Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
06:05 uur

Zoektocht naar vermiste jogger in recreatiedomein De Blaarmeersen in Gent: "Onrustwekkende verdwijning"

VRT NWS

17/10/2020 - 13:17

In de Blaarmeersen in Gent is al sinds donderdag een jogger van 32 vermist. De verdwijning wordt gezien als onrustwekkend, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Grootschalige zoektocht in Blaarmeersen naar 32-jarige jogger die vermist wordt (17/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Met man en macht wordt deze voormiddag in de Blaarmeersen gezocht naar Pieter-Jan Huygens. De 32-jarige man uit Lede ging donderdag in de late namiddag joggen in het populaire Gentse recreatiedomein. Sindsdien is hij niet meer gezien.
  [naar artikel]
 2. Onrustwekkende verdwijning aan de Blaarmeersen van 32-jarige man uit Lede (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 32-jarige Pieter-Jan Huygens uit Lede ging donderdagmiddag joggen rond 16.30 uur rond de Gentse Blaarmeersen. Sindsdien is de man niet meer gezien. Vrijdag werd door de Cel Vermiste Personen een uitgebreide zoekactie gehouden naar de man.
  [naar artikel]
 3. Zoektocht naar vermiste jongeman in Vilvoorde (01/01/2020 - Metro)
  In Vilvoorde is woensdag gezocht naar een vermiste jongeman. De 21-jarige kwam niet thuis van een oudejaarsfuif. Het parket van Halle-Vilvoorde bevestigt de onrustwekkende verdwijning. De jongeman vierde oudjaar in de feestzaal van De Kruitfabriek langs het kanaal in Vilvoorde. “Daar is hij dinsdagavond voor het laatst gezien”, zegt Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde. “De politie heeft woensdag in die buurt gezocht tot het donker werd. Voorlopig zonder resultaat. Het gaat om een onrustwekkende verdwijning.” De cel vermiste personen werd betrokken bij de zoektocht langs de kade van de Steenkaai. Het kanaal was de meest voor de hand liggende locatie, maar niet de enige. De politiezone Vilvoorde-Machelen leidt het onderzoek. bron: Belga Het bericht Zoektocht naar vermiste jongeman in Vilvoorde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Zware brand en "ontploffing" op de Blaarmeersen in Gent (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er woedt momenteel een zware brand in de overdekte tennishal in recreatiedomein De Blaarmeersen in Gent. Er zou ook sprake zijn van een...
  [naar artikel]
 5. Brandweer speurt in water naast looptraject naar vermiste jogger (17/10/2020 - De Standaard)
  Met man en macht wordt al sinds vrijdag in en rond de Blaarmeersen gezocht naar Pieter-Jan Huygens. De 32-jarige man uit Lede ging donderdag in de late namiddag joggen in het populaire Gentse recreatiedomein. Sindsdien is hij niet meer gezien.
  [naar artikel]
 6. Grote brand op de Blaarmeersen in Gent (02/08/2018 - VRT NWS)
  In Gent woedt er een brand in een conciërgewoning vlak bij de tennishal op het recreatiedomein "de Blaarmeersen". Iedereen zou op tijd uit het gebouw zijn geraakt. Een persoon zou bevangen zijn door de rook. De rookpluim is van vrij ver te zien. Meer informatie is er voorlopig nog niet. Zo dadelijk meer.
  [naar artikel]
 7. Politie zet helikopter in en laat treinverkeer stilleggen voor zoektocht naar vermiste Beringenaar (20) (25/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Beringen/Ham/Tessenderlo heeft donderdagmiddag de grote middelen ingezet in hun zoektocht naar een 20-jarige man uit Beringen. Omdat het om een onrustwekkende verdwijning ging, werden een speurhond en een helikopter ingeschakeld, en werden zelfs de treinen vertraagd. Uiteindelijk werd de vermiste na een uur ongedeerd teruggevonden.
  [naar artikel]
 8. Lichaam van vermiste jogger (32) teruggevonden (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Gent is het lichaam van de verdwenen 32-jarige jogger teruggevonden in de Leie ter hoogte van de Krommehamlaan in Drongen. De man was sinds donderdagavond vermist nadat hij ging joggen in en rond de Blaarmeersen. Na verschillende zoekacties met speurhonden en een helikopter werd het lichaam van de man zondagmiddag teruggevonden.
