Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
06:42 uur

Antwerps woonzorgcentrum in quarantaine nadat helft bewoners positief test: twee overlijdens, vijf mensen in ziekenhuis

Het Nieuwsblad

17/10/2020 - 17:25

In woonzorgcentrum De Tol in het Antwerpse district Deurne hebben 44 van de 81 bewoners positief getest voor COVID-19. Twee bewoners zijn overleden, vijf anderen liggen in het ziekenhuis. Zorgbedrijf Antwerpen voert nu in het hele woonzorgcentrum een quarantaine in. Bezoek wordt vanaf zaterdag voor minstens een week opgeschort.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Helft van bewoners positief in twee Truiense woonzorgcentra (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Alle bewoners en medewerkers van woonzorgcentra Villa Rosa en ‘t Meiland zijn getest op het coronavirus. De tendens is dat de helft van de bewoners op beide locaties positief testen, terwijl bij het personeel een op de vijf medewerkers positief test. In beide woonzorgcentra worden besmette bewoners nu gescheiden van de andere bewoners. Sinds 18 maart vielen in de woonzorgcentra zestien overlijdens te betreuren.
  [naar artikel]
 2. Bijna helft van bewoners in woonzorgcentrum in Moeskroen test positief (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna de helft van de zeventig bewoners van het woonzorgcentrum Dusollier in Moeskroen heeft positief getest op het coronavirus. Dat blijkt nadat...
  [naar artikel]
 3. Helft van bewoners positief op corona in twee Truiense woon-zorgcentra (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alle bewoners en medewerkers van woon-zorgcentra Villa Rosa en ‘t Meiland zijn getest op het coronavirus. De tendens is dat de helft van de bewoners op beide locaties positief testen, terwijl bij het personeel een op de vijf medewerkers positief test. In beide woon-zorgcentra worden besmette bewoners nu gescheiden van de andere bewoners. Sinds 18 maart vielen in de woon-zorgcentra zestien overlijdens te betreuren.
  [naar artikel]
 4. Nog eens vijf bewoners positief in Mechels woonzorgcentrum (28/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een derde globale testing in woonzorgcentrum Milsenhof in Mechelen zijn nog eens vijf bewoners en twee personeelsleden positief gebleken op Covid-19. Dat brengt het totaal op 63 bewoners en 19 personeelsleden. Alle besmettingen zijn asymptomatisch, enkel de zes bewoners die omwille van corona in het ziekenhuis werden opgenomen vertonen lichte ziekteverschijnselen.
  [naar artikel]
 5. Alle bewoners van woonzorgcentrum Damiaan in Tremelo in quarantaine geplaatst (19/03/2020 - VRT NWS)
  De quarantainemaatregelen in woonzorgcentrum Damiaan gelden nu voor alle bewoners. Afgelopen weekend stond een afdeling, met 32 bewoners, al onder quarantaine nadat een personeelslid positief had getest. De maatregel werd nu uitgebreid voor alle 460 bewoners.
  [naar artikel]
 6. Gents woonzorgcentrum test alle bewoners en personeelsleden na besmettingshaard op afdeling (17/09/2020 - VRT NWS)
  In een Gents woonzorgcentrum worden 150 bewoners en 50 personeelsleden getest op het coronavirus omdat er op een afdeling een besmettingshaard met het coronavirus is vastgesteld. 4 medewerkers en 14 bewoners van het centrum zijn vorige week positief getest. De afdeling werd meteen in quarantaine geplaatst, maar het woonzorgcentrum wil het zekere voor het onzekere nemen en test nu iedereen.
  [naar artikel]
 7. Hele gang in quarantaine in woonzorgcentrum in Houthalen-Helchteren (28/03/2020 - VRT NWS)
  In het woonzorgcentrum Vinkenhof in Houthalen-Helchteren is gisteren een volledige gang in quarantaine geplaatst, nadat zeven bewoners besmet bleken met het coronavirus. Eerder zijn daar al twee anderen overleden. Ondanks dat de woonzorgcentra al meer dan twee weken op slot zijn, raken in Limburg alsmaar meer bejaarde bewoners besmet. Ook meer personeelsleden testen positief op het virus of zitten thuis met symptonen ervan.
