Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 October 2020
01:24 uur

Lamkel Zé is opvallende toeschouwer op het Kiel: “Is dat verboden dan?”

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 19:53

Opvallende toeschouwer tijdens Beerschot - STVV: Didier Lamkel Zé. De verguisde middenvelder van Antwerp was in het gezelschap van een vriend en genoot zichtbaar van de match.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lamkel Zé duikt op in tribunes van grote rivaal Beerschot (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een opvallende gast op het Kiel. Niemand minder dan Antwerp-speler Lamkel Zé kwam naar het spektakel tussen Beerschot en STVV kijken. De Kameroener is goed bevriend met Beerschot-spits en landgenoot Marius Noubissi, maar zijn aanwezigheid bij de grote rivaal is ook vooral een nieuwe steek richting de Great Old.
  [naar artikel]
 2. Van Mitrovic tot Vanden Borre: Lamkel Zé niet de eerste met opvallende look in België (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé stond gisteren prompt met een gouden baard aan de aftrap in het bekerduel tegen Standard. ‘t Was niet voor het eerst dat er in...
  [naar artikel]
 3. Extra peper en zout voor de bekerfinale: Lamkel Zé in de basis bij Antwerp (01/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De neutrale toeschouwer kan blij zijn, want Didier Lamkel Zé (23) staat in de basis in de bekerfinale. Antwerp-coach Ivan Leko kreeg hem deze week erbij op training en besliste dan maar om hem op te stellen ook. Bepaalde spelers zullen er het hunne van denken, maar “we moeten alle ego’s even opzijzetten”, had de Kroaat al gezegd.
  [naar artikel]
 4. Lamkel Zé knipoogt naar zichzelf met Antwerps shirt na wereldgoal: ‘Lamkel Zé na kalm!’ (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé strikes again. De Kameroener ramde Antwerp tegen Kortrijk op een 2-0-voorsprong met een heerlijk schot in de bovenhoek. Na zijn...
  [naar artikel]
 5. Antwerp neemt Lamkel Ze en Junior Pius niet op in Europese selectie (08/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft zijn selectie voor de Europa League ingediend. Daarin ontbreken een aantal verrassende namen: Lamkel Ze, Junior Pius, Alexis De Sart, Nill De Pauw en recente aanwinst Guy Mbenza zijn de meest opvallende afwezigen.
  [naar artikel]
 6. Lamkel Zé: “Ik wil vechten voor deze coach.” (10/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De spelers van Antwerp zijn uiteraard blij na de overwinning tegen Club Brugge. Haroun, De Laet en uiteraard smaakmaker Lamkel Zé geven hun oordeel na de match. En na geruchten enkele dagen geleden dat de positie van trainer Bölöni niet meer zo zeker zou zijn, is het duidelijk dat Lamkel Zé achter zijn coach staat.
  [naar artikel]
 7. De bekertriomf door de ogen van Lamkel Zé (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  100 procent Didier. Het laatste fluitsignaal van de bekerfinale had nog maar net weerklonken in een lege Heizel, of Lamkel Zé toverde zijn gsm...
  [naar artikel]
 8. Lamkel Zé gestraft na slag aan ploegmaat Van Damme (18/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Naast de vele geblesseerden en geschorsten was er bij Antwerp zondag ook geen plaats in de selectie voor Didier Lamkel Zé.
  [naar artikel]
 9. Toeschouwer Giants scheldt Bart De Wever de huid vol tijdens wedstrijd (09/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de baskettopper tussen Antwerp Giants en de Griekse club AEK Athene was er woensdagavond even opschudding in de tribunes. Aandachtige toeschouwer en burgemeester Bart De Wever (N-VA) werd tijdens de pauze kwaad toegeroepen door een boze toeschouwer. Hij kwam van dichtbij zijn mening spuien. De situatie werd gelukkig snel ontmijnd.
  [naar artikel]
 10. De bekertriomf door de ogen van de onnavolgbare Lamkel Zé (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  100 procent Didier. Het laatste fluitsignaal van de bekerfinale had nog maar net weerklonken in een lege Heizel, of Lamkel Zé toverde zijn gsm...
  [naar artikel]
 11. Markante plekken: Wooneenheid Kiel in Antwerpen, parel van de Belgische architectuur (19/10/2018 - VRT NWS)
  In de reeks "Markante plekken" gaat onze fotograaf Alexander Dumarey elke week op zoek naar een opvallende plaats met een verhaal. Soms bekend, soms vergeten. Soms druk, soms verlaten. Soms nieuw, soms eeuwen oud. Maar allemaal hebben ze een boeiende geschiedenis. Vandaag: wooneenheid Kiel in Antwerpen.