  [naar artikel]
 9. "Asielzoeker heeft vaak niet leren zwemmen" (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag is in recreatiedomein Blaarmeersen in Gent een Afghaanse jongen van twaalf verdronken. "Het is misschien niet zo toevallig dat
  [naar artikel]
 10. Naamse vader verdwijnt na onrustwekkende sms (22/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik ga weg, je kunt je leven opnieuw starten", luidde een onrustwekkende sms die de vermiste Gwenaël Baudoin (34) vrijdag naar zijn vrouw stuurde,...
  [naar artikel]
 11. Vermiste Jan-Pieter gevonden in water van Blaarmeersen in Gent (18/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Kort na de middag heeft de scheepvaartpolitie een menselijk lichaam gevonden in een oude Leiearm in Afsnee, in de buurt van het Gentse recreatiedomein Blaarmeersen. Het parket van Oost-Vlaanderen heeft bevestigd dat het gaat om de 32-jarige Pieter-Jan Huygens, die sinds donderdagnacht wordt vermist.
  [naar artikel]
 12. 32-jarige jogger uit Lede verdwenen aan Blaarmeersen (17/10/2020 - De Morgen)
  De 32-jarige Pieter-Jan Huygens uit Lede ging donderdagmiddag rond 16.30 uur joggen aan de Gentse Blaarmeersen. Sindsdien is de man niet meer gezien. Vrijdag werd door de Cel Vermiste Personen een uitgebreide zoekactie gehouden naar de man.
  [naar artikel]
 13. Zoektocht na onrustwekkende verdwijning van 22-jarige in Brugge (29/01/2017 - De Redactie)
  De politie, civiele bescherming en de cel vermiste personen zijn druk in de weer. Het parket vermoedt dat de jongen in het water is gesukkeld.
  [naar artikel]
 14. Vermiste jogger levenloos teruggevonden in water (18/10/2020 - De Standaard)
  In Drongen, nabij Gent, is deze namiddag een lichaam in het water gevonden. Het gaat om de vermiste jogger Pieter-Jan Huygens (32) uit Lede.
  [naar artikel]
 15. 32-jarige jogger uit Lede verdwenen aan Blaarmeersen (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 32-jarige Pieter-Jan Huygens uit Lede ging donderdagmiddag joggen rond 16.30 uur rond de Gentse Blaarmeersen. Sindsdien is de man niet meer gezien. Vrijdag werd door de Cel Vermiste Personen een uitgebreide zoekactie gehouden naar de man.
  [naar artikel]
 16. Politie zoekt naar vermiste vrouw van 23 in Antwerpen, "onrustwekkende verdwijning" (05/05/2019 - VRT NWS)
  In Antwerpen is een zoekactie bezig naar Julie Van Espen uit Schilde, die vermist is sinds gisteravond. Dat bevestigt het parket. De 23-jarige vrouw vertrok met de fiets naar Antwerpen, waar ze had afgesproken met vriendinnen, maar daar kwam ze nooit aan.
  [naar artikel]
 17. Brand op Gents recreatiedomein Blaarmeersen (02/08/2018 - De Standaard)
  De bezoekers van de Blaarmeersen in Gent zijn donderdag opgeschrikt door een brand op het terrein.
  [naar artikel]
 18. Brand op Gents recreatiedomein Blaarmeersen (02/08/2018 - De Standaard)
  De bezoekers van de Blaarmeersen in Gent zijn donderdag opgeschrikt door een brand op het terrein. Een persoon raakte gewond.
  [naar artikel]
 19. Familie en vrienden houden zoektocht rond Blaarmeersen naar vermiste 32-jarige man (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 32-jarige Pieter-Jan Huygens uit Lede ging donderdagmiddag joggen rond de Gentse Blaarmeersen. Sindsdien is de man niet meer gezien.
  [naar artikel]
 20. Jogger verwoest slaapplaats van dakloze: "Het is smerig en ruikt naar urine" (12/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Wat een rotstreek!" Omstanders zijn niet te spreken over de schoonmaakactie van een jogger in Oakland, Californië. "Ik raap alleen maar wat troep...
