Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
19:04 uur

Uitslaande zolderbrand in huis in Heppen

Het Belang van Limburg

17/10/2020 - 19:19

Zaterdagavond is rond 17 uur een uitslaande woningbrand ontstaan in een zijstraat van de Bivakstraat in Heppen. Het dak brandde volledig weg en de woning liep veel rook- en waterschade op.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Uitslaande zolderbrand in Maasmechelen (03/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Meerkolstraat is donderdag rond 13.45 uur een uitslaande zolderbrand ontstaan. De buren alarmeerden de hulpdiensten.
  [naar artikel]
 2. Inbraak in leegstaand huis in Heppen (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kerkestraat in Heppen hebben inbrekers toegeslagen in een leegstaand huis. Dat is maandag vastgesteld. Vermoedelijk namen ze juwelen mee.
  [naar artikel]
 3. Zolderbrand in Oud-Waterschei (08/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Langstukweg in Oud-Waterschei is vrijdagavond rond 22.30 uur een zolderbrand uitgebroken na een kortsluiting. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was het vuur al geblust.
  [naar artikel]
 4. Uitslaande brand vernielt huis in Appelterre (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Appelterre (Ninove) is afgelopen nacht een huis uitgebrand. Rond middernacht merkte een buurtbewoner op hoe een uitslaande
  [naar artikel]
 5. Auto tegen verlichtingspaal in Heppen (02/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Eindestraat in Heppen is een auto uit de bocht gegaan en tegen een verlichtingspaal terechtgekomen. De brokstukken van de lamp vielen op het dak van de aanbouw van het aanpalend huis. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 6. Stal in Heppen in de as gelegd (18/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een stal achter een huis in de Grensstraat in Heppen is maandagnamiddag volledig uitgebrand. Het vuur werd rond 17.15 uur opgemerkt. Een tractor die langs het gebouw van 4 op 3 meter stond, kon nog worden weggereden. De brandweer had het vuur snel geblust. De oorzaak van de brand is onduidelijk. (mm)
  [naar artikel]
 7. Uitslaande brand verwoest huis in Wezemaal (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een hevige uitslaande brand in een huis aan de Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal vannacht volledig in vlammen opgegaan. De bewoonster raakte...
  [naar artikel]
 8. Uitslaande brand vernielt leegstaand huis in Veldwezelt (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zware uitslaande brand in de Heserstraat in Veldwezelt (Lanaken) werd in de nacht van maandag op dinsdag een huis in de as gelegd.
  [naar artikel]
 9. Loos brandalarm in Heppen (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Leopoldsburg is vrijdag rond 17.45 uur opgeroepen voor een brand op de hoek van de Craenenhoefweg en de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen. Omwonenden dachten dat het huis verlaten was en zagen verdacht veel rook uit de schoorsteen komen. Toen de brandweer aankwam voor een controle bleek dat de bewoner simpelweg de kachel had aangestoken. (mm)
  [naar artikel]
 10. Welke herbestemming moet de kerk van Heppen krijgen? (17/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Danny Bloemen Pro Leopoldsburg-Heppen
  [naar artikel]
 11. School van Robin (10) springt meteen in de bres nadat brand zijn huis verwoest (02/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een huis aan de Aarschotsebaan in Kampenhout is onbewoonbaar verklaard nadat een zolderbrand het vrijdag omstreeks 6.15 uur zwaar beschadigde. Gelukkig vielen er geen gewonden. Voor het gezin worden kleren en huisraad ingezameld.
  [naar artikel]
 12. Inbraakmelding in Heppen (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg dinsdag om 16 uur een melding van een inbraak in de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen. Een politieploeg ging ter plaatse voor de vaststellingen. (ppn)
  [naar artikel]
 13. Botsing in Heppen (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen waren woensdag om 8.45 uur betrokken bij een ongeval op de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen. Een ziekenwagen werd daarbij opgeroepen. (ppn)
  [naar artikel]
 14. Brand legt bakkerij in de as (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Oudstrijdersstraat bij bakkerij Guy in Heppen heeft vannacht rond drie uur een uitslaande brand de bakkerij in de as gelegd.
