Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
05:26 uur

Verstrooide bestuurder rijdt restaurant binnen: “Eerst het nieuws over de verplichte sluiting, en dan dit”

Het Nieuwsblad

17/10/2020 - 17:37

Een verstrooide bestuurder is zaterdag achterwaarts binnengereden in restaurant Het Nieuwe Palinghuis in Antwerpen, vlak bij de Voetgangerstunnel. Het was schrikken voor de aanwezige klanten en de zaakvoerder, maar gelukkig raakte niemand gewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook dat nog: verstrooide bestuurder rijdt restaurant binnen, dag na nieuws over verplichte horecasluiting (17/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een verstrooide bestuurder is zaterdag achterwaarts binnengereden in restaurant Het Nieuwe Palinghuis in Antwerpen, vlak bij de Voetgangerstunnel. Het was schrikken voor de aanwezige klanten en de zaakvoerder, maar gelukkig raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 2. Verstrooide bestuurder rijdt met Mercedes in fontein (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een verstrooide bestuurder heeft zich vorige week met zijn Mercedes vastgereden in de fontein aan Kinepolis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 3. Verstrooide Pokémon Go-speler ramt politiewagen (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Maryland heeft een agent met zijn bodycam gefilmd hoe een verstrooide bestuurder tegen een patrouillewagen botste
  [naar artikel]
 4. Chauffeur vergist zich van pedaal en rijdt bakkerij binnen (10/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een verstrooide bestuurder heeft zondagochtend de etalage van bakkerij Mathues op de Turnhoutsebaan in Mol aan diggelen gereden. De man vergiste zich van pedaal en duwde met zijn voet op het gaspedaal in plaats van op de rem.
  [naar artikel]
 5. Bezoek aan cinema valt in het water: verstrooide bestuurder rijdt Mercedes in fontein (23/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op sociale media is een video opgedoken van een wel heel ongelukkige bestuurder. Vorige woensdag belandde hij met zijn Mercedes in een ondiepe fontein aan het bioscoopcomplex Kinepolis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 6. Verstrooide bestuurder rijdt door vers gegoten beton (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ter hoogte van de werken aan de Grote Steenweg in Oordegem reed woensdagochtend omstreeks half tien een bestuurder door een vers gegoten
  [naar artikel]
 7. Café-uitbaters niet te spreken over verplichte sluiting (13/03/2020 - Express)
  Café- en restaurantuitbaters zijn niet te spreken over de verplichte sluiting door het coronavirus covid-19. ‘Ik draai op drie weken... The post Café-uitbaters niet te spreken over verplichte sluiting appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Bestuurder vergist zich van pedaal en rijdt woning binnen in Bornem (21/08/2016 - De Standaard)
  In Bornem is een bestuurder zondagmorgen de slaapkamer van een bejaard echtpaar binnen gereden. Het stel en ook de bestuurder zelf kwamen er als bij wonder met lichte verwondingen vanaf.
  [naar artikel]
 9. Sarah en David bouwden hun restaurant om tot buurtwinkel, mét succes: “Mensen kiezen voor veiligheid dicht bij huis” (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Zeg voortaan niet langer restaurant, maar wel buurtwinkel Cézar. De zaakvoerders gooiden het roer om na de verplichte sluiting en brengen nu bereide maaltijden, brood en zelfs wc-papier aan de man. “Een succes vanaf dag één.”
  [naar artikel]
 10. Bestuurder boort zich in restaurant en rijdt weg: nummerplaat blijft liggen (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder reed donderdagnacht tegen de zijgevel van het Mexicaans restaurant Zapatas in het centrum van Hallaar (Heist-op-den-Berg). Het pand geraakte zwaar beschadigd. De chauffeur reed er nog vandoor, maar liet wel de voorste nummerplaat van zijn voertuig achter. Hij was dus makkelijk te identificeren.
  [naar artikel]
 11. In het hoofd van Kobe Desramaults (04/12/2017 - VRT NWS)
  Eerst zou er een boek komen over In de Wulf, het vorige restaurant van Kobe Desramaults. Maar hij besloot dat restaurant te sluiten, en daar zou dan het boek dan over gaan, die sluiting. Of moest het boek dan over de opstart van zijn nieuwe, tijdelijke restaurant, Chambre Séparée in Gent, gaan? Het werd uiteindelijk een mix van sluiting, overgangsperiode en heropening, zonder recepten, maar met inzichten over eten, geïllustreerd met prachtige foto's. 
