Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 October 2020
00:28 uur

Wilde taferelen: vrouw gaat wel heel ver om bruidsboeket te vangen (video)

Metro

17/10/2020 - 16:01

Sommige mensen horen al van kleins af aan de huwelijksklokken luiden in hun dromen. Maar wat als je partner je maar niet ten huwelijk wil vragen? Er bestaat een manier om de zaken te versnellen. Wie een bruidsboeket vangt, is immers de volgende in lijn om voor het altaar te staan – zo zegt althans […] Het bericht Wilde taferelen: vrouw gaat wel heel ver om bruidsboeket te vangen (video) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw steelt bruidsboeket hardhandig van gaste die bloemen vangt: “Waarom is ze zo trots?” (28/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het traditionele ‘gooien met het bruidsboeket’ op een trouwfeest kan chaotische taferelen opleveren. Menig vrijgezel wil namelijk de volgende zijn die trouwt, zoals het bijgeloof luidt. Maar deze vrouw ging wel erg hardhandig te werk om het boeket te veroveren van de vrouw die de bloemen eigenlijk had gevangen. De beelden van de “onuitstaanbare” vrouw werden gedeeld op sociale nieuwswebsite Reddit, waar het reacties regende. “Waarom is ze zo trots”, schrijft iemand. “Om de volgende te zijn die trouwt, moet je toch over enkele kwaliteiten beschikken die deze feeks niet heeft.”
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Het bruidsboeket vang je niet zonder gevolgen. Gasten vliegen elkaar in de haren op trouwfeest (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het over de schouder gooien van het bruidsboeket is een geliefde traditie op trouwfeesten maar in Dublin liep het deze keer fout af. Wanneer bruid Amanda klaar staat om op de tonen van Beyoncé haar bruidsboeket in de lucht te gooien, vliegen haar getuige en een gast elkaar in de haren.
  [naar artikel]
 3. VIDEO. Vrouw besproeit festivalgangers met eigen moedermelk (07/11/2019 - Metro)
  Het krijgen van een kindje betekent voor jonge ouders vaak het einde van een tijd vol wilde feestjes. De moeder in deze video bewijst echter het dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Ze werd gefilmd op een festival in California terwijl ze helemaal opging in de muziek. De vrouw, gekleed in een zwart maillot met rode botjes, haalt op zeker moment een borst tevoorschijn en besproeit geschokte omstaanders met haar borstmelk. Ze feest en twerkt onverstoord verder, een feestvierder knielt zelfs met open mond voor haar neer en probeert een beetje van de melk op te vangen De video ging uiteraard in geen tijd viraal. Lees ook : VIDEO. Familie gaat elkaar te lijf in Disneyland Het bericht VIDEO. Vrouw besproeit festivalgangers met eigen moedermelk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Dit eetbare bruidsboeket is de droom van elke donutliefhebber (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een fleurig bruidsboeket is net iets te klassiek, leek deze Australische dame te denken toen ze op 9 september in het huwelijksbootje stapte. In
  [naar artikel]
 5. VIDEO. Luipaard valt bewoners van Indiaas dorp aan (04/02/2019 - Metro)
  Een verdwaald luipaard heeft voor paniek gezorgd in een Indiaas dorp. Toen inwoners het wilde vangen, viel het dier verschillende mensen aan. Uiteindelijk raakten zes mensen gewond en duurde het zeven uur om het beest te vangen. Een schokkend filmpje uit India gaat viraal. Op de beelden is te zien hoe een luipaard verschillende mensen in een dorp aanvalt. Het dier was verdwaald en terechtgekomen in de bewoonde wereld. Toen de inwoners probeerden om het luipaard met netten te vangen, werd het aggressief en viel het verschillende mensen aan. In het filmpje is te zien hoe hij aan armen gaat hangen en op omstaanders springt. Pas na zeven uur van achtervolgen lukte het om het luipaard te vangen. Hij verschuilde zich in beken, velden, tussen huizen en op de daken van het dorp. Zes mensen liepen daarbij verwondingen op. Het bericht VIDEO. Luipaard valt bewoners van Indiaas dorp aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Trouwringen en bruidsboeket vergeten, maar huwelijk tussen Gust (69) en Lydia (69) gaat gewoon door (17/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Het moest ervan komen.” Elf jaar al delen Gust Saerens (69) en Lydia Crombé (69) lief en leed. En dit weekend besloten ze te trouwen. Al was het niet evident: trouwringen vergeten en daarna het bruidsboeket vergeten. “Maar we zijn gelukkig getrouwd.”
