Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 October 2020
01:00 uur

15 bakken bier en stereo gestolen bij inbraak in café Nieuwe Erven

Het Belang van Limburg

17/10/2020 - 18:53

In café en visclub Nieuwe Erven in Waterschei is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De dieven gingen aan de haal met vijftien bakken bier en de stereo-installatie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stereo gestolen (10/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg vrijdag een melding van een diefstal van een stereo-installatie uit een appartement in de Stalenstraat in Genk.
  [naar artikel]
 2. (Lege) bakken bier uit werkhuisje gestolen (09/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden stalen voorbije weekend elf lege bakken bier en een bak Desperados uit een werkhuisje aan de Lozenweg in Hamont. De diefstal werd zondag om 23.40 uur opgemerkt.
  [naar artikel]
 3. Bakken leeggoed gestolen in Lozen (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben vrijdagochtend een aantal bakken leeggoed gestolen aan een café in de Lozerstraat in Lozen.
  [naar artikel]
 4. Inbraak in leegstaand café in Overpelt (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maandag in de vooravond is een inbraak vastgesteld in een leegstaande café op de Lindelsebaan in Overpelt. De indringers hadden de achterdeur geforceerd. Of er iets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 5. Antwerpenaar laat haar in vorm van ananas knippen voor 25 bakken bier (29/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een weddenschap kan weleens voor bizarre toestanden zorgen. Zo ook voor een jonge Antwerpenaar, die 25 bakken bier kreeg als zijn nieuwe haarcoupe eruitzag als een ananas. En zo geschiedde.
  [naar artikel]
 6. Antwerpenaar laat haar in vorm van ananas knippen voor 25 bakken bier (29/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een weddenschap kan weleens voor bizarre toestanden zorgen. Zo ook voor een jonge Antwerpenaar, die 25 bakken bier kreeg als zijn nieuwe haarcoupe eruitzag als een ananas. En zo geschiedde.
  [naar artikel]
 7. Twee tv's, laptop en drank gestolen in café in Maasmechelen (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag is rond 22 uur een inbraak vastgesteld in een café in de Heirstraat. Er werden twee tv’s, een laptop en drank gestolen.
  [naar artikel]
 8. Het ‘café zonder bier’ bestaat nu echt (16/11/2016 - De Standaard)
  Café zonder bier. Het was altijd een liedje van Bobbejaan Schoepen. Vanaf zaterdag bestaat het echt, in de Zwijnaardsesteenweg in Gent. Ria Magherman nam afscheid van het onderwijs om haar droom te realiseren: een café openen. Maar dan wel een café waar geen alcohol wordt geschonken.
  [naar artikel]
 9. Sigaretten en bier uit huis gestolen (09/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven drongen binnen in een woning aan de Clement Pansaertsstraat. De daders gingen aan de haal met enkele blikjes bier, vier pakjes sigaretten en geld. De inbraak is zondagnamiddag vastgesteld.
  [naar artikel]
 10. Nieuwjaarscadeautjes gestolen tijdens inbraak op kerstavond (26/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Dieven hebben bij een inbraak in een huis op de Nieuwe Baan in Sint-Niklaas envelopjes met geld gestolen. Die lagen klaar om cadeau te geven met Nieuwjaar. In totaal verdween zo'n 1.000 euro. De inbraak gebeurde zaterdag tussen 18 en 0.30 uur. De daders raakten binnen via een raam.
  [naar artikel]
 11. Geld uit café gestolen (04/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie Carma ontvingen ze maandag een melding van een inbraak in een café in de Zandoerstraat in Genk. Dieven gingen aan de haal met geld.
  [naar artikel]
 12. David (39) verkoopt al bier vóór opening nieuw café: “Hoe meer je koopt, hoe meer je gratis krijgt” (09/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koop uw bier nu al en u krijgt er twintig procent gratis bier bovenop, zodra het café open is. Met die stunt blaast David Van den Hende (39) het pand van het legendarische studentencafé ’t Kraaienest nieuw leven in. Vrijdag opent hij de deuren van café Huis.
