Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
20:37 uur

Deze webshop verzamelt alle Vlaamse circulaire producten op één plaats

Metro

17/10/2020 - 14:01

Sinds corona shoppen wij Vlamingen nog liever dan vroeger lokaal, duurzaam en online. En dat wordt voortaan nog makkelijker. Want het nieuwe webplatform Loopedgoods.be verzamelt vanaf nu circulaire producten van eigen bodem in één handig shoppingoverzicht. Een lamp van gipsafval uit de bouwindustrie, een kinderstoeltje van gerecycleerd plastic speelgoed of bier gemaakt van oud brood… […] Het bericht Deze webshop verzamelt alle Vlaamse circulaire producten op één plaats verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Experts waarschuwen: “Steden moeten dringend overstappen op circulaire economie” (23/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het licht van de snelle bevolkingstoename en de stijgende CO2-uitstoot moeten steden kiezen voor een “circulaire” aanpak waarbij producten...
  [naar artikel]
 2. Van de regering-De Croo tot fondsenreus BlackRock: circulaire economie wint aanhang (03/10/2020 - Express)
  Onder impuls van de groene partijen wordt de circulaire economie, maximaal hergebruik van producten, een speerpunt van de nieuwbakken regering... The post Van de regering-De Croo tot fondsenreus BlackRock: circulaire economie wint aanhang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Beschutte werkplaatsen bieden producten voortaan via webshop aan (15/06/2020 - VRT NWS)
  De maatwerkbedrijven of beschutte werkplaatsen, waar mensen met een beperking of een arbeidshandicap werken, hebben een webshop geopend. Maatwerkbedrijven werken meestal als onderaannemer voor andere bedrijven maar ze maken ook hun eigen producten. En die worden nu te koop aangeboden op de website handymade.be. Klanten kunnen er onder meer geschenkboxen, kersenpitkussentjes, maar ook tuinmeubilair of mond- en spatmaskers bestellen.
  [naar artikel]
 4. Winkel met ergonomische producten opent: “Met een beperking heb je evenveel recht op comfort” (09/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  UNIK Products is een nieuwe webshop die ergonomische producten aanbiedt. Voor iedereen, maar in de eerste plaats toch voor mensen met een beperking. Oprichtster Yannic Verlinden koppelt daar vanaf dinsdag een echte winkel aan, gelegen aan Plaslaar 38 in Lier.
  [naar artikel]
 5. Amazon opent volwaardige webshop in Nederland (15/01/2020 - Express)
  De e-commercereus Amazon verkoopt al boeken via amazon.nl, maar later dit jaar komen daar ook andere producten bij. Dat kondigt het bedrijf aan in een persbericht. Nederlandse en buitenlandse bedrijven kunnen zich vanaf vandaag registreren om hun producten te verkopen op de Nederlandse webwinkel. Het aantal productcategorieën wordt fors uitgebreid en er komen naar eigen […] The post Amazon opent volwaardige webshop in Nederland appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Belgische cosmeticaproducent Mylène opent webshop (20/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De producten van de Belgische cosmeticaproducent Mylène, voornamelijk bekend van zijn homeparty’s, kan je voortaan ook in de webshop vinden. Dat schrijft consumentenwebsite Retail Detail.
  [naar artikel]
 7. Belgische cosmeticaproducent Mylène opent webshop (20/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De producten van de Belgische cosmeticaproducent Mylène, voornamelijk bekend van zijn homeparty’s, kan je voortaan ook in de webshop vinden. Dat schrijft consumentenwebsite Retail Detail.
  [naar artikel]
 8. Eva Vissers lanceert eerste Belgische webshop voor ‘bohemian wallhangers’ (06/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Eva Vissers (26) uit Mechelen runt sinds deze week haar gloednieuwe webshop www.weavv.be. “Ik wilde graag een geweven wandtapijt in mijn interieur, maar vond in België geen verkooppunten. Dus ben ik zelf beginnen weven, met de webshop als resultaat.”
  [naar artikel]
 9. Eindelijk online: de webshop van Ikea (08/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Ikea heeft vandaag haar webshop voor de Belgische markt gelanceerd. “Met 7.500 producten voor elke kamer van je (t)huis bieden we het grootste aanbod wooninrichting op de Belgische markt”, klinkt het.
  [naar artikel]
 10. Eindelijk online: de webshop van Ikea (08/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ikea heeft vandaag haar webshop voor de Belgische markt gelanceerd. ‘Met 7.500 producten voor elke kamer van je (t)huis bieden we het grootste aanbod wooninrichting op de Belgische markt’, klinkt het.
