Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 October 2020
08:23 uur

Drie dingen die je beter niet kan gebruiken als je je intieme delen gezond wil houden

Metro

17/10/2020 - 20:01

Intieme delen: je hebt er, ondanks de meervoudsvorm, doorgaans slechts één exemplaar van. Het is dus belangrijk om er goed zorg voor te dragen, want anders leidt dat al snel tot vervelende scenario’s. Jeuk, roodheid, ontstekingen, afscheiding… we zouden wel nog even door kunnen gaan, maar je snapt vast wel wat we bedoelen. Dat je […] Het bericht Drie dingen die je beter niet kan gebruiken als je je intieme delen gezond wil houden verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Gebruik je gezond verstand", maar is dat goed advies? "Je investeert beter in uitleg dan in oproep tot gezond verstand" (29/09/2020 - VRT NWS)
  Als we ons gezond verstand gebruiken, komt alles goed. Dat horen we in deze coronatijden wel vaker. Maar is dat wel zo? Is ons "gezond verstand" wel zo "gezond" en kunnen we er in alle veiligheid op vertrouwen? "Louter met gezond verstand kom je er niet, je moet je verstand gebruiken", zegt filosoof Johan Braeckman. "Je moet geen beroep doen op een vermogen dat mensen lijken te hebben waarvan we niet goed weten wat het is."
  [naar artikel]
 2. Natuurlijk glijmiddel om alles vlot te laten verlopen (15/03/2019 - Metro)
  Tijdens een vrijpartij is glijmiddel soms onontbeerlijk om alles vlotjes te laten verlopen. Je moet de natuur zo nu en dan gewoon een handje helpen. Er zijn heel wat soorten glijmiddel op de markt, maar wat als je geen chemische dingen in (de buurt van) je intieme delen wil smeren? Gelukkig zijn er twee natuurlijke middeltjes die net zo goed werken. Kokosolie Kokosolie komt niet alleen in de keuken van pas; ook in de slaapkamer is dit middeltje meer dan handig. Heel wat vrouwen gebruiken de olie om hun vagina te hydrateren. Daarnaast is het glibberig, schimmelwerend en goedkoop. Ideaal dus om als glijmiddel te gebruiken. Professor en gynaecologe Stacey Tessler Lindau van de University of Chicago geeft een woordje uitleg aan de website Refinery29: “Er bestaan heel wat betrouwbare glijmiddelen in de winkel, maar kokosolie werkt net zo goed om de wrijving tegen te gaan en de intieme delen te hydrateren.” Kies idealiter voor olie van eerste persing en van biologische oorsprong. Opgelet: niet gebruiken in combinatie met latex (condooms). Aloë vera Niet zo gek van de kokosgeur? Dan kan je volgens het magazine Glamour Paris ook voor pure aloë vera-gel kiezen. Die kan je wel gewoon in combinatie met een condoom gebruiken en gaat kleine kwaaltjes tegen. Let goed op de ingrediëntenlijst: het is belangrijk dat het om het pure product gaat. Lees ook : Met deze seksstandjes houd je het lekker stil Het bericht Natuurlijk glijmiddel om alles vlot te laten verlopen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Tips voor een beter brein: wat je écht kan doen om je hersenen scherp en gezond te houden (04/02/2020 - VRT NWS)
  Op het internet vind je talloze tips om je brein scherp en gezond te houden. Sommige van die tips zijn zinvol, maar er is ook veel onzin bij. Daarom helpen we je om het bos weer door de bomen te zien, met vijf eenvoudige tips voor een beter brein.
  [naar artikel]
 4. “Deze zes doodgewone dingen die we constant gebruiken, zullen in de komende tien jaar verdwijnen” (01/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat we dingen die we nu nog bijna dagelijks gebruiken, in de nabije toekomst niet meer nodig zullen...