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Jogger verwoest slaapplaats van dakloze: "Het is smerig en ruikt naar urine" (12/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Wat een rotstreek!" Omstanders zijn niet te spreken over de schoonmaakactie van een jogger in Oakland, Californië. "Ik raap alleen maar wat troep...
  [naar artikel]
 22. Zoektocht naar vermiste Ilias Chahdi (12) gaat verder, familie doodongerust (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De zoektocht naar de twaalfjarige Ilias Chahdi, die sinds donderdagochtend vermist is, gaat onverminderd door. Zijn familie is doodongerust en in de wijde omgeving rond zijn woning worden affiches opgehangen, flyers uitgedeeld en bermen uitgekamd. De politie heeft het over een onrustwekkende verdwijning, maar gaat voorlopig niet uit van een misdrijf.
  [naar artikel]
 23. Zware brand woedt op Blaarmeersen in Gent (02/08/2018 - De Morgen)
  Er woedt een zware brand in de overdekte tennishal op recreatiedomein de Blaarmeersen in Gent. Er zou ook sprake zijn van een ontploffing, meldt Het Laatste Nieuws. 
  [naar artikel]
 24. Onrustwekkende verdwijning van 52-jarige dame (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Waregem heeft de politie een hele voormiddag gezocht naar de 52-jarige Ervehe Shehu. Het gaat om een onrustwekkende verdwijning, aldus
  [naar artikel]
 25. Gent vordert redders op na verdrinking (27/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  In Gent gaat morgen het stedelijke zwembad Strop dicht, en alle redders zullen opgevorderd worden om de zwemmers op recreatiedomein De Blaarmeersen extra in de gaten te houden. Dat is bevestigd aan VTM Nieuws. De beslissing komt er nadat eerder op de dag een jongen van twaalf jaar oud overleed na een zwempartij in De Blaarmeersen.
  [naar artikel]
 26. Zoektocht naar vermiste Ilias Chahdi (12) gaat door, familie doodongerust (18/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  De zoektocht naar de 12-jarige Ilias Chahdi, die sinds donderdagochtend vermist is, gaat onverminderd door. Zijn familie is doodongerust en in de wijde omgeving rond zijn woning worden affiches opgehangen, flyers uitgedeeld en bermen uitgekamd. De politie heeft het over een onrustwekkende verdwijning, maar gaat voorlopig niet uit van een misdrijf.
  [naar artikel]
 27. 'Asielzoeker heeft vaak niet leren zwemmen' (video) (28/08/2016 - Knack)
  Afgelopen vrijdag is in recreatiedomein Blaarmeersen in Gent een Afghaanse jongen van twaalf verdronken. "Het is misschien niet zo toevallig dat er net een Afghaanse jongen slachtoffer was", zegt professor Bewegingswetenschappen Kristine De Martelaer van de VUB.
  [naar artikel]
 28. Gentse Bibberduik afgelast wegens... te koud (25/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Bibberduik, een traditie in Gent waarbij honderden mensen in het ijskoude water van de Blaarmeersen duiken, gaat niet door. Dat meldt de Stad Gent woensdag. De reden: "de aanhoudende vriestemperaturen". Ook schaatsen zit er niet in aan de Blaarmeersen.
  [naar artikel]
 29. Huiszoeking in onderzoek naar vermiste Shashia (20): “Eén persoon gearresteerd” (09/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de zoektocht naar de onrustwekkende verdwijning van Shashia Moreau uit Heist-op-den-Berg is donderdagavond een huiszoeking uitgevoerd in de Van Stralenstraat in Antwerpen. Ook het labo is ter plaatse. De jonge vrouw (20) kwam dinsdag met de trein aan in Antwerpen, waar ze afgesproken had met een man die ze leerde kennen via Facebook. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.
  [naar artikel]
 30. Shashia (20) had afgesproken via Facebook, maar daagde nooit op: “Een zeer onrustwekkende verdwijning” (09/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie, de Cel Vermiste Personen van de federale politie, Child Focus: iedereen zoekt momenteel naar de vermiste Shashia Moreau uit Heist-op-den-Berg. De jonge vrouw (20) vertrok dinsdag met de trein naar Antwerpen, waar ze afgesproken had met een man die ze leerde kennen via Facebook. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. De politie noemt de verdwijning “zeer onrustwekkend”.