  [naar artikel]
 11. Ook deze producten zijn 'luxe' (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf volgend jaar betalen vrouwen 6 in plaats van 21 procent btw op tampons en maandverbanden. De producten worden dus niet langer gezien als een...
  [naar artikel]
 12. De circulaire economie, wat is dat eigenlijk? En kan het de planeet redden? (23/03/2019 - VRT NWS)
  Matrassen die bestaan uit herbruikbare onderdelen of boeren die onderling afvalwater en warmte uitwisselen: bijna 9 op de 10 Vlaamse bedrijven hebben al hun eerste stapjes gezet in de richting van een duurzamere, "circulaire" economie. Dat toont nieuw onderzoek van de SERV aan, het overlegorgaan van de sociale partners. Maar hoe werkt zo'n economie precies? En zijn die duurzame beloftes echt zo groot?
  [naar artikel]
 13. Mode - Antwerpse ontwerpster start lijn met veganistische kledij (26/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Veganistisch leven is meer dan dierlijke producten uit je dieet schrappen. Ook in kledij zijn producten als leer, bont, zijde of wol perfect te vermijden. De Antwerpse Annelies Lambert (37) bewijst dat met haar nieuwe webshop Go as u.r.
  [naar artikel]
 14. Opnieuw onderzoek naar frauduleuze webshop. Wat kan je als gedupeerde doen? (12/02/2019 - VRT NWS)
  De economische inspectie start een onderzoek naar de webshop Europa Plaans. Wie via de website producten kocht, kreeg die nooit bezorgd. Dat blijkt uit het Radio 2-programma 'De Inspecteur'. "Als consument kan je eigenlijk amper iets doen tegen dergelijke webshops" laat de ombudsdienst voor consumenten weten.
  [naar artikel]
 15. Dankzij deze gratis app scoor je korting in de supermarkt (24/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Solden in de supermarkt, het bestaat. De nieuwe app Rekub verzamelt van verschillende handelaren welke producten er op dat moment met korting
  [naar artikel]
 16. Open Vld wil lager btw-tarief voor duurzame producten (23/02/2019 - Metro)
  Open Vld pleit ervoor om duurzame producten goedkoper te maken. “Zo worden producenten gestimuleerd om in te zetten op duurzame producten en worden die ook goedkoper voor de consument”, zegt Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten zaterdag in Het Belang van Limburg. “Btw is daar een goed instrument voor.” Open Vld had al eerder aangekondigd dat de partij een btw-tarief van 6 procent wil voor wie een huis sloopt en weer opbouwt. Ook de btw op energiezuinige investeringen bij nieuwbouw en abonnementen op deelauto’s mag dalen naar 6 procent. Maar de liberalen gaan verder en betrekken de hele circulaire economie hierbij. De partij vraagt dat de btw-tarieven aangepast worden aan milieu-impact, hergebruik en gerecycleerde grondstoffen. “In plaats van alleen maar extra te belasten en slechte producten duurder te maken, willen wij duurzame producten goedkoper maken”, zegt Rutten. “Vandaag worden die lagere tarieven vooral gebruikt voor sociale doeleinden, wij wensen dat ook voor ecologische. Zo kan je de kostprijs van duurzame producten en diensten rechtstreeks verlagen voor de consument.” Open Vld zet ook duidelijk in op het klimaatthema. “Dat is te belangrijk om over te laten aan Groen.” bron: Belga Het bericht Open Vld wil lager btw-tarief voor duurzame producten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Wat? ASOS brengt ‘buttcrack jeans’ uit (10/09/2017 - Metro)
  De webshop ASOS heeft weeral eens verrast met een heel opmerkelijk kledingstuk: een jeans met een stuk uit de achterkant. Daardoor is de kans wel heel groot dat je bilspleet te zien is. De webshop bracht eerder al vreemde producten uit zoals een handtas in de vorm van het lachend kakske en een dinosaurusstaart. Het is dus maar de vraag hoe serieus ze deze jeans zelf nemen. Het ziet er alvast opmerkelijk uit. 50 euro Het kledingsstuk kost 60 dollar of omgerekend ongeveer 50 euro en is hier te koop. Foto ASOS Lees ook : Asos verkoopt handtas in de vorm van lachend kakske
  [naar artikel]
 18. Asos ontwerpt circulaire collectie (30/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse webwinkel Asos heeft in een persbericht de komst van een eigen, circulaire modelijn aangekondigd. De collectie bestaat uit 29 stuks, vervaardigd uit gerecyclede materialen.