  [naar artikel]
 5. Op deze drie eenvoudige dingen letten maakt je leven zovéél beter (30/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Langer leven, meer genieten, gelukkiger worden. Wie wil dat nu niet? Bovendien is het veel eenvoudiger dan we allemaal denken. Deze drie dingen
  [naar artikel]
 6. Zwartrijder op trein betrapt tijdens intieme scheerbeurt (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse politie heeft een 22-jarige man opgepakt die poedelnaakt zijn intieme delen stond te scheren in het toilet van een trein. De man had
  [naar artikel]
 7. Drie redenen waarom naakt slapen een goed idee is (19/10/2020 - Metro)
  Met het herfstweer kiezen meer en meer mensen voor een dikke pyjama om de nacht door te brengen. Nochtans is naakt slapen heel gezond voor je. Bovendien verbetert het je seksleven. 1. Meer seks Laat ons direct met de deur in huis vallen: wie naakt slaapt heeft meer seks. Dat hebben Britse onderzoekers uitgevogeld. En seks is goed voor je gezond?heid. Het vermindert stress, verlicht pijn en versterkt je immuunsysteem. Bovendien is seks goed voor je hart en bloedvaten. En na de seks val je ook nog eens makkelijker in slaap. 2. Je valt sneller in slaap De tijd die jij nodig hebt om in slaap te vallen, is bepalend voor je nachtrust. Hoe sneller je in slaap valt, hoe beter je over het algemeen slaapt. Nou is het natuurlijk sowieso helemaal geen pretje om met grote open ogen in het donker te liggen staren. Een dalende lichaamstemperatuur helpt om in slaap te komen. En raad eens hoe je je temperatuur kunt laten dalen? 3. Goed voor de genitale delen Schimmels en bacteriën gedijen uitstekend op warme vochtige plekjes. Het is dus niet moeilijk om te bedenken dat slapen zonder slipje beter is voor vrouwen. Ook de edele delen van man?nen hebben overigens baat bij naakt slapen. Teelballen hangen niet voor niets buiten het lichaam. Ze dienen koel te blijven om zodoende de kwaliteit van het sperma intact te houden. Lees ook: Man verstopte scheermesjes in pizzadeeg supermarkt Het bericht Drie redenen waarom naakt slapen een goed idee is verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Drie dingen die je beter niet doet als je lenzen draagt (21/06/2020 - Metro)
  Een goed zicht is helaas niet voor iedereen weggelegd, dus zien velen onder ons zich verplicht tot het dragen van een bril of lenzen. De eerste keer dat je die laatste moet indoen, ben je gerust een uurtje bezig, maar ook dat went snel. Voor je het weet draag je ze elke dag en ga je steeds lakser om met je ooghygiëne. Dat is jammer genoeg geen goed idee, want je ogen zijn erg gevoelig. Het minste vuiltje kan zorgen voor een ontsteking. Pak je het niet goed aan, dan wordt het zelfs zo erg dat je nooit meer lenzen in kan. Als je je ogen in (relatieve) topconditie wil houden, dan zijn dit alvast drie dingen die je als lenzendrager beter skipt. Lenzenvloeistof recycleren of helemaal niet gebruiken Lenzenvloeistof ziet er natuurlijk gewoon uit als water, dus de verleiding is groot om je zuurverdiende centjes te sparen. In plaats van lenzenvloeistof gebruik je dus kraantjeswater. Geen goed idee, want water ontsmet je lenzen niet en bovendien kunnen er minuscule deeltjes in zitten die vervolgens op je lenzen terechtkomen. Ook het recycleren van de vloeistof is geen goed idee, want dat zorgt ervoor dat je lenzen niet fatsoenlijk ontsmet worden. De aanbevolen draagtijd negeren Hoe erg is het nu om je lenzen 40 in plaats van 30 dagen te gebruiken? Wel, best erg eigenlijk. Die aanbevolen draagtijd staat er niet voor niets op. Gebruik je je lenzen te lang, dan is het mogelijk dat je ogen geïrriteerd raken. En dat heb je niet meteen door. Als ze rood zien en jeukerig aanvoelen, dan is het eigenlijk al te laat. Respecteer de draagtijd dus en doe desnoods even je bril op als je daardoor een tijdje zonder komt te zitten. Een duik in het zwembad nemen Zeker als je niet vaak gaat zwemmen en dus geen zwembril op sterkte hebt, is de verleiding groot om met lenzen en al in het zwembad te duiken. Zonder ben je namelijk zo blind als een mol. Dat is echter geen goed idee, want het water zit vol bacteriën en bovendien is ook chloor niet bepaald bevorderlijk voor de staat van je lenzen. Kan je echt niets zien zonder je lenzen, doe dan voor gelegenheid daglenzen in en gooi die na je zwembeurt meteen weg. Lees ook: Dampt je bril aan door je mondmasker? DIT kan je ertegen doen Het bericht Drie dingen die je beter niet doet als je lenzen draagt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Detoxkuren duur? Bijlange na niet (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn lichaam toonbaar, fit en gezond wil houden, kan van detoxen maar beter een levensstijl maken. Het goede nieuws is dat dit absoluut geen...
