Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
20:08 uur

Lore (22) schrijft nummers over beste vriendin die uit het leven stapte: “Ik voel nog altijd dat verdriet”

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 12:48

De 22-jarige kapster Lore Verelst heeft met Left Alone een nummer geschreven over zelfdoding. Exact vijf jaar nadat haar beste vriendin uit het leven stapte, blikt ze terug met een aangrijpende song. De Schriekse ziet het als een belangrijke stap in haar rouwproces, maar wil ook anderen een hart onder de riem steken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lore Boonen wordt verliesconsulente: “Verdriet zal altijd in mij zitten” (14/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Lore Van de Weyer (36), beter bekend als mevrouw Tom Boonen, wordt ‘perinataal verliesconsulente’. De mama van de tweeling Jacqueline en Valentine (5) moest in het verleden zelf twee miskramen verwerken en wil nu andere toekomstige ouders bijstaan in hun rouwproces. “Ik zal niet meehuilen, maar ik voel wel nog verdriet”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 2. Lore Boonen wordt verliesconsulente: “Verdriet zal altijd in mij zitten” (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lore Van de Weyer (36), beter bekend als mevrouw Tom Boonen, wordt ‘perinataal verliesconsulente’. De mama van de tweeling Jacqueline en Valentine (5) moest in het verleden zelf twee miskramen verwerken en wil nu andere toekomstige ouders bijstaan in hun rouwproces. “Ik zal niet meehuilen, maar ik voel wel nog verdriet”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 3. Na twee miskramen wordt Lore Boonen verliesconsulent: “Ik zal niet meehuilen, maar voel wel nog verdriet” (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lore Van de Weyer (36), mevrouw Tom Boonen en mama van de guitige tweeling Jacqueline en Valentine (5), wordt één van Vlaanderens eerste...
  [naar artikel]
 4. INTERVIEW. Na twee miskramen wordt Lore Boonen verliesconsulent: “Ik zal niet meehuilen, maar voel wel nog verdriet” (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lore Van de Weyer (36), mevrouw Tom Boonen en mama van de guitige tweeling Jacqueline en Valentine (5), wordt één van Vlaanderens eerste...
  [naar artikel]
 5. Daarom vindt Lore Tom Boonen de beste papa ooit (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Beste papa ooit", schrijft Lore Van de Weyer, de partner van voormalig wielrenner Tom Boonen, bij een foto die ze deelde op Instagram.
  [naar artikel]
 6. “Ik voel me weer compleet”: soldaat die op bermbom stapte laat penis- en scrotumtransplantatie uitvoeren (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voel me weer compleet. Die ingreep is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest.” Een Amerikaanse soldaat reageert bijzonder...
  [naar artikel]
 7. Koen Wauters kookt met Lore, de vriendin van Tom Boonen (27/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wat serveert Lore aan haar Tom als hij gewoon thuis is en niet op training? Wordt het quinoa of ander krachtvoer?
  [naar artikel]
 8. Koen Wauters kookt met Lore, de vriendin van Tom Boonen (27/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wat serveert Lore aan haar Tom als hij gewoon thuis is en niet op training? Wordt het quinoa of ander krachtvoer?
  [naar artikel]
 9. Nick Cave: "Verdriet brengt verschijningen zich mee, breng ze tot leven, volg ze, aan de andere kant is verandering" (04/11/2018 - VRT NWS)
  "Ik voel de aanwezigheid van mijn zoon, ook al is hij er misschien niet. Ik hoor hem tegen me praten, hoewel hij er misschien niet is. Verdriet brengt verschijningen met zich mee, ideeën. Volg die ideeën, breng ze tot leven, want aan de andere kant is verandering en verlossing." De Australische zanger Nick Cave schrijft in een openhartige reactie op een fan over liefde en verdriet, na de dood van zijn zoon Arthur.
  [naar artikel]
 10. “Vroeger waren we vaak kat en hond, nu beste vriendinnen” (07/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Toen Lore Van Praet (31) nog een tiener was, kon ze weinig verdragen van haar moeder. Maar dat lag zeker niet aan haar mama, weet Lore nu. “Ze is altijd al lief geweest, maar vroeger besefte ik niet wat ze allemaal voor ons deed. Nu vind ik het soms erg wat ik haar heb aangedaan.”