  [naar artikel]
 19. Farmaline wint de Webshop Awards in België en Nederland (04/10/2017 - Metro)
  Farmaline werd onlangs uitgeroepen tot Beste Webshop van België in de categorie Health & Wellness 2017-2018.  De online apotheek behaalde een score van 8.1/10. De klanten waardeerden vooral de goede prijs-kwaliteitsverhouding van de producten, de promoties en het uitgebreide assortiment. Ook in Nederland viel Farmaline in de prijzen. Daar kregen ze tijdens de ABN AMRO Webshop awards de titel Beste Drogisterij van Nederland 2017-2018. De oprichter? ?van? ?Farmaline?, Lode Fastré, is ongelooflijk trots en blij:? ?“Deze prijs? ?is? ?voor? ?al onze medewerkers? ?die? ?zich?? ?met? ?veel? ?enthousiasme? ?inzet?ten? voor? ?onze Farmaline klanten.? ?Elke dag? ?doen? ze? ?hun? ?uiterste? ?best? ?om? ?klanten? ?te woord te staan en ?persoonlijk advies te geven. ??Dan? ?is? ?deze Webshop award ?wel het? ?mooiste compliment? ?dat? ?je? ?als? ?bedrijf? ?kunt? ?ontvangen.” Farmaline stelt meer dan 40.000 gezondheidsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen van verschillende merken voor jong en oud ter beschikking waaronder La Roche Posay, XLS Medical, Metagenics, Bioderma, Nestlé, Omnibionta, Avène, Vichy en Nutricia. Ontdek de verschillende promoties: Je kan er schoonheidsproducten en medicijnen zonder recept online bestellen en aan huis laten leveren, op een discrete, snelle en veilige manier.
  [naar artikel]
 20. Altijd al willen weten hoe Facebook informatie over je verzamelt? Deze tool geeft het antwoord (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vraag je je ook wel eens af hoe Facebook nu juist al die data over jou verzamelt die het gebruikt om jou de inhoud te laten zien die je leuk
  [naar artikel]
 21. De bank als matchmaker in de circulaire economie (18/05/2018 - Metro)
  Hoe kunnen banken ervoor zorgen dat ook risicovolle investeringen in circulaire activiteiten gefinancierd raken? De circulaire economie is in opmars, maar financiering van zulke activiteiten is geen evidentie. “Het verstrekken van kredieten aan ondernemingen is één van de belangrijkste opdrachten van de bank, maar een investeringsdossier in een circulair project kan een risicovolle keuze zijn zonder garantie op succes. Als we dat gewoon behandelen volgens de klassieke aanpak, kom je dan wellicht tot de conclusie om het niet te financieren. En dat willen we vermijden”, vertelt Didier Beauvois, head of corporate banking bij BNP Paribas Fortis. Competence center rond circulaire economie Daarom bouwt de grootste bank van het land een intern competence center uit voor onder meer de circulaire economie. “We passen onze manier van werken aan om de risico’s op een andere manier in te schatten. We willen immers de juiste keuzes maken in het ondersteunen van circulaire investeringen. Dat is trouwens niets nieuws: we hebben dat eerder ook al gedaan voor investeringen in bijvoorbeeld hernieuwbare energie en cleantech.” Didier Beauvois ziet voor de bank nog een andere rol weggelegd: “Door samen te werken met klanten bouwen we expertise op over circulaire economie. En die stellen we ten dienste van andere ondernemingen. Zo kunnen we de bewustwording verhogen en bedrijven met elkaar in contact brengen om circulaire projecten te versnellen. Zo organiseerden we recent een inspiratiereis naar Berlijn om kennis te maken met trendsetters in de circulaire economie.” Het bericht De bank als matchmaker in de circulaire economie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Webshop ASOS toont kleding vanaf nu op verschillende figuren (24/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Webshop ASOS maakt online winkelen weer een beetje gemakkelijker. Vanaf nu kun je op de webshop een kledingstuk op verschillende lichaamstypes...
  [naar artikel]
 23. Zoon of dochter naar de naschoolse opvang? Eerst registreren op de webshop (22/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 februari werkt kinderopvang De Puzzel met een webshop. Open VLD vreest dat deze vorm van digitalisering ervoor zal zorgen dat ouders het slachtoffer worden van een hogere factuur en stelt voor het facturatiesysteem te wijzigen.