  [naar artikel]
 10. Hemsley + Hemsley, de mooiste chefs uit Engeland delen de beste gezonde tips (13/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Moet gezond eten altijd saai zijn? Is het niet erg moeilijk vol te houden? We gingen ontbijten met de Britse kooksensaties Jasmine en Melissa
  [naar artikel]
 11. Kenners verklappen hun hummusrecepten (08/11/2017 - De Morgen)
  Hummus is overal, en waarom ook niet: het is ecologisch, gezond en vooral lekker (veelzijdig). Drie kenners delen hun toprecept met DM Magazine. 
  [naar artikel]
 12. De twee woorden die je beter vermijdt als je ruziemaakt met je partner (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Feit: koppels maken al eens ruzie. Maar zelfs als de gemoederen verhit raken, vermijd je toch beter deze twee woorden om je relatie gezond te houden.
  [naar artikel]
 13. Er zijn drie soorten vriendschappen, beweert deze professor (27/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Volgens een Amerikaanse studie bouwen mensen hun sociale leven volgens drie verschillende modellen op. Zo heb je personen die deel uitmaken van één intieme vriendengroep, personen die twee tot vier verschillende vriendengroepen delen en personen die niet tot één specifieke vriendengroep behoren, maar intiemere, individuelere contacten verkiezen.
  [naar artikel]
 14. Deze zoete alternatieven zijn (ietsje) beter dan suiker (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Suiker is lekker, maar niet erg gezond. Wat zijn de mogelijkheden als we graag op iets zoets kauwen zonder veel geraffineerde suiker te gebruiken?
  [naar artikel]
 15. 9 x de beste voeding om je haar gezond en glanzend te houden (en 3 die je beter vermijdt) (13/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Glanzende, stralende lokken: wie droomt daar nu niet van? En hoewel we al een resem producten uitprobeerde om onze haardos een Sarah Jessica...
  [naar artikel]
 16. TikTok: en weer zien artiesten geen cent; ondanks miljoenen views (18/02/2019 - De Morgen)
  Miljoenen jongeren gebruiken maandelijks de app TikTok om massaal korte filmpjes met muziek met elkaar te delen. Dat succes maakt dat het Chinese moederbedrijf Bytedance intussen drie keer meer waard is dan Spotify, maar de artiesten mogen niet delen in de winst.
  [naar artikel]
 17. Frieda (30) is opgevoed door zwakbegaafde ouders: "Ze hadden beter geen kinderen gekregen" (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Moeders die niet in staat zijn hun kinderen veilig en gezond groot te brengen, moeten verplicht anticonceptie gebruiken. Dat is waar de stad
  [naar artikel]
 18. Deze moeder leert haar kinderen niet zomaar te delen en ze kan op flink wat begrip rekenen (26/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het is vaak een van de eerste dingen die we opgroeiende kinderen leren: delen. Want door vriendelijk te zijn en speelgoed en koekjes niet alleen
  [naar artikel]
 19. Belgen leren New York wat echt bio is (11/04/2019 - De Morgen)
  In New York opent de Belgische restaurantketen EXKi volgende week haar eerste Amerikaanse vestiging, met een aangepaste kaart. Maar aan het recept van de groentetaarten wordt niet geraakt. 'Amerikanen gebruiken gewoon te veel eieren en boter om het gezond te houden.'