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Levensgevaarlijk: vrouw rijdt rond met volledig besneeuwde voorruit (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op een snelweg in het Canadese Toronto werd enkele dagen geleden een vrouw gefilmd die al rijdend sneeuw van haar voorruit wilde vegen. Heel de...
  [naar artikel]
 8. Man reageert hilarisch wanneer vriendin bruidsboeket vangt (24/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enthousiast vangt de vrouw het bruidsboeket op het huwelijk van haar beste vriendin in Millbrook in de Verenigde Staten. Ze steekt bosje bloemen trots in de lucht in de hoop voor dé vraag. Maar daar denkt haar vriend duidelijk anders over. Geen obstakel is hem te groot om uit deze hachelijke situatie te ontsnappen. Hij springt over het hek en spurt naar zijn auto om zich uit te voeten te maken. Achteraf bleek het om een smakelijk grapje van de man te gaan en trouwt het stel binnenkort.
  [naar artikel]
 9. Man reageert hilarisch wanneer vriendin bruidsboeket vangt (24/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Enthousiast vangt de vrouw het bruidsboeket op het huwelijk van haar beste vriendin in Millbrook in de Verenigde Staten. Ze steekt bosje bloemen trots in de lucht in de hoop voor dé vraag. Maar daar denkt haar vriend duidelijk anders over. Geen obstakel is hem te groot om uit deze hachelijke situatie te ontsnappen. Hij springt over het hek en spurt naar zijn auto om zich uit te voeten te maken. Achteraf bleek het om een smakelijk grapje van de man te gaan en trouwt het stel binnenkort.
  [naar artikel]
 10. VIDEO: Dit zijn de vreemdste taferelen van 2017 (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van geruite baarden tot een schilderend varken: dit zijn enkele van de meest opmerkelijke taferelen van het voorbije jaar.
  [naar artikel]
 11. VIDEO. Levensgevaarlijk: vrouw rijdt op snelweg met volledig besneeuwde voorruit (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op een snelweg in het Canadese Toronto werd enkele dagen geleden een vrouw gefilmd die al rijdend sneeuw van haar voorruit wilde vegen. Heel de...
  [naar artikel]
 12. Tomorrowland bruidsboeket gemaakt door buren (22/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Marina Verschragen en haar buren is Tomorrowland erg genegen. "Toen ik hoorde dat er dit jaar trouwers zouden zijn heb ik na samenspraak met Tomorrowland het licht op groen gekregen om een bruidsboeket te maken."
  [naar artikel]
 13. Deze man kreeg de hartverwarmende vraag of hij zijn stiefdochter wilde adopteren, maar zijn reactie had niemand verwacht (10/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse jonge vrouw uit de staat Texas wilde haar stiefvader verrassen met de vraag of hij haar wilde adopteren. De vrouw had al hartverwarmende video’s gezien van stiefvaders die in tranen uitbarsten als ze adoptiepapieren voorgeschoteld krijgen, maar ze kreeg een heel andere reactie van haar stiefvader. “Nee”, antwoordde de grappenmaker kurkdroog op de vraag van zijn stiefdochter.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Vrouw is buitengesloten, maar dan doet haar trouwe viervoeter dit (15/06/2018 - Metro)
  Pech voor bovenstaande dame. Op een nog onduidelijke manier had ze zichzelf buitengesloten. Een stok verspert de shuifdeur, waardoor ze niet meer naar binnen kan. Gelukkig zit haar hond wel nog binnen. En als haar ‘beste vriend’ wel één ding goed kan, dan is het stokken vangen! Na een kort woordje uitleg gaat het dier aan het werk. Niet veel later weet de vrouw met haar blijdschap geen blijf! “Ik zie je zo graag! Je krijgt 10.000 koekjes”, aldus de vrouw. Kijk zelf maar! Lees ook: Deze hondjes zoeken nog een thuis Het bericht VIDEO. Vrouw is buitengesloten, maar dan doet haar trouwe viervoeter dit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Verschrikkelijke taferelen: spits maakt akelige val op nek, spelers slepen reclameborden weg om ambulance door te laten (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verschrikkelijke taferelen in de Serie B. Amper tien seconden was de match tussen Lecce-Ascoli aan de gang toen Manuel Scavone van de thuisploeg na...