  [naar artikel]
 12. Verstrooide autobestuurder rijdt tramtunnel in en raakt er niet meer uit (15/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het tramverkeer op het Meiserplein in Brussel heeft vanochtend vroeg lichte hinder ondervonden nadat een verstrooide autobestuurder de tramtunnel was ingereden. Uiteindelijk kwamen er externe hulp aan te pas om de auto van de tramsporen te halen.
  [naar artikel]
 13. Bestuurder ramt gevel van restaurant en pleegt vluchtmisdrijf op drie wielen: brandweer rijdt hem klem (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Laarne heeft een Mercedes terreinwagen omstreeks 23.45 uur de hoek van een Italiaans restaurant in de Dorpstraat aan de kerk geramd. De...
  [naar artikel]
 14. Spaans restaurant Las Mañas wordt tijdelijk takeaway (13/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Voor de horeca breken moeilijke tijden aan. Door de verplichte sluiting van drie weken krijgen cafés en restaurants het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De familie Espantoso van het Spaanse restaurant Las Mañas hoopt met een tijdelijke takeaway en delivery een oplossing te hebben gevonden.
  [naar artikel]
 15. Eigenaars restaurant Pazzo zagen gedwongen sluiting als opportuniteit: “Verbouwen en takeaway tegelijk” (02/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In restaurant Pazzo werken ze volop naar de heropening van het restaurant, al is het wachten op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Tijdens de gedwongen sluiting zijn ze begonnen aan een verbouwing. De renovatie van het restaurant, de keuken en de kelder liep uit, zodat chef-kok Ingrid en sommelier Tom pas openen op 15 juni. “Tijdens onze verbouwing boden we ook afhaalmaaltijden aan.”
  [naar artikel]
 16. Antwerpse horeca stapt naar rechtbank tegen verplichte sluiting (26/10/2020 - Express)
  Na de Franstalige horeca-uitbaters stappen ook hun Antwerpse collega’s naar de rechtbank om de verplichte sluiting van de horeca juridisch... The post Antwerpse horeca stapt naar rechtbank tegen verplichte sluiting appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. “Balletjes van Van Ranst”: restaurant verwerkt verplichte sluiting met ludieke menukaart (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo kan het natuurlijk ook: ja, ze zijn boos dat hun zaak straks voor een maand dicht moet, maar dat betekent niet ze hun hoofd laten hangen. En dus mag er in het geval van restaurant Petrouska in Roeselare al eens een lugubere grap vallen. Zij pakken uit met een originele menukaart met enkele virologen, onze premier en de minister van Volksgezondheid in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 18. F1-fabrieken blijven verplicht langer gesloten (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De verplichte sluiting van de fabrieken van de F1-teams is verlengd tot 63 dagen, zo maakte de FIA vandaag officieel bekend. De voorbije dagen waren er al ernstige aanwijzingen dat de verplichte sluiting bijkomend verlengd zou worden.
  [naar artikel]
 19. Politie controleert of Antwerpse handelaars verplichte sluiting respecteren (14/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse Zoo was niet de enige onderneming die tegen de richtlijnen in toch was geopend. De Antwerpse politie patrouilleerde zaterdag nadrukkelijk door de stad om handelszaken die geen voedingswinkels zijn te wijzen op de verplichte sluiting.
  [naar artikel]
 20. Brussels restaurant rekent coronatoeslag aan: 5 euro extra per persoon (29/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De horeca werd zwaar getroffen door de coronacrisis: na een verplichte sluiting van bijna drie maand, gelden er strenge regels die de capaciteit...