  [naar artikel]
 12. Lamkel Zé stuurt kat naar training en wil weg (16/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl de Antwerp-spelers de trainingen hervatten, stuurde Didier Lamkel Zé zijn kat. “De club moet me geven wat ik waard ben. Anders is het beter dat ik vertrek.”
  [naar artikel]
 13. Toeschouwer ziet hoe marathonloper net voor einde startnummer verliest: man raapt het op, loopt wedstrijd uit en krijgt onterecht medaille (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een toeschouwer langs het parcours van de marathon van Londen heeft zich zondag van zijn allerlelijkste kant laten zien.
  [naar artikel]
 14. Toeschouwer ziet hoe marathonloper net voor einde startnummer verliest: man raapt het op, loopt wedstrijd uit en krijgt onterecht medaille (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een toeschouwer langs het parcours van de marathon van Londen heeft zich zondag van zijn allerlelijkste kant laten zien.
  [naar artikel]
 15. Toeschouwer ziet hoe marathonloper net voor einde rugnummer verliest: man raapt het op, loopt wedstrijd uit en krijgt onterecht medaille (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een toeschouwer langs het parcours van de marathon van Londen heeft zich zondag van zijn allerlelijkste kant laten zien.
  [naar artikel]
 16. VIDEO: Hallucinante incidenten in de Vuelta met toeschouwers (31/08/2017 - Sporza)
  De Vuelta werd vandaag opgeschrikt door een paar opvallende incidenten. Een agent bracht een toeschouwer en motor ten val. Een renner kreeg op zijn beurt een duw.
  [naar artikel]
 17. Football Talk. Clubleiding Antwerp sprak met Lamkel Zé (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De meeste spelers waren gisteren vrij, maar tussen alle makelaars en nieuwkomers dook toch ook Didier Lamkel Zé op. Hij nam - in short en met pet...
  [naar artikel]
 18. Lamkel Zé mag niet mee op de foto (22/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een verrassing is het al lang niet meer. Klasfoto gisteren op de Bosuil, 27 spelers tekenden present. Voor de afvallige Didier Lamkel Zé - hij...
  [naar artikel]
 19. Lamkel Zé deelt gesprek met fan: “Als ik niet krijg wat ik vraag, dan ben ik weg” (23/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft Didier Lamkel Zé nog een toekomst bij Antwerp? De aanvaller postte vandaag op Instagram een gesprek met een fan, die de Kameroener smeekt te...
  [naar artikel]
 20. Lamkel Zé traint weer bij Antwerp, maar dan met de beloften (24/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Didier Lamkel Zé is opnieuw neergestreken op de Bosuil. De 22-jarige Kameroener, die vier dagen ongewettigd afwezig was omdat hij een beter contract wil afdwingen, had intussen een gesprek met sportieve baas Luciano D’Onofrio over zijn situatie. Een oplossing of een terugkeer bij de A-kern is nog niet in de maak, maar Lamkel Zé krijgt vanaf vanavond wel al de kans om mee te trainen met de beloften, en die kans grijpt hij ook. Op die manier blijft hij voorlopig tenminste fit.
  [naar artikel]
 21. Rode kaarten van Mbokani en zeker Lamkel Zé deden Antwerp de das om: “Oerdom, er zijn geen andere woorden voor” (29/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De rode kaarten van Mbokani en Lamkel Zé hebben Antwerp genekt. Met tien tegen elf hield The Great Old prima stand tegen AZ, en klom het zowaar op voorsprong via Lamkel Zé. Toen de doelpuntenmaker echter té uitbundig ging vieren, bracht hij zijn ploeg in een uitzichtloze situatie.
  [naar artikel]
 22. VIDEO: Sagan kan maar net overstekende hond en toeschouwer ontwijken (14/03/2017 - Sporza)
  In de Tirreno is Peter Sagan maar net kunnen ontsnappen aan een valpartij. Tijdens zijn tijdrit stak er plots een onvoorzichtige toeschouwer over.
  [naar artikel]
 23. 94-jarige Sam maakt bevrijding opnieuw mee, maar dit keer als toeschouwer. “Het was één groot feest. De tapkraan stond dagenlang open” (06/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Historische tanks en andere pantservoertuigen volgden deze week het spoor van de bevrijding. Oud-militair Sam Van Welden (94) was een aandachtig toeschouwer.
  [naar artikel]
 24. [VIDEO] - Amy Schumer gooit seksistische toeschouwer de zaal uit (01/09/2016 - De Redactie)
  Seksistische commentaar naar het hoofd van Amy Schumer slingeren tijdens een van haar zaalshows? Dat is geen goed idee, zo mocht een toeschouwer in Zweden ondervinden.
