Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 October 2020
00:47 uur

“Zoals thuiskomen”: oude K3’tjes gaan nog eens samen op de foto

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 12:19

Meer dan tien jaar samen op schok: dat wis je niet zomaar uit. Dat bewijzen de originele leden van K3 nog maar eens: Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke zijn nog eens bij elkaar gekomen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. K3'tjes gaan 'Foute Vrienden' achterna: "Mooie slaapzak aan, mevrouw" (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 'Gert Late Night' neemt K3 samen met Steven Goegebeur klanten in de supermarkt beet met de verborgen camera. Ze spelen samen het programma...
  [naar artikel]
 2. Overleven doet pijn aan de ogen (13/04/2019 - De Morgen)
  Soms beroert een foto na meer dan 40 jaar nog. Soms doet hij dat meteen, zoals de gruwel in Syrië dagelijks aantoont. Al die foto's zie je nu samen in Perpignan, waar de 25ste editie van Visa pour l'Image plaatsvindt. Een festival van de foto. Al doet het wel eens pijn aan de ogen.
  [naar artikel]
 3. Internationale faam en 385.000 volgers: dit Instagram-account post zeldzame, oude foto's van celebrities (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Michael Jackson en Paul McCartney die samen de afwas doen? Check. Instagram-account velvetcoke werd wereldberoemd door oude, amper geziene foto's...
  [naar artikel]
 4. “Het wordt thuiskomen” (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  107 kilometer, via de E6 te doen in 1 uur en 18 minuten. Langer zal het ritje vanuit Baerum niet duren, wanneer zijn jeugdvrienden donderdag Sander Berge nog eens live aan het werk kunnen zien. De Genkse Noor kijkt uit naar het Europese duel in Sarpsborg. “Dit wordt voor mij thuiskomen”, glundert hij.
  [naar artikel]
 5. Google brengt scan-app uit voor oude foto's (16/11/2016 - Knack)
  Google is de laatste tijd druk in de weer met zijn fotodienst Google Foto's. In Google Foto's kun je al je digitale foto's opslaan en de techgigant hoopt je nu ook te verleiden al je oude, analoge, foto's in de cloud te zetten met de nieuwe app Google Fotoscan.
  [naar artikel]
 6. Na jaren nog eens samen op de foto: Astrid Coppens deelt vertederende foto met ‘de Lau’ (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Laurens Nuyens, de broer van Astrid Coppens (36), viert vandaag zijn 39ste verjaardag en dat laat Astrid niet onopgemerkt voorbij gaan. De...
  [naar artikel]
 7. Na al die jaren nog eens samen op de foto: Astrid Coppens deelt vertederende foto met ‘de Lau’ (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Laurens Nuyens, de broer van Astrid Coppens, viert vandaag zijn 39ste verjaardag en dat laat Astrid niet onopgemerkt voorbij gaan. De...
  [naar artikel]
 8. Ookerbij(tjes)clubs KVG Limburg houdt inclusief sport- en spelkamp (07/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de zomervakantie van 2018 organiseert KVG Limburg voor de tweede keer haar Ookerbij(tjes)clubs in integratiecentrum de Ookerbij in Hasselt. De Ookerbij(tjes)clubs zijn een inclusieve speelpleinwerking voor kinderen, jongeren en volwassenen. Inschrijven kan via [email protected] of 011 23 22 04.
  [naar artikel]
 9. Hongaarse vrouw herkend op oude foto van rommelmarkt: “Mijn broer twijfelde niet, dit was onze moeder” (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Peter Gevers uit Turnhout ging samen met uw krant op zoek naar de mensen op de oude foto’s die hij ontwikkelde. Die zoektocht kent succes. De moeder van Paul Embrechts uit Hoogstraten is herkend. Achter het gezicht van Erszi Cseh-Szombathy schuilt een intens verhaal.
  [naar artikel]
 10. Louis Vuitton veilt iconische rugzak en paraplu ineen (19/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een land als België kun je wel eens gaan wandelen in de zon en kletsnat terug thuiskomen. Paraplu natuurlijk vergeten en die onverwachte...