  [naar artikel]
 21. Toch verplichte sluiting voor kapperszaken (24/03/2020 - Express)
  De Nationale Veiligheidsraad heeft dan toch de knoop doorgehakt: kappers moeten vanaf woensdagochtend de deuren sluiten, al zeker tot en... The post Toch verplichte sluiting voor kapperszaken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Verstrooide bestuurder veroorzaakt ongeluk met truck, en ontdekt dan wie daar achter het stuur zit (09/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het was geen prettig begin van de werkdag voor deze twee bestuurders. Een verstrooide automobilist ramde de achterkant van een witte truck, maar toen hij uitstapte om te checken of alles oké was, volgde de échte shock. Want in de andere wagen bleek zijn baas te zitten.
  [naar artikel]
 23. Balletjes van Van Ranst, hoofd van De Croo: restaurant verwerkt verplichte sluiting met ludieke menukaart (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo kan het natuurlijk ook: ja, ze zijn boos dat hun zaak straks voor een maand dicht moet, maar dat betekent niet ze hun hoofd laten hangen. En dus mag er in het geval van restaurant Petrouska in Roeselare al eens een lugubere grap vallen. Zij pakken uit met een originele menukaart met enkele virologen, onze premier en de minister van Volksgezondheid in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 24. Antwerpse horecaondernemers verenigen zich tegen verplichte sluiting (26/10/2020 - De Tijd)
  14:57 Een groep Antwerpse horecaondernemers stapt niet alleen naar de Raad van State, maar ook naar de burgerlijke rechtbank tegen de verplichte sluiting van horecazaken in ons land.
  [naar artikel]
 25. Antwerpse horeca trekt naar Raad van State tegen verplichte sluiting (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een groep Antwerpse horecaondernemers stapt zowel naar de Raad van State als naar de burgerlijke rechtbank om de strijd aan te binden met de verplichte sluiting van horecazaken in ons land. De klagers halen aan dat zelfs de meest gezonde horecaondernemingen niet zullen overleven als de sluiting aanhoudt, en ze stellen dat de horeca lang niet de voornaamste oorsprong van COVID-besmettingen zijn.
  [naar artikel]
 26. Chauffeur vergist zich van pedaal en rijdt vitrine van bakkerij in (10/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een verstrooide bestuurder heeft zondagochtend de etalage van bakkerij Mathues op de Turnhoutsebaan in Mol aan diggelen gereden. De man vergiste zich van pedaal en duwde met zijn voet op het gaspedaal in plaats van op de rem.
  [naar artikel]
 27. Antwerpse horecaondernemers verenigen zich tegen verplichte sluiting en trekken naar Raad van State (26/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een groep Antwerpse horecaondernemers stapt zowel naar de Raad van State als naar de burgerlijke rechtbank om de strijd aan te binden met de verplichte sluiting van horecazaken in ons land. De klagers halen aan dat zelfs de meest gezonde horecaondernemingen niet zullen overleven als de sluiting aanhoudt, en ze stellen dat de horeca lang niet de voornaamste oorsprong van COVID-besmettingen zijn.
  [naar artikel]
 28. Visprijzen kelderen na sluiting restaurants: "Voor tong, tarbot of griet betaal je de helft van vorige week" (20/10/2020 - VRT NWS)
  De prijzen van vissoorten die je vaak op restaurant eet, zijn gekelderd sinds de verplichte sluiting van de horeca. "Sliptong, zeeduivel en tarbot zijn heel goedkoop op dit moment. Goed voor de consument, slecht voor de vissers", zegt vishandelaar Steven Timmermans op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 29. Nieuwe verplichte sluiting voor cafés dreigt in Parijs (01/10/2020 - Express)
  Er hangen de Franse hoofdstad strengere maatregelen boven het hoofd, nu de coronasituatie verslechtert. Mogelijk worden de bars en restaurants... The post Nieuwe verplichte sluiting voor cafés dreigt in Parijs appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Ook krantenwinkels vragen nu verplichte sluiting: “Pure kafka: geen premie én amper inkomsten” (20/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Na de kappers uiten ook dagbladhandelaars over heel Vlaanderen hun ongenoegen. Velen onder hen vragen een verplichte sluiting, want anders komen zij niet in aanmerking voor een premie. Nu blijft het gros open omdat de financiële druk anders te groot wordt. Al levert ook dat niets op. “Pure kafka: zolang er geen federale sluiting komt, kan Vlaanderen niets betalen”, zucht Mathieu De Bouvere.
