijd)
  17:02 De forse koersstijging van het Nederlandse fintechbedrijf Adyen legt enkele grote aandeelhouders geen windeieren, althans op papier.
  [naar artikel]
 11. Nieuwe fontein verbindt Genkse Shopping 1 met Shopping 2 (09/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met het aanzetten van een nieuwe fontein is de gerenoveerde zone tussen Shopping 1 en Shopping 2 in Genk nu ook officieel in gebruik genomen. Het vernieuwde gedeelte moet beide winkelcentra visueel beter met elkaar verbinden. De fontein is omringd door zitbankjes en moet vooral tijdens de zomer voor vermaak zorgen van kinderen en hun winkelende ouders. De Rootenstraat zal voortaan niet meer toegankelijk zijn voor wagens.
  [naar artikel]
 12. De man die betaalbedrijf Adyen EuroStoxx50 binnenloodst (02/09/2020 - De Tijd)
  19:56 Een volgende mijlpaal lonkt voor Pieter van der Does, de oprichter van Adyen. Vanaf 21 september treedt het Nederlandse betaalbedrijf toe tot de EuroStoxx50.
  [naar artikel]
 13. Nederlands betaalsysteem Adyen gaat naar de beurs (24/05/2018 - De Tijd)
  08:49 Het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen trekt naar de beurs in Amsterdam met een geschatte waardering tussen 5 en 10 miljard euro.
  [naar artikel]
 14. Auto brandt uit op dakparking van Shopping 1 (03/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de dakparking in Shopping 1 in Genk is woensdag omstreeks 18.30 uur een wagen uitgebrand. De brandweer van de zone Oost was snel ter plaatse en kreeg het vuur ook meteen onder controle. Niemand werd geëvacueerd. De brand was, om een nog onbekende reden, ontstaan nadat de bestuurder de wagen trachtte te starten.
  [naar artikel]
 15. 'Shopping Queens' dwingt mij te doen wat Jani doet: roepen tegen mijn tv (08/05/2018 - De Morgen)
  In de dagelijkse rubriek DM ZAPT zet de tv-redactie de blik op oneindig. Vandaag: Robin Broos over VIJF-programma Shopping Queens.
  [naar artikel]
 16. Veilingsite eBay ruilt PayPal in voor Nederlandse concurrent (01/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Nederlandse betalingsbedrijf Adyen gaat het betalingsverkeer verwerken van het Amerikaanse internetbedrijf eBay. Adyen zal geleidelijk de transacties overnemen van concurrent PayPal, waar kopers zeker nog tot juli 2023 terechtkunnen, meldt eBay.
  [naar artikel]
 17. Bestuurder rijdt door rood en belandt op zijkant op kruispunt Wijnegem Shopping Center (05/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Aan het Wijnegem Shopping Center is vrijdagochtend hinder ontstaan door een verkeersongeval. Een bestuurder reed door het rood en veroorzaakte zo het eerste ongeval. Nadien gebeurde nog een tweede (lichter) ongeval waarvan de veroorzaker vluchtmisdrijf pleegde.
  [naar artikel]
 18. Bestuurder rijdt door rood en belandt op zijkant op kruispunt Wijnegem Shopping Center (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Aan het Wijnegem Shopping Center is vrijdagochtend hinder ontstaan door een verkeersongeval. Een bestuurder reed door het rood en veroorzaakte zo het eerste ongeval. Nadien gebeurde nog een tweede (lichter) ongeval waarvan de veroorzaker vluchtmisdrijf pleegde.
  [naar artikel]
 19. Drie Brusselse winkelcentra ontruimd na bomalarm (10/05/2019 - De Tijd)
  20:20 De shopping centra Woluwe Shopping en Docks zijn ontruimd na een bomalarm. Ook het Westland Shopping Center in Anderlecht werd uit voorzorg afgesloten.
  [naar artikel]
 20. Nederlanders kopen Woluwe Shopping Center (21/01/2018 - Metro)
  Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. Dat schrijft De Tijd vandaag op zijn website. De vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding zullen binnenkort dan ook van de beurs verdwijnen. Nieuwe eigenaar wordt Eurocommercial Properties. De Nederlandse beursgenoteerde specialist in shoppingcentra legt 425 miljoen euro op tafel voor het Woluwe Shopping Center, het bekende winkelcentrum aan de rand van Brussel. Het bod van de Nederlanders dateert van oktober vorig jaar. Uit een mededeling van de vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding blijkt nu dat de verkooponderhandelingen zijn afgerond en dat er afgelopen vrijdag een overeenkomst werd ondertekend met Eurocommercial Properties. Door de deal zullen de certificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding binnenkort van de beurs verdwijnen. bron: Belga
  [naar artikel]
 21. Uniek in België: Waasland Shopping doet winkeliers lachen met glimlachcoaches (04/10/2019 - VRT NWS)
  Voor het eerst in België zet een bedrijf een professioneel team van glimlachcoaches in. Het shoppingcentrum Waasland Shopping vindt dat nodig, omdat maar een op de zeven winkeliers glimlacht naar de klant.