  [naar artikel]
 13. Ruim 400 bakken met lege flessen gestolen in Ciney, trio opgepakt (16/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Drie personen zijn maandag rond 22 uur op heterdaad betrapt toen ze bakken met lege flessen stalen in een opslagplaats van een brouwer in Ciney. In totaal werden op verschillende dagen meer dan 400 bakken gestolen.
  [naar artikel]
 14. Inbraken (06/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Halstraat in Berkenbos is maandag een inbraak vastgesteld in een huis. De daders drongen binnen via een raam. Er werd geld gestolen. In de Kluisstraat in Bolderberg is ook ingebroken. daar zijn een tv-toestel, bier en snoepgoed gestolen. De dieven forceerden een glazen deur.
  [naar artikel]
 15. Inbraak in Zutendaals café (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Sprinkelstraat is donderdagavond een inbraak in een café ontdekt. Er zijn twee geldlade van speelautomaten, een kassa en sterke drank weg. (mm)
  [naar artikel]
 16. Inbraak (02/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben geld gestolen bij een café in de Stationstraat in Houthalen.
  [naar artikel]
 17. Vrachtwagen verliest meer dan 200 bakken bier op rotonde in Ingelmunster (27/11/2019 - De Standaard)
  Op de rotonde aan de Bruggestraat in Ingelmunster was er woensdagavond verkeershinder door een ladingverlies van een vrachtwagen. De chauffeur verloor meer dan tweehonderd bakken bier.
  [naar artikel]
 18. Inbraak (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het Ridders De Menten De Horneplein in Sint-Truiden is een parasol gestolen. Bij een inbraak in een gebouw in de Stationsstraat is wijn gestolen. Vorig weekend was er ook een woninginbraak in Tril. Daar zijn geld en juwelen gestolen. In een huis in de Zepperenweg is het bij een inbraakpoging gebleven.
  [naar artikel]
 19. Inbraken (25/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  aterdag is een inbraak vastgesteld aan een werf in de Kruindersweg in Maasmechelen. De daders stalen er een boormachine en slijpschijf. Zaterdagavond is ingebroken in een huis in de Torenlaan in Maasmechelen. Daar werden juwelen gestolen. Inbrekers hebben geld gestolen bij een inbraak in een huis in de Beerensheuvelstraat. De diefstal werd zondag gepleegd tussen 15 en 20 uur. Bij een inbraak in een huis in de Rijksweg zijn juwelen gestolen. Die inbraak werd maandagmorgen vastgesteld.
  [naar artikel]
 20. Een café zonder bier? Het bestaat in Gent! (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Gent komt er binnenkort een café zonder bier. Er is zelfs geen druppel alcohol te krijgen. Dat is ook niet nodig om plezier te maken, vindt de
  [naar artikel]
 21. QUIZ. Weet jij perfect welk bier in welk glas hoort? (20/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Onze verkiezing van ‘Het Beste Café van Vlaanderen’ loopt als een trein. Voor wie toch nog twijfelt aan zijn favoriet, hebben we echter hulp klaar. Want elk zichzelf respecterend café schenkt zijn bier natuurlijk in het juiste glas. Maar herken jij aan het glas welk bier er geschonken wordt?
  [naar artikel]
 22. Dieven aan de haal met 400 bakken leeggoed (16/04/2019 - De Standaard)
  Drie personen zijn maandag rond 22 uur op heterdaad betrapt toen ze bakken met lege flessen stalen in een opslagplaats van een brouwer in Ciney. In totaal werden op verschillende dagen meer dan 400 bakken gestolen.