  [naar artikel]
 25. Hallucinant! Toeschouwer trekt dranghekken omver in volle sprint (04/09/2016 - Sporza)
  De Ronde van Réunion is opgeschrikt door een schandaal. In een vlaag van zinsverbijstering trok een toeschouwer de dranghekken omver, waardoor zes renners zwaar ten val kwamen.
  [naar artikel]
 26. Kom uit je luie stoel, toeschouwer! (12/04/2019 - De Morgen)
  Wie er een broertje dood aan heeft om een paar uur in het theater te kijken naar wat anderen op het podium beleven, moet dezer dagen in Vooruit Gent zijn. De toeschouwer krijgt daar een flinke upgrade tot performer, met dank aan de Britse kunstenaar Ant Hampton.
  [naar artikel]
 27. Smerige actie van toeschouwer op Roland Garros ontsnapte niet aan oog van de camera’s (27/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl Roger Federer en David Goffin gisteren indruk maakten op de eerste dag van Roland Garros, ontpopte een toeschouwer zich tot antiheld. De...
  [naar artikel]
 28. Football Talk. Gestrafte Lamkel Zé ook niet op ploegfoto bij Antwerp (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé (22) ontbreekt bij Antwerp nog altijd op training en mist straks de competitiestart. Gisteren poseerden de Reds voor de eerste...
  [naar artikel]
 29. Lamkel Ze ontlokt knokpartij (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na het laatste fluitsignaal van Erik Lambrechts ontaardde het sowieso al geladen duel tussen Standard en Antwerp in een regelrechte knokpartij. De aanleiding was een oerdomme actie van Lamkel Ze in de slotseconden van de partij.
  [naar artikel]
 30. Creepy dollen met de toeschouwer (05/04/2019 - De Morgen)
  Een kanjer van een judasfilm, dat is het minste wat je over deze twistzieke Britse thriller kan zeggen. Als toeschouwer word je om de haverklap bedrogen, want niets van wat je net gezien hebt in dit verhaal over twee criminelen die de volwassen dochter van een miljonair ontvoeren, blijkt te zijn zoals je eerst dacht.
  [naar artikel]
 31. Lamkel Zé krijgt geen straf van bovenaf na penaltydebacle: “Natuurlijk is hij nog aan boord” (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé wordt niet gestraft voor zijn nieuwste frats. De Kameroense winger van Antwerp eiste gisteren in de heenmatch van de halve finale...
  [naar artikel]
 32. Lamkel Zé geeft zichzelf (natuurlijk) een 10, Bölöni: “Hij heeft nog steeds die ‘ziekte’” (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteravond was Lamkel Zé de grote ster van de avond. Twee goals en... een frats natuurlijk. De eerste reactie van de Kameroener hoefde ons niet te...
  [naar artikel]
 33. Ontwerper en verdeler Lamkel Zé-shirt apetrots: “Maar die gele kaart was niet de bedoeling“ (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Didier Lamkel Zé (23) verzorgde zaterdagavond weer de show op de Bosuil. Na zijn geweldige goal hing hij zijn truitje weer aan een (denkbeeldige) wasdraad – zoals tegen AZ – en toonde hij het stadion zijn customized t-shirt, met het opschrift ‘Lamkel, ze na kalm!’ De fans werden helemaal gek, de ontwerper en de man die de Kameroener het shirt gaf evenzeer. “Laat ons eerlijk zijn: zo’n rebel hóórt gewoon bij Antwerp.”
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Lamkel Zé bekogeld met bloem, ketchup en eieren voor zijn 24ste verjaardag (17/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Didier Lamkel Zé blaast vandaag 24 kaarsjes uit. Een gelegenheid die zijn ploegmaats bij Antwerp FC niet zomaar konden laten passeren.
  [naar artikel]
 35. Lamkel Zé traint apart bij Antwerp na gemiste maandagtraining (16/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp-middenvelder Didier Lamkel Zé (24) werd nog niet betrokken in de voorbereiding op de match van zondag op Zulte Waregem. Hij heeft zichzelf voor de zoveelste keer buitenspel gezet.
  [naar artikel]
 36. Lamkel Zé is terug in België en pakt meteen uit met grapje, (toch?) (19/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé is terug op Antwerp nadat hij vorige week zijn debuut maakte voor de nationale ploeg van Kameroen. De 23-jarige flankaanvaller...