  [naar artikel]
 20. Mensen die gestresseerd zijn, zeggen sneller dingen waar ze later spijt van hebben (01/12/2019 - VRT NWS)
  Uit experimenten blijkt dat mensen die geprikkeld zijn - wat niet meer wil zeggen dan goed wakker en alert -, meer geneigd zijn bepaalde dingen mee te delen waarvan ze later spijt hebben. Wie gestresseerd is, pas gesport heeft, of op een andere manier geprikkeld is, zal sneller geheimen prijsgeven die hij eigenlijk verborgen had willen houden.
  [naar artikel]
 21. Lopen met een app? Dat is niet altijd zo gezond (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Lopen met een app, dat betekent niet noodzakelijk dat je gezond bezig bent. Een onderzoek aan de Technische Universiteit Eindhoven wijst immers uit dat de toepassingen voor op je smartphone meer rekening houden met je prestaties dan met je gezondheid.
  [naar artikel]
 22. Datingapps verkopen uw intieme informatie aan adverteerders (19/01/2020 - Express)
  Populaire datingapps als Tinder, OKCupid en Grindr delen data zoals uw seksuele voorkeur en locatie met een horde advertentiebedrijven. Dat blijkt uit een onderzoek van de Noorse consumentenraad NCC. Volgens het onderzoek zijn de praktijken niet in overeenstemming met de privacyregels van de GDPR, een Europese verordening die twee jaar geleden in werking trad. De […] The post Datingapps verkopen uw intieme informatie aan adverteerders appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Vijf dingen die u moet weten over spierversterkende anabolen (24/11/2017 - VRT NWS)
  De fitnesscentra geven het met spijt in het hart toe: jongeren gebruiken steeds vaker spierversterkende middelen. Veel amateursporters grijpen naar anabole steroïden in de hoop om het lichaam van hun dromen snel te bekomen. Maar wat zijn anabolen precies en waarom blijft u er beter af? Hieronder zetten we vijf dingen op een rij die u moet weten over anabolen.
  [naar artikel]
 24. OVERZICHT. Drie maanden tot verkiezingsdag: dit zijn de lijsttrekkers in Brussel (16/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog drie maanden, en u mag - of beter gezegd, moet - weer naar de stembus. Op 14 oktober dingen de partijen niet alleen naar uw stem in de 308...
  [naar artikel]
 25. De nieuwste inzichten over gezond eten: “Eet niets wat je grootmoeder niet herkend zou hebben” (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elke dag gezond eten. Voor onze grootouders leek het simpel. Maar weet jij nog wat je beter wel of niet kan eten? Zonder diploma biochemie is het...
  [naar artikel]
 26. Esperanza Pelt laat drie jeugdploegen thuis na besmetting (06/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  KFC Esperanza Pelt laat gedurende een week drie jeugdploegen niet spelen, nadat een speler bij de U12 positief testte op corona. “We hebben wel alle ouders van de spelers een brief gestuurd met de vraag om het gezond verstand te gebruiken”, stelt voorzitter Jan Winters.
  [naar artikel]
 27. Gebruiken we niet beter water om ons gat mee af te kuisen? (28/04/2019 - De Morgen)
  Zo’n 2.000 rollen toiletpapier spoelt de gemiddelde Belg in zijn leven door de wc. Sommige ­landen gebruiken ­water in plaats van papier, dat scheelt een hoop afval. ­Bovendien: is wc-papier gebruiken wel hygiënisch?