  [naar artikel]
 22. Nederlanders kopen Woluwe Shopping Center (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. Dat schrijft De Tijd zondag op zijn website. De vastgoedcertificaten Woluwe Shopping...
  [naar artikel]
 23. Nederlanders kopen Woluwe Shopping Center voor 425 miljoen euro (22/01/2018 - VRT NWS)
  Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. Dat meldt De Tijd. De nieuwe eigenaar wordt Eurocommercial Properties. De Nederlandse beursgenoteerde specialist in shoppingcentra legt 425 miljoen euro op tafel voor het Woluwe Shopping Center, het bekende winkelcentrum aan de rand van Brussel
  [naar artikel]
 24. Drie Brusselse shopping centra ontruimd na bommelding (10/05/2019 - De Standaard)
  Het Woluwe Shopping Center in Sint-Lambrechts-Woluwe, Docks in Brussel en Westland Shopping in Anderlecht worden ontruimd na een bommelding.
  [naar artikel]
 25. Nederlanders kopen Woluwe Shopping (21/01/2018 - De Tijd)
  15:09 Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. De vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding zullen binnenkort dan ook van de beurs verdwijnen.
  [naar artikel]
 26. RAFC opent pop-up in Shopping Center (07/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Great Old opent op 14 augustus een pop-up winkel in het Wijnegem Shopping Center. De nieuwe outfits worden er voorgesteld en bij een aankoop van minstens 69,95 euro krijgt u er een stoeltje van de oude tribune 1 bij.
  [naar artikel]
 27. Nederlanders kopen Woluwe Shopping Center (21/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. Dat schrijft De Tijd zondag op zijn website. De vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding zullen binnenkort dan ook van de beurs verdwijnen.
  [naar artikel]
 28. Coronacrisis doet aantal collectieve ontslagen verviervoudigen (14/07/2020 - Express)
  Als gevolg van de coronacrisis hebben in het tweede kwartaal 29 Belgische ondernemingen een collectief ontslag aangekondigd, waardoor 3.604 banen... The post Coronacrisis doet aantal collectieve ontslagen verviervoudigen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Belevenissen in Shopping 1 (06/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gedurende de hele zomer is er weer heel wat leuks te beleven in Shopping 1!
  [naar artikel]
 30. Getest! Wijnegem Shopping Experience: "Mijn eerste outfit met meer dan drie kleuren" (13/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Wijnegem Shopping Center beschikt sinds kort over een team personal shoppers die je Jani-gewijs een nieuwe look aanmeten. Wij liepen drie uur...
  [naar artikel]
 31. Fusie creëert nieuwe contactcentergigant (17/09/2019 - De Tijd)
  16:58 De overname van Harvest Group door het Luikse Ikanbi doet een nieuwe nummer drie ontstaan in de sector van de contactcenters in ons land.
  [naar artikel]
 32. BV-dochter doet ‘Temptation’ Joshua blozen in ‘Shopping Queens’ (23/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Deze week staan de kleerkasten van BV-dochters centraal in ‘Shopping Queens’. Maxine Michiels, dochter van Soulsister-frontman Paul Michiels, is de eerste die aankomt in de televisiestudio. Daar wordt ze verwelkomd door een bekende: Joshua uit ‘Temptation Island’. En ze slaagt erin om de platinablonde man te doen blozen…
  [naar artikel]
 33. BV-dochter doet ‘Temptation’ Joshua blozen in ‘Shopping Queens’ (23/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze week staan de kleerkasten van BV-dochters centraal in ‘Shopping Queens’. Maxine Michiels, dochter van Soulsister-frontman Paul Michiels, is de eerste die aankomt in de televisiestudio. Daar wordt ze verwelkomd door een bekende: Joshua uit ‘Temptation Island’. En ze slaagt erin om de platinablonde man te doen blozen…
  [naar artikel]
 34. Drie nieuwe ketens én ‘instarooms’ in Shopping 1 (05/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naast Albert Heijn, dat in de plaats komt van Carrefour, komt op de bovenverdieping van Shopping 1 een vestiging van de farmaceutische keten Medi-Market. Ook kledingketen The Fashion Store en Holland & Barret, waar u terecht kan voor gezondheidsvoeding en -supplementen, zullen er een vestiging openen.
  [naar artikel]
 35. Grote toeloop voor opening Albert Heijn in Shopping 1 (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rijendik stonden de klanten bij de officiële opening van de nieuwe Albert Heijn in Shopping woensdagvoormiddag. Eerder vandaag was er ook al een stormloop op de opening van de Jumbo, een andere Nederlandse supermarktketen, in Pelt.
  [naar artikel]
 36. Nieuwe strategie voor Shopping 1 en Stadsplein: "Meer sport en ontspanning" (11/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wereldhave, de eigenaar van Shopping 1 en het Stadsplein in Genk, wil zijn winkelcentra omvormen tot ‘full service centers’. Daarin is ook plaats voor ontspannings- en sportactiviteiten, werkruimtes en diensten uit de gezondheidssector.
  [naar artikel]
 37. Antwerp opent tijdelijke fanshop in Wijnegem Shopping Center (12/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Of de zege tegen Club Brugge er voor iets tussen zat, is onduidelijk. Maar de nieuwe fanshop in Wijnegem Shopping Center werd al van bij de eerste dag druk bezocht. En dan moet de foute kersttrui van de Great Old nog binnenkomen.