  [naar artikel]
 16. Van historische middeleeuwse taferelen tot zombies op kerkhoven: alles is te zien tijdens het Playmobilweekend (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Playmobilbouwers waren vrijdag nog druk in de weer met poppetjes en bouwonderdelen om de maquettes klaar te krijgen voor dit weekend. Ook nu zijn er heel wat taferelen te bewonderen.
  [naar artikel]
 17. Van historische middeleeuwse taferelen tot zombies op kerkhoven: alles is te zien tijdens het Playmobilweekend (09/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Playmobilbouwers waren gisteren nog druk in de weer met poppetjes en bouwonderdelen om de maquettes klaar te krijgen voor dit weekend. Ook nu zijn er heel wat taferelen te bewonderen.
  [naar artikel]
 18. Burgemeester mist fotomoment klimaatconferentie door vergeten bruidsboeket (16/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Door een vergeten bruidsboeket en een daardoor uitgelopen huwelijksplechtigheid arriveerde Meerhouts burgemeester Nele Geudens (CD) te laat op de klimaatconferentie van de Kempense burgemeesters in Herentals. De daar aanwezige schoolkinderen dachten dat de aanstormende Meerhoutse burgemeester, mét tricolore sjerp, een overhaaste Miss België was.
  [naar artikel]
 19. Vrouw krijgt wel héél leuk gevoel in attractie: “Je hebt er precies wel hard van genoten?” (video) (02/10/2020 - Metro)
  Een vrouw had het onlangs wel heel erg naar haar zin in de Sling Shot. Dat was ook haar vriend niet ontgaan. Heerlijk, zo’n stevige adrenalinerush als je in een intense attractie zit. Een Amerikaanse vrouw raakte onlangs zelfs opgewonden én bereikte een hoogtepunt in de Sling Shot in Magical Midway (Florida). Dat is een katapultattractie waarin je de lucht in geschoten wordt en vervolgens een paar keer overkop gaat. Knipoog Na haar hoogtepunt en terwijl ze rustig naar beneden zakken, zegt de vrouw “ik hou van je” tegen haar vriend. Die heeft allang door wat ze net meegemaakt heeft. “Je hebt er blijkbaar wel heel hard van genoten?”, vraagt hij haar. “Ja”, bevestigt ze zijn vermoeden. “Fijn”, knipoogt hij. Lees ook: VIDEO. Moeder stelt panikerende zoon gerust in Sling Shot-attractie Het bericht Vrouw krijgt wel héél leuk gevoel in attractie: “Je hebt er precies wel hard van genoten?” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Zwanen sieren opnieuw de Brugse wateren (10/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na twee maand werden de opgehokte Brugse zwanen maandag weer losgelaten in hun natuurlijke habitat. “Dit gaat alvast heel wat makkelijker dan ze te moeten vangen”, klinkt het bij de groendienst.
  [naar artikel]
 21. Mysterie over bruidsboeket Meghan Markle houdt fans al maanden bezig (16/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Meghan Markle is dan wel al enkele maanden getrouwd, fans zijn vandaag nog helemaal in de ban van haar huwelijksdag. Want de voormalige actrice kwam St. George’s Chapel binnen zonder bloemen en plots had ze een bruidsboeket in haar handen. Maar wie o wie heeft dat aan haar gegeven?