  [naar artikel]
 31. 15-jarig meisje uit Arendonk vermist: "Zeer onrustwekkende verdwijning" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 15-jarige Rika Hollants is vermist sinds gisteren. Ze werd voor het laatst gezien in Arendonk. Dat meldt Child Focus, die de verdwijning als...
  [naar artikel]
 32. Politie zoekt man na onrustwekkende verdwijning meisje (6) (12/06/2017 - De Standaard)
  Gisteren verdween Jihane El Oizo (6) op de markt van het slachthuis van Anderlecht. De politie is op zoek naar een onbekende man die te zien is op de beelden van bewakingscamera's in de omgeving. ‘Dit is een zeer onrustwekkende verdwijning’, bevestigt Benoit Dejemeppe van het parket van Brussel.
  [naar artikel]
 33. Lichaam van vermiste jogger (32) teruggevonden. ‘Tragisch ongeval tijdens het joggen aan de Leie’ (18/10/2020 - De Morgen)
  Het lichaam van de verdwenen 32-jarige jogger is zondagmiddag teruggevonden in de Leie ter hoogte van de Krommehamlaan in Sint-Denijs-Westrem. De man was sinds donderdagavond vermist nadat hij ging joggen in en rond de Blaarmeersen. Na verschillende zoekacties met speurhonden en een helikopter werd het lichaam van de man uiteindelijk teruggevonden.
  [naar artikel]
 34. Lichaam van vermiste jogger (32) teruggevonden. “Tragisch ongeval tijdens het joggen aan de Leie” (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lichaam van de verdwenen 32-jarige jogger is zondagmiddag teruggevonden in de Leie ter hoogte van de Krommehamlaan in Sint-Denijs-Westrem. De man was sinds donderdagavond vermist nadat hij ging joggen in en rond de Blaarmeersen. Na verschillende zoekacties met speurhonden en een helikopter werd het lichaam van de man uiteindelijk teruggevonden.
  [naar artikel]
 35. Dood vermiste jogger (32) in Gent lijkt ongeval, geen sporen van geweld (19/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het lichaam van de vermiste jogger die zondagnamiddag in het water gevonden werd in de Gentse deelgemeente Afsnee, vertoonde geen uiterlijke sporen van geweld. “De eerste vaststellingen tonen aan dat het zou gaan om een ongeval”, meldt het parket Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 36. Shashia (20) had afgesproken via Facebook, maar daagde nooit op: ‘Een zeer onrustwekkende verdwijning’ (09/02/2017 - De Standaard)
  De lokale politie, de Cel Vermiste Personen van de federale politie, Child Focus: iedereen zoekt momenteel naar de vermiste Shashia Moreau uit Heist-op-den-Berg. De jonge vrouw (20) vertrok dinsdag met de trein naar Antwerpen, waar ze afgesproken had met een man die ze leerde kennen via Facebook. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. De politie noemt de verdwijning ‘zeer onrustwekkend’, zo schrijft Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 37. Drenkeling uit zwemvijver van de Blaarmeersen gehaald (26/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  In recreatiedomein Blaarmeersen in Gent is vrijdagmiddag een persoon in kritieke toestand uit het water van de zwemvijver gehaald. De politie heeft een deel van het strand rond de zwemvijver afgezet en de brandweer is ter plaatse.
  [naar artikel]
 38. Man twee dagen na reanimatiepoging in Blaarmeersen alsnog gestorven (24/07/2019 - De Standaard)
  In Gent is een man gestorven die twee dagen geleden van de verdrinkingsdood werd gered in recreatiedomein Blaarmeersen, zo meldt de Gentse politie.
  [naar artikel]
 39. Lichaam van vermiste jogger gevonden in Gent, volgens parket zou het gaan om een ongeval (19/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het lichaam van de vermiste jogger die zondagnamiddag in het water gevonden werd in de Gentse deelgemeente Afsnee, vertoonde geen uiterlijke sporen van geweld. “De eerste vaststellingen tonen aan dat het zou gaan om een ongeval”, meldt het parket Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 40. Onrustwekkende verdwijning: politie is op zoek naar deze vrouw (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Blankenberge heeft een oproep verspreid in het kader van een onrustwekkende verdwijning. De politie is op zoek naar Debby Van...