  [naar artikel]
 15. Kinderen uit huis gered bij uitslaande brand (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint Damiaanstraat in het centrum van Wommelgem heeft een korte maar hevige brand gewoed. De uitslaande brand zorgde voor veel...
  [naar artikel]
 16. Ongeval in Heppen (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Leopoldsburgsesteenweg en de Craenenhoefweg in Heppen is vrijdag rond 17 uur een ongeval gebeurd. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.
  [naar artikel]
 17. Bestuurder vlucht na crash en laat vriendin achter in wrak in Heppen (07/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Grootdonckstraat in Heppen is zaterdagavond een auto tegen een boom gecrasht. De wagen reed van Heppen richting Koersel en ging van de weg. De auto schoof in de gracht en ging mogelijk over de kop om uiteindelijk tegen een boom tot stilstand te komen. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder onvindbaar. In de auto zat een vrouw geklemd op de achterbank.
  [naar artikel]
 18. Uitslaande brand legt woning Jan Jaap van der Wal in de as (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een uitslaande brand in de Noord-Hollandse plaats Katwoude is een groot deel van het huis van cabaretier Jan Jaap van der Wal (38) in vlammen...
  [naar artikel]
 19. Uitslaande woningbrand in Wetteren (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande woningbrand heeft deze middag een huis in de Moerstraat in het Oost-Vlaamse Wetteren volledig vernield. De brand ontstond...
  [naar artikel]
 20. Dochter en schoonzoon verdacht van moord op demente vader (86) in Heppen (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het onderzoek naar de dood van Marcel De Meester (86) uit Heppen (Leopoldsburg), zijn vanavond zijn inwonende dochter L.D. (54) en haar man J.D. (39) officieel in verdenking gesteld van moord. De demente en zorgbehoevende man werd zaterdag in zijn huis in de Oudstrijdersstraat dood in zijn bed aangetroffen. Vrij snel bleek dat hij gewelddadig om het leven was gebracht. Bij de voorleiding voor de onderzoeksrechter werden dochter en schoonzoon officieel in Marcel De Meester werd zaterdag dood aangetroffen in zijn bed, in zijn woning in de Oudstrijdersstraat in Heppen.
  [naar artikel]
 21. Uitslaande dakbrand in Oreye (27/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Rue des Combattants in Otrange (Oreye), net over de Waalse grens met Tongeren, is woensdag rond 1 uur een uitslaande dakbrand uitgebroken in een leegstaand huis. De zolderverdieping ging in vlammen op.
  [naar artikel]
 22. Zolderbrand maakt huis van gezin onbewoonbaar: “De rookmelders deden het niet” (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gezin met twee tienerkinderen is woensdagavond laat het slachtoffer geworden van een woningbrand in Bissegem. “De boiler in de badkamer stonk,...
  [naar artikel]
 23. Uitslaande dakbrand teistert huis: bewoners kunnen tijdig ontkomen (08/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande dakbrand heeft afgelopen nacht zware schade aangericht in een woning in de Vestinglaan in Sint-Katelijne-Waver. De bewoners konden tijdig ontkomen. Het huis is onbewoonbaar. Ook een woning van een van de buren liep aanzienlijke schade op.
  [naar artikel]
 24. Heraanleg begraafplaats Heppen (31/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Om in te spelen op bepaalde trends naar afscheid en rouwverwerking en begraaftrends moeten op het kerkhof van Heppen enkele aanpassingen gebeuren. In de nieuwe begroting werd hiervoor ruim 250.000 euro voorzien;
  [naar artikel]
 25. Uitslaande woningbrand in Wetteren. Politie vraagt buurtbewoners ramen en deuren gesloten te houden (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande woningbrand heeft deze middag een huis in de Moerstraat in het Oost-Vlaamse Wetteren volledig vernield. De brand ontstond...