  [naar artikel]
 37. LIVE. Rusten bij 5-1 (!) op het Kiel, STVV is vogel voor de kat tegen Beerschot (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Het Kiel • Ref: Jan Boterberg
  [naar artikel]
 38. Van de scorende Lamkel Zé tot de moeizame zege van Genk: bekijk hier alle samenvattingen van de zaterdagmatchen (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Lamkel Zé speelde zich nog wat meer in de harten van de Antwerp-supporters. RC Genk pakte een broodnodige driepunter tegen KV Oostende. En ook STVV...
  [naar artikel]
 39. Coach Laszlo Bölöni is duidelijk: “Ja, we hebben een nieuw probleem Lamkel Zé” (23/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe frats van Didier Lamkel Zé, die tegen de afspraken een strafschop trapte en miste, was het gespreksonderwerp na de 1-1 van Antwerp tegen Kortrijk in de heenmatch van de halve finales van de Croky Cup.
  [naar artikel]
 40. ‘t Is weer prijs met Didier Lamkel Zé nadat hij tot woede van Bölöni penalty opeist en mist: “Sorry” (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé heeft zijn stilaan erg twijfelachtige reputatie vanavond opnieuw alle eer aangedaan. De Kameroener eiste even voor het uur een...
  [naar artikel]
 41. Didier Lamkel Zé, zijn familie en onze reporter in Kameroen: “Wat Lamkel betekent? Jezelf smijten, de lont aansteken” (16/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Didier Lamkel Ze (23) is een cultheld in België, maar wat is hij in eigen land? Als ‘Kuifje in Kameroen’ trok onze reporter met de Antwerpspeler naar Yaoundé, waar hij geboren werd en deze week debuteerde met de nationale ploeg. Onze man sprak uitgebreid met ma en pa Zé, en ging na de match met de voltallige familie op café – behalve Didier. “Die lust toch geen bier.”
  [naar artikel]
 42. LIVE. Het gaat verschroeiend hard op het Kiel: Holzhauser zorgt na 25 minuten voor 3-0 (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Het Kiel • Ref: Jan Boterberg
  [naar artikel]
 43. Oplossing in zicht: Lamkel Zé traint na weken van ballingschap weer mee bij Antwerp (31/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Didier Lamkel Zé maakt zijn rentree bij de A-kern. De sterkhouder van vorig seizoen werd na wangedrag naar de belofteploeg verbannen, maar zal woensdag in de vooravond (17 uur) opnieuw met de hoofdmacht trainen.
  [naar artikel]
 44. Football Talk. Antwerp heeft klacht aan de broek na wantoestanden in match tegen AZ, clubleiding sprak met Lamkel Zé (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De meeste spelers waren gisteren vrij, maar tussen alle makelaars en nieuwkomers dook toch ook Didier Lamkel Zé op. Hij nam - in short en met pet...
  [naar artikel]
 45. Holzhauser draagt vanavond de Gouden Stier tijdens Charleroi-Beerschot (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Mozart van het Kiel, de Messi van het Kiel, … Rapha Holzhauser kreeg de voorbije weken al verschillende bijnamen toegedicht. Misschien is de Midas van het Kiel nog net iets toepasselijker. Bijna alles wat de Oostenrijker aanraakt, verandert in goud. Vanavond mag je dat letterlijk nemen. Met vijf doelpunten in vijf wedstrijden voert Holzhauser de topschutterslijst aan, waardoor hij in Charleroi met de Gouden Stier op de rug aan de wedstrijd mag beginnen. Op het Kiel bedachten ze alvast nog een ander koosnaampje: Raphael … Goldhauser.
  [naar artikel]
 46. Laatkomer Lamkel Zé en Bölöni kibbelen op training Antwerp (03/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een aanvaring bij Antwerp: niks nieuws onder zon, maar het was gisteren opnieuw van dat. Didier Lamkel Zé (23) ging verbaal in de clinch met Laszlo Bölöni.
  [naar artikel]
 47. Football Talk. Gestrafte Lamkel Zé ook niet op ploegfoto bij Antwerp - Bayern wil Lewandowski tot 2023 houden (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé (22) ontbreekt bij Antwerp nog altijd op training en mist straks de competitiestart. Gisteren poseerden de Reds voor de eerste...
  [naar artikel]
 48. Franky Van der Elst keert na zeven jaar terug naar Jan Breydel: “Ik kom liever als toeschouwer dan als trainer” (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Quasi twee­wekelijks zit hij in zijn Jan Breydelstadion als ­toeschouwer op de hoofdtribune, vanavond ploft Franky Van der Elst (57) na zeven...
  [naar artikel]
 49. Lamkel Zé meldt zich op de Bosuil voor training met de beloften (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lamkel Zé heeft zich gemeld op de Bosuil. De Kameroener maakt het in de voorbereiding bij Antwerp weer al te bont en lijkt bij de club geen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.