  [naar artikel]
 11. Stad Genk verwerkt 11.000 A4’tjes per dag (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Elke dag gebruikt het Genkse stadspersoneel ruim 11.000 pagina’s kopieerpapier, samen goed voor jaarlijks 2,3 miljoen blaadjes. Dat moet beter, beseft ook burgemeester Wim Dries (CD&V). “Maar hoe we dat gaan doen, weet ik nog niet.”
  [naar artikel]
 12. Kardashians vieren Thanksgiving met foto uit de oude doos (24/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de Kardashians is Thanksgiving de ideale gelegenheid om oude foto’s te bekijken. Kylie Jenner, halfzusje van Kim Kardashian en co, vond een kiekje van enkele jaren geleden waar ze samen met al haar zussen en broer opstaat. Een ding is duidelijk: wat is de familie de voorbije jaren veranderd. Ze zijn lang niet de enige die op sociale media tonen hoe ze zich voorbereiden op het feest.
  [naar artikel]
 13. Zo like je nooit meer per ongeluk een oude foto van iemand op Instagram (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen die actief is op Instagram heeft het zeker al eens meegemaakt: je bent oeroude foto's van iemand aan het bekijken en plots like je per
  [naar artikel]
 14. Adele deelt heerlijke foto uit de oude doos bij bekendmaking Spice Girls-reünie (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De kogel is door de kerk: de Spice Girls gaan in 2019 opnieuw op tournee, zij het zonder Victoria Beckham. Niettemin kijken heel wat (vroegere) fans uit naar de reünie, zo ook Adele. Die deelde op Instagram een foto van zichzelf uit de oude doos om haar blijdschap kracht bij te zetten.
  [naar artikel]
 15. Hoofd in herstelling (04/04/2019 - De Morgen)
  Luca Beel (23) is fotografe. Daar heeft ze zelf voor gekozen. Maar soms word je ook gedefinieerd door zaken die je overkomen. Zoals deze. Luca is de dochter van architect Stéphane Beel. En ze heeft een tumor in haar hoofd. Toen ze die onheilsboodschap kreeg, besloot ze alleen op reis te gaan om rust te krijgen. Onderweg maakte ze foto's. Foto's die allemaal heel verschillend zijn, maar samen toch een prachtig geheel vormen. U kunt ze gaan bekijken in Gent. Een voorproefje.
  [naar artikel]
 16. SHOWBITS. De oude K3'tjes en heel veel vakantiepret (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 17. Je kan nu slapen in een oude raketsilo (27/11/2017 - Metro)
  Dankzij Airbnb kan je in heel wat opmerkelijke accomodaties slapen. Zo kan je een nachtje boeken op een eiland, in een romantische boomhut of in een spookkasteel. De nieuwste plek in dat rijtje is een oude raketsilo. De raketsilo ligt in het dorpje Eskridge, in de Amerikaanse staat Kansas. In de jaren 60 werd de silo nog gebruikt om een kernwapen te huisvesten, maar na de Koude Oorlog werd het omgebouwd tot een woning. Sinds kort staat het stekje ook op het bekende verhuurplatform en kreeg het de naam The Subterra Castle. Reizigers die er een nachtje willen vertoeven, moeten 122 euro per nacht betalen. In ruil kunnen ze gebruik maken van een keuken, badkamer, slaapkamer en open haard. Tegelijk kunnen ze ook nog sporen uit het verleden bewonderen, zoals de oorspronkelijke bedieningspanelen.   1 of 5 Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb Foto Airbnb
  [naar artikel]
 18. Celebrity deelt foto uit de oude doos. Herken jij haar? (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zowel bekende Vlamingen als buitenlandse sterren delen regelmatig enkele foto's uit de oude doos op Instagram. Zo ook Victoria Beckham.
  [naar artikel]
 19. Expo foto’s uit de oude Herkse doos (28/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De erfgoedraad van Herk-de-Stad verwelkomt straks vanaf 13 uur graag iedereen die een kijkje wel nemen naar foto’s uit de oude doos met daarop Herkenaren.