  [naar artikel]
 22. Mysterie over bruidsboeket Meghan Markle houdt fans al maanden bezig (16/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Meghan Markle is dan wel al enkele maanden getrouwd, fans zijn vandaag nog helemaal in de ban van haar huwelijksdag. Want de voormalige actrice kwam St. George’s Chapel binnen zonder bloemen en plots had ze een bruidsboeket in haar handen. Maar wie o wie heeft dat aan haar gegeven?
  [naar artikel]
 23. Mysterie over bruidsboeket Meghan Markle houdt fans al maanden bezig (16/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Meghan Markle is dan wel al enkele maanden getrouwd, fans zijn vandaag nog helemaal in de ban van haar huwelijksdag. Want de voormalige actrice kwam St. George’s Chapel binnen zonder bloemen en plots had ze een bruidsboeket in haar handen. Maar wie o wie heeft dat aan haar gegeven?
  [naar artikel]
 24. Stad Mechelen laat wilde eenden vangen om overlast te stoppen (04/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Net zoals vorig jaar zorgt een groot aantal wilde eenden opnieuw voor overlast in de wijk Otterbeek in Mechelen. Om de overlast een halt toe te roepen, laat de stad ze vangen.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Verstrooide dame zorgt voor absurde taferelen op luchthaven (16/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zich even vergissen is menselijk, maar de verstrooidheid bij deze vrouw gaat wel erg ver. Op de luchthaven van Schiphol kon een aandachtige dame filmen hoe een reizigster op een loopband wandelde... en haar volstrekt belachelijk maakte. Zelfs wanneer ze even stilstaat om haar bagage beter op haar schouders te leggen, heeft ze helemaal niks door. Tijdswinst zal het haar in ieder geval niet hebben opgeleverd, maar wel veel faam op het internet. De video is op twee dagen al meer dan drie miljoen keer bekeken.
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Verstrooide dame zorgt voor absurde taferelen op luchthaven (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zich even vergissen is menselijk, maar de verstrooidheid bij deze vrouw gaat wel erg ver. Op de luchthaven van Schiphol kon een aandachtige dame filmen hoe een reizigster op een loopband wandelde... en haar volstrekt belachelijk maakte. Zelfs wanneer ze even stilstaat om haar bagage beter op haar schouders te leggen, heeft ze helemaal niks door. Tijdswinst zal het haar in ieder geval niet hebben opgeleverd, maar wel veel faam op het internet. De video is op twee dagen al meer dan drie miljoen keer bekeken.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Koorddanser balanceert boven marktplein van Overpelt (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Oude Markt in Overpelt zorgde het jaarlijkse Sint-Maartenspektakel zaterdagavond weer voor heel wat verrassende taferelen.
  [naar artikel]
 28. Trieste taferelen: derby van Belgrado ontaardt in massale knokpartijen, gezinnen rennen voor hun leven (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse derby richtte gisteren heel wat schade aan, maar de huiveringwekkende taferelen in de Servische hoofdstad Belgrado waren dit weekend...
  [naar artikel]
 29. Een baseball vangen doe je best niet met een plateau bier (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Amerika heeft een vrouw in het stadion natte kleren overgehouden aan een poging om een bal te vangen tijdens een baseballwedstrijd. Thea
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Vrouw gaat door het lint op Ibiza (03/07/2019 - Metro)
  Wie dacht dat Sidney van Temptation Island het bont maakte toen hij stoelen in het zwembad kieperde, heeft het mis. Deze vrouw breekt om onverklaarbare redenen een hotel op Ibiza af. Niemand weet waarom de vrouw zo kwaad is. Al het zwembadmeubilair moet eraan geloven en belandt met veel geweld in het water. Een getuige filmt haar stiekem, terwijl de andere gasten haar vreemd genoeg aanmoedigen. Het is geen verrassing dat de vrouw na haar uitbarsting niet meer welkom was in het hotel. Lees ook: VIDEO. Zakkenrollers gefilmd terwijl ze dure portefeuille stelen Het bericht VIDEO. Vrouw gaat door het lint op Ibiza verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Vrouw weigert mondmasker op spoeddienst. Haar video oogst bakken kritiek (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Canada gaat viraal met een video die ze opnam in een Canadees ziekenhuis. Letitia Montana klopte aan bij de spoeddienst van St...