  [naar artikel]
 8. Tachtig bewoners van Limburgs woonzorgcentrum in quarantaine door norovirus (30/01/2019 - De Standaard)
  Tachtig bewoners van woonzorgcentrum ‘t Kempken in Dilsen-Stokkem zijn door een uitbraak van het norovirus in quarantaine geplaatst. Die beslissing werd dinsdag al genomen, nadat twintig bewoners bleken te kampen met symptomen van een buikgriep. Voorlopig mogen enkel artsen en zorgpersoneel het woonzorgcentrum bezoeken.
  [naar artikel]
 9. Helft bewoners test positief in twee woonzorgcentra in Sint-Truiden (09/04/2020 - De Standaard)
  In twee Sint-Truiense woonzorgecentra is meer dan de helft van de bewoners positief getest op het coronavirus. Beide instellingen gaan besmette bewoners en personeelsleden nu afzonderen.
  [naar artikel]
 10. Drie bewoners van woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen testen positief (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen zijn drie bewoners positief getest op het Coronavirus. “Twee van de bewoners verbleven met andere aandoeningen al in het ziekenhuis de derde besmetting werd opgetekend in ons rusthuis. Deze bewoner wordt nu met de nodige voorzorgsmaatregelen verzorgd op de kamer”, bevestigd directeur Bart Brepoels.
  [naar artikel]
 11. 7 coronabesmettingen in Woonzorgcentrum Salvator in Hasselt (04/04/2020 - VRT NWS)
  In Woonzorgcentrum Salvator in Hasselt zijn er zeven coronabesmettingen vastgesteld. Twee bewoners liggen in het ziekenhuis. “De vijf andere bewoners zijn positief getest, maar hebben geen symptomen”, vertelt voorzitter Rudy Mattheus. Ook twee personeelsleden zijn besmet met het coronavirus.
  [naar artikel]
 12. Nog eens 21 bewoners en 9 personeelsleden testen positief op corona in Milsenhof (22/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  In woonzorgcentrum Milsenhof in het centrum van Mechelen hebben deze week nog eens 21 bewoners en 9 personeelsleden extra positief getest op het coronavirus. In totaal raakten nu 58 bewoners en 17 personeelsleden besmet. Vijf bewoners verblijven in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 13. Dertig bewoners en tien personeelsleden van Truiens woonzorgcentrum testen positief (11/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dertig bewoners en tien medewerkers van het Woonzorgcentrum (WZCV) Orelia Serrenhof in Sint-Truiden hebben positief getest na de afname van een Covid-19-test afgelopen donderdag.
  [naar artikel]
 14. Leefgroep van woonzorgcentrum De Bijster in Essen in quarantaine (23/03/2020 - VRT NWS)
  In het woonzorgcentrum De Bijster in Essen zijn acht bewoners positief getest op het coronavirus. Een andere besmette bewoner werd overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden. De man was meer dan 80 jaar oud en had verschillende aandoeningen.
  [naar artikel]
 15. Nog eens 21 bewoners en 9 personeelsleden testen positief op corona in Milsenhof, in totaal al 75 besmettingen (22/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In woonzorgcentrum Milsenhof in het centrum van Mechelen hebben deze week nog eens 21 bewoners en 9 personeelsleden extra positief getest op het coronavirus. In totaal raakten nu 58 bewoners en 17 personeelsleden besmet. Vijf bewoners verblijven in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 16. Dertig bewoners en acht personeelsleden besmet met coronavirus in woonzorgcentrum (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Mechelse woonzorgcentrum Milsenhof, aan het Onze-Lieve-Vrouwekerkhof, hebben verscheidene mensen positief getest op het coronavirus. Er is sprake van 30 bewoners en 8 personeelsleden. Eén bewoner zou intussen in het ziekenhuis zijn opgenomen, de andere slachtoffers moeten niet gehospitaliseerd worden.