  [naar artikel]
 11. Accent-Medewerker van de week: Lore (13/11/2017 - Metro)
  Waarom Lore? Wij nomineren Lore tot medewerker van de week omwille van haar inzet, doorzettingsvermogen, loyaliteit, humor en de steeds aanwezige glimlach op haar gezicht. We vinden het super dat Lore vanaf november terug fulltime bij ons komt werken. Gedaan met alle leuke dingen op woensdag te missen?! Persoonlijke boodschap voor Lore: Lore, we willen je bedanken voor alle moeite die je steekt in het opvolgen van onze strijkdames. We weten dat dit niet altijd het leukste werkje is. We willen je uiteraard ook bedanken voor al de rest dat je hier doet, steeds met de nodige professionaliteit en een correcte klantvriendelijkheid (ook bij de Franstalige telefoons, je te flie floe)?! Bedankt dat je in ons team zit!
  [naar artikel]
 12. Beste vriendin van doodgestoken Mikey (19) in emotionele getuigenis: “Mensen waren kwader op mij dan op de moordenaar” (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Die messteken leken wel een half uur te duren. En toen lag Mikey, mijn beste vriend met wie ik zo lang overeenkwam, dood in mijn armen.” In een emotionele getuigenis vertelde Lore Versyck (22) de volksjury hoe Mikey Peeters het voor haar opnam toen ze Steven Van Geel aan de Brugse Markt met een mes in zijn handen zag. Sinds die fatale steekpartij leeft ze met een verschrikkelijk trauma. “Vijf jaar van mijn leven zijn weggegooid. Pas nu begin ik te beseffen dat ik me niet schuldig moet voelen.”
  [naar artikel]
 13. Vriendin van ex-spits van Anderlecht en Gent die uit het leven stapte, doet vreselijk relaas: "Ineens hoorde ik het schot” (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige vrijdag pleegde Miljan Mrdakovic op amper 38-jarige leeftijd zelfmoord. Nu doet Ivana Stanic, de vriendin van de gewezen Servische aanvaller...
  [naar artikel]
 14. Beste vriendin van Meghan Markle verdedigt de hertogin: “Ze is nog altijd dezelfde persoon” (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle (38) is al lang niet meer de favoriete royal van de Britten, maar haar beste vriendin blijft steevast achter haar staan. Janina...
  [naar artikel]
 15. Natassia, de vriendin van Wout Bru, over gelekte sekstape: “Ik heb het nog altijd niet verwerkt” (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Natassia Van Kerkvoorde, de vriendin van Wout Bru, sprak in Humo voor het eerst over een traumatische ervaring uit haar jeugd. Haar beste vriendin...
  [naar artikel]
 16. Aalst probeert te begrijpen wat er met hun Ilse is gebeurd: “Ze was het beste uithangbord voor onze stad” (04/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de terrassen aan de Grote Markt herhalen de Aalstenaren het vaak: Wè zèn graalich verschoeten. Ze zijn ferm geschrokken dat Ilse vermoord is. Altijd Ilse. Nooit Ilse Uyttersprot of de vorige burgemeester. Altijd enkel maar Ilse. Als was ze hun vriendin. Een vriendin die altijd spontaan op hen kwam toegestapt om te vragen hoe het ging. En nu is ze dood. Vermoord zelfs. Niet te vatten.
  [naar artikel]
 17. 7 nummers die Aretha Franklin onsterfelijk hebben gemaakt (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aretha Franklin is vandaag overleden op 76-jarige leeftijd, maar dankzij haar muziek zal een stukje van haar voor altijd verder leven. Deze nummers...
  [naar artikel]
 18. "Op het laatste kon Lore nog weinig. Mario hielp bij het in- en uitstappen in de auto, tilde haar in en uit het bed" (29/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op haar zesentwintigste had Lore Purnot de kegels voor haar leven rechtgezet: ze was haar droom achterna gegaan en leerkracht geworden, ze was verliefd geworden en getrouwd. Zelfs toen kanker roet in het eten kwam gooien, week Lore niet van haar pad. Ze zou ervoor gaan, alles ging goedkomen - haar aangeboren positivisme viel simpelweg niet te onderdrukken.
  [naar artikel]
 19. Arthur (18) stapte uit het leven. Zijn familie vertelt hoe ze elk op hun manier omgaan met het verdriet (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag, 7 januari 2019. Op de eerste dag na de kerstvakantie staat rond 5 uur een politieagente voor de deur. Het lichaam van Arthur is gevonden...
