Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
05:59 uur

Pijnlijk: huwelijksaanzoek op boot eindigt net niet in het water

Het Belang van Limburg

17/10/2020 - 19:09

Toen de Amerikaanse Colton zijn vriendin Julie ten huwelijk wilde vragen, liep dat niet helemaal zoals gepland. De man had een romantisch aanzoek gepland op een bootje, maar dat eindigde net niet in het water.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Huwelijksaanzoek gaat fout: kinder surprise zit vast in vagina vrouw (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je huwelijksaanzoek vergeet je nooit. Zeker niet als het eindigt met een chocolade ei dat vastzit in je vagina. De ‘perfecte avond’ van het...
  [naar artikel]
 2. Huwelijksaanzoek gaat fout: kinder surprise zit vast in vrouw haar vagina (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je huwelijksaanzoek vergeet je nooit. Zeker niet als het eindigt met een chocolade ei dat vastzit in je vagina. De ‘perfecte avond’ van het...
  [naar artikel]
 3. Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk op boot, maar dat loopt niet zoals gepland… (video) (09/08/2020 - Metro)
  Een huwelijksaanzoek is in het water gevallen toen de echtgenoot in spe de ring vroeg aan een van zijn vrienden. Twee keer raden wat het gevolg was… Een zonsondergang, een klein jacht, je beste vrienden: het perfecte recept om je vriendin ten huwelijk te vragen. Dat dacht een Amerikaanse man onlangs ook, maar toen hij de ring vroeg aan een van zijn makkers, gooide die laatste het kostbare juweel iets te enthousiast naar de man. Ring gered De ring vloog jammer genoeg in het water. Een andere vriend sprong er meteen achteraan en uiteindelijk kon hij de ring, die nog in het doosje zat, redden. Een geluk bij een ongeluk, dus. Lees ook: VIDEO. Huwelijksaanzoek in Brusselse metro raakt gevoelige snaar bij iedereen Het bericht Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk op boot, maar dat loopt niet zoals gepland… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Boot met brugonderdelen kan niet onder brug over het Albertkanaal in Beringen (20/02/2020 - VRT NWS)
  In Tervant is een te hoog geladen boot gestrand net voor de brug over het Albertkanaal. Er wordt nu water in het ruim gepompt om zo de boot wat dieper in het water te laten zinken.
  [naar artikel]
 5. “Boot te water laten kost me 200 euro” (13/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  PAALEen boot kopen is één zaak. De boot te water laten een andere. Overal langs Vlaamse waterwegen kom je clubs tegen, die voor die tewaterlating een aardige duit vragen. Karen De Schutter vindt dat niet meer kunnen.
  [naar artikel]
 6. Boot met brugonderdelen kan niet onder brug over het Albertkanaal in Beringen (20/02/2020 - VRT NWS)
  In Tervant is in de vooravond een te hoog geladen boot gestrand net voor de brug over het Albertkanaal. Er moest water in het ruim gepompt worden om de boot wat dieper in het water te laten zinken. Die procedure wordt wel vaker toegepast, zegt de Vlaamse Waterweg.
  [naar artikel]
 7. En dan springt er plots een pinguïn in je boot... (20/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een duo onderzoekers op Antarctica kreeg deze week onverwacht bezoek in hun bootje. Een pinguïn kwam plots uit het niets hun boot in gesprongen. Na een korte inspectie van de boot, sprong het dier terug het water in. “We zaten net boven een kolonie, ze waren erg speels.” Aldus Matthew McKay van het Australische onderzoeksteam. De pinguïn komt echt als een raket het water uitgeschoten en landt netjes op de boot. “Er waren er nog die op onze boot wilden springen, slechts enkelen slaagden erin en deze ene kon ik filmen. Het was zo een fantastische dag, het is echt geweldig hier te zijn.”
  [naar artikel]
 8. Civiele bescherming kan net vermijden dat boot vol schroot zinkt (30/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een Nederlandse schipper ontdekte vrijdagochtend dat zijn boot met schrootafval water maakte. Door een barst in de romp stond de machinekamer al deels onder water. Dankzij tijdig ingrijpen kon erger voorkomen worden.