  [naar artikel]
 32. VIDEO. Beiaardcantus in Neerpelt zorgt voor uitzinnige taferelen (20/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond werd voor de eerste keer in Neerpelt een beiaardcantus georganiseerd. En dat zorgde voor uitzinnige taferelen waarbij 700 studenten én volwassenen uit de bol gingen op traditionele studentenliederen en populaire deuntjes.
  [naar artikel]
 33. VIDEO. Deze poetsende vrouw heeft duidelijk geen last van hoogtevrees (21/02/2018 - Metro)
  Dit opvallend filmpje van een vrouw die haar ramen poetst, gaat in ijltempo de wereld rond. Ze woont op een appartement op de vijfde verdieping, maar dat lijkt haar niet af te schrikken. De Moldavische vrouw wilde duidelijk een grote schoonmaak houden en dus kregen ook haar ramen langs de buitenkant een poetsbeurt. Zonder enige vorm van beveiliging staat ze op een smalle vensterbank, terwijl ze zich met één hand vasthoudt. Nadat de vrouw de ramen netjes heeft gekuist, kruipt ze door het raam terug naar binnen. Haar overburen filmden alles en plaatsten de beelden op sociale media. Daar gingen ze in geen tijd viraal. Lees ook : VIDEO. Russische waaghals springt met parachute van balkon
  [naar artikel]
 34. Speciaal talent: vrouw toont gekke kunstjes met haar tong (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Chinese vrouw is momenteel een echte hit op sociale media. De reden? Ze kan heel wat kunstjes met haar tong. De video werd al gemaakt in augustus, maar gaat nu pas het internet rond.
  [naar artikel]
 35. Dit gebeurde er met haar nadat ze van Spaanse klif viel in onthutsende video (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De video ging vorige zomer in geen tijd viraal. Een jonge vrouw wilde van een klif springen op Mallorca maar bedacht zich op het allerlaatste
  [naar artikel]
 36. VIDEO. Omaatje jaagt dief weg met bezem (04/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een dief wilde in Marokko inbreken bij een oude vrouw. Hij klom via het raam haar huis binnen, maar al snel kwam de vrouw in zijn buurt. Ze haalde...
  [naar artikel]
 37. VIDEO: Ploegmaats gaan uit hun dak wanneer Lukaku scoort op training (25/01/2018 - Sporza)
  Romelu Lukaku was vandaag de grote held toen hij de winning goal maakte... op training. En dat zorgde voor wel heel uitbundige taferelen bij zijn United-makkers.
  [naar artikel]
 38. Blondine compleet euforisch na vangen wereldberoemde spikes (maar waar moet ze die steken?) (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Heerlijke taferelen in de tribune na de triomfantelijke comeback van een wereldster op de Diamond League meeting in Londen. Nadat Usain Bolt de
  [naar artikel]
 39. Zorgverlener krijgt steun nadat vrouw in winkel zegt “je verspreidt bacteriën”, maar wordt nu zelf beschuldigd (26/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse zorgverlener krijgt online heel wat steun - maar ook heel wat kritiek - nadat ze een video had gedeeld van een vrouw die haar beschuldigde van “bacteriën te verspreiden” toen ze ging winkelen. Kimberley Simpson zette de discussie op Facebook waar de video intussen al miljoenen keren werd bekeken. Maar nu wordt de jonge vrouw zelf beschuldigd omdat ze de feiten zou verdraaien.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Vrouw in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen (28/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Nieuwpoort is maandagmiddag een 76-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Ze werd aangereden door een vrachtwagen toen ze de straat wilde oversteken.
  [naar artikel]
 41. Vrouw stuurt pikante video voor echtgenoot per ongeluk naar 2.000 Facebookvrienden (16/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Bulgarije die haar echtgenoot een sexy filmpje wilde sturen, heeft een gigantische flater begaan. Ze postte de beelden per ongeluk...