  [naar artikel]
 20. Elke schrijft laatste wens neer in afscheidsbrief: "Geef 1.000 euro aan Rode Neuzen" (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op 18 november stapte Elke Geussens uit het leven. Haar mooie afscheidsbrief toont hoe deze studente was: ze dacht altijd eerst aan anderen, dan
  [naar artikel]
 21. Lore overleefde een zelfmoord­poging en helpt nu zelf nabestaan­den: "Er is altijd hoop, ook al zie je dat niet" (25/06/2019 - VRT NWS)
  Er is altijd hoop, ook al lijkt dat niet zo of kan je dat niet zien door een doorgedreven tunnelvisie. Die boodschap heeft Lore Vonck precies 10 jaar na de dood van Yasmine voor mensen die zich suïcidaal voelen. Zelf overleefde ze enkele jaren geleden een zelfmoordpoging. Vandaag helpt ze nabestaanden via Werkgroep Verder.
  [naar artikel]
 22. Ongeloof en verdriet na onverwacht overlijden hiphopper Gewoon Ruben (29): “Je lijden moet zo ongelooflijk hard zijn geweest” (12/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Ongeloof en ontzetting bij familie, vrienden en muziekliefhebbers uit de regio nadat bekend raakte dat hiphopzanger ‘Gewoon Ruben’ —in het gewone leven Ruben Haegens — op 29-jarige leeftijd overleed. Hij stapte zelf uit het leven.
  [naar artikel]
 23. Waarom Selena Gomez plots ruzie heeft met beste vriendin die haar leven redde (05/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Selena Gomez (27) kreeg vorig jaar van haar beste vriendin het mooiste geschenk ooit: Francia Raisa (31) gaf haar één van haar nieren, zodat de...
  [naar artikel]
 24. Lore en tweeling Jacqueline en Valentine wachten papa Tom op in Roubaix (09/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een twintigtal kilometer voor het einde van Parijs-Roubaix kwam Tom Boonens vriendin Lore aan in Roubaix, samen met de tweeling Jacqueline en Valentine. Ze hoopten in Roubaix Tom naar een vijfde kassei te kunnen schreeuwen, maar de koerssituatie zat Boonen helaas niet mee. Hij moest vol in de achtervolging na een aanval van Peter Sagan en kwam niet meer terug.
  [naar artikel]
 25. Lore en tweeling Jacqueline en Valentine wachten papa Tom op in Roubaix (09/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een twintigtal kilometer voor het einde van Parijs-Roubaix kwam Tom Boonens vriendin Lore aan in Roubaix, samen met de tweeling Jacqueline en Valentine. Ze hoopten in Roubaix Tom naar een vijfde kassei te kunnen schreeuwen, maar de koerssituatie zat Boonen helaas niet mee. Hij moest vol in de achtervolging na een aanval van Peter Sagan en kwam niet meer terug.
  [naar artikel]
 26. Deze Brit schrijft nummers over thema's die je niet verwacht van iemand die pas 18 is (30/06/2017 - De Morgen)
  Hij schrijft nummers over corruptie in het voetbal, xenofobie in de media en het onbegrip tegenover transgenders. Thema’s die je niet verwacht van iemand die pas 18 is. Journaliste Britt Valkenborghs keek in zijn ziel. 
  [naar artikel]
 27. 80-jarige vrouw staat terecht voor moordpoging op beste vriendin (16/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel is maandag voor de rechtbank moeten verschijnen voor de moordpoging op haar beste vriendin van 97, die zwaar hulpbehoevend is. Ze had haar vorig jaar een overdosis medicatie gegeven, omdat ze samen uit het leven wilden stappen.
  [naar artikel]
 28. 80-jarige vrouw staat terecht voor moordpoging op beste vriendin (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel is maandag voor de rechtbank moeten verschijnen voor de moordpoging op haar beste vriendin van 97, die zwaar hulpbehoevend is. Ze had haar vorig jaar een overdosis medicatie gegeven, omdat ze samen uit het leven wilden stappen.
  [naar artikel]
 29. Regelmatig afspreken met je beste vriendin verbetert je gezondheid (13/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog op zoek naar het perfect excuus om vanavond te keuvelen met je beste vriendin? Uit nieuw onderzoek van de universiteit van Oxford blijkt dat...