  [naar artikel]
 24. Vlaamse regering investeert in superverkeersdatabank (23/11/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering investeert in een superverkeersdatabank die alle mogelijke informatie van het verkeer op de weg verzamelt. De databank moet leiden tot een betere doorstroming en geleiding van het verkeer.
  [naar artikel]
 25. Bol.com levert nog sneller: voortaan ook op dezelfde dag én op zondag (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Klanten van Bol.com kunnen hun bestelling sinds deze week nog sneller in handen krijgen. De Nederlandse webshop levert producten vanaf nu ook op dezelfde dag (ook op zondag) als waarop ze besteld werden.
  [naar artikel]
 26. Hoe goed kent u de Vlaamse streekproducten? (18/02/2020 - De Standaard)
  De Vlaamse overheid heeft dinsdag zes producten erkend als Vlaams streekproduct. Wat weet u over de delicatessen die deze kwaliteitsstempel mogen dragen?
  [naar artikel]
 27. Webshop met aanbod van werkzoekenden (17/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Niet de vacatures en de bedrijven staan in de kijker, maar wel de werkzoekenden zelf. Dat is het concept van De Talentenshop, een database met gescreende uitzendkrachten die klaar staan voor een boeiende uitdaging. Het is uitzendkantoor Staffing uit Beringen dat met deze menselijke webshop is gestart.
  [naar artikel]
 28. Duizendtal leerlingen geëvacueerd na brand met chemische producten in school in Zottegem (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Koninklijk Atheneum in het Oost-Vlaamse Zottegem zijn er deze voormiddag chemische producten in brand gevlogen in een leslokaal. Een
  [naar artikel]
 29. “Tuincentrum.nl houdt m’n laurier en centen achter” (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tuincentrum.nl is een webshop die tuingerief snel thuis bezorgd. Althans, dat belooft de webshop. Soms komen de bestellingen niet aan. Als dat gebeurt, dan mag u een terugbetaling verwachten. Maar Tuincentrum.nl is een webshop die daar niet snel aan meewerkt.
  [naar artikel]
 30. Vergeet Bol.com en Dreamland: deze Zonhovense heeft de webshop van het jaar (15/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ze namen het in hun categorie op tegen kleppers als Bol.com, Dreamland en Fun, maar toch gingen Kelly Cuppens en haar man aan de haal met de hoofdprijs in de categorie ‘speelgoed’ voor de verkiezingen van de webshop van het jaar.
  [naar artikel]
 31. Vlaamse apothekers lanceren gemeenschappelijke webshop (14/09/2016 - Express)
  Een groep Vlaamse apothekers lanceert later dit jaar een gezamenlijke webwinkel. Met het initiatief willen de oprichters inspelen op het veranderende gedrag van de consument, die zijn inkopen steeds vaker op het internet doet. Het initiatief Apotheek Online gaat met een honderdtal apothekers van start. Ongeveer één derde van de deelnemers is gesitueerd in de provincie Antwerpen. De rest is ongeveer evenredig verspreid over de andere Vlaamse provincies. Gehoopt wordt echter snel meer dan driehonderd apothekers te kunnen samenbrengen. Daarbij zou in elke Vlaamse gemeente minstens één apotheek op het online platform zijn aangesloten. België nog altijd bijna vijfduizend apothekers, maar dat aantal kent al jaren een dalende trend. Consumenten richten zich steeds meer het online aankopen, waar de producten vaak goedkoper zijn. Afhaalpunten De voorbije jaren zouden de apotheken al tussen 2 procent en 3 procent marktaandeel hebben verloren aan webshops, die onder meer zonnecrèmes en voedingssupplementen aanbieden, maar ook voorschriftvrije geneesmiddelen – zoals pijnstillers of neussprays – verkopen. Apothekers tonen vaak eveneens interesse in online verkoop, maar in veel gevallen blijkt de uitbouw van een webshop teveel tijd en geld te kosten. De coöperatieve Apotheek Online wil echter de activiteiten op één website concentreren. Het samenwerkingsverband moet volgens de initiatiefnemeres een sterkere positie op de markt garanderen, waardoor de coöperatieve ook de concurrentie met de grote online verkopers uit de sector kan opvoeren. De intiatiefnemers wijzen bovendien op het voordeel dat de fysieke apotheken als een aanspreekpunt voor de webshop kunnen worden gebruikt, maar aan de consument ook een netwerk potentiële afhaalpunten bieden.   The post Vlaamse apothekers lanceren gemeenschappelijke webshop appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 32. Albertkanaal is drukste en dus ook meest vervuilende waterweg (27/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Albertkanaal staat op de eerste plaats qua uitstoot van ongezonde stikstofoxides. Van alle Vlaamse waterwegen wordt maar liefst 38% uitgestoten op deze slagader van het Antwerpse havengebied. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM).