  [naar artikel]
 31. Jonge bestuurder rijdt café Neerhof binnen (24/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een jonge bestuurder reed vanmiddag het leegstaande café Neerhof aan de Kloosterstraat vlakbij de kerk in Steenhuize-Wijnhuize (Herzele) binnen. Hij raakte niet gewond, maar de ravage is enorm.
  [naar artikel]
 32. Vandenbroucke: “Sluiting horeca is erg, maar overvolle ziekenhuizen zijn nog erger” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) reageerde in VTM NIEUWS op de verplichte sluiting van cafés en restaurants. “Het is erg, maar indien ziekenhuizen zouden kapseizen en hun patiënten niet meer zouden kunnen verzorgen, is dat nog erger”, verklaart Vandenbroucke de beslissing.
  [naar artikel]
 33. Horeca Vlaanderen overweegt juridische stappen tegen verplichte sluiting (17/10/2020 - Express)
  Sectorvereniging Horeca Vlaanderen overweegt juridische stappen tegen de algemene sluiting die de federale regering door de heropflakkering van de coronabesmettingen... The post Horeca Vlaanderen overweegt juridische stappen tegen verplichte sluiting appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Bestuurder rijdt doelbewust vrouw aan (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een onbekende bestuurder heeft vrijdagavond in het West-Vlaamse Houthulst een 34-jarige vrouw aangereden. Dat meldt VTM Nieuws. Een koppel was
  [naar artikel]
 35. Agressieve bestuurder rijdt mama voor ogen van drie kinderen doelbewust aan (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een onbekende bestuurder heeft vrijdagavond in het West-Vlaamse Houthulst een 34-jarige vrouw aangereden. Dat meldt VTM Nieuws. Een koppel was
  [naar artikel]
 36. Eline slachtoffer in ongeval met verstrooide truckchauffeur...op weg naar onderzoek voor verstrooide chauffeurs (28/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aangereden worden door een verstrooide truckchauffeur terwijl je net een systeem aan het ontwikkelen bent om dat tegen te gaan. Veel ironischer wordt het niet. Het is wat Eline meemaakte. het bedrijf waar zij werkt heeft een apparaat bedacht dat registreert of een truck- of buschauffeur nog aandachtig achter het stuur zit.
  [naar artikel]
 37. Bestuurder onder invloed rijdt tramtunnel binnen in Brussel (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een bestuurder die een glas te veel op had, is deze ochtend aan het Meiserplein een tramtunnel ingereden. Dat meldt de Brusselse
  [naar artikel]
 38. Bestuurder verlaat afrit E40 en rijdt recht woonkamer binnen (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is een BMW deze namiddag in het midden van een woonkamer beland bij het verlaten van de E40. De bestuurder van de
  [naar artikel]
 39. Spooktrein rijdt 10 kilometer lang zonder bestuurder (09/04/2018 - Metro)
  Een Indiase trein heeft een ritje gemaakt zonder bestuurder. Aan boord zaten meer dan 1.000 passagiers, die er gelukkig zonder kleerscheuren van afgekomen zijn. Het incident vond plaats in de deelstaat Odisha in het oosten van India. Door een menselijke fout werd de trein per ongeluk losgekoppeld van de locomotief, waarna het gevaarte bergafwaarts achteruit begon te rijden. Pas tien kilometer verder werd het voertuig met 22 coupés tot stilstand gebracht door rotsblokken op de rails te plaatsen. Het ministerie van transport  spreekt van een “afgrijselijk voorval” en heeft een onderzoek gestart. Ondertussen zijn ook zeven spoormedewerkers geschorst omdat ze niet genoeg rekening hadden gehouden met de verplichte veiligheidsmaatregelen.  Lees ook: VIDEO. Spooktrein brengt internet in de war Het bericht Spooktrein rijdt 10 kilometer lang zonder bestuurder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Nachtwinkels eisen verplichte sluiting: “Ze verdienen vrijwel niets en vrezen voor hun gezondheid” (03/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een twintigtal nachtwinkeleigenaars heeft zich verenigd en advocaat Abderrahim Lahlali in de arm genomen. Met een ingebrekestelling eisen ze nu een verplichte sluiting. “Ze vrezen voor hun veiligheid en gezondheid. Ook zien ze hun inkomsten in rook opgaan”, zegt hun advocaat Abderrahim Lahlali.