  [naar artikel]
 30. Op vakantie met je beste vriendin? Enkele tips om ruzie te vermijden (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Al maanden kijk je ernaar uit: een reis met je beste vriendin. Zon, zee, strand en lekkere cocktails. Wat kan er mislopen? Een heleboel, zo blijkt....
  [naar artikel]
 31. Lore (7) schittert in nieuwe VTM-serie De Luizenmoeder: “Scènes met dikke trui tijdens bloedhete zomer” (03/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Lore Wauters (7) uit Wechelderzande (Lille) schittert vanaf woensdag 9 januari in De Luizenmoeder, een nieuwe comedyreeks op VTM. De roodharige Lore is uit honderden kindjes gekozen om een van de zes hoofdrollen bij de kinderen in de serie te vertolken.
  [naar artikel]
 32. Tom Boonen en Lore genieten van hun nieuwe leven: “Pas nu leert hij onze meisjes écht kennen” (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie dacht dat Tom Boonen (36) het rustiger aan zou doen nu hij wielrenner af is, komt voorlopig bedrogen uit. Zomaar in zijn zetel zitten, is niet aan de voormalige kampioen besteed. Zo rijdt hij dit weekend zijn allereerste autorace in Spa-Francorchamps. Maar er is ook eindelijk tijd voor Lore en het gezin.
  [naar artikel]
 33. Ex-vriendin overleden Avicii deelt verdriet met de wereld (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Emily Goldberg, ex-vriendin van de overleden Zweedse DJ Avicii, breekt de stilte ne rouwt openlijk op Instagram.
  [naar artikel]
 34. Mama geeft pijnlijke sms'jes vrij van mishandelde dochter (18) die zichzelf schuld gaf en uit het leven stapte (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 18-jarige Emily Drouet stapte op 18 maart vorig jaar uit het leven. Uit sms'jes aan haar vrienden blijkt dat ze in de weken ervoor zichzelf de...
  [naar artikel]
 35. Mama geeft pijnlijke sms'jes vrij van mishandelde dochter die zichzelf schuld gaf en uit het leven stapte (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 18-jarige Emily Drouet stapte op 18 maart vorig jaar uit het leven. Uit sms'jes aan haar vrienden blijkt dat ze in de weken ervoor zichzelf de...
  [naar artikel]
 36. In 2013 stapte zijn vriendin uit het leven na een depressie, nu treedt NBA-speler opnieuw in het huwelijksbootje (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ryan Anderson is in de NBA bezig aan een prima seizoen met de Houston Rockets en is niet meer weg te denken uit de basis van coach D'Antoni. Met
  [naar artikel]
 37. Beste vriendin Meghan krijgt trouwshow op Netflix (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jessica Mulroney, de Canadese styliste én beste vriendin van Meghan Markle, gaat stelletjes helpen hun trouwdag over te doen in het nieuwe...
  [naar artikel]
 38. En toen werd het heel stil: vrienden van overleden Jasper (21) maken postuum zijn grote droom waar (19/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een aangrijpend moment tijdens de eerste dag van de Warmste Week. De beste vrienden van de 21-jarige Jasper stonden klaar om postuum de grote droom van hun beste vriend waar te maken. Jasper zelf stapte uit het leven, maar zijn vrienden startten een kledinglijn met zijn eigen ontwerpen, iets waar hij altijd al op hoopte.
  [naar artikel]
 39. Meisje (19) probeert beste vriendin te vergiftigen met white spirit in wafel (06/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een 19-jarige vrouw uit Maasmechelen riskeert een celstraf van 48 maanden met uitstel voor poging vergiftiging van haar beste vriendin. Het meisje had een plannetje bedacht om een wafel met whitespirit tijdens de speeltijd aan het slachtoffer te geven en haar vriendin - waarmee ze ruzie had - te vergiftigen.
  [naar artikel]
 40. De broer van Sanda Dia doorbreekt de stilte: “Ik voel medelijden met de daders” (05/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Seydou, broer en beste vriend van Sanda Dia, doorbreekt de stilte. Zondagskind Sanda Dia was tien jaar jonger. En toch keek Seydou (31) op naar zijn jongere broer. Naar zijn creativiteit, zijn ogenschijnlijke nonchalance waarmee hij door het leven stapte, zijn tomeloze ambitie ook. “Sanda wist dat hij in een maatschappij leefde waarin iemand met een andere huidskleur zich dubbel moet plooien.”