  [naar artikel]
 33. The Good, The Bad and The Ugly: risico's van een verkeerd ingevulde circulaire economie (20/07/2016 - Knack)
  Er wordt veel verwacht van de 'circulaire economie', en terecht. Maar het is nog lang niet zeker dat de huidige plannen zullen leiden tot een effectieve verkleining van onze globale voetafdruk die groot genoeg zal zijn om terug binnen de planetaire grenzen te komen.
  [naar artikel]
 34. ”Er mag in principe niets verloren gaan” (21/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ze hebben er een moeilijk woord voor uitgevonden: circulaire economie. Maar simpel kan ook: producten een langer of nieuw leven geven door ze te herstellen, ruilen, delen of herwaarderen. Vanuit de samenleving komt er steeds meer positief verzet tegen de wegwerpmaatschappij.
  [naar artikel]
 35. Albertkanaal is drukste en dus ook meest vervuilende waterweg: “Beterschap op komst” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Albertkanaal staat op de eerste plaats qua uitstoot van ongezonde stikstofoxides. Van alle Vlaamse waterwegen wordt maar liefst 38% uitgestoten op deze slagader van het Antwerpse havengebied. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM).
  [naar artikel]
 36. WSJ: ‘Amazon gebruikt data van kleine concurrenten op zijn platform om eigen producten te ontwikkelen’ (24/04/2020 - Express)
  Amazon gebruikt de gegevens die het verzamelt over de activiteiten van onafhankelijke verkopers op zijn platform om concurrerende producten te... The post WSJ: ‘Amazon gebruikt data van kleine concurrenten op zijn platform om eigen producten te ontwikkelen’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Eén op de drie handelaars heeft webshop, maar Belg koopt weinig online (17/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het aantal handelaars met een fysieke winkel die daarnaast ook een webshop hebben, is in Vlaanderen in twee jaar tijd gestegen van 18% naar 32%. Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) wil dat nog meer handelaars hun producten via het internet aanprijzen. Daarom lanceert hij een website die voor elke handelaar de financiële impact daarvan berekent. De concurrentie met buitenlandse websites wordt wel bikkelhard. Zij blijven marktleider in België, en het aantal Belgen dat online iets koopt, neemt al drie jaar niet meer toe.
  [naar artikel]
 38. "Ik kan zo veel r ommel maken als ik wil, er is toch n iemand die het ziet" Was 't nu break? (09/04/2019 - De Morgen)
  Wanneer je op de webshop Papiermier belandt, klik je al snel uren weg tussen de leukste papierwaren uit alle uithoeken van wereld. Evelien Vyvey uit Wijgmaal heeft er meer dan voltijds de handen mee vol en ook haar man Mario Appeltants springt na zijn uren bij. Een webshop bolwerken, hoe doe je dat? Goesting sloeg z'n tentje op in het hoofdkwartier van Papiermier.
  [naar artikel]
 39. Na staking bij Lidl: alle winkels open, nog niet alle verse producten in de winkel (02/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij supermarktketen Lidl zijn woensdagochtend alle winkels opnieuw opengegaan. Omdat de staking de voorbije dagen ook de distributiecentra trof, zullen nog niet alle verse producten in de winkel liggen. Daarvoor heeft Lidl nog een extra dag nodig, aldus de woordvoerster.
  [naar artikel]
 40. Detry en Pieters strijden in Dubai voor recordwinst van 2,7 miljoen euro (21/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De top van de golfwereld verzamelt deze week in Dubai. Daar vindt vanaf vandaag de afsluiter van het Europese golfseizoen plaats, met een...
  [naar artikel]
 41. Alternatieven voor plastic gegeerd goed tijdens actie Mei Plasticvrij (28/05/2018 - VRT NWS)
  Duizenden mensen hebben zich deze maand geëngageerd om te proberen te leven met minder plastic. Dat blijkt in veel gevallen perfect mogelijk te zijn. Een webshop die alternatieven aanbied voor plastic producten heeft de omzet enorm zien stijgen door de actie.