  [naar artikel]
 9. Speedboot uitgebrand op waterskiplas (06/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 16 uur is op de waterskiput aan de Luikersteenweg in Lommel-Kolonie een speedboot uitgebrand. De eigenaars hadden de boot nog maar net te water gelaten nadat ze de benzinetank hadden gevuld. Om een onduidelijk reden vatte de boot bijna meteen vuur. Iedereen kon veilig van de boot geraken. Niemand liep verwondingen op. Bij aankomst van de brandweer stond de boot in lichterlaaie. De boot brandde volledig uit. (mm)
  [naar artikel]
 10. Boot slaat om op de Maas: inzittenden vallen in het water (13/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Maas ter hoogte van het Nederlandse Venlo zijn donderdagmiddag mensen in het water beland nadat een boot omsloeg. De drenkelingen zijn inmiddels gered.
  [naar artikel]
 11. Leuke verrassing in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’: shift eindigt met huwelijksaanzoek (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een verrassing voor Pino en Claudia in restaurant Pinocchio: hun shift eindigt op een wel heel aangename manier.
  [naar artikel]
 12. Duitse oud-president Gauck gered nadat boot kapseist in ondiep water (27/07/2019 - Metro)
  De voormalige Duitse president Joachim Gauck is uit het water gered moeten worden nadat zijn zeilboot in ondiep water kapseisde. De 79-jarige ex-politicus kwam er met de schrik vanaf, verklaarde een woordvoerster van de politie. Het incident gebeurde in de Baltische Zee nabij de Duitse stad Wustrow. Een boot van de Duitse maritieme zoek- en reddingsdienst plukte Gauck uit het water. Volgens de redders kapseisde het kleine vaartuig van de ex-president in de buurt van een rietveld waar het water slechts 90 centimeter diep was. Op het moment van het ongeluk stond er een sterke wind. Gauck bekleedde de voornamelijk ceremoniële functie van Duits president van 2012 tot 2017. bron: Belga Het bericht Duitse oud-president Gauck gered nadat boot kapseist in ondiep water verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Huwelijksaanzoek (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Maar niet enkel de jurken stonden in de schijnwerpers, aan het einde van de show volgde er een huwelijksaanzoek van één van de chocolatiers. Hij
  [naar artikel]
 14. Fotograaf koppelt nuttige aan aangename met vliegende boot (16/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Jim Abernethy, fotograaf en haaienexpert, kocht deze vliegende boot om zo betere foto’s te kunnen maken en haaien ook vanuit de lucht te kunnen bestuderen. Met genoeg snelheid kan de boot van op het water opstijgen en liefst 2 uur in de lucht blijven. De hele constructie weegt zo’n 200 kilogram, en met een motor van 64 pk haalt hij snelheden tot 80 km per uur. Naam van de boot? De “Overseer”.
  [naar artikel]
 15. ? Griekse kustwacht vuurt schoten af in het water om vluchtelingen af te schrikken (03/03/2020 - De Morgen)
  Er zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe de Griekse kustwacht schoten afvuurt in het water nabij een rubberen boot met migranten. Een andere rubberen boot wordt hardhandig aangepakt en tegengehouden.
  [naar artikel]
 16. Pijnlijk: tiener wil via tuinhuis in het zwembad duiken, maar dat loopt faliekant af (09/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een video waarin de Amerikaanse Ashley (18) pijnlijk tegen de vlakte gaat, gaat viraal op TikTok. Op de beelden is te zien hoe ze met enkele vrienden vanop het dak naar de trampoline wil springen om dan te eindigen in het zwembad. Maar de sprong eindigt… op de grond. Wonder boven wonder geraakte ze niet gewond.
  [naar artikel]
 17. Ingenieurs UA ontwerpen zonneboot met draagvleugels (28/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ingenieurs van de Universiteit Antwerpen hebben woensdagmiddag hun nieuwe solar boat te water gelaten in het Willemdok. De boot, die in juli deelneemt aan de prestigieuze race in Monaco, is uitgerust met draagvleugels. Bij voldoende snelheid kan de boot uit het water gelift worden, waardoor er minder weerstand is en de snelheid aanzienlijk vergroot wordt.