  [naar artikel]
 41. Broer van Sanda Dia doorbreekt de stilte: “Ik voel medelijden met de daders” (05/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Seydou, broer en beste vriend van Sanda Dia, doorbreekt de stilte. Zondagskind Sanda Dia was tien jaar jonger. En toch keek Seydou (31) op naar zijn jongere broer.Naar zijn creativiteit, zijn ogenschijnlijke nonchalance waarmee hij door het leven stapte, zijn tomeloze ambitie ook. “Sanda wist dat hij in een maatschappij leefde waarin iemand met een andere huidskleur zich dubbel moet plooien.”
  [naar artikel]
 42. Tim en Elke over het leven na ‘Blind getrouwd’: “De kijkers zagen maar een klein stukje van het verhaal” (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een jaar geleden beleefden ze hun wittebroodsweken, nog voor ze elkaar eigenlijk goed kenden. Televisiekijkend Vlaanderen keek met spanning toe. Zouden Tim Beer (36) en Elke Voorspoels (37) Blind getrouwd beëindigen als koppel? Zover kwam het niet, tot groot verdriet van de kijkers, die nog altijd hoop koesteren. “Mijn nieuwe vriendin vindt het niet leuk constant te horen hoe jammer het is dat Elke en ik uiteen zijn.”
  [naar artikel]
 43. 'Ik voel het verdriet van Bambi nog altijd' (12/04/2019 - De Morgen)
  Cult. vraagt iemand een hele week lang naar zijn voorkeuren, gewoontes en bizarre trekjes. Deze week: fotografe en regisseur Marie Wynants, die vanaf vrijdag haar eerste grote fototentoonstelling heeft in Antwerpen. Vandaag: haar culturele voorkeuren.
  [naar artikel]
 44. “Niet verbaasd dat hij nog slachtoffers maakt”: ex-vriendin over man die verdacht wordt van moord op Ilse Uyttersprot (05/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Om 8u gisterochtend stapte Jurgen D. (49) het politiekantoor van Aalst binnen. “Ik heb mijn vriendin iets aangedaan”, verklaarde hij. Luttele momenten later vonden agenten het levenloze lichaam van Ilse Uyttersprot (53) in het appartement van de man. De ex-burgemeester en moeder van twee zonen was uren daarvoor met een hamer om het leven gebracht. Jurgen D. is niet onbesproken. In 2014 werd hij al veroordeeld voor partnergeweld.
  [naar artikel]
 45. Jeroen Meus na pikzwarte periode terug met 'Twee tot de zesde macht’: "Verdriet heeft ook schone kantjes" (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)...
  [naar artikel]
 46. 'Achteraf voel ik mij meteen 'vettig'' (07/04/2019 - De Morgen)
  Cult. vraagt iemand een hele week lang naar zijn of haar voorkeuren, gewoontes en bizarre trekjes. Deze week: Roos Van Acker, die op de laatste dag van het jaar samen met Steven Lemmens de 100 beste nummers in De tijdloze op Studio Brussel aan elkaar praat. Vandaag: over eten en andere rituelen.
  [naar artikel]
 47. Drama Kortessem: Malcom ontsnapte aan het noodlot, verteerd door verdriet (09/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Malcom Adodokpo, die afgelopen weekend in Kortessem aan het noodlot ontsnapte, wordt verteerd door verdriet. “Ik voel me zo schuldig omdat ik ontsnapt ben. Maar ik wil me mijn vrienden herinneren zoals ze waren toen ze mij thuis afzetten: zo zorgeloos en blij.”
  [naar artikel]
 48. Melissa (32) bleef alleen achter nadat echtgenoot uit leven stapte en hun twee zonen meenam. Maar ze krabbelde weer overeind (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  4 januari 2016 was de donkerste dag in het leven van de Australische Melissa Little (32). Op die dag stapte haar echtgenoot Damien (34) uit het...
  [naar artikel]
 49. Emily (18) stapte uit het leven om te ontsnappen aan agressieve rijkeluisvriend. Die had ontdekt dat ze triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet wilde (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse jongeman uit een vooraanstaande familie is veroordeeld omdat hij zijn vriendin had aangevallen nadat hij had ontdekt dat ze een
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.