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Dolle taferelen bij thuiskomst Toon Aerts: “ ’k Heb den Toon zien crossen in de wei!” (13/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toon Aerts is de nieuwe Belgische kampioen veldrijden en dat gaat uiteraard gepaard met een feestje in thuisbasis Rijkevorsel. HLN was er bij en...
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Vrouw pakt uit met opvallend parkeermanoeuvre (20/02/2018 - Metro)
  Een video van een vrouw die uit een parkeerplaats rijdt, gaat de wereld rond. Dat klinkt misschien niet zo speciaal, maar als je haar manoeuvre ziet, zul je daar zeker anders over denken. Hoe ze het doet, is voorlopig niet duidelijk. Het filmpje werd opgenomen in Brazilië en laat zien hoe een vrouw uit een kleine parkeerplaats geraakt. Daarbij lijken haar achterwielen van de grond te komen, waardoor ze heel scherp kan draaien en moeiteloos wegrijdt. Vijfde wiel Eén internetgebruiker denkt alvast te weten hoe de vrouw het kunstje klaarspeelt. “Vermoedelijk heeft ze een vijfde wiel in haar koffer dat dwars staat en dat ze kan uitklappen om te draaien.” Of dit de waarheid is, is voorlopig niet bekend. Lees ook : Foutparkeren in Oostende? Auto op de schroothoop
  [naar artikel]
 44. [VIDEO] - 20-jarige fietsster komt om onder vrachtwagen in Oud-Turnhout (26/08/2016 - De Redactie)
  In het centrum van Oud-Turnhout is vanmorgen een 20-jarige fietsster omgekomen. Een vrachtwagen die wilde indraaien, had niet gemerkt dat er een jonge vrouw wilde oversteken.
  [naar artikel]
 45. Vrouw gaat wandelen met viervoeter en laat hem nadien verweesd achter in een bos (14/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ophef over een video die circuleert op sociale media. Daarin is te zien dat een Amerikaanse vrouw gaat wandelen met haar 13-jarige hond Henry. Van...
  [naar artikel]
 46. VIDEO. ‘Temptation Island’ loopt uit de hand in Rusland: bedrogen deelneemster mept haar vriend én verleidster tegen de vlakte (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de loop der seizoenen heeft ‘Temptation Island’ al heel wat onwaarschijnlijke taferelen opgeleverd. Toch lijkt het erop dat de Russische editie...
  [naar artikel]
 47. [VIDEO] - Knuffels en kusjes met hopen, want het grenshek gaat (even) open (11/08/2016 - De Redactie)
  Het waren emotionele taferelen gisteren in Ciudad Juarez, een grensplaatsje tussen de Amerikaanse en de Mexicaanse grens. Het grote hek op de grens ging enkele uren open.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Vrouw houdt parkeerplaats vrij en wijkt niet voor toeterende bestuurder. 10 minuten lang (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een video van een vrouw die samen met haar zoon op een parkeerplaats gaat staan om die vrij te houden voor iemand, beroert de gemoederen in...
  [naar artikel]
 49. Vrouw kondigt verloving aan door ring op snuit van hond te leggen, maar dan loopt het fout… (video) (15/10/2020 - Metro)
  Een verloving is een uniek moment en sommige mensen kondigen dat graag op een speciale manier aan. Als je je hond dan mee inschakelt, moet hij wel meewerken. Dat gebeurde in dit geval niet echt… De vrouw in de video wilde haar verloving bekendmaken door haar ring op de snuit van haar hond te leggen. Alleen dacht die laatste dat het om een lekkernij ging en speelde hij het juweel naar binnen. Weg ring en dus even wachten tot de spijsvertering van de viervoeter haar werk heeft gedaan… Lees ook: Racistische vrouw gooit puppy naar man. Zijn reactie is hartbrekend! (video) Het bericht Vrouw kondigt verloving aan door ring op snuit van hond te leggen, maar dan loopt het fout… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.