  [naar artikel]
 18. Meisje (8) sterft nadat ze geraakt wordt door boot van ouders (29/07/2020 - Metro)
  Een jong meisje is overleden nadat ze in Spanje uit een boot viel en vervolgens door diezelfde boot aangevaren werd. Het vreselijke tafereel speelde zich dinsdag af in de baai van Sa Tuna in Begur (Costa Brava). Het 8-jarige meisje was met haar ouders een boottochtje gaan maken met hun boot, maar plots viel ze uit het vaartuig. Vervolgens werd ze geraakt door de boot. Ze overleefde het ongeval niet. Gereanimeerd Ook de moeder van het meisje en nog een derde persoon vielen in het water. Ze werden door een andere boot uit het water gehaald en naar de kant gebracht. De derde persoon moest gereanimeerd worden, maar overleefde het incident. Er wordt een onderzoek ingesteld naar het ongeval. Lees ook: Baby sterft aan coronavirus na geknuffeld te worden door buren Het bericht Meisje (8) sterft nadat ze geraakt wordt door boot van ouders verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. VIRAL3 Feel Good Friday: Is dit het zotste huwelijksaanzoek ooit? (27/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze man haalt alles uit de kast om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Groter en zotter kan een huwelijksaanzoek volgens ons niet. Een...
  [naar artikel]
 20. Waar de Tour al niet goed voor is: huwelijksaanzoek en buurtfeest in Tollembeek (07/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wie zaterdag aandachtig naar de rechtstreekse uitzending van de eerste etappe van de Ronde van Frankrijk heeft gekeken, was het al opgevallen: een gigantisch spandoek met een huwelijksaanzoek.
  [naar artikel]
 21. Als je écht zeker bent: tattoo-artiest vraagt vriendin ten huwelijk met inkt (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niets zo pijnlijk en gênant als een afgewezen huwelijksaanzoek, en dan zeker als je de vraag getatoeëerd hebt op je been. Gelukkig liep het bij
  [naar artikel]
 22. Drugstrafikanten redden politie van verdrinkingsdood, waarna ze worden gearresteerd (06/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vier drugstrafikanten hebben vrijdag drie Spaanse agenten van de Guardia Civil van de verdrinkingsdood gered. Ze achtervolgden op zee, aan de Costa del Sol, een verdachte boot toen ze overboord sloegen. Hun boot bleef ongecontroleerd cirkels draaien op het water zodat de politiemensen gevaar liepen om te worden geraakt door de schroef. Vanuit een helikopter, die versterking bood vanuit de lucht, werden de verdachten met een megafoon opgeroepen om hulp te bieden. Dat deden ze ook en haalden de agenten aan boord van hun boot. Beloond voor hun reddingsactie werden ze echter niet, want ze werden direct in de boeien geslagen. Tachtig balen hasj die in het water dreven, werden in beslag genomen.
  [naar artikel]
 23. Rolstoelpatiënt sukkelt in kanaal: slachtoffer gezond en wel uit water gevist door schipper (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 12.30 uur is ter hoogte van de Geulerweg in Neerharen een rolstoelpatiënt in het water gesukkeld. De hulpdiensten rukte massaal uit voor deze interventie. Toen ze ter plaatse kwamen, zat de man al op een boot. Hij was door een schipper uit het water gehaald. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Pech voor Leuvense boot die zelfstandig Atlantische oceaan moest overstekken (01/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De boot van vier Leuvense ingenieurs die zelfstandig de Atlantische oceaan moest overstekken is gekapseisd. Vorige vrijdag lieten de ingenieurs de boot te water in Frankrijk, eind oktober zou die na een tocht van 7.000 kilometer voor het eiland Guadeloupe aankomen. Maar zover komt het dus niet.
  [naar artikel]
 25. Vier lichamen aangetroffen in geborgen boot (11/06/2019 - Metro)
  In de toeristenboot die op 29 mei op de Donau in Boedapest gezonken is na een aanvaring met een groter schip en die vandaag door de politie uit het water gehaald is, zijn vier lichamen aangetroffen. Onder hen ook dat van de kapitein. Aan boord van de relatief kleine Hableany bevonden zich 33 Zuid-Koreanen en twee Hongaarse bemanningsleden. Van alle opvarenden die na de aanvaring met de Viking Sigyn in het water terechtkwamen, konden er maar zeven worden gered, tot deze ochtend waren er nog acht vermist. Meteen nadat de boot uit het water was gehaald, werden aan boord vier lichamen aangetroffen. Er zijn nu nog vier Koreaanse opvarenden vermist. Bron: Belga   Het bericht Vier lichamen aangetroffen in geborgen boot verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Huwelijksaanzoek op Antwerpse kathedraal: ook stadsgids mee in complot (22/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpser kan een huwelijksaanzoek niet zijn. Olivier Van de Vorst (27) uit Berchem koos de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal uit om zijn vriendin Sofie Bogaert (26) ten huwelijk te vragen.
