Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 October 2020
05:13 uur

Happy slapping op speelpleintje Molenveld in Schilde: “Politie moet dit crapuulgedrag meteen ernstig onderzoeken”

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 21:18

Worden idyllisch gelegen speelpleintjes in Schilde en ’s-Gravenwezel misbruikt door pubers die jongere tieners afdreigen, drugs dealen of erger? Anthony Godfroid, advocaat en vader van een 4-jarig zoontje, trekt aan de alarmbel na een geval van ‘happy slapping’ en het mogelijk te laks optreden van de lokale politie. Die is intussen een onderzoek gestart en doet alsnog een oproep om mogelijke beelden van het incident te signaleren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na 'happy slapping' nu ook 'happy crashing' (11/04/2019 - De Morgen)
  Jongeren springen voor voorbijrijdende wagens en leggen alles op camera vast
  [naar artikel]
 2. Tot drie jaar cel voor daders 'happy slapping' (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Eerste gevallen en Schilde grijpt meteen in: mondmasker verplicht in winkelstraten (27/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De gemeente Schilde is zijn statuut van coronavrije gemeente in de Antwerpse rand kwijt en grijpt meteen fors in. Vanaf morgen moet iedereen verplicht een mondmasker dragen in de winkelstraten.
  [naar artikel]
 4. Doelwit van ‘happy slapping’ blikt terug op fatale avond: “Anderhalf jaar lang kwam ik niet buiten” (15/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  7 oktober 2012: het leven van Berten Vanhoudt (36) uit Edegem verandert voorgoed. Op de tram wordt hij door negentien Poolse mannen in elkaar getimmerd. De ‘happy slappers’ kozen hem als doelwit, voor de lol, zonder reden. Berten herstelt grotendeels, maar mentaal komt hij in een diepe put terecht. Gaan werken is te zwaar en hij verliest zijn inkomen. Zes jaar later is Berten een ander persoon, en kijkt hij uit naar de toekomst. Op zijn linkergezichtsveld zal hij wel levenslang zesendertig zwarte vlekken blijven zien. “Positief zijn is het enige dat je kan en moet doen.”
  [naar artikel]
 5. Man (28) in cel voor poging tot aanranding van kinderen op speelpleintje Halhei (30/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder heeft een 28-jarige man uit de gemeente gearresteerd voor poging tot aanranding van kinderen. De verdachte viel kinderen lastig op een speelpleintje in de woonbuurt Halhei. De onderzoeksrechter liet de man overbrengen naar de gevangenis.
  [naar artikel]
 6. Politie waarschuwt hondeneigenaars: eten met gif gevonden in Stokkem (17/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Maasland vraagt aan mensen die met hun huisdier gaan wandelen in Stokkem om op te passen. Dit nadat donderdagnamiddag op een veld langs de Molenveld een stuk vlees met daarin gif werd gevonden. Het goedje lag op de grote weide. Een hond had ervan gegeten. De eigenaar ging meteen naar de dierenarts en zo kon het dier nog geholpen worden. De politie is intussen een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 7. Opsporingsbericht: 77-jarige man vermist in Schilde (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Politie en parket zijn op zoek naar Antonius Adam, een 77-jarige man uit Schilde die sinds vanmiddag spoorloos is.
  [naar artikel]
 8. Jongeman uit Schilde spoorloos na verjaardagsfeest (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De 25-jarige Didier Bartholomeus uit Schilde is bij de politie opgegeven als vermist. Hij is het laatst gezien aan The Villa in Antwerpen. “Familie en vrienden zijn erg ongerust”, schrijft Marijke Bogaert op haar Facebookpagina.
  [naar artikel]
 9. Jongeman uit Schilde spoorloos na verjaardagsfeest (26/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De 25-jarige Didier Bartholomeus uit Schilde is bij de politie opgegeven als vermist. Hij is het laatst gezien aan discotheek The Villa in Antwerpen. “Familie en vrienden zijn erg ongerust”, schrijft Marijke Bogaert op haar Facebookpagina.
  [naar artikel]
 10. Onbekende dreigt woensdagavond aanslag te plegen op Europees Parlement (26/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Politie en parket onderzoeken wie met een aanslag dreigt op het Europees Parlement en hoe ernstig de dreiging genomen moet worden.
  [naar artikel]
 11. Schilde verliest haar unieke Engelse ‘roundabout’ (18/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Cirkellaan in Schilde is de enige rotonde in Europa waarop je met de klok mee moet rondrijden. Eventjes toch nog, want de gemeente gaat dit curiosum aanpakken en de rijrichting omkeren.