  [naar artikel]
 41. Bestuurder crasht tegen gevel restaurant (07/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de hoek van de Nieuwesteenweg en de Diestersteenweg in Nieuwerkerken is een bestuurder maandagavond tegen een gevel van een restaurant gebotst. De schade is aanzienlijk maar er raakte niemand gewond. In het restaurant waar de wagen op inreed waren er geen klanten aanwezig. De schade aan het geklasseerde gebouw is aanzienlijk. Door het ongeval ontstond er een file.
  [naar artikel]
 42. Twintig horeca-uitbaters over verplichte sluiting: “Politici en virologen niet meer welkom” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vier maanden moeten de Belgische cafés en restaurants hun deuren opnieuw verplicht een maand lang sluiten. Dat heeft het Overlegcomité gisteren besloten om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Twintig horeca-uitbaters reageren op die verplichte sluiting. “Onze sector wordt telkens geviseerd, hoewel we de laatste maanden alles gedaan hebben om de veiligheid te garanderen.”
  [naar artikel]
 43. Horeca-uitbaters over verplichte sluiting: “Politici en virologen moeten weten dat ze veel mensen in totale miserie storten” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vier maanden moeten de Belgische horecazaken hun deuren opnieuw verplicht een maand lang sluiten. Dat heeft het Overlegcomité gisteren besloten om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Twintig horeca-uitbaters reageren op die verplichte sluiting. “Onze sector wordt telkens geviseerd, hoewel we de laatste maanden alles gedaan hebben om de veiligheid te garanderen.”
  [naar artikel]
 44. Horeca-uitbaters over verplichte sluiting: “Politici en virologen moeten weten dat ze veel mensen in totale miserie storten” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vier maanden moeten de Belgische horecazaken hun deuren opnieuw verplicht een maand lang sluiten. Dat heeft het Overlegcomité gisteren besloten om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Twintig horeca-uitbaters reageren op die verplichte sluiting. “Onze sector wordt telkens geviseerd, hoewel we de laatste maanden alles gedaan hebben om de veiligheid te garanderen.”
  [naar artikel]
 45. Auto rijdt woonkamer binnen in Oostkamp (24/07/2018 - VRT NWS)
  Een koppel uit Oostkamp heeft de voorbije nacht amper geslapen. En dat had niets met de hitte te maken. Er stond plots een auto in hun woonkamer. Een bestuurder verloor de controle over zijn stuur in de Sijslostraat in Oostkamp. Hij ramde eerst een boom en reed dan recht het huis binnen.
  [naar artikel]
 46. Bestuurder rijdt fietsster aan, stopt en rijdt dan toch door (20/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op het kruispunt van de Terlindenhofstraat met de Speelpleinstraat is gisteren een vrouw van 22 gewond geraakt. De bestuurder die haar aanreed, stopte even maar bleef niet wachten op de hulpdiensten.
  [naar artikel]
 47. Dit is niet de manier om Chinees af te halen: aanhangwagen rijdt zaak binnen (09/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het was schrikken voor de uitbaatster van restaurant Ma's Garden in Lebbeke. Een aanhangwagen die los was geraakt, denderde er binnen. De vitrine sneuvelde. Gelukkig nog voor openingstijd.
  [naar artikel]
 48. Twintig horeca-uitbaters over verplichte sluiting: “Politici en virologen moeten weten dat ze veel mensen in totale miserie storten” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vier maanden moeten de Belgische cafés en restaurants hun deuren opnieuw verplicht een maand lang sluiten. Dat heeft het Overlegcomité gisteren besloten om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Twintig horeca-uitbaters reageren op die verplichte sluiting. “Onze sector wordt telkens geviseerd, hoewel we de laatste maanden alles gedaan hebben om de veiligheid te garanderen.”
  [naar artikel]
 49. Hoe gaat het in de Olmense Zoo? (28/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eerder dit jaar was de verplichte sluiting van de Olmense Zoo door Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts weken na elkaar in het nieuws. TVL trok in hun jaaroverzicht terug naar de zoo om te gaan kijken hoe het er nu aan toe gaat.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.