  [naar artikel]
 26. Inbraakmelding in Heppen (20/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie kwam dinsdag om 15 uur een melding van een inbraak in de Eindestraat in Heppen binnen. De politie ging ter plaatse voor de vaststellingen. Of de inbrekers iets konden buitmaken was nog niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Woning onbewoonbaar na uitslaande brand in Dendermonde (13/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de burgemeester Portmanslaan in Dendermonde is in de nacht van donderdag op vrijdag een huis volledig uitgebrand. De brand had veel moeite om de uitslaande brand onder controle te krijgen.
  [naar artikel]
 28. Bewoners uit dakgoot geplukt na uitslaande woningbrand in Antwerpen (18/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een huis in de Van Breestraat aan het Stadspark in Antwerpen raakte zondag zwaar beschadigd bij een uitslaande brand. “Bij aankomst sloegen de vlammen uit het raam op de eerste verdieping”, zegt woordvoerder Kristof Geens van Brandweer Zone Antwerpen.
  [naar artikel]
 29. Bewoners uit dakgoot geplukt na uitslaande woningbrand in Antwerpen (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een huis in de Van Breestraat aan het Stadspark in Antwerpen raakte zondag zwaar beschadigd bij een uitslaande brand. “Bij aankomst sloegen de vlammen uit het raam op de eerste verdieping”, zegt woordvoerder Kristof Geens van Brandweer Zone Antwerpen.
  [naar artikel]
 30. Zolder vernield door brand in Spalbeek (30/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op De Gaer in Spalbeek is zaterdagochtend rond 6 uur een zolderbrand uitgebroken. De zolderverdieping en een deel van het dak werd helemaal vernield, maar de rest van het huis bleef grotendeels gespaard.
  [naar artikel]
 31. Wat met de kerk van Heppen ? (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kerkfabriek Sint-Blasius nodigt de bewoners van Heppen uit voor het startmoment ‘Dorpsmaakwerk Heppen’ op 5 september! De kerkfabriek Sint-Blasius wil de Heppenaren laten nadenken over de toekomst van hun kerk én hun dorp. Sarah en Davy van Innovatiesteunpunt organiseren daarom dit najaar een traject waarbij alle geïnteresseerde Heppenaren gedurende enkele creatieve sessies werken aan een visie voor hun dorp. Heel wat thema’s staan centraal zoals mobiliteit, ontmoetingsplekken, groen, gemeenschapsvoorzieningen en mogelijke nevengebruiken voor de kerk. Wil jij meedenken? Kom dan zeker naar het interactief startmoment op 5 september van 19.00 tot 20.30 uur in de kerk van Heppen. Meer informatie op www.innovatiesteunpunt.be/dorpsmaakwerkheppen
  [naar artikel]
 32. Fietser van zebrapad gemaaid in Heppen, slachtoffer kritiek (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen is vanavond een fietser aangereden toen hij het zebrapad wilde oversteken. Een 30-jarige bestuurster van
  [naar artikel]
 33. Scooter en auto botsen in Heppen (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag zijn rond 16.45 uur een scooter en een auto gebotst op de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.
  [naar artikel]
 34. Brand van compostbak in Heppen (24/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is maandag even na 15 uur opgeroepen voor een brandje op de Venberg in Heppen. Een compostbak had er vuur gevat. De bewoners hadden het vuur al zelf geblust. De brandweermannen voerden een controle uit.
  [naar artikel]
 35. Werkmateriaal gestolen uit werfcontainer in Heppen (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben zondagnacht ingebroken in een werfcontainer in de Dorpsstraat in Heppen. Ze namen werkmateriaal mee.
  [naar artikel]
 36. Brandweermannen komen goed weg na uitslaande brand (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande dakbrand heeft in de Schoolstraat zaterdagochtend een woning volledig vernield. De bewoners, een gezin met Afrikaanse roots, konden het huis net op tijd verlaten omdat een alerte buurtbewoner hen wakker maakte. Twee brandweermannen kregen wel even brandend puin over zich heen.
  [naar artikel]
 37. Dode bij uitslaande woningbrandin Maleizen: slachtoffer pa uren later gevonden (01/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Er is een dode gevallen bij de uitslaande brand die maandagmorgen omstreeks 7.30 uur een woning aan de Hoeilaartsesteenweg in Maleizen (Overijse) volledig verwoest heeft. Het gaat vermoedelijk om de mannelijke bewoner van het huis. Dat is vernomen bij de brandweer van Overijse.