  [naar artikel]
 27. Dieven willen aan de haal gaan met boot van 140.000 euro maar rijden zich vast in het zand: “Het waren vermoedelijk mensensmokkelaars” (02/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Dieven hebben op een bedrijventerrein in Blankenberge een boot van 140.000 euro gestolen. Ze wilden het vaartuig even later te water laten op het strand in Vosseslag (De Haan) maar daar reden ze zich vast. De eigenaar kreeg de boot intussen al terug.
  [naar artikel]
 28. Te land, ter zee en in de lucht: fotograaf maakt adembenemende beelden met vliegende boot (16/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jim Abernethy, fotograaf en haaienexpert, kocht deze vliegende boot om zo betere foto’s te kunnen maken en haaien ook vanuit de lucht te kunnen bestuderen. Met genoeg snelheid kan de boot van op het water opstijgen en liefst twee uur in de lucht blijven. De hele constructie weegt zo’n 200 kilogram, en met een motor van 64 pk haalt hij snelheden tot 80 km per uur.
  [naar artikel]
 29. Huwelijksaanzoek gaat serieus de mist in (06/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten, dit romantisch momentje op een muziekfestival in het Texaanse Dallas. Toen Jeff Jackson op het podium
  [naar artikel]
 30. Droomreis eindigt in mineur: Vlaams koppel beroofd door Thaise politie (13/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Maxime (28) en Noël (28) uit Hove waren de afgelopen weken op de reis van hun leven in Thailand. Na het huwelijksaanzoek van Noël - ze zei ja! -
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Chris Froome helpt superfan met prachtig huwelijksaanzoek (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Niets was Chris Froome gisteren te veel. Hij won niet alleen de Tour de France, maar hielp een man ook het ultieme huwelijksaanzoek in elkaar te knutselen.
  [naar artikel]
 32. Jonge Gentenaar (28) overleden nadat hij van boot valt (25/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Ter hoogte van bouwbedrijf Bostoen in Drongen is donderdagavond laat een man (28) van een boot in de Ringvaart gevallen. Brandweer, ambulance en scheepvaartpolitie kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd nog uit het water gehaald en op de oever gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 33. Een huwelijksaanzoek van yogafans? Dat gaat ongeveer zo: (23/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De druk om in deze sociale mediatijden met een origineel huwelijksaanzoek op de proppen te komen, is vrij groot. Maar voor yogafanaat Alec Horan
  [naar artikel]
 34. Voor volgepakt stadion loopt het huwelijksaanzoek van Yankee-fan even grondig mis (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een huwelijksaanzoek tijdens de honkbalwedstrijd tussen de New York Yankees en de Boston Red Sox dreigde bijna volledig de mist in te gaan. Op
  [naar artikel]
 35. Coldplay legt nummer stil voor huwelijksaanzoek (10/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een optreden stilleggen voor een huwelijksaanzoek? Chris Martin van Coldplay draait er zijn hand niet voor om. In het Australische Melbourne
  [naar artikel]
 36. Leuvense boot steekt oceaan over zonder menselijke tussenkomst (30/07/2019 - De Tijd)
  12:14 Vier Leuvense ingenieurs hebben vrijdag hun autonoom varende boot te water gelaten, klaar om de Atlantische Oceaan over te steken. ‘Drijvend afval is onze grootste vijand.’
  [naar artikel]
 37. Piloot kerft huwelijksaanzoek in sneeuw op bevroren meer (19/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dankzij de Amerikaanse Gavin Becker ligt de lat voor ‘het ideale huwelijksaanzoek’ nu wel erg hoog. De man stelde de grote vraag met gigantische...
  [naar artikel]
 38. Man valt naast boot in jachthaven Brugge en overlijdt (10/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 80-jarige man is vanmorgen om het leven gekomen nadat hij naast zijn boot viel in de jachthaven in Brugge. De man kwam in het water terecht en overleed.
  [naar artikel]
 39. VIDEO: Huwelijksaanzoek loopt goed, tot zoontje iets onverwachts doet (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze video van een huwelijksaanzoek gaat de wereld rond. Het is niet het verliefde koppel, maar wel hun zoontje dat met alle aandacht gaat lopen....
  [naar artikel]
 40. VIDEO: Huwelijksaanzoek verloopt goed, tot zoontje iets onverwachts doet (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze video van een huwelijksaanzoek gaat de wereld rond. Het is niet het verliefde koppel, maar wel hun zoontje dat met alle aandacht gaat lopen....
  [naar artikel]
 41. AB InBev laat in Luik eerste bierboot te water (25/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brouwer AB InBev vervoert voortaan een deel van zijn bier per boot. Een eerste lading Stella Artois werd donderdag in Luik op de boot gezet, met...