  [naar artikel]
 20. Celebrity deelt een foto uit de oude doos. Herken jij haar? (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zowel bekende Vlamingen als buitenlandse sterren delen regelmatig enkele foto's uit de oude doos op Instagram. Zo ook Victoria Beckham.
  [naar artikel]
 21. Zo schattig! Kim Kardashian verrast met foto van baby Chicago (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian heeft haar dochtertje Chicago nog eens aan de wereld voorgesteld. Op Instagram deelde ze een foto waarop haar zes maanden oude...
  [naar artikel]
 22. Oude foto van zittende president levert meer dan 300.000 euro op (05/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een net geen 175 jaar oude foto van John Quincy Adams is bij Sotheby's in New York voor ongeveer 360.000 dollar (308.000 euro) onder de hamer...
  [naar artikel]
 23. Oude foto van zittende president levert meer dan 300.000 euro op (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een net geen 175 jaar oude foto van John Quincy Adams is bij Sotheby's in New York voor ongeveer 360.000 dollar (308.000 euro) onder de hamer...
  [naar artikel]
 24. Kim Kardashian en Kylie Jenner maken openlijk ruzie over oude foto (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Toen Kim Kardashian onlangs op Instagram een foto uit de oude doos deelde met daarop haar (half)zussen, reageerde Kylie Jenner nogal gepikeerd. Ze vroeg openlijk om de foto meteen te deleten.
  [naar artikel]
 25. Imke Courtois wordt expert sport en gezondheid bij Sporza en VRT NWS: "Dit voelt als thuiskomen" (26/02/2019 - VRT NWS)
  De voormalige voetbalster Imke Courtois heeft een nieuwe overeenkomst met de VRT gesloten over een nieuwe samenwerking. De voetbalanaliste zal na afloop van haar doctoraatswerk aan de KU Leuven aan de slag gaan bij Sporza en VRT NWS. "Dit voelt als thuiskomen", reageert Courtois.
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Mama van Selena Gomez post hilarische video uit de oude doos (12/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de oude doos van foto's of video's duiken: we doen het allemaal wel eens. Ook de moeder van Selena Gomez zo blijkt, want zij heeft via Instagram...
  [naar artikel]
 27. Pleegkinderen mogen meedansen in nieuwe K3-videoclip (06/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Ze voelen zich wel eens anders dan andere kinderen, maar vandaag kregen ze van de drie K3’tjes te horen: ‘”Jij bent mooi!” 35 pleegkinderen mochten samen met hun pleegzorgers, en soms ook ouders, meedoen aan de nieuwe K3-videoclip, opgenomen in de onlangs opnieuw geopende Handelsbeurs in Antwerpen. “Het is prachtig om de kinderen te zien genieten”, zegt Klaasje.
  [naar artikel]
 28. Helden van het weer: voor het eerst in 15 jaar samen op de foto (01/11/2017 - VRT NWS)
  Doorgaans blijven ze achter de camera staan, maar voor een bezoek aan de VRT maken ze een uitzondering. De mensen die dagelijks het weerbericht opfleuren met foto's en filmpjes, zijn voor hun vrijwillige arbeid in de bloemetjes gezet. Voor het eerst in 15 jaar poseerden ze allemaal nog eens samen voor de camera.
  [naar artikel]
 29. Herken jij de jarige BV die deze foto uit de oude doos deelt? (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ze blaast vandaag 34 kaarsjes uit en dat wilde ze vieren met een schattige foto. In haar oude fotocollectie vond ze er één: als klein kindje zat ze op de arm van haar mama. Met haar blonde korte haren is ze amper herkenbaar.
  [naar artikel]
 30. Herken jij de jarige BV die deze foto uit de oude doos deelt? (25/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ze blaast vandaag 34 kaarsjes uit en dat wilde ze vieren met een schattige foto. In haar oude fotocollectie vond ze er één: als klein kindje zat ze op de arm van haar mama. Met haar blonde korte haren is ze amper herkenbaar.
