Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2020
12:04 uur

THES boekt volwassen overwinning in Mandel

Het Belang van Limburg

17/10/2020 - 21:15

THES boekte zaterdagavond een volwassen 1-3 overwinning bij Mandel United en behoudt zo na drie speeldagen het maximum van de punten. Tegen alle verwachtingen in hadden de Looienaars dan toch drie kleedkamers ter beschikking.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. THES wint overtuigend van Mandel (en mag toch per zes in een kleedkamer) (19/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  THES boekte zaterdagavond een volwassen 1-3-overwinning bij Mandel United en behoudt zo na drie speeldagen het maximum van de punten. Tegen alle verwachtingen in hadden de Looienaars dan toch drie kleedkamers ter beschikking.
  [naar artikel]
 2. Thes kampioen in Tweede Amateurklasse B (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met een doelpunt in blessuretijd behaalde Thes een 1-2-overwinning in Duffel. En door het thuisverlies, met dezelfde cijfers, van Bocholt tegen Cappellen, is het verschil tussen beiden gegroeid tot 5 punten.
  [naar artikel]
 3. Sprookje blijft duren: THES straft flater van bezoekers genadeloos af (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sommige dromen zijn  dus toch geen bedrog. Zoals die van THES. De Looienaars speelden een magere eerste helft tegen Châtelet maar kwamen vlak voor de rust toch op 1-0, in de tweede helft rechtvaardigden ze de overwinning. THES behoudt zo het maximum van 21 punten. “Debuteren met een zege is top”, zegt Simon Reykers.
  [naar artikel]
 4. VIDEO. THES Sport lanceert sjaal met ‘kiekendraad’ (08/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij THES Sport staan op de nieuwe clubsjaal zeshoeken die doen denken aan kippengaas. Dit is een verwijzing naar het lied “Tien meter kiekendroad”, dat na iedere overwinning gezongen wordt.
  [naar artikel]
 5. Als THES wint in Dender is het kampioen van de reguliere competitie (08/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport knoopte zaterdagavond tegen Oudenaarde weer aan met een overwinning. De Looienaars domineerden een zwakke tegenstander en scoorden voor en na de rust telkens één keer. “De drie punten waren het belangrijkst”, aldus Simon Bammens.
  [naar artikel]
 6. Leider THES laat zich verrassen door rode lantaarn: “Er was geen sprake van onderschatting” (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES begon aan het nieuwe jaar met een valse noot. Op papier mocht de fiere leider geen problemen hebben met rode lantaarn Geel, maar De Kempenaars verrasten vriend en vijand met een 3-2 overwinning. “Zij scoorden aan honderd procent”, aldus kapitein Aziz Moutawakil. Dankzij het verlies van eerste achtervolger Deinze behoudt THES wél zijn kloof van zeven punten.
  [naar artikel]
 7. Oefenmatch THES A-THES B afgelast, dan maar training van 2,5 uur (24/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES begon vorig weekend aan de voorbereiding met een geslaagde stage in Düsseldorf, gisteren stond de eerste training op Belgische bodem op het programma.
  [naar artikel]
 8. VIDEO. Herfstkampioen THES haalt uit tegen Seraing: “De eindronde blijft het doel” (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES heeft zijn herfsttitel zaterdagavond tegen Seraing nog wat extra in de verf gezet. De Looienaars kwamen snel op 2-0 en speelden het daarna volwassen uit. Jeunen (2x), Oris en Stefani zorgden voor de ruime zege. “Ons doel blijft de eindronde en als we eerlijk zijn, kan die ons nog moeilijk ontglippen”, aldus Tim Jeunen.
  [naar artikel]
 9. THES B topfavoriet (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De titelstrijd in vierde A is ongemeen spannend, want maar liefst vier ploegen komen nog in aanmerking voor de titel. THES B heeft amper één punt voorsprong op het trio V. Lommel-Amandina-Houthalen VV. Zestien van de zeventien trainers tippen op THES B, enkel Tony Driesen van Sp. Lille (dat tegen THES speelt) denkt aan Amandina, dat dan wel de topper tegen V. Lommel moet winnen.
  [naar artikel]
 10. Valkenaers (19) in doel bij THES (10/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de bekerwedstrijd THES-Deinze staan zaterdag (19.30u) de nummers twee en één van de hoogste amateurreeks van vorig seizoen tegenover elkaar. Bij THES start KV Mechelen-huurling Arno Valkenaers (19) in doel.
  [naar artikel]
 11. Bilzenaar Seppe Brulmans wil de scalp van ex-ploeg THES: “Maar Oris trapt ze momenteel met de ogen dicht” (17/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Leider THES speelt vanavond de topper bij eerste achtervolger Deinze, dat op zes punten volgt. Wie ongetwijfeld in de basis zal staan bij de Oost-Vlamingen, is ex-THES-speler Seppe Brulmans (24). “Maar we hebben wel veel respect voor hetgeen THES tot nu toe gepresteerd heeft”, zegt de 24-jarige middenvelder uit Bilzen. 
  [naar artikel]
 12. Brandweer redt ontsnapte koe uit Mandel (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het West-Vlaamse Wakken (Dentergem) heeft de brandweer deze voormiddag een koe gered die in de Mandel was terechtgekomen. Het dier was
  [naar artikel]
 13. Bekijk Lierse K. - Thes Sport hier zaterdagavond exclusief LIVE (28/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dit voorjaar zenden we bij Gazet van Antwerpen alle thuiswedstrijden van Lierse Kempenzonen exclusief LIVE uit voor al onze abonnees. De Pallieters krijgen zaterdagavond om 20 uur een nieuwe kans om nog eens aan te knopen met een overwinning tegen Thes Sport. Mis het niet!
  [naar artikel]
 14. Bus als kleedkamer en medisch kabinet (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport trekt zaterdag naar Mandel United in het West-Vlaamse Izegem, meteen de verste verplaatsing van het seizoen. De trip zal er alvast anders uitzien dan anders, want door de coronamaatregelen wordt de bus noodgedwongen omgedoopt tot een kleedkamer en medisch kabinet op wielen.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Legt STVV amateurclub Mandel United over de knie in de achtste finales van de beker? (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de achtste finales van de Croky Cup ontvangt STVV vanavond amateurclub Mandel United. Doen de Kanaries wat ze moeten doen en stoten ze door naar de kwartfinales? Of stunt Mandel na de zege in de vorige ronde tegen Waasland-Beveren ook op Stayen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 16. VIDEO. THES buigt 2-0 om in spectaculaire tweede helft: “Niet meer van durven dromen” (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES behaalde gisteren een spectaculaire overwinning bij profploeg FC Luik. De Looienaars gingen na een magere eerste helft rusten met een 2-0-achterstand, maar in een fantastische tweede helft scoorde het nog vijf keer. Dankzij de zege behoudt het zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Deinze.
  [naar artikel]
 17. Oris brengt THES in extase (11/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport won zaterdagavond de topper bij nummer drie Virton met het kleinste verschil dankzij een late pegel van Kevin Oris. De Looienaars kroonden zich tot winnaar van het weekend, want eerste achtervolger Deinze verloor bij Luik. THES heeft nu al een kloof van dertien punten.
  [naar artikel]
 18. Lichte strafschop houdt sterk THES van overwinning: “Ontgoocheling overheerst” (19/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES speelde zaterdag knap gelijk op het veld van eerste achtervolger Deinze, maar na afloop overheerste toch de ontgoocheling. De thuisploeg kwam immers gelijk dankzij een betwistbare strafschop, in de slotfase weigerde de ref aan de overkant de bal op de stip te leggen na handspel. “Vooraf teken je voor die 1-1, maar uiteindelijk houden we er een wrang gevoel aan over”, aldus Nick Hulsmans.
  [naar artikel]
 19. “Niet onze mooiste wedstrijd, wel volwassen” (27/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Een zeer volwassen match, maar niet onze mooiste.” Zo omschreef Michel Preud’homme de overwinning op Charleroi. Door de 9 op 9 gaan de Rouches als vierde de winterstop in.
  [naar artikel]
 20. Thes Sport start met damesploeg (29/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Thes sport blijft groeien. Naast het G-voetbal en een uitgebreide jeugdwerking start Thes nu ook met een damesploeg.
  [naar artikel]
 21. Spookt het op Thes? (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de training van 31 oktober werden er heel rare figuren gespot in en op de voetbalvelden van Thes Sport.
  [naar artikel]
 22. Thes Sport blijft in het spoor van Berchem Sport (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Limburgse derby in tweede amateur waar Thes gisterenavond het bezoek kreeg van Bocholt. Thes verloor vorige week in Berchem en volgt op één punt van de Antwerpenaren. Het komt er dus op aan tegen Bocholt geen punten te laten liggen. Bocholt wil in de subtop blijven meedraaien.
  [naar artikel]
 23. VIDEO. Thes blijft leider dankzij punt in Deinze (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  In eerste amateur wachtte leider Thes zaterdagavond een moeilijke verplaatsing naar het nummer twee in de stand Deinze. Thes telde in de stand zes punten voorsprong op Deinze en wilde die bonus minstens behouden. Maar dan moest er wel iets geraapt worden in Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 24. Heibel over penalty tegen THES: “Ref volgde het reglement niet” (25/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES slikte zaterdag voor het eerst dit seizoen twee nederlagen op rij. Nummer drie Lierse-Kempenzonen had aan een strafschopgoal van Buyens genoeg om de drie punten mee te graaien. Na afloop was er nog heel wat commotie over die penalty. “De ref volgde het reglement niet”, klonk het bij THES.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. THES-speler scoort met heerlijke omhaal tegen Lommel SK (28/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport verloor vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen Lommel SK met 1-2. Hét hoogtepunt van de avond was de treffer van THES-speler Tim Jeunen. Bij een 0-2 achterstand trapte hij een voorzet van Van Aerschot met een heerlijke omhaal voorbij Lommel-doelman Coucke.
  [naar artikel]
 26. VIDEO. THES gaat met bonus van zes punten richting topper in Deinze: “We hebben niks te verliezen” (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport blijft verbazen. De Looienaars kwamen op een 2-0 voorsprong dankzij een schitterende kopbal van Vanaken en een (buitenspel?)goal van Deferm, na de aansluitingstreffer van Mbuba maakte Oris het af met een geweldige buffelstoot. THES trekt volgende week met een  bonus van zes punten richting achtervolger Deinze. 
  [naar artikel]
 27. STVV maakt pas in slotfase verschil tegen amateurs van Mandel United (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV ontving vanavond amateurclub Mandel United op Stayen in de achtste finales van de Croky Cup. De kanaries konden pas in de slotfase het verschil maken. Het werd 3-2.
  [naar artikel]
 28. THES weer meteen uitgeschakeld (12/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De Looienaars bleven in Cappellen steken op 1-1, in de strafschoppenreeks trokken ze aan het kortste eind.
  [naar artikel]
 29. Vriendschappelijk voetbal – Gibraltar boekt tegen Letland tweede overwinning in geschiedenis (25/03/2018 - Metro)
  Gibraltar heeft zondagnamiddag opnieuw voetbalgeschiedenis geschreven. In een vriendschappelijk duel tegen Letland won de voetbaldwerg met 1-0, voor de Gibraltarezen betekende dat de tweede overwinning in de geschiedenis van de dwergstaat. Liam Walker scoorde voor eigen publiek in het Victoria Stadium de enige treffer van de wedstrijd. De middenvelder van de Engelse vierdeklasser Notts County zorgde in de 88e minuut voor het moment van extase. Gibraltar won zelfs voor het eerst in eigen huis. Hun vorige en allereerste overwinning dateert van 4 juni 2014. Toen zegevierde het land tijdens een oefenwedstrijd bij Malta (0-1). . bron: Belga Het bericht Vriendschappelijk voetbal – Gibraltar boekt tegen Letland tweede overwinning in geschiedenis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Vriendschappelijk voetbal – Gibraltar boekt tegen Letland tweede overwinning in geschiedenis (25/03/2018 - Metro)
  Gibraltar heeft zondagnamiddag opnieuw voetbalgeschiedenis geschreven. In een vriendschappelijk duel tegen Letland won de voetbaldwerg met 1-0, voor de Gibraltarezen betekende dat de tweede overwinning in de geschiedenis van de dwergstaat. Liam Walker scoorde voor eigen publiek in het Victoria Stadium de enige treffer van de wedstrijd. De middenvelder van de Engelse vierdeklasser Notts County zorgde in de 88e minuut voor het moment van extase. Gibraltar won zelfs voor het eerst in eigen huis. Hun vorige en allereerste overwinning dateert van 4 juni 2014. Toen zegevierde het land tijdens een oefenwedstrijd bij Malta (0-1). . bron: Belga Het bericht Vriendschappelijk voetbal – Gibraltar boekt tegen Letland tweede overwinning in geschiedenis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Spektakel in THES: vier doelpunten, twee rode kaarten en een vuurwerkshow (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een thuiswedstrijd van THES Sport staat tegenwoordig garant voor spektakel. Zo ook zaterdagavond, toen de fiere leider in de eerste amateurklasse het nummer drie RWDM over de vloer kreeg. Voor de aftrap werden spelers en fans immers getrakteerd op een heus vuurwerkspektakel. THES won de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Bekijk de beelden in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 32. U7 van THES sluit seizoen af in speeltuin (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De U7 spelertjes van THES Sport trekken samen met ouders en trainers naar de speeltuin.
  [naar artikel]
 33. U10 van Thes wint Expoline Cup (30/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De jongens en meisje van Thes U10 gewestelijk hebben de finale van de Expoline Cup gewonnen,
  [naar artikel]
 34. Marc Reykers blijft dan toch hulptrainer: “THES is mijn thuis, THES is mijn leven” (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Even leek het erop dat Marc Reykers geruisloos uit de trainersstaf van THES Sport zou verdwijnen, maar die plannen zijn ondertussen helemaal van tafel geveegd. De trouwe luitenant blijft actief bij het eerste elftal én gaat maandelijks de postformatie leiden. “Ik ben heel blij dat ik er gewoon weer bij hoor”, aldus Reykers.
  [naar artikel]
 35. Van Azië naar THES Sport: "In het stadion stond een altaar met een varkenskop" (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport verraste vorige week door niemand minder dan Kevin Oris (33) aan te trekken. De centrumspits (ex-Lommel en -Antwerp) speelde sinds 2012 in Zuid-Korea, China en Japan, maar keerde eind 2017 als transfervrije speler terug naar België om uiteindelijk bij THES een contract tot eind volgend seizoen te ondertekenen. In zijn eerste interview als THES-speler spreekt hij over de andere cultuur, de Kevin Oris-voetbalschoenen, de transfer van Carrasco en zijn luxe-B&B in de Kempen.
  [naar artikel]
 36. ANC boekt voorspelde overwinning (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. THES en Patro spelen dit weekend wel (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijden in eerste nationale (de nieuwe benaming van de hoogste amateurreeks, met THES en Patro) gaan tot nader order wel gewoon door.
  [naar artikel]
 38. THES loot droomaffiche in Beker van België met thuismatch tegen KRC Genk (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport heeft zijn droomaffiche in de Beker van België beet. De Looienaars worden voor hun sterke campagne beloond met een thuismatch tegen Racing Genk. “Op voorhand had ik hier meteen voor getekend”, zegt THES-voorzitter Wendy De Wit.
  [naar artikel]
 39. Aanvallend sterk Lommel boekt eenvoudige overwinning (07/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de eerste poulewedstrijd voor de Beker van België behaalde Lommel een eenvoudige overwinning tegen Vilvoorde. De jongens van coach McCollum domineerden vooral in offence.
  [naar artikel]
 40. Coronatests bij THES en Hades (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De spelers van THES en Hades hebben donderdagavond een verplichte coronatest ondergaan, omdat zij komend weekend een (beker)wedstrijd tegen een profclub spelen.
  [naar artikel]
 41. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer.
  [naar artikel]
 42. Waarom een schijnbaar onschuldig filmpje van ‘America's Got Talent’-jurylid Howie Mandel zoveel beroering veroorzaakt (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Howie Mandel (64) is het meer dan beu. Het ‘America’s Got Talent’-jurylid voelde zich genoodzaakt om te reageren op de stroom van geruchten die op...
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Thes Sport kan titel ruiken na zege tegen Spouwen-Mopertingen (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de tweede amateurklasse deed leider Thes Sport wat het moest doen. Het won vrijdagavond de topper tegen Spouwen-Mopertingen met 3-1. De thuisploeg kwam al vroeg op achterstand maar zette de scheve situatie na de pauze recht. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft Thes nu 4 punten voorsprong op eerste achtervolger Berchem. En dus kan het de titel al ruiken.
  [naar artikel]
 44. Werken aan kunstgrasveld THES Sport afgerond (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  THES beschikt vanaf volgende week over drie kunstgrasvelden. Twee jaar geleden werd het B-terrein al van kunstgras voorzien, sinds eergisteren is het hoofdterrein helemaal klaar.
  [naar artikel]
 45. Onze THES-watcher: “Ondanks de nieuwe promotie mag THES meteen weer ambitieus zijn” (01/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ondanks de nieuwe promotie mag THES meteen weer ambitieus zijn. De groep van coach Bart Vanhoudt onderging wel een serieuze metamorfose, met maar liefst elf vertrekkers en dertien nieuwe gezichten.
  [naar artikel]
 46. Serieuze verrassing in Croky Cup: W-Beveren in eigen huis onderuit tegen Mandel United, Kortrijk en Eupen stoten door (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is in eigen huis door Mandel United uit de Beker van België gekegeld. Het team uit de tweede amateurklasse stuntte met een...
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Thes Sport wil stap zetten naar profvoetbal (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thes Sport wil de stap zetten naar het profvoetbal. Voorzitter Wendy De Wit is bezig om een licentie voor eerste klasse B aan te vragen voor de voetbalclub uit Tessenderlo. Dat zei trainer Bart Vanhoudt in TVL Sportcafé. En dat is opmerkelijk want Thes Sport speelde vier jaar geleden nog in eerste provinciale.
  [naar artikel]
 48. IN BEELD. THES-fans maken verplaatsing naar Dessel met de boot (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  THES Sport leed zaterdag zijn eerste seizoensnederlaag in de eerste amateurklasse. De Looienaars verloren met 2-1 op het veld van Dessel Sport. De fans van THES hadden de verplaatsing naar Dessel met de boot gemaakt.
  [naar artikel]
 49. LIVE (20u30). STVV ontvangt Mandel United in missie Beker van België (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • STVV - Mandel United • Aftrap: 20u30 • Stayen • Achtste finale Croky Cup
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.