Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
20:24 uur

LIVE. Pikt Beerschot de draad weer op tegen STVV?

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 18:18

Hoe komt Beerschot voor de dag? Dat is de hamvraag nadat de Mannekes met een Gentse pandoering de interlandbreak ingingen. Met laagvlieger STVV, dat voorlopig enkel op de openingsspeeldag kon winnen, komt vanavond wel een tegenstander van een heel ander kaliber over de vloer op het Kiel. Pikt mauve-wit de draad weer op? Volg alles hier LIVE vanaf 18u30!


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. LIVE. Pikt Beerschot de draad weer op in Leuven? (16/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot begon tegen Lokeren veelbelovend aan het seizoen, maar bleek duidelijk toch nog wat werk te hebben op Schiervelde. Pikken Stijn Vreven en zijn manschappen de draad weer op in Leuven? Volg alle actie hier LIVE vanaf 19u30!
  [naar artikel]
 2. LIVE. Pikt KV Mechelen de draad weer op in Kortrijk? (20/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kortrijk en Mechelen, dat zijn allebei ploegen die veelbelovend begonnen maar nu al drie matchen niet meer konden winnen. Wie pikt de draad weer op met een overwinning in de openingsmatch van de achtste speeldag? Volg alle actie hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 3. Kevin Muscat: “Punten pakken begint bij goed presteren” (16/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een interlandbreak van twee weken pikt STVV zaterdag de draad weer op tegen Beerschot. Een stevige test voor Kevin Muscat, die met zijn Kanaries naar de zestiende plaats is weggezakt. “Het goede van de match tegen Kortrijk moeten we nu in moeilijke omstandigheden trachten te herhalen”, blikte de Australische coach vooruit.
  [naar artikel]
 4. KVC Westerlo pikt na coronaperikelen de draad weer op tegen Club Brugge NXT. Pietro Perdichizzi: “We zijn er klaar voor” (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na een week verplichte rust wegens coronaperikelen pikt KVC Westerlo vrijdagavond de draad weer op tegen het beloftenelftal van Club Brugge. De...
  [naar artikel]
 5. LIVE. Herpakt Beerschot zich tegen ongeslagen Union? (30/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De break in 1B moet deugd gedaan hebben voor Beerschot: even niet aan die gemiste competitiestart denken en lekker zwaar uithalen in de Beker van België. Vanavond pikken de Mannekes - in hun gloednieuwe uitrusting - de draad weer op tegen de voorlopig ongenaakbare leider Union. Kunnen ze zich herpakken en aanknopen met een nieuwe overwinning? Volg alle actie hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 6. LIVE. Kan STVV winnen op het veld van Beerschot? (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  STVV gaat vanavond (18.30 uur) op zoek naar de tweede zege van het seizoen. De Kanaries moeten daarvoor op het Kiel voorbij promovendus Beerschot. Lukt dat? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 7. De Wever pikt normaal gezien deze week draad van Vlaamse regeringsgesprekken weer op (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams informateur Bart De Wever pikt deze week wellicht de draad van Vlaamse formatiegesprekken opnieuw op. Begin juli zette De Wever die Vlaamse...
  [naar artikel]
 8. LIVE. Houdt STVV de punten thuis tegen Beerschot Wilrijk? (28/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV speelt vanavond op Stayen gastheer voor Beerschot Wilrijk. Houden de Kanaries de punten thuis? Volg het hier live vanaf 20u.
  [naar artikel]
 9. LIVE. Pakt STVV de drie punten op het veld van Beerschot-Wilrijk? (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV maakt op de tweede speeldag van play-off 2 de verplaatsing naar Beerschot-Wilrijk. Pakken de Kanaries net zoals tegen Charleroi de drie punten? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Na de derbynederlaag moet Beerschot Wilrijk de rug zien te rechten tegen STVV (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk ging tegen Antwerp ten onder, maar krijgt nu al de kans om de rug te rechten. Het overvolle programma zorgt er namelijk voor dat er vanavond al gevoetbald wordt tegen STVV, de tweede in Play-off 2B. Behalen de Mannekes - in eigen huis - een eerste overwinning in deze play-offs? Volg de actie hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 11. Doelpuntenkermis op het Kiel: Beerschot haalt stevig uit tegen STVV: 6-3! (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Doelpuntenfestival op het Kiel. Beerschot klopte STVV met 6-3. Al na 25 minuten was de match beslist, na 39 minuten stonden zelfs de forfaitcijfers op het scorebord. Beerschot klimt met 18 op 27 naar een gedeelde tweede plaats, STVV blijft zestiende.