  [naar artikel]
 38. Vrachtwagen verliest lading slachtafval in Heppen (17/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Leopoldsburgsesteenweg in Heppen (Leopoldsburg) ter hoogte van dagbladhandel Severine heeft een vrachtwagenchauffeur zijn slachtafval van kippen verloren. “Dat gebeurde toen de chauffeur bruusk remde voor de wagen voor hem.”
  [naar artikel]
 39. Woning in Pelt onbewoonbaar na uitslaande brand (28/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Pelt heeft er zaterdagvoormiddag een uitslaande brand gewoed in een huis in de Maststraat. De bewoners waren op het ogenblik van de brand niet aanwezig. Bij de brand is er asbest vrijgekomen waardoor de brandweer een perimeter heeft moeten instellen.
  [naar artikel]
 40. Huis in lichterlaaie in Overpelt (02/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Overpeltse Sellekaertsstraat blust de brandweer een uitslaande woningbrand.Het gaat om een bouwvallig leegstaand huis. De oorzaak is voorlopig nog niet bekend.
  [naar artikel]
 41. Portefeuille gestolen uit voertuig in Heppen (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben een portefeuille gestolen uit een voertuig op de Markt in Heppen. De diefstal is zondag rond 2 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 42. Vrouw vecht voor leven na uitslaande woningbrand (19/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een oudere vrouw vecht voor haar leven na een uitslaande woningbrand in de Oostmeers in Brugge. Er was een enorme rookontwikkeling. De bewoonster werd bewusteloos uit het huis gedragen.
  [naar artikel]
 43. Uitslaande brand in kelder in Dilsen (21/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de brandweer is donderdag rond 11.15 uur een oproep van een brand in de Lemmenshoefstraat in Dilsen binnengekomen. Ter plaatse bleek het om een uitslaande brand in de kelder van een huis, dat wordt gerenoveerd, te gaan. Iedereen was op dat ogenblik al buiten. De vlammen waren snel geblust. Vermoedelijk is het vuur ontstaan bij het versnijden van een stookolieton in de kelder. (mm)
  [naar artikel]
 44. Inbraak in huis (27/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Eindestraat in Heppen is een inbraak vastgesteld. Het is niet duidelijk wat er werd gestolen.
  [naar artikel]
 45. Kempenaar moet in caravan wonen nadat uitslaande brand zijn huis vernielt (07/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een maand nadat een uitslaande brand zijn huisje nagenoeg volledig in de as heeft gelegd, neemt de bewoner zijn intrek in een oude caravan in zijn voortuintje. “Is er echt geen andere oplossing”, zucht hij.
  [naar artikel]
 46. Bevrijdingsteam opgeroepen voor zwaar ongeval in Heppen (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Grootdonkstraat in Heppen is zaterdagavond rond 20.00 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto ging er van de weg. Een bevrijdingsteam werd opgeroepen voor de inzittenden. Over de slachtoffers zijn er voorlopig nog geen gegevens.
  [naar artikel]
 47. Statiekapel Heppen wordt gerenoveerd (25/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gemeentebestuur van Leopoldsburg werkt samen met Regionaal Landschap Lage Kempen en de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst Lage Kempen om elk jaar een stukje lokaal erfgoed in Leopoldsburg op te waarderen. De statiekapel in Heppen is als eerste aan de beurt.
  [naar artikel]
 48. Statiekapel Heppen wordt gerenoveerd (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gemeentebestuur van Leopoldsburg werkt samen met Regionaal Landschap Lage Kempen en de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst Lage Kempen om elk jaar een stukje lokaal erfgoed in Leopoldsburg op te waarderen. De statiekapel in Heppen is als eerste aan de beurt.
  [naar artikel]
 49. Uitslaande brand vernielt woning jong gezin (27/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van een huis in de Berckhovenstraat in Malle moeten op zoek naar een nieuwe woning. Vanmiddag ging hun huis in vlammen op. De oorzaak
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.