  [naar artikel]
 42. Koppel opgepakt na huwelijksaanzoek in Iraanse winkelgalerij (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Iran is een stel gearresteerd na een huwelijksaanzoek in een winkelgalerij. De beslissing zorgde in heel het land voor ophef. De politie en...
  [naar artikel]
 43. Huwelijksaanzoek "met een beetje show" tijdens Tour de France op een speelplaats in Tollembeek (08/07/2019 - VRT NWS)
  Tijdens de Tour de France dit weekend kwam er een opvallend huwelijksaanzoek in beeld in Tollembeek. De 34-jarige Pieter legde een spandoek neer op de speelplaats van een buurtschool, met daarop de tekst: "Jessy, wil je met mij trouwen?" Om het feest compleet te maken, ging Jessica (31) in op het huwelijksaanzoek.
  [naar artikel]
 44. Romantisch huwelijksaanzoek valt in het water (19/09/2017 - Metro)
  De Amerikaan Seth Dixon had zijn moed bijeengeraapt én een peperdure ring gekocht om zijn vriendin Ruth ten huwelijk te vragen. Maar op het moment suprême glipte het juweel tussen zijn vingers en viel het tussen de planken van de houten brug, pardoes in het water. De Amerikaanse Uber-chauffeur had veel moeite gedaan om zijn huwelijksaanzoek tot in de puntjes voor te bereiden. Zo had man de ideale plaats uitgezocht, een pittoreske houten brug in het favoriete park van zijn vriendin, en een fotograaf geregeld om het memorabele moment vast te leggen. Als kers op de taart had hij een fonkelende verlovingsring uitgekozen ter waarde van maar liefst 3.300 euro. Maar toen Dixon op één knie ging zitten, sloeg het noodlot toe. “Toen ik haar gezicht zag was ik volledig gechoqueerd”, vertelt de onfortuinlijke man aan CNN. Crowdfundingcampagne Op die manier viel het romantische moment letterlijk en figuurlijk in het water. De vrienden van het koppel besloten te hulp te schieten en hebben een crowdfundingcampagne op poten gezet, die 261 dollar (zo’n 218 euro) heeft opgebracht. Dankzij die inzamelingsactie kon Dixon zijn aanzoek herhalen, zij het met een goedkopere ring. Gelukkig voor de man zei Ruth deze keer volmondig “ja”. Lees ook: Australiër werkt drie jaar lang aan huwelijksaanzoek
  [naar artikel]
 45. Waarom heet de boot van Gert Verhulst eigenlijk de Evanna? (03/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Antwerpen, op een boogscheut van het MAS, dobbert de Evanna in het water. De boot van Gert Verhulst vormt dagelijks het decor van 'Gert Late...
  [naar artikel]
 46. Boot dreigt te zinken in Kempischdok (29/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het Kempischdok dreigt een boot zondagmiddag te zinken. De brandweer is ter plaatse om het water uit het schip te pompen.
  [naar artikel]
 47. Op uw knieën! Man schakelt politie in voor het 'perfecte' huwelijksaanzoek (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Daiwon McPherson wilde zijn vriendin Shawna Blackmon verrassen met een origineel huwelijksaanzoek. Hij liet zich voor de ogen van een geschrokken
  [naar artikel]
 48. Toekomstige bruid valt achterover van huwelijksaanzoek (28/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dat Reyna Renteria het huwelijksaanzoek van haar vriend absoluut niet had zien aankomen, is wel heel erg duidelijk door haar verbijsterde reactie. De Mexicaanse vrouw was zo verrast toen ze vorige week een verlovingsring aangeboden kreeg, dat ze prompt achterover viel.
  [naar artikel]
 49. Pannenkoekenboot getroffen door lek: boot bijna gekapseisd (29/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een medewerker van de Vlaamse Waterweg merkte vrijdagnamiddag op dat de Pannenkoekenboot, die gelegen is op het kanaal in Witgoor-Dessel, fel was doorgezakt en sterk overhelde naar de kant van het kanaal. De oorzaak bleek een lek in de toevoer van de waterleiding. Daardoor liep er water in het ruim van de boot. De eigenaar en de hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Op die manier kon erger voorkomen worden. Of de toeristische trekpleister snel weer open kan, is nog niet geweten. Ook de schadeomvang is nog niet bepaald.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]rantenkoppen.be. Disclaimer.