  [naar artikel]
 12. LIVE. Wat kan Beerschot Wilrijk tegen het STVV van Marc Brys? (28/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk staat misschien wel de moeilijkste wedstrijd van Play-off 2 te wachten. STVV is de ongeslagen leider van groep A, mocht al eens zegevieren bij de eerste ontmoeting (1-2) en heeft nu het thuisvoordeel. Bovendien hebben de Ratten geen geheimen voor ex-coach Marc Brys. Blijven de punten op Stayen of gaan ze toch mee naar het Kiel? Volg alle actie hier LIVE vanaf 20 uur!
  [naar artikel]
 13. LIVE. Pikt Vanderhaeghe bij Kortrijk de draad weer op met een zege tegen KV Oostende? (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Aftrap om 20u • Scheidsrechter: Lothar D’Hondt • Eerste wedstrijd van Yves Vanderhaeghe sinds zijn aanstelling • Kortrijk wipt bij winst over...
  [naar artikel]
 14. LIVE (20u). Pikt Vanderhaeghe bij Kortrijk de draad weer op met een zege tegen KV Oostende? (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Aftrap om 20u • Scheidsrechter: Lothar D’Hondt • Eerste wedstrijd van Yves Vanderhaeghe sinds zijn aanstelling • Kortrijk wipt bij winst over...
  [naar artikel]
 15. TRAILER. Stig Broeckx pikt draad weer op na zware crash in documentaire ‘De Stig’ (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe wielrenner Stig Broeckx (28) de draad van het leven weer oppikt na zijn zware crash, is vanaf 3 maart in de cinemazalen te zien. In een korte...
  [naar artikel]
 16. LIVE. Wat kan STVV op Stayen tegen Eupen? (12/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Charleroi struikelde zaterdag niet over Beerschot-Wilrijk, en blijft dus op kop in groep A van play-off 2. Als STVV nog kans wil maken op winst in de groep, mag het vanavond niet verliezen tegen Eupen. Volg de wedstrijd hier live vanaf 20u.
  [naar artikel]
 17. STVV - Beerschot-Wilrijk match van de laatste kans: van verdwenen spitsen tot doelmannen uit vorm (08/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond 9 mei komt groep play-off 2B, de groep van STVV, weer in actie. De Truienaren spelen de match van de laatste hoop tegen Beerschot-Wilrijk. Het is de derde keer dat STVV en Beerschot-Wilrijk elkaar dit seizoen in partij geven. Na een vriendschappelijke wedstrijd in juli en de heenwedstrijd in play-off 2, proberen de Kielse Ratten de Kanaries voor het eerst dit seizoen te kloppen. Al zijn er rond dit duel enkele opmerkelijke feiten die we u niet willen onthouden.
  [naar artikel]
 18. Pikt Club Brugge de draad weer op tegen Westerlo? (17/02/2017 - Sporza)
  Na de uitschuiver tegen Lokeren moet Club Brugge Anderlecht naast zich dulden aan kop van het klassement. Wordt het op bezoek bij Westerlo weer alleen leider? Volg de partij hier vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 19. LIVE. Beerschot Wilrijk wil een goede zaak doen tegen KV Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot speelde woensdag geen slechte wedstrijd tegen STVV, maar bleef opnieuw achter met 0 punten. Door deze nederlaag blijven de Mannekes achter met 2 op 12, maar tegen KV Oostende kan Beerschot Wilrijk de heropstanding inzetten. Mits winst springt het namelijk over de kustploeg naar de vierde plaats in de groep. De drie punten zou ook een mentale boost kunnen geven met de derby tegen Antwerp in het vooruitzicht. Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 20u!
  [naar artikel]
 20. Na de derbykater verliest Beerschot Wilrijk ook van STVV (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk ging woensdagavond, drie dagen na de derbynederlaag tegen Antwerp, opnieuw onderuit. Ditmaal bleek STVV te sterk voor de verliezende finalist uit de Proximus League, het werd 1-3. De remonte van Beerschot Wilrijk bleef uit na de late aansluitingstreffer, het blijft na vier speeldagen onderin hangen. De Mannekes hebben net als Eupen twee punten. STVV staat tweede, met zeven op twaalf.
  [naar artikel]
 21. STVV nog niet klaar voor competitiestart (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij STVV is er nog werk aan de winkel. De Kanaries zijn nog altijd op zoek naar enkele versterkingen. Zaterdag tekende Jorge Teixeira bij STVV, maar Ruben Fernandes lijkt Stayen dan weer zo goed als zeker te verlaten. Ook tester Samuel Asamoah toonde zich tegen Beerschot-Wilrijk een meerwaarde. Deze week zit hij met STVV rond de tafel.