  [naar artikel]
 28. Kant-en-klare maaltijden over het algemeen gezond, maar u eet ze het best niet elke dag (05/12/2018 - VRT NWS)
  Ze hebben niet altijd een even goede reputatie, maar de kwaliteit van de kant-en-klaarmaaltijden in onze supermarkten lijkt nog redelijk mee te vallen. Ons magazine "Over eten" en het Vlaams Instituut Gezond Leven hebben 100 kant-en-klaarmaaltijden getest, en twee derde daarvan was redelijk gezond. Toch eten we maar beter niet elke dag zulke maaltijden, benadrukt Gezond Leven, want ze bevatten doorgaans te weinig groenten.
  [naar artikel]
 29. Machines of Loving Grace (08/09/2017 - De Tijd)
  18:19 Computers kunnen steeds beter kijken. Ze lezen uw gelaat beter dan gelijk welke mens, en krijgen zo toegang tot eerder intieme gegevens.
  [naar artikel]
 30. Gouverneur vraagt om gezond verstand te gebruiken bij bezoek van lief over de grens (22/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  U mag uw lief en kinderen weer bezoeken over de grens. Dankzij een ministerieel besluit mag u sinds vrijdag weer uw lief of uw kinderen in het kader van co-ouderschap over de grens bezoeken. “Ik vraag iedereen om hierbij zijn of haar gezond verstand te gebruiken”, zegt waarnemend gouverneur Michel Carlier.
  [naar artikel]
 31. "Gezond eten is vaak gewoon niet lekker genoeg" (05/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De meeste mensen vinden het lastig om een gezond dieet vol te houden. Vaak wordt dit toegeschreven aan een gebrek aan discipline, maar volgens...
  [naar artikel]
 32. Vijf dingen die je zeker in de gaten moet houden bij de aanschaf van een vaatwasmachine (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Huishoudelijke apparaten als een vaatwasser blijf je meestal voor een relatief lange tijd gebruiken. Wanneer je toch een nieuwe in huis moet halen,...
  [naar artikel]
 33. ‘Suiker heeft geen meerwaarde en we eten het te veel, maar je hoeft er ook niet bang voor te zijn’ (12/05/2020 - De Morgen)
  Eet niet minder vlees, maar meer groenten. Niet minder vet, maar meer fruit. Als we een gezond voedingspatroon willen kweken, kunnen we volgens kok en diëtist Michaël Sels beter stoppen met onszelf beperkingen op te leggen. “De mindermethode werkt niet”, zegt hij. “Door dingen te verbieden, kan je mensen niet motiveren.” De expert ontkracht misverstanden over voeding en geeft allerlei tips.
  [naar artikel]
 34. Stad Hasselt leert senioren taxi gebruiken (04/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De stad Hasselt gaat senioren leren hoe ze de Hasseltse taxi’s beter kunnen gebruiken voor hun verplaatsingen. “Jongeren spreken af en delen de kosten, dat principe gaan we proberen uit te leggen”, zegt schepen Brigitte Smets (sp.a). Het initiatief komt er omdat de zoektocht naar vrijwilligers voor de Minder Mobielen Centrale steeds moeizamer verloopt.
  [naar artikel]
 35. Dankzij dit lettertype onthoud je alles beter (13/10/2018 - Metro)
  Heb je je al vaker afgevraagd met welk lettertype je alles beter zou kunnen onthouden? Austrailsche wetenschappers hebben nu een antwoord op die levensvraag gecreëerd. De onderzoekers aan het Royal Melbourne Institute of Technology ontwikkelden een lettertype waarbij mensen die informatie in dat lettertype lezen, die ook beter onthouden. De naam van het lettertype? Sans Forgetica. Delen van de letters ontbreken, waardoor je extra je best moet doen om alles vlot te kunnen lezen. Hierdoor onthoudt je brein alles beter. Lees ook : We gebruiken allemaal het verkeerde lettertype in onze e-mails Het bericht Dankzij dit lettertype onthoud je alles beter verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Hoe (on)gezond is het echt om tussendoortjes te eten? (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie maaltijden per dag en twee gezonde tussendoortjes, klinkt vaak het advies voor wie gezond wil eten. Maar wat is een gezond tussendoortje, en...