  [naar artikel]
 17. Bilzens woonzorgcentrum sluit de deuren nadat bewoner positief test op corona (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen is woensdag een bewoner positief getest op het covid-19 virus. Het bestuur van het Woonzorgcentrum besloot daarop het rusthuis meteen te sluiten voor alle bezoek.
  [naar artikel]
 18. Afdeling wzc Paradijs niet langer in quarantaine (30/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De bewoners van de afdeling Den Oever van Woonzorgcentrum Paradijs mogen opnieuw bezoek ontvangen. De afdeling was maandag in quarantaine geplaatst nadat iemand van het zorgteam positief op Covid-19 testte.
  [naar artikel]
 19. Coronabesmetting in woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen: bezoek enkele dagen niet welkom (22/07/2020 - VRT NWS)
  In het Woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen is een bewoner positief getest op het coronavirus. De bewoners van de betrokken afdeling zijn in quarantaine geplaatst. Voor de andere bewoners geldt opnieuw een strengere bezoekregeling.
  [naar artikel]
 20. Zowat helft van bewoners en een derde van personeel in rusthuis in Sint-Truiden blijkt besmet (11/04/2020 - VRT NWS)
  Dertig bewoners en tien medewerkers van het woonzorgcentrum Orelia Serrenhof in Sint-Truiden hebben positief getest op het coronavirus. Het gaat om het eerste woonzorgcentrum dat testresultaten bekendmaakt. De medewerkers en bewoners zijn donderdag getest met de testkits van de federale overheid. Gisteravond kreeg het woonzorgcentrum de uitslagen binnen.
  [naar artikel]
 21. Drie bewoners uit beschermde zorgafdeling overleden, volledige leefgroep De Berk test positief (18/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat eerder zes bewoners van leefgroep Parel in woonzorgcentrum (wzc) De Berk in Meerhout positief op corona hadden getest, blijkt nu ook de rest besmet te zijn. Drie van hen overleden afgelopen weekend.
  [naar artikel]
 22. Woonzorgcentrum in Ekeren opnieuw in lockdown door bewoners met symptomen (27/07/2020 - VRT NWS)
  Het woonzorgcentrum Hof de Beuken in Ekeren gaat opnieuw in lockdown. Die komt er naar aanleiding van twee bewoners die symptomen van COVID-19 vertoonden. Ze zijn getest en werden in afwachting van de resultaten in quarantaine gezet. Ook de andere bewoners van het woonzorgcentrum zullen getest worden.
  [naar artikel]
 23. Belgisch koppel in quarantaine aan Lago Maggiore in Italië nadat een van hen positief test op coronavirus (03/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Belgische toeristen zijn in het noorden van Italië in quarantaine geplaatst nadat ze ziek werden en een van hen een positieve coronatest...
  [naar artikel]
 24. Bizarre testresultaten in woonzorgcentrum in Merksem: niet 50% van het personeel, maar wellicht amper 10% positief (23/10/2020 - VRT NWS)
  In woonzorgcentrum Melgeshof in Merksem blijken na een tweede coronatest bij het personeel, veel minder mensen besmet te zijn. Eerst bleken maar 7 van de 112 medewerkers positief te zijn, maar een dag later werd dat bijgesteld naar 56 of de helft dus. Omdat dat heel onwaarschijnlijk leek, is iedereen opnieuw getest. Die tweede test wees uit dat welllicht maar 1 op de 10 positief is.
  [naar artikel]
 25. WZC ‘De Visserij’ test zelf 25 positieve bewoners en 11 personeelsleden (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Testen die op eigen initiatief in woonzorgcentrum De Visserij in Diepenbeek zijn uitgevoerd, hebben uitgewezen dat 25 bewoners besmet zijn met het Coronavirus. 8 daarvan vertonen geen symptomen en zeven bewoners zijn de besmetting quasi te boven en sterken verder aan. Bij het personeel testten 11 mensen positief.