  [naar artikel]
 22. Kan Antwerp tegen Oostende eindelijk nog eens winnen? (17/02/2018 - Sporza)
  Antwerp leek in de top zes gebeiteld, maar na een slappe reeks hangt deelname aan Play-off I aan een zijden draadje. Pikt The Great Old de draad weer op tegen Oostende?
  [naar artikel]
 23. STVV oefent tegen Beerschot-Wilrijk (29/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagnamiddag om 14.30 uur oefent STVV op Stayen tegen Beerschot-Wilrijk. Bedoeling is om enkele pionnen matchritme te laten opdoen. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren afgewerkt.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Verknalt STVV de terugkeer van Vercauteren bij Anderlecht? (20/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Frank Vercauteren (62) begint tegen STVV echt aan zijn tweede regeerperiode als Anderlecht-coach. Na de 9 op 30 moet hij dringend voor een ommekeer zorgen. STVV krijgt dan weer de kans om de wanprestatie van in Kortrijk uit te wissen. Volg de wedstrijd hier live vanaf 18 uur.
  [naar artikel]
 25. LIVE. Houdt STVV de punten thuis tegen ambitieus AA Gent? (30/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  STVV ontvangt vandaag op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League AA Gent. De Kanaries dromen van een plek in play-off 1, tegenstander Gent gaat dan weer resoluut voor de titel. Kan STVV stunten en de drie punten thuishouden? Volg de wedstrijd vanaf 18 uur live.
  [naar artikel]
 26. Land pikt aarzelend de draad weer op (13/04/2019 - De Morgen)
  Scholen blijven open, treinen rijden weer, de metro hervat gedeeltelijk. Na een dag van chaos trekt het openbare leven zich weer op gang in de hoofdstad. Maar: het terreurniveau blijft op 4 en de luchthaven van Zaventem blijft sowieso vandaag nog dicht.
  [naar artikel]
 27. Gueye bezorgt STVV overwinning tegen Beerschot-Wilrijk (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  STVV heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk gewonnen. In Tessenderlo werd het 2-0 voor de Kanaries. Nieuwe aanwinst Babacar Gueye tekende op het einde van de eerste helft voor beide doelpunten.
  [naar artikel]
 28. LIVE. Houdt Beerschot de punten thuis tegen STVV? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Het Kiel • Ref: Jan Boterberg
  [naar artikel]
 29. LIVE. Houdt Beerschot de punten thuis tegen STVV? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Het Kiel • Ref: Jan Boterberg
  [naar artikel]
 30. LIVE (20u30): Pakt Beerschot-Wilrijk de volle buit bij STVV? (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • STVV - Beerschot-Wilrijk • Aftrap: 20u30 • Stayen • Ref: Lothar D'Hondt
  [naar artikel]
 31. 1B - KVC Westerlo pikt na coronaperikelen de draad weer op met bekerduel tegen RC Hades Hasselt. (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor 1B-club KVC Westerlo: voor het eerst sinds 11 september zijn alle spelers negatief getest. Vrijdagmiddag kwam het verlossende...
  [naar artikel]
 32. Onze chef sport: “Als de spelers van STVV hun trainer een mooi cadeau willen geven, is dit het moment” (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV trekt op de tweede speeldag van play-off 2 naar Beerschot-Wilrijk. Kunnen de Kanaries bevestigen na de zege tegen Charleroi? Is deze match speciaal voor Marc Brys? En zal STVV Beerschot-Wilrijk onderschatten? We vroegen het aan onze chef sport Kristof Liberloo.
  [naar artikel]
 33. Stuivenberg blikt vooruit naar Gent: "Ondanks die 2 punten zijn ze nooit weggespeeld" (08/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Albert Stuivenberg (47) pikt de draad weer op. De krappe, maar deugddoende zege tegen KV Mechelen staat Genk toe om met een iets comfortabeler
  [naar artikel]
 34. LIVE. Beerschot Wilrijk wil eerste driepunter in Play-off 2 (12/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Marc Brys verlaat Beerschot Wilrijk na dit seizoen voor STVV. Dat verrassende nieuws kregen de fans dit weekend te horen. Het wordt afwachten hoe de Mannekes kunnen reageren, op bezoek bij Lokeren vanavond. Pakt Beerschot Wilrijk de drie punten - de eerste in deze Play-off 2 - of zet Lokeren een grote stap richting groepswinst? Volg het hier LIVE vanaf 20u!
  [naar artikel]
 35. Het verschil tussen Francken en De Block? Miniem (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Analyse In tegenstelling tot de perceptie pikt Maggie De Block de draad van een streng migratiebeleid gewoon weer op.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Kan STVV nog eens een uitwedstrijd winnen? (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV trekt op speeldag 4 van play-off 2 naar het Kiel. Daar geven de Kanaries de Ratten van Beerschot-Wilrijk partij. Kan STVV voor het eerst sinds 20 augustus nog eens een uitwedstrijd winnen?