  [naar artikel]
 42. N-VA heeft meeste volgers op Twitter (24/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van de Vlaamse politieke partijen heeft N-VA de meeste volgers op Twitter, met name 54.580. CD&V komt met 35.426 volgers op de tweede plaats en Open Vld met 34.654 op de derde plaats. Groen heeft er 34.296 en de sp.a sluit de top vijf af met 29.959 volgers. Vlaams Belang heeft er 13.255 en PVDA sluit de rij af met 8.139 volgers. Dat blijkt uit cijfers van blogger Bruno Peeters, die op zijn website B.V.L.G. statistieken verzamelt over sociale media.
  [naar artikel]
 43. N-VA heeft meeste volgers op Twitter (24/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Van de Vlaamse politieke partijen heeft N-VA de meeste volgers op Twitter, met name 54.580. CD&V komt met 35.426 volgers op de tweede plaats en Open Vld met 34.654 op de derde plaats. Groen heeft er 34.296 en de sp.a sluit de top vijf af met 29.959 volgers. Vlaams Belang heeft er 13.255 en PVDA sluit de rij af met 8.139 volgers. Dat blijkt uit cijfers van blogger Bruno Peeters, die op zijn website B.V.L.G. statistieken verzamelt over sociale media.
  [naar artikel]
 44. Webshop in ecologische kleding opent winkel in Centraal Station: “Onze klanten willen toch nog echt passen” (01/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Anneleen De Wilde (34) uit Pulle (Zandhoven) opende deze week haar winkel WildSand in de Pelikaanstraat in het Centraal Station in Antwerpen. Ze maakt de omgekeerde beweging: van louter webshop naar stenen winkel.
  [naar artikel]
 45. #Vlaanderen verzamelt alle prachtige initiatieven van vrijwilligers (22/03/2020 - Metro)
  Een klein lichtpuntje in deze donkere tijden zijn de vele acties die vrijwilligers opzetten om vrienden, familie, buren of mensen die aan het werk een hart onder de riem te steken. De Vlaamse overheid heeft een platform opgericht waar al die initiatieven gebundeld worden. Je kan er ook inschrijven op verzekering voor vrijwilligers. Zelf mondmaskers maken, boodschappen doen voor iemand die minder mobiel is, cafés waar je nu al pintjes kan kopen voor na de quarantaine,… Het aantal solidaire initiatieven is de laatste dagen niet meer bij te houden. Overal in Vlaanderen steken mensen hun handen uit de mouwen om de schade van de coronacrisis zo klein mogelijk te houden. De Vlaamse regering heeft een website gelanceerd om die acties extra in de picture te zetten. Via de hashtag #vlaanderenhelpt kan je je goede daad ook delen op social media. Laat je verzekeren Op vlaanderenhelpt.be krijg je een overzicht te zien van wat de initiatieven die mensen en bedrijven op poten hebben gezet. Je kan je ook gratis laten verzekeren als vrijwilliger bij het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk. De Vlaamse regering heeft daarvoor geld voorzien zodat die regeling tijdelijk kan worden uitgebreid. Je hebt daar enkel je gegevens en een korte omschrijving van je taken als vrijwilliger voor nodig. Lees ook : Vrijwilligerswerk maakt je gelukkiger Het bericht #Vlaanderen verzamelt alle prachtige initiatieven van vrijwilligers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Webshop lanceert chokers voor mannen, veel mensen zijn in de war (04/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse webshop Asos verkoopt sinds deze week chokers, nauw aansluitende halskettingen uit de jaren ‘90 die een grote comeback maken, voor mannen. Daar kunnen sommige mensen maar moeilijk mee om, zo blijkt uit reacties op Twitter.
  [naar artikel]
 47. Frankrijk verbiedt alle producten uit ontbossing (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk verbiedt de import van alle soja, palmolie, hout en andere producten die te maken hebben met ontbossing tegen 2030. Parijs verhoogt...
  [naar artikel]
 48. Je favoriete luxemerken koop je vanaf nu bij deze nieuwe Belgische webshop (08/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor alle fashionista's. Dit weekend werd de nieuwe digitale luxewebshop CarréCouture gelanceerd. Het platform is volledig Belgisch
  [naar artikel]
 49. Inno heropent webshop twee jaar na sluiting (02/07/2020 - Express)
  De Belgische warenhuisketen Inno opent in het voorjaar van 2021 een webshop. De vorige werd in januari vorig jaar gesloten... The post Inno heropent webshop twee jaar na sluiting appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.