  [naar artikel]
 26. Gezonde bewoners in quarantaine in woonzorgcentrum in Alken: "Dat is efficiënter" (15/04/2020 - VRT NWS)
  Woonzorgcentrum Cecilia in Alken plaatst de gezonde bewoners in quarantaine om ze te beschermen tegen het coronavirus. Dat komt door het hoge aantal besmettingen in het rusthuis. 52 procent van de bewoners is besmet met het virus. Van het personeel is 44 procent besmet.
  [naar artikel]
 27. 23 asielzoekers testen positief op corona nadat één bewoner Antwerpen bezocht: centrum in quarantaine (14/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de provincie Luxemburg is het centrum voor asielzoekers in Manhay in quarantaine gegaan nadat 23 bewoners positief testten op Covid-19. Dat melden diverse media na berichtgeving van La Dernière Heure.
  [naar artikel]
 28. 23 asielzoekers testen positief op corona nadat één bewoner Antwerpen bezocht: centrum in quarantaine (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de provincie Luxemburg is het centrum voor asielzoekers in Manhay in quarantaine gegaan nadat 23 bewoners positief testten op Covid-19. Dat melden diverse media na berichtgeving van La Dernière Heure.
  [naar artikel]
 29. Minder dan de helft van bewoners met coronasymptomen in woonzorgcentra test ook positief (28/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle bewoners in woonzorgcentra met symptomen van Covid-19, testte tot nog toe slechts 41 procent ook effectief positief op de aanwezigheid van...
  [naar artikel]
 30. 241 nieuwe overlijdens, maar steeds minder patiënten in het ziekenhuis (25/04/2020 - Metro)
  De belasting van de ziekenhuizen in ons land door het coronavirus blijft verder afnemen. Dat blijkt uit een nieuwe update van het crisiscentrum. Er zijn 217 nieuwe opnames geteld in de voorbije 24 uur. Er liggen nog 4.195 coronapatiënten in het ziekenhuis, een daling met 160. Er zijn 241 nieuwe overlijdens geteld. Daarvan zijn er wel 58 nog van eergisteren uit de Vlaamse woonzorgcentra, die nog niet waren gerapporteerd. Er zijn nu al 6.917 mensen overleden aan het virus in ons land. Meer dan de helft (53%) van hen liet het leven in een woonzorgcentrum. Het bericht 241 nieuwe overlijdens, maar steeds minder patiënten in het ziekenhuis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Woonzorgcentrum in Heusden-Zolder verbiedt alle bezoek nadat personeelslid positief test op corona (24/07/2020 - VRT NWS)
  In Heusden-Zolder is vanaf nu alle bezoek volledig verboden in woonzorgcentrum Hof Ter Bloemen, nadat één van de personeelsleden positief getest is op corona. Ook vrijwilligers en externe verzorgers mogen niet meer binnen.