  [naar artikel]
 37. ‘Wees trots dat je een uurtje bent gaan wandelen’: het zijn banale dingen die vandaag houvast bieden (15/04/2020 - De Morgen)
  De collectieve adrenaline-opstoot waarmee we de Covid-19-golf te lijf gaan, ebt weg. Gevoelens van machteloosheid en lusteloosheid steken de kop op in afzondering. ‘We hebben een plan nodig om mensen mentaal gezond te houden.’
  [naar artikel]
 38. Erkenning van moskeeën splijtzwam in Vlaamse onderhandelingen: “Dan wordt het heel moeilijk” (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Moet de Vlaamse overheid meer moskeeën erkennen, om ze zo beter te controleren? Of kan ze het belastinggeld beter voor andere dingen gebruiken? Die vraag leidde de voorbije jaren al tot een bitse discussie tussen N-VA en CD&V. Bij de Vlaamse regeringsonderhandelingen komen die twee partijen elkaar nu opnieuw tegen. De hete aardappel ligt bij de partijvoorzitters. De tijd dringt om een compromis te smeden.
  [naar artikel]
 39. We leven langer, en ook langer gezond (11/04/2019 - De Morgen)
  De helft van de pasgeboren meisjes zal honderd jaar of meer worden. Bij jongens is dat een derde. Er is nog beter nieuws: we zullen niet alleen stokoud worden, we blijven ook langer fit en gezond.
  [naar artikel]
 40. Jessica Biel geeft haar 2-jarige zoon seksuele voorlichting (08/02/2018 - Metro)
  Seksuele opvoeding, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat is althans het motto van Jessica Biel. Tijdens een toespraak op de 2018 MAKERS Conference in Los Angeles zei de actrice dat zij en haar man Justin Timberlake hun 2-jarige zoontje Silas leren dat hij zijn eigen lichaam moet begrijpen. “We leren hem spelenderwijs hoe onze lichamen in elkaar zitten. Dan gaan we bijvoorbeeld samen douchen en dan wijzen we naar onze intieme delen. ‘Ik heb dit, wat heb jij?'”, verklaart de 35-jarige ster. “Het is belangrijk dat hij zich nergens voor schaamt. Ik ben dan ook geen type die zegt dat hij zijn intieme delen moet verbergen. We moeten onszelf en elkaar respecteren.” Biel geeft toe dat haar zoontje nog best jong is, maar ze vindt dat “je hier het best op jonge leeftijd mee kunt beginnen”, zegt ze. “We praten er gewoon over.”  De wederhelft van Justin Timberlake hoopt dat de jongen zich op die manier niet voor zijn lichaam schaamt. “Ik ben geen type die zegt dat hij zijn intieme delen moet verbergen. Het is juist iets moois. Jij hebt de jouwe en ik de mijne. We moeten onszelf en elkaar respecteren”, besluit ze.
  [naar artikel]
 41. Intieme fotoshoot van Pommeline en Fabrizio neemt alle twijfels weg (12/11/2018 - Metro)
  Het kan er passioneel aan toegaan in ‘Dancing With The Stars’. Pommeline gaf eerder al aan dat ze het moeilijk had om haar Fabrizio helemaal op te zien gaan in een intieme dans met Margot. Maar hun fans kunnen weer op hun beide oren slapen. “Ik moet heel veel op mijn tanden bijten”, legde Pommeline Tillière eerder uit in Dag Allemaal. De 23-jarige ‘Temptation Island’-verleidster gaf toe dat ze ‘gezond jaloers’ was als ze haar verloofde zag dansen met zijn knappe danspartner Margot Weeda. Frustrerend En niet alleen het dansen had een impact op hun relatie, ook de drukke repetitiedagen zorgden voor stress in hun liefdesleven. “Dan wil ik hem van alles vertellen en tegen hem aan liggen en is hij kortaf tegen mij. Fabri zegt het niet altijd, maar ik merk wel dat hij keiveel stress heeft. Dan wordt hij snel geïrriteerd en opgejaagd. En ook al bedoelt hij het niet zo, voor mij is dat heel frustrerend. Ik ben heel gehecht aan hem. Al gaat het nu al ietsje beter om hem even los te laten”, klonk het. Ondertussen mocht Fabrizio afgelopen vrijdag het dansprogramma verlaten, nadat Karen Damen net aan het langste eind trok. Voor zij die er nog aan twijfelden: ze zijn nog steeds zielsgelukkig met elkaar. Dat bewijzen ze nu met een uiterst intieme fotoshoot van fotograaf Steven Wolles. Hieronder alvast een voorsmaakje, maar HIER kan je de volledige shoot bekijken. Steven Wolles Lees ook : VIDEO. Temptation-Fabrizio: “Hoe kon ik zo hopeloos zijn?” Het bericht Intieme fotoshoot van Pommeline en Fabrizio neemt alle twijfels weg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. OVERZICHT. Drie maanden tot verkiezingsdag: dit zijn de lijsttrekkers in uw district (14/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog exact drie maanden, en u mag - of beter gezegd, moet - weer naar de stembus. Op 14 oktober dingen tientallen partijen - nationale en lokale -...
  [naar artikel]
 43. [VIDEO] - Weten ouders wat gezond eten is? (19/09/2016 - De Redactie)
  Wat is nu eigenlijk "gezond eten"? De ideeën en hypes zijn amper bij te houden en met name veel ouders zien het bos door de bomen niet meer.
  [naar artikel]
 44. De Block: ‘Ook veel goede dingen in loonakkoord’ (26/02/2019 - De Standaard)
  Open VLD lijkt niet van plan om het loonakkoord tegen te houden voor de brugpensioenregeling. ‘We zijn het niet eens met SWT, maar dat betekent niet dat we niet zien dat er heel veel positieve dingen in zitten’, reageerde minister Maggie De Block.
  [naar artikel]
 45. Onvoldoende reserves in drie op de tien kmo’s (11/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bijna drie op de tien Limburgse zelfstandigen en kmo’s die voor het uitbreken van de coronacrisis nog financieel gezond waren, heeft nu moeite om het hoofd boven water te houden. Dat blijkt uit een onderzoek van Graydon in opdracht van Unizo Limburg.
  [naar artikel]
 46. Van 'eetrijp' tot 'verbeterd recept': drie vallen uit de supermarkt om niet meer in te trappen (31/10/2018 - Knack)
  Journalist Teun van de Keuken vertelt in zijn nieuwe boek De Supermarktsurvivalgids alles wat de supermarkten liever voor zich houden en strooit met grappige overlevingstips. Knack Weekend mag drie fragmenten uit het boek met je delen.
  [naar artikel]
 47. Gezond eten helpt tegen rimpels (als je een vrouw bent) (05/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie kraaienpootjes of diepe groeven in het voorhoofd wil voorkomen, zet maar beter voldoende fruit, groenten en vis op het menu. En schrapt ook beter die gin-tonic. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat vrouwen die gezond eten, minder rimpels krijgen. Opmerkelijk is dat mannen eraan zijn voor de moeite: op hun huid heeft een dieet geen effect.
  [naar artikel]
 48. ‘Wees trots dat je een uurtje bent gaan wandelen en vertel wat je gezien hebt’: het zijn banale dingen die vandaag houvast bieden (14/04/2020 - De Morgen)
  De collectieve adrenaline-opstoot waarmee we de Covid-19-golf te lijf gaan, ebt weg. Gevoelens van machteloosheid en lusteloosheid steken de kop op in afzondering. ‘We hebben een plan nodig om mensen mentaal gezond te houden.’
  [naar artikel]
 49. Waarom té gezond eten ook ongezond kan zijn (10/06/2018 - De Morgen)
  Is gezond eten een obsessie geworden? Ja, vrezen de experts. Want té gezond willen eten is allesbehalve gezond. Niet voor het lichaam en niet voor de geest. 'Ik heb liever dat mensen een chocoladewafel eten en ervan genieten, dan dat ze dat compenseren met een stapel rijstwafels.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.