  [naar artikel]
 12. Nederland werkt samen met Belgische politie om verdachte van “zeer ernstig geweldmisdrijf” te vinden (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse politie kijkt naar ons land om de dader van een ernstig misdrijf in het Nederlandse Oudenbosch te kunnen identificeren. De man praatte zich binnen in de woning van een jonge vrouw, waarna er volgens de politie een “zeer ernstig geweldmisdrijf” plaatsvond.
  [naar artikel]
 13. Schietpartij na achtervolging: vrouw uit Schilde krijgt verdwaalde kogel in rug (10/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een schietpartij met de politie op klaarlichte dag in het Limburgse Voeren zijn de 32-jarige Duitse verdachte en een voorbijgangster uit Schilde het afgelopen weekend gewond geraakt. De verdachte is in levensgevaar.
  [naar artikel]
 14. Dronken wegpiraat opgepakt in Schilde nadat hij driemaal wegvluchtte van politie (24/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Liefst driemaal is een dronken man van 58 donderdagnacht weggevlucht van de politie. Twee keer deed hij dat in Antwerpen, een keer bij hem thuis in Schilde. Hij beschadigde zijn eigen auto meermaals en bracht ook schade toe aan een politieauto. Na zijn arrestatie beweerde hij zijn van al die strapatsen niets meer te herinneren.
  [naar artikel]
 15. Voetgangster zwaargewond bij aanrijding in Schilde, bestuurder blaast positief (19/05/2018 - Metro)
  Zaterdag omstreeks 9.00 uur is op de Turnhoutsebaan in Schilde een voetgangster van 67 levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding door een auto. Dat is vernomen bij het Antwerpse parket. De vrouw werd naar het UZA overgebracht. Zaterdagavond was de toestand van de vrouw nog kritiek. De bestuurder, een jongeman van 19, pleegde vluchtmisdrijf, maar kon later worden opgepakt nadat een wijkagent de wagen van de bestuurder had opgemerkt. Volgens het parket legde hij een positieve ademtest af. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de toedracht te onderzoeken. bron: Belga Het bericht Voetgangster zwaargewond bij aanrijding in Schilde, bestuurder blaast positief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Bestuurder rijdt tegen boom in Dilsen-Stokkem en overlijdt (14/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Dilsen-Stokkem is zaterdagavond een veertiger uit Nederland om het leven gekomen. Kort voor 21 uur miste hij op Molenveld (N742) een bocht en belandde hij met zijn voertuig tegen een boom. Op het einde van Molenveld kunnen automobilisten via het veer de Maas richting Nederland oversteken.
  [naar artikel]
 17. Jambon reageert na oproep van ouders Mailys : “Politie moet stalking ernstig nemen” (29/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Politiediensten móéten stalking ernstig nemen.” Dat beklemtoont minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), na de moorden in het West-Vlaamse Gistel. De familie van de slachtoffers getuigde in onze krant dat de politie hun herhaalde noodkreten onvoldoende serieus nam.
  [naar artikel]
 18. ‘Jas’ moet deze bomen in Schilde beschermen (maar niet tegen de koude) (08/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zo’n 150 bomen langs de N121 tussen Schilde en ’s-Gravenwezel krijgen momenteel een jas, in praktijk een stevige kokosmat, aangetrokken. Boomverzorger Thomas De Vos legt uit waarom.
  [naar artikel]
 19. Agressieve vrouw zonder mondmasker in de boeien geslagen aan school in Schilde (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Schilde is dinsdagnamiddag aan de lagere school Wonderwijzer een moeder geboeid weggevoerd van de lagere school Wonderwijzer. De vrouw (48) uit Schilde weigerde bij het ophalen van haar kind een mondmasker op te zetten aan de schoolpoort. Ze stelde zich agressief op tegenover een politie-inspectrice. De school betreurt de feiten. “Het is vooral jammer dat jonge kinderen hier getuige van geweest zijn”, reageert woordvoerder Frank Jagers.
  [naar artikel]
 20. Agressieve moeder zonder mondmasker in de boeien geslagen aan school in Schilde (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Schilde is dinsdagnamiddag aan de lagere school Wonderwijzer een moeder geboeid weggevoerd van de lagere school Wonderwijzer. De vrouw (48) uit Schilde weigerde bij het ophalen van haar kind een mondmasker op te zetten aan de schoolpoort. Ze stelde zich agressief op tegenover een politie-inspectrice. De school betreurt de feiten. “Het is vooral jammer dat jonge kinderen hier getuige van geweest zijn”, reageert woordvoerder Frank Jagers.