  [naar artikel]
 32. Aantal nieuwe besmettingen stijgt tot 12.500, een test op vijf is positief (26/10/2020 - Metro)
  Tussen 16 en 22 oktober waren er dagelijks gemiddeld 12.491 nieuwe besmettingen met het coronavirus, een stijging met 44% tegenover de zeven dagen ervoor. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Het weekgemiddelde van het aantal nieuwe COVID-besmettingen neemt nog steeds sterk toe. Uit de voorlopige cijfers van het wetenschapsinstituut Sciensano blijkt dat er tussen 16 en 22 oktober 12.491 nieuwe besmettingen zijn vastgesteld. Dat is een stijging van 44% in vergelijking met een week eerder. In totaal raakten al 321.031 mensen in ons land besmet met het virus sinds de start van de pandemie. 757 mensen liggen op intensieve zorgen Per dag worden gemiddeld 468 mensen opgenomen in het ziekenhuis, een stijging van 85%. Momenteel liggen 4.827 (+10%) coronapatiënten in het ziekenhuis. Onder hen liggen 757 mensen op de intensieve zorgen (+7%). Het aantal overlijdens steeg tot 10.810. In de periode van 16 tot 22 oktober stierven elke dag gemiddeld 41,9 mensen aan COVID-19. Dat zijn er 11,6 meer tegenover de zeven dagen ervoor. De positiviteitsratio, het aantal mensen dat positief test in verhouding tot het totale aantal tests, bedraagt nu 19,7%. Lees ook: Jambon geeft geen fiat voor extra maatregelen Het bericht Aantal nieuwe besmettingen stijgt tot 12.500, een test op vijf is positief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. 250 leerlingen even in quarantaine nadat turnleerkracht positief test op corona (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In GO Basisschool Stene in Oostende zitten 250 leerlingen in quarantaine nadat de turnleerkracht positief testte op corona. Chris Vandecasteele,...
  [naar artikel]
 34. Medewerkster test positief: woonzorgcentrum neemt 91 coronatesten af (19/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Woonzorgcentrum Ten Hove in Mol neemt donderdag in totaal 91 coronatesten af, waarvan 31 bij bewoners van de afdeling Groene Oase en zestig bij betrokken medewerkers. Eerder deze week testte één van de medewerkers van de afdeling Groene Oase positief.
  [naar artikel]
 35. Courtois en de rest van Real in quarantaine nadat basketter positief test op corona (12/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het voetbal- en het basketteam van Real Madrid zijn volledig in quarantaine geplaatst nadat een speler van het basketteam positief getest heeft op het coronavirus, zo bevestigt de club van onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard donderdag.
  [naar artikel]
 36. 30 bewoners en 8 personeelsleden besmet met corona in Mechels woonzorgcentrum (14/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het Mechelse woonzorgcentrum Milsenhof hebben 30 bewoners en 8 personeelsleden positief getest op het coronavirus.
  [naar artikel]
 37. Meer dan de helft van bewoners WZC Zonnewende in Aartselaar blijkt besmet (14/04/2020 - VRT NWS)
  In woonzorgcentrum Zonnewende in Aartselaar is meer de helft van de bewoners besmet met het nieuwe coronavirus. Al 14 bewoners zijn gestorven de afgelopen week. Ook één op de drie personeelsleden is besmet, inclusief de eigen dokter van het woonzorgcentrum.
  [naar artikel]
 38. Antwerps kinderdagverblijf moet sluiten nadat personeelslid positief test op Covid-19 (22/06/2020 - VRT NWS)
  Een stedelijk kinderdagverblijf in Antwerpen moet tijdelijk sluiten nadat een van de personeelsleden positief testte op Covid-19. Eerst was beslist dat enkel de kinderen en de personeelsleden in de contactbubbel van de medewerkster in quarantaine moesten. Nadat er ook kinderen en personeelsleden uit een andere groep symptomen vertoonden, is beslist om het kinderdagverblijf volledig te sluiten.
  [naar artikel]
 39. Brand in woonzorgcentrum: twee bewoners naar het ziekenhuis (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Acht bewoners van een rusthuis in Brussel hebben een rookvergiftiging opgelopen bij een brand. Twee ouderen liggen in het ziekenhuis. Drie politiemensen raakten bevangen door de rook toen ze hielpen bij de evacuatie.
  [naar artikel]
 40. 80 bewoners van rusthuis Dilsen-Stokkem in quarantaine door noro-virus: niemand mag erin of eruit (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tachtig bewoners van het woonzorgcentrum ‘t Kempken in Dilsen-Stokkem zitten in quarantaine nadat het noro-virus is uitgebroken. In totaal kampen twintig van de tachtig bewoners met de zeer besmettelijke vorm van buikgriep. Enkel dokters en zorgverleners mogen het rusthuis binnen. Volgens burgemeester Sofie Vandeweerd evolueert de situatie wel gunstig.