  [naar artikel]
 31. Oude foto van Jani toont dat hij vijftien jaar geleden nog lang geen stijlgoeroe was (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jani Kazaltzis heeft op Instagram een foto uit de oude doos van zichzelf gedeeld. In 2002 bleek Vlaanderens bekendste stylist zelf met een nektapijtje en een T-shirt zonder mouwen rond te lopen.
  [naar artikel]
 32. Oude foto van Jani toont dat hij vijftien jaar geleden nog lang geen stijlgoeroe was (15/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jani Kazaltzis (35) heeft op Instagram een foto uit de oude doos van zichzelf gedeeld. In 2002 bleek Vlaanderens bekendste stylist zelf met een nektapijtje en een T-shirt zonder mouwen rond te lopen.
  [naar artikel]
 33. Josje verklapt eindelijk iets over haar solocarrière (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al sinds de oude K3'tjes bekendmaakten dat ze ermee stopten, wachten fans op nieuws over de solocarrière van Josje. Lang wist de blondine niet
  [naar artikel]
 34. Oude foto van zittende president levert meer dan 300.000 euro op (05/10/2017 - De Morgen)
  Een net geen 175 jaar oude foto van John Quincy Adams is bij Sotheby's in New York voor ongeveer 360.000 dollar (308.000 euro) onder de hamer gegaan. Veel valt er nochtans niet te zien, want de zesde president van de Verenigde Staten zit gewoon op een stoel. Het is -voor zover bekend- wel de allereerste foto die ooit van een Amerikaanse president genomen werd.
  [naar artikel]
 35. Koninklijk paleis viert verjaardag Paola met opmerkelijke foto’s uit de oude doos (12/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Paola is vrijdag 83 geworden. Ter gelegenheid van die verjaardag postte het koningshuis op haar Facebookaccount enkele foto’s uit de oude doos.
  [naar artikel]
 36. Koninklijk paleis viert verjaardag Paola met opmerkelijke foto’s uit de oude doos (12/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  83 is koningin Paola vrijdag geworden. Ter gelegenheid van die verjaardag postte het koningshuis op haar Facebookaccount enkele foto’s uit de oude doos.
  [naar artikel]
 37. “Dit voelt als thuiskomen” (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geld maakt niet gelukkig. Vraag maar aan Orlando Sa. De 30-jarige spits ruilde in februari Standard in voor een lucratief contract bij het Chinese Henan Jianye. Vorige week maakte hij tot zijn eigen grote opluchting de omgekeerde beweging. “Dit voelt als thuiskomen.”
  [naar artikel]
 38. "Boys meets world"-cast doet foto van 25 jaar geleden nog eens over (27/08/2018 - VRT NWS)
  25 jaar geleden, in september 1993, werd de eerste aflevering van "Boy meets world" op de Amerikaanse televisie uigezonden.  De komische tv-serie draaide rond Cory Matthews, die als tienerjongen de wereld ontdekte, samen met vriendin Topanga, zijn oudere broer Eric en zijn beste vriend Shawn. De serie volgde hun lotgevallen tot mei 2000, toen er na 7 seizoenen een einde aan de serie kwam. Nu, 25 jaar later, kwamen de 4 hoofdrolspelers nogmaals samen en deden de foto die hen toen bekendmaakte nog eens over.
  [naar artikel]
 39. Barack Obama deelt prachtige oude foto voor 55ste verjaardag Michelle (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig Amerikaans president Barack Obama heeft op Twitter een ontroerende oude foto gedeeld naar aanleiding van de verjaardag van zijn vrouw...
  [naar artikel]
 40. Huis van het Kind brengt grootouders en kleinkinderen samen (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Huis van het Kind in Tongeren organiseerde op dinsdag 20 augustus samen met dienstencentrum De Piepel een spelvoormiddag voor grootouders en hun kleinkinderen (0-12 jaar). Samen konden ze knutselen, bloemschikken, bewegen tijdens een yogasessie, een gezonde snack klaarmaken en samen op de foto gaan.