  [naar artikel]
 37. Onderzoekscommissie aanslagen buigt zich over radicalisering (11/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De onderzoekscommissie naar de terreuraanslagen komt stilaan aan het einde van haar werkzaamheden. Vandaag pikt ze de draad weer op na het
  [naar artikel]
 38. “Wie pikt draad op?” (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 39. 1B - KVC Westerlo pikt na coronaperikelen de draad weer op met bekerduel tegen RC Hades Hasselt. T2 Eric Reenaers: “Dit wordt een referentiematch” (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor 1B-club KVC Westerlo: voor het eerst sinds 11 september zijn alle spelers negatief getest. Vrijdagmiddag kwam het verlossende...
  [naar artikel]
 40. LIVE: Söder brengt Lokeren weer op gelijke hoogte tegen STVV (1-1) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Daknamstadion Scheidsrechter: Bert Put Aftrap: 20u STVV verloor zijn laatste twee wedstrijden
  [naar artikel]
 41. LIVE. Wat kan Beerschot bij de grote terugkeer in 1A? (10/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Exact 2669 dagen is het geleden dat Beerschot nog een wedstrijd op het hoogste niveau speelde, maar vandaag komt de teller weer op nul. De Mannekes trappen amper een week na de promotie en titel het nieuwe seizoen op gang in en tegen KV Oostende. Wordt het opnieuw een feestje? Volg alles hier live vanaf 19u!
  [naar artikel]
 42. Samusocial: onderzoekscommissie pikt draad weer op (05/09/2017 - Knack)
  De commissie moest normaal eind september klaar zijn met haar aanbevelingen, maar de hoorzittingen zullen wellicht tot midden oktober duren.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Komt Beerschot alleen aan de leiding tegen Union? (01/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot kan alleen op kop komen in de tweede periode van 1B. Als de Mannekes zondagmiddag een vuist kunnen maken tegen Union laten ze een rechtstreekse concurrent achter zich. Bewijst Beerschot dat de paars-witte trein echt vertrokken is? Volg hier alles LIVE! Aftrap om 16u.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Houdt STVV de punten thuis tegen Zulte Waregem? (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV ontvangt vanavond op Stayen Zulte Waregem. De Kanaries hopen na een 1 op 9 opnieuw aan te knopen met een overwinning. Lukt dat? Of pakt Essevee na de zege van vorige week tegen Standard ook de scalp van STVV? Volg het live vanaf 20u.
  [naar artikel]
 45. STVV-mascotte Binkie speelt mee in ‘rondo’ van Beerschot Wilrijk-spelers (29/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV ontving zondagavond op Stayen Beerschot-Wilrijk. Fans die tijdens de rust op hun stoeltje waren blijven zitten, konden genieten van de kunstjes van STVV-mascotte Binkie. Die speelde vrolijk mee in een rondootje van de invallers van de Ratten.
  [naar artikel]
 46. LIVE. Lokerse fans gooien projectielen op het veld, match tegen Beerschot stilgelegd (28/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt de tweede periodetitel in 1B vanavond beslist? Beerschot trekt naar het geplaagde Lokeren, Westerlo gaat dan weer op bezoek bij Union. De...
  [naar artikel]
 47. LIVE. Rusten bij 5-1 (!) op het Kiel, STVV is vogel voor de kat tegen Beerschot (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Het Kiel • Ref: Jan Boterberg
  [naar artikel]
 48. LIVE. Stoomt Beerschot verder in topmatch tegen Charleroi? (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ongelooflijk maar waar: Charleroi - Beerschot is vanavond een topmatch tussen de nummers één en twee in de Jupiler Pro League. Gaat Holzhauser met de Gouden Stier op zijn rug weer potten breken? Komen de Ratten op een gedeelde leidersplaats? Volg alles hier LIVE vanaf 20u45!
  [naar artikel]
 49. Beerschot Wilrijk lijdt nipte nederlaag tegen STVV en blijft rode lantaarn in 2B (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft ook de achtste wedstrijd in Play-off 2 niet kunnen winnen. Het ging met 3-2 de boot in op het veld van STVV, dat zo nog volop meedoet voor groepswinst in Play-off 2B. Jonathan Legear scoorde tweemaal, maar Beerschot Wilrijk toonde zijn weerbaarheid met goals van Tom van Hyfte en Joren Dom. Die bleken uiteindelijk net niet genoeg, de Mannekes blijven de rode lantaarn in 2B.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.