  [naar artikel]
 41. Onrustwekkende verdwijning: wie heeft Alaydin Wolters (15) uit Genk gezien? (05/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Child Focus is op zoek naar de vijftienjarige Alaydin Wolters uit Genk. De tiener is sinds maandag vermist. Men gaat uit van een onrustwekkende verdwijning.
  [naar artikel]
 42. Jongen (12) verdronken in Gentse Blaarmeersen (26/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In recreatiedomein Blaarmeersen in Gent is vrijdagmiddag een twaalfjarige jongen in kritieke toestand uit het water van de zwemvijver gehaald. De jongen is intussen overleden. De politie heeft een tijd lang een deel van het strand rond de zwemvijver afgezet en de brandweer kwam ter plaatse.
  [naar artikel]
 43. 18-jarige zoektocht naar vermiste zoon eindigt op enkele meters van voordeur (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Indische New Delhi is het skelet van een vermiste jongen na 18 jaar opgedoken in een rioolput. Na de verdwijning van het 14-jarige kind...
  [naar artikel]
 44. Zoekactie naar vermiste 21-jarige uit Vilvoorde herbegonnen: "Alles opnieuw, vanaf de oever, de hele zone" (03/01/2020 - VRT NWS)
  De zoektocht naar de 21-jarige Frederik Vanclooster uit Vilvoorde, die sinds nieuwjaarsnacht vermist is, is zonet herbegonnen. De voorbije dagen werd er met man en macht gezocht in en rond Vilvoorde. Vandaag zoekt de Cel Vermiste Personen met een sonarboot en een duikteam verder in het kanaal. Volgens Alain Remue van de Cel Vermiste Personen is dat geen gemakkelijke opdracht. "Dit is een ontzettend moeilijk terrein."
  [naar artikel]
 45. Zoektocht naar vermiste twintiger (23/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politiediensten startten zondag een zoekactie naar een 24-jarige man uit Lommel. de twintiger heeft zijn fiets zaterdagnacht of zondagochtend nog thuis gezet en is sindsdien verdwenen. Vanwege zijn laatste sms wordt het als een onrustwekkende verdwijning beschouwd. De politie zoekt onder meer met de inzet van een drone in de omgeving waar het laatste gsm-signaal van de jongeman werd opgepikt. Voorlopig is er niet meer nieuws.
  [naar artikel]
 46. Tiener overleden in Gentse Blaarmeersen (26/08/2016 - De Standaard)
  In recreatiedomein Blaarmeersen in Gent is vrijdagmiddag een twaalfjarige jongen in kritieke toestand uit het water van de zwemvijver gehaald. De jongen is intussen overleden. De politie heeft een tijd lang een deel van het strand rond de zwemvijver afgezet en de brandweer kwam ter plaatse.
  [naar artikel]
 47. “Zeer onrustwekkende verdwijning”: Wie heeft Mila (14) nog gezien? (16/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie en het parket van Brussel zijn op zoek naar de veertienjarige Mila Benisti. Het meisje verliet op zondag 15 januari tussen 22 uur en 22.45 uur het Brugmann-ziekenhuis in Laken. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Volgens Child Focus gaat het om een “zeer onrustwekkende verdwijning.”
  [naar artikel]
 48. “Zeer onrustwekkende verdwijning”: Wie heeft Mila (14) nog gezien? (16/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie en het parket van Brussel zijn op zoek naar de veertienjarige Mila Benisti. Het meisje verliet op zondag 15 januari tussen 22 uur en 22.45 uur het Brugmann-ziekenhuis in Laken. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Volgens Child Focus gaat het om een “zeer onrustwekkende verdwijning.”
  [naar artikel]
 49. Lichaam van verdwenen 32-jarige jogger teruggevonden (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Gent is het lichaam van de verdwenen 32-jarige jogger teruggevonden in de Leie ter hoogte van de Krommehamlaan in Drongen. De man was sinds donderdagavond vermist nadat hij ging joggen in en rond de Blaarmeersen. Na verschillende zoekacties met speurhonden en een helikopter werd het lichaam van de man zondagmiddag teruggevonden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.