  [naar artikel]
 41. Gluren bij BV’s: Nathalie Meskens op vakantie met dochter Lima, Kelly Pfaff deelt foto uit de oude doos (12/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Foto uit de oude doos, vakantie en een verloving: de afgelopen week zijn bekende landgenoten druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 42. Google scant oude foto's in met je telefoon (17/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Google brengt PhotoScan uit, een app waarmee je analoge foto's kan digitaliseren. De software maakt meerdere opnames van één foto,
  [naar artikel]
 43. Gluren bij BV's: Phaedra Hoste deelt sensuele foto's uit de oude doos. En deze blunder van Julie Van den Steen wil je niet meemaken (30/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van nieuwjaarskaartjes maken tot foto's delen uit de oude doos: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 44. Gluren bij BV's: Phaedra Hoste deelt sensuele foto's uit de oude doos. En deze blunder van Julie Van den Steen wil je niet meemaken (30/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van nieuwjaarskaartjes maken tot foto's delen uit de oude doos: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 45. Kim Kardashian deelt eerste foto van vier weken oude zoontje Psalm (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian heeft via Instagram een eerste foto vrijgegeven van haar jongste zoontje, Psalm, dat ze samen met Kanye West heeft gekregen. Het...
  [naar artikel]
 46. ‘Temptation’-Simone gespot met verleider (foto’s) (08/06/2020 - Metro)
  We weten intussen dat Simone ervoor gekozen heeft om niet verder te gaan met Zach. Intussen kan ze het duidelijk (nog steeds) goed vinden met een bekende verleider… Het is over & out tussen Simone en Zach uit ‘Temptation Island’. Dat kwam voornamelijk door het feit dat Zach zich meteen liet gaan op het verleidingseiland en met verleidster Romee in bed dook. Achteraf twijfelde Simone nog even, maar ze brak uiteindelijk definitief met Zach. Dagje Amsterdam De 31-jarige blondine trok tijdens het programma erg goed op met verleider Bas, de “witte strontvlieg” zoals Zach hem meer dan eens noemde. Nu blijkt dat Simone hem opnieuw opzocht en ze samen een dagje in Amsterdam vertoefden. Of er meer aan de hand is tussen de twee, weten we niet. Maar wat niet is, kan nog komen… View this post on Instagram @simonessmith en @bassilvius samen gespot in Amsterdam. A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on Jun 7, 2020 at 10:38am PDT Instagram / @simonessmith Instagram / @simonessmith Lees ook: VIDEO. ‘Temptation’-Zach duikt in bed met verleidster Romee Het bericht ‘Temptation’-Simone gespot met verleider (foto’s) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. “En dan gebeurt het ondenkbare: naar het voetbal gaan kijken met vrienden en nooit meer thuiskomen” (06/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Honderden familieleden en vrienden woonden vrijdagvoormiddag een eerbetoon aan de verdronken Antwerpsupporter Ben Vanleene (28) bij in de aula van het crematorium van Wilrijk. Aan de hand van teksten en foto’s werd Ben geschetst als een voetbalfan met een fascinatie voor de natuur, maar vooral als een trouwe zoon, broer en vriend, die met zijn vriendin Sophie net een huis met tuintje had gekocht toen het noodlot toesloeg.
  [naar artikel]
 48. Kleuter zal niet langer thuiskomen met een snor van chocomelk (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe hou je een huishouden, een relatie en me-time overeind? Het leven zoals het is als je veertiger bent: journaliste Anke vertelt.
  [naar artikel]
 49. Ex-burgemeester weigert op de foto te gaan met gemeenteraad: “Ik wil niet op de foto met communisten” (28/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Frank Bruggeman (Open VLD), voormalig burgemeester van Zelzate, weigerde op de afgelopen gemeenteraad om op de foto te gaan met de mensen van PVDA. Ook partijgenoot Filip Bruggheman wilde niet op de foto.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.