  [naar artikel]
 41. Woonzorgcentrum besmet met coronavirus: één patiënt overleden, 3 in ziekenhuis (22/03/2020 - De Standaard)
  In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Gillis-Waas is één oudere persoon overleden aan een besmetting met het nieuwe coronavirus. Negentien andere bewoners van het woonzorgcentrum vertonen ook de symptomen, drie van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Ook in woonzorgcentrum Molenkouter in Wichelen is een bewoner overleden.
  [naar artikel]
 42. Bewoners Antwerps woonzorgcentrum kiezen zelf voor graffiti op hun saai terrasmuurtje (21/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Deze felgekleurde muren zijn terug te vinden in het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen in de Pieter van Hobokenstraat. Het grauwe terras was toe aan een portie kleur. Toen de directie van het woonzorgcentrum vroeg wat de bewoners wilden – planten bijvoorbeeld – kwamen ze zelf met het idee op de proppen om een streetartkunstwerk te laten maken.
  [naar artikel]
 43. Woonzorgcentrum besmet met coronavirus: één patiënt overleden, 3 in ziekenhuis (22/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Gillis-Waas is één oudere persoon overleden aan een besmetting met Covid-19. 19 andere bewoners van het woonzorgcentrum vertonen ook de symptomen, waarvan er 3 zijn opgenomen in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 44. Woonzorgcentrum besmet met coronavirus: één patiënt overleden, 3 in ziekenhuis (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Gillis-Waas is één oudere persoon overleden aan een besmetting met Covid-19. 19 andere bewoners van het woonzorgcentrum vertonen ook de symptomen, waarvan er 3 zijn opgenomen in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 45. Bewoners van woonzorgcentrum in Wingene zonder symptomen toch besmet met coronavirus: "We lopen achter de feiten aan" (02/04/2020 - VRT NWS)
  In woonzorgcentrum Amphora in Wingene blijken 13 bewoners zonder symptomen besmet met het coronavirus. Dat blijkt uit een test waarvoor een arts zelf het initiatief had genomen nadat andere bewoners wél ziek waren geworden. Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) wil zo snel mogelijk breder gaan testen in woonzorgcentra.
  [naar artikel]
 46. 48 mensen in quarantaine na besmetting in Antwerps kinderdagverblijf (22/06/2020 - De Standaard)
  Veertig kinderen en acht personeelsleden van het stedelijk kinderdagverblijf Bobijn in het Antwerpse Groen Kwartier moeten twee weken lang in thuisquarantaine nadat een medewerkster afgelopen zondag positief testte op Covid-19.
  [naar artikel]
 47. 187 senioren van flatgebouw in Wemmel in quarantaine: "Het OCMW zal maaltijden voor de deur zetten" (20/10/2020 - VRT NWS)
  De 187 bewoners van Residentie Geurts in Wemmel moeten tien dagen in quarantaine nadat vijf bewoners positief testten op corona. Residentie Geurts is een flatgebouw waar ouderen zelfstandig wonen. Zij moeten nu zoveel mogelijk in hun appartement blijven. Het OCMW zal maaltijden brengen.
  [naar artikel]
 48. Tachtig bewoners van woonzorgcentrum in Stokkem in quarantaine door norovirus (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tachtig bewoners van woonzorgcentrum 't Kempken in Stokkem (Dilsen-Stokkem) zijn door een uitbraak van het norovirus in quarantaine geplaatst. Die...
  [naar artikel]
 49. 40 bewoners en medewerkers van internaat in Koksijde in quarantaine (05/08/2020 - VRT NWS)
  In Koksijde moeten 40 bewoners en werknemers van MPI De Steiger in quarantaine, nadat 3 medewerkers positief hebben getest op het coronavirus. De Steiger is een internaat waar kinderen met een lichte mentale beperking of autisme verblijven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.