  [naar artikel]
 38. Interventieteams van politie MidLim trainen vanavond in Shopping 1 (24/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie vanavond en morgenavond een grote politiemacht ziet aan Shopping 1 in Genk, moet zich geen zorgen maken. Op 24 en 25 april trainen interventieteams van Politie MidLim in Shopping 1. Ze oefenen er na sluitingstijd op tussenkomsten bij ernstige incidenten.
  [naar artikel]
 39. Wijnegem Shopping Center verandert van naam (30/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Wijnegem Shopping Center is dood, leve ‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’. Voor zijn 25ste verjaardag trakteert een van de bekendste en drukst bezochte winkelcentra van ons land zichzelf op eenmake-over, inclusief een nieuwe naam.
  [naar artikel]
 40. New Horizons en Arrokoth: prille ontstaan van planeten verliep zachtjes, niet gewelddadig (15/02/2020 - VRT NWS)
  Nieuwe gegevens van de New Horizons-missie van de NASA bieden nieuwe inzichten in hoe de planeten en planetesimalen - de bouwstenen van planeten - ontstaan zijn. De data maken blijkbaar een einde aan een langlopende discussie over het ontstaan van planetesimalen: die zijn ontstaan door een traag en zacht proces en niet door gewelddadige, heftige botsingen. De NASA noemt het een belangrijke vooruitgang in onze kennis over hoe de planeten zelf ontstaan zijn.
  [naar artikel]
 41. Strijd barst los in ‘Shopping Queens’: “Ik ga ze allemaal in de pan hakken” (17/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de eerste aflevering van ‘Shopping Queens’, het nieuwe Vijf-programma van Jani waarin vier vrouwen een look moeten samenstellen voor driehonderd euro, worden de dames uitgedaagd op een outfit uit te zoeken die zou passen op een Britse polowedstrijd, eentje waarop Prins Harry aanwezig zou kunnen zijn.
  [naar artikel]
 42. Jani stelt nieuw programma Shopping Queens voor (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw modeprogramma voor Vijf: Shopping Queens. Daarin zullen vier dames binnen de tijd en met een beperkt budget een nieuwe outfit bij elkaar winkelen. Donderdagavond stelde de stylist zijn nieuwste project voor
  [naar artikel]
 43. Antwerpenaars in Benidorm en Calpé beleven Spaanse coronacrisis vanop de frontlijn: “Mensen worden van straat geplukt” (24/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Soldaten in de straten en zieken in de ziekenhuisgangen. Spanje is het nieuwe Italië van deze coronacrisis. Dat voelen ook overwinterende Antwerpenaars. “Zelfs wie inkopen doet in een supermarkt buiten de gemeente krijgt een boete.”
  [naar artikel]
 44. Coronacrisis doet nu zelfs diamantprijs verlagen (27/08/2020 - Express)
  Zowel diamantengigant De Beers als zijn Russische concurrent Alrosa snijden openlijk in de prijs van hun edelstenen. Dat is ongezien... The post Coronacrisis doet nu zelfs diamantprijs verlagen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Gewonde na steekpartij aan Shopping 1 in Genk (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan Shopping 1 is maandagochtend een persoon neergestoken. De dader van de steekpartij kon worden gearresteerd.
  [naar artikel]
 46. Omwonenden A12 Shopping buitengesloten uit eigen straat (20/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Inwoners aan de achterkant van A12 Shopping klagen steen en been omdat leveranciers en shoppers voor een onleefbare situatie zorgen. Ze krijgen steun van de wijk- en gemeenteraad.
  [naar artikel]
 47. Ella Leyers doet Billie Eilish na in shopping center, maar de zangeres zelf zal daar niet blij mee zijn (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in de tweede Blind Auditions van ‘The Voice Kids’ spat het talent van het scherm. Het nieuwe seizoen telt naast de beruchte block-knop nog een...
  [naar artikel]
 48. UGent onderzoekt wat de coronacrisis met ons doet: “Het vormt een bedreiging, maar het biedt ook kansen” (20/03/2020 - VRT NWS)
  De UGent is een onderzoek gestart waarin ze te weten willen komen wat de coronacrisis met een mens doet. “We focussen ons zowel op de onzekerheden als op de kansen die mensen hierin zien”, klinkt het. De universiteit verzamelt de antwoorden via een online vragenlijst.
  [naar artikel]
 49. Niet enkel CDH maar ook externe omstandigheden doet iedereen meer en meer naar Vlaamse christendemocraten kijken (11/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De coronacrisis, nieuwe rampzalige begrotingscijfers én een politieke peiling die wellicht enige deining zal veroorzaken. Dat zet de partijen in de Wetstraat vandaag meer dan ooit onder druk om snel een regering te vormen. Koninklijk opdrachthouders Patrick Dewael en Sabine Laruelle hopen dat CD&V daardoor toch nog in een Vivaldi-regering zal willen stappen. En anders kan een variant met CDH in plaats van CD&V nog soelaas bieden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.