  [naar artikel]
 23. Dieven maken twee kassa's in Genkse handelszaken leeg (22/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een café in de Stationsstraat is geld uit de kassa gestolen. De uitbater stelde de inbraak zaterdagmiddag vast. Ook een winkelier uit de Landwaartslaan in Boxbergheide meldde zaterdag bij de politie een inbraak. Dieven gingen er aan de haal met de kassa en een printer. (mm)
  [naar artikel]
 24. Inbraken (01/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Boxbergstraat in Genk is een portefeuille gestolen. Uit de wagen die buiten aan het huis stond geparkeerd is cash geld gestolen. In een café in de Hoevenzavellaan zijn de speelautomaten gekraakt. De daders zijn weg met het geld.
  [naar artikel]
 25. Wij gingen vannacht al uurtje op café: pinten pakken 2.0 (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een drooglegging van 87 dagen mag het bier weer vloeien uit de tapkranen op café. Het Hasseltse Café Café was een van de cafés dat tussen middernacht en één uur de glazen weer vol deed voor een uitgedroogd en mondmaskerloos publiek. “Wij komen met plezier af om de horeca te steunen.”
  [naar artikel]
 26. Bier en kaas succesvol foodpairen: met dit recept doe je het als een pro (09/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bier an sich is al heerlijk, maar combineer dat glas gerstegoud met de juiste hap en je bevindt je in de culinaire hemel. Daarom bakken we...
  [naar artikel]
 27. Niks zo leuk als een café zonder bier (24/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op café tijdens Tournée Minérale, wat is daar nu aan? In het Borgerhoutse café Bruis komen mensen die een maand lang geen alcohol drinken wél aan hun trekken. “Ook een limonade kan je van hop maken.”
  [naar artikel]
 28. Inbraken (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een gebouw in de Putvennestraat in Hasselt is zondag een beamer gestolen. De daders raakten binnen via een raam. In een pand in de Persoonstraat is maandagmorgen een inbraak vastgesteld. Daar is geld gestolen.
  [naar artikel]
 29. Diefstallen (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Boekweitstraat is zondagmorgen een inbraak vastgesteld. Een laptop, geld en een portefeuille werden gestolen. Zaterdag was er een inbraak in een tuinhuis op de Weg naar Bree. Daar zijn een tuinkist en werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 30. Inbraak (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in Luciëndal zijn geld en juwelen gestolen. De inbraak werd woensdagvoormiddag vastgesteld.
  [naar artikel]
 31. Inbraak (27/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Bierkensweg in Kaulille is geld gestolen. De inbraak werd woensdag vastgesteld. (maw)
  [naar artikel]
 32. Inbraak (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Akkerstraat in Meeuwen zijn geld en juwelen gestolen. De inbraak werd donderdagavond vastgesteld.
  [naar artikel]
 33. Inbraak (29/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een flat in de Pastoor Hermansstraat hebben dieven geld en juwelen gestolen. De inbraak werd woensdag vastgesteld.
  [naar artikel]
 34. Inbraak (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben juwelen en geld gestolen bij een inbraak in een huis in de Zevenboompkensstraat in Alken. De inbraak werd donderdagavond gepleegd.
  [naar artikel]
 35. Inbraak (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Haagdoornstraat in Maasmechelen zijn juwelen en geld gestolen. De inbraak werd zondagochtend rond 2 uur opgemerkt.
  [naar artikel]
 36. Dorstige bewoners strijden om bier dat van vrachtwagen viel (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Filipijnse hoofdstad Manila is een vrachtwagen zijn lading bier verloren. Na het maken van een scherpe bocht vielen de bakken op de grond....
  [naar artikel]
 37. Inbraken (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Rangeerweg in Hamont is zondagavond een inbraak vastgesteld in een tuinhuisje. Het is nog niet duidelijk wat er werd gestolen. Bij de 101-centrale kwam er maandagmiddag nog een melding van een inbraak in een garage achter een huis in de Kluizerdijk in Achel. Daar zou een bosmaaier zijn gestolen.
  [naar artikel]
 38. Politie klist verdachte van inbraak bij paintball Red-Fox: 10 gestolen wapens teruggevonden (20/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft een 19-jarige man uit Koningshooikt geklist als verdachte van de inbraak bij Red-Fox paintball in Kessel. Bij die inbraak, in oktober van vorig jaar, werden twaalf exclusieve wapens gestolen.
  [naar artikel]
 39. Vremde zit zonder geldautomaat: “Even erg als een café zonder bier” (09/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KBC heeft deze maand besloten om haar geldautomaat weg te halen in Vremde. Dat stuit op onbegrip bij de inwoners van de landelijke deelgemeente van Boechout. “Het verdwijnen van de geldautomaat is even erg als een café zonder bier,” vindt Jules Hendrickx (72) uit Vremde.
  [naar artikel]
 40. Inbraak bij scouts (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in de scoutslokalen in de Wipstraat in Maasmechelen is een touw gestolen. Inbrekers hebben zaterdag een scooter gestolen uit een garage aan een huis in de Rijksweg. De scooter werd later beschadigd teruggevonden in de buurt.
  [naar artikel]
 41. Inbraak (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben juwelen gestolen bij een inbraak in een huis in de Monseigneur Schuerslaan in Hasselt. Ze doorzochten alle kamers. De inbraak werd woensdagavond gepleegd.
  [naar artikel]
 42. Diefstal bier en leeggoed Wijnstraat (02/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de kantine van een voetbalclub aan de Wijnstraat in Diest werd een inbraak gepleegd. Daarbij werken drank, leeggoed en geld gestolen.
  [naar artikel]
 43. Inbraken (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de J.S. Bachlaan in Hasselt is donderdag rond 11 uur een inbraak vastgesteld in een appartement. Het is niet duidelijk of er iets werd gestolen. In de Kloosterlaan zijn bij een inbraak in een huis geld en juwelen gestolen. Daar werd het slot geforceerd.
  [naar artikel]
 44. Een café zonder bier? In Gent bestaat het nu ook echt (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het "café zonder bier" waar Bobbejaan Schoepen jaren geleden al over zong, bestaat binnenkort ook echt. In de studentenbuurt in Gent opent
  [naar artikel]
 45. Computer gestolen en inbraak in Bevrijdingsstraat (11/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg zaterdag om 8.30 uur een melding van een inbraak bij een bedrijf op de Mijnwerkerslaan. Daar werd volgens het eerste bericht een computer gestolen. Er werd zaterdag om 21.30 uur gemeld dat onbekenden een inbraak hadden gepleegd in de Bevrijdingsstraat. Het huis werd doorzocht, de buit is niet bekend.
  [naar artikel]
 46. Juwelen gestolen (02/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven pleegden afgelopen zaterdag een inbraak op de Borgwormsesteenweg. Ze stalen juwelen. Bij een inbraak dinsdagavond op Terbeek werden eveneens juwelen gestolen.
  [naar artikel]
 47. Autodiefstal (03/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Martinus van Gurplaan in Lommel is zondag een Opel Corsa gestolen. Diezelfde avond was er ook een inbraak in een huis op de Nieuwe Dijk. Daar zijn juwelen en een horloge gestolen.
  [naar artikel]
 48. Hasselts café is coronacreatief met bier in kleine vaten (15/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eén van de zwaarst getroffen sectoren is de horeca. Maar ook daar probeert men creatief te zijn. Zoals bij Cambrinus in Hasselt. Het café in Hasselt gaat bier aan huis leveren. Uitbater Dries Kerkstoel levert biertankjes aan huis, goed voor 15 pinten. Op die manier probeert hij zijn klanten toch nog te bedienen.
  [naar artikel]
 49. Inbraak (28/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Albertkanaalstraat in Hasselt zijn juwelen gestolen. De daders braken een raam open. Ze doorzochten alles. De bewoners stelden de inbraak dinsdagavond na elven vast.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.