  [naar artikel]
 21. Daders van brandstichting in chalet blijken twee tienjarigen, bewoner moet op zoek naar ander onderkomen (13/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De brand die woensdagnamiddag een chalet aan de visvijvers Molenveld in de as legde, is aangestoken door twee jongens van amper tien jaar oud. Dat bevestigt het parket. De ouders dienden zich met hun kinderen aan bij de politie.
  [naar artikel]
 22. Man die kalasjnikov leegschoot in Albanees café opgepakt in Schilde (17/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een voortvluchtige moordenaar, die in 2005 zijn kalasjnikov leegschoot op een café in het Albanese stadje Lac, waarbij één dode en vijf gewonden vielen, is onlangs door de politie gearresteerd in Schilde.
  [naar artikel]
 23. Deskundige moet prostituee in Hasselts rendez-voushuis onderzoeken (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige man uit Schilde is dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verschijnen nadat hij een prostituee zwaar toetakelde. Hij verbrijzelde haar kaak in het rendez-voushuis ‘Logies 355’ langs de Genkersteenweg in Hasselt.
  [naar artikel]
 24. De kinderen keken maandenlang uit naar hun speelpleintje, tot het plots 20 kilometer verderop werd gebouwd (14/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  De hele vakantie lang keken de kinderen van een nieuwe wijk in het West-Vlaamse Anzegem uit naar hun nieuwe speelpleintje. Het kwam maar niet. Nu blijk dat de speeltuigen in Deinze zijn geplaatst. 20 kilometer verderop. Foutje van promotor Hyboma, die op de twee plaatsen bouwt.
  [naar artikel]
 25. Politie moet ingrijpen in containerpark: “Ze stonden aan te schuiven tot op de drukke Oelegemsteenweg” (16/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In alle 26 containerparken in onze regio is het deze week merkelijk drukker dan vorige week, kort na de heropening. In Schilde moesten gemeente en politie ingrijpen om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen.
  [naar artikel]
 26. Villa’s in Schilde boomen: “Veel 65-plussers ruilen hun huis voor een nieuwbouwflat” (23/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Nergens in onze provincie stijgen de verkoopprijzen van huizen zo sterk als in Schilde. En nergens zakken ze zo hard als in Zandhoven. De stijging in Schilde is voor makelaars makkelijker te verklaren dan de daling in Zandhoven.
  [naar artikel]
 27. Paardenbeul overgiet merrie met bijtend zuur in Schilde (21/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 31-jarig fjordenpaard werd in een weiland in Schilde met zuur overgoten. Eigenaar Wim Fransen uit Zoersel deed aangifte bij de politie Voorkempen. Even werd zelfs voor het leven van het oude dier gevreesd, maar gelukkig herstelt merrie Micha goed.
  [naar artikel]
 28. Schilde volgt Knokke en gelast tot en met 30 juni alle evenementen af (01/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het schepencollege van Schilde gelooft duidelijk niet dat het snel weer goed komt met de coronaperikelen en gelast alle evenementen en activiteiten af tot en met 30 juni. Voor Schilde Leeft en de Dorpsdag in ’s-Gravenwezel rest nog een waterkans.
  [naar artikel]
 29. Bemelmans zit bij laatste acht, Coppejans moet inpakken op Challenger Happy Valley (04/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ruben Bemelmans (ATP 167) heeft zich vandaag geplaatst voor de kwartfinales van het Challengertoernooi in het Australische Happy Valley
  [naar artikel]
 30. Jongentje draait noodnummer voor Happy Meal, agenten leveren burger aan huis (08/11/2019 - Metro)
  Een vijfjarig Amerikaans jongetje heeft afgelopen zondag het noodnummer 911 gebeld omdat hij zin had in een Happy Meal. De agent die de situatie moest opvolgen, was zo vriendelijk om voor de hongerige koter effectief een hamburger mee te nemen. Het tafereel leverde een heel schattige foto op voor Facebook. Wat moet je doen als je denkt dat je gaat sterven van de honger? Dan bel je naar de politie met de vraag of ze je een Happy Meal kunnen komen brengen, moet Charlie Skabelund uit het Amerikaanse Phoenix gedacht hebben. De vijfjarige jongen wist de gsm van zijn vader te bemachtigen en drukte afgelopen zondag het noodnummer 911 in op zoek naar een hamburger. Hij kreeg de dispatch aan de lijn die als snel doorhad dat er iets niet klopte. Die belde meteen terug, waarna de vader de situatie kon uitleggen. Maar ondertussen was er wel een hulpvaardige agent naar het huis onderweg. Wanneer wel en wanneer niet bellen Randolph ‘Scott’ Valdez had als opdracht om de situatie van het gezin na te gaan, maar stopte onderweg voor een Happy Meal. Hij verscheen met de hamburger aan de deur van Charlie Skabelund en nam de tijd om hem uit te leggen wanneer hij wel en niet het noodnummer moet gebruiken. Daarna poseerde hij nog voor enkele schattige foto’s. Moeder Kim Skabelund zei achteraf dat de agent de situatie “heel vriendelijke en liefdevol” afhandelde. Lees ook : Burger King lanceert hamburger die vegetariërs doet likkebaarden Het bericht Jongentje draait noodnummer voor Happy Meal, agenten leveren burger aan huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Schilde en Wijnegem hele zomer van elkaar afgesneden door werken aan belangrijk kruispunt (27/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf dinsdag 2 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met een grondige herinrichting van het kruispunt van de Houtlaan (N12) en de Turnhoutsebaan (N112) op de grens van Schilde en Wijnegem. Fietspaden en oversteekplaatsen worden er heraangelegd. Dit is nog geen voorbode van een volledige herinrichting van de ‘doortocht’ van Schilde.
  [naar artikel]
 32. Burgemeester Oostende sluit horecazaak op dijk meteen voor hele maand: “Meteen duidelijk dat de veiligheid ernstig in het gedrang was” (27/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  De horecazaak La Croisette op de Albert 1 Promenade 63 moet dicht voor een maand na een reeks inbreuken. De zaak kan pas openen na een nieuwe inspectie.
  [naar artikel]
 33. Moeder in de boeien geslagen op school: vrouw droeg geen mondmasker en was agressief tegen politie (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Schilde is dinsdagnamiddag aan de lagere school Wonderwijzer een moeder geboeid weggevoerd van de lagere school Wonderwijzer. De vrouw (48) uit Schilde weigerde bij het ophalen van haar kind een mondmasker op te zetten aan de schoolpoort. Ze stelde zich agressief op tegenover een politie-inspectrice. De school betreurt de feiten. “Het is vooral jammer dat jonge kinderen hier getuige van geweest zijn”, reageert woordvoerder Frank Jagers.
  [naar artikel]
 34. Een nieuw speeltuintje dat meteen moet sluiten na klachten van buren: wij gingen kijken wat er aan de hand is (25/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Met tranen in de ogen staat een kleuter voor het speelpleintje in Hoboken. Spelen kan er niet meer. De speeltuin van 147.000 euro die vijf maanden geleden gebouwd werd, is nu dicht. Alle speeltuigen zijn in plastic verpakt en hekken moeten voorkomen dat kinderen er nog spelen. De sluiting kwam er na een klacht van enkele buurtbewoners. Het grootste probleem: geluidsoverlast. Wat is precies het probleem en wie is er tegen? Wij gingen ter plaatse.
  [naar artikel]
 35. Twintiger sterft na klap tegen boom in Schilde (19/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 21-jarige jongeman uit Brecht is vanochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Gillès de Pélichylei in Schilde. Het
  [naar artikel]
 36. BMW uitgebrand in Schilde, brandstichting niet uitgesloten (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De hulpdiensten zijn vanavond iets na 21 uur opgetrommeld voor een voertuigbrand in de Kasteeldreef in Schilde. Het bleek te gaan om een BMW die...
  [naar artikel]
 37. Herdenkingswake voor vermoorde Julie Van Espen in Schilde: "Angst, maar ook woede. Hoe moet het nu verder?" (11/05/2019 - VRT NWS)
  In Schilde is vanmorgen een wake gehouden voor Julie Van Espen, de jonge vrouw van 23 die een week geleden vermoord werd toen ze met de fiets onderweg was naar haar vriendinnen. 
  [naar artikel]
 38. 'Geen zekerheid over ontvoeringspogingen in Sint-Genesius-Rode' (16/09/2016 - De Standaard)
  Er kan volgens het parket van Halle-Vilvoorde op basis van de momenteel beschikbare informatie nog niet gesteld worden dat de meldingen van twee jongens uit Sint-Genesius-Rode over contacten met een man, pogingen tot ontvoering betreffen. Politie en parket nemen de meldingen echter wel zeer ernstig en onderzoeken ze grondig. De politie stelt ook alles in het werk om de schoolomgevingen te beveiligen.
  [naar artikel]
 39. Voor happy endings moet u niet in Antwerpen zijn (01/08/2017 - De Morgen)
  Oosterse massage met happy ending: in Antwerpen is het een steeds vaker voorkomende vorm van verdoken prostitutie. Zeventig massagesalons worden er momenteel doorgelicht, twee moesten vorige maand al sluiten. Botst het gedoogbeleid dan toch op een grens?
  [naar artikel]
 40. ‘Ernstig incident’ in Glasgow: politie sluit centrum af (26/06/2020 - De Morgen)
  Het centrum van de Schotse stad Glasgow is door de politie afgesloten naar aanleiding van een ‘ernstig incident’, meldt BBC Schotland. Meerdere bronnen op Twitter doen melding van een steekpartij in West George Street. De politie bevestigt dat die straat is afgesloten en zegt de situatie onder controle te hebben.
  [naar artikel]
 41. Schilde schrapt "Brits" rondpunt waar je links moet rijden  (19/02/2020 - VRT NWS)
  In Schilde verandert de rijrichting van de Cirkellaan. Volgens Gazet Van Antwerpen het enige rondpunt in ons land waar je met de richting van de klok mee moet rijden. Bestuurders moeten er zoals in Engeland verplicht links afdraaien in plaats van rechts. "Onze beslissing heeft niets met de Brexit te maken wel met rioleringswerken", vertelt burgemeester Dirk Bauwens (N-VA) op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Ruziemakers bedreigen elkaar met zwaarden (02/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uit de hardgelopen discussie is donderdagavond op de hoek van de Stapelstraat en Tiensesteenweg in Sint-Truiden ontaard in een vechtpartij. Daarbij werden enkele personen bedreigd met zwaarden. Er raakte niemand ernstig gewond. De politie gaat de videobeelden van de vechtpartij onderzoeken.
  [naar artikel]
 43. ‘Ernstig incident’ in Glasgow: agent neergestoken, politie sluit centrum af (26/06/2020 - De Morgen)
  Het centrum van de Schotse stad Glasgow is door de politie afgesloten naar aanleiding van een ‘ernstig incident’, meldt BBC Schotland. Meerdere bronnen op Twitter doen melding van een steekpartij in West George Street. De politie bevestigt dat die straat is afgesloten en zegt de situatie onder controle te hebben.
  [naar artikel]
 44. Is het 'happy hour' weldra verleden tijd? (05/04/2019 - De Morgen)
  De Nederlandse horeca neemt afscheid van 'happy hour', het drinkuurtje waarin alcohol goedkoper is. Als het afhangt van de Belgische Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproble-men (VAD) komt zo'n verbod er ook bij ons. 'Happy hour stimuleert drankmisbruik', zegt directrice Marijs Geirnaert.
  [naar artikel]
 45. Parket: “Geen zekerheid of sprake was van ontvoeringspogingen in Sint-Genesius-Rode” (16/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Er kan volgens het parket van Halle-Vilvoorde op basis van de momenteel beschikbare informatie nog niet gesteld worden dat de meldingen van twee jongens uit Sint-Genesius-Rode over contacten met een man, pogingen tot ontvoering betreffen. Politie en parket nemen de meldingen echter wel zeer ernstig en onderzoeken ze grondig. De politie stelt ook alles in het werk om de schoolomgevingen te beveiligen.
  [naar artikel]
 46. Gezocht door de politie: 1.122 hoofdinspecteurs (13/04/2019 - De Morgen)
  Wie aan de politieschool begint met een hogeschooldiploma, zal meteen een opleiding tot hoofdinspecteur kunnen starten. Je moet dus niet langer eerst 'gewoon' inspecteur worden. Zo moet het tekort bij de lokale politie versneld verdwijnen.
  [naar artikel]
 47. Gezocht door de politie: 1.122 hoofdinspecteurs (03/08/2017 - De Morgen)
  Wie aan de politieschool begint met een hogeschooldiploma, zal meteen een opleiding tot hoofdinspecteur kunnen starten. Je moet dus niet langer eerst 'gewoon' inspecteur worden. Zo moet het tekort bij de lokale politie versneld verdwijnen.
  [naar artikel]
 48. Mortier op terrein langs Ringlaan gevonden (27/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij het onderzoeken van een terrein langs de Ringlaan is met behulp van een metaaldetector een mortier opgespoord De politie stelde meteen een perimeter in en maakte foto’s van het springtuig. Die werden naar de ontmijningsdienst DOVO doorgestuurd. Daar oordeelden specialisten dat er niet meteen gevaar was. Maandag werd de mortier opgehaald. (mm)
  [naar artikel]
 49. Europese primeur voor Schilde: betaalkaart voor inwoners werkt alleen in ‘winkels van hier’ (02/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Schilde bezorgt al zijn inwoners nog deze maand een slimme betaalkaart die alleen werkt in de 263 echt lokale handels- en horecazaken. Het bijbehorende ‘cadeautje’ van 10 euro per gezinslid moet binnen